שאלון שמות

D o o S h a

New member
שאלון שמות

שם: שם משפחה: כינויים איך אמא קוראת לך? איך אבא קורא לך? איך האחים\האחיות? סבא? סבתא? חבר הכי טוב? בן-זוג? עוד כינויים שיש לכם: כינוי שאתם הכי אוהבים: כינוי שאתם הכי שונאים: כינוי שמחמיא לכם: וכינוי שלא: השם הכי מתאים ל... אמא שלך: אבא שלך: אחים ואחיות: חבר הכי טוב: בן=זוג: לך: לכלב: לחתול: לחזיר: לתוכי: כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: ולאבא: ולאחים ולאחיות: ולחבר הכי טוב: ולבן הזוג: השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) שונא: (כנ"ל) מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך)

D o o S h a

New member
../images/Emo181.gifיענה לעצמי...

שם: עדי שם משפחה: -- כינויים: איך אמא קוראת לך? עדוגי איך אבא קורא לך? עדידי איך האחים\האחיות? עדי סבא? מאמ'לה סבתא? עדיקוש חבר הכי טוב? דידה, דידוש בן-זוג? אין עוד כינויים שיש לכם: דדה, עדידוש כינוי שאתם הכי אוהבים: דידה כינוי שאתם הכי שונאים: מאמ'לה כינוי שמחמיא לכם: ממ.. לא'ידעת וכינוי שלא: כנ"ל השם הכי מתאים ל... אמא שלך: ממ.. השם שלה? אבא שלך: כנ"ל אחים ואחיות: כנ"ל חבר הכי טוב: נוי הכי מתאים לה..(וזה לא השם שלה) בן=זוג: אין לך: ממ.. אף פעם לא חשבתי על זה לכלב: ברונו לחתול: ספוטי!!! לחזיר: פינגי לתוכי: קוקו כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: ממי, אמא, משי ולאבא: פפי, אבא ולאחים ולאחיות: עמית... ולחבר הכי טוב: יש מלא ולבן הזוג: אין השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) לבן- עידו, לבת- ענבר שונא: (כנ"ל) גל- המוני מדי ולא יפה לפי דעתי מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך) לא'ידעת

fushit

New member
עניתי.

שם: חסוי. שם משפחה: חסוי. כינויים איך אמא קוראת לך? מתוק ועוד. איך אבא קורא לך? בשם שלי. איך האחים\האחיות? האחות הגדולה קוראת לי פוש' וכל השאר בשם שלי. סבא? בשם שלי. סבתא? בשם שלי. חבר הכי טוב? בשם שלי. בן-זוג?--- עוד כינויים שיש לכם:---- כינוי שאתם הכי אוהבים: פוש' בגלל זה זה הניק שלי. כינוי שאתם הכי שונאים: אין כינוי כזה. כינוי שמחמיא לכם: אין. וכינוי שלא: ----. השם הכי מתאים ל... אמא שלך:סוניה...חחח... אבא שלך:שמשון.... חח.... אחים ואחיות: עדי, לאח השם שיש לו זה השם הכי מתאים, וגם לאחות הקטנה זה ככה. חברה הכי טובה: גם בשם שלה בן=זוג:---- לך: גם בשמי. לכלב: אני לא יכולה לדמיין אותה עם שם אעחר. לחתול:---- לחזיר:חזי..... לתוכי:---- כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: מאמיטה. ולאבא: פאפי. ולאחים ולאחיות: פרטים חסויים (את מי שזה באמת מעניין שישאל במסר). ולחבר הכי טוב: אין כינוי. ולבן הזוג:---- השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) לבת - טליה, לבן - ירין. שונא: (כנ"ל) לבת - בת אל, לבן - נדב. מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך) לא.

מתוקה777

New member
עונה...

שם:מור שם משפחה:--- כינויים איך אמא קוראת לך?מיכל אממ נאוה אהה מור! (מתבלבלת עם האחיות :) איך אבא קורא לך?מוריה איך האחים\האחיות? אממ אחותי נאווה קוראת לי מורי והשאר רגיל.... סבא?- סבתא?- חבר הכי טוב?-שם המשפחה חחחח בן-זוג?אין עוד כינויים שיש לכם:אין לי כינוי שאתם הכי אוהבים:מורי כינוי שאתם הכי שונאים:עיוות של שם המשפחה (ככה גיסי כבר שנים קורא לי ככה בגלל שהמניאקים מערוץ 6 עשו לי כרטיס ולא כתבו נכון את שם המשפחה בלה בלה ובלה) כינוי שמחמיא לכם: וכינוי שלא: השם הכי מתאים ל... אמא שלך: השם שלה אבא שלך:השם שלו אחים ואחיות: חבר הכי טוב: בן=זוג:אי לך: לכלב:חץ לחתול:מיצי לחזיר:בייב לתוכי:קוקי (עוגיה כאילו...) כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: ולאבא: ולאחים ולאחיות: ולחבר הכי טוב: ולבן הזוג: אין לי כינויים לאף אחד השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) לבן-אביב לבת -סתיו (עכשיו אני בקטע של עונות :) שונא: (כנ"ל)שירן,עינב,מורן,נופר ולבנים בן,תום,וגיל מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך)

alona angel

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: אלונה שם משפחה:--- כינויים איך אמא קוראת לך? לון לון איך אבא קורא לך? אלון איך האחים\האחיות? אלינה סבא? אלונה סבתא? אלונצ'קי חבר הכי טוב? לונצ' בן-זוג? הלוואי והיה..
עוד כינויים שיש לכם: אלונו'ש, לוני.. כינוי שאתם הכי אוהבים:לונצ', אלונו'ש כינוי שאתם הכי שונאים:אלונצ'קי כינוי שמחמיא לכם: לונצ' וכינוי שלא: אלונצ'קי השם הכי מתאים ל... אמא שלך: אממ השם שלה
אבא שלך: כנ"ל אחים ואחיות: כנ"ל חבר הכי טוב: כנ"ל בן=זוג: הלוואי והיה.. לך: יש לי שם יפה.. לא?
לכלב: אלפרד..(היה לי כלב כזה ז"ל
) לחתול: צופציק (גם היה לי חתול כזה.. והוא ברח..
) לחזיר: אממ פיגי לתוכי: אממ.. ג'ים..
כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: מאמו'ש.. מאמי..אמא ולאבא: אבוקי, אבוש, אבא ולאחים ולאחיות: *השמות שלהן + וש...* ולחבר הכי טוב:***וש.. ולבן הזוג: ---- השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) לבן- יניב לבת- אלונה שונא: (כנ"ל) לבן- יואב לבת- נעמה מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך).. אמ כלום..

עונה

שם: ספיר שם משפחה: -- כינויים איך אמא קוראת לך? שולה, ספירי, ספירקה, שולי איך אבא קורא לך? שולה, ספירי איך האחים\האחיות? ספיר/אפיטי סבא? ספירי סבתא? ספירקה חבר הכי טוב? ספירוש, ספירי, ספיר בן-זוג? --- עוד כינויים שיש לכם: יש מלא אני כבר לא זוכרת כינוי שאתם הכי אוהבים: כולם כינוי שאתם הכי שונאים: שולה כינוי שמחמיא לכם: לאדעת וכינוי שלא: כנ"ל השם הכי מתאים ל... אמא שלך: השם לשה? אבא שלך: כנ"ל אחים ואחיות: כנ"ל חבר הכי טוב: כנ"ל בן=זוג: אין לך: ספיר? לכלב: לאדעת לחתול: ספוטי! לחזיר: אוינקי לתוכי: קוקו כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: מאמא, אמא, ממי ולאבא: אבאלה ולאחים ולאחיות: אורילי התינוקקקקקקקקק יובל המבולבלללללללל ולחבר הכי טוב: מממ... ולבן הזוג: אין השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) ספיר, עדי, ליאור, עמית, אורי, יובל, עומר, עידו שונא: (כנ"ל) נוי מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך) כן מזכיר לי אבל לא משנה..

מממ

כינויים איך אמא קוראת לך? "עומר" "מאמי" איך אבא קורא לך? "עומר" איך האחים\האחיות? "עומר" סבא? "עומר" סבתא? "נעם" {היא מתבלבלת כל הזמן בשמות שלי ושל בת דודה שלי} חבר הכי טוב? כאילו איך היא קוראת לי? "עומרוש" בן-זוג? אין לי עוד כינויים שיש לכם: כינוי שאתם הכי אוהבים: "עומרע" כינוי שאתם הכי שונאים: "עומי" כינוי שמחמיא לכם: "פוסי" don't ask וכינוי שלא: אין השם הכי מתאים ל... אמא שלך: אמא אבא שלך:אבא אחים ואחיות: "סתיו" "תום" {שמות של אחיות שלי} חבר הכי טוב: "אדוה" "אדווש" "ווי" בן=זוג: אין לך: "עומר" לכלב: אין לי כלב לחתול: "פפה" {זה השם שלה} לחזיר: "פיגי" {אין לי חזיר אבל זה מתאים לחזיר} לתוכי: לא יודעת כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: אמא? ולאבא: אבא? ולאחים ולאחיות: "סתיו" "תום" ולחבר הכי טוב: רוב הפעמים "אדוה" ולבן הזוג:אין השם שאתה הכי... אוהב(לבן ולבת): לבן-איתמר,לבת-לודעת שונא(כנ"ל): לבן-עומרי, לבת-שמחה מזכיר לך משהו אחר(ומה זה מזכיר לך): ממ לודעת

עונה../images/Emo27.gif

שם:נופר משפחה:---בייייפ--- איך אמא קוראת לך?האמממ...יש המון! נופי, נופרולו, נופיפה,פיפולו,נופרו'ש ועוד מלא....אבל בעיקר נופי
איך אבא קורא לך?אבא בעקר קורא לי גאון
. אבל לפעמים גם נופרו'ש. איך האחים\האחיות?נופי. סבא?בשמי הרגיל. סבתא?סבתא מצד אבא:בשמי הרגיל.סבתא מצד אמא:"הבובה שלי" (אני הנכדה היחידה שקוראים לה ככה במשפחה!!
) חבר הכי טוב? בן-זוג?אין פנויה! אבל אחת החברות שלי קוראת לי נוף-נוף. עוד כינויים שיש לכם:נוף-נוף, נופיתה, גאון. כינוי שאתם הכי אוהבים:גאון...חחחחח
.וגם נופי כי רוב האנשים קוראים לי ככה
כינוי שאתם הכי שונאים:אין כזה כינוי שמחמיא לכם:גאון חחח חרשתי על זה...
אה, וגם "הבובה שלי" וכינוי שלא:נופיתה. זה נשמע מפגר
השם הכי מתאים ל... אמא שלך:שפית מספר 1 בארץ, ואם היא במקרה בחו"ל , אז היא מספר 1 בחו"ל!
. אה, וגם בלונדה. סתם בלונדה
אבא שלך:פלאפון.הוא מדבר הרבה (לעבודה)
אחים ואחיות:אח'שלי:יעקב....או צחקני או מצחיקני...
אחותי:קרצייה או סופת שלג
חחחח המבין יבין
חבר הכי טוב:פטפטנית
בלאגניסטית וקצת קרצייה
אבל אחלה חברה
בן=זוג:הא? לך:אני מאוד אוהבת את השם (המדהים שלי) אבל גם נעמה זה שם מאוד יפה
לכלב:כלב נקבה:פטל. זכר:בייגלה, פלוטו.
לחתול:מיצי
(ללא מקורי
) לחזיר:מסריחול בריח מגעול
לתוכי:לא יודעת..
כינויים שאתה נותן ל... אמא שלך:שפית
ולאבא:גאון בחשבון
ולאחים ולאחיות:בשמם הפרטי. ולחבר הכי טוב:דני. ולבן הזוג:פנויה למחזרים
השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת)נופר, מן הסתם
ונעמה
שם מאוד יפה
שונא: (כנ"ל)שמות שהם גם לבנים וגם לבנות או שמות מוזרים כאלה...שאתה לא יודע אם זה שם של כלב או של בן-אדם
מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך)הא?

../images/Emo181.gif

שם: חן שם משפחה: לאאומרתלאאומרת כינויים איך אמא קוראת לך? חן איך אבא קורא לך? חן!
איך האחים\האחיות? אין לי כאלה ;[ סבא? ז"ל... :( סבתא? חנו'ש (מו?
) חבר הכי טוב? חנצ בן-זוג? אין אחד כזה P: עוד כינויים שיש לכם: חנצע, חושע, עוזה כינוי שאתם הכי אוהבים: חנצע כינוי שאתם הכי שונאים: חנה >< כינוי שמחמיא לכם: לא יודעת >< וכינוי שלא: יאלדה השם הכי מתאים ל... אמא שלך: אמא
אבא שלך: אבא
אחים ואחיות: אין כאלה P: חבר הכי טוב: האא... עדינה [כי היא עדינה כזאת נו &%#] בן=זוג: כבר אמרתי שאין. לך: מפית מבד!~ לכלב: שעועית לחתול: >< אין לחזיר: עופר שכטר לתוכי: רוני סופרסטאר [תעשו חיפוש בגוגל "תוכי" ותמצאו תמונה שלה P:] כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: אמא
ולאבא: אבא
ולאחים ולאחיות: אוויר
ולחבר הכי טוב: מיתע ולבן הזוג: שוב פעם בן זוג? השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) עדי, יעל, שרון שונא: (כנ"ל) אכזבה [הורים מרושעים] מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך) האפי - זה מזכיר לי את הסרטון הזה שרואים סמיילי בוכה ואז סמיילי אחר בא ומתחיל לשיר לו "Don't worry, be happy"

איזו השקעה דפקתי ../images/Emo6.gif

שם: מור
שם משפחה: אראנה
כינויים
איך אמא קוראת לך? מו
איך אבא קורא לך? מור
איך האחים\האחיות? מור
סבא? אין לי סבא
סבתא? מור
חבר הכי טוב? רוחמה
בן-זוג? מור
עוד כינויים שיש לכם:
כינוי שאתם הכי אוהבים: פינקי
(חיפשתי משהו ורוד)
כינוי שאתם הכי שונאים: שלד
כינוי שמחמיא לכם:אף אחד
וכינוי שלא: פינוקי
השם הכי מתאים ל...
אמא שלך:
אבא שלך:
אחים ואחיות:
חבר הכי טוב: ג'ניה
בן=זוג:
לך: אממ... אממ...
לכלב: יוסי
לחתול: ניקיטה
לחזיר: חחח שמשון
לתוכי: רומאו
כינויים שאתה נותן ל...
איך אתה קורא לאמא: מאמא mama
ולאבא: פאפא papa
ולאחים ולאחיות: רונה, אר
ולחבר הכי טוב: ג'ונרה
ולבן הזוג: שלומצי
השם שאתה הכי...
אוהב:(לבן ולבת): דניאל, רקיע
שונא: צביקה, יונית
מזכיר לך משהו אחר:
(ומה זה מזכיר לך

עונה

שם:שיר שם משפחה:בראונר כינויים איך אמא קוראת לך?שירשור איך אבא קורא לך?שירוש איך האחים\האחיות?שיר סבא?שיר סבתא?שירקמנדלעביגךקחכלנע ממציאה כל מיני דברים חח חבר הכי טוב?יש כמה בן-זוג?אין עוד כינויים שיש לכם:מלכה כינוי שאתם הכי אוהבים:מלכה:
כינוי שאתם הכי שונאים:אין כינוי שמחמיא לכם:??.. וכינוי שלא:אין השם הכי מתאים ל... אמא שלך:?? אבא שלך:? אחים ואחיות:? חבר הכי טוב:מזה השאלות האלה בן=זוג:אין לך: לכלב:כאילו אתה לא יודע תשם שלך או מה? לחתול: לחזיר: לתוכי: כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא:אמא? ולאבא:אבא? ולאחים ולאחיות:חנוש.. רעות ולחבר הכי טוב:שיגעוני, לימור, אממ כל אחד בשם שלו חוץ משיגעוני ולבן הזוג:איןןן ליי השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת)אין שונא: (כנ"ל)גם אין מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך).

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif חחח.. אהבתי../images/Emo70.gif

כינויים איך אמא קוראת לך
עמושמוש איך אבא קורא לך
מותן איך האחים\האחיות
בשם שלי?
סבא
גם כן... או שהוא קורא לי מיידלה
סבתא
מתוקס לפעמים.. חחח חבר הכי טוב
מיצקי, מיתקי, עמתקה, עמית, נשח במסכה.. חח!! בן-זוג
-- אין -- עוד כינויים שיש לכם: מוצאאוו כינוי שאתם הכי אוהבים: מיתקי, עמתקה, מיצקי כינוי שאתם הכי שונאים: מוצאווו ומיידלה
כינוי שמחמיא לכם: מיתקי
וכינוי שלא: מיידלה
!
השם הכי מתאים ל... אמא שלך: אמא? אבא שלך: אבא אחים ואחיות: אחוצתי.. אולי ליאור? חבר הכי טוב: --?-- לך: עמית לכלב: דוגי, לימי, לירי, קושקוש, כוכי לחתול: ספוטי לחזיר: מי קורא לחזיר המחמד שלו בשם? לתוכי: זאזי! כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: מושמוש? ולאבא: פפן ולאחים ולאחיות: עדי ולחבר הכי טוב: ינרה,ענבלק,הירדן,מיתור,נמה,תומה ועוד... ולבן הזוג: --אין-- השם שאתה הכי... אוהב: לבן: רועי, דותן, אייל. לבת: רון, תומר, לירון שונא: ענבר,עידו, ועוד מזכיר לך משהו אחר: מה

