שאלון... שישי? :]

תשובות...=)

איזה שאלון ארוך! אמאאא חחחח האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי... אוכל של כלבים נקרא? חחח היית מאוהב? כן =/ היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן.. פתחתי את היד כשהייתי הגן..חח עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא. אבל חשבתי על זה הרבה.. שחקת "strip poker"? לא.. חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? לא נראה לי היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? אצל חברות ובטיולים חוץ מי זה לא.. חשבת על התאבדות? כן אבל יותר בצחוק מאשר ברצינות.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא. אני שונאת את זה! (לישון כל היום) הרגת מישהו? לא חס וחסה חשבת שאתה משתגע? לא נראה לי.. נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא נראה לי (עברי עבר פעם אחת לידי לפני הופעה כי היינו צריכים לחכות לחבר...) הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן לפעמים בקסם? אני מאמינה לאורי גלר..חח באלוהים? לא ממש בשטן? לא ממש בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא יודעת.. בפיות? לא יודעת.. במזל? לפעמים כן ולפעמים לא.. באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אולי.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אני אבקש אבל אני יהיה בספק אם הוא יתגשם..חח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ככה ככה בדת מאורגנת? לא.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן זכר.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מסתכלים על כולם מלמעלה.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תאמין בעצמך... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין נראה לי חחח

:)

בהצתה מאוחרת.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן היית מאוהב? עכן היית על סמים? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? היו כמה פעמים כאלה. היה לך חלום שהתגשם? לא בדיוק. עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? אכן היית ברדיו/ טלוויזיה? אפשר להגיד. היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? הלוואי! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אכן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש, למרות שלפעמים יש דברים נכונים. בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא באהבה ממבט ראשון? כשהיא תגיע, אני אחזור אליכם. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי שמץ. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להתייאש ולהאמין בעצמי...

vered151

New member
אניי ../images/Emo9.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח? בגיל שנתיים או משו כזה... ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות? רק בצחוק החטפת מכות למישהו? רק בצחוק התחילו איתך?
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?.
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הגוף לקבר והנשמה למישהו אחר שנולד באותו הרגע.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש המון מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת

m a y a 2 1

New member
../images/Emo6.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא. יצאת מהמדינה? בטח
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מקווה שלא
היית מאוהב? אממממ היית על סמים? לא! שחית בעירום? לא..אבל ..לא משנה.. היה לך מקרה חירום רפואי? כן, נקעתי ת'רגל באמצע הלילה ולקחו אותי לעזרא ראשונה...חחח עברת ניתוח? לא...ברוך השםםם
ברחת מהבית? אממ לא שזכור לי.. שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?. כן!
ישנת מחוץ לבית? ברורר חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא..כמה אפשר?! בשלב כלשהו זה מתחיל להיות משעמםם ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? 16 שעות זה נחשב...
הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? מממ לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? ממממ לא זוכרת...אני חושבת שכן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? בטח! בין היתר את עברי בבית קפה בשד' רוטשילד!
הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וקים! חוץ מזה לא! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא! גנבת משהו? אממממ לא! היית ברדיו/ טלוויזיה? כןן
היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא..אבל עשיתי צניחה חופשית!
והיה לי הכי כיףףף בעולםםם היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא! בסנטה קלאוס? אממ לא! ברוחות? חחחח לא! בפיות? לא במזל? אממ לפעמים.. באהבה ממבט ראשון? לא יודעת.. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן! באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אממ :-| בדת מאורגנת? רק תגידו מה זה ואני אענה...
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת...מקווה למקום טוב!
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תמיד תחייכי, מישהו יתאהב בחיוך שלך!" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אממממ יש המוןןןןןןןןן

