נראה כיף כיף כיף... ../images/Emo13.gif
שם:אביגל גיל:16 שעה להתחלת השאלון:04:30 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון
מגמה שנלמדה או נלמדת: תיאטרון+ מדעי החברה [לא יודעת אם לצחוק או לבכות..] מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בעיקר מיותרים. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: לבלות עם חברים בכל מקום כמעט, לישון המון [לא בורחת מהמציאות או משו, פשוט עייפה...] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מקווה שכן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לשמחתי היו, אך לדעתי אני בנאדם שמפרגן לאחרים יותר משמפרגנים לו... [בלי טיפת שחצנות...] החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? נו, לא נעים...
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר, הלועזי מגיע מכיוון גלגל"צ מה גורם לכם לאושר? אנשים שאני אוהבת, צחוק טוב. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: קשה לי..הרגשה שאתה אהוב, רצוי.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית או משהו מאחורי הקלעים מתנדבים במשהו? לא
[shame on me] למה? שאלה טובה.. בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד! סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? אממ בעד..
יזיזות? נגד! קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? ודאי ששיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? קשה.. ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף [shame on me] אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? רבאק, קשה...הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אפשר להגיד ציור מופשט עושה לכם את זה? ממש לא. אף פעם לא הבנתי אנשים שמבינים את המשמעות הנסתרת שבאיזה כתם דיו.. ציירו לי דוגרי! אני לא בנאדם כזה חכם. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני אישית, מעדיפה לפעול תחת מנהיגות. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה
ספורט מועדף? לעסוק בו-שחייה. לראות-כדורסל [של מכבי!] מתעסק בספורט כל שהוא? אלופת בטטת כורסא לשנת 2006. ו-2005. ו-2004.. חוסך כסף או מבזבז? בזבזנית בטירוף! מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? זן נכחד, אבל יש. חברות היא לנצח? יש ויש סלחן? מאוד רגיש? אף יותר תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה. ארון. פיתה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה מודיעין ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא קורה לי הרבה, אבל אתמול שגרמו לך לצחוק? היום
[כפרה על הבנות האלו!] שמישהו גרם לך אושר.... היום
ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 04:52 לקח לי הרבה זמן! שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! משום מה אנחנו עושים בי"א.. =/ לי יש שאלה, כי אני עוד נחשבת חדשה ומותר לי להיות בורה.. אם אני רוצה להדגיש רק את השאלות, אני אמורה ללחוץ על הדגשה כל פעם?! הה?! וואי, שאלונים זה כיייף כיופק!
שם:אביגל גיל:16 שעה להתחלת השאלון:04:30 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון