שאלון שישי

liron010

New member
אניאניאני

באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט :) 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד, בטח בנפרד 3. איזה סוג?פינוק או הרבל אסנס :) 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מעיפה על הרצפה P= 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי ? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא
8. צבע מועדף? כתוםירוק DD= 9. נעליים לקיץ? אולסטאר ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים :) 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה, אבל האמת שזה דיי תלוי במצברוח. 13. Bleh או Blah? אני ממש טיםשה אם אני לא יודעת ? =\ 14. מה את אוהבת בעצמך? כנות, רגישות, חברה טובה [או לפחות מנסה =\] 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? חחח לא יודעת 16. את שרה במקלחת? בטח !@ 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חייה =\ כאילו, יש לי אבא דוב, אמא ג'ירפה, ושלוש אחיות קופות, אבל הם מאוד אנושיים 18. את מדברת עם עצמך? לעיתים. P= 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? עלית עליי 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?חחח לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?במידה ואגלה שהוא חוגג, אני מבטיחה לסרוג לו גרב אדומה 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי 20 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "אז מה, באה לפה הרבה ?"
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כע 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? אני מניחה שכן 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי !@ 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? דה ! 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? נאא 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? מבריק, שקוף. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? חח גם כשאני לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? נא, אני אצחק על זה. או אשים מייק אפ 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? O: מכנסיים צמודים !# ו.. תלוי על איזה גברים
33. איך את מורידה מסקרה? לא משתמשת 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? כע 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כע 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? ג'ליג'ליג'לי !# 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כפרעלאמאשלי 3> 40. כמה זה 1+1? 2, לא ? 41. מה החג האהוב עלייך? פסח ! 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן?
43. בת כמה את? 13 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 ? 45. איפה את רוצה לגור? קרוב לאנשים שיקרים לי 3> 46. לאיפה את רוצה לטוס? איטליה ! 47. את מי את רוצה לפגוש? עברי ? 48. את אוהבת קול-איי איי די?
49. האם Pine-sol מריח טוב?
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? פטריות ^^' 51. את אוהבת טוסט? כע 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? חושקת בה מינית 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא, הוא יכול לקחת לבד P= 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן. נראה לי. חח 55. עברת טיפול שורש? כע, וזה כאב 56. שחור לבן או צבע? תלוי במה 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? תות =] 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת ? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?
60. אוקיי או או.קיי? אוקי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?נשיקה
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אתם חייבים להפסיק לשאול שאלות שאני לא יודעת את התשובה עליהן.
63. האם יש לך 2x4 או 1x2?
ד_ד 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? בטח 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? אה ?
67. מה את חושבת על דרדסית? כוסית על 68. מה הספר האהוב עלייך? קשה מאוד ! מממ. אולי.. הממ.. בנות למכירה ? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? חלומי :) 70. סלמון או בורי? לא אוהבת דגים 71. סרטן או לובסטר? אוכלת כשר 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה ? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי ? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? הממ. לא יודעת =\ 76. מטאטא או מגב? מגב. עם מים. ^^' 77. מה המילה האהובה עלייך? קוקי D= 78. איפה השאלה כלבות? סתמי, יא פאקצה !# P= 79. מה השם המלא שלך? לירון סעדון. 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? פרינסס קונסוואלה בננה האמוק 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? חחח חזירון XDDDDDDDD 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כע, נראה לי 83. קסטות או דיסקים? אמפי 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?
85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אולי דיי לשאול אותי על כריסמס ? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע, מי חותך מעטפות בימינו ? מי מקבל מעטפות כשחושבים על זה. חח 87. את משועממת כרגע? כע, דיי 88. את אוהבת בצלים? הממ. בתוך האוכל זה לא רע 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? הפיג'מות P= 90. פעם לבשת שמלה? כע 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? מה !? 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים. אולי ייצא לי מזה נסיך.. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? מה אכפת לי לנסות ? 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? בערך שלושה סיבובים ואז זה נופל P= 96. את יודעת שדייב מגניב? הו, קול דייב 97. את אוהבת אותי? כפרעלייך 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? חחח לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? את\ה מאמין\ה לי שאני לא זוכרת ? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?ברור לאאאאאאא

o r a n o o s h

New member
וווווואאאאאוווו מצ'עמם לייי

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? קרמה 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? ההאאא אני לא משתמשת. מספיק לצחצח שיניים פעמיים ביום
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה אותם 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? של לילי עם הכלבים 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? ממש לא 8. צבע מועדף? כתום וכחול וצהוב 9. נעליים לקיץ? תנכיות ונעלי ספורט הרגילות והאהובות שלי (סניקרס אדידס- עם פסים אדומים ואולסטאר חומות)
כמה שאני חפרנית.. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah? האאאא???
14. מה את אוהבת בעצמך? כמה שזה ישמע מטומטם- אני מתה על הכתב שלי, הוא כל עך מווושלם!! 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא?!
16. את שרה במקלחת? באארווררר... תמידד 17. את מדברת עם החיה שלך? איו לי חייה 18. את מדברת עם עצמך? כןןןן, כל הזמן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? האא לאא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? כןן קוראים לה חוול'ה 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? יש לי ביד אחת 5 וביד אחת 4 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "מהה??" אני דיי חרשת:) 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כןן 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? למה לאא?? 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס שווללטטט!! 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? לאאאאא
28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אני לא ישיר בכללל לייד גבר!!!
29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק שחור או בורדו ברגליים
30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כןן, כל הזמן!! 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אני גם ככה לא יצטלם 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא במיוחד 33. איך את מורידה מסקרה? עם מגבון 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? זה דוחה!! 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? פחות או יותרר 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לא 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני גומי 38. M&M או ביצת קינדר? ביצת קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? תלוי לאן 40. כמה זה 1+1? 11 41. מה החג האהוב עלייך? שבועות 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? האאאאא??
43. בת כמה את? 13 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות? 2 45. איפה את רוצה לגור? איפה שאני גרה. 46. לאיפה את רוצה לטוס? לדרום אמריקה 47. את מי את רוצה לפגוש? את רובין הוד 48. את אוהבת קול-איי איי די? מהההה??? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא רע 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? קטשופ, אני מכורה לקטשופ! 51. את אוהבת טוסט? כן, עם קטשופ 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לדלעת???!!!
53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אף פעם לא השארתי 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? אכן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? תלוי מה 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא אף פעם לא שואל אותייי
58. איפה היד שלך עכשיו? ימין על המקלדת ושמאל על העכבר 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת השמאלית שלי, כבר אמרתי שאני חרשת 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? ברוורר שנשיקהה
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? ממהה זההה?? 63. האם יש לך 2X4 או 1X2? ההאאאממממ??? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? רק של הקרובים קרובים 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לאאא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מזתומארת? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא ממש ממש נמוכה (לא מצחיק!!) 68. מה הספר האהוב עלייך? דובי לא לא 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? לא רע 70. סלמון או בורי? איייכככ 71. סרטן או לובסטר? איייכככ איייכככ 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאובויי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? אותי דבר.. 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? היום בו יכריזו על שלום עולמי..... סתם נירא לכם??!! 76. מטאטא או מגב? מטאטא אני מכשפהה... 77. מה המילה האהובה עלייך? שובי דובי 78. איפה השאלה כלבות? מהההה??? 79. מה השם המלא שלך? אורן בן שבת 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? תנו לי לחשוב על זה... בטוח לא אורן בן שבת 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? רמי לבת (באמאשלי) 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? בוודאוי 83. קסטות או דיסקים? דייייסססקקייםםם 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?מההה 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אנלא חוגגת תכריסמס 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? עד שאני סוף סוף פעם במאה שנה מקבלת מעטפה- ברור שלקרוע!! 87. את משועממת כרגע? מאוודד 88. את אוהבת בצלים? לא במיוחד 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?לדעת 90. פעם לבשת שמלה? בארורר 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? האאאא??? 92. צפרדעים או קרפדות? אין לי שמץ... 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא משאלה, מדפדפים בספר טלפונים (בפלא') בלי להיסתכל ומי שאתה עוצר עליו אז הוא חושב עלייך.... שטויות במיץ.. 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? אני עכשיו באמת בדקתי את זה וזה לא נגמרר... 96. את יודעת שדייב מגניב? סבבה 97. את אוהבת אותי? מתה עלייך 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? אאההה??. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? בושם 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?בוודאי ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] לא דעת יום טוב

vered151

New member
אני אני אני עונה ../images/Emo9.gif

יאאאא איך בא לי..
1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגיט עם ה 3 גווני כחול 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד! 3. איזה סוג? קרמה 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? בלי טעם
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? בחורף אני שמה גרביים עד הברך ומושכת אותן עד לשם ובקיץ גרביים עד העקב כזה..ככה שאין לי מה לקפל 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? אנערף?! 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? חחח לא 8. צבע מועדף? אין
9. נעליים לקיץ? כפכפים או ואנס
(בא בטוב עם מכנס 3/4
10. תפוחים, תפוזים או בננות? אפרסקים! 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? זה אותו דבר.. 13. Bleh או Blah? הא? 14. מה את אוהבת בעצמך? שפתיים 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא? 16. את שרה במקלחת? לא 17. את מדברת עם החיה שלך? לא ממש... 18. את מדברת עם עצמך? לא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?
20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? אין דוור..הולכים למזכירות לקחת דואר 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אין דוור!!! 22. יש לך 11 אצבעות?
יש לי 20! 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? מההה נסגר? חח 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?
25. האם אי פעם תקני משהו ורוד?
26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי?
28. פעם תשירי סרנדה לגבר?
29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שקוף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לפעמים... 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?
חחח 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים?
33. איך את מורידה מסקרה? מסיר איפור.. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? חחחח לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות?
36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס?
37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? אמאנדאמ 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?
40. כמה זה 1+1? 11 41. מה החג האהוב עלייך? כולם! =] 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? אין לי שמץ של מושג מי אלה אבל לפי השם...דניס רודמן 43. בת כמה את? 16 ו- 7 חודשים! =] 44. בת כמה את רוצה להיות? 17 ויום 45. איפה את רוצה לגור? בדיוק פה 46. לאיפה את רוצה לטוס? לחזור לקנדה..לאמירי...
47. את מי את רוצה לפגוש? את ההוא שהתחיל איתו בוודרלנד..חחח 48. את אוהבת קול-איי איי די? האא? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ..... 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים ירוקים..הכי נדוש 51. את אוהבת טוסט? סבבה לי איתו.. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדיין..? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא..חח 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? נראה לי.. 55. עברת טיפול שורש?
56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? הוא לא שואל.. 58. איפה היד שלך עכשיו? אחת על המקלדת ואחת על העכבר 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן...אחרת איך נשמע מוזיקה?! 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה..חחח 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? הא? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? ? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?
65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29?
66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק?
67. מה את חושבת על דרדסית? חמודה 68. מה הספר האהוב עלייך? מלך החומוס ומלכת האמבטיה, אני כריסטיאנה פ. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? בת זונה 70. סלמון או בורי? לא זה ולא זה 71. סרטן או לובסטר? כנ"ל 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? בדיוק אותו דבר.. 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת.. 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? תכלס 78. איפה השאלה כלבות? מההההה 79. מה השם המלא שלך? ורד
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? ליה
81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא יודעת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן... 83. קסטות או דיסקים? דיסקים
84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא חוגגת כריסמס!!!!!! 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לא פותחת מעטפות..חח 87. את משועממת כרגע? כן למרות שישי לי מלאאא מה לעשות 88. את אוהבת בצלים? לא ממש 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? שתהיה לי אני אגיד לכם..=] 90. פעם לבשת שמלה?
91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? לא 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8!!! 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? מה לעזעזל נסגררר 96. את יודעת שדייב מגניב? לא 97. את אוהבת אותי? לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? לט זוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?
ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] לא מתה על הופעות פסנתר..

ybenor

New member
יוו איזה צ'יעמום

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? אממ קולגייט להלבנה משהו כזה 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? ברור שבנפרד 3. איזה סוג? קרליין 10 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? הזה עם הלבבבות
7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? יש לו שם אמצעי? 8. צבע מועדף? תכלת 9. נעליים לקיץ? סנדלי סיני חומות 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים ירוקים כהים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה!! 13. Bleh או Blah? הא?? 14. מה את אוהבת בעצמך? אמממ שיער...עיניים... 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? הא??? 16. את שרה במקלחת? לאא 17. את מדברת עם החיה שלך? חח כן... 18. את מדברת עם עצמך? לא... 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא.. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא... 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא... 22. יש לך 11 אצבעות? לא.... 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אמממ 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? ברור 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן..למה לא? 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? אמממ שקסית 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חחח יש מצב 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק..חום כהה 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? ברורר 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אמממ לא..אני ישים מייקאפ?! 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי 33. איך את מורידה מסקרה? לא שמה... 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא..אני לא לסבית 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? ברור...A-אין כלום..B-בסדר...C-סבבה..D-די עד כאן... חחחחח 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק!! שליטהה 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? חחח כן למה לא?! 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? אממ פסח 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? לא מכירה 43. בת כמה את? 15 44. בת כמה את רוצה להיות? 15 45. איפה את רוצה לגור? בדיוק איפה שאני גרה 46. לאיפה את רוצה לטוס? צ'ילה 47. את מי את רוצה לפגוש? את עברייייי!!!!!!!! 48. את אוהבת קול-איי איי די? האא?? 49. האם Pine-sol מריח טוב? האאאא?? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? לא אוהבת פיצה..משמין ועושה חצ'קונים 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? לאאא 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? אממ לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? אממ לא 56. שחור לבן או צבע? שחור לבן 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? אממ תות 58. איפה היד שלך עכשיו? על העכבר והמקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? זרת 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקההההה
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? אמממ מה? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? אממממ מה? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן ברור 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחחחחח לא... 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? אממ מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? כוסיתת 68. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? פנטזיהה 70. סלמון או בורי? סלמון 71. סרטן או לובסטר? איכס אף אחד... 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? לפני כמה ימים שפגשתי את חבר שלי פעם ראשונה 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? נשיקה 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? אממ חסוי 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? בדיוק כמו שהוא.. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא שמעתי 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? חחח כן..מה אני מוטציה? 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? כן 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לא לחגוג אותו 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרועע 87. את משועממת כרגע? כן...אז למה אני עושה תשאלון? 88. את אוהבת בצלים? די 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? אמממממממ לא יודעת 90. פעם לבשת שמלה? ברור 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? איכסס 92. צפרדעים או קרפדות? אף אחד 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא...רק ביומולדת וכשיוצאים ממנהרה 94. 8 או 3? 7 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? שזה? 96. את יודעת שדייב מגניב?אמממ לא 97. את אוהבת אותי? ממש לא 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? חח כן 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? אמממ לא זוכרת 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? ממש לא

זה מה שקורה כשמצ'עמם לי../images/Emo13.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? מה שאמא קונה כל פעם משו אחר 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד ברור.. 3. איזה סוג? הד אנד שולדרס..או פנטן או פינוק 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? יש עדיין קיסמים נכון? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת אבל לא תמיד שניהם מתכבסים באותה המכונה אז מניחה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מה שיש.. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא..יש לו? 8. צבע מועדף? שחור ורוד 9. נעליים לקיץ? סנדל תנכ"י 10. תפוחים, תפוזים או בננות? הכל ביחד עם תותים אגסים קיווי ומיץ תפוזים שכחתי משו?. 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי כמה צמאה חח 13. Bleh או Blah? בלה בלה 14. מה את אוהבת בעצמך? את האהבה למוזיקה 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אוליי 16. את שרה במקלחת? שרה בכל הזדמנות במקלחת יש אחלה אפקטים תנסו 17. את מדברת עם החיה שלך? אין חיה לא אוהבת חיות 18. את מדברת עם עצמך? מהרהרת עם עצמי 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? ממש אבל ממש לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? משום מה כן.. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? בטח גם בליל כל הקדושים 22. יש לך 11 אצבעות? לא יש לי 20 בידיים 10 ברגליים 10 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? שלווום (יש אנשים שעדיין משתמשים במילה הזאת) 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? יאפ 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? יאפ 26. מיקי מאוס או באגס באני? פו הדב 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? פו הדב 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? אולי..יש סיכוי..יש לי בעיה עם הפרהסיה 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? רק שקוף 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? אני כבר לא בביצפר 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? תלוי לפעמים זה סקסי 33. איך את מורידה מסקרה? מסיר איפור...כאילו מסקרה זה איפור 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? גם אם זאת תהיה מסקרה ורודה אז..לאאעע 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? בתור אשה כן 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? בהחלט 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? ברור שג'לי והרבה 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר בואנו 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כן ..מאיפה אתם חושבים שבאתם מהחסידה? 40. כמה זה 1+1? 11 41. מה החג האהוב עלייך? מימונה נולדתי ביום הזה יומולדתתתת 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? ווייציץ 43. בת כמה את? 20 בעוד חודש.. 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 45. איפה את רוצה לגור? במושב או כפר קטן במרכז הארץ 46. לאיפה את רוצה לטוס? מקסיקו 47. את מי את רוצה לפגוש? את עברי אבל 1 על 1 על קפה 48. את אוהבת קול-איי איי די? אה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ??? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? בולגרית זיתים תירס ועגבניה 51. את אוהבת טוסט? כן עם כל התוספות הנ"ל 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? דווקא לחסה 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? כבר הפסקתי 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? ייס 55. עברת טיפול שורש? זה בהחלט כואב.. 56. שחור לבן או צבע? שחור 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? זה חדש? 58. איפה היד שלך עכשיו? איזה מהם? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן השמאלית והזרת הימנית 60. אוקיי או או.קיי? O.K 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? לא אוהבת כלבים אז ברור נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? זה לא 8? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? ? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? גם את של אלה שלא 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לאא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? ??? 67. מה את חושבת על דרדסית? אשה אחת בין הרבה גברים עם ראש כחול 68. מה הספר האהוב עלייך? 4 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? אחחח עם עברי היה סטרייט 70. סלמון או בורי? שונאת דגיייים 71. סרטן או לובסטר? בעע 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? לא זה ולא זה 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין לא אמרתם איזה יד 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? בהופעה של עברי ברדיו בר שהוא חיבק אותי התמוגגתי 76. מטאטא או מגב? מגב 77. מה המילה האהובה עלייך? מוזיקה 78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? אסתר 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? יהלי 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? עוד לא שמעתי 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? להדליק חנוכיה 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרועעע 87. את משועממת כרגע? כן מצ'עמם לי 88. את אוהבת בצלים? ייאק 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? לא סיימתי לחשוב 90. פעם לבשת שמלה? גיל 4 נחשב.? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? לא יאאק 92. צפרדעים או קרפדות? ראשנים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? זה לא אומר שחושבים עליי? 94. 8 או 3? 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? זה גם היה בגיל 4 96. את יודעת שדייב מגניב? סיימתי אותו 97. את אוהבת אותי? מי אתה? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא הייתי לועסת רק תרגילים 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מתנות... 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? עוד לא אבדה תקוותנו

וואי איזה חפרני זההה

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? ברגיל גם בקולגייטXD אבל אמא קנתה אורביטול!! (איככ עושים ניסויים בבע"ח!!) 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד! 3. איזה סוג?זה איזה משו טבעי לא ברור.. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? אין לו טעם.. 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה.. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? רגיל.. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?לא.. יש לו שם אמצעי? 8. צבע מועדף? כחול 9. נעליים לקיץ? אולסטאר!! ושורש.. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים:) 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 13. Bleh או Blah? :\ 14. מה את אוהבת בעצמך? את השיער.. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?למה לא?
16. את שרה במקלחת? לפעמים..חח 17. את מדברת עם החיה שלך? חיה? 18. את מדברת עם עצמך? כן! 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?אין לי רופא שיניים.. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?אין לי דוור! 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?שוב.. אין לי דוור.. אבל אם היה לי הייתי נותנת לו מתנה.. 22. יש לך 11 אצבעות? שנייה אני אבדוק... *בודקת* אממ לא! 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? "זה מה? את/ה בא לפה הרבה?" 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן.. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כן! 26. מיקי מאוס או באגס באני? גם וגם 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? בטח... (מי זה?) 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא..חח 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה.. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?כןXD 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא.. בטח לא ישימו לב לזה..חח 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? לא בהכרח.. 33. איך את מורידה מסקרה? פשוט.. אני לא שמה אותה.. 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא.. 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אממ כן.. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לא.. 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק.. 38. M&M או ביצת קינדר? קינדרר!!!1 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?למה לא?
40. כמה זה 1+1? 2!!!!!!! אני חכמה:) 41. מה החג האהוב עלייך? חנוכה.. סופגניות
42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? לא מכירה.. 43. בת כמה את? בקרוב 16 44. בת כמה את רוצה להיות? 18 45. איפה את רוצה לגור? ת"א 46. לאיפה את רוצה לטוס? ללונדון (עוד שבוע
) 47. את מי את רוצה לפגוש? ג'וני דפ!!!! 48. את אוהבת קול-איי איי די? מזה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? :\ 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? כלום!!! 51. את אוהבת טוסט? כן 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?בטחחח 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? ברור!!111 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן.. 55. עברת טיפול שורש?כן.. 56. שחור לבן או צבע? צבע.. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? לא שאלו אותי.. 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת.. 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?הזרת..
60. אוקיי או או.קיי? או.קיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?מה??? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לא יודעת מזה אומר!! 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן! 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? כן לפני כמה ימים:S 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? במהה? 67. מה את חושבת על דרדסית? היא נחמדה+ 68. מה הספר האהוב עלייך?אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות!! 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך?כיפיי 70. סלמון או בורי?לא זה ולא זה 71. סרטן או לובסטר? גם לא זה ולא זה 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה?למטה.. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת!! 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?מפגש קומונה של יונתן פריג' שגם הוא הגיע
76. מטאטא או מגב?מגבב 77. מה המילה האהובה עלייך? כרגע.. מצ'עמם!! 78. איפה השאלה כלבות? :SSS 79. מה השם המלא שלך? יעל טרגר 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?יעל טגר
81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? "דולי" חח 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן!! 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא.. 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין כזו 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך?קורעת 87. את משועממת כרגע? כן.. 88. את אוהבת בצלים? לא.. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת?'ללא שם'.. 90. פעם לבשת שמלה? כן.. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?מה???????. 92. צפרדעים או קרפדות? קרפדות.. 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא.. 94. 8 או 3? מה הולך עם השאלון הזה?? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב?וואלה נחמד 97. את אוהבת אותי? ברוררררר 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?לא!!!11 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? כלום.. 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] אני בלונדון..

NoAmOoOsH

New member
טוב נו ../images/Emo3.gif

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייטXD. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? מה שישP: 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת?
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? סתם מניחה 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת?
מה שיש. 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? נופ 8. צבע מועדף? אדום\חכול 9. נעליים לקיץ? מה איתם? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים
11. ימנית או שמאלית? ימנית.. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה? 13. Bleh או Blah? שו? 14. מה את אוהבת בעצמך? הציפורן, שם בצד, היא די בסדר:] 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? למה לא? 16. את שרה במקלחת? לאXD 17. את מדברת עם החיה שלך? כן
זה לא בשליטתי. פתאום שמתי לב לזהXDD 18. את מדברת עם עצמך? לא
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? איכ לאXD 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? אין 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? אין וגם אם היה לאXD 22. יש לך 11 אצבעות? ברווור 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? אהא 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? אהא 26. מיקי מאוס או באגס באני? ברור שמיקי
27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? משתגידו 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? ^_^ 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לק- כל דבר אשר קייםXD ורצוי כל אצבע אחרתP: 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? מסתבר 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? הוו שבוע הבא!!11 ברור שאני אלך. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים?
אייל!! *אהמ*ים*אהמ* 33. איך את מורידה מסקרה? מסיר איפור? 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? גררר.. לא
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? מסתבר. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כע 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק! 38. M&M או ביצת קינדר? אמנמ 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? ברווור 40. כמה זה 1+1? 3 41. מה החג האהוב עלייך? מה שיש תחופש הכי ארוך..
פסח? 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 14 וחצי ויום! 44. בת כמה את רוצה להיות? שנה\שנתיים יותר. 45. איפה את רוצה לגור? ת"א!D: 46. לאיפה את רוצה לטוס? הודו שכזה. אחרי הצבאD: 47. את מי את רוצה לפגוש? ^^ 48. את אוהבת קול-איי איי די? ? 49. האם Pine-sol מריח טוב? O: 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? זיתים 51. את אוהבת טוסט? אהא 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? עדיין? S: 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? O: 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? לאיודעת 58. איפה היד שלך עכשיו? שם 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? O: 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי. אם זה עושה לך שמחXD 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? שתיהם
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? O: 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? ? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן, משתדלת 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? ? 67. מה את חושבת על דרדסית? שני!!111@#$ 68. מה הספר האהוב עלייך? אין 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? 70. סלמון או בורי? בשר זה רצח!!#$% 71. סרטן או לובסטר? כנל!!! 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? O: 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? |: 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 87. את משועממת כרגע? 88. את אוהבת בצלים? 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94. 8 או 3? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :]

O f r i s h

New member
שאלוןשבתP:

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט
2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד:] 3. איזה סוג? הרבאל-לאסנס [אם ככה כותבים את זה
] 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משמשת 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת
6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי אומשו P: 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא
8. צבע מועדף? הממ נראה לי צהוב בננה כזה
9. נעליים לקיץ? כפכפים
10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות
11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? כחולה ויפה ^^ 13. Bleh או Blah? Blah 14. מה את אוהבת בעצמך? את הכליות
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אה? 16. את שרה במקלחת? כןכן
17. את מדברת עם החיה שלך? בטח
18. את מדברת עם עצמך? יש מישהו שלא?
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? חחח לא
22. יש לך 11 אצבעות? אני מניחה שרק 10 P: 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אה? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כשזה בא עם כל העטים>< אבל לא בניפרד 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? הממ אני מניחה שזה יקרה, אבל אני לא אעשה את זה בכוונה P: 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי
27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? הממ נראה ליP: 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? חחח לא. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לפעמים לק חמוד כזה P: אבל בדר"כ לא. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? כן
31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? חחח משהו כזה
33. איך את מורידה מסקרה? לא משתמשת 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? אני מניחה
36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אני חושבת 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק D: 38. M&M או ביצת קינדר? הוו קינדר
39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? תלוי איפה XD 40. כמה זה 1+1? 2
41. מה החג האהוב עלייך? הוו פוריייים
42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? דניס רודמן 43. בת כמה את? 14 וחצי + 44. בת כמה את רוצה להיות? קטנהקטנהD: 45. איפה את רוצה לגור? ת"א
46. לאיפה את רוצה לטוס? הוואי
47. את מי את רוצה לפגוש? ואוו מלא אנשים XD 48. את אוהבת קול-איי איי די? אה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? לא יודעת 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? עגבניה, גבינה בולגרית וזיתים שחורים
51. את אוהבת טוסט? ככה. 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? חחח לא. 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות?
54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כןD: 55. עברת טיפול שורש? לא. 56. שחור לבן או צבע? שחור. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? שאלה טובה ^^ 58. איפה היד שלך עכשיו? שתיהן על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן:] 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית?
62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? הה?
63. האם יש לך 2x4 או 1x2? דיי נו, אני מרגישה אהבלה
64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כןD: 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? כל יום P: 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? שזה? 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא שקסיית XD 68. מה הספר האהוב עלייך? של יאיר לפיד:] עומדים בטור P: 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? נחמד כזה XD 70. סלמון או בורי? סלומון שולתת
71. סרטן או לובסטר? יאק. 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למטה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? לא יודעת. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? שוב על המקלדת P: 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? היומולדתD: 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? מילה
78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? עדייף שלא תדעו XD 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? לא יודעת 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא יודעת XD 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן
83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? ? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס?
86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע כזה, אבל לאט P: 87. את משועממת כרגע? דיי, מתה לישון :] 88. את אוהבת בצלים? כן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? שאלה טובה ^^ 90. פעם לבשת שמלה? כן 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? תכף אבדוק XD סתאאם נו
92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? זה לא אומר שמישהו חושב עליך? 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? אה? 96. את יודעת שדייב מגניב? ברור
97. את אוהבת אותי? מאודמאודXD 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? יכול להיות D: 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? IPOD ומיטה חדשה ומאגניבה כזאת P: 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? בטח
ואני לא באה לצערי להופעה

matanky

New member
../images/Emo13.gif

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? לא יודע כל מיני חח... 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מה?
5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגל 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מאיפה לי חח 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא.. 8. צבע מועדף? כחול
9. נעליים לקיץ? כפכפים בקיץ מה זה חם חחח או BK 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימני 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 13. Bleh או Blah? השני חח 14. מה את אוהבת בעצמך? את הריסים
שכולם מקנאים וחושבים שאני שם מסקרה
15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? אם יצא לי לקנות למה לא חח 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? ברור
18. את מדברת עם עצמך? אממ לא
19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? מי מכיר אותו חח כל פעם זה מישהו אחר.. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא.. 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא מכיר.. 22. יש לך 11 אצבעות? 12
23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? מה זה ליימרית?
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? לא. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? יש לי חולצות ורודות
26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? מי זה ? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא מה אני מושפל? 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? - 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא, אני נושך את השפה שאני לועס מסטיק לפעמים וזה ממש כואב 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? חח זה מה שקרה לי בצילומים לספר מחזור השנה ואממ הוא לא היה ממש גדול
32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן!! מאוד!! אבל הומואים
33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שםם זה טבעי
34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? כחול יותר יפה אבל בחורה לא מדליקה אותי
35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא אבל שמעתי מידידה שלי משהו d 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? מה זה? 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? כאילו דה?! 40. כמה זה 1+1? 11 41. מה החג האהוב עלייך? לא פסח למרות שהוא ארוך פשוט אני ולחם מסתדרים ביחד אז אמ.. ראש השנה
42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי אלה?
43. בת כמה את? עוד יומיים 14.9 44. בת כמה את רוצה להיות? 16 וחצי 45. איפה את רוצה לגור? איפה שעכשיו
46. לאיפה את רוצה לטוס? ארה"ב ולארץ שיש בה את מגדל אייפל... 47. את מי את רוצה לפגוש? את עברי לידר
48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? מה זה?
50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? ריקה... 51. את אוהבת טוסט? ברור 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? 55. עברת טיפול שורש? 56. שחור לבן או צבע? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? 60. אוקיי או או.קיי? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית? 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 87. את משועממת כרגע? 88. את אוהבת בצלים? 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94. 8 או 3? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] הוו אין לי כוח

