שאלון... שישי? :]

crazystav

New member
שאלון... שישי? :]

נו. אז הייתי במסע ישראלי של שבוע, ועם המון המון כיף, חזרתי אתמול בלילה אז הנה לכם משהו נחמד :] האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? :]

עונה ../images/Emo9.gif.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? חסוי. סתם נוו חח יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אוי. כן
גם לעצמי, אח"כ. חחח היית מאוהב? שאלה מורכבת מדיי היית על סמים? לא שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא
עברת ניתוח? לא :| ברחת מהבית? חלילה. שחקת "strip poker"? ... חטפת מכות? לא
החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? לצערי. חח לא יקרה שוב. :) חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? הו, כן. הכי כיף שיש. לא אכלת יום שלם? כן כשהייתי חולה
דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן. כייףכיףףכיף. הרגת מישהו? הלוואי והייתי יכולה...
חשבת שאתה משתגע? כן במיוחד בבית ספר... נישקת מישהו מאותו מין? בערך בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אפשר לקרוא לזה ככה... :) לא משהו גדול, אבל עדיין- חלום עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? יותר מדיי הרבה
הרגת חיה בטעות? בטח נמלה
הרגת חיה בכוונה? חס וחלילה!!!111 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכרת גנבת משהו? כן אאאעע היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא יודעת
קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת.. אולי.. בקסם? לא באלוהים? לא יודעת בשטן? ברור.
[שלא.
] בסנטה קלאוס? לא ברוחות?
מווואעאע. ולאלא. בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא חוויתי.... לא יכולה לענות ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ט'ח? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת בדת מאורגנת? לאולא אתה חושב שלאלוהים יש מין? ברור. נקבה
[אם יש אלוהים..] לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לשתוק. חח :) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ...

matanky

New member
=] נהנית?

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? אממ לא נקרא לזה אהבה.. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? נירא לי שלא.. ברחת מהבית? אפשר לומר.. שחקת "strip poker"? מה זה? חטפת מכות? אממ
אפשר לומר החטפת מכות למישהו? חחחח כןן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר..
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? " בכל פעם שקשה, תסתכל במראה ותראה מה שאני רואה " , " תהיה מי שאתה ככה כולם ילמדו להכיר ולאהוב אותך כמו שאתה " מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אממ לא נירא לי שיש :] חחחחח היה כיף

בת 1986

New member
יאאא זה ארווווךךךך../images/Emo26.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אאממ.. בטעות לא בכוונה...
יצאת מהמדינה? לא.. עוד לא..
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חח.. אולי..
היית מאוהב? מי לא?!...
היית על סמים? לא...
שחית בעירום? חח.. לא...
היה לך מקרה חירום רפואי? אממ.. הייתי במיון.. זה נחשב?.. עברת ניתוח? לא.. ב"ה!
ברחת מהבית? רציתי ולא העזתי...
שחקת "strip poker"? לא...
חטפת מכות? שהייתי קטנה... לא רציני...
החטפת מכות למישהו? כנ"ל.. התחילו איתך? כן....
היית על במה?. חיובי....
ישנת מחוץ לבית? חח.. חופשי.. מלאן!
חשבת על התאבדות? חשבתי
נשארת ער כל הלילה? נשארתי
לא אכלת יום שלם? מלאאאא....
דיברת בטלפון כל הלילה? חצי לילה...
ישנת כל היום? חצי יום...
הרגת מישהו? ג'וקים?!
חשבת שאתה משתגע? וואוו.. ברור נישקת מישהו מאותו מין? בלחי..חח
בגדו בך? לא...
היה לך חלום שהתגשם? כן.. והלוואי שיהיו עוד :)
עברת על החוק? כן...
פגשת מישהו מפורסם? חיובי!!!
הרגת חיה בטעות? אמאלההה כן!!!!!! דרסתי שועל.. מסכן....בטעות!!!
הרגת חיה בכוונה? ג'וקים?!
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן...
גנבת משהו? אמממ..... היית ברדיו/ טלוויזיה? בשניהם!!
היתה לך התמוטטות עצבים? ממ.. מיני לא משו רציני
קפצת בנג'י? לא...
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא כל כך.. בקסם? לא
באלוהים? כן!!! בשטן? אממ.. מה ז"א..? נראלי שיש שטן...
בסנטה קלאוס? לא!
ברוחות? לא...
בפיות? לא...
במזל? בטח
באהבה ממבט ראשון? כן...
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? ברור...
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן.........
בדת מאורגנת? לא הבנתי...
אתה חושב שלאלוהים יש מין? זכר!
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן! לשמיים... הנשמה שלנו.
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לתת חיוך!!
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?ממ.לא עולה לי עכשיו... :)

עפריפרי

New member
להלהלה D:

האם אי פעם: פגעת בעצמך? הממ, נראה לי שכן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא :S היית מאוהב? תמיד. היית על סמים? ממש לא. שחית בעירום? לא XD היה לך מקרה חירום רפואי? כן, דלקת ראיות חמורה. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? ממש לא. שחקת "strip poker"? הו?! חטפת מכות? לא ^^ החטפת מכות למישהו? סתם כאלה P: התחילו איתך? כנראה P: היית על במה? אהא :] ישנת מחוץ לבית? כןכן >< חשבת על התאבדות? סתם כזה, בצחוק :] נשארת ער כל הלילה? כןכןכן
לא אכלת יום שלם? איך אפשר?! אוכל זה ה-דבר
ולא, אני לא שמנה P: דיברת בטלפון כל הלילה? לא XD ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? דוד שלי P: נחשב? ישנת כל היום? סוג של
הרגת מישהו? זבובים
חשבת שאתה משתגע? כל הזמן P: נישקת מישהו מאותו מין? דיי נו... P: סתם, לא. בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אהא :] עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? כןכןכןכןכןכן D: הרגת חיה בטעות? לא^^ תמיד זה בכוונה P: הרגת חיה בכוונה? זבובים, ג'וקים וכאלה XD סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? שוקו מהסופר P: סתם לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא >< היתה לך התמוטטות עצבים? לא נראה לי. קפצת בנג'י? לא ]: כ"כ בא לי עכשיו P: היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בדרך קצת שונה. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן, כי זה פשוט תמיד צודק בקסם? לא. באלוהים? הכי לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? חחחח לא XD ברוחות? ממש לא. בפיות? לאלאלא :] במזל? סוג של. באהבה ממבט ראשון? כן P: ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לצערי זה נכון. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא >< באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? הממ, לא סגורה על עצמי P: בדת מאורגנת? שו?! אתה חושב שלאלוהים יש מין? חחחח לא XD לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שאלה טובה D: מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? -תחשבי טוב יהיה טוב- מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?

שישי...?../images/Emo6.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא[חוץ מכמה מכות בראש, אבל לא דם] יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? וואו, לא זוכרת
היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא שאני זוכרת עברת ניתוח? לא שאני זוכרת ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? קצת התחילו איתך? כן היית על במה? כל כך הרבה
ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא[גם עם סקס לא
] ישנת כל היום? כמעט הרגת מישהו? אעאעא! הזבוב! חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן
בגיל 3 הייתי בקצפת! היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין ? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? The spirit carries on
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "להיות עצמך ולא להקשיב למה שאחרים מנסים להפריע" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אתה יודע שיעל היא רוסיה ובכלל קראו לה יוליה טאוברניצקי?"
[זה לא אהוב! אבל זה כבר בשגרה הפנימית שלנו, אז מתרגלים
]

sharwan

New member
זה לא מקום לילדה כמוך ולילדה כמוני.

האם אי פעם: יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אכלתי המון דברים שגרמו לאנשים להקיא.. היית מאוהב? כן... פעמיים בערך שחית בעירום? עדיין לא.. אבל זה הולך לקרות בחופש הגדול
היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן... שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כמובן התחילו איתך? כן
היית על במה?.כן
ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? נישארתי יותר... 3 ימים ברציפות לא אכלת יום שלם? כמובן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן
הרגת מישהו? לא... אבל כמעט דרסתי כמה אנשים
חשבת שאתה משתגע? כן.. בגדו בך? כן.. היה לך חלום שהתגשם? כן!! עברת על החוק? יותר מדי פעמים פגשת מישהו מפורסם? כן!! הרבה מפורסמים
הרגת חיה בטעות? נמלים נחשב? הרגת חיה בכוונה? ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? פעם אחת, אבל רק כי זה היה מקרה של חיים ומוות (רציני).. גנבת משהו? כן
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן!
אני סלב!
היתה לך התמוטטות עצבים?.לא יודעת... מה קורה בתמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? לא... אבל אני ממש רוצה!! זה וצניחה חופשית
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? ממ... לא החלטתי עדיין בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? מזתומרת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לסמוך על אנשים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? קאז

matanky

New member
באיזה תאריך בחופש הגדול?

שאני אפנה לי ביומן כדי שאוכל לבוא לראות את הרגע הזה
חש בן אדם עסוק
חחח

liron010

New member
אניאניאני :)

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא פיזית יצאת מהמדינה? פעם עשיתי אבובים בכינרת והגעתי עד למים הטירטוריילים של ירדן P= אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח לא אחי =] היית מאוהב? כיין 3> היית על סמים? לא אחי שחית בעירום? לא אחי היה לך מקרה חירום רפואי? O: חס וכרפס ! עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?נופ שחקת "strip poker"? חח כע, על גרביים P= חטפת מכות? אהא, מאותו אחד ששיחקתי איתו P= החטפת מכות למישהו? אהא, לאותו אחד ששיחקתי איתו P= התחילו איתך? כיין ^^' היית על במה?. אהא =] ישנת מחוץ לבית? אהא =] חשבת על התאבדות? רק חשבתי. נשארת ער כל הלילה? חח כע :) לא אכלת יום שלם? גם יותר דיברת בטלפון כל הלילה? כיין D= זה שיא הכייף ! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אני בתולה אחי ישנת כל היום? רובו הרגת מישהו? ג'וק ? חשבת שאתה משתגע? שיעור אחד עם כרמלה ואתה באמת חושב שאתה משתגע נישקת מישהו מאותו מין? חח בטעות בגדו בך? כע =\ היה לך חלום שהתגשם? בערך עברת על החוק? חח כשחושבים על זה כן. אין לי 14 וישבתי במושב הקדמי של האוטו, ראיתי סרטים עם הגבלת גיל [אלו של מעל 14 וכאלה], עליתי במעלית ללא ליוי מבוגר וצפיתי בהמורדים ! [כמה צולע =\] פגשת מישהו מפורסם? כיין =] הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? ג'וק, נמלה וכאלה.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לאלאלא גנבת משהו? לא אחי היית ברדיו/ טלוויזיה? חח כע, בערוץ הקהילתי :) היתה לך התמוטטות עצבים?. שיעור אחד עם כרמלה ואתה באמת חוטף התמוטטות עצבים, אחי קפצת בנג'י? אממממממממן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע S: האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? מאוד ! בקסם? לא באלוהים? מאוד !&^!%$ בשטן? לא בסנטה קלאוס? חח זה נחמד :) ברוחות? אני מאמינה שיש נשמות של אנשים שמתו שחיות סביבנו בפיות? חח זה כמו סנטה כזה ^^' במזל? בגורל באהבה ממבט ראשון? כן, דיי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לגמרי במכשפות? חח לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בחיים לא ראיתי כוכב נופל =\ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? ממ.. לא.. כן. לא יודעת S: בדת מאורגנת? יהדות אחי ? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?הגוף נאכל ע"י התולעים מתחת לאדמה.. הנשמה ? אולי למקום יותר טוב מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא בדיוק עצה אבל.. "מה שצריך לקרות קורה" ו"כל עקבה לטובה" - אמא 3> מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?חח היא פנימית אז לא יבינו אבל "אחי, יש פה אסלה מרופדת ! איזה חירבון מפנק אפשר לדפוק פה !" >< אני יודעת זה מגעיל P= מקווה שנהינית קוקי 3>

TauberiT

New member
יאאא איך היה?../images/Emo9.gif

גם לי יש השנה מסע ישראלי, באפריל
[ביומולדת
] האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? במקלחת
היה לך מקרה חירום רפואי? אני לא יודעת אם זה נקרא 'מקרה חירום'. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן
שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא ממש החטפת מכות למישהו? סוג של
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? בטח, כל יום!
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? סתם על הפה, כן. בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אני מניחה פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול להיות, אבל רק למישהו שלא מכיר את מי שסיפר לי ואין מצב שזה יגיע אליו
אבל לא סודות יותר מידי ברומו של עולם... גנבת משהו? כן
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? הרגשתי שיש לי.. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא, זה סתם נחמד בקסם? לא באלוהים? זה מסובך בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? אולי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? המ, כן? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן/גיהינום? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת. נראה לי שללכת על זה, גם אם זה מפחיד ומסוכן. אבל זה לא מסתכם בזה
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? וואי זה קשה.
יש יותר מידי.

dabnir15

New member
בגלל שאין לי כוח לאזרחות.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? מבחינה פיזית? לא חושב. יצאת מהמדינה? כן:] אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אמ לא חושב. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא, לא תודה:] יש סמים בריאים. שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אמ לא חושב. עברת ניתוח? לא, טפו טפו טפו. ברחת מהבית? לא, אבל היו תוכניות |צוחק| שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא:p החטפת מכות למישהו? לא בצורה קיצונית. התחילו איתך? כן היית על במה?. לא מספיק. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? אמ כן נשארת ער כל הלילה? בארור. לא אכלת יום שלם? כןכןכןכןכן ולא ביום כיפור:] דיברת בטלפון כל הלילה? :] קורה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? הלוואי. הרגת מישהו? אממ אז איך אני לא בכלא? חשבת שאתה משתגע? קורה יותר מידי נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אעאע זה מזכיר לי את אזרחות:\ חוקים נועדו בשביל שנעבור עליהם. פגשת מישהו מפורסם? כל יום את עצמי במראה. נו ברור. הרגת חיה בטעות? בטעות? אמממ לא יודע. בכוונה כן. הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן:\ גנבת משהו? אממ מסטיקים מהמכולת של חיים:\ היית ברדיו/ טלוויזיה? כן:D:D:DD גם וגם. היתה לך התמוטטות עצבים?. לא חושב. קפצת בנג'י? עדיין לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יותר מידי פעמים:\ קפיצות מעזריאלי וזה. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש. אבל קורא מידי פעם. בקסם? לא. באלוהים? סוג של מאמין. בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? בארור! ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אממ יש אמיתות בדבר. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי כוכב נופל:\ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אמ יכול להיות בדת מאורגנת? אמ לא חושב אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עולם חדש? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תתחיל לסיים דברים בחיים, אחרת לא תתקדם לשום מקום. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? :O סתיו:] שמח שנהנת. שבוע טוב וזה לכולכם. ו.. אל תעשו מבחנים באזרחות

matanky

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

עלק רואה את עצמי במראה כל יום
אהבתי!!! וקיבלתי 86 במבחן באזרחות
לעומת בחן של 50
ו-63
העליתי
== התלהבות יתר ==

מסע ישראלי?! גם לנו צריך להיות...

אבל במאי
ספרי איך היהה? האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן חח הרבה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ לא שזכור לי אבל יש מצב היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? בנתיים לא.. תודה לאל אני בריאה
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא למרות שניסו לשחד אותי בשביל זה
חטפת מכות? מאח שלי נחשב? החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? בערך ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא אבל הייתי קרובה
חשבת שאתה משתגע? אני חושבת שאני משוגעת
נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? תלוי באיזה מובן... היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? כן.. טל מוסרי, קמילה ופליפה(
), ריטה ועוד כל מיני... הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? בטח זבובים וג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא אין מצב כזהה גנבת משהו? כן חח אני גנבת עטים סדרתית היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לאא קפצת בנג'י? לא זה מפחידד היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן אבל זה אף פעם לא נכון אצלי=/ בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? חח מה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? זהו שאף פעם לא ממש הצלחתי להחליט לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הלוואי שלגן עדן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש הרבה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אני וסנטו
:]

