שאלון שמות

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifאיי וונט טו קיל תפוז!

שם:שני
שם משפחה:וויילי
טוב נו לא,אבל למההה
נו.אוף.
כינויים
איך אמא קוראת לך?נשנוש
איך אבא קורא לך?שושה
איך האחים\האחיות?אחי הגדול - שאן,אחי היותר גדול - שונה ואחותי -שניתוש
סבא?אין לי סבא
סבתא?וגן סבתא לא...
חבר הכי טוב?שאן
בן-זוג?-
עוד כינויים שיש לכם:שינשן,שנשן,שון,שנינה,שונית,שוש...P:
כינוי שאתם הכי אוהבים:שאן
כינוי שאתם הכי שונאים:שנית
כינוי שמחמיא לכם:שאן P:
וכינוי שלא:שנית נו >:
השם הכי מתאים ל...
אמא שלך:בולי
אבא שלך:מר עיצבון
אחים ואחיות:רן,ליאור ואורלי P:
חבר הכי טוב:המ..וואי..אינלי מושג..
בן=זוג:-
לך:לירון
לכלב:פאפ
לחתול:מיל
לחזיר:פיגי :p
לתוכי:קרקר ^^
כינויים שאתה נותן ל...
איך אתה קורא לאמא:אמא
ולאבא:אבא
ולאחים ולאחיות:ארז,אורית ואורנ
ולחבר הכי טוב:יוליע P:
ולבן הזוג:-
השם שאתה הכי...
אוהב:(לבן ולבת)לבן-שון וגם לבת..:p
שונא: (כנ"ל)לבן-שמעון בת-אכזבה [זה רשע!]
מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך)לא יודעת סO

היפהיפ.

שם: קים רייצ'ל שם משפחה: ס' כינויים איך אמא קוראת לך? קימי איך אבא קורא לך? אבא שלי נפטר איך האחים\האחיות? קימי, קופה וכו' סבא? נפטרו שניהם סבתא? קימי, princess חבר הכי טוב? קימי, קים בן-זוג? קימי, קים עוד כינויים שיש לכם: סמוקי, בלינסון (הבי"ח) כינוי שאתם הכי אוהבים: קימי כינוי שאתם הכי שונאים: princess כינוי שמחמיא לכם: ... וכינוי שלא: ... השם הכי מתאים ל... (בגלל שהתחלתי לענות על השאלות ומצאתי שכל תשובה מסתכמת ש"לא יודעת", אני אענה איך באמת קוראים להם): אמא שלך: קרן אבא שלך: אריק אחים ואחיות: josh, ethan, brendan, guy חבר הכי טוב: טימי בן=זוג: יונתן לך: קים לכלב: קייטי, פאף לחתול: הממ.. אין לי חתול, אבל נראה לי מיצי. לחזיר: אוינק לתוכי: שרגא כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: ma, ka ולאבא: אין לי אבא ולאחים ולאחיות: טיפש, אידיוט, שמן, קוף וכו'. למרות שארבעתם לא עונים על אף אחד מהכינויים האלה. ולחבר הכי טוב: טימי ולבן הזוג: ג'ון, ג'וני השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) לבת: צ'לסי, זואי, מלורי. לבן: לא יודעת.. שונא: (כנ"ל) כל מיני, יש מלא מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך) דניס, מזכיר לי בריכת דגים

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

שם:יונית שם משפחה:עשרי כינויים: איך אמא קוראת לך? יון,פון,יוני,פוני איך אבא קורא לך?יון,פון,יוני,פוני איך האחים\האחיות?
סבא?יונה סבתא? ^^^ חבר הכי טוב? בן-זוג?
עוד כינויים שיש לכם:לאדעת כינוי שאתם הכי אוהבים:לאדעת כינוי שאתם הכי שונאים:יונהה כינוי שמחמיא לכם:לאדעת וכינוי שלא:לאדעת השם הכי מתאים ל... אמא שלך: אמא? אבא שלך: אבא? אחים ואחיות:
חבר הכי טוב:
בן=זוג:
לך:
לכלב: הב הב לחתול: מיאוו לחזיר: סרסור לתוכי: דפוק כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: אמא ולאבא: אבא ולאחים ולאחיות:
ולחבר הכי טוב:
ולבן הזוג:
השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת) בן:חן בת:שירן שונא: (כנ"ל) לאדעת מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך) כמה "לאדעת"

OoOYardenOoO

New member
עונהההה../images/Emo109.gif../images/Emo41.gif

שם:ירדן שם משפחה:---- כינויים איך אמא קוראת לך? אושר,דובדה איך אבא קורא לך? אמממ..*מושפלת* איך האחים\האחיות? ירדן סבא? בוצ'יקו סבתא? ירדנוש חבר הכי טוב? ירדניק,היירדן,ירדינג בן-זוג? ייייירדן (ארררררררררררר) עוד כינויים שיש לכם: -- כינוי שאתם הכי אוהבים: ירדניק כינוי שאתם הכי שונאים: ייייייירדן כינוי שמחמיא לכם: ירדניק וכינוי שלא: יייירדן
השם הכי מתאים ל... אמא שלך: כרמית אבא שלך: ארז אחים ואחיות: מיטל חבר הכי טוב: עמית,ענבל,רותם,אירנה....... בן=זוג: אסף לך: ירדן! לכלב: תולי
לחתול: מיצי:S לחזיר: בייבי לתוכי:זאזי!!(עמית..אהם אהם..
) כינויים שאתה נותן ל... איך אתה קורא לאמא: אימרית! ולאבא: אברית! ולאחים ולאחיות: מייבו,מייבול ולחבר הכי טוב: ענבליק,מיתקי,תורתם,נשח במסכה!!חחחח... ולבן הזוג: אסף (שיזהר שאני לא יתחיל להגיד לו: אאאאאסףףף!!!!!) השם שאתה הכי... אוהב:(לבן ולבת)לב: ספיר ומיכל..לבן: לירון,אורן,בר ועידו שונא: (כנ"ל) אליענה,משה,חיים....חחחח מזכיר לך משהו אחר: (ומה זה מזכיר לך): אה?!

למעלה