שאלון שישי :]

זiהרים

New member
אם אני כבר פה.

(יאיר לפיד ממש הזדקן..) 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? כל דבר של אתגר קרת 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? ל-לפני 10 דקות, כשתקעתי 2 ג'חנונים
ועכשיו הבטן.. 3.מה פלצני בעינייך? מעריצים של מייקל לואיס? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? רשיון!! 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? הייתי רוצה להיות ווינתרת מילר. או להיות איתו. שניהם זה טוב (אם כתבתי נכון בכלל ת'שם שלו.. הכוונה למייקל מנמלטים כמובן:) 6.מה עושה אותך מאושר? אלכוהול. סתם, גם יום שמתחיל טוב ונגמר טוב, בלי פאקים באמצע בהחלט זה כיף. 7.מה יכתבו על מצבתך? הוא מת הוא מת הוא מת הוא מת! 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" נרדם. יצא קצת רוסי המשפט 9.מה ישראלי בעינייך? וואו, בכביש. הכל. שמים זין על כל חוק אפשרי שקיים.. ובעיקר הנהגי משאיות שמצפצפים כל שניה כשאתה עומד ליד הכביש.. (אל תשאלו מה אני עושה ליד הכביש :D) ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? מכתה ט' זה רק אוהלים. טיולים נודדים כאלה, שאתה רואה אוטובוס ביום הראשון וביום האחרון. האמת שזה כיף מטורף.. למרות שלפעמים מתגעגעים קצת למקלחת ושירותים :)

Simple Sam

New member
יאיר לפידד../images/Emo99.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?האמת? רפול. רק כי אני מתה לקרוא אותו ואני פשוט עצלנית מדי,ובכזה מקום לא תיהיה ברירה. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?14.2.05 3.מה פלצני בעינייך?העולם? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?ניקון D50[כולל חצובה,פלאש חיצוני, כרטיס זיכרון 1GB,תיק,מנקה עדשות,כמה סוגי עדשות,סוללות+מטען של GP] 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?זיו קורן או גידאמק 6.מה עושה אותך מאושר?צילום 7.מה יכתבו על מצבתך?יצאתי לשאוף קצת רוח? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" מעניין אותי כמה רשמו זמני. אלוהים הוא מישהו. 9.מה ישראלי בעינייך?דחיפות,צעקות. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון?בכללי אני מעדיפה אוהלים. אבל טיול שנתי זה טיול אוטובוס-רבע שעה מסלול קל-אוטובוס-אכסניה. אז בית מלון,בשביל לא להרוס את הרצף.

TauberiT

New member
סתיו../images/Emo99.gif

1.איזה ספר היית לוקח לאי בודד? מישהו לרוץ איתו 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? המ. יש כמה. אפשר להגיד לאיזה כן הייתי רוצה לחזור?
ללפני שבוע ויומיים. 3.מה פלצני בעינייך? אנשים שחושבים שהם מבינים במשהו, ומכפישים שמות של אנשים אחרים בלי להבין אפילו למי הם אומרים את זה. או למה בכלל. או מה בכלל הם אומרים.. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שטויות.
סתם, הייתי מבקשת הממ- משו.
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם ציפור. [גם את זה אתם יכולים להוסיף לרשימה של "מה פלצני בעיני", אף פעם לא אמרתי שאני לא פלצנית.] 6.מה עושה אותך מאושר? הופעות, אנשים, המועצתנוער-לפעמים.
7.מה יכתבו על מצבתך? "היא היתה...בסדר" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא בעצם אישה" סתם, לא יודעת, אל תקחו אותי קשה. 9.מה ישראלי בעינייך? כלכך הרבה דברים. אני. בין היתר. גם זה פלצני! ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? שילוב מטורף בין השניים! [טיול שנתי של שבוע רולז!]

האיש עם השרירים../images/Emo11.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? נשים קטנות
שינה לי ת'חיים. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לפני כמה שנים, שהייתי ילדה קטנה ומטומטמת. 3.מה פלצני בעינייך? להגיד שאתה לא עשיר שיש לך בריכה בבית[וזה קרה אתמול
] 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? אושר. הכל כולל הכל. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אמא
6.מה עושה אותך מאושר? שאומרים לי שאוהבים אותי
7.מה יכתבו על מצבתך?
זה:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1324&msgid=75912485 וכל מילה נוספת מיותרת
8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" דבר שאי אפשר להסביר, וזה מגדיל את האמונה בו יותר. 9.מה ישראלי בעינייך? לראות ילדה קטנה שאוכלת פלאפל והטחינה נוזלת לה מהפה
או כמו שראיתי בחו"ל, שניה לפני שעזבנו את המלון, 250 ישראלים אצו רצו לקחת בקבוקי מים בחינם מהבר. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? וואו. אין לי מושג

dabnir15

New member
שבת שלום:]

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? מישהו לרוץ איתו 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? התקופה של ז'-ח'- תחילת החטיבה. 3.מה פלצני בעינייך? יאיר לפיד, הוא לגמרי פלצני. ועוד מליון ואחת דברים שכרגע לא עולים לי לראש. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שאני,המשפחה שלי והאנשים שאני אוהב יהיו תמיד בריאים, שתמיד תהיה אהבה, והרבה אושר ועושר. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? גדי סוקניק. 6.מה עושה אותך מאושר? אהבה. 7.מה יכתבו על מצבתך? "היה, וטוב שנגמר" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" דמות מסתורית. 9.מה ישראלי בעינייך? "אתה יאיר" וברצינות- ארץ נהדרת, תמצית הישראליות. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? באוהלים:]

האגוש

New member
הו, יאיר ../images/Emo99.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "מישהו לרוץ איתו" או "קופסא שחורה" [נו, אני צריכה לקרוא אותם לספרות מורחב, ואני היחידה שעוד לא קראתי
] 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כל מיני ריבים..אין משהו ספציפי. 3.מה פלצני בעינייך? צביעות 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? כסף!!1 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אפחד 6.מה עושה אותך מאושר? אנשים שאני אוהבת, חיבוקים אמיתיים. 7.מה יכתבו על מצבתך? "כאן גרות בכיף, הגר ופיבי" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" אורעד?
9.מה ישראלי בעינייך? יאיר לפיד והשאלות שלו?
ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? בית מלון

מממ

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? ספר טוב :| 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? ... ממ 3.מה פלצני בעינייך? חנפנים 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? להחליף את חבר של עברי ליום אחד 3> 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם חבר של עברי
6.מה עושה אותך מאושר? הופעות. 7.מה יכתבו על מצבתך? ... 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" משהו לא מוגדר
9.מה ישראלי בעינייך? פלאפל, להידחף בתור, להתנהג כמו ברברים
ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? את האמת? לא זה ולא זה. אני דיי מפונקת (צריכה את המיטה שלי וכו'
אבל אם כבר אז- בית מלון, ברור! אה ושיהיה 5 כוכבים
)

ליאתהXD

New member
עונה!

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? אממ את "הנעלמים". 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? פפפ יש יותר מידי... 3.מה פלצני בעינייך? כשאנשים מתלבשים בול כמו הקטלוג. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שיהיו לי עוד 10 משאלות. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם מישהו ממש ממש ממש מפורסם! 6.מה עושה אותך מאושר? כשאוהבים אותי. חיוכים. נשיקות. חיבוקים. 7.מה יכתבו על מצבתך? בואו לא נדבר על זה. אני עדיין בחיים!!! 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" גדול?! 9.מה ישראלי בעינייך? לצפור שעות בכביש. אהבת המולדת. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? לכל אחד מהם יש יתרונות. תלוי... אבל אם כבר אז אני אקח את הבית מלון

etieti1

New member
../images/Emo79.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?נרניה
2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?דיאטות רצח?S: 3.מה פלצני בעינייך?לא דעת חחח 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?מצוא אהבה אמיתית חח
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?עם אנג'לה ג'ולי
6.מה עושה אותך מאושר?*שירן* 7.מה יכתבו על מצבתך?"כמה שאני אוהב" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא:אישה?" חחחח 9.מה ישראלי בעינייך?שרואה ארץ נהדרת חח ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון?במלון!

../images/Emo19.gif../images/Emo27.gif

סוג של יאיר לפיד (C ס"ש) 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? משהו של אתגר קרת
. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? אמ, לרגע שאמרו לי שהמדריך שלי מת
. 3.מה פלצני בעינייך?אמ חנפנים. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? 1. בריאות לכל האנשים שאני אוהבת. 2. אושר לכל האנשים שאני אוהבת. [וגם לכלב שלי] 3. לחיות פה, פעם אחת, בשקט. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?לא יודעת
. 6.מה עושה אותך מאושר? להיות עם אנשים שכייף לי להיות איתם ושהם לא נוחרים בלילה. 7.מה יכתבו על מצבתך?כאן גרה בכייף ים.
8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____".... 9.מה ישראלי בעינייך? קיבוצניקים
. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? בית מלון
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nusy L I

New member
עונהה

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "מישהו לרוץ איתו"... 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? סוף מחנה קיץ 2006. 3.מה פלצני בעינייך? שיער ורוד? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? לחיות בסרט מצויר 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אהההה.. עם הכלב שלי 6.מה עושה אותך מאושר? אנשים טובים :] 7.מה יכתבו על מצבתך? למי אכפת?.. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" O M GOD 9.מה ישראלי בעינייך? קמצנות ^^ ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? קשה קשה... אוהלים ליד הבריכה של הבית מלון

בת 1986

New member
../images/Emo26.gifעונההה!! תקראו...

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? רציתי את "מישו לרוץ איתו" אבל כולם כתבו את זה אז.. "שבועת רחל" של מיכל שלו.. מומלץ בחום! 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? למלחמת לבנון השניה... (אני מהצפון) 3.מה פלצני בעינייך? אנשים שלא אומרים באמת מה שהם חושבים רק בשביל למצוא חן בעיניי אחרים.. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שיהיה שלום ואחדות בין העמים והדתות 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אמ... עברי לידר.. סתם.. סטיבן שפילברג אולי... 6.מה עושה אותך מאושר? פגישה עם חברים טובים.. לישון מלאאא...! הופעות.. 7.מה יכתבו על מצבתך? כאן טמונה באושר _______ שניצלה את 120 השנים עד תום!! 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____ מלך!!!!!!! 9.מה ישראלי בעינייך? הרבה... חיטוט באף ברמזור!! עקיפה בתור.. וציפצוף ברגע שמתחלף האדום ברמזור ועוד.. ועוד.. טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? תזכירו לי מה זה טיול שנתי?.... שבוע מקסים לכולם!!

maymayush

New member
מגניב../images/Emo13.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? או את "אורי", או סדרת הארי פוטר, או סדרת קיץ אחד ביחד. או האלכימאי. או... טוב, יש הרבה. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? ליסודי. 3.מה פלצני בעינייך? לא יודעת... מה שבטוח לא מרגול
4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שקל הקילואים המיותרים שלי ינשרו ממני ולא יחזרו לעולם. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם איינשטיין, או כל גאון אחר. 6.מה עושה אותך מאושר? לשכב במיטה ביום חורף קר עם ספר ורדיו דולק ולא לצאת משם אף פעם. זה בכל אופן מה שבא לי לעשות עכשיו. 7.מה יכתבו על מצבתך? יהי זכרה ברוך.
8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" אלוהים הוא אדם מבוגר עם זקן שיושב למעלה, מתבונן עלינו וצוחק. אבל צחוק ידידותי כזה... והוא יודע שבסוף יהיה טוב, ולכן מצחיק אותו לראות אותנו שבורים בגלל שטויות. 9.מה ישראלי בעינייך? אחי, אחותי, אח שלו, אחים שלו. וכל כינויי החיבה האלו לכל אדם בעולם. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? בית מלון. ילדת בית מפונקת, אני יודעת

