שאלון שישי...

שמע טיפש או לא

הציונים שלי סביריםP: ודווקא לא התאכזבו , אני טוב בלימודים ף, לימודים זה לא מה שקובע כמה בנאדגם חכם או לאP:

יפה אמרת ניר ..שמעו סיפור

פעם יצאתי עם איזו מישהי שלומדת פסיכולוגיה והייתה נחשבת נורא אינטליגנטית אני חולה על זה והיא לא הייתה נראת מדהים אבל היא גם לא הייתה מכוערת והתלהבתי נורא מזה שהיא לומדת פסיכולוגיה אמרתי סוף סוף מישהי חמודה שאני יוכל לגרור אותה לשיחות פילוסופיה אל תוך הלילה ... אז זהו שלא ... לא רק שגיליתי שהיא לא מבינה גרוש ממה שהיא לומדת (ויש לה אחלה ציונים) היא גם הייתה בן אדם מפגר בלי דעות משל עצמה נותנת לאבא שלה להחליט לה מה ללמוד ומה לעשות בחיים והיא גם בכלל לא הייתה מצחיקה והדבר הכי גרוע היא הייתה מכריחה אותי להשאיר טיפ למלצרים טייפים של איזה 25 או 20 שקל וזה הדבר הכי מפגר בעולם למה שאני ישאיר מה אכלתי שם בחינם ?? ולא אני לא קמצן עזבתי אחרי פחות משבוע

בטטטה

New member
אתם באמת קוראים ? XD

איזה כיתה אתה? ט' אתה חכם? אולי פעם העתקת במבחן כלשהו? כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? תלוי ליד מי אני יושבת האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? לא, כל הזמן המורות מעירות לי שאני שקטה. אתה נחשב למופרע בכיתה? תלוי את מי אתם שואלים :) יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? לא, כיתה מעפנה. האם אתה הברזת משיעור? יאפ מאיזה שיעורים אתה מבריז? כל מיני פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן,ביסודי חח אתה מכין תמיד שיעורים?ממש לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא הרבה שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? לא אתה הלך לטיול שנתי? בטח :) אתה אוהב ספורט? כן פעם היית ב"מחששה"? כן אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? כבר לא אם כן, מאיזה כיתה? ז' עד לפני חודשיים אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? ניסיתי כבר חח מה המקצוע הכי אהוב עליך? של"ח, אנגלית והכי שנוא? מתמטיקה, איכסטוריה, אזרחות, לשון חח עשית כבר בגרויות? לא איך היה? שאני אעשה אני אגיד לכם . פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא פעם שחכת את התיק בבית? לא פעם רבת מכות בבצפר? כן חחחחח פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן פעם אתה התקשרת למורה? כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת[היי היום עשינו לה מסיבת הפתעה XD] יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? הממ כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מגעיל להכנס לשירותים אצלנו הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא \: באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 6 וחצי. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? בזמן האחרון הרבה מהבית ספר שואלים אותי "מה את פריקית" מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? הוו. יש לי זמן :) הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? מהודעות בעיקר לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? בבדרך כלל במבנה חח ביום גשום אתה נשאר בבית? לאא, הכי כיף גשם !@ אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אני אף פעם לא מבקשת אישור מהאחות חח האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא. רק שחור [: במילה אחת: בצפר זה: מקום מפחיד, שוחטים שם ילדים.. בוווו מורות זה: לא כיף, מורים זה כן [: לחץ חברתי זה: מגעיל S: עישון זה: עכשיו אתם שואלים? חח הברזות זה: נחמד לימודים זה: חרא בגרויות זה: נשמע מלחיץ ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון? בסדר :)

yara derei

New member
חחח הצחקת אותי..P=

חח עלק כןן עשינו לה מסיבת הפתעה היום חחח ואני נשארתי לנקות חמודה שכמוני!! עזרתי למנקה-איזה חמודה היא אגב!! ויש לנו כיתה סבבה רצחח חוצמזה שיש קטעים שהיא דפקנית הכל סבבה..=C

yara derei

New member
גם אני עונה..../images/Emo13.gif

איזה כיתה אתה?ט' אתה חכם?אממ נראה לי פעם העתקת במבחן כלשהו?כן.. איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?לא יודעת זה לא קבוע..כל שאלה קשה מבקשים עזרה חח האם פעם העתיקו ממך?כן בטחח המורים אוהבים אותך?חח חלקם.. אתה נחשב למופרע בכיתה?כן..חחח יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?כולם חבירם של כולם.. האם אתה הברזת משיעור?כן..למרות שאני תמיד מפחדת שמישהו יראה אותי בחוץ.. מאיזה שיעורים אתה מבריז?זה לא קבוע. פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?חח כןן יוו שנה שעברהה!! הפעם הראשונה והאחרונה נראה לי חח יוו זה היה מצחיק..אבל זה היה בסוף שנה.. אתה מכין תמיד שיעורים?חחח ממש לא!!! נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?לא ממש..אבל תמיד יש את האיום הזה.. שיקרת פעם למורה?אממ כן נראה לי פעם הברזת מטקסים?לא..אני אוהבת טקסים דווקא אתה הלך לטיול שנתי?אפ'עם לא פיספסתי ואני מקווה גם לא לפספס.. אתה אוהב ספורט?לא, בגלל המורה!!! פעם היית ב"מחששה"?כן, הספקתי לבקר בכולם..איככ איזה סירחוןן!! אתה נמצא שם לעיתים קרובות?לא.!! אתה מעשן?לאא!! אם כן, מאיזה כיתה?-- אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?אפ'חד לא מציע לי..אני חושבת שכל מי שמעשן יודע שאני שונאת סגריות ..ולא, בחיים אני לא ינסה.. מה המקצוע הכי אהוב עליך?אממ חינוך עם החיילים חח אהה ושל"ח..ומתמטיקה כי יש צחוקים..P=אהה וכמובןן ספרותתת!!! והכי שנוא?איכסטוריה ואזרחות-בגלל המורה!! זהו נראה לי.. עשית כבר בגרויות?לא.. איך היה?-- פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?לא!! רק השלוחיות עושות את זה אצלנו.. פעם שחכת את התיק בבית?לא.. פעם רבת מכות בבצפר?אויי כן..שנה שעברה, חזרתי הביתה בוכה בגלל מה שעשיתי לו..[מסכן כמעט הוצאתי לו ת'עין!!]חח זה היה מצחיק..XD פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?בטחח מלא פעמים.. פעם מורה התקשרה אליך הביתה?אמ כןן די הרבה.. פעם אתה התקשרת למורה?כן.. יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת[חחח עשינו לה מסיבת הפתעה לא מזמן חחח] יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?אממ נראה לי שזה שווה.. כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?מתאפקת..אני בחיים לא התפנתי בשירותים אצלנו במקיף.. הבית שלך קרוב לבצפר שלך?אממ 10 דק' ככה.. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?רבע ל7 בכללי..בזמן האחרון בגלל שקר אני נשארת במיטה עד 7 וחצי למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?לא יודעת לאן לשייך אותי.. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?אממ נראה לי ישמח ויתחיל בחיפושים אחרי עבודה כי יהיה לי זמן עד שאני יתגייס.. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?זה על רטט בד"כ, אבל לא מחפשים אותי בזמן שיעור בד"כ.. לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?אממ אני בבניין או בקיוסק.. ביום שגום אתה נשאר בבית?לא..הכי מצחיק לרדת על אלו עם המטריה ההפוכה חחחחחחחחחחחחחח אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?אחות ביצפר אמא של ידיד שלי חח אבל בלי קשר רוב הזמן היא בכלל לא בבצפר אז מבקשים מהמחנכת.. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?אממ שחור בעין וקצת סומק.. במילה אחת: בצפר זה:...........סבבה!! מורות זה:......יש ויש, יש את הכי חמדות בעולם שהם כמו החברים הכי טובים שלך..ויש את המעצבנות האלו סטייל אנה ואורלי[נופרץ תבין..] שבא לך להרוג אותם לפעמים.. לחץ חברתי זה......תלוי באיזה מקרה.. עישון זה..........מסריח!! הברזות זה........תלוי. לימודים זה.......בסדר.. בגרויות זה.......בנזונה!! חח סתם לא יודעת..כשנגיע נדע.. ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????העביר לי ת'זמן...קר לייי!!!!!!

בטטטה

New member
חחח סטייל אנה ואורלי :)

שחור בעין, למה בעין השנייה לא? O: חחחחחחח רק השלוחיות XD כןן,אמא של מוטי ! ובאמת יש לנו כיתה מעפננה

אוייייייייי זקנה שכמותי

איזה כיתה אתה? י"ג מכינה קד"צ לבנות דתיות צהלי כבודדדדדדדדדד אתה חכם? חחח אנערף פעם העתקת במבחן כלשהו? ברור איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אני לא נוהגת לעתיק אז אם אני מתעיקה זה פעם בבבבבבב ואין מקצוע קבוע האם פעם העתיקו ממך? ברור המורים אוהבים אותך? תלוי תמיד נהגתי להיות נחמדה למורים כדי שגם שנאי יעשה בעיות הם יהיו סבבה אתה נחשב למופרע בכיתה? חחח כן יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כולם אהבו אותי אבל שחושבים על זה אני בקשר אולי עם 5 בנות מכיתה וזה גם לא כזה קשר טוב... האם אתה הברזת משיעור? חחחח איזה מין שאלה? ב-ר-ו-ר מאיזה שיעורים אתה מבריז? חחח שוב אין משהו קבוע פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? שהיתי בכיתה ב' אתה מכין תמיד שיעורים? חחח ממש ממש ממש לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? אמממ יש לי כמה מכתבים לא משהו רציני שיקרת פעם למורה? אמממ נראה לי.. פעם הברזת מטקסים? כן יצחק רבין אתה הלך לטיול שנתי? ברור אפילו לשל כיתות אחרות כדי להדריך אתה אוהב ספורט? מאוד פעם היית ב"מחששה"? לא אני לא מעשנת אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? הצעיו סרבתי מה המקצוע הכי אהוב עליך? הסטוריה של"ח ותנך והכי שנוא? מתמטיקה ואזרחות עשית כבר בגרויות? סיימתי כבר ואני זכיית לתעודת בגרות איך היה? ס-ב-ב-ה פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? חחח לא פעם שחכת את התיק בבית? חחח לא פעם רבת מכות בבצפר? יאפ אבל בצחוק... פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? ממש ממש ממש לא הרבה פעם מורה התקשרה אליך הביתה? יש מצב פעם אתה התקשרת למורה? חחח כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? לא יודעת כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מתפנה בבצפר הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? רבע ל9 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? חח בחורה טובה ואיכותית מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אמממממ מכינה קד"צ הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא תמיד על ציפצוף חלש ובמכינה אני לא לוקחת אותו איתי מבית מדרש לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? חחח או בלובי או במזדרון ביום שגום אתה נשאר בבית? לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אני כנראה יבריז האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? נראה לך? מה חטאתי???? במילה אחת: בצפר זה:........... אחלה מקום תנצלו אותו! מורות זה:.........דבר מעצבן אבל אפשר ללמוד מהם כ"כ הרבה יש גם מלא מלא מלא מלא מורים קינגים אחד אחד לחץ חברתי זה........ הדבר הכי חרא שיכול לקרות לנער מתבגר.... עישון זה..........חרא לא בריא הברזות זה.........סתם דופק אותכם לימודים זה.........דבר חשוב בגרויות זה.........ס-ב-ב-ה ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? לא רלוונטי

עונה....

איזה כיתה אתה? יב' אתה חכם? מי אני שאחליט פעם העתקת במבחן כלשהו? כן.. חח איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אם אפשר שלא אז משתדל אבל אם המצב על הפנים אז אני נאלץ להעתיק חח האם פעם העתיקו ממך? כן.. המורים אוהבים אותך? משתדל שיאהבו אתה נחשב למופרע בכיתה? באמצע חח....אני לא מהשקטים... יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? מממ נראלי שכן האם אתה הברזת משיעור? חח ברור מי לא מאיזה שיעורים אתה מבריז? אני לא מבריז על בסיס קבוע והשנה גם הרבהפחות מבשנים שעברו פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? רקפעם? חחח אתה מכין תמיד שיעורים?תמיד לא מכין .... פשוט אין זמן לזה =\ נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא זוכר משו ספציפי אולי אחד -שניים. שיקרת פעם למורה? כן.... פעם הברזת מטקסים? לא זכור לי אבל ישמצב אתה הלך לטיול שנתי? ברור אבל לצערי כבר היה הטיול השנתי האחרון
חח אתה אוהב ספורט? מאוד! פעם היית ב"מחששה"? כן אבל לא עשנתי.... אתה נמצא שם לעיתים קרובות? ממש לא חחחח נראלי שנים לא הייתי שם אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? מה לא מובן בלא? חח אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? הציעו...לא הסכמתי וגם לא מכון לנסות מה המקצוע הכי אהוב עליך? ממממ של"ח זה אחלה מקצוע , גם אמנות :) והכי שנוא? מתמטיקה! היסטוריה עם מירי חחח עשית כבר בגרויות? חלק כן איך היה?נחמד פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא ...אבל קרוקס נחשב כנעלי בית? פעם שחכת את התיק בבית? לא מה אני שלומפר? פעם רבת מכות בבצפר? כן פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן אפילו יותר מפעם אחת פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן..... פעם אתה התקשרת למורה?כן... יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?יש לי הרבה חברים וגם הרבה ידידות אין לי כוח לספור לראות מה יש יותר
אבל אני אוהב את כולם באותה מידה חח כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? למה להתאפק כשאפשר ללכת לשירותים הבית שלך קרוב לבצפר שלך? כן באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? תלוי מתי אני מתחיל אבל כ20 דק' לפני תחילת השיעור למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? בחור רגיל וחביב נראלי מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אהפוך לבנאדם מאושר! הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא אבל גם אם כן אני משתדל תמיד לשים אותו על שקט ולענות בשקט בלי שהמורה שם/ה לב... לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? להסתובב עם חברים...במסדרונות , בחוץ וכו'... ביום גשום אתה נשאר בבית? אם אין לי אינטרס לצאת החוצה אז כן אבל אם יש אז אני יוצא חח אין לי בעיה עם קצת מים אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?מי שם עליה... אם אנלא מרגיש טוב אני בכלל לא הולך לאחות , או שאני נשאר כי זה חשוב או שאני הולך אם אני ממש לא מרגיש טוב... במילה אחת: בצפר זה:...........חוויה. מורות זה:.........עם. לחץ חברתי זה.......טמטום. עישון זה..........רעל. הברזות זה.........יעיל. לימודים זה.........חשוב. בגרויות זה.........מבחן. ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? חביב חחח...

