שאלון שישי :]

driffted girl

New member
הגיייי ../images/Emo24.gif ../images/Emo3.gif

כפל מילים
המממ אחלה של שאלון ע"פי אבן שושן; "שאלון המכיל שאלות כייפיות מהסוג הכייפי שכיף לענות עליהן...ב3 מילים- לא כמו זה"
צבא זה כיף!!! תתגייסו תתגייסו בהמוניכם אפילו עכשיו, אני נהנית וזה עובר לי מהר
והמממ עוד שבועיים טכס השבעה ואז גם גיתה הנשק(ה) הסקסית שלי תהיה איתי בבית
הולכים להיות לי שבועיים של קליעה ומטווחים....מקווה לעבור את זה בשלום מבלי לתקוע כדור לאפ'חת ברגל או בראש, כי אז זה לא יהיה נעים
(למרות שלא הייתי מתנגדת לעשות את זה "בטעות" לאיזה 2-3 בנות
), אבל הכי חשוב להפסיק לחטוף מכות כחולות מהנשק
חוצמזה, הכל מושלם!! הזמן טס! אוטוטו אנחנו מתחילים את כל האקשן האמיתי שלשמו התגייסנו והממממ בעיקר- משמר הג"בול, פלוגת חנית- נוב 06' כבודדדדד
מתגעגעת לפורום

driffted girl

New member
ככה זה נראה ../images/Emo27.gif

וזה נראה זוועה
אבל תתייחסו לנשקקקק
אחרי מסע סמלת- קדוש על כל מה שהיא אומרת

האגוש

New member
יווווו, את כ"כ מגניבה ובצבא וזה ../images/Emo6.gif

שמחה שאת נהנית
שרק ימשיך ככה!!
המון בהצלחה!

o r a n o o s h

New member
אניי... אנייי...

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1. דנה 2. אור (ברזילאי) 3. אור (מזרחי) 4. אביתר 5. רוני 6. לי 7. שרון 8. אדם 9. יובל 10. גיא 11. שלי 12. גליה 13. עומרי 14. אוהד 15. רז איפה פגשת את מספר 1? אממ.. לא ממש זוכרת, ניראה לי שחברה שלי הכירה לי אותה. מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? לפני חמש דקות בערך.. בטלפון מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? ים האם 4 אוהב/ת שניצל? ניראה לי ?! האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? לאא... שתיהן בנות ולא ניראה לי שהן לסביות חח.. האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8? יש מצב?! האם 9 אוהב/ת פסטה? ניאה לי, מי לא? 10 זה בן או בת? בן 11 עבר/ה את גיל 11? כן, היא בת 14 האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין? ממש לא! 13 שומע/ת הרבה מוזיקה? כן דיי.. היית מתחיל/ה עם 14? אממ... אולי.. מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? אין לי מושג!

שרון710

New member
נייס=]

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1. אופיר 2.יעל טרגר 3. יעל אהרוני 4.יעל גורדון 5. הילה 6.מאיה 7.מעיין 8.עמרי 9.ענבל 10.בר 11.ניר 12.יותם 13.גיל פלד 14. קארין 15.עדי איפה פגשת את מספר 1? ביסודי מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2?היום. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3?משגבP: האם 4 אוהב/ת שניצל?כן האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? פחח לא האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8?תכלס כן האם 9 אוהב/ת פסטה?כן 10 זה בן או בת?בת 11 עבר/ה את גיל 11?כן האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין?לא 13 שומע/ת הרבה מוזיקה?נראה לי היית מתחיל/ה עם 14?לא מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? אין לה בן זוג/ בת זוג..

ברוש15

New member
נו,גם אני../images/Emo3.gif

ערכו רשימה של 15 אנשים: גם אנשים מפה וגם לא
1.אודיל 2.הגר 3.שנס 4.ניר 5.דריאל 6.אופיר 7.גיא 8.מור 9.אמיר 10.שי 11.אורעד 12.מאיה 13.נחנח 14.נעה 15.ליאור
איפה פגשת את מספר 1? ביום הראשון של כיתה ב':] מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? איף מזמן..יותר מדי מזמן
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? אעאעאע מרקרים
האם 4 אוהב/ת שניצל? נראה לי שכן
האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? בהתחשב בעובדה ששתיהן בנות זה יכול לשעשע..אבל לא נראה לי
האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8? ממש אבל ממש לא
האם 9 אוהב/ת פסטה? אמ נראה לי שכן 10 זה בן או בת? בת 11 עבר/ה את גיל 11? אכן:] האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין? לא ממש..
13 שומע/ת הרבה מוזיקה? כן:] היית מתחיל/ה עם 14? תפוסה
מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? לא יודעת

אני

1. שירן 2. דקלה 3.סיון 4. שני 5. נדב 6. סטלה 7. מלכה 8. ליאת 9. לירי (זה בן מדהים שפגשתי באילת) 10. אסף ג. 11. גיא 12. עידן 13. ליאור 14. עברי 15. יונתן איפה פגשת את מספר 1? אצל חברה משותפת מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? אתמול בלילה מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? למה אנחנו לא מדברות האם 4 אוהב/ת שניצל? כן האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? לא נראה לי חחח הוא בסך הכל בן 3 האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8? לא הן חברות מגיל 7 האם 9 אוהב/ת פסטה? אין לי שמץ רק נפגשנו 10 זה בן או בת? בן 11 עבר/ה את גיל 11? כן האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין? יש מצב 13 שומע/ת הרבה מוזיקה? כן היית מתחיל/ה עם 14? בכיף חחח מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? מ