Covers girl

New member
יאיר לפיד.../images/Emo47.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? הנסיך הקטן. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לרגע הלידה שלי. 3.מה פלצני בעינייך? כל תופעת ה"אימו". 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? אושר. במידה שווה בכל התחומים. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם קני מסאות'פארק.
6.מה עושה אותך מאושר? צופים. 7.מה יכתבו על מצבתך? "תנצב"ה". 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" החיים. 9.מה ישראלי בעינייך? כל ההווי שאין בשום ארץ אחרת. כל ההווי שמיליון משפטי "ישראלי זה.." שגוררים אחריהם תגובות של "יו, נכון!" לא יוכלו לתאר. ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? טיול שנתי, במסגרת בית-ספר, אך ורק בתי מלון. כשזה לא צופים, אוהלים זה איכ. שבוע טוב.

להלהלהלה באיחור קל

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? יומנה של אנה פראנק 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לכיתה י"א שאמרו לי שכל החיים שלי הולכים להשתנות 3.מה פלצני בעינייך? הרבה דברים 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? בריאות אושר ועושר 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אדוני ראש העיר 6.מה עושה אותך מאושר? עברי, מכבי תל אביב ודרבים 7.מה יכתבו על מצבתך? מיצתה כל רגע בחיים עד סופו 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" גדול וענק 9.מה ישראלי בעינייך? לצפצף בכביש סתם גם בפקק ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? אוהלים כל כך אהבתי שכל התיכון ישנו בטיולים באוהלים חוץ מבי"ב ואני עשיתי תיכון מט'

B a 7 a K

New member
שישי - לא שישי.

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "מר ורטיגו".
2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? להרבה. אבל בעיקר לניתוחים. ומה שאחר כך. 3.מה פלצני בעינייך? כשכל מיני 'מכוערים, שמנים, וקופים' שלא שווים התייחסות, לא מסוגלים להתייחס בכבוד לבקשה אחת קטנה ומכובדת. כשאלה שוכחים איך להשתמש בגוף ראשון-יחיד, כי הוא כ"כ שואף לאפס, עד שה"אנחנו" הוא ההגדרה העצמית הטובה ביותר של אותם אנשים. ה"אנחנו", שהוא סוג של תחליף ל"אני" אימפוטנטי במיוחד.. לא שווים התייחסות, זה נכון, אבל היי, שלא תשכחו את השמות שלכם יום אחד, כן? זה פלצני. פלצני יותר מהכל, ולכן זה נשאר בעבר, למקרה שמישהו השתעשע במחשבה שזה אחרת.
PEACE. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? את היכולת למחוק לעצמי חלקים בזיכרון באופן סלקטיבי, כך שכל מה שלא שווה את זה, יימחק מראש. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אף אחד אחר. בטח שלא הייתי מחליף את ה"אני" שלי, ב"אנחנו" כוחני. כמה מאיים. 6.מה עושה אותך מאושר? חברים. אבל חברים אמיתיים. 7.מה יכתבו על מצבתך? "בפעם הראשונה והאחרונה - עשינו את החפירות בשבילך". (חשבתי על זה עכשיו!) 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" תעלומה. 9.מה ישראלי בעינייך? אנשים ששואלים "מה ישראלי בעיניך?". ושאלת השבוע: טיול שנתי באוהלים, או בבית מלון? בית מלון, בית מלון. ואולי כל השאלון הזה היה סתם תירוץ. אולי. בכל מקרה, אני לא אתן את הסיפוק. אני, מתישהו באמצע הלילה.

למעלה