שאלון... שישי? :]

mayushaa

New member
יאאא גם לי בא חח

האם אי פעם: פגעת בעצמך? ממ כן.. יצאת מהמדינה? כן,חח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאאא=| היית מאוהב? נראה לי שכן.. היית על סמים? לאאא שחית בעירום? לאאא היה לך מקרה חירום רפואי?לאא חושבת עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?חח וחזרתי בערב שחקת "strip poker"? לא יודעת מה זה.. חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?חלילה חח התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?אממממ יכול להיות אבל לא בצורה רצינית ממש נשארת ער כל הלילה? חח כן לא אכלת יום שלם? חחח פעם אחת ביום כיפור לפני שנתיים דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן חח נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? נמלים נחשב? הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם?לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לעולם הבא חח מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסמוך רק על עצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא עולה לי כרגע

מממ יאללה נענה בכיייף

האם אי פעם: פגעת בעצמך? ממממ בערך יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מממממ יש מצב=/ היית מאוהב? לא... היית על סמים? לא:) שחית בעירום? מממ לא:p היה לך מקרה חירום רפואי?כה:( עברת ניתוח? כה:( ברחת מהבית?אבל תמיד חזרתי בערב:) שחקת "strip poker"? לא:p חטפת מכות? מממ מאחי!ובני דודני...וידידים שלי:( החטפת מכות למישהו? ממממ לאחי!ובני דודי...וידידים שלי חחח:) התחילו איתך? כה:X היית על במה?.חחחחחחח כה שלא ניזכר! ישנת מחוץ לבית? בטח:) חשבת על התאבדות? כה=/ נשארת ער כל הלילה? כה:) לא אכלת יום שלם? כה=/ דיברת בטלפון כל הלילה?כהההה:) שיחת נפש אל תוך הלילה כייף:) ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ממממ לא:) ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? ממממ עוד לא:) חשבת שאתה משתגע? חחחחחחחחח כה נישקת מישהו מאותו מין? כה:X בגדו בך? לא:) היה לך חלום שהתגשם? כהההההה:)) עברת על החוק? מממ לא, ילדה טובה:) פגשת מישהו מפורסם? כהההההה מלא:) הרגת חיה בטעות? זבוב אולי:) הרגת חיה בכוונה? ממממ זבוב אוליי:) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא ניראלי גנבת משהו? ממממ לא זוכרת=/ היית ברדיו/ טלוויזיה? חחחחחחח ברדיו היתה לך התמוטטות עצבים?.ממממ אפשר לומד:) קפצת בנג'י? לא... עוד לא:) היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כהההההה! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כה, מאוד! בקסם? כה:) באלוהים? בטחחחחחח:) בשטן?ממממ לא:p בסנטה קלאוס? לא! ברוחות?מממ לפעמיים.. בפיות?ממממ לפעמיים:p במזל? כה מאוד:) באהבה ממבט ראשון?כהההה:) ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה! במכשפות? לא כל כך.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יאפפ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? יאפפפ בדת מאורגנת? בדואים אתה חושב שלאלוהים יש מין? ממממ לא חשבתי על זה האמת... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן גהנות ואחרי זה עולם הבא לא..? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תמסוך על עצמך הכי הרבה..:) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אל תתנגשו בעמוד:] :]

מעיייין

New member
מתחילה להיות לי בחילה:S

האם אי פעם:
פגעת בעצמך? קצת. יצאת מהמדינה? אהא... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא להקיא.. אבל.. אממ.. די הרבה תגובות איכס וכדומה. היית מאוהב? לא... היית על סמים? לא שחית בעירום? אהא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא.. עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית? לא... שחקת "strip poker"? אממ.. פוקר כזה שמשחקים בהפסקות [רק לא] שיחקתי. חטפת מכות?לא משהו רציני. החטפת מכות למישהו? כנ"ל. התחילו איתך? לא כ"כ. היית על במה?. אהא. ישנת מחוץ לבית? ברור@ חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן... לא אכלת יום שלם? גם כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנתי אצל מישהו. אבל עם עוד מישהו. אבל על אותו מזרון. וכן. בלי סקס:| ישנת כל היום? לא ממש. הרגת מישהו? לא... חשבת שאתה משתגע? לא... נישקת מישהו מאותו מין? לא.. בגדו בך? לא... היה לך חלום שהתגשם? לא שזכור לי. עברת על החוק? לא כ"כ. חציתי כביש באור אדום. נחשב?.. פגשת מישהו מפורסם? אהא
הרגת חיה בטעות? אני די בטוחה שהרגתי איזו נמלה או שתיים. הרגת חיה בכוונה? לא שזכור לי.. אולי כשהייתי קטנה רצחתי נמלים או משהו.. אבל ל א נדמנ לי. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אממ..?. לא שזכור לי. גנבת משהו? כן:S אבל בקטנה. היית ברדיו/ טלוויזיה? אהא. היתה לך התמוטטות עצבים?. לא... קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. וזה היה מפחיד. האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? בעקרון לא, אבל קורא לפעמים שמה שכתוב שם באמת קורא לי. בקסם? לא... באלוהים? באלוהים מהתנ"ך בטוח שלא, אבל לא יודעת.. אני מאמינה שיש איזה משהו/מישהו. בשטן? לא בסנטה קלאוס? קצת. ברוחות? קצת. אבל לא ממש. בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?
כן.
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כשחושבים על זה... כן. במכשפות? לא... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? ברור. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן... בדת מאורגנת? ?.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן/גיהנום מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אממ.. לא זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הפנימית= האישית?.. אמממ. אתם לא תבינו. ו.. זה כזאת בדיחה עם מישהו. עזבו. אני 98% שהסתבך לי עם ההדגשים וזה... אבל לא חשוב.

o r a n o o s h

New member
עונה, קצת באיחור מצטערת

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אני מניחה שמתישהו יצאת מהמדינה? עוד לא
אבל בקרוב אני מקווה. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאנשים אחרים להקיא, לא חושבת. היית מאוהב? לא רציני היית על סמים? האא לאא שחית בעירום? חוץ מבאמבטיה, לא היה לך מקרה חירום רפואי? תלוי למה אתם קוראים מקרה חירום עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן, לשעתיים ואז התייאשתי וחזרתי שחקת "strip poker"? האמ לא חטפת מכות? כןן החטפת מכות למישהו? גם כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? חס וחלילה נשארת ער כל הלילה? כןן
לא אכלת יום שלם? כן, ביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? אתמול ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חס וחלילה חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי לפחות היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? האא.. לא ניראה לי פגשת מישהו מפורסם? כןן, מלאא הרגת חיה בטעות? נמלים הרגת חיה בכוונה? אם ריססתי נמלים זה נחשב?! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? האא לא ניראה לי היתה לך התמוטטות עצבים?. כןןן קפצת בנג'י? כןן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, אימאל'ה זה היה מפחיד! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? האמת שאני לא ממש יודעת בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא יודעת בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? רק ברגעים שאיבדתי שפיות
במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? יש בזה משהו במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ההאאאאאא........... לא ניראה ליי בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג, שאני ימות אני יבוא לספר לכם מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות עצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ההאאממ אני יחשוב על זה ויחזור לפה:) יום טוב

למעלה