SRonush

New member
טוב נו../images/Emo3.gif

אני מוציאה שמות מהאיסיקיוD: ערכו רשימה של 15 אנשים: 1.גיא 2.שירה 3.תמרה 4.עמית 5.עמרי 6.פלג 7.שני 8.אלמוג 9.קובי 10.גדי 11.תומשי 12.דניאל יגודה 13.נעמה 14.קובי המאמןD: 15.שיר ל איפה פגשת את מספר 1? בבת מצווה
מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? ביומשישי.. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? תמנע
האם 4 אוהב/ת שניצל? נראהלי. האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? ברור!
האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8? לא נראה לי..
האם 9 אוהב/ת פסטה? אני חושבת.. 10 זה בן או בת? בן..
11 עבר/ה את גיל 11? כן האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין? מאוד!!
13 שומע/ת הרבה מוזיקה? כן.. ומוזיקה טובה. היית מתחיל/ה עם 14? ממש ממש אבל ממש לא
מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? לא נראה לי שישO:

מיטל4567

New member
קצת באיחור (כי אני חולה../images/Emo184.gif)

ובגלל זה לא יצא לי להיות הרבה זמן על המחשב.. ערכו רשימה של 15 אנשים: 1.גיל 2.אתי 3.מור 4.דרור 5.עידן 6.דני 7.עמרי 8.קובי 9.קובי מ 10.קובי ו 11. ענבר 12.ספיר 13.ליטל 14.גילי 15.רוני איפה פגשת את מספר 1? בבית ספר מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? אמול מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? 7 אנשים באוטו..חחח האם 4 אוהב/ת שניצל? נראה לי.. האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? לא..חחח האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8? יש מצב..חחח האם 9 אוהב/ת פסטה?כן.. 10 זה בן או בת?בן.. 11 עבר/ה את גיל 11?כן.. האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין? לא ממש.. 13 שומע/ת הרבה מוזיקה? כן.. היית מתחיל/ה עם 14? אם הוא לא היה ידיד ילדות שלי אז אולי כן.. מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? ר'

vered151

New member
באיחור כי לא הייתי פה שניםםם

1. רחלי 2. אבא 3. ג'ודה 4. איליי 5. עינב 6. בנדור 7. גל 8. אלעד 9. אסף 10. אלון 11. טל 12. שיר 13. שרון 14. נטע 15. דניאל איפה פגשת את מספר 1? מכירה אותה מאז ומתמיד מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? מש עכשיו הוא מדבר לו ברקע מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? "יפיוףףףףף" האם 4 אוהב/ת שניצל? כן האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? מממ לא חח...רק אם עינב תחליט לצאת מהארון האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8? ממש לאא האם 9 אוהב/ת פסטה? כן 10 זה בן או בת? בן 11 עבר/ה את גיל 11? כן האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין? וואי כןןןןןןןן...חחח 13 שומע/ת הרבה מוזיקה? בערך היית מתחיל/ה עם 14? אם הייתי המין השני..חופשי מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? מ

Simple Sam

New member
להלהה.

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1.עדן 2.נוני 3.גוצמן 4.שבט 5.מור 6.בנדי 7.עמיר 8.ניצן 9.זהר 10.מיחצ' 11.צוקרמן 12.טלאורלי 13.שניצל 14.אופיר 15.אלעד איפה פגשת את מספר 1?לפני שעברנו לצורן באנו לראות איך מתקדמת הבניה,ושמו אותי אצלה כי היינו צריכות להיות באותה כיתה. זה היה כשהייתי בת 5 בערך,ומאז אנחנו לא נפרדות. מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2?לפני שעה בערך,הייתי איתה. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3?גוצמן המשצית הכי כלה שיש. האם 4 אוהב/ת שניצל?חחחחח אני כמעט בטוחה. האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב?אין לדעת.:) האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8?פחח לא. האם 9 אוהב/ת פסטה?מתה על זה. 10 זה בן או בת?בת 11 עבר/ה את גיל 11?חח כן האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין?
לא 13 שומע/ת הרבה מוזיקה?כן היית מתחיל/ה עם 14?אם הייתי בן-ברורץ מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15?אין לו. נחמד:)

GR££N woMAN©

New member
באיחור ענקי

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1. שחר 2. יעל 3. איה 4. נעה 5. יונתן 6. אלה 7. שניס 8. שני 9. עודד 10. איתי 11. גל 12. מורן 13. טלי 14. לי 15. עדי איפה פגשת את מספר 1? במד"מים מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? לפני שעה/שעתיים מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? אלרגיות האם 4 אוהב/ת שניצל? הממ נראה לי שכן האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? לא
האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8?
לא האם 9 אוהב/ת פסטה? אין לי שמץ 10 זה בן או בת? בן 11 עבר/ה את גיל 11? ברור האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין?
13 שומע/ת הרבה מוזיקה? הממ לא ממש היית מתחיל/ה עם 14?
לא מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? אין

אממ אני

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1.שרון 2.קטיה 3.ליאור 4.שושי 5.מזל 6.רגינה 7.מיטל 8.דיאנה 9.אילן 10.חוה 11.ים 12.גד 13.דן 14.אסתר 15.ליאת איפה פגשת את מספר 1?חוף הים מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2?לפני שבוע ככה מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3?חיים שלי האם 4 אוהב/ת שניצל?כן האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב?בתור לסביות?כן בוודאי האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8?חחחח מאוד.... האם 9 אוהב/ת פסטה?אני לא יודעת 10 זה בן או בת?בת 11 עבר/ה את גיל 11?חחח כהה האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין?כן 13 שומע/ת הרבה מוזיקה?כן היית מתחיל/ה עם 14?|גן| מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15?שחכתי...

למעלה