matanky

New member
עכשיו בא לי ../images/Emo13.gif

53.את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 55. עברת טיפול שורש? כן
56. שחור לבן או צבע? צבע 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מה? -_- 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזן ימנית
60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה צרפתית 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? כן... 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? מאיפה לי 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?כן
וגם רחוקים. אבל הכל רשום .. 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא.. 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה???
67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא שרמוטה
68. מה הספר האהוב עלייך? לא אוהב ספרים אבל משנה שעברה שעשינו מסע קריאה מטילדה
69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מעולה
70. סלמון או בורי? מושט
71. סרטן או לובסטר? בעע 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? על המקלדת נו מה את עושה צחוק?
75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? יש הרבה
אבל יום שבו לא רבתי עם אף אחד ושלא הפסקתי לצחוק
או לחייך חח.. 76. מטאטא או מגב? מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך? גבר
78. איפה השאלה כלבות? בתחת שלך
79. מה השם המלא שלך? מתן אבשלום
80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אני מסתדר עם שלי זה בסדר... 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? יוחנן 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? ברור
83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? נו ו..? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? זה של נוצרים לא? -_- 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 87. את משועממת כרגע? כן, ואחרי השאלון הזה יש לי מלאאאאאאא שיעורים!! 88. את אוהבת בצלים? כןןןןן 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? הלהקקי
90. פעם לבשת שמלה? אמממ... אולי שהתחפשתי לבחורה אבל נראה לי שלא.. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? OMG איך אני אמור לדבר לפי הטבעת?
92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים
93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא . 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? ...? 96. את יודעת שדייב מגניב? ב-ר-ו-ר 97. את אוהבת אותי? ב-ר-ו-ר 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? ב-ר-ו-ר 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? [ פרצוף מובך ] להיות עם ילד אחד
100. את יודעת את כל המילים בהמנון? יאפ.. ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] אניייייייייייייי לאאאאאאאאאא יכולההה בלעדיךךךךךךךךךךךךךך

היייייייי

באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט :) 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד!!1 3. איזה סוג? הוואי 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? בלי טעם חח 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מולט... זה עם הלב חחח 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא 8. צבע מועדף? שחור 9. נעליים לקיץ? אך ורק תנכיות!! לא הולכת עם שום דבר אחר :) 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננות 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה =/ 13. Bleh או Blah? כלום חח 14. מה את אוהבת בעצמך? הרבה דברים :] 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז?איייי, יש לי כאלו
מה רע בהן חח 16. את שרה במקלחת? כן 17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה 18. את מדברת עם עצמך? בלב תוהה לעצמי 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? חח לא 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך?לאא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד?מה משעמם לי 22. יש לך 11 אצבעות?שנייה אני אספור... נו מה 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אז ממממממה...? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? למה לא חחח 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? תלוי מה 26. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? אחרי עברי :) 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא
29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה ליפגלוס ולק שחור בדרך כלל 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לא 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים?אני אשים מייק אפ או משהו חח 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא שמה מסקרה 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך?לא זה לא ככ משנה איזה מסקרה יש לה 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? לא אני קונה מה שעולה עליי חח 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? לא 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק 38. M&M או ביצת קינדר? הוו זה קשה 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? היייייי!!! למה לא?!?!
כפרעל היפה שלי :) 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך? פסח.. מרגישים את סוף השנה באוויר למרות שאני לא סובלת אביב- קיץ 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מייזה 43. בת כמה את? 16 וקצת 44. בת כמה את רוצה להיות? אני רוצה לסיים כבר י"ב אבל אני יודעת שאני אתגעגע אז לא יודעת :/ להישאר ככה חח 45. איפה את רוצה לגור? טוב לי פה 46. לאיפה את רוצה לטוס? איטליה 47. את מי את רוצה לפגוש? עברי :( מגיל 12!!1 48. את אוהבת קול-איי איי די? וואט אבר 49. האם Pine-sol מריח טוב? .... 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?אני מעדיפה בלי תוספות 51. את אוהבת טוסט? כן אבל תלוי מי מכין חח 52. את עדיין משתוקקת לדלעת?לא ככ 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? לא 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך?כן 55. עברת טיפול שורש?לא 56. שחור לבן או צבע? שחור 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת?לא הייתי אצלו בערך 3 שנים לא זוכרת 58. איפה היד שלך עכשיו?על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית?אוזן ימין 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים?לא מבינה בזה 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לא יודעת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?לא חח 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חח מה 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה זה אומר 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא כוסית 68. מה הספר האהוב עלייך?0 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך?לא בא לי על זה כל הרומנטיקה הזאת לא מדבר אליי 70. סלמון או בורי?בע 71. סרטן או לובסטר?שוו הדה? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה?למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?.. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המקלדת 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?לא זוכרת 76. מטאטא או מגב?מטאטא 77. מה המילה האהובה עלייך?שפיץץץ 78. איפה השאלה כלבות? כלבים 79. מה השם המלא שלך? לא אומרת :) 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אגם 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?לא יודעת 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? נראה לי שכן 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?לא 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? אין 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך?לקרוע 87. את משועממת כרגע? כן 88. את אוהבת בצלים? כן אבל נמנעת מלאכול 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? דה בנגגגג 90. פעם לבשת שמלה? לצערי חח שהייתי פיציית 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?וואלה 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ?לא יודעת 96. את יודעת שדייב מגניב?לאללה 97. את אוהבת אותי? לא מכירה 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה?לא 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? משהו שלא יתגשם 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?לא ושאלת השבוע... מי הולך להופעת הפסנתר? :] אני אולייי :)

למעלה