Simple Sam
New member
סתיו../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif
1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט משו 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג?פינוק 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? יש לי מנטה,אבל אני לא משתמשת. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם?מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת?חח,או לילי בריח כזה או משהו שאבא קונה. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא
8. צבע מועדף?כתום,סגול,ירוק. בזמן האחרון גם אדום,צהוב ואפור. 9. נעליים לקיץ?תנכיות או טבע נאות 10. תפוחים, תפוזים או בננות?תפוחים 11. ימנית או שמאלית?שמאלית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 13. Bleh או Blah? עם A 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?לא יודעת 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך?חחחחחח משהו כמו "סםםםםםםם! בוא כבר יא נעל! מה אתה נכנס לשם?! כוסאמא שלך איזה כלב חמור. נווו בוא אני רוצה ללכת הביתה כבר. יוו אתה לא מבין שהלוכד יתפוס אותך?!@?! די כבר לזיין כל הזמן,בוא כבר!" 18. את מדברת עם עצמך?לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לא.. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?אני מקבלת מכתבים לדואר. 22. יש לך 11 אצבעות?לא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?בטח,פילוט 0.4 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד?לא חושבת 26. מיקי מאוס או באגס באני?באגס יותר מגניב 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי?לא 28. פעם תשירי סרנדה לגבר?לא חושבת 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה?לק אדום בדר"כ 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לפעמים,בדר"כ אני הולכת לרוץ או לשק 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?חח לא יודעת. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים?כן 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?בחורה לא תדליק אותי ממש 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות?חח בערך. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס?שונאת איפור. שונאת! 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? M&M בוטנים,או-שוקולד לבןןןן
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?לא בדר"כ,אבל יוצא לפעמים 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך?שבועות 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 16.4 44. בת כמה את רוצה להיות?17 ושלושה חודשים!!!!!11 45. איפה את רוצה לגור? ניו יורק 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב,תילאנד,דרום אמריקה 47. את מי את רוצה לפגוש?אביב גדג' 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?כלום 51. את אוהבת טוסט?לא כ"כ 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?איכס 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?כן 56. שחור לבן או צבע?ממ 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?חחחחחלא יודעת 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?זרת 60. אוקיי או או.קיי? אוקי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?חחחחחחחח 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מאיפה לי 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?בערך 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? כלום 68. מה הספר האהוב עלייך?מישהו לרוץ איתו,שייטת 13 סיפורה של הקומנדו הימי.. עכשיו התחלתי את רפול,והוא ממש מעניין 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך?לא נשמעת 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? מקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?מצלמה.מצלמה.מצלמה! או שיגידו לי דשתהקבלתי לשב"כ,או צלמת צבאית. 76. מטאטא או מגב?מגב 77. מה המילה האהובה עלייך?ג'חנון!! חחחחחחחחחח 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? טל חגי 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?סם 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים?תקליטים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך?לקרוע 87. את משועממת כרגע? לא ממש 88. את אוהבת בצלים? לא 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?ומורו,חחח יש באחורי זה סיפור מרתק! 90. פעם לבשת שמלה?בפורים,וגם זה לא ממש 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?לא ידעתי 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11?לא 94. 8 או 3? 3! 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? בטח
98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מצלממההה 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?חח כן ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :]לא
1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט משו 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג?פינוק 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? יש לי מנטה,אבל אני לא משתמשת. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם?מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת?חח,או לילי בריח כזה או משהו שאבא קונה. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא