גמני עונה../images/Emo15.gif
איזה כיתה אתה? י' אתה חכם? חחחחחחחחחחח בטח
פעם העתקת במבחן כלשהו? כה...עושים הכל למען ההצלחה איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? מתמטיקה האם פעם העתיקו ממך? נראה לי...חחחח ממי לא?! אה?! המורים אוהבים אותך? יאס...אי אמ סו סוויט גירלללללל
אתה נחשב למופרע בכיתה? לא...אמרתי משפט לפני משו...זה מסביר יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? חח כןן.. האם אתה הברזת משיעור? לא שזכור לי מאיזה שיעורים אתה מבריז? לאאאאאאאאאאאאאאאא הברזתייייי פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? אני בלחץ מגיעה לגעת בה אתם רוצים שגם אקפוץ ממנה??! נו ב'מת חחחח אתה מכין תמיד שיעורים? שאלה דבעית...לא! נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? בלחץ איזה 2...הי הי הי אי אמ סוויט גירל שיקרת פעם למורה? דעעע פעם הברזת מטקסים? למה לי?!?!?! אתה הלך לטיול שנתי? כן חחחחחחחחחחחחח הכי כייף שם אתה אוהב ספורט? חוץ משיעורי כדורעף...סבבההה פעם היית ב"מחששה"? אין לי למה להיות שם אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא... אם כן, מאיזה כיתה? מכיתה תחת...איףףףף אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? בטח...חחחחחחחחחח איזה טימטומיישן...זה בסדר לנסות כל עוד זה לא סמים מה המקצוע הכי אהוב עליך? אינגליש והכי שנוא? מחשבים גדמת עשית כבר בגרויות? לא איך היה? יהיה טוב פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא חחחחחחחח פעם שחכת את התיק בבית? גם לא פעם רבת מכות בבצפר? מה אני בן?! :| פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? בטחחחחחחחחחח הכי כייף פעם מורה התקשרה אליך הביתה? יש מצב פעם אתה התקשרת למורה? כן...במקרה הצורך יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? חברים וחברות ידידים וידידות מכרים ומכרות כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? חחחחחחחחחחחחחחחחחח במקרה שלי זה ללכת לאודיטוריום הבית שלך קרוב לבצפר שלך? כה באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 7 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? שאלו אחרים מאיפה לי...לא פרחה זה בטוח מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? ללמוד ללמוד או ללמוד ללמוד?! סיבוב בעולם יוהו הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? חחחחחחחח בהודעות לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לדשאאאאאאא..רואים את כולם...סטלה לפנים ביום שגום אתה נשאר בבית? גשום?! לא! כמו גדולה חולה על הגשםםםםםםם אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? הולכת ברור האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? כן! במילה אחת: בצפר זה:........... מקום:| מורות זה:......... אישות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לחץ חברתי זה........ אידיוטי עישון זה.......... סבבה הברזות זה......... נחמד לימודים זה......... לימודים :| בגרויות זה.........מבחנים ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? אני אוהבת שאלונים חוחו...סבבה רצחחחחחחחחחחחחח