שאלון שישי :]

crazystav

New member
שאלון שישי :]

סוג של יאיר לפיד
(C ס"ש) 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 3.מה פלצני בעינייך? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? 6.מה עושה אותך מאושר? 7.מה יכתבו על מצבתך? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" 9.מה ישראלי בעינייך? ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון?

יאיר. ../images/Emo99.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? 'אבודה עברית', אתי זוהר. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כיתה י'. 3.מה פלצני בעינייך? אידיאולוגיות של אנשים שלא התבגרו. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שלום עולמי. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם.. הממ..
. לא יודעת. 6.מה עושה אותך מאושר? אנשים שאני אוהבת. 7.מה יכתבו על מצבתך? "והלב יתרוקן מעצבות". 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" אני.
9.מה ישראלי בעינייך? לשאול שאלות כאלה. טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? אם זה הבי"ס שלי, אז בתי מלון לפאאנים
.

ונטורי

New member
בלה בלה בלה בלה ../images/Emo3.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? הנעלמים 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?ההלוויה של סבתא רבא שלי 3.מה פלצני בעינייך?הוא (אני יודע מי זה הוא -_- ) 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?יש לי דג משאלות אמנם לא זהב אבל משאלות קוראים לו ג'נגו והייתי מבקש ממנו שיגשים לי את כל החלומות 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?אין לי שמץ באמת.. 6.מה עושה אותך מאושר?מוזיקה,אהבה,תאטרון,צופים,משפחה! 7.מה יכתבו על מצבתך?אחד קריזיונר משוגע
8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" דנה אינטריושנל לפי השיר שלנו! חח 9.מה ישראלי בעינייך?יופי. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? את האמת עדיף בית מלון אבל השנה הייתי באוהלים והיה פשוט חוויה מדהימה!

../images/Emo3.gifבא לי טיול שנתי

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "הלוחש לסוסים" 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?אממ כיתה ח' נראה לי.. 3.מה פלצני בעינייך? אנשים שחושבים שהם יודעים הכל. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? תמיד להיות מאושרת
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אממ.. לאדעת עם כמה אנשים. אבל רק ליום אחד לא יותר! 6.מה עושה אותך מאושר? המשפחה, החברים 7.מה יכתבו על מצבתך? חח אין לי מושג באמת.. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" גדול:) 9.מה ישראלי בעינייך? האווירה הזאת שיש ביום שישי בצהריים... תענוג. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? אממ אם ייקחו אותנו לבית מלון זה יהיה לפאניםם... בנתיים היה הכי כיף בעולם עם הבדואים בנגב!

לא אוהבת את השאלונים שלו..חח

סוג של יאיר לפיד (C ס"ש) 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? מישהו לאוץ אית!!!1 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? סוף כיתב ט'.. ביום הראשון או השני של החופש.. 3.מה פלצני בעינייך? לקקנים.. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? קצת חופש.. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?עם ראש הממשלה ואז עושה הסכמי שלום עם כולםם *חולמת* 6.מה עושה אותך מאושר? חברות שלי:) 7.מה יכתבו על מצבתך? "עוד אחת שבטוחה שאפשר לעוף" סתם
8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא- התירוץ לטעויות שלנו
?" 9.מה ישראלי בעינייך? לעקוף בתורים
ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? אפשר גם וגם??

שרון710

New member
ראיתי את יאיר לפיד פעםP:

סוג של יאיר לפיד (C ס"ש) 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? הארי פוטר/ מישהו לרוץ איתו / כל ספר יפה:) 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כיתה ד'. אני זוכרת אותה בתור כיתה זוועתית במיוחדP: 3.מה פלצני בעינייך? אנשים שלא באמת מה מבינים מה הם אומרים 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? אהבה :) 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אף אחד. גם אם יש מישהו למה אחר כך להתבאס שאני לא הוא יותר? 6.מה עושה אותך מאושר?מוסיקה, חברים, משפחה 7.מה יכתבו על מצבתך? אמא, סבתא וסתבא רבא, מתה בגיל 100 בשיבה טובה:) 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" אחד? 9.מה ישראלי בעינייך?בהמתיות! ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון?תלוי איפה. אבל נראה לי אוהלים

o r a n o o s h

New member
קצר הפעם בהשוואה לשבוע שעבר../images/Emo6.gif

1.איזה ספר היית לוקח לאי בודד? האא לא יודעת, מלא זמן לא קראתי 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? ללפני חודשיים
3.מה פלצני בעינייך?לכתוב מכתב, לא שזה מונע ממני לעשות את זה 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? להיות מאושרת תמיד:) 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?מממ... בטח לאיזה מישהו מפורסם, בגלל שאני יודעת שאין סיכוי שאני אהיה אחת כזאת אז להחלף עם מישהו כזה ליום אחד ניראה לי נחמד 6.מה עושה אותך מאושר?שאני מצליחה במשהו שממש ממש רציתי להצליח בו. 7.מה יכתבו על מצבתך?אין לי מושג, אני מקווה לא למות בקרוב.. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" אלוהי 9.מה ישראלי בעינייך?על האש ביום העצמאות מושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? בבית מלון(מי יעשה טיול שנתי בבית מלון??!!) למרות שגם באוהלים זה מגניב שבוע טוב

vered151

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? מלך החומוס ומלכת האמבטיה...כלכך 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? אממ...סבתא
3.מה פלצני בעינייך? וואי הרבה דברים..לא עולה לי בראש כרגע 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שהוא יהיה קיים אני אמצא כבר משו...בנתיים אני אגשים אותן בעצמי או לפחות אשתדל... 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אמא 6.מה עושה אותך מאושר? אנשים... 7.מה יכתבו על מצבתך? ברגיל. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" הבורא 9.מה ישראלי בעינייך? חוצפה ונהיגה מופרעת ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? ברור שאוהלים!

מיטל4567

New member
הדלקת ריאות הזאת ממש מעצבנת!! ../images/Emo10.gif

סוג של יאיר לפיד (C ס"ש) 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "שני ירחים"... זה ספר מדהים!! 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לכל הימים שנפרדתי מאנשים שחשובים לי
3.מה פלצני בעינייך? כל כך הרבה דברים! למשל, להתנהג כמו מישהו אחר..אני שונאת שעושים את זה!(חחח.. כמעט עד אובססיה) 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?מה? זה לא שד בבקבוק?חח בכל מקרה נראה לי לחזור אחורה לתקן דברים שעשו/תי 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אאא.. עם מישהו מהמין השני.. סתם מעניין אותי איך זה לחיות בתור בן..חחח 6.מה עושה אותך מאושר? יום שבת יפה שלא צריך ללמוד בו למבחן חחחחח (ביב' אין הרבה כאלה...) 7.מה יכתבו על מצבתך? מה שיחליטו...חח 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____": זה שתמיד פונים אליו שנמצאים בבעיה קשה...(עצוב אבל זה נכון) 9.מה ישראלי בעינייך? לקרוא לכל אדם שני "אחי" ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? א-ו-ה-ל-י-ם!!!!

sharwan

New member
למרות ששישי עבר לפני כמה שעות...

*אין מצב רוח*
1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?אני מעדיפה לכתוב ספר על אי בודד.. ולא לקחת איזה אחד
2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?הרבה רגעים.. 3.מה פלצני בעינייך?דביקות של אנשים 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?הייתי מבקשת ממנו אינסוף משאלות
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?עם אלוהים 6.מה עושה אותך מאושר?הרבה דברים 7.מה יכתבו על מצבתך?"המצבה הזאת היא סתם בדיחה. שרון לא באמת מתה"
8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"גדול 9.מה ישראלי בעינייך?חוצפה ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון?וואו. זה קשה... אני אלך על בית מלון

לרגע לא לחזור..

. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לא כזה אוהבת ספרים.. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לא חסרים הרגעים האלו. 3.מה פלצני בעינייך? מאמיייי.. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? חיוך אמיתי. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? איתה. X: 6.מה עושה אותך מאושר?עוד לא מצאתי. 7.מה יכתבו על מצבתך? ''מעולה''. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא סוג של הזייה. 9.מה ישראלי בעינייך? [אני לא מקורית או משהו, פשוט כשאומרים ישראלי - אז זה אי סבלנות ברמזור, דחיפות בתורים [גם בחו''ל], פלאפל עם הידיים במסעדות-רחוב ביום שישי בצהריים.] ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? בית מלון

עונהה

סוג של יאיר לפיד (C ס"ש) 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "לא בלי בתי" ועוד כמה.. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? אממ לרגע שהודיעו לי על זה שסבא שלי נפטר שנה שעברה ב25/11 3.מה פלצני בעינייך? מתנשאים 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? למצוא את אחותי.. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אם איזה בן אחד לראות איך המין השני 6.מה עושה אותך מאושר? הופעה טובה של זמר שאני אוהבת ולטייל 7.מה יכתבו על מצבתך? אממ לא יודעת... בטח איזה ציטוט של שיר 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" לא קיים מבחינתי 9.מה ישראלי בעינייך? כשעוצרים ת'מכונית ברמזור אז להסתכל למכונית של השכן.. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? אמממ אם זה בית מלון על רמה ולא אכסניה אז מלון אבל גם אוהלים זה בסדר..

הוא הפך לבובת וודו!

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "מישהו לרוץ איתו" (כי עוד לא קראתי), או "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה". 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כיתה ה', דפנטלי. 3.מה פלצני בעינייך? אנשים שחוקים. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? עוד 1000 משאלות נוספות.
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? ואוו, קשה. אנלי מושג. :| 6.מה עושה אותך מאושר? האנשים הקרובים. 7.מה יכתבו על מצבתך? "הספיק לעשות את מלאכתו" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" מישהו גדול. 9.מה ישראלי בעינייך? זה קש ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? הודגש באמצעות מדגישומטיק

ושתי השאלות האחרונות כי תפוזונע.

9.מה ישראלי בעינייך? קשה מדיי לדעת.
ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? בית מלון, ברור

למעלה