שאלון שישי :]

crazystav

New member
שאלון שישי :]

הופה הופה! שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? 4. אתה מאמין בחייזרים? 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? 10. פעם קראו לך? 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? 6. רוק פופ או ראפ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אותך? 6. האם אתה מופרע? 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? ו.. המלצת השבוע: שלושת הנינג'ות בפעולה! http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=15841 נחשו מי אני מפה P: ותדרגו 5 כן?!?!

דרושה כותרת מקורית

לפרטים נא לשלוח מסר שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן מלא 2. מהם?אין ל כוח לפרט זה יקח לי מלא זמן 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא ממש 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?אמ..כן לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? זה משתנה כרגע אין לי שיר מועדף 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי,יוני בלוך 4. זמרת?אמ..קרן פלס נחמדה 5. להקה?שייגעצ 6. רוק פופ או ראפ?רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? לא שומעת אותם 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם עברי 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אין לי משהו מועדף 11. איזה שיר? כנ"ל 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שרית חדד שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ילד שהיה איתי פעם בכיתה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?לא היה לי חבר =( 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי וגם יופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? וואי לא יודעת ארוכה 10. באיזה שעות זה היה?זה קורה הרבה האונה הייתה אחרה"צ 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?איזה כיף לה הלוואי עליי 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בין 200 ל-300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעתיים וחצי נראה לי 4. עם מי היא הייתה?עם חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול.. 6. עם מי? לא זוכרת 7.מתקשרים אליכם הרבה?די 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?די הרבה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?אמ..זה נחמד 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}חברות שלי ואמא שלי 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 90 נראה לי 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא אני מהאלה שמעתיקים מהם 5. האם מורות אוהבות אותך?יש כאלה שכן ויש כאלה שלא 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?די 8. האם אתה מבריז משיעורים?כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?אני לא סופרת זה קורה בדרך כלל בשיעורי מדעים ולא כל שבוע פעם בחודש בערך 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כןןןןןן 12. אתה מתחצף למורה?לא

../images/Emo3.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן, בעין הרע (טוב, לא בכזאת רצינות... אבל כן). 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}: מחשבות בוראות מציאות? האמת שכן, יש מצב
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?מידי פעם 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אין אחד.. יש יותר מידי... 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? עברי:) 4. זמרת?טורי איימוס 5. להקה? משינה 6. רוק פופ או ראפ? שלושתם. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אכן. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? יש להם שירים טובים. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי (נו מה..?
) 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים): ווואו.. זה קשה.... יש כמה כאלה. 11. איזה שיר? אמ....גם. נו זה קשה! וגם לא עולה לי כרגע. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? קווין פדרליין?
?
שאלון אהבה: יש לך כרגע אהבה? לא מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חצי שנה. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם. יותר אופי. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לא יודעת. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים. 4. עם מי היא הייתה? לא זוכרת כבר האמת
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול. 6. עם מי? חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? הייתה תקופה שכן. היום כבר לא. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}: חברה. 11. יש לך טוקמן? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשמוע מוזיקה. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? הייתה תקופה שכן. היום לא. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שאני זוכרת את עצמי. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אמ... יש מצב. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל היום(בערך) 6. זה עולה כסף? פחח.. יש מצב
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא מעריצה, מעריכה. וכן. 2. את מי אתם מעריצים? מעריכה, עברי. 3. למה? בגלל השירים, המילים, המשמעות.. בגלל מי שהוא. 4. פעם פגשתם אותו? לא:( 5. הוא מחול או מהארץ? פחחח.. מהארץ. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? האמת...שגם אם כן, אין מצב
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מאז שהוא התחיל:) 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? שוב, המילים.. השירים. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? שומעת את השירים. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?
, נדמה לי שהפורום הזה זו ההוכחה
11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? אמ... לא נראה לי. (טוב, השאלון האחרון שעשע אותי
)

עינוווב

New member
עבר לי מהר מידי../images/Emo7.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן
2. מהם? המ הרבה. נעליים הפוכות
, שאם עוברים מעליך אתה לא גדל
סכינים ומספריים מיד ליד , כל מיני כאלה
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן
חלמתי שאני עשוה הוקוס פוקוס ויש לי אוגרים מכלוב ורוד, וכמה ימים אחר כך היו לי אוגרים בכלוב ורוד. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כן
7. איך היה? מצחיק
ישנו בים, ואחות של חברה שלי הייתה איתנו (היא בת 10) ובהתחלה הזזנו את הכוס בכוונה, והיא ממש נבהלה, ואחר כך אף אחד לא הזיז את הכוס, ויצא לנו מישהו בשם גאסן, וחברה שלי גילתה שחבר של סבא שלה שנפטר, קראו גאסן
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? ^^ 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? סוג של 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? גאסן נחשב?
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} יואו כן
נסענו באוטובוס של בצפר להופעה של שייגעצ, אחרי בצפר, ואחירנו את הרכבת שכמה דקות, אז אמרתי "הלוואי שהרכבת תאחר ב5 דקות, והיא איחרה
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? מיד פעם 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? מMTV או בכללי?
4. זמרת?
5. להקה? הרבה. 6. רוק פופ או ראפ? פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אעאעא
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אפאחד
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) עא אחד?
11. איזה שיר? יש יותר מידי
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? ואו המון
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ה' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שבועיים
4. והכי קצר? יומיים
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה אני חושבת
7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? >< 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 58 דקות על השעות
10. באיזה שעות זה היה? סביבות 10 בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? "הלוואי עליי
" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? מצלמה כן, דור שלישי לא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בזמן האחרון בסביבות ה200
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה? חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? רבע שעה 6. עם מי? סבתא
7.מתקשרים אליכם הרבה? תגדירו הרבה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברות 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? פיכ לא >< 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 82
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? משו כזה
5. האם מורות אוהבות אותך? חלקן 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן, אנחנו שיכבה של 350 ילדים
8. האם אתה מבריז משיעורים? כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? מאיפה לי?
10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? המ לא בדיוק
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? צילום 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? שנה שעברה 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? לא 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כשיוצא
6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא מרוויחה 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כיז ה כיף לי, ומעביר את הזמן
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה אחלה?
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? מעריכים הרבה
2. את מי אתם מעריצים? הרבה אנשים, לא דווקא מפורסמים. 3. למה? כי אני אוהבת את מה שהם עושים, אנשים מדהימים
4. פעם מגשתם אותו? כמובן
5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? כמה שנים טובות 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? כי אני אוהבת את מה שהם עושים, אנשים מדהימים
9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? דיסקים, פורומם. ואנשים שקרובים אליי- פשוט אומרת להם כמה אני אוהבת אותם
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? זה שאלון על עברי או מה?
וכן
12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא
אני יכולה להישבע שעניתי על השאלון הזה פעם

תשובות מעפנות יש לי..=\ זה רק בגלל העייפות

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם?-- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא.. 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא חשבתי על זה.. אבל לא.. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}אממ אני לא חושבת שקרה דבר כזה.. אבל חברה שלי התצבנה על ידיד שלנו ואמרה "אוף שייפול" ואז הוא רץ ונפלXD שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?אין אחד ספציפי 3. איזה זמר אתה הי אוהב?עברי לידר 4. זמרת?מירי מסיקה.. 5. להקה?משינה! 6. רוק פופ או ראפ?רוק.. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לא מכירה 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?לא שומעת 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עברי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אין לי שמץ
11. איזה שיר?אין אחד ספציפי 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אין כזה! שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ז' או ח' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?קרוב לחצי שנה.. 4. והכי קצר?פףף תקופת היסודי.. חבר ליום.. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? קשה לומר 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?כן... 8. מה עשית?כלום.. זה עבר אחרי קצת זמן.. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? וואי לא זוכרת.. 10. באיזה שעות זה היה?לילה בטח.. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? *איזה כיף להם* 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?כן.. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בסביבות ה60 שקל.. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?בערך שעה וחצי.. 4. עם מי היא הייתה?חברה טובה שלי:) 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה.. 6. עם מי? עם חברה שלי שהתקשה לברר אם אני יוצאת איתם או לא 7.מתקשרים אליכם הרבה?לא הרבה אבל בערך.. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא.. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא.. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אממ יש כמה חברות שאיתן די הרבה.. 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?-- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? פעם ב.. זה לפעמים עושה טוב להיות עם החברים וזה.. 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? באזור ה80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?בכלל לא 5. האם מורות אוהבות אותך?לא 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן.. 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?-- 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן.. 12. אתה מתחצף למורה?לפעמים
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לא יודעת.. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?-- 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?-- 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?-- 6. זה עולה כסף?-- 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}-- 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?-- 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?-- 10. מה אנשים חושבים על זה?-- 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?-- 12. למה?-- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? זה לא בדיוק הערצה. יותר הערכה 2. את מי אתם מעריצים?עברי לידר.. יונתן פריג' (יותר על האופי שלו) 3. למה?בגלל האופי השירים החשק הכל... 4. פעם מגשתם אותו?כן.. 5. הוא מחול או מהארץ?ארץ.. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא.. זה היה הורס פנטזיות 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?עברי-שנתיים ככה יונתן-שנה.. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?ההופעות! השואו.. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?נמצאים בפורום ובקומונה באים להופעות מדברים איתם אחרי ההופעות וזה..
10. הרבה אנשים מעריצים אותו?אממ כן:) 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?כן
12. אפשר תמונה של אותו אחד?אין לי כוח להעלותXD

../images/Emo98.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן. 2. מהם? אין לי כוח להרחיב. P: 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא. 5. אתה מאמין ברוחות? לפעמים. D: 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא. 7. איך היה? לא היה. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן. 10. פעם קראו לך? לא. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש המון. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי. 4. זמרת? איגי וקסמן. 5. להקה? כלמיני. 6. רוק פופ או ראפ? רוק. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? טובים.
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? וואו, אחת השאלות הקשות. לא יודעת. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) פי, לא יודעת. 11. איזה שיר? >< 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? יש מלא
. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? די. D: *דילוג קטלני* 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם, אבל אופי קצת יותר. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? גם וגם. D: 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא. 8. מה עשית? לא עשיתי. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? מי סופר? 10. באיזה שעות זה היה? מי זוכר? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? O_O אחלה [?] 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא D: 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? מספיק. >< 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? מי זוכר? 4. עם מי היא הייתה? מי זוכר? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עכשיו. 6. עם מי? D: 7.מתקשרים אליכם הרבה? זה יחסי. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? יחסי גם כן^.^ 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חח לא יודעת. 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא. >< 2. אתה אוהב ללמוד? לא. >< 3. מה ממוצע הציונים שלך? נמוך. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כל החיים
. 5. האם מורות אוהבות אותך? נראה לי. 6. האם אתה מופרע? לא. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן. O_O 8. האם אתה מבריז משיעורים? כבר לא כ"כ. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? >< 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? טו מאץ'. 12. אתה מתחצף למורה? רק כשזה דורש. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? עוד לא החלטתי. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? לא יודעת. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? לא יודעת, אולי. D: 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? אנאערף. D: 6. זה עולה כסף? אולי. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן. 2. את מי אתם מעריצים? עברי, איגי, סבא ז"ל. 3. למה? כי ככה. 4. פעם מגשתם אותו? >< כן. 5. הוא מחול או מהארץ? ארץ. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא O_O 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? עברי ואיגי - מאז שהתחלתי לשמוע את המוזיקה שלהם, סבא ז"ל - מאז ומתמיד. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? איף, חלאאאאאס.
ו.. המלצת השבוע: שלושת הנינג'ות בפעולה! http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=15841 נחשו מי אני מפה P: ותדרגו 5 כן?!?! כן!

האגוש

New member
להלהלהההההההה

שאלון על טבעי:
1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? יאפ 2. מהם? עין הרע, נעליים הפוכות, מנחוסים וכו'... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? נראה לי 4. אתה מאמין בחייזרים? כן
5. אתה מאמין ברוחות? כן
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא, אמא ;[ 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? ממש לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? אמ..לא בדיוק. אבל חלמתי על מישהי שנפטרה וזה היה ממש אמיתי. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן.
שאלון מוזיקה:
1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אה..
לא יודעת, יש מליון. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי-דמיאן-ברייט אייז-וכו'.. 4. זמרת? שילה-יהודית רביץ-דנה ברגר-רג'ינה ספקטור וכו'... 5. להקה? ביטלס-משינה-מוניקה סקס-רד הוט-קווין-וכו'... 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אמ 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי?
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) יש המון..לאחרונה אני מכורה לFidelity של רג'ינה. אחלה קליפ!
11. איזה שיר? די, יש כ"כ הרבה, נמאס מהשאלה הזאת. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? עדן מכוכב נולד ><
שאלון אהבה:
1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? קראש? בכיתה ג' נראה לי
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? אפשר לדלג?
4. והכי קצר? יומיים
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? הולך ביחד. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? זה בדידות בשני המצבים..שילוב. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לא יודעת..כמה שעות. 10. באיזה שעות זה היה? לילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? "הווו
" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא
שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? זה בא בתקופות.. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא זוכרת..אני מניחה שכמה שעות. 4. עם מי היא הייתה? לא זוכרת
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? נדב 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לכל אחד יש את התקופה שלו.. 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר:
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? סיימתי
וכן, היו ימים שממש אהבתי, היו ימים שממש לא.
2. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 + כזה.. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לעולם לא. 5. האם מורות אוהבות אותך? אם אני אוהבת את המורה, הוא/היא יאהבו אותי. אם לא, הם יתעבו לי את הצורה, כי אני אתן להם להרגיש שהם לא הפייבוריטים שלי ><. 6. האם אתה מופרע? לא
7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כמובן 8. האם אתה מבריז משיעורים? הברזתי..מלא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? די, סיימתי 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? ה מ ו ן 12. אתה מתחצף למורה? חס וחלילה :]
שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך? גיטרה ומוזיקה בכלל. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? אני אתחיל לקחת שיעורים בקרוב..אולי פיתוח קול..מי יודע. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? גיטרה - שנה, מוזיקה..בשנים האחרונות. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? המון 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? צריך לשאול כמה זמן אני לא מתעסקת
6. זה עולה כסף? דיסקים, כן
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} עדיין לא
. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה החיים, מה :] 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודעת :X 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כי זה הכיף שלי.
שאלון הערצה:
1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד?
עוצב באמצעות תפוז-פד

אף פעם לא העתקת? ../images/Emo12.gif

"משואה זו מודלקת למען הגר המנהלת (שם משפחתך ידוע אך לא הובטח שתרצי לפרסמו) שהוכיחה את עצמה כהנערה היחידה בארץ ישראל שלא העתיקה במבחן! לתפארת מדינת ישראל!

האגוש

New member
הווווווו ../images/Emo9.gif

תודה רבה
וכן, אני אף פעם לא מעתיקה. הזוי, אבל אני לא מסוגלת .. אני מעדיפה לקבל ציון פחות טוב, אבל שהמבחן יהיה שלי לגמרי, מאשר לקבל ציון מעולה ולהרגיש שרימיתי.

Dark chocolate

New member
"אני גאה לחזמין אתכם למסיבת הפתעה למדינה!"

"מה זה לחזמן? לזיין חזיר?!"
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן. 2. מהם? בכל תחילת שנה עברית אני נוהגת להקריב קורבנות-אדם לאל השמש, מוסטפה. והכל בשביל שיתן לנו את רחמיו ושנזכה למוות מכובד יותר[כמו מוות בתלייה ע"י חוט דנטלי] מאשר מוות מחום. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן, חלמתי שהתעוררתי. בסוף התעוררתי:) 4. אתה מאמין בחייזרים? בטח!!!!!!111111 5. אתה מאמין ברוחות?
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?
7. איך היה? פצצות לגבות תריסים לריסים
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? אני מאמינה בקריעת תחת. 10. פעם קראו לך? קראו לי פעם לשטוף כלים 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}- כן!
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?
2.איזה שיר אתה הכי אוהב? כרגע?
איזה זהב - שילה פרבר 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי לידר ויהלי סובול, הבחירה קשה 4. זמרת? שילה פרבר
5. להקה? מוניקה סקס, נירוונה והמכשפות, הבחירה קשה.. מהה ]]; 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אחושלוקי מגיל מוקי
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? חמודים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לאדעת
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)- Black hole sun - Soundgarden 11. איזה שיר? שאלתם כבר לא?
>< 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כל הזמרי פופ ממוסחרים בשקל:) שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ב'?
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? יום וחצי?
4. והכי קצר? אינלי מושג 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? את מי אתה יותר אוהב את אימא או אבא? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הרבה חברים
7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא
8. מה עשית? אכלתי פיצה. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעתיים?
10. באיזה שעות זה היה? מאיפה אני זוכרת? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? "מה אין לכם בית?!!?!?" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100 ומשו >< 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 3 שעות בערך
4. עם מי היא הייתה? חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 5 דקות עם אימא 6. עם מי? |חץ למעלה| 7.מתקשרים אליכם הרבה? תגדירו הרבה:) 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?
9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לאדעתתתתתתתתתתת 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? ברור לייק דהההההההההה. מורות ששוכחות תלמידים במקרר כלכך עושות לי את זה! 2. אתה אוהב ללמוד?
3. מה ממוצע הציונים שלך? 90 בערך 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אותך?
6. האם אתה מופרע?
לא יודעת..
בערך. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? בערך.. 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא כלכך
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? רוצים גם את צבע התחתונים שלי?! 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה? תלוי לאיזה שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשמוע מוזיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 6
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל היום 6. זה עולה כסף? לקנות דיסקים כן. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף
D: 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה מגניב 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? מעולם לא 12. למה? כי השמיים כחולים!!!!!!!1111111
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? למה מה קרה? למה מה קרהההההה?! 2. את מי אתם מעריצים? את אלוקים. 3. למה? כי... אני בנאדם מאמין
4. פעם מגשתם אותו? לא. אבל יקרה
5. הוא מחול או מהארץ? הוא בכל מקום 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? ברור. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מאז שנולדתי
8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? >< 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? האמת שכלום
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? אני מתארת לעצמי שכן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?
12. אפשר תמונה של אותו אחד? אין תמונה, הוא נורא מסתורי מי שהגיע עד לכאן שיעשה
[ואני בטוחה שיהיו הרבה
]

עניתתתי

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? אהממ כן 2. מהם? נעלים הפוכות, שעוברים מעלייי, חתול שחור, להיכנס למקומות ברגל ימין (משהו שאמא אומרת XD) ויש עוד הרבה לא ממש זוכרת.... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? לללאאאא 5. אתה מאמין ברוחות? אהמ... יש מצב אני לא סגורה על עצמי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא אבל ממש רוצה לנסות :]] 7. איך היה?<> 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? יאפ 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? אוווייש לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} קרה משהווו אמרתי שאני רוצה ללכת לבריכה ואחרי חמש דקות חברה שלי התקשרה אם היא רוצה שנלך :p שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמיםםם 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? האמתתת יש מלאא אבל לא דעת ת'שם שלהם XD 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אין 4. זמרת?שאקירה 5. להקה?לא מכירה שמות אבל נחמדים 6. רוק פופ או ראפ? פפפפוווופפפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי?!?! 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? מהה?!?!?! 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? שאקירההה 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) Hips don't lie 11. איזה שיר?^^^ 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? יש מלללאאא שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לב שבוווררר :[[[ 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ו' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה :]]] 4. והכי קצר? יוווםםם ואני מצטערתת על זה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אווופי .... אבל גם יוופפייי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהמממ קשהה אבל עדיייף הרבההה חבריים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כןןןן קרה הרבההה 8. מה עשית? ניפרדתי אחרייי כמה ימייםםםם 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעה 10. באיזה שעות זה היה? 3.00 בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? ואייי ס'חמודים הלווואייי עלייי 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? מממממ לינוייייוווושעעעע שלייי שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כןןן רק חבל שלפני שבוע הלך לעולמו :[[[ 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 250 (אמא די כועסת) 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה?שעה וחצי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? האמתת שהרבה זמן לא עד עכשיו הלא הייתי בבביייתתת 6. עם מי? אלמוווגג בת דודה 7.מתקשרים אליכם הרבה? כןןןן אבלל עכשיו שנשבל הפלאאא רק עם אני בבביייתת 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? יש בררההה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? ברוווורררר אני כבר משתגעת שאין פלאא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} ספירווושעע שלייי איןןן מללא זמן היא פשווטט חוופרתת לי \ ליניווושההה \ ופופי שלייי עד שתופסים אותתתה אז אפשר לתפוס אותה לכמה שעות בפלא XD 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף?^^ שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? בזמן האחרוווןן אהבתי יותר מידי שלא רציתי שיגמר הבית ספררר( כן אני יודעת אני די מוזרה בקטע הזה אבל מה לעשות מאוהבים) 2. אתה אוהב ללמוד? לאא תראו לי מישהו שכןן! 3. מה ממוצע הציונים שלך?82 על תשאלו אותי איך אני עדין בשוקקק שלא ניכשלתי בתמתמתיקה (60) 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? אהמממ... שצריך 5. האם מורות אוהבות אותך? יייש כאלה שכןןן 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? יאפ 8. האם אתה מבריז משיעורים? שצריך 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? אהממ.. לא ספרתי שנה הבאה יספוור 10. פעם רבת מכות בבית ספר? אהמממ... לאאא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? תלוי עם איזה מורה 12. אתה מתחצף למורה? ^^^^ שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשיייררר (אבל על תחשבו שיש לי קוווללל יפה XD ) 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? מה זההה 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? אהממ... תשאלו את אמא 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? ניראה לי שכןןן לפחות באמבטיה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל היום 6. זה עולה כסף? לאאא!! 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}ללללאאא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כןןן:]] 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כל החיייייםםם 10. מה אנשים חושבים על זה? שלא נדע!!!! 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? ליד אנשים 12. למה? כי יש בעיההה בקווולללל אנשים לא אוהבים שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? ברוווווררר 2. את מי אתם מעריצים? עברייייי ושאקירה 3. למה? כי עבריי פשוטטט מקסים ושאקירה סתםם רוקדת מושלם 4. פעם מגשתם אותו? עברי בהופעה שאקירההה גם לא ניראה לי אני יפגוווששש 5. הוא מחול או מהארץ? עברי מהארץץץ כמובןןן ושאקירה מחול 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? טוווב שמעווו עם שאקירה זה קצת בעיה בכל זאת הית בת ועברייי אהמממ.. חבללל הוא הומו :]]]] 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? האמת ששאקירה מעוד לפני המווון זמן ועברייי מההופעעעהה שהייתי אצלווו בהאנגר הוא פשווט מדהיים מה אתם יכולים להגיד שלאא 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקווול והריקווווד 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הוופעוותת 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? יאפפפ 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא בידיוווק 12. אפשר תמונה של אותו אחד?בכיייףף שלכם!

מורביט

New member
אאאאאני../images/Emo9.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?אממ כן. 2. מהם?לדפוק שלוש פעמים על עץ, עין הרע וכאלה.
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?אממ כן אני חושבת זה קרה פעם אחת. 4. אתה מאמין בחייזרים?לא. 5. אתה מאמין ברוחות?לא. רק בסיגי
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?אולי ביום מן הימים.. נשמע מגניב דווקא. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא יודעת לא עשיתי אף פעם. 10. פעם קראו לך?לא. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא
חח 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?ממש לא. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?קשה מידי להחליט. 3. איזה זמר אתה הי אוהב?עברי
4. זמרת?קרן פלס. 5. להקה?סינרגיה או שייגעצ
6. רוק פופ או ראפ?רוק-פופ
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לא מכירה
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אין לי איתם כלום חח 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עברי
אבל עדיף שלא
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)ג'סי
התמכרתי
11. איזה שיר?
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?לא יודעת
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לא הייתה. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?- 4. והכי קצר?- 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?שתיהם אני יודעת
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?כמה שעות אני יודעת. 10. באיזה שעות זה היה?לילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?שיהיה להם בכיף?
חח שיהנו וכאלה
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא.
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?150. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?6 שעות
כן זה עצוב.
4. עם מי היא הייתה?חברה. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שעתיים ככה. 6. עם מי?חברה התקשרה. 7.מתקשרים אליכם הרבה?אממ כן?
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לצערי כן, בטוח אני אמות מקרינה או משהו.
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}אנערף בטח אחי או מישו. 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?רק בשביל חברים. 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?70-75 ככה. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?שצריך
5. האם מורות אוהבות אותך?חלקן.
6. האם אתה מופרע?אממ |מגלגל עיניים של מסנג'ר| לא
7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?יאפ. 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא כל כך הרבה. רק מהלא מועילים. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?2-4 ככה. נו ספורט ספרות והיסטוריה זה לא מועיל! 10. פעם רבת מכות בבית ספר?ביסודי כן
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן
12. אתה מתחצף למורה?שצריך.
כל עוד נותנים לי כבוד אני מחזירה את אותו כבוד.
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?גיטרה.
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?שנה וחצי ככה. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?נראה לי. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?אממ לא יודעת. 6. זה עולה כסף?הגיטרה כן. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיף
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?אממ בתור תחביב כן. 10. מה אנשים חושבים על זה?לא חושבים על זה. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא. 12. למה?- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?מעריכים.
2. את מי אתם מעריצים?עברי. 3. למה?כי אני אוהבת תמוזיקה שהוא עושה ואותו בתור בן אדם. 4. פעם מגשתם אותו?כן. 5. הוא מחול או מהארץ?הארץ. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא חח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?שנתיים ככה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?ראיתי את הקליפ ניסים וזה היה נראה לי מטורף כל האנשים איך שהם קופצים וזה ואז תהחלתי לחקור וכאלה מי זה באמת עברי לידר. ומאז השאר היסטוריה
9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?הופעות דיסקים וכאלה. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?הוו כן. 12. אפשר תמונה של אותו אחד?כולם כבר מכירים אותו ואין לי כוח לעלות תמונה אז..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

התשובות שלי :]]]

