שאלון שישי!

netapet2

New member
שאלון שישי!

שאלון הכרות נושאים, לכל נושא יש 10 פריטים או שאלות... בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: צבע שיער: מה אוהבת בבנים/בנות: תחביבים: משחקים בבית הספר: סיימת בית ספר?: אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): יש חבר?: שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: חווה: אוהבים לרכוב?: באיזה שעות הכי כיף? משחקים בחווה? העירו לכם בגלל שהפרעתם? כמה פעמים עברת חווה? מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? איזה חווה אתה? בן כמה אתה? אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? סוסים או סוסות? חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? כמה מעודדים אותך? אתה אוהב לדבר איתם על זה? הם אוהבים להקשיב לך? אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? כמה חברים יש לך מהחווה? שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד?

lions queen

New member
../images/Emo23.gifלילה עבודה משעשע../images/Emo67.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום צבע שיער: חום מה אוהבת בבנים/בנות: בטן, גובה, אופי. תחביבים: סוסיםםםם משחקים בבית הספר: כבר אין בצפר סיימת בית ספר?: נחשו אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): גם וגם, זה ממש שונה.. יש לי את החברות שלי שאני אוהבת לצאת איתן, ויש לי ידידים שאני פשוט צריכה אותם..
קיצר שניהם..
יש חבר?:אמממ לא =) שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: 7 חווה: אוהבים לרכוב?: מאוד באיזה שעות הכי כיף? ערב משחקים בחווה? לפעמים עושים שטויות.. אבל לא משחקים..
כבר מזמן לא..
העירו לכם בגלל שהפרעתם?לא נראה לי.. כמה פעמים עברת חווה? כבר מזמן לא סוםרת.. אבל עכשיו אני אספור.. אממ.. 6 חוות, אבל הפארק 3 פעמים עזבתי וחזרתי, אז אפשר להגיד 9..
מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? 6 נראה לי לא..? איזה חווה אתה? פארק בן כמה אתה? עוד חודש ושלושה ימים 18 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? כיף
הלוואי שיכריחו סוסים או סוסות? גם וגם חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? חחחח ממש לא.. החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? לא אכפת להם מידי פעם.. אבל לא משהו... כמה מעודדים אותך? ככה... אתה אוהב לדבר איתם על זה? כן אבל זה לא מעניין אותם כל כך.. הם מקשיבים בכוח.. הם אוהבים להקשיב לך? לא אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? לאא.. חח ביסודי שיחקנו..
בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?כבר אין בצפרררררר כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? חחח רעות..
ולי
כמה חברים יש לך מהחווה? מספיק בשבילי..
שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? כן

SNTQ

New member
../images/Emo24.gif(חיבוק מתגעגע מאוד!!)../images/Emo25.gif

שירלי317

New member
../images/Emo140.gifשו?

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:
חום כהה צבע שיער:
חום כהה אבל כרגע שחור כי עשיתי חינה שחורה בשיער
מה אוהבת בבנים/בנות:
בנים... אבל אני לא שוללת שום דבר... תחביבים:
רכיבה על סוסיםםםםםםםםםםם כמובן! פלמנקו, ציור, תאטרון... ו.. סוסים אמרתי?! משחקים בבית הספר:
שו? סיימת בית ספר?:
נופ.. לצערי... רק השנה מתחילה בגרויות.. בעע אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):
בנות... למרות שאנחנו רעות! וגם בנים לפעמים, תלוי מי ומה ולמה! יש חבר?:
(שאני אהרוג פה מישהו?!) לא! שאלה לבנים: רוכבים? ממתי? שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:
הממ... 5?? חווה: אוהבים לרכוב?:
בארורררררררררר באיזה שעות הכי כיף?
בוקר מוקדם או ערב מאוחר! משחקים בחווה?
שו? העירו לכם בגלל שהפרעתם?
שו? כמה פעמים עברת חווה?פעמיים.. בקרוב 3.. מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?
6 או 7... לא בטוחה.. איזה חווה אתה?
כרגע כנות.. אבל לא להרבה זמן.. בן כמה אתה?
15 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?
לכיף והכי כיףף!! סוסים או סוסות?
שו? יאנו מעדיפה?... עקרונית סוסות.. אבל בכללי את כל הסוסים ובכלל כמעט את כל החיות (חוץ מאנשים רעים!) חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?
נופ החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?
לא ממש... תלוי מי כמה מעודדים אותך?
לא הרבה... אתה אוהב לדבר איתם על זה?
כן הם אוהבים להקשיב לך?
לא!!! אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?
שו? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?
רק קיבלתי אותו אתמול וכבר תמונות?! לא הגזמה?...חחח כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?
מעט מאוד.. לא זוכרת כמה... כמה חברים יש לך מהחווה?
לא הרבה.. שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד?
שו?
איזה כיף, אני נוסעת עכשיו לרשפון ואולי לעוד מקום ושבוע הבא לצפון... כדי לראות סוסים כדי לקנות לי סוס סופסוף!!!!!

../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif פקאצות זה מגעיללל

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:
חוםםם
צבע שיער:
שטניי
מה אוהבת בבנים/בנות:
תחביבים:
רכיבההה
משחקים בבית הספר:
סיימת בית ספר?:
לצערי עוד לאא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):
גםוגם.. יש חבר?:
כןןן
שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:
מגיל 9-10... חווה: אוהבים לרכוב?:
בבבבבבבבבבבבבבבטטטטטטטחחח באיזה שעות הכי כיף?
6-7 משחקים בחווה?
חחחח מה?! העירו לכם בגלל שהפרעתם?
כן.. כמה פעמים עברת חווה?
פעם אחת מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?
DONT KNOW DONT CARE! איזה חווה אתה?
אורוות הקיסר... בן כמה אתה?
13.3 ושלושה ימים
אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?
בטח שמכריחים אותי! אני מוכהה
סוסים או סוסות?
סוסים
חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?
לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?
לא כ"כ יש כמה אבל.. כמה מעודדים אותך?
רק לפני תחרויות אומרים לי בהצלחה.. חוצמיזה אני לא ממש מדברת על זה.. אתה אוהב לדבר איתם על זה?
לא.. בבצפר יש דברים יותר מענייינים.. הם אוהבים להקשיב לך?
הם לא צריכים.. אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?
מה פתאום!!! אנחנו משחקות בברביות!!!!
בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?
חח עוד לא אבל יהיו.. אבל יש לי על היומן בתור כריכה אחורית
כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?
איזה 5.. כמה חברים יש לך מהחווה?
כמה שצריך
ואני אוהבת את כולן כ"ככככככככככככככככ
שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? חביב..

../images/Emo176.gif../images/Emo179.gifדי אנחנו ככ דומות:

שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? חביב.. אותו דבר בדיוקקק בלי לראות בכלל שכתבת את זה... חחחחח

../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif חעחעחעחע

בגלל זה אנחנו
מטקה ושלקעעעעעעעעע
אוהבת אותךךךךךך
ושלקע סתמיי זאת התמונה הכי מושלמת שאפשרררררררררר

../images/Emo176.gif../images/Emo179.gifנמנמנמנמ

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) בת
צבע עיניים: כחול-ירוק צבע שיער: חום-שתני מה אוהבת בבנים/בנות: עיניים תחביבים: לרכבבב משחקים בבית הספר: נאופ סיימת בית ספר?: לאאאא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): תלוי במצב רוח יש חבר?: לא
שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?:
שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: מממ12 וחצי בערך חווה: אוהבים לרכוב?: מאוטטט איך אפשר בלי?? באיזה שעות הכי כיף? שמונה תשע בערב... משחקים בחווה? כמובןן העירו לכם בגלל שהפרעתם? חחחח
לי?? מה פתאום.. כמה פעמים עברת חווה? פעמיים מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? מאיזה גיל שבא ... חחח איזה חווה אתה? אורוות הקיסר
בן כמה אתה?רבע לחמש עשרה אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? חחח ברור שלכיףף... סוסים או סוסות? גם וגם.. חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לאא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? חלקם .. לא רובם... כמה מעודדים אותך? מממ... כולם אתה אוהב לדבר איתם על זה? לא תמיד כי הם לא מבינים כלום.. הם אוהבים להקשיב לך? חחח חלקם אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? לא בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? יש לי לוקר רק עם מדבקה של ביסלי שכתוב ת החופשים השנה... נו מה זה בא עם זה.. כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? לא יודעת כמה חברים יש לך מהחווה? הרבה שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? חביב בבלגיה החופש>>> זאת אנייי שם למעלהההה

רקפת

New member
עונהנהנה

לכל נושא יש 10 פריטים או שאלות... בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום דבש. צבע שיער: חום מה אוהבת בבנים/בנות: אופי טוב. תחביבים: רכיבה, מחשב, ספרים
חברות.. ועודד.. משחקים בבית הספר: לא סיימת בית ספר?: לא. כיתה ח'. אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): אני בת.. ואוהבת גם וגם. יש חבר?:
שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: התחלתי בשבוע הראשון של החופש הגדול. חווה: נועם אוהבים לרכוב?: בטח!!!!!! באיזה שעות הכי כיף? אני חושבת שלקראת הערב, בשקיעה. יש אוויר נעים. משחקים בחווה? לא.. העירו לכם בגלל שהפרעתם? אממ לא! כמה פעמים עברת חווה? 0 מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? אני חושבת 7. בן כמה אתה? 13 וחצי. אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? סוסים או סוסות? שניהםם. חבר'ה: מה
חברים שלך יש רק מהחווה? לא..
חח....... החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? הם לא רוכבים. כמה מעודדים אותך? הרבה
. הם מתוקים
. אתה אוהב לדבר איתם על זה? כןן, אבל יש ילדה אחת שאני רק מזכירה "סוסים" היא מתעצבנת. לויודעת למה.. היא טוענת שלחיות אין רגשות ויש לה דעה קדומה על בעלי חיים.. הם אוהבים להקשיב לך? כה אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? חח מה? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? לא.. מה הקטע? כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? 0. ממה שאני יודעת. כמה חברים יש לך מהחווה? אולי 4,(לא כולל מדריכים), בקושי מכירה שם אנשים.. שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? כן

../images/Emo135.gif עונה../images/Emo19.gif

שאלון הכרות נושאים, לכל נושא יש 10 פריטים או שאלות... בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:חום צבע שיער:גם מה אוהבת בבנים/בנות:בנות למרות שהם לפעמים סנוביות תחביבים:.......... משחקים בבית הספר:............. סיימת בית ספר?: הלוואי
אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): בנות ואני בת יש חבר?:לאאא!
שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?:.......... שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: 8 ומשו או 9 חח
חווה: אוהבים לרכוב?: האהא?? ברורררררר
באיזה שעות הכי כיף? שעות שלא חם.. משחקים בחווה? כןןן גם עם חברות וגם עם סוסיםםםם
העירו לכם בגלל שהפרעתם? מתי בבית ספר??????????? כמה פעמים עברת חווה? לא יודעת אבל אולי אני עוברת אבל לא יודעת
מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? 6 נדמה לי.. איזה חווה אתה? חוות הפארק
בן כמה אתה? 11 ומשו השנה 12
אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? לכיף... סוסים או סוסות? גם וגם חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? לא כמה מעודדים אותך? לא מעודדים אתה אוהב לדבר איתם על זה? לא הם אוהבים להקשיב לך? לא אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? לא בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? חחח אף אחד כמה חברים יש לך מהחווה? לא יודעת חח אולי 11 שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? כן

עונהה

שאלון הכרות נושאים, לכל נושא יש 10 פריטים או שאלות... בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: ירוקות צבע שיער:חום מה אוהבת בבנים/בנות: אמממ כל מיני דברים תחביבים: סוסים להיות על המחשב חברות משחקים בבית הספר: אמממ לוידעת סיימת בית ספר?:לא אני בז' אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): אממ כה גם וגם יש חבר?: לא... שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:התחלתי בכתה גיל6 אבל התחלתי לרכב רציני לפני שנתיים חווה: אוהבים לרכוב?: כה מאודדד
באיזה שעות הכי כיף? אמממ לא יודעת.. משחקים בחווה?? העירו לכם בגלל שהפרעתם? המוןן
כמה פעמים עברת חווה?3 פעמים מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? אמממ אני לא יודעת בדיוק... איזה חווה אתה? אורוות הקיסר בן כמה אתה? 12 וקצת אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? לכיףףףף סוסים או סוסות? לא משנה לי.. חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לאאאא גם מבצפר גם מהחווה וגם מכל מיני מקומות =))
החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? אממ חלק... כמה מעודדים אותך? הרבהה אתה אוהב לדבר איתם על זה? כה חחח
הם אוהבים להקשיב לך? אמממ לא יודעת אבל כה נראה לי..חלק לפחות אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? אממ נלא נראה לי בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אם הלוקר שלי יסכים להפתח אני אשים! לוקר מפגר
כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? אמממ יש הרבה כמה חברים יש לך מהחווה?אממ כמעט כולם נראה לי... שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? כה =)

אני לא משחקת בבצפר אני יותר מסתוובב

מסתובבת אבל יש ילדים שמשחקים =P ולא כולם חברים שלי אבל יש לי מספיק =)

עוננה ../images/Emo94.gif ../images/Emo185.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:חום ירקרק צבע שיער:חום מה אוהבת בבנים/בנות:עיניים,שיער,זרוע,ורידים:) תחביבים:סוסים,אומנות,מוזיקה משחקים בבית הספר:אין לי בצפר... סיימת בית ספר?:אכן אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):תלוי במצב רוח:) יש חבר?:לא שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:מכיתה ב' בעיקרון... חווה: אוהבים לרכוב?: לאא....איזה שאלה מפגרת.. באיזה שעות הכי כיף?בערב משחקים בחווה?לפעמים חחח העירו לכם בגלל שהפרעתם?אולי פעם אחת חחח כמה פעמים עברת חווה? 2 מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?לאדעת איזה חווה אתה?בצרה, וחוות רעננה לכיופים:) בן כמה אתה?18 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?לכיף ולנפש! סוסים או סוסות?סוסות! חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?יש כמה... כמה מעודדים אותך?לא צריך לעודד אותי חחח אתה אוהב לדבר איתם על זה?בטח הם אוהבים להקשיב לך?לפעמים חח אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?לא צריך להגזים.. בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? לא היה לי שכשהיה לי לוקר כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?כיום 6 אנשים נוספו לרשימת הרוכבים... כמה חברים יש לך מהחווה?אשכרה לספור?. שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד?קצת טיפשי...

Blue Eyessss

New member
נמנמנמנמ../images/Emo47.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:כחול עם גוונים צבע שיער:שיער עם גוונים טבעיים מה אוהבת בבנים/בנות:אופי תחביבים:סוסים משחקים בבית הספר:מממממ? סיימת בית ספר?:בפסח!! אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):בנים יש חבר?:לא שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:5 חווה: אוהבים לרכוב?:כה באיזה שעות הכי כיף?או בבוקר מוקדם או בשעה של השקיעה משחקים בחווה?משחקים מה!?לא הבנתי ת'שאלה הזאת העירו לכם בגלל שהפרעתם?אני מניחה שבכל ה12 שנה האלה כן כמה פעמים עברת חווה?מממ איזה 5? מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?לאדעת איזה חווה את?חוות אביב במושב ינוב בן כמה אתה?עוד חודש 17 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?חחחחח מה!?ברור שבכיף סוסים או סוסות?לא משנהההה חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?לאא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?לאP= כמה מעודדים אותך?הרבה... אתה אוהב לדבר איתם על זה?לא עם כולם.. הם אוהבים להקשיב לך?כה אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?כה בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?אין לוקר כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?רק אמיר כמה חברים יש לך מהחווה?יש לי את מאייקי ורונה ואין יותר אנשים בחווה P= שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד?חביב-

MorH

New member
../images/Emo174.gif עונההההההה

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום צבע שיער: חום - שטיני =P מה אוהבת בבנים/בנות: עיניים תחביבים: לרכב משחקים בבית הספר: הא ?!! סיימת בית ספר?: לא =(( אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): בנות אבל עם הבנים יש יותר צחוקים יש חבר?: נואפ שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: המממ 9 חווה: אוהבים לרכוב?: כהה באיזה שעות הכי כיף? מ7 עד 9 משחקים בחווה? חחחח העירו לכם בגלל שהפרעתם? סביר להניח שכההה כמה פעמים עברת חווה? 5 מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? כל גיל ( יש מישי שרוכבת אצלי בת איזה שנה וחצי ) איזה חווה אתה? ניר דוד
בן כמה אתה? פפ =\ 15 עוד איזה חודשיים אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? בארווור שלכייף =] סוסים או סוסות? שניהם
חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? חח לאאאא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? לא יודעת כמה מעודדים אותך? המממ לא סופרת אבל די הרבה אתה אוהב לדבר איתם על זה? לפעמים תלוי מתי ועם מי הם אוהבים להקשיב לך? כהה אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? לשחק בדברים של סוסים ?! 0-: כמו מה ? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? יש ארון ואין כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? הממממ משו כמו 3-4 כמה חברים יש לך מהחווה? כולםםם

עונה :)

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום-ירוק כזה צבע שיער: משו כמו חום אדום מה אוהבת בבנים/בנות: מממ כל מיני תחביבים: סוסים משחקים בבית הספר: פףף לויודעת סיימת בית ספר?: לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): שניהם יש חבר?: לא שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: מגיל 12 חווה: אוהבים לרכוב?: מן הסתם.. באיזה שעות הכי כיף? אממ בחורף ב-4 ככה.. בקיץ ב-7 משחקים בחווה? 3 מקלות
העירו לכם בגלל שהפרעתם? פעם עכשיו כבר לא כמה פעמים עברת חווה? אף פעעםם מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? מגיל 6.. איזה חווה אתה? ויצו נהלל
בן כמה אתה? 15 אוטוטו אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? ברור שלכיף סוסים או סוסות? מזה משנה?! חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא.. החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? רובם לא יודעים לרכב אבל תמיד רוצים לבוא אליי ולנסות לרכב.. כמה מעודדים אותך? לפעמים הם עושים רק ההפך.. אתה אוהב לדבר איתם על זה? תלוי עם מי הם אוהבים להקשיב לך? תלוי למה חחח אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? כמוו!? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אין לי לוקר..אבל שהיה לי בכיתה ח' נראה לי הייתה תמונה של הסוסים שלי כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? אממ כמעט ואף אחד.. את האנשים שרוכבים הכרתי דרך החווה והסוסים ואז גם הייתי איתם בבצפר כמה חברים יש לך מהחווה? חברים טובים!? יש איזה 3 חברים טובים טובים.. אבל חברים יש הרבה.. שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? כן..

Ride Or Die

New member
עונההה

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:חום שחור משו לא מוגדר צבע שיער:שחור מה אוהב בבנות:מה לא? תחביבים:סוסיםומחשב משחקים בבית הספר:חחחח לא סיימת בית ספר?:עוד לא לצערי אוהב להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):מסתדר עם שניהם יש חברה?:לא שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?:כן די ממזמן... חווה: אוהבים לרכוב?:כן באיזה שעות הכי כיף?בוקר משחקים בחווה?לא... העירו לכם בגלל שהפרעתם?בחווה? לא ניראה לי... כמה פעמים עברת חווה?אף פעם ולא נמשיך... מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?7 איזה חווה אתה?בפארק בן כמה אתה?16 וחצי אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?לכיף מנסים שאני יפסיק אבל לא ילך להם סוסים או סוסות?סוסים חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?חח לא כמה מעודדים אותך?קצת אתה אוהב לדבר איתם על זה?כן הם אוהבים להקשיב לך?לא תמיד אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?לא חחחח מה יש לשחק בדברים של סוסים? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?אין לי לוקר כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?אחד כמה חברים יש לך מהחווה?לאדע שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד?הוא בסדר...

הייתם מאמיניםםםם?!?

שאלון הכרות נושאים, לכל נושא יש 10 פריטים או שאלות... בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:חום כהה צבע שיער:חום בהיר מה אוהבת בבנים/בנות:הממממ....
תחביבים:סוסים, יציאות, מסיבות... משחקים בבית הספר:עמודו חחחחחחחח סיימת בית ספר?:נואפ אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):המ...תלוי מי, מתי ואיפה יש חבר?:-
שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:8 וחצי חווה: אוהבים לרכוב?:לייק הלוווו באיזה שעות הכי כיף?משתנה משחקים בחווה?עמודו חחחח מה הקטע של המשחקים?!? העירו לכם בגלל שהפרעתם?בחווה? לא כמה פעמים עברת חווה?המ..הרבה מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?יש כמה חוות, זה משתנה איזה חווה אתה?נושא בעייתי כרגע..אבל באינגליש אורוות הקיסר
בן כמה אתה?15 ויותר מוחצי אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?תנחשי
סוסים או סוסות?תלוי חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?מה?!
החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?חלק כמה מעודדים אותך?כולם..אני בנאדם אהוד
אתה אוהב לדבר איתם על זה?כה
הם אוהבים להקשיב לך?אין להם ברירה
אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?מה אפשר לשחק?! עמודו?!?
בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?לא מדביקה דברים בלוקר
כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?אין לי כח לספור כמה חברים יש לך מהחווה?אין לי חברים!
שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד?לא אוהבת שאלונים..אז אני מוותרת על השאלה.

למעלה