שאלון שישי :]

מוחטה1

New member
נראה כיף כיף כיף... ../images/Emo13.gif

שם:אביגל גיל:16 שעה להתחלת השאלון:04:30 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון
מגמה שנלמדה או נלמדת: תיאטרון+ מדעי החברה [לא יודעת אם לצחוק או לבכות..] מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בעיקר מיותרים. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: לבלות עם חברים בכל מקום כמעט, לישון המון [לא בורחת מהמציאות או משו, פשוט עייפה...] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מקווה שכן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לשמחתי היו, אך לדעתי אני בנאדם שמפרגן לאחרים יותר משמפרגנים לו... [בלי טיפת שחצנות...] החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? נו, לא נעים...
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר, הלועזי מגיע מכיוון גלגל"צ מה גורם לכם לאושר? אנשים שאני אוהבת, צחוק טוב. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: קשה לי..הרגשה שאתה אהוב, רצוי.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית או משהו מאחורי הקלעים מתנדבים במשהו? לא
[shame on me] למה? שאלה טובה.. בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד! סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? אממ בעד.. :) יזיזות? נגד! קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? ודאי ששיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? קשה.. ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף [shame on me] אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? רבאק, קשה...הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אפשר להגיד ציור מופשט עושה לכם את זה? ממש לא. אף פעם לא הבנתי אנשים שמבינים את המשמעות הנסתרת שבאיזה כתם דיו.. ציירו לי דוגרי! אני לא בנאדם כזה חכם. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני אישית, מעדיפה לפעול תחת מנהיגות. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה :) ספורט מועדף? לעסוק בו-שחייה. לראות-כדורסל [של מכבי!] מתעסק בספורט כל שהוא? אלופת בטטת כורסא לשנת 2006. ו-2005. ו-2004.. חוסך כסף או מבזבז? בזבזנית בטירוף! מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? זן נכחד, אבל יש. חברות היא לנצח? יש ויש סלחן? מאוד רגיש? אף יותר תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה. ארון. פיתה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה מודיעין ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא קורה לי הרבה, אבל אתמול שגרמו לך לצחוק? היום :) [כפרה על הבנות האלו!] שמישהו גרם לך אושר.... היום :) ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 04:52 לקח לי הרבה זמן! שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! משום מה אנחנו עושים בי"א.. =/ לי יש שאלה, כי אני עוד נחשבת חדשה ומותר לי להיות בורה.. אם אני רוצה להדגיש רק את השאלות, אני אמורה ללחוץ על הדגשה כל פעם?! הה?! וואי, שאלונים זה כיייף כיופק!

whynot5

New member
לא בדיוק :]

יש פלא כזה שנקרא מדגישומטיק. נסי אותי!!! מעתיקים ת'הודעה מהפורום, מכניסים לתיבה. לוחצים- עשה מודגש, ומעתיקים שוב לכאן. זהו

ברוש15

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: בר גיל: עוד מעט 16
שעה להתחלת השאלון: 13:00 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות ופסיכולוגיה סוציולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אף פעם לא עשיתי אותם
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לרקוד,לנגן,לפגוש אנשים כל מיני.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? עם תשאלו את המורות שלי יש להן הרבה מה להגיד בעניין:S כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? כל מיני
איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר? להיות עם אנשים אני אוהבת
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות בסביבה עם אנשים שאני אוהבת וטוב לי איתם ולדעת שגם להם טוב.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? פסיכולוגית או מעצבת פנים מתנדבים במשהו? לא משהו ספציפי כרגע.. למה? - בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
[למה לא?
] הכרויות באינטרנט? אמ דרך צ'טים וכאלה לא ממש אבל דרך פורומים כשנפגשים בהופעות או מקומות בטוחים עם כמה אנשים אז סבבה
דמוקרטיה?
יזיזות?
למה לא?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים אל פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה עם כסף כדי לחיות ממשו אבל תמיד נחמד גם להתנדב
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כשמאוד מאוד רוצים אז כן ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי מי הבן אדם,מה הסיטואציה ועד כמה חשוב לי לצאת צודקת
ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? אם ריקוד נחשב ספורט... חוסך כסף או מבזבז? מבזבת..ויותר מדי
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא קרה לי אף פעם שהצלחתי לחסוך
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח..דריאל
חברות היא לנצח? לא,אי אפשר לדעת אף פעם מה יקרה.. סלחן? משתדלת להיות.. רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מלכת הכיתה
[סתם,לא עברנו את כיתה א'?
] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני רוצה להיות משקית ת"ש
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לשם שינוי אני יכולה להגיד שמזמן,אני אפילו לא זוכרת
שגרמו לך לצחוק? אוי
אתמול יצאתי עם כמה חברות לבית קפה וישבה מולנו אישה שהעיניים שלה היו ממש גדולות וזה נראה כאילו היא מופתעת באופן תמידי וזה היה ממש מצחיק
המלצרית כולה נבהלה ממנה.. גם ישב מולנו זקן כזה בן 60 ושם לימון כזה שחותכים וזה נראה כמו שיניים והתפקענו מצחוק
שמישהו גרם לך אושר.... ממ כל פעם שאני עם אנשים שכיף לי איתם ואני אוהבת זה גורם לי אושר ואם אפשר לשלב את זה בהופעה אז בכלל
ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 14: שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! אה הא
[מחייכית חיוך ענק ומאושר עד לשנה הבאה
]

ברוש15

New member
אוי../images/Emo6.gif

השעת סיום הייתה 14:55... וזה כולל הפסקת אוכל וכאלה

Satan Girl

New member
תשובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שם:דניאל גיל:14 שעה להתחלת השאלון:16:02 תיכון/צבא/יסודי/אחר: עוללה לתיכוןןן מגמה שנלמדה או נלמדת: רוצה ביולוגיה... מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חרא של דבר! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים
עתיד... מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?נראה לי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן די הרבה פעמים... מה אמרו לכם? מה מה אמרו לי? איזו מוסיקה אתם שומעים?כל הסוגים פופ רוק... מה גורם לכם לאושר?המשפחה שלי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לחוות את כל מה שיש לחוות בעולם הזה ולעשות את זה בכיף...לאהוב... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?רופאה מתנדבים במשהו?פעם התנדבתי בבית אבות...המורה שלנו הכריחה אותנו... למה?עניתי כבר.. בעד/נגד: עישון?רוצה לנסות אבל תכלס נגד... סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעד הכרויות באינטרנט?נגד דמוקרטיה?לא ידעת יזיזות?בעד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לאאאאאאאא יש את גן עדן...ואת החלל ציור מופשט עושה לכם את זה?לא ממש מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אפחד נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי מי הבנ'דם ספורט מועדף?שחייה מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לימודיםם אוניברסיטה או אוטו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כןןן הכלבה שלי קפקפיתתת חברות היא לנצח?לא חייב סלחן?מאוד רגיש?מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:יחסית טוב מאוד תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?פקידה... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני שבוע שגרמו לך לצחוק?לפני 2 דקות... שמישהו גרם לך אושר....היום ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?16:08 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! לא....

מעיייין

New member
עונה |באיחור קל|

שם:מעיין גיל:עוד מעט 15 שעה להתחלת השאלון:6:52 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת:כלום. אבל שנה הבאה קולנוע מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?תלוי עם יש לי כוח לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:לשחות
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא ממש. טיפה. |טיפה| כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?תלוי על מה... על ציור כלשהו שיצא ממש יפה החמיאו המון אנשים
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?קצת מה אמרו לכם?שהרזתי איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר?להיות בהופעה/לטוס לקרואטיה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לשמוח, לחייך
להיות מרוצה ממשהו. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?עוד עגיל. מתנדבים במשהו?לא... אבל אולי שנה הבאה. למה?לא יודעת.
בעד/נגד:
עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?הא?? קשר פתוח??
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי מה אומרים אייפוד/דיסקמן?דיסקמן עיפרון/עט?עפרון שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?חייבים להיות גבולות כלשיהם שאלות סתם....:
השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?קצת. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?הא? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי עם מי הויכוי ספורט מועדף?שחיה מתעסק בספורט כל שהוא?שחיה חוסך כסף או מבזבז?חוסך ואז בבת אחת מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דיסקים/MP3 או משהו כזה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן.. כלב. חברות היא לנצח?לא סלחן?כן. רגיש?לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מאוד מאוד טוב
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אמ.. לא יודעת. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?ב-21.6 שגרמו לך לצחוק?כל יום שמישהו גרם לך אושר....אתמול ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?7:00 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! לא... הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo26.gif

שם: נועה גיל: 15 וחצי שעה להתחלת השאלון: 19:58 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: קולנוע ומחשבים מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית
בעע לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה
גם וגם
מה אתם אוהבים לעשות: ללכת לפארקי מים ובתי מלון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם
אממ נראלי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם
לא זוכרת
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים
כן מה אמרו לכם
כל מיני דברים
איזו מוסיקה אתם שומעים
רוק קל מה גורם לכם לאושר
כשמישהו אומר לי שהוא אוהב אותי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה
תגובה כימית?
מזה?! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אהבה טובה, משפחה וחברים, בריאות ולעסוק במה שאוהבים מה תרצו לעשות שתהיו גדולים
משהו שקשור לתחום מאחורי הבמה מתנדבים במשהו
בקייטנה... למה
מחויבות אישית=\ בעד/נגד: עישון
נ=ג=ד סמים
כנ"ל סקס מתחת לגיל ל-18
אממ קצת נגד הכרויות באינטרנט
בעד דמוקרטיה
בעד יזיזות
אממ די נגד קשר פתוח
תלוי עד כמה זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים
פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן
אייפוד ברור עיפרון/עט
עיפרון שירה/ריקוד
שירה בריאות/עושר
בריאות עושר/אושר
אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה
מכתב מה
התנדבות/עבודה לכסף
עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות
הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול
כן ציור מופשט עושה לכם את זה
לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות
מה ז'תומרת? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה
תגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף
כדורעף מתעסק בספורט כל שהוא
קפיצה בחבל נחשב?
חוסך כסף או מבזבז
הלוואי שהיה לי... מה תעשה בכסף במידה וחסכת
לא חשבתי על זה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו
הא? חברות היא לנצח
לא תמיד סלחן
כן רגיש
כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה אחלה אחלה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית
לא יודעת איזה תפקידים יש ממש ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית
לא זוכרת שגרמו לך לצחוק
אתמול שמישהו גרם לך אושר
לא זוכרת ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו
20:06 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! לא..