Naych

New member
שאלון שני ../images/Emo3.gif

האם אי פעם:
פגעת בעצמך? יאפ יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי רק להיגעל
היית מאוהב? אני עכשיו
היית על סמים? נופ שחית בעירום? נופ.. היה לך מקרה חירום רפואי? אממ.... כן שכזה עברת ניתוח? מממ.... לא ברחת מהבית? לא ברחתי אבל יצאתי לסיבובים וזה.. שחקת "strip poker"? נופ חטפת מכות? כע החטפת מכות למישהו? נראה לי שכן.. התחילו איתך? יאפ היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות? מממ.. נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? אני מניח שכן דיברת בטלפון כל הלילה? בהחלט ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? צודקים, קשה שלא לחשוד.... אבל כן, הצלחתי
ישנת כל היום? נופ- לא מהטיפוסים הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? לגמרי. נישקת מישהו מאותו מין? טחח... אז את מי אני אנשק?
בגדו בך? לא שסיפרו לי על זה.. היה לך חלום שהתגשם? אממ.. כן! עברת על החוק? כן נו פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות? אממ... נמלה? הרגת חיה בכוונה? זבוב
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? איכ כן נו גנבת משהו? אבל אח"כ שילמתי מרצוני בריבית
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?. לדעתי כן אבל אני לא יודע להגדיר אותה.. קפצת בנג'י? לא, אבל הייתי רוצה! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? סיוט
האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? תלוי זמן בקסם? לא באלוהים? קשה להאמין בשטן? לא בסנטה קלאוס? ממש לא
ברוחות? כן בפיות? לא במזל? בוודאי באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בהחלט במכשפות? נופ האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? תמיד
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא כ"כ.. בדת מאורגנת? כן.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן, השאלה איזה.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אמממ... לאוטופיה מוחלטת? לגלגול חדש? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תאמין בעצמך. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אמממממממ... בטוח יש לי אבל אני לא זוכר עכשיו

ונטורי

New member
אסור להגיד שלא מאמינים בפיות ../images/Emo7.gif

עכשיו פיה אחת מתה. [וכן! אני באמת מאמין בזה!]

ונטורי

New member
אם תלך, מי יחבק אותי ככה?

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא ניראה לי לא בכוונה בכל מקרה יצאת מהמדינה? כן :) אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? דני אבל זה היה בגלל שהייתי בקרוסלה (נו הייתי בן 6 מאז לא הקאתי) היית מאוהב?
כרגע. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא יודע אם אפשר לקרוא לזה ניתוח ברחת מהבית?כן לסבתא
שחקת "strip poker"? חחחח כן..
חטפת מכות? לא=\ ואני עוד גר באור יהודה! החטפת מכות למישהו? לא. מכות - אין מצב! התחילו איתך? במכות? או בהתחילו התחילו ? למה אם זה בהתחילו התחילו..
היית על במה? החיים שלי זה במה
ישנת מחוץ לבית? כ"כ הרבה פעמים.. חשבת על התאבדות? יש הבדל ענקייייי בין לחשוב ללבצע נשארת ער כל הלילה? כן
לא אכלת יום שלם? כיפור. דיברת בטלפון כל הלילה? כן! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן כן.. ישנת כל היום? אממממ אחרי מחנ"ק? יכול להיות.. הרגת מישהו? הדגה שלי נינה מתה
ובאמת ששמרתי עליה חשבת שאתה משתגע? כ"כ הרבה פעמים.. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? יש מצב לא יודע היה לך חלום שהתגשם? אני בדרך להגשים את החלום
עברת על החוק? ממממ כמעט בדוק פגשת מישהו מפורסם? כ"כ הרבה! הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? נמלה! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? דיי אבל נשבע שזה היה למטרה טובה! *מערער* האמנם? גנבת משהו?
בעצם יכול להיות שהייתי קטן היית ברדיו/ טלוויזיה? בוודאי! היתה לך התמוטטות עצבים? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קפצת בנג'י? בחיים לא! פחד גבהים מטורף! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן! הקורבן התשיעי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן. בקסם? הכי בעולם! באלוהים? כן! אבל לדעתי דתיים זה עם טיפשי מצטער (כמובן בלי הכללות לפחות מי שאני מכיר ) וגם חלק מהתנ"ך זה פיברוקים.. בשטן?מפחד לענות על זה בסנטה קלאוס? שיא הלא. ברוחות?כן בפיות?הכי הכי בעולם (נחנח תזהר!) במזל? אפשר לשנות אותו אבל באהבה ממבט ראשון? כן! ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא ממש.. במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ככה בקטנה בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם אחר. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? כשהעולם מפנה לך את הגב , גע לו בתחת! חח סתם לו אבל אני אוהב את זה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מכחיש שואה!!!!

SRonush

New member
בא לי.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אני מתארת לעצמי שכן, ולא בטוח שזה היה ממש בכוונה. יצאת מהמדינה? אכן כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? המ.. משהו שגם לי להקיא זה מספיק
אני לא אוכלת כאלה דברים מגעילים! היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כשהייתי קטנה בטח
היה לך מקרה חירום רפואי? כן.. עברת ניתוח? לא נראה לי. ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? שזה? חטפת מכות? המ.. לא שזכור לי. החטפת מכות למישהו? לא שזכור לי גם. ואם כן, זה היה סתם בצחוק כזה. התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? רובו לפחות
לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כשחושבים על זה, אז כן. ישנת כל היום? המ.. לא. הרגת מישהו? תמייייייד. חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי כזה כן. אבל לא מעבר לזה. בגדו בך? אפשר להגיד.. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? המ ישמצב. [פעם אני ותמרה בסופר ראינו קופסא כזאת של סוכריות צבעוניות ששמים בעוגות ליומולדת, וזה היה פתוח, אז לקחנו!
] פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלים.. הרגת חיה בכוונה? יתושים..[אחח,זה כלכך כייף לצוד אותם
]..עכבישים, זבובים.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? האמת שעד כיתה.. ו' בערך בחיים שלי לא נשבעתי. ומאז לא סיפרתי כלום כשנשבעתי. גנבת משהו? כתבתי למעלה כבר
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. וגם אתמול, במשחק של מכבי!
צילמו אותי! חה! היתה לך התמוטטות עצבים?. המ קפצת בנג'י? הלוואי]; היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן!]; זה מה זה מפחיד. וזה עדיין קורה. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? תלוי. לפעמים זה אפילו נכון. [השאלה הזו כלכך הכשילה אותי בבחינות.. פיכ] בקסם? לא. באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? קצת בדת מאורגנת? שזה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? מאיפה לי
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הנשמה שלנו עולה לגן עדן.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? . מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחה פנימית?!

ונטורי

New member
רוניייייייי "בפיות? לא" ../images/Emo46.gif

אתם לא מבינים!!!!!!!!!!111 נחנח תסביר לה!

SRonush

New member
מהמהמה];

כשגיליתי שאמא הייתה פיית השיניים שמביאה הפתעות מתחת לכרית כשנופלת שן אז הפסקתי להאמין!

Naych

New member
רוניי!!!11111 כל פעם

שמישהו אומר שהוא לא מאמין בפיות אחת מתה
אז אנחנו מאמינים בהן כדי שהן יחיו
תנו לפיות לחיות

SRonush

New member
אה כן.

וגם "אהה. נו נכון,בשביל שלא יראו לך את הקמטים.."

האגוש

New member
בא לי

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כמעט יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא
היית מאוהב? כמובן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן..אבל לא להרבה זמן, והייתי ילדה קטנה ומפגרת
. שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כיתה ג', למי אכפת?
החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא יודעת להגדיר.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? היום סגרתי את הדלת, והיה על המשקוף זבוב, ובטעות מעכתי אותו
אז כולי: "אוי סליחה
" חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אני חושבת.. עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן ;[ הרגת חיה בכוונה? לא!!1 ;[ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן :$ גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן..משהו כזה. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, אני חושבת.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? רק כשיש משהו טוב
בקסם? אממ..תלוי איך מגדירים קסם. באלוהים? כן בשטן? אהה בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? כן, שלא ימותו!!! במזל? כן באהבה ממבט ראשון? hell yeah! ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עוד לא ראיתי אחד :( באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ממ בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לויודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג, ואני לא חושבת שאני רוצה לדעת. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תחייכי מבפנים, זה כבר יקרין החוצה" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש כ"כ הרבה :0 אבל לפני כמה ימים אני ואורעד נזכרנו ב"שמונההההההההההה, תשעעעעעעעעעעעעעע, דודהשך!!!!!11" אז זה אחד ה-טובים

טוב...

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים? שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו? ניסיתי להגן על עצמי ולא הלך
התחילו איתך? אם זקנים פדופילים זה נחשב אז כן
.
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין? מתוך חובה
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
נמלה ושות'. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?.
קפצת בנג'י?
בסופרלנדP: היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ללמוד מכל דבר, להיות אפטית. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "טעות פטאלית בהצחקה!! התבלבלת! תקלה בהצחקה" ושות'.

למעלה