coullette

New member
^____________^

שם: דפנה שם משפחה: כינויים איך אמא קוראת לך? בובולינה איך אבא קורא לך? דפנוש איך האחים\האחיות? דפנה סבא? אין סבתא? דפנה'לה חבר הכי טוב? דפני בן-זוג? קשקבל עוד כינויים שיש לכם: כינוי שאתם הכי אוהבים: קשקבל כינוי שאתם הכי שונאים: כינוי שמחמיא לכם: קשקבל וכינוי שלא: השם הכי מתאים ל... אמא שלך: אבא שלך: אחים ואחיות: חבר הכי טוב: בן=זוג: לך: לכלב: מוש לחתול: יודה לחזיר: פיגי לתוכי: כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: אמא ולאבא:אבא ולאחים ולאחיות: ולחבר הכי טוב: ולבן הזוג: שפנפנון השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) שונא: (כנ"ל) מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך)

עונה ../images/Emo95.gif

שם: קרן שם משפחה: --- כינויים איך אמא קוראת לך? קרנושה איך אבא קורא לך? קרנושי איך האחים\האחיות? אחותי (חח) סבא? נסיכה סבתא? נסיכונת חבר הכי טוב? קרקר בן-זוג? קוצ'י עוד כינויים שיש לכם: חתלתולונת, ביט'לג'וס, קרן אור כינוי שאתם הכי אוהבים: קוצ'י וקרקר כינוי שאתם הכי שונאים: את כולם אוהבת כינוי שמחמיא לכם: חתלתולונת וכינוי שלא: ביטלג'וס השם הכי מתאים ל... אמא שלך: מאמי אבא שלך: אבו אחים ואחיות: אחי חבר הכי טוב: מיו בן=זוג: קוצ'קוצ'ון לך: (כבר כתבתי) לכלב: שלגו לחתול: בוניתה לחזיר: פיגי לתוכי: שוקי השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) סתיו שונא: (כנ"ל) דניאל מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך) ליאת (חברה שבגדה בי)

אני

שם: נגה שם משפחה:~ כינויים איך אמא קוראת לך? נוג ? איך אבא קורא לך? רגיל איך האחים\האחיות? נוג סבא? סבתא? חבר הכי טוב? נוג חחח בן-זוג? עוד כינויים שיש לכם: נוגט, נוגיטוש, נוגי, נוגלה [מעצבן] נוגיטה כינוי שאתם הכי אוהבים: נוג ונוגיטוש כינוי שאתם הכי שונאים: רשמתי כינוי שמחמיא לכם: לאדעת וכינוי שלא: השם הכי מתאים ל... אמא שלך: אבא שלך: אחים ואחיות: חבר הכי טוב: בן=זוג: לך: לכלב: לחתול: לחזיר: לתוכי: כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: מם ולאבא: יש הרבה חח ולאחים ולאחיות: ולחבר הכי טוב: ולבן הזוג: השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) בנות - אופק, יובל, נופר ועוד כמה... לבן סהר ועומר שונא: (כנ"ל) ספיר מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך)

תשובות

שם: הדר שם משפחה: _______ כינויים איך אמא קוראת לך? הדרו, איצקושי , איציק (אל תשאלו) איך אבא קורא לך? שון איך האחים\האחיות? הדריל'ה סבא? הדרוש קוש סבתא? הדרוש קוש חבר הכי טוב? הדרייייי בן-זוג? אין לי עוד כינויים שיש לכם: פזית, מוזס, הדר היפנית. כינוי שאתם הכי אוהבים: הדר היפנית ^^ כינוי שאתם הכי שונאים: מוזס כינוי שמחמיא לכם: הדר היפנית וכינוי שלא: מוזס השם הכי מתאים ל... אמא שלך: גברת דאגנית אבא שלך: אדון אדישות אחים ואחיות: לאחותי הגדולה- אביב גפן ^^ חבר הכי טוב: דניס- לוקה , דניאל- יפיופה ^^, שירן- שירנושק'ה, ג'ני- ג'ני "דם זה טוב" _____ בן=זוג: קוש קוש לך: הדרו לכלב: צ'ופ לחתול: סנוף לחזיר: חרררחררר לתוכי: קרה קרה כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: אמא או אוקסה ולאבא: אבא או דאדי ולאחים ולאחיות: עדן ולחבר הכי טוב: דניס, דניאל, שירן, ג'ני ולבן הזוג: אין לי השם שאתה הכי... אוהב: אופק, שחר, קורן, קארין, אוריאן, דניאל שונא: אין כזה מזכיר לך משהו אחר: מה זאת אומרת?

../images/Emo41.gifהנה

שם:לירן שם משפחה:XXXXXX כינויים איך אמא קוראת לך? לירן איך אבא קורא לך? לירן איך האחים\האחיות? לירן סבא? לירן סבתא? לירן חבר הכי טוב? לירן בן-זוג? מאמי עוד כינויים שיש לכם: לירן כינוי שאתם הכי אוהבים: אין כינוי שאתם הכי שונאים: אין כינוי שמחמיא לכם: אין וכינוי שלא: אין השם הכי מתאים ל... אמא שלך: בייסבול אבא שלך: גינת ירק אחים ואחיות: אנציקלופדיה, אבן-שושן חבר הכי טוב: אין בן=זוג: מאמי לך: מאמי לכלב: כלבלבי לחתול: חתולי לחזיר: חזרזירי לתוכי: תוכיקון כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: אין ולאבא: אין ולאחים ולאחיות: אין ולחבר הכי טוב: אין ולבן הזוג: מאמי השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) צפיחית שונא: (כנ"ל) דנה מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך) שירן (מזכיר לי פח-זבל)

בלבוש1

New member
../images/Emo3.gifעונה!!

שם:ענבל שם משפחה:-- כינויים איך אמא קוראת לך? שואקי פואקי
איך אבא קורא לך? בוש
איך האחים\האחיות? ענבל?! סבא? -- סבתא? ענבל.. חבר הכי טוב? ירדן בן-זוג? -- עוד כינויים שיש לכם: ענבליק כינוי שאתם הכי אוהבים: ענבליק
כינוי שאתם הכי שונאים: -- כינוי שמחמיא לכם: -- וכינוי שלא: -- השם הכי מתאים ל... אמא שלך: מירה אבא שלך: עובד אחים ואחיות: שני ואסף חבר הכי טוב: ירדן בן=זוג: אספיי
(המבין יבין) לך: ענבל לכלב: באנג'י
לחתול: ספוטי
לחזיר: שלומה
לתוכי: שפיץ
כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: מהמה-בר.. חח
ולאבא: בופי ולאחים ולאחיות: שניני ואספיי ולחבר הכי טוב: ירדניק ולבן הזוג: -- השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) יש הרבה.. שונא: (כנ"ל) יפעת.. (חח.. זה יוצא יפ(כמו איף= מסריח) ועת(כמו את= את מסריחה..
) מזכיר לך משהו אחר: סיגלית- פרח?! חח זהו! שאלון כיפי!!! בה ביי מענבליק!

../images/Emo110.gif

שם
מיכל שם משפחה
כינויים
איך אמא קוראת לך
מיכלי איך אבא קורא לך
כנ"ל איך האחים\האחיות
אממממ מיכל סבא
מיכלי סבתא
מיקי
חבר הכי טוב
מיקה בן-זוג
עוד כינויים שיש לכם
מיכלי, מיכלוש, מיכלושקה, מיכי, מיקמיק, מיקה, מיכוש, מיכמך, מיקימק וכל אלה חחח כינוי שאתם הכי אוהבים
אמממ מיקה מיכי ומיקמיק כינוי שאתם הכי שונאים
מיקימק חחח כינוי שמחמיא לכם
מזתומרת
וכינוי שלא
^ השם הכי מתאים ל...
אמא שלך
השם שלה אבא שלך
השם שלו אחים ואחיות
קרצייה
חבר הכי טוב
אממממ השם שלה חח בן=זוג
אבל אני מניחה שעדיין יהיה עדיף השם שלו חח לך
מיכל לכלב
מממ.. לאדעת חחחח לחתול
מיצי
לחזיר
פיגי חחח לתוכי
אממ היו לי מלא תוכים.. לא זוכרת תשמות שלהם כינויים שאתה נותן ל...
איך אתה קורא לאמא
אמא (מן הסתם
) ולאבא
אבא ולאחים ולאחיות
קרץ
או בשם שלה חחח ולחבר הכי טוב
אמממממ נגיד השם ______+וש
ולבן הזוג
השם שאתה הכי...
אוהב
(לבן ולבת) אמממ.. בן לאדעת.. אבל שם לבת יעל זה מדהים לדעתי
אבל יש מלאמלאמלא שמות יפייםם שונא