נועמופ

New member
בגלל שאין לי כוח למדעים.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אולי, בטעות. יצאת מהמדינה? כן.
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב? ממממממממ. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? אמ, לא. החטפת מכות למישהו? אמ, אולי, בצחוק. התחילו איתך? כן. היית על במה?. ברווווור! D: ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? יום כיפור. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? נמלים זה נחשב? חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן.
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. ניצנים 2005. או-יה. היתה לך התמוטטות עצבים?. אולי. קפצת בנג'י? כן!!!11 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. באלוהים? כן. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? בטטחח. ברוחות? לא. בפיות? כן. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? כן. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לפעמים. בדת מאורגנת? יהדות. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אולי. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גבוה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תחייכי! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אביבה כזאאאת מרובעת.." "לא! היא עגולה!" XD

Nusy L I

New member
עונה :]]

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא ממש יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? פה ושם התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא O_ם ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן 0.0 ישנת כל היום? כן ואז הייתי ערה בלילה. הרגת מישהו? לא |: חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא O: היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? בטעות אני נשבעת!! הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא יודעת.. בקסם? לא באלוהים? לפעמים בשטן? לפעמים בסנטה קלאוס? לפעמים ברוחות? כן בפיות? לא - אבל אוהבת אותן :] במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לפעמים ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? מאמינה שהיו פעם האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי אחד באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? הא? O_O אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עולם הבא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לקחת הכל בקלות, ללמוד להתמודד עם הבעיות והפחדים ולאהוב מי שמגיעה לו האהבה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת.. זהו? O:

ברוש15

New member
יאאא מסע ישראלי!

גם אנחנו יוצאים השנה! בדיוק בעוד 22 ימים!:] האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? אמ כן:] אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא וגם אין לי שם תיכנון להיות! שחית בעירום? כשהייתי בת 3
היה לך מקרה חירום רפואי? לא חושבת עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לשעתיים[שבהן ישבתי על המדרגות של הבית
,נו כיתה ג'..] שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה? פול פעמים..
ישנת מחוץ לבית? אכן חשבת על התאבדות? לא ברצינות.. נשארת ער כל הלילה? וואי מלא פעמים! בניצנים הייתי ערה 2 לילות ברצף[בלי לישון ביום] לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? אחרי אותו ניצנים ישנתי יותר מיום
הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא שזכור לי.. עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? אכן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? נמלה ויתושים..לא משו רציני
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לצערי כן:\ אבל יאמר לזכותי שזה היה לטובת אותו אחד שסיפר לי.. גנבת משהו? אף פעם לא! היית ברדיו/ טלוויזיה? בטלויזיה.. היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא ממש בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? יש בזה משו.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן:] באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? אה?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? אם הוא קיים אז הוא בטוח בחור..לא סתם העולם שלנו נראה כמו שהוא נראה
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מה הולכים? אנחנו קבורים כמה מטרים טובים מתחת לאדמה ונרקבים לנו[כן מזעזע אני יודעת
] מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? - מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מפדח מידי כדי לכתוב אותה

