שאלון שנאה

שאלון שנאה../images/Emo6.gif

מוזיקה הזמר השנוא: הזמרת השנואה: הלהקה השנואה: השיר השנוא: הוידאו-קליפ השנוא: הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: קולנוע השחקן השנוא: השחקנית השנואה: הסרט השנוא: הפס-קול השנוא: הבמאי השנוא: טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: המנחה/הבדרנית השנואה: התוכנית השנואה: הפרסומת השנואה: בגדים: תחתון שנוא מכנס שנוא חולצה שנואה כללי מאכל שנוא: משקה שנוא ממתק שנוא יום שנוא בשבוע: צבע שנוא: משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): שם שנוא לבת: שם שנוא לבן: תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו):

עונה :)

מוזיקה: הזמר השנוא: שמלה ארצי הזמרת השנואה: זהבה בן הלהקה השנואה: כנסית השכל השיר השנוא: כל שיר שהוא דיכאון הוידאו-קליפ השנוא: אנצל - של מוש בן ארי הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: קלאסי, דיכאון טלויזיה: המנחה/הבדרן השנוא: אייל קיציס המנחה/הבדרנית השנואה: חני נחמיאס התוכנית השנואה: חטף פתח הפרסומת השנואה: כל פרסומת אפשרית בגדים: שעשויים מצמר תחתון שנוא: חוטיני חוט מכנס שנוא: טייצ חולצה שנואה: מהבד הדק דק דק... כללי מאכל שנוא: חצילים מבושלים משקה שנוא: פנטה ממתק שנוא: במבה אדומה יום שנוא בשבוע: שבת צבע שנוא: חום חרא משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "עכשיו את יודעת שיש לך...." אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): מוכר בפיצוציה של ערסים שם שנוא לבת: עינבר שם שנוא לבן: יוסי תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 26.8.90

ממש ניסיתי..

לא הכי הצלחתי.לא שונאת דברים. אבל רשמתי כמה..חח מוזיקה הזמר השנוא: מרלין מנסון. הוא מפחיד אותי פשוט. הזמרת השנואה: הלהקה השנואה: גיים בוייז קצת דפוקים בעיניי. להקה לקישוט. השיר השנוא: הוידאו-קליפ השנוא: הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מטאל ורוק כבד. קולנוע השחקן השנוא: השחקנית השנואה: הסרט השנוא: הפס-קול השנוא: הבמאי השנוא: טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: המנחה/הבדרנית השנואה: התוכנית השנואה: הפרסומת השנואה: בגדים: תחתון שנוא: חוטיני מכנס שנוא: חולצה שנואה כללי מאכל שנוא: משקה שנוא ממתק שנוא יום שנוא בשבוע: צבע שנוא: משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): שם שנוא לבת: שם שנוא לבן: תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 12.8

BIoNdY

New member
עונה.. למרות ש

אני לא שונא... אני פשוט לא אוהב מוזיקה הזמר השנוא: יובל מנדלסון הזמרת השנואה: רוני הלהקה השנואה: שיגעצ השיר השנוא: כל השירים שלהם הוידאו-קליפ השנוא: אין הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: מזרחי נראה לי חחח קולנוע השחקן השנוא: --- השחקנית השנואה: --- הסרט השנוא: --- הפס-קול השנוא: --- הבמאי השנוא: --- טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא: --- המנחה/הבדרנית השנואה: --- התוכנית השנואה: בטיפול !!! הפרסומת השנואה: כולםםםםםםםםםםםם בגדים: תחתון שנוא הגדולים מכנס שנוא מכנסי טריקו חולצה שנואה חולצות עם צווארון כללי מאכל שנוא: שוקולד משקה שנוא קולה ממתק שנוא שוקולד יום שנוא בשבוע: אין.. אבל ראשון הכי כי חוזרים לבצפר צבע שנוא: שחור משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "אין כזה דבר האהבה, הכל בראש שלך" אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): פסיכולוגיםםםםםםם שם שנוא לבת: דיצה חחח שם שנוא לבן: יעקוב תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 21.10.05... אמא נפטרה ובגלל שתמיד השאלונים האלה מסתיימים בסיום כזה אופטימי... אני רק רוצה לומר שלשנוא זה לא בריא באמת.. כאילו זה סתם בזבוז אנרגיה עדיף לאהוב מלשנוא =] וכמה שזה נשמע קיץ' זה נכון =]

DeathlessOne

New member
love your hate, your faith is lost

מוזיקה
הזמר השנוא: כל הפופ והראפ (היפ-הופ) הזמרת השנואה: כל הפופ והראפ (היפ-הופ) הלהקה השנואה: כל הפופ והראפ (היפ-הופ) השיר השנוא: כל הפופ והראפ (היפ-הופ) הוידאו-קליפ השנוא: כל הקליפים של הראפרים עם הבנות הערומות. ממש חשים את עצמם. קצת כבוד למין הנשי לא יזיק. הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: כל הפופ והראפ (היפ-הופ)...ומזרחי. קולנוע
השחקן השנוא: לא יודעת. השחקנית השנואה: הסרט השנוא: אתה, אני והוא. הפס-קול השנוא: מחזות זמר. הבמאי השנוא: טלויזיה
המנחה/הבדרן השנוא: כאלה מהארץ. המנחה/הבדרנית השנואה: ^ התוכנית השנואה: לא יודעת. הפרסומת השנואה: הרבה פרסומות בארץ הם קקה. כללי מאכל שנוא: צלפים. משקה שנוא: קולה לימון. ממתק שנוא: ארר...לא יודעת. יום שנוא בשבוע: ראשון. צבע שנוא: ורוד כמובן. משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): כולם. שם שנוא לבת: הרבה. שם שנוא לבן: הרבה. תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): 30.4.1945

DeathlessOne

New member
ממש ליבלובית...

מה זה "ככה"...? זה שאלון שנאה, אני אמורה להיות חדורת שנאה כדי לענות עליו ביעילות.

DeathlessOne

New member
למה?

כי הפורום הזה הוא לאוחצ'ות מעצבנות. כן, אני מתנשאת. משעמם לי, אז אני פה

DrEx

New member
עונההה :]

מוזיקה הזמר השנוא:סאבלימינל הזמרת השנואה:מירי מסיקה הלהקה השנואה:כוורת השיר השנוא:אחים בדם-אבי גואטה הוידאו-קליפ השנוא:pump it הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא:רוק קולנוע השחקן השנוא:ג'ים קרי השחקנית השנואה:קרמן אלקטרה הסרט השנוא:קווין ופרי קורעים את איביזה הפס-קול השנוא:לא יודע הבמאי השנוא:אין טלויזיה המנחה/הבדרן השנוא:עודד מנשה המנחה/הבדרנית השנואה:הילה נחשון התוכנית השנואה:רוקדים עם כוכבים הפרסומת השנואה:בזק בגדים: תחתון שנוא: הרגילים האלה טנגה מכנס שנוא: סקיני חולצה שנואה: החולצות האלה של הראפרים כללי מאכל שנוא: אבוקדו [בעעע] משקה שנוא: קולה ממתק שנוא: הנחשים האלה מגומי יום שנוא בשבוע: 3!!! צבע שנוא: חום משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: keep it clean, keep it green אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'):קופאיות [הם כאילו לא מנסים אפילו לדבר עיברית יפה] שם שנוא לבת:אין שם שנוא לבן:צ'רניה תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו):אין

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif לא שונאת אפח'ד.

חוץ מהזמרים האלו שבוכים בשירים שלהם.. זה מביא לי דיכאון >< 3>

MRSHIVER

New member
Me? Hatred? Naaa...

מוזיקה
הזמר השנוא: הומ... אביב גפן בשירים מעצבנים?
הזמרת השנואה: רוני.
הלהקה השנואה: וואי כ"כ הרבה. אבל אני כ"כ אוהב לשנוא אותם. >>
השיר השנוא: אין!
הוידאו-קליפ השנוא: לא מכיר קליפים.
הסגנון (קלאסי, רוק, מזרחי וכו') השנוא: נחשו? D:
קולנוע
השחקן השנוא: וואי הקטן והשמן הזה... דני משהו? אה וגם ג'וני דפ! רק כי כולם אומרים שהוא שחקן טוב ונראה טוב והוא מה זה לא שניהם. ><
השחקנית השנואה: זאתי עם השפם.
הסרט השנוא: שמש נצחית בראש צלול? D:
הפס-קול השנוא: פפףף... לודע! לא שמעתי כ"כ הרבה STים.
הבמאי השנוא: ההוא עם האף.
טלויזיה
המנחה/הבדרן השנוא: צביקה הדר.
המנחה/הבדרנית השנואה: מיכל ינאי.
התוכנית השנואה: הביגבגים. ונמלטים כי זה חרא.
הפרסומת השנואה: ז. יפית!11
בגדים:
תחתון שנוא אחד מסריח.
מכנס שנוא אחד צהוב.
חולצה שנואה אחת שמשמינה.
כללי וואי זה נוראי.
מאכל שנוא: כל מה שחריף לי, או דגים. ואגוזים. אוח, אני שונא אגוזים!!!111 אוף ולחדר מדרגות יש ריח של דגים כבר שבוע אני שונא את זה!!!!!1111111 אה כן ואני שונא תותים!!!!!!!!!!11111111
משקה שנוא קולה! וכל מה שמוגז!!! וכל מה שעם יותר מדי סוכר!!!1111
ממתק שנוא ממתקים עם יהודים?
יום שנוא בשבוע: אין לי יום אבל אני שונא את הצהריים! ככה בין 13-1430 זה פשוט שנוא!!!!111
צבע שנוא: לא יודע אבל יש לי לק אדום 100מם מהיום!!!11 אתם חייבים לראות... פפף אם רק היה לי כוח לחבר את המצלמה.
משפט (שנאמר לך, או ציטוט) שנוא: "את הטיטאניק בנו מקצוענים אבל את התיבה בנה נוח שהיה חובבן" משו כזה. כאילו WTF נוח לא באמת היה קיים מה אתם מפגרים. וגם הטיטאניק היתה כלי מיוחד במינו בזמנה.
אנשי מקצוע שנואים (כלומר- קופאיות, מוכרות בחנות בגדים וכו'): וואי כ"כ נהגי מונית. כ"כ. למרות שהיה אחד ממש מצחיק ואלים.
שם שנוא לבת: יוכבד.
שם שנוא לבן: זבוב. כן כי כן.
תאריך שנוא (שקרה לכם/למישהו אחר משהו רע בו): אהמ הייתי אומר משהו מרושע אבל לא. ><
הודגש באמצעות מדגישו... פחח מה אתם לוקחים לי את הקרדיט הדגשתי לבד!
[כן כי כן. ><]

MRSHIVER

New member
או יש לי...

זמרת שנואה גם פטי סמית'... אוף היא מעצבנת! פטי - כן כי השם שלך לא דומה לפתאט. ולהקה גרבאג' כי זבל וזבל... ויאק.

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif

עוד פעם את שואלת מי זה? ניר. 17+. ראשל"צ. בלונדיני, שיער ארוך. לומד בגנחום. היה במפגש האחרון. עם צמות.
.

למעלה