שאלון שישי

Simple Sam

New member
סתיו../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט משו 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג?פינוק 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? יש לי מנטה,אבל אני לא משתמשת. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם?מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת?חח,או לילי בריח כזה או משהו שאבא קונה. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא
8. צבע מועדף?כתום,סגול,ירוק. בזמן האחרון גם אדום,צהוב ואפור. 9. נעליים לקיץ?תנכיות או טבע נאות 10. תפוחים, תפוזים או בננות?תפוחים 11. ימנית או שמאלית?שמאלית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 13. Bleh או Blah? עם A 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?לא יודעת 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך?חחחחחח משהו כמו "סםםםםםםם! בוא כבר יא נעל! מה אתה נכנס לשם?! כוסאמא שלך איזה כלב חמור. נווו בוא אני רוצה ללכת הביתה כבר. יוו אתה לא מבין שהלוכד יתפוס אותך?!@?! די כבר לזיין כל הזמן,בוא כבר!" 18. את מדברת עם עצמך?לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא.. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?אני מקבלת מכתבים לדואר. 22. יש לך 11 אצבעות?לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?בטח,פילוט 0.4 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד?לא חושבת 26. מיקי מאוס או באגס באני?באגס יותר מגניב 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי?לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר?לא חושבת 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?לק אדום בדר"כ 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לפעמים,בדר"כ אני הולכת לרוץ או לשק 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?חח לא יודעת. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים?כן 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?בחורה לא תדליק אותי ממש 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות?חח בערך. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס?שונאת איפור. שונאת! 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? M&M בוטנים,או-שוקולד לבןןןן
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?לא בדר"כ,אבל יוצא לפעמים 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך?שבועות 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 16.4 44. בת כמה את רוצה להיות?17 ושלושה חודשים!!!!!11 45. איפה את רוצה לגור? ניו יורק 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב,תילאנד,דרום אמריקה 47. את מי את רוצה לפגוש?אביב גדג' 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?כלום 51. את אוהבת טוסט?לא כ"כ 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?איכס 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?כן 56. שחור לבן או צבע?ממ 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?חחחחחלא יודעת 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?זרת 60. אוקיי או או.קיי? אוקי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?חחחחחחחח 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מאיפה לי 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?בערך 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? כלום 68. מה הספר האהוב עלייך?מישהו לרוץ איתו,שייטת 13 סיפורה של הקומנדו הימי.. עכשיו התחלתי את רפול,והוא ממש מעניין 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך?לא נשמעת 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? מקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?מצלמה.מצלמה.מצלמה! או שיגידו לי דשתהקבלתי לשב"כ,או צלמת צבאית. 76. מטאטא או מגב?מגב 77. מה המילה האהובה עלייך?ג'חנון!! חחחחחחחחחח 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? טל חגי 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?סם 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים?תקליטים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך?לקרוע 87. את משועממת כרגע? לא ממש 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?ומורו,חחח יש באחורי זה סיפור מרתק! 90. פעם לבשת שמלה?בפורים,וגם זה לא ממש 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?לא ידעתי 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11?לא 94. 8 או 3? 3! 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? בטח
98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מצלממההה 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?חח כן ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :]לא

TauberiT

New member
זה שאלון כזה מציק סתיו, מה עשית?

