אתם באמת קוראים ? XD
איזה כיתה אתה? ט' אתה חכם? אולי פעם העתקת במבחן כלשהו? כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? תלוי ליד מי אני יושבת האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? לא, כל הזמן המורות מעירות לי שאני שקטה. אתה נחשב למופרע בכיתה? תלוי את מי אתם שואלים

יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? לא, כיתה מעפנה. האם אתה הברזת משיעור? יאפ מאיזה שיעורים אתה מבריז? כל מיני פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן,ביסודי חח אתה מכין תמיד שיעורים?ממש לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא הרבה שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? לא אתה הלך לטיול שנתי? בטח

אתה אוהב ספורט? כן פעם היית ב"מחששה"? כן אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? כבר לא אם כן, מאיזה כיתה? ז' עד לפני חודשיים אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? ניסיתי כבר חח מה המקצוע הכי אהוב עליך? של"ח, אנגלית והכי שנוא? מתמטיקה, איכסטוריה, אזרחות, לשון חח עשית כבר בגרויות? לא איך היה? שאני אעשה אני אגיד לכם . פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא פעם שחכת את התיק בבית? לא פעם רבת מכות בבצפר? כן חחחחח פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן פעם אתה התקשרת למורה? כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת[היי היום עשינו לה מסיבת הפתעה XD] יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? הממ כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מגעיל להכנס לשירותים אצלנו הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא \: באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 6 וחצי. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? בזמן האחרון הרבה מהבית ספר שואלים אותי "מה את פריקית" מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? הוו. יש לי זמן

הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? מהודעות בעיקר לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? בבדרך כלל במבנה חח ביום גשום אתה נשאר בבית? לאא, הכי כיף גשם !@ אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אני אף פעם לא מבקשת אישור מהאחות חח האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא. רק שחור [: במילה אחת: בצפר זה: מקום מפחיד, שוחטים שם ילדים.. בוווו מורות זה: לא כיף, מורים זה כן [: לחץ חברתי זה: מגעיל S: עישון זה: עכשיו אתם שואלים? חח הברזות זה: נחמד לימודים זה: חרא בגרויות זה: נשמע מלחיץ ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון? בסדר