shaaaaani

New member
../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? : לא יצאת מהמדינה? : כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? : לאנשים אחרים? ממ לא נראלי היית מאוהב? : לא
היית על סמים? :לא שחית בעירום? :לא היה לך מקרה חירום רפואי? : כן עברת ניתוח? : כן ברחת מהבית?: לא שחקת "strip poker"? : שו? חטפת מכות? : אחשלי? ^^ החטפת מכות למישהו? : לא התחילו איתך? : כע היית על במה?.: כן :] ישנת מחוץ לבית? : בטח חשבת על התאבדות? : לא נשארת ער כל הלילה? : אהא לא אכלת יום שלם? : הממ יום כיפור וכאלה.. D: דיברת בטלפון כל הלילה? : משו כזה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? : לא ישנת כל היום? : ממ משו כזה. לא כלללל היום, אבל רובו הרגת מישהו? : חס וחסה טפוטפוטפו חשבת שאתה משתגע? : הרבה פעמים נישקת מישהו מאותו מין? : לא בגדו בך? : היה לך חלום שהתגשם? : לא שזכור לי משהו כל כך משמעותי עברת על החוק? : המ פגשת מישהו מפורסם? : אהא
הרגת חיה בטעות? : מי לא דרך על נמלים תמימות בחייו?
הרגת חיה בכוונה? : בטח נמלה אומשו סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? : גנבת משהו? : פיצה?
היית ברדיו/ טלוויזיה? : ראו לי תחולצה פעם בטלוויזיה!!#@ די נו, אבל באמת התראיינתי לטלוויזיה אבל בסוף לא שמו אותי
היתה לך התמוטטות עצבים?. : לא קפצת בנג'י? : לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? : כן! האם אתה מאמין: : באסטרולוגיה? : מאוד בקסם? : לא באלוהים? : מאוד בשטן?: לא בסנטה קלאוס? : טחח, לא ברוחות?: קצת. בפיות?: לא במזל? : הממ לפעמים באהבה ממבט ראשון? : כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?: אפשר להגיד שכן במכשפות? : לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?: קודם שאני אראה כוכב נופל, אחר כך נדבר על לבקש משאלה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? : קצת בדת מאורגנת? : כן [אם הבנתי מה הכוונה בזה
] אתה חושב שלאלוהים יש מין? : לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? : אני כלכך לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? : להסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? :פו, יש הרבה
הממ. "מי חבר שלך?! לכי חפשי תחברים שלך בסיבוב. אחר כך שואלים למה מאי פילצקי הולכת לאיבוד" ו.. "לכובע שלי יש סולם.." ו.. "לחנוכיה נצא.." ו, וואי, יש המון. אנחנו מאוד שנונים, אנחנו

Covers girl

New member
הו וול...

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה תחילה. יצאת מהמדינה? יאס. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא, אצלי זה עבד הפוך. P: היית מאוהב? נו. היית על סמים? בטח, רק על סמים.
שחית בעירום? לא ממש. היה לך מקרה חירום רפואי? ממ כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. D: שחקת "strip poker"? כן.
חטפת מכות? אה, לא. החטפת מכות למישהו? רק אני. D: התחילו איתך? כן, גאד נווז וואי. היית על במה? יס אינדיד. [: ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא כתכנון מוות לעצמי, אלא על מקרים אחרים. :/ נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? מן הסתם, כמו כל אדם ממוצע. חשבת שאתה משתגע? כן. S: נישקת מישהו מאותו מין? יאפ. בגדו בך? ממ לא מבחינה רומנטית או משהו. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? דה, ונדליזם זה ה-דבר. P: פגשת מישהו מפורסם? אה-הא. הרגת חיה בטעות? חיה רצינית? ממש לא. הרגת חיה בכוונה? נמלים וכאלה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, כי זה היה הכרחי. גנבת משהו? לא, אולי איזה מלפפון חמוץ מהסופר או משהו. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? כן.
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ממ ככה-ככה, לא ממש. בקסם? לא. באלוהים? כן. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן.
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? ממ אני מניחה שכן. אתה חושב שלאלוהים יש מין? דה, הוא אשה.
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הו, "אל תדריכי ד', ניצן היא הילדה הכי כלבה בעולם, אל תסמכי על שישיסטים, ותתרחקי מבלוני מים". ממ... עצות לחיים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? נעה אביתר, כמובן! וגם באפלה-כאפות.
שבוע טוב. :)

עונהה

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו? לאאאא חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין? לא..למרות שזה כמעט קרה פעם.. בגדו בך? לא.. היה לך חלום שהתגשם? אמ..לא זוכרת.. עברת על החוק? כן.. פגשת מישהו מפורסם? אמ...לא הרגת חיה בטעות? לא... הרגת חיה בכוונה? לא.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אממ...לא זוכרת גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י?לא..ואני גם לא אקפוץ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. מלא! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש רק אם ההורוסקופ לטובתי בקסם? לא ממש באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן או גהנום מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?

למעלה