סתם כי משעמם../images/Emo198.gif

שם:דניאל. גיל:14 ושבוע. שעה להתחלת השאלון:19:55 תיכון/צבא/יסודי/אחר:עולה ל-ט' מגמה שנלמדה או נלמדת:פיתוח קול,נגינה..חרטות שכאלה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תלוי בתקופה.. מה אתם אוהבים לעשות:לנגן,ולדבר עם חן על כמה שקשה(
) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לשתות קפה בכמויות מסחריות נחשב?האמת שלא יודעת,נראה לי שכן
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אוף יותר מדי.גרמו לי לא לרצות לעשות. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן. מה אמרו לכם?שהוא בעד השינוי ושאני סקסית כשאני עצבנית
איזו מוסיקה אתם שומעים?אממ שקטים אקוסטיים כאלה..וגם קצת מטאל פה ושם...רוק קלאסי..ורגאיי..ועוד כמה. מה גורם לכם לאושר?חיוכים של אנשים שחיכו הרבה זמן לחיוך הזה.אה ודיסקים חדשים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הרבה מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:אממ זה קצת היה למעלה.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אממ כל דבר שקשור לרפואה..יותר בכיוון של מנתחת.. מתנדבים במשהו?כן. למה?כי הם אנשים שצריכים את זה! בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?מי שרוצה הידד לו.אני אישית לא. הכרויות באינטרנט?מבחינתי לא..אבל מה שתרצו.. דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים אל מול פנים(אישה באמצע החיים..) אייפוד/דיסקמן?דיסקמן
עיפרון/עט?גם וגם.. שירה/ריקוד?גם וגם! בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר אין סופי. מכתב מהלב/ברכה קנויה?תמיד מכתבים מהלב. התנדבות/עבודה לכסף?אממ בדר"כ אני מבצעת את שניהם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?אולי. ציור מופשט עושה לכם את זה?בהחלט. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיגה,וזה תמיד לצערי. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אני אוריד הילוך..שונאת את הוויכוחים המעצבנים האלה שדופקים מצב רוח של יום שלם.. ספורט מועדף?
מתעסק בספורט כל שהוא?
חוסך כסף או מבזבז?חוסכת,מבזבזת רק במקרים של הופעו מאוד נחוצות(תקופות פורקן שכאלה)... מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא בטוח. חברות היא לנצח?לא.ממש ממש לא. סלחן?יש האומרים שיותר מדי,אני אחת מהם. רגיש?מבחוץ אולי לא,אבל יש לי הרבה לילות של בכי.כל דבר קטן מעיר לי את הלב. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:יא פריקית מסריחה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא יודעת..אין לי מושג מה יהיה. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?היום בצהריים. שגרמו לך לצחוק?אתמול. שמישהו גרם לך אושר....לפני עשרה ימים. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?20:07 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?!אין תגובה.

Simple Sam

New member
4123

שם:טל/טולי גיל:15.7 ו20 יוםP: שעה להתחלת השאלון:10 44 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:תקשורת אומנות,שנה הבאה תקשורת ערבית
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?מתמטיקה זה טוב. כל השאר בזין שלי לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?מתמטיקה
. ותנועה מה אתם אוהבים לעשות:מתמטיקהP:.סתם בעיקרון תנועה מוזסיקה נגינה [מתמטיקה] ושטויות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לפעמים כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?מספיק. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?או,יחי הצניעות מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים?כל מיני מה גורם לכם לאושר?מצלמה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מאיפה לי? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:הפוג'י שלי אצלי ביד. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?צלמת. מתנדבים במשהו?כן למה?אם אפשר לתרום אז למה לא? בעד/נגד: עישון?שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה סמים?אני לא סקס מתחת לגיל ל-18?שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה הכרויות באינטרנט?למה לא דמוקרטיה?כן יזיזות?מגעיל אותי,אבל שוב-שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה קשר פתוח?חח שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?בעיקרון כלום אבל שיהיה שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?פלאפון עיפרון/עט?פילוט 0.4,ואם לא אז עיפרון חודים שירה/ריקוד?לא יודעת את שניהם אבל בעיקרון שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?ת'אמת? בשביל האושר שלי אני צריכה כסף-למצלמה. אז אני כבר לא יודעת. מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב,ברור. התנדבות/עבודה לכסף?הכל תלוי.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?לא יודעת שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?הוא מעניין הרבה יותר מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?"סתמו אין לי כוח לזה" ספורט מועדף?כדורסל,אגרוף מתעסק בספורט כל שהוא?מכון כושר לפעמים חוסך כסף או מבזבז?מנסה לחסוך עכשיו לקייטנה. אבל בעיקרון אני סאחבקיט עם כסף מה תעשה בכסף במידה וחסכת?מצלמה-דה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כמובן. חברות היא לנצח?תלוי עם מי סלחן?לא תמיד. אני נותרת טינה. רגיש?לא. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:יופי טופי אחלה[בחלה] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?מודיעין קרבי. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?וואטרס.הופעהץ שגרמו לך לצחוק?חחחחחחחחח היום בטקס השבעה של הסיירת,איזה צחוקים היה! שמישהו גרם לך אושר....רוג'ר. הבאנדם מדהים ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?10 53 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! כןןן!!! חחחחחחחח ואפילו ראו אותי לומדת בטלווזיה!!!!! למרות שלא באמת למדתי אבל לא משנה

למעלה