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? לפעמים קולגייט ולפעמים אחת אחרת, ששכחתי איך קוראים לזה. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד, כאילו דה. 3. איזה סוג? הרבל אסנס [רימונים משוגעים וכאלה, או משהו כזה
] 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? אני לא משתמשת [מלוכלכת שכמותי.
] 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מלגלגלת, אם ככה אפשר לקרוא לזה
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מה שיוצא? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? פעם ידעתי
8. צבע מועדף? פפ..אין 9. נעליים לקיץ? כפכפים/סנדלים תנכיות 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות! 11. ימנית או שמאלית? שמאלית.
[גם ליאונרדו דה וינצ'י היה שמאלי!!] 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? המלאה 13. Bleh או Blah? השני
14. מה את אוהבת בעצמך? המ, לא יודעת 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אולי 16. את שרה במקלחת? בוודאי.
סתם, לא שידוע לי 17. את מדברת עם החיה שלך? עם הדג, בוודאי. 18. את מדברת עם עצמך? אם הדג לא בסביבה 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא ממש
20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא
הם משתנים כל יום נראלי. ואני בכלל לא רואה אותם, הם באים בשעות משונות. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא
22. יש לך 11 אצבעות? 20.
23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "אז מה..?" 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? בטח! זה הכי מגניב שיש!! 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? ברור, אם זה יפה 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס, הוא פי אלף יותר סקסי
27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? הוא בסדר 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? עדיף שלא
29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס ולק זה די שונה
לק אני כמעט ולא שמה, וליפגלוס שקוף או ורוד או משו כזה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כה 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? יש מצב
32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא יודעת, תלוי למי? 33. איך את מורידה מסקרה? עם מסיר איפור? [למרות שאני לא ממש שמה מסקרה
] 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? בחורות לא עושות לי את זה, בדר"כ. אבל ריסים ירוקים זה די מגניב. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? מה כ"כ קשה?
חוץ מזה, אני יודעת את שלי, לא מספיק? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן
37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? שאלה קשה. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? לפעמים 40. כמה זה 1+1? 11.
41. מה החג האהוב עלייך? לא יודעת...פורים נחמד.
42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? המפ, רודמן? 43. בת כמה את? 16, עוד מעט 44. בת כמה את רוצה להיות? ככה טוב לי 45. איפה את רוצה לגור? רחוק
46. לאיפה את רוצה לטוס? רחוק
47. את מי את רוצה לפגוש? המון אנשים... 48. את אוהבת קול-איי איי די? אני אוהבת מה?
49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? הכל, אני שמנמנה 51. את אוהבת טוסט? בטח. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לא ממש 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? בארור [לא] 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? לצערי 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? תלוי למה 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא אף פעם לא שאל. 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת השמאלית ממש חמודה 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? המ, נשיקה?
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? כן? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אני לא יודעת, איזה שאלון מלחיץ
64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? ברור, כל יום. [מה?] 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? צבע מחוק? דיי, מה זה? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא כחולה 68. מה הספר האהוב עלייך? הממממ..לא יודעת, יש הרבה 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? ממתי בקתה מדברת?
70. סלמון או בורי? אף אחד 71. סרטן או לובסטר? אף אחד 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? פפ, לא יודעת 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? לא יודעתתתתתת 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? היו כמה כאלה 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? מיפופ
78. איפה השאלה כלבות? די
79. מה השם המלא שלך? חסוי
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? השם שלי בסדר, תודה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? הממ...לודעת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? כן, אבל לא ככה קוראים לסרט הזה
זה עם המפלצת החמודה שגרה בהר הזבל? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? ואם אין כזאת? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? מסתבר 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? די
אני לא אוהבת את השאלון הזה
90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? ברור 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדע זה דו מיני!! 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא, אני מאמינה שמישהו חושב עלי 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? - 96. את יודעת שדייב מגניב? - 97. את אוהבת אותי? - 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? - 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? - 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] לא אני

sharwan

New member
שאלון שבת ../images/Emo9.gif

באיזו משחת שיניים את משתמשת? אמממ.. האדומה הזאת.. שנייה אני אבדוק. קולגייט! 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד. המחובר זה סתם לעצלנים
3. איזה סוג? אני מחליפה כל חודש בערך.. אז הנוכחי זה "קרליין" 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת.
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? ממ.. עם הציורים בריח וניל 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? יש לו שם אמצעי?!?!
8. צבע מועדף? שחור 9. נעליים לקיץ? מעדיפה יחפה. כמו נינט. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים 11. ימנית או שמאלית? ביד?
ימנית.
12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 13. Bleh או Blah? BLAH 14. מה את אוהבת בעצמך? לא מתה על עצמי במיוחד.. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? כן, למה לא? 16. את שרה במקלחת? כה..
17. את מדברת עם החיה שלך? כן...
18. את מדברת עם עצמך? מדי פעם
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא... אבל על המורה שלי זה כבר עיניין אחר... 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא... 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא. 22. יש לך 11 אצבעות? שיט. איך ידעתם?! 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? מזתומרת? :-\ 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? עליתם עליי... 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? יש לי בארון כמה דברים ורודים.. אם זה יפה- אז למה לא? :p 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? כן... מה אתם לא?? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא נראה לי... 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק- שחור/אדום-זונה. ליפ-תלו במצברוח. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כשאני עצבנית לא. כשאני חרמנית זה משו אחר
31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חחחחח... אני אלך. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא... 33. איך את מורידה מסקרה? יש קרמים מיוחדים. לייק דה.
34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? בחורות לא מדליקות אותי.. סורי..
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? תהרגו אותי, אבל לא. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן.. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי! בעצם... לא יודעת 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר!!
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן... איפה הבעייה פה? 40. כמה זה 1+1? חלון!
41. מה החג האהוב עלייך? אמממ... פורים נדמה לי... 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלו? 43. בת כמה את? 17 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 וחוקית 45. איפה את רוצה לגור? תל אביב!
46. לאיפה את רוצה לטוס? ניו זילנד.
47. את מי את רוצה לפגוש? אהבת חיי? אוי. איזה דביקה אני.. :-\ 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא מכירה. המשך יבוא.... פם פם פם....

sharwan

New member
הנה המשך. כי תפוז זה חרא ../images/Emo9.gif

50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? אננס!!!!!!
51. את אוהבת טוסט? כן.. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? מאודדדד 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? חלב, עוגיות ואיזה סטייק טוב לקינוח. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן, ואנלא מוצאת אותן!!! 55. עברת טיפול שורש? לא. למזלי... 56. שחור לבן או צבע? שחור לבן 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? יש רק בננה או תות... אז אני בוחרת תות :-\ 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת
59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן הימינית עם העגיל השקסי שלי 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי כשאין כוח. וכשיש אז או.קיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נישוק 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? חח... מה? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? מההההה? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן... בערך
65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא. היא אומרת שהיא בת 18
66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מזתומרת? 67. מה את חושבת על דרדסית? לא... אבל בר כוח מה זה עושה לי את זה... 68. מה הספר האהוב עלייך? "מישהו לרוץ איתו" ו-"ילד ושמו זה"
69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נשמע טוב!!!
70. סלמון או בורי?לא זה ולא זה. לא אוכלת דגם 71. סרטן או לובסטר? איכס. :\ 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה
73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סבוואי... מעניין רק מה זה
74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת!! 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? או-הו. שאני לא אתחיל.. 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? קאז 78. איפה השאלה כלבות? מה?
79. מה השם המלא שלך? "השם המלא שמור במערכת." 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אריאל!
81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא חסר 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? אני מניחה שלא. אבל אף פעם לא התעמקתי בזה.. 83. קסטות או דיסקים? לא זה ולא זה. אייפוד!!!!!!
84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? צפייה הכוונה לאם צפיתי?
אז כן
85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לכרות את העץ מהבית של השכן. 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? קורעת 87. את משועממת כרגע? כן. 88. את אוהבת בצלים? רק כשזה מבושל, וכשזה ממש קצת, ושזה מעורבב עם משו. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אוונסנס
90. פעם לבשת שמלה? כמובן...
91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?
משעשע
92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? פעם האמנתי. עכשיו כבר לא! 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? כמה שניות 96. את יודעת שדייב מגניב? כולם יודעים 97. את אוהבת אותי? כן. ואתה אוהב אותי?
98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא זוכרת, מקווה שלא. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? גיטרה חשמלית. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] אני מקווה שאני אלך...
שבת שלום!!!

sharwan

New member
כן ../images/Emo6.gif יש!

את חייבת לנסות!!!
זה הדבר הכי מושלם בעולם!!!

sharwan

New member
אם כבר הוא עושה למישהי משהו...

אז שיעשה לי!!!!
למה הוא מושלם למהההה???

Roy191

New member
יאללה נו..

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? ברור שנפרד.. 3. איזה סוג?הרבל אסנס.. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת?
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? אמא מגלגלת
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? הממ עם לבבות כזה..או כלבים
7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא
8. צבע מועדף? סגול..כתום.. 9. נעליים לקיץ? כמו של החורף.. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים! 11. ימנית או שמאלית? ימני 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?הייתי רוצה להגיד מלאה...אבל.. 13. Bleh או Blah? Blah 14. מה את אוהבת בעצמך? כלום
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?לא 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? כן 18. את מדברת עם עצמך? משתדל להימנע.. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "צריך לנסוע לתל אביב לקנות חולצות"
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? לא יודע, אם אני אצטרך 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? סביר להניח שלא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שם 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? בית ספר?
32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא יודע...
33. איך את מורידה מסקרה? איזה שאלון לבנות, סתיו באמת! 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לא 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? המממ קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? הממ כן...
40. כמה זה 1+1? 2!!!!!!!!!!!!!111111 41. מה החג האהוב עלייך? פורים אולי 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? רו-פול 43. בת כמה את? 19 עוד חודשיים!!! 44. בת כמה את רוצה להיות?21 45. איפה את רוצה לגור? לונדון 46. לאיפה את רוצה לטוס? לכל העולם
47. את מי את רוצה לפגוש? לאיודע.. 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה..? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ..? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?אננס 51. את אוהבת טוסט? מאוד 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?מעולם לא השתוקקתי לדעלת
53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? תלוי
57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?פסיפלורה
58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת
59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?האוזן הימנית!! 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? המממממממ..לכל אחד מהם יש יתרונות
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אולי 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? נו עזבו אותי
64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? היא אמרה לי שהיא בת 18+
66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה אומר
67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא זונה
68. מה הספר האהוב עלייך?לא יודע.. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מושלם..? 70. סלמון או בורי?דגים זה איכס 71. סרטן או לובסטר? גם אלה זה איכס 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? באותו מקום
75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?נשאיר את זה לעצמי 76. מטאטא או מגב?מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? אורעד (נו הקשבתי לך
) 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? רועי כהן
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? :( 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? גיורא
82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים ברור 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא להתייחס אליו
86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לחתוך 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?הדיקטטורה של רועי
90. פעם לבשת שמלה? לא 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? יותר קל פשוט ללכת לחדר הסמוך.. 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? איזה משאלה..? פשוט מישהו חושב עלי
94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא יודע 96. את יודעת שדייב מגניב?ברור 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא, והייתה לי שנאה לכל מי שאכל 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? עוגה
100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :]לא אני

matanky

New member
חשבתי זה רק לבנות ../images/Emo67.gif

חח חיכיתי למישהו שיגיב
אז אני אגיב יותר מאוחר חח..

מתן, בשבילך, תוספת==>

[תדמיין שזה מופיע בתחתית השאלון בקטן
] * השאלון נכתב בנקבה,מטעמי נוחות, אך מתאים לשני המינים.

matanky

New member
אתן כל כך מסכנות ../images/Emo3.gif שאתן סובלות

ככה כל החיים

mayushaa

New member
ממ שלי חח

באיזו משחת שיניים את משתמשת? אמממ colgate-מנטה 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג?ארבאלסנס 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מממ רגיל כזה.. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? חח אמא מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא 8. צבע מועדף? שחור וטורקיז 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות?בננות כנראה 11. ימנית או שמאלית? שמאלית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 13. Bleh או Blah? לא הבנתי את זה\= 14. מה את אוהבת בעצמך? אמממ כלום? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?כן חח 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך?אין לי 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?לא 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך?אמממ 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?כן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס באני 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? כן!!!! 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?שקוף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?כן חח 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חח כן 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא אבל זה לא יפה 33. איך את מורידה מסקרה? אין לי 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?חח לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?ג'לי 38. M&M או ביצת קינדר? כל מה שקשור לקינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? חח כן 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך?פסח 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן?דניס רודמן 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות?מממ לא יודעת 45. איפה את רוצה לגור? לא יודעת 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב 47. את מי את רוצה לפגוש? לא מישהו מיוחד 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא מכירה? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?כלום 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?מממ לא..חח 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?לא 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? שחור לבן 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?מה זה? 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?האוזן הימנית 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?נשיקה פוזל 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אממ אין לי מושג 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? מה?????????? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן,בערך 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא 67. מה את חושבת על דרדסית?היא המקור לשובניסטיות 68. מה הספר האהוב עלייך?הקיץ של אביה חח 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך?רחוק רחוק עם אש 70. סלמון או בורי?לא זזה ולא זה 71. סרטן או לובסטר? איכס 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה?למעה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?מממ לא משהו מיוחד 76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך?אחלה 78. איפה השאלה כלבות? לא מכירה 79. מה השם המלא שלך? מאיה ורונה 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? מאיה ורונה 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? מוריי 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך?לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? חח כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?אממ אוקי 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 3!! 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? השיא שלי זה 2 דקות וחצי 96. את יודעת שדייב מגניב?עכשיו אני יודעת 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מממ בגדים חח 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן

Forever Noa

New member
../images/Emo13.gif

2. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 3. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד. 4. איזה סוג? לא זוכרת 5. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? בלי טעם. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה, ויש גם גרביים קצרות. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לא זוכרת. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא. 8. צבע מועדף? ירוק.. 9.נעליים לקיץ? כן 10. תפוחים, תפוזים או בננות? הכל. 11. ימנית או שמאלית? ימנית. .12 הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 13. Bleh או Blah לא יודעת 14.את אוהבת בעצמך? את העינים. 15.האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אולי 16. את שרה במקלחת? לפעמים. 17. את מדברת עם החיה שלך? לפעמים. :p 18. את מדברת עם עצמך? לא!!! 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא! 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? כן! :). סתם 23.. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? אולי 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? למה לא? 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? מאוד 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? עדיף לגבר שאני לא אשיר לו. לטובתו. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק - לפעמים אדום, לפעמים שקוף. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא יודעת.. לא שמתי לב. 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אממ.. לא קרה לי עוד דבר כזה. לא יודעת. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי.. 33 איך את מורידה מסקרה? לא שמה מסקרה. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא!!! 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אממ לא חושבת..:O .36 האם פעם תשתמשי בליפגלוס? 37 אולי. מי יודע 37.מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק!! 38
.38 M&M או ביצת קינדר? 3 M&M. .39 את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? מה? 40. כמה זה 1+1? 3. 41. מה החג האהוב עלייך? חנוכה, סוכות ופסח!! 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אף אחד 43. בת כמה את? 14 44. בת כמה את רוצה להיות? 16-18 45. איפה את רוצה לגור? איזור ת"א. 46. לאיפה את רוצה לטוס? תאילנד!!
.47 את מי את רוצה לפגוש? הרבה. 48. את אוהבת קול-איי איי די? . 49 האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? תירס!!. 51 את אוהבת טוסט? בטח! 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? ?!? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא! 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? בטח 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? מה? 57 . כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? לא יודעת.. 58. איפה היד שלך עכשיו? אממ.. לא יודעת מה זאת אומרת?? 59 . מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? מה?... 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי .61 פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית! 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? בטחחחח 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. לא יודעת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 66לא . האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? 68 כלום . 68מה הספר האהוב עלייך? 69אממ שאלה קשה :p . 69 איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נשמע אחלה. 70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? איכס! 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? הממ.... לא יודעת.. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? לא יודעת 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? ??? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? אין לי כוח.. 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? לא עולה כרגע. 78. איפה השאלה כלבות? ?? 79. מה השם המלא שלך? מזה משנה? לא יודעת 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? טוב לי עם השם שלי. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא יודעת, לא זוכרת. 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? מאיפה לי.. 83. קסטות או דיסקים? 84 דיסקים 84 . צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? ?? .85 מה המסורת שלכם בכריסמס? לא זוכרת. 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע 87. את משועממת כרגע? 88 אן אם אני עונה על זה אס כנראה שכן.! 88 את אוהבת בצלים? 89 כן .89 איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אמממ קשה מדי.. צריכה לחשוב על זה. 90. פעם לבשת שמלה? בגן :p 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? טוב. 92. צפרדעים או קרפדות? איכס אפחד. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94 לא חושבת. 94. 8 או 3? 8 נראה לי. .95 כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא יודעת. 96. את יודעת שדייב מגניב? כן 97. את אוהבת אותי? את כולם אני אוהבת. 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא זוכרת. .99 ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לא אומרת. . 100את יודעת את כל המילים בהמנון? כן נראה לי. ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] לא יודעת אני כבר הייתי בהופעת פסנתר

Forever Noa

New member
:)

כן מאוד נהנתי. כבשים, זה לא אותו דבר, על קו המים, מרי לנצח, זה טוב, זכיתי לאהוב ביום שמש יפה, הזמן עכשיו, כשאתה לבד, להבין את המים, תמיד אהבה. לא זוכרת עוד.

למעלה