למה בע חחח

לא מבין מה הבעיה בקרוקס... זה ממש נוח כשאין כוח לשים נעליים..... אז... הסבר בבקשה

ביקשת הסבר? קיבלת! =]

א'- מה נוח בזה?! מרגישים כאילו דורכים על עצות ים! ב'- רוב הסיכויים שהקרוקס שלך הם מזוייפים ולא המקור P: ג'- זה מכוערררררררר!!!!! (זאת הסיבה הכי חשובה!) כאילו... מה נסגר?! זה נראה כמו דלי עם חורים!!! זה חתיכת גומי, עם צבע בוהק, מלא בחורים... אפילו הצורה שלו לא מוגדרת!!! לא יעזור כלום, וכבר ניסו לשכנע אותי, אבל קרוקס זאת הנעל הכי מכוערת שיכלו ליצר! אבל עם זה "נוח ויפה" בשבילך, אז... תהנה
אבל את דעתי, כבר אמרתי

תגובה חח

טוב זה ממש לא כמו על אצות ים חח מה את משווה בכלל? לדרוך על אצות ים זה אחד המגעילים רטוב כזה וזה ממש נוח! ניסית פעם?? הקרוקס שלי מקוריות חח...
מכוער? קצת מכוער אבל מה זה משנה זה נראה סביר כמובן שזה לא ליציאות אבל כשבא לך לצאת חפיף כזה מהבית ולא להתגנדר יותר מדי זה אחלה אופציה... צבע בוהק? ברור שיש תמפגרים שקונים צבעים כמו ורוד, ירוק זוהר וכו'... שלי לבנות רגילות .... לא מפריעות לאפחד יותר מדי... כדאי לך לנסות :) ובחורף קרוקס עם גרביים (כן זה די רוסי אני יודע) חח אבל זה אחד החזקים .... שבוע טוב שיהיה

לא ליציאות?!

ואני עוד חשבתי שאתה תלך עם קרוקס לחתונות P: הרי זה מאד מתאים לאירוע =] כשבא לי לצאת ב"חפיף כזה מהבית" וזה בקיץ, אז אני הולכת על תנכיות =] אין כמו הנעלים האלה! ואלה באמת נוחות =] וגם לא נראות כמו דלי עם חורים בצורה לא מוגדרת!!! אז- מה רע?! =] כשדיברת על הצבעים... נזכרתי במורה שלי לשל"ח (כפרה עליה) שתיהיה בריאה זאתי חחחחחח יש לה קרוקס, אחד המוזרים---> כל הצבעים בנעל אחת!!! ועוד תבין, כל נעל נראת שונה מהשניה! זה כזה מוזרררר.......! בחורף... קרוקס עם גרביים?! חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי XD ועוד דבר... כשאמרת "קצת מכוער" חחחחחח גם אז הרגת אותי! מזה "קצת"?! זה או- מכוער, או- יפה. אין "קצת" חחחחחחחחחחח שבוע מעולה שיהיה לך!!!

סליחה על הבורות אבל ...

מה זה נעלי קוקוס או איך שלא קוראים להם .. חח פעם ראשונה שאני שומע תשם הזה צרפו לנו איזה תמונה שנביע דעה ובלי קשר סמנו את היום ה21 לינואר 10 ל1 יורד גשם באילת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דמיינו ברקע את הזקנות שתמיד פתאום יש להם קול בבר מצווה

למעלה