אניאניאני
באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט
2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד, בטח בנפרד 3. איזה סוג?פינוק או הרבל אסנס
4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מעיפה על הרצפה P= 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי ? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא
8. צבע מועדף? כתוםירוק DD= 9. נעליים לקיץ? אולסטאר ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים
11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה, אבל האמת שזה דיי תלוי במצברוח. 13. Bleh או Blah? אני ממש טיםשה אם אני לא יודעת ? =\ 14. מה את אוהבת בעצמך? כנות, רגישות, חברה טובה [או לפחות מנסה =\] 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? חחח לא יודעת 16. את שרה במקלחת? בטח !@ 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חייה =\ כאילו, יש לי אבא דוב, אמא ג'ירפה, ושלוש אחיות קופות, אבל הם מאוד אנושיים 18. את מדברת עם עצמך? לעיתים. P= 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? עלית עליי 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?חחח לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?במידה ואגלה שהוא חוגג, אני מבטיחה לסרוג לו גרב אדומה 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי 20 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "אז מה, באה לפה הרבה ?"
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כע 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? אני מניחה שכן 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי !@ 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? דה ! 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? נאא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? מבריק, שקוף. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? חח גם כשאני לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? נא, אני אצחק על זה. או אשים מייק אפ 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? O: מכנסיים צמודים !# ו.. תלוי על איזה גברים
33. איך את מורידה מסקרה? לא משתמשת 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כע 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כע 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? ג'ליג'ליג'לי !# 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כפרעלאמאשלי 3> 40. כמה זה 1+1? 2, לא ? 41. מה החג האהוב עלייך? פסח ! 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן?
43. בת כמה את? 13 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 ? 45. איפה את רוצה לגור? קרוב לאנשים שיקרים לי 3> 46. לאיפה את רוצה לטוס? איטליה ! 47. את מי את רוצה לפגוש? עברי ? 48. את אוהבת קול-איי איי די?
49. האם Pine-sol מריח טוב?
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? פטריות ^^' 51. את אוהבת טוסט? כע 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? חושקת בה מינית 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא, הוא יכול לקחת לבד P= 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן. נראה לי. חח 55. עברת טיפול שורש? כע, וזה כאב 56. שחור לבן או צבע? תלוי במה 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות =] 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת ? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?
60. אוקיי או או.קיי? אוקי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?נשיקה
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אתם חייבים להפסיק לשאול שאלות שאני לא יודעת את התשובה עליהן.
63. האם יש לך 2x4 או 1x2?
ד_ד 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? בטח 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? אה ?
67. מה את חושבת על דרדסית? כוסית על 68. מה הספר האהוב עלייך? קשה מאוד ! מממ. אולי.. הממ.. בנות למכירה ? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? חלומי
70. סלמון או בורי? לא אוהבת דגים 71. סרטן או לובסטר? אוכלת כשר 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה ? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי ? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? הממ. לא יודעת =\ 76. מטאטא או מגב? מגב. עם מים. ^^' 77. מה המילה האהובה עלייך? קוקי D= 78. איפה השאלה כלבות? סתמי, יא פאקצה !# P= 79. מה השם המלא שלך? לירון סעדון. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? פרינסס קונסוואלה בננה האמוק 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? חחח חזירון XDDDDDDDD 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כע, נראה לי 83. קסטות או דיסקים? אמפי 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?
85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אולי דיי לשאול אותי על כריסמס ? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע, מי חותך מעטפות בימינו ? מי מקבל מעטפות כשחושבים על זה. חח 87. את משועממת כרגע? כע, דיי 88. את אוהבת בצלים? הממ. בתוך האוכל זה לא רע 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? הפיג'מות P= 90. פעם לבשת שמלה? כע 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה !? 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים. אולי ייצא לי מזה נסיך.. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? מה אכפת לי לנסות ? 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? בערך שלושה סיבובים ואז זה נופל P= 96. את יודעת שדייב מגניב? הו, קול דייב 97. את אוהבת אותי? כפרעלייך 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? חחח לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? את\ה מאמין\ה לי שאני לא זוכרת ? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?ברור לאאאאאאא
באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט