שאלון שישי...

שאלון שישי...

איזה כיתה אתה? אתה חכם? פעם העתקת במבחן כלשהו? איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? האם פעם העתיקו ממך? המורים אוהבים אותך? אתה נחשב למופרע בכיתה? יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? האם אתה הברזת משיעור? מאיזה שיעורים אתה מבריז? פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? אתה מכין תמיד שיעורים? נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? שיקרת פעם למורה? פעם הברזת מטקסים? אתה הלך לטיול שנתי? אתה אוהב ספורט? פעם היית ב"מחששה"? אתה נמצא שם לעיתים קרובות? אתה מעשן? אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? מה המקצוע הכי אהוב עליך? והכי שנוא? עשית כבר בגרויות? איך היה? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? פעם שחכת את התיק בבית? פעם רבת מכות בבצפר? פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? פעם מורה התקשרה אליך הביתה? פעם אתה התקשרת למורה? יש לך מחנך או מחנכת? יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? הבית שלך קרוב לבצפר שלך? באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? ביום שגום אתה נשאר בבית? אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? במילה אחת: בצפר זה:........... מורות זה:......... לחץ חברתי זה........ עישון זה.......... הברזות זה......... לימודים זה......... בגרויות זה......... ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????

maork2

New member
עונה!!!"P

איזה כיתה אתה?י"א אתה חכם?ברור כל משצ חכם! פעם העתקת במבחן כלשהו?ממ... אולי... איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?לא מעתיק האם פעם העתיקו ממך?כן די הרבה המורים אוהבים אותך?כן אתה נחשב למופרע בכיתה?לא מופרע אני לא!! יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?כן... בתחילת שנה ממש לא (לא הכרתי כמעט אפחד) אבל עכשיו יותר האם אתה הברזת משיעור?כן בטח.... מי לא? מאיזה שיעורים אתה מבריז? זה לא קבוע... פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?כן בטח.. אתה מכין תמיד שיעורים?לצערי לא...:/ נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?לא... שיקרת פעם למורה?לא יודע... אולי יצא.. פעם הברזת מטקסים?פעם אחת של רבין... אתה הולך לטיול שנתי?ברור זה הכי כיף!!! אתה אוהב ספורט?יש מישהו שזה לא המקצוע שהוא אוהב... פעם היית ב"מחששה"?כן...מסריח אתה נמצא שם לעיתים קרובות?לא אתה מעשן?לא אם כן, מאיזה כיתה?מה??... אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?לא מה המקצוע הכי אהוב עליך?מממ... מתמטיקה... כן כן זה הכי נורמלי אצלנו לפחות והכי שנוא?אנגלית! עשית כבר בגרויות?כן בכמה... איך היה?לא ממש טוב פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?לא בטעות אבל באתי... בקיץ... פעם שחכת את התיק בבית?כן!1....חחחחחחחחחח פעם אחת.... ואמא שלי הביאה לי אותו... פעם רבת מכות בבצפר?ביסודי.... פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?כן מלא... פעם מורה התקשרה אליך הביתה?פעם אחת? פעם אתה התקשרת למורה?כן...חח יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?אף פעם לא ספרתי מה יותר כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?לפני הבית שלך קרוב לבצפר שלך?לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?6 וחצי למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?תאמת לא מוגדר מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?ממ... צבא! הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? הוא בדר"כ על רטט ואם לא אז זה הודעה לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?לחצר ביום שגום אתה נשאר בבית?לא ממש לא כל הזמן גשום בחורף אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?הרכזת אצלנו נותנת אישורים!!!! והיא תמיד נותנת שיחרור האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?----- במילה אחת: בצפר זה:...........בזבוזמן...(מילה אחת זו הייתה*) מורות זה:.........גם בני אדם לחץ חברתי זה........לחץ עישון זה..........מסריח הברזות זה.........רק כיתתיות! לימודים זה.........מעייף בגרויות זה.........קשה ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? כמו הלימודים...חחחח סתם נחמד:)

חח אני יענה כייף להיזכר בשנה שעברה

איזה כיתה אתה? אני לא אתה חכם? כן הייתי קורא לעצמי אינטלגנטי חח איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? פעם שהייתי כיתה ז' הייתה הכתבה באנגלית ולא ידעתי אף פירוש אז העתקתי וזה כולי מבסוט ואז המורה (רון זאת יעל שמואל חח) אמרה לי ירדן אני רואה מה שאתה עושה הכשילה אותי ומאז לא העתקתי יותר :) המורים אוהבים אותך? כן האינטלגנטים לפחות אבל המנהלת גם הייתה אוהבת אותי בגלל החיוך היא אמרה את זה חח אתה נחשב למופרע בכיתה? לא בדרך כלל אני נרדם אבל יש מורה אחד שמירמרתי לו את החיים ולא נתתי לו אף פעם לקיים שיעור :) יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? לא אבל הרבה ידידות שלי כן והחבר הכי טוב שלי היה איתי בכיתה כל החטיבה האם אתה הברזת משיעור? בואי נגיד שבכיתה י'ב רצו לפרק את הכיתה שלי מרוב שהיינו מבריזים ואני יזמתי כמעט את הכול מאיזה שיעורים אתה מבריז? ספרות היסטוריה ומחשבים ומאוד אהבתי את המורה לספרות לא היה נעים פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא צריך אני שולח חיוך תמים לשומרת או לשמור והם לא שואלים כלום אתה מכין תמיד שיעורים? אף פעם לא הכנתי שיעורים וגם לעבודות תמיד הייתי מבקש הארכה. נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא הייתי ילד טוב ונעים הליכות חח שיקרת פעם למורה? כן המון ואני עדיין משקר להם ליאיר נגיד אבל זה לא בכוונה אני פשוט אדם שקרן זה מחלה אני יכול להמציא לאנשים דברים שלא היו ולהאמין בזה. פעם הברזת מטקסים? הייתי רוצה אבל אף פעם לא הצלחתי גם שהם היו שעה ראשונה הייתי בא כי לא ידעתי שיש. אתה הלך לטיול שנתי? לא ואני עד היום מצטער על זה תמיד תלכו אתה אוהב ספורט? לא אני מהאלה שאחרי 5 שכיבות שמיכה אני לא יכול לקום פעם היית ב"מחששה"? כן וחטפתי הלם שראיתי כמה בנות מעשנות שבחיים לא האמנתי עליהם אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אחרי ההלם הזה. אתה מעשן? לא אני בקושי יודע להחזיק את הסיגריה ואני לא צוחק אם לא, פעם הציעו? כן ולא רק את זה הציעו ואני בחיים לא יהיה מוכן לנסות זה דופק את השינים דופק את הבריאות והכי חשוב זה לא טעים. מה המקצוע הכי אהוב עליך? ת'נך אני משוגע על הספר הזה אפילו שאני אתאיסט והכי שנוא? ספרות ודווקא אני מאוד אוהב לקרוא והאדם היחיד שאני מעריץ בעולם הוא סופר פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? חח בי'ב זה היה כל השנה אבל היה פעם שלא הלכתי רק בגלל שלא יכלתי לזוז מספר התחלתי לקרוא אותו ב6 בבוקר וסיימתי ב5 בצוהרים רצוף. פעם מורה התקשרה אליך הביתה? לא היה עובר שבוע בלי שהם היו מתקשרות הייתי מקבל על זה מכות מאחי חח פעם אתה התקשרת למורה? כן למחנכת שלי כי רציתי להתנצל כי דיברתי אליה ממש גועל נפש ואני לא כזה ולמורה לספרות הערתי אותה חח יש לך מחנך או מחנכת? היה גם וגם יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידות יש לי רק 5 חברים ממש טובים אבל אני לא צריך יותר כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מתאפקקק אני נגעל לעשות בבציפר וכל היום הבטן שלי הייתה מתה מכאבים אשכרה מחזור גברי. הבית שלך קרוב לבצפר שלך? כן 10 דקות הליכה והייתי שם למה אתה נחשב בכיתה שלך: נחשבתי אצל כולם כתלמיד הכי טוב היה לי את הציונים הכי גבוההים בכל דבר חוץ ממתמטיקה אבל גם הייתי עצלן והיו פי 10 יותר חרשנים ממני. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? סיימתי ואני משלים בגרויות ועוד מעט צה'ל אחר כך זה סוד :) הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? אף פעם לא הייתי מביא אותו אני שונא לדבר בטלפון זה מלחיץ אותי לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לאשכול פייס זה היה המקום הכי שקט בבציפר שלי תמיד זה היה המקום המושלם לשיחות נפש עם החברים. ביום שגום אתה נשאר בבית? לא רק בו עשית כבר בגרויות? כמעט הכול ובהכול ציונים טובים חוץ מ2 יחידות מתמטיקה וחשבונאות פעם שחכת את התיק בבית? כן אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אני ילך בצפר זה:........... דבר שעשה אותי אדם טוב יותר ולימד אותי שאתה צריך להסתדר לבד מורות זה..... יש ויש הם בני אדם אבל יש כמה שאני אישית הייתי מעלה להם את השכר על חשבוני לחץ חברתי זה.... חרא שכולם נסחפים אחריו פעם בחיים שלו ויש כאלה שתמיד עישון זה.... כמו הלחץ חברתי בערך הברזות זה - כייף לאללה לימודים זה- זה לא דבר רע זה תלוי במורה ובעיקר בשיעור בגרויות זה- דבר חרא ומלחיץ שצריך להיעלם ומהר צריך למצוא דרך אחרת לבחון תלמידים. איך היה השאלון???? נורא כייף וגרם לי להיזכר בתקופה נורא משמעותית בחיים הקצרים שלי מקווה שיקראו

אוי לא :( ....

אני בעצמי לא ראיתי אותה לא מצאתי את זה אבל ידידה שלי שעוד לומדת אמרה שיצאתי גועל נפש אז לא להתייחס לתמונה לא משנה איך היא נראת

F u C k M a N

New member
בשביל דנה =]

ומאור חחחח בסוף באמת ענית על השאלון P: איזה כיתה אתה? י'. אתה חכם? סייג לחכמה, שתיקה. P: פעם העתקת במבחן כלשהו? אממ..... יש פה מורים? איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? (ראה שאלה קודמת) האם פעם העתיקו ממך? כן חחחחח ולא רק פעם אחת P: המורים אוהבים אותך? מתים עלי חחחח או שזה... מתים ממני P: אתה נחשב למופרע בכיתה? לא! נראה לי... >< יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? יאפ האם אתה הברזת משיעור? אממ... כן... שבוע שעבר P: בגלל המשצים!!! מאיזה שיעורים אתה מבריז? ששש... לא המקום להגיד. פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא... השער תמיד פתוח P: אתה מכין תמיד שיעורים? משתדלת נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? כן, אבל טובים
שיקרת פעם למורה? לא - למה לי? פעם הברזת מטקסים? לא, אבל קרה שפספסתי 2 טקסים בגלל ימי שדה שיצאתי בתור משצית. (אוחח... המשצים כאלה חינוכיים P:) אתה הולך לטיול שנתי? ברור!!! אתה אוהב ספורט? כן =] פעם היית ב"מחששה"? לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? אמרתי שלא! אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? הציעו. שיתקעו את הסיגריה לתחת מצדי.
מה המקצוע הכי אהוב עליך? פסיכולוגיה והכי שנוא? התחלתי לתעב מתמטיקה לאחרונה... (ופעם אהבתי את המקצוע הזה יותר מהכל) עשית כבר בגרויות? עדיין לא איך היה? לא היה פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא פעם שכחת את התיק בבית? לא פעם רבת מכות בבצפר? אממ...
פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן... פעם מורה התקשרה אליך הביתה? יש מצב פעם אתה התקשרת למורה? כן! שנה שעברה התקשרתי למורה שלי למתמטיקה ב23:00 בלילה! מסכן... הוא היה עסוק בדברים P: אבל מה... הייתי לחוצה... היה לי מבחן יום אחרי! והוא כעס עלי בטלפון ולא עזר לי... אמרתי סליחה וניתקתי חחח ואז במבחן, קיבלתי 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח הייתי בטוחה שהוא יוריד לי על מה שעשיתי לו בלילה P: יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת. אבל כל החטיבה היו לי מחנכים ממין זכר. יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? גם וגם... לא יצא לי לספור אותם =\ כשאתה צריך להתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מאחרי הקורס משצים, אני מתפנה בבצפר P: הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא יודעת... ממוצע כזה באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? רבע לשבע, וקמה מהמיטה רק בשבע ורבע P: למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לא יודעת... אני לא מוגדרת P: מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אלך לעבוד, עד הצבא =] הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? בד"כ שמה על שקט... לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לבחוץ. לשמש! (גם בחורף) חייבת את האוויר של בחוץ... לא משנה איפה בחוץ... אני בכל מקום P: ביום גשום אתה נשאר בבית? לא :| ולא קורה הרבה שיש ימים גשומים אצלנו... אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להשתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? יש אצלנו אחות בצפר?! האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? רק שחור בעיניים P: וכשבא לי, גלוס. במילה אחת: בצפר זה:........... מסגרת מורות זה:......... איזה פמיניזם! קיפוח P: מה עם המורים? לחץ חברתי זה........ בעיה עישון זה.......... מגעיל הברזות זה......... לא חינוכי P: לימודים זה......... החיים בגרויות זה......... לחץ ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? משעמם!

אני ../images/Emo13.gif

איזה כיתה אתה? יב' אתה חכם? אממ כן פעם העתקת במבחן כלשהו? כן.. איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אממ העתקתי בספרות שנה שעברה וזהו בערך.. האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? מאוד אתה נחשב למופרע בכיתה? לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? מהכיתה לא אבל מהשכבה כן הכיתה פשוט בעע האם אתה הברזת משיעור? כן ברור!! מאיזה שיעורים אתה מבריז? בדר"כ לא חשובים ומשעממים אממ ספרות(סיימתי כבר) ואממ נגלית פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא אתה מכין תמיד שיעורים? מכיתה ג' בערך לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? רק טובים כי ככה זה שאת מצטיינת חברתית שיקרת פעם למורה? אממ כן אני חושבת פעם הברזת מטקסים? לא אני דווקא אוהבת אתה הלך לטיול שנתי? ברוררררר אתה אוהב ספורט?לא,יש לי פטור פעם היית ב"מחששה"? כן אתה נמצא שם לעיתים קרובות? כן עם שימרון אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? לא מעשנת אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא זה דוחה מה המקצוע הכי אהוב עליך? קולנוע והכי שנוא? ספרות עשית כבר בגרויות? כן איך היה? טוב! פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? אממ לא פעם שחכת את התיק בבית? לא פעם רבת מכות בבצפר? לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן פעם אתה התקשרת למורה? כן ואפילו למנהלת חח יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידים וידידות באופן שווה נראה לי כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? תלוי עם יש לי ממש דחוף אז אני עושה בבצפר אם לא מתאפקת הבית שלך קרוב לבצפר שלך? כן 5 דקות הליכה באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 7וחצי למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לא יודעת אין אצלי קבוצות בחבר'ה מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? יצעק סיימתי 12 שנות לימודדדדד הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? אממ הוא על רטט לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לשבת בדשא בשמש ביום שגום אתה נשאר בבית? אממ תלוי מה יש לי באותו יום ואם ממש ממש גשום אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? מי זאת אחות בצפר בכלל? האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא במילה אחת: בצפר זה:........... בית מורות זה:......... נחמד לחץ חברתי זה........ קקה עישון זה.......... קקה הברזות זה......... מושלם לימודים זה........ שגרה בגרויות זה......... מיותר ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? נחמד

תשוובווווווות

איזה כיתה אתה?י' אתה חכם?ממ יכול להיות... לא יודעת פעם העתקת במבחן כלשהו?הרבה פעמים איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?חח כל מה שלא יודעים ת'תשובה האם פעם העתיקו ממך? המורים אוהבים אותך? אתה נחשב למופרע בכיתה? יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? האם אתה הברזת משיעור?ממ יש מצב מאיזה שיעורים אתה מבריז?זה לא קבוע פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?למה לטפס?! כשאפשר לצאת בנוחות מהשער?! אתה מכין תמיד שיעורים? ממש לאאא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?ממ כאלו מכתבי הערכה על פעילויות שעשינו במשצים... שיקרת פעם למורה?סביר להניח פעם הברזת מטקסים?לא למה?! זה יפה דווקא... אתה הלך לטיול שנתי?בטח הכי כייף.. אללה בלאגן אתה אוהב ספורט? כן פעם היית ב"מחששה"? לא איכסס אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן?לא אם כן, מאיזה כיתה?עוד לא הבנתם שלא?!?! אם לא, פעם הציעו? לא ואתה תהייה מוכן לנסות,?לא מה המקצוע הכי אהוב עליך?ערבית (כן כן תעשו פרצוף.. רון בואי לעזרתי!!!) והכי שנוא?ממ היסטוריה עשית כבר בגרויות?לא איך היה?לא היה פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? כן.. אבל לא בטעות.. היסודי תמיד בשבוע של פורים היו ימים מיוחדים כאלה.. יום פסים יום נקודות יום ההפך ויום שינה...כולם היו באים עם פיז'מות נעלי ביתוכאלה לבית ספר.. חחח פעם שחכת את התיק בבית?לא חח פעם רבת מכות בבצפר? לא שזכור לי פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? בטח!! פעם מורה התקשרה אליך הביתה?יותר מפעם אחת פעם אתה התקשרת למורה?ממכן יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת.. יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?לא ספרתי.. ברוך השם יש מספיק משני המינים כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?ממ תלוי אם זה ממש דחוף אז בבצפר ואם לא אז בבית הבית שלך קרוב לבצפר שלך?כן.. מאוד.. 3 דקות הליכה איטית באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?7 וחצי למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?אין כבר קבוצות למען האמת.. כולם עם כוולם =] מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?לא חשבתי על זה... הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?ממ לפעמים... יש אנשים מציקים כאלה שאתה שולח להם סמס באמצע השיעור והם מחזירים צלצול.. זה מה זה מציק כי תמיד הפלאפון על חזק.. חח וכבר רשמו לי הפרעות על זה.. גררר לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?לסיור ברחבי בצפר ביום שגום אתה נשאר בבית?מן הסתם לא כל יום גשום... אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? לא נראה לי שיש אחות בצפר :S האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?לא במילה אחת: בצפר זה:...........משעמם מורות זה:.........חפירות (למרות שיש כמה שהן בסדר...) לחץ חברתי זה........עצוב עישון זה.........איכססססס. הברזות זה.........לא חינוכי אך חיוני לימודים זה........משעמם חח. בגרויות זה.........מבחנים ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? נחמד למדי

asafsho135

New member
חחחח קלטו משהו מוזר..

והכי הזוי זה שאף אחד לא יודע מי זאת האחות בצפר?! :]] אצלנו יש טקס.. כל שנה היב' [אתם בטח מכירים ת'קטע של להרוס ת'ביצפר אחרי שמסיימים ללמוד] זורקים עליה ביצים.. חחח אז שנה שעברה היא קלטה ת'פטנט ואמרה שהיא חולה שבוע.. :] אז לא ויתרו לה והכניסו לה עכברים לחדר
חחחח לא ממש קשור, אבל הייתי חייב לספר :]

harhanegev

New member
בבקשה:

איזה כיתה אתה? סיימתי י"ב לפני 15 וחצי שנים. אתה חכם? תלוי איך מגדירים חכם. חוץ מזה, מי אני שאקבע. פעם העתקת במבחן כלשהו? לצערי, כן. אבל לפני שנים רבות בביה"ס. לא בבגרויות ולא באוניברסיטה. איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? זה היה מזמן ופעמים בודדות, קשה לזכור. האם פעם העתיקו ממך? כן. המורים אוהבים אותך? שאני אכנס ישיבת מורים לשאול את חברי למקצוע אם הם אוהבים אותי או לא ? עזוב, סתם פדיחה. אתה נחשב למופרע בכיתה? אם אני מורה מופרע ? לא יודע, תשאל את התלמידים בבי"ס "ימין הרצוג" באילת. יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? יש לי חברה אחת ויחידה - אשתי. האם אתה הברזת משיעור? לא. מאיזה שיעורים אתה מבריז? לא רלבנטי. פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן. אפילו בתור מורה זכיתי לעבור דרך פירצה בגדר. אתה מכין תמיד שיעורים? כשהייתי תלמיד, בדרך כלל כן, תלוי באיזה מקצוע. נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא שזכור לי. שיקרת פעם למורה? לא שזכור לי (למה לשקר לחברים שלי שאני שותה איתם קפה בחדר המורים?) פעם הברזת מטקסים? לא שזכור לי. אתה הולך לטיול שנתי? עד כיתה ז-ח כן, מאז לא. אתה אוהב ספורט? מאוד. פעם היית ב"מחששה"? כן, יצא לי לבקר בקניון "מול הים" באילת כמה פעמים, לצערי. אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא אם לא, פעם הציעו? הציעו הרבה פעמים, בעיקר בצבא. כמובן שלא הסכמתי. ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא. מה המקצוע הכי אהוב עליך? כמובן, מתמטיקה. והכי שנוא? הסטוריה. עשית כבר בגרויות? כן. איך היה? חלק טוב יותר, חלק טוב פחות. פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא. נעלי הבית שלי זה "נייק אייר", אז אין מקום לטעויות. פעם שחכת את התיק בבית? לא שזכור לי. פעם רבת מכות בבצפר? לא ביוזמתי. פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? שאלה קצת מורכבת, תלוי מה לגיטימי להגדיר כ"חולה"/"לא מרגיש טוב". פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן, אבל לא בשיחה כזאת . פעם אתה התקשרת למורה? כן. יש לך מחנך או מחנכת? כשלמדתי בבי"ס היו כמובן. יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? שאלה של הגדרות. כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? למה להתאפק? בשביל מה יש שירותים בבית הספר ? הבית שלך קרוב לבצפר שלך? כן, 10 דקות ברגל (בהליכה נינוחה) באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? תלוי באיזה בוקר. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? תשאל את התלמידים שלי. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אחרי שסיימתי בי"ס, מה הדבר הראשון? אני לא ממש זוכר. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? כשלמדתי בבי"ס, רק למיליונרים היה פלאפון. לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לא קבוע. ביום שגום אתה נשאר בבית? מה זה יום שגום ??? אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? לא זוכר כזאת סיטואציה. איך היה השאלון???? בניגוד לשאלונים אחרים, באורך שפוי.

harhanegev

New member
לא, אני מורה למתמטיקה,

אבל חולה על טיולים, בלי שום קשר לעבודה. הסיבה העיקרית שעברתי לגור באילת (לפני 8 שנים) היא אהבתי הרבה והעצומה לטיולים רגליים בהרי אילת.

asafsho135

New member
עונה!

איזה כיתה אתה? י' אתה חכם? תלוי את מי שואלים =] פעם העתקת במבחן כלשהו? מה נראה לכם? חח האמת שהשנה לא יצא לי כל כך.. :] איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? גיאוגרפיה + ביולוגיה [כן כן, 2 המקצועות הכי לא מעניינים שקיימים] האם פעם העתיקו ממך? יאפ המורים אוהבים אותך? אממ.. נראה לי שכן :] אתה נחשב למופרע בכיתה? חח עם הכיתה שלי, לא ממש יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? בעיקר מהשכבה :] נפלתי השנה על כיתה לא מוצלחת במיוחד האם אתה הברזת משיעור? ברור מאיזה שיעורים אתה מבריז? ספורט + הסטוריה פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? עוד לא יצא לי.. אתה מכין תמיד שיעורים? ממש לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? חח מדי פעם.. שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? לאא.. לא להגזים.. בעצם, תלוי איזה.. אתה הלך לטיול שנתי? ברור! אתה אוהב ספורט? לא סובל מזה בוא נגיד :) פעם היית ב"מחששה"? כן אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לאאא! אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות? לא נגעתי, לא נוגע, ולא אגע בסגריות, סמים וכו'... :] מה המקצוע הכי אהוב עליך? מתמטיקה |סהדגש|!! והכי שנוא? הסטוריה עשית כבר בגרויות? עוד לא איך היה? אני בטוח שגם אם הייתי עושה, התשובה תמיד תישאר "קשה" פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? באתי - כן.. בטעות - ממש לא. פעם שחכת את התיק בבית? חחחחחח מעניין מי הסטלן שיענה פה כן
פעם רבת מכות בבצפר? יאפ פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? ברור פעם מורה התקשרה אליך הביתה? פעם אתה התקשרת למורה? יש לך מחנך או מחנכת? עוד לא פיענחתי את התעלומה הזאת.. :| היא אומרת שהיא בת, אבל אני לא כל כך בטוח בגלל הזקן יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? אממ.. לא ספרתי אבל נראה לי ידידות כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? חח תלוי בחומרת המצב הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 7 ורבע למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לבן אדם רגיל? [פאק, עדיין משתמשים בזה?!] מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? צבא
חח הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? תשאלו את המורה לאנגלית.. :] היא יודעת לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לטריבונותת :] ביום גשום אתה נשאר בבית? לא.. גשם זה החיים!! אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? הולכים לאמא, והיא נותנת אישור [איזה שוק זה שאמא מורה אה?] :)) האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? חחחחח אני לא אענה על זה במילה אחת: בצפר זה:........... כיף! מורות זה:......... אמא..? לחץ חברתי זה........ חרא.. עישון זה.......... מחלות, סירחון, מוותת! הברזות זה......... כל עוד זה הסטוריה, זה בסדר :] לימודים זה......... נחמד.. בגרויות זה......... להקיא חומר?

החלטתי לענות

איזה כיתה אתה? י'! אתה חכם? לא אני טיפש. פעם העתקת במבחן כלשהו? אממ לצערי , כן נגררתי. איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?העתקתי אולי 3 פעמים מאז שעליתי לכיתה ז' |: האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? תלוי איזה , (דווקא הרוב כן) אתה נחשב למופרע בכיתה? לא! יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כיתה מעפנההההה האם אתה הברזת משיעור? כן מאיזה שיעורים אתה מבריז? אני לא מבריז הרבה רק כשיש סיבה... פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?כן אתה מכין תמיד שיעורים?לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? כן חח שיקרת פעם למורה? לא פעם הברזת מטקסים? לא אתה הלך לטיול שנתי? כן אתה אוהב ספורט? לא פעם היית ב"מחששה"? כן אתה נמצא שם לעיתים קרובות? פעם אחרונה הייתה לפני שנה בערך.. אתה מעשן? כבר לא אם כן, מאיזה כיתה? הפסקתי? ח'. אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? ניסיתי. מה המקצוע הכי אהוב עליך? לא"י! והכי שנוא? מת' ולשון עשית כבר בגרויות? לא הכל איך היה? מה שעשיתי? קל! מאאאהההה פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא זה היה בכוונה פעם שחכת את התיק בבית? כן חח פעם רבת מכות בבצפר? כן אבל אני לא החלתי אפעם התחילו איתי ועניתי! פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן. פעם מורה התקשרה אליך הביתה?לא יש להם תפלאפון חח פעם אתה התקשרת למורה?כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנך (3 שנים שעברו היתה מחנכת.) יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? אין לי בכלל חחח כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? אני מש"צ , פשט הולך מוצא לי בור ועושה צרכי... הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא): באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? שש שבע.. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? נחשב ריק (לשעבר.. כבר אין תחלוקה המטומטמת הזו) מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? יתגייס ויחתום קבע:) הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? רק מהודעות חח לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? הפסקות משעמות ביום שגום אתה נשאר בבית? לאאאא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? המורה יתן לי אישור אם אני יבקש אין לי מה להבריז.. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? אה ? לאP:: בצפר זה:...........חרא? מורות זה:......... תלוי מיP: לחץ חברתי זה........חרא! עישון זה..........מגעיל. הברזות זה......... דרך חיים לכמה אנשים חח לימודים זה......... תלוי מה.. בגרויות זה......... קלP: ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? בניגוד לאחרים , סביר ולא הכי חופר..

Spidi man

New member
שאלה ../images/Emo3.gif

אם אתה "טיפש" (כפי שרשמת), אז איך העתיקו ממך ? אממ אני מאמין שהם התאכזבו מהציון הסופי במבחן

הוא פשוט עלם צנוע

ומה חופר בשאלונים אני מת עליהם חחח אבל אולי זה בגלל שאני נרקיסיסט בצורה חולנית ואוהב לדבר על עצמי

למעלה