שאלון שישי :]

matanky

New member
אחח הגר ...הגר.. הגר...

אני נעול על מישהו אחר?
את לא מתביישת?
איך את מעלה את האפשרות שאני אבגוד בך?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם
נו ככה אני אומר לכל הידידות שלי
אז באיזה שעה קבענו? סבבה!! [ ראיתם מה קורה משעמום? ]

matanky

New member
חחח אני רואה הגר שאת מקיימת הבטחות!

אסור להתעסק איתך... טוב נו אני אתן לכם אותה! בתמורה למישהו מביניכם
........... סתם חחחח נווו
הגר חמודה, ילדה יפה [ עלק ילדה
] ויש לה חיוך בין המושלמים בעולם!!!
עכשיו היא תגיד: " איזה חמוד אתה "
אבל אני אומר ת'אמת
באמת
חחחחח כמו שאני אומר לעוד כמה אנשים.... | משתעללל אההמממ| [ ואחד מהם הוא מהמגיבים להודעה שלי
] בקיצור שלושתכם פשוט מושלמים
ושלשושתכם יפים!!!! [ שלושת המוסקטרים המושלמים
]

מיטל4567

New member
זה לא פר..חח../images/Emo3.gif

מי שחדש לא מכיר את החיוך של הגר.. אז תוסיפו תמונה שלו טוב?

matanky

New member
אממ חחחחחחחחחחח הגר זו בת....!!!!

אלא אם כן היא רוצה לספר לנו משהו..! סתם חחחחח חולה עלייך
אמממ אם היא תתן אישור אני אעלה בכיף
או שהיא כבר תעלה
או שמישהו אחר כבר יעלה
אבל אני לא מעלה בלי אישור שלה

מיטל4567

New member
חחח אני יודעת שהגר זאת בת!../images/Emo68.gif

הכוונה בשלו=לחיוך חיוך זה זכר..חחחח חח אני יודעת שכתבתי בצורה מוזרה (אני אתרץ את זה בזה שאני חולה
חחחח)

אוי אני מתה על זה../images/Emo99.gif

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1. מורי 2. יעל 3. גייל 4. ירדן 5. ברגר 6. הילה 7. כוכב 8. נופרי 9. עומר 10. שיר 11. יפעת 12. לירון 13. תום 14. עומרי 15.תמר איפה פגשת את מספר 1? בכובע
מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? לפני שעה במסיבה
כפרעליה בלונדיתי
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? מטורפת שאעשה לה ילדים
האם 4 אוהב/ת שניצל? וואו, אין לי מושג. אני משערת שהוא אוהב. האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? אוי לי
ברגר והילה זה שילוב דיי רע. האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8? הם חברות יותר מידי טובות
האם 9 אוהב/ת פסטה? הוא בעיקר אוהב בנים
10 זה בן או בת? בת 11 עבר/ה את גיל 11? כן, אבל ממש לא מתנהגת ככה. האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין? חעעע
אני לא מכירה אותו כל כך אבל הוא לא נראה כזה, סתם אחלה בנאדם. 13 שומע/ת הרבה מוזיקה? אותו אני בכלל לא מכירה
היית מתחיל/ה עם 14? הוא דיי ילדותי אבל הוא בחור טוב. מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? אין לה.

ונטורי

New member
שלי ../images/Emo9.gif

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1.נופר 2.שון 3.אלדור 4.נופר .ס. 5.יסמין 6.דרי 7.ג'ני 8.אילון 9.טל 10.עידן 11.שפיגל 12.ספיר 13.אלכס 14.הילה 15.מורי איפה פגשת את מספר 1?פעם ראשונה? בגינה ליד הבית של שלו מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2?בצהריים ככה בשתיים מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3?חחחחח האם 4 אוהב/ת שניצל?ניראה לי האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב?זוג לסביות מדהים האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8?יש מצב האם 9 אוהב/ת פסטה?הוא אוכל הכל 10 זה בן או בת?בן 11 עבר/ה את גיל 11?כן האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין?כן ספיר החרשנית הזאת 13 שומע/ת הרבה מוזיקה?כן! היית מתחיל/ה עם 14?הילה אייכלר
מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15?מ

וואי בא לי../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1.סתיו 2.איתמר 3.יותם 4.הילה 5.משה 6.גלעד 7.יעל 8.אפרת 9.עמית 10.שרון 11.גיא 12.דורון 13.אופיר 14.שירה 15.שי איפה פגשת את מספר 1?בבית חולים, איפה שנולדתי. מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2?כרגע. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3?
ו
. האם 4 אוהב/ת שניצל?נראה לי שכן. האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב?
האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8?
האם 9 אוהב/ת פסטה?נראלי שכן
. 10 זה בן או בת?בן. 11 עבר/ה את גיל 11?
האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין?
אוי זה טוב, ממש לא. 13 שומע/ת הרבה מוזיקה?ממש לא. היית מתחיל/ה עם 14?לא
מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15?אין כ"כ, אבל נגיד שר'.

NoAmOoOsH

New member
קולי:]

ערכו רשימה של 15 אנשים: 1. שני. 2. נטלי. 3. תותי. 4. אבי. 5. אור. 6. ענבר. 7. עידו. 8. ספיר. 9. שקד. 10. מאי פ. 11. מאי א. 12. אמיר. 13. גיא א. 14. ליעד. 15. שחר. איפה פגשת את מספר 1? בכיתה ז';] מתי הפעם האחרונה ששמעת את 2? אתמולD: או היום אם זה היה אחרי 12 P: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את השם של 3? הו..כרגע העבודה במדעיםD: האם 4 אוהב/ת שניצל? אני חושבת שכן. האם 5 ו-6 יהיו זוג טוב? אם הן לסביות אז כןXD אבל לא נראה לי..חח האם 7 מתאים/ה להיות הבוס של 8? כ"כ לא. האם 9 אוהב/ת פסטה? אני חושבת שכן 10 זה בן או בת? בת 11 עבר/ה את גיל 11? אכן. האם 12 מתאים/ה להיות ממשיך/ה דרכו של איינשטיין? פחחח..לאXD 13 שומע/ת הרבה מוזיקה? אני חושבת. היית מתחיל/ה עם 14? אם הייתי לסבית..אצלה זאת לא הבעייהP: סתם נו לא
מה האות הראשונה של השם של בן/בת הזוג של 15? אין.

driffted girl

New member
סתיו ../images/Emo7.gif

יש לך עד מוצאי שבת, לארגן לי שאלון נורמלי.... אפשר לצפות שכשאני אגיע יהיה אחד כזה ;[ עד צאת השבת- זוז

למעלה