שאלון על טבעי:
1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? אהממ... כן 2. מהם?נעל הפוכה, שעוברים מעלייי, חתול שחור, להיכנס ברגל ימין (המצאות של אמא XD) 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? הרבה זמן לא קרהה אבל קרה ממשהו כזה 4. אתה מאמין בחייזרים? ממש לא 5. אתה מאמין ברוחות?אהמ... לא יודעת אני לא סגורה על עצמי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא אבל מממש רוצה לנסות:]]] 7. איך היה?<> 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? יאפ 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? יאפ 10. פעם קראו לך? עשו משהווו אבל סתאםםם ילדה XD 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? אווווויייש לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}קרה משהווו אמרתי שאני רוצה ללכת לבריכה ואחרי חמש דקות חברה שלי התקשרה אם היא רוצה שנלך :p שאלון מוזיקה:
1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמיייםםם 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? האמתתת יש מלאא אבל לא דעת ת'שם שלהם XD 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברייי שליי 4. זמרת? שאקירה 5. להקה?לא מכירה שמות אבל יש נחמדים 6. רוק פופ או ראפ? פווופ (מה לי ולרוק) 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? שו? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי +שאקירה 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) hips don't lie 11. איזה שיר?^^ 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? יש הרבההה שגם אי אפשר להבין איך אוהבים אותם (הזמרים של הדיכאון) שאלון אהבה:
1. יש לך כרגע אהבה? לב שבווור:[[[
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ו' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה :]]] הוא היה מממש חומד 4. והכי קצר? יווום ואני מצטערת על זה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אווופפפי ...... אבל גם יוופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהמ... שאלה די קשה אבל מעדיפה הרבה חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? קרה הרבהה 8. מה עשית? היפרדתי אחרי יוווםםם 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?קצת פחות משעה 10. באיזה שעות זה היה? בלילללההה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? ואייי ס'חמודים הלווואייי עלייי 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? ליניווושעעע שלי שייךך?!! שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי? כן רק חבל שהוא הלך לעולמו לפני שבוע :[[ 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?250 (אמא די כועסת) 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי :]] 4. עם מי היא הייתה? ספירווווש שליי:* 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני כמה שעות 6. עם מי? אלמוווגוווש 7.מתקשרים אליכם הרבה? יאפ רק חבל שאפחד לא עונה הפלא נשבר 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? יש בררההה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? מאווווודדדד 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} ספירווושעע שלייי פשוט מללא זמן היא פשווטט חוופרתת לי \ ליניווושההה במקרה הזה אני חופרת לה היא מהמממתתתת\ ופופי שלייי עד שתופסים אותתתה אז אפשר לתפוס אותה לכמה שעות בפלא XD 11. יש לך טוקמן? המחיר שאמא מקציבה (זה גם סוג של טוקמן לא?! XD) 12. של כמה כסף? אהמ.. 150 לכו תסבירו שזה מעט שאלון בית ספר:
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?בזמן האחרוווןן אהבתי יותר מידי שלא רציתי שיגמר הבית ספררר( כן אני יודעת אני די מוזרה בקטע הזה אבל מה לעשות שהבן אדם שרואים כל בוקר עושה לך ת'יום ועכשיו הוא חסר לי) 2. אתה אוהב ללמוד?לאא, תראו לי מישהו שכןן! 3. מה ממוצע הציונים שלך? 82 על תשאלו אותי איך אני עדין בשוקקק שלא ניכשלתי בתמתמתיקה (60) 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?אהמממ... שצריך 5. האם מורות אוהבות אותך? יש כאלה שכן 6. האם אתה מופרע? לא עפתםם מה עשיתם ממניייי אני פשוט חומד:]] 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? יאפ אני 3>> אותם 8. האם אתה מבריז משיעורים? שצריך 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא ספרתי שנה הבאה אני יספווורררר 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? תלוי איזה מורה בכיתה 12. אתה מתחצף למורה? ^^^ שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשמוע מוזיקה ולירקוווד איתה XD 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא בידיוק 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? אהמ תישאלו את אמא :]]] 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? בטטטטח 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כמה שיותר 6. זה עולה כסף?אהמ... לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} גם לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? זה כיייף XD 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כל החיייםםם איך אפשר בלי מוסיקה 10. מה אנשים חושבים על זה? תשאלו אותם 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? ממממש ללללא 12. למה? כי אנחנו כאן בשביללללךךך שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? יאפ 2. את מי אתם מעריצים?עברייי שלייי ושאקירה 3. למה?עברי פשוט מקסים ושאקירה כי סתם היא רוקדת מושלם 4. פעם מגשתם אותו? לא פנים מול פנים את עברי בהופעה ושאקירה מממש ללא וגם לי ניראה לי 5. הוא מחול או מהארץ? עברי מהארץ ושאקירה מחול 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? טוווב שמעווו עם שאקירה זה קצת בעיה בכל זאת היא בת ועברייי אהמממ.. חבללל הוא הומו :]]]] 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? האמת ששאקירה מעוד לפני המווון זמן ועברייי מההופעעעהה שהייתי אצלווו בהאנגר הוא פשווט מדהיים מה אתם יכולים להגיד שלאא 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקול והריקוווד XD 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הווופעוותת 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? ניראה לי 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בכיייף שלכם!!!

שאלון חודרני הייתי אומר ../images/Emo3.gif.

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? פה ושם ... 2. מהם? עין הרע, דפיקות על עץ (למרות שזה מנהג נוצרי חבר'ה!), וכו'... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא שזכור לי. 4. אתה מאמין בחייזרים? כן. 5. אתה מאמין ברוחות? כן. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כן. 7. איך היה? בסדר , תודה
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן. 10. פעם קראו לך? כן. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? חחח לא שידוע לי, אולי..
. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} : לכולנו, לא? שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? מממ לא כל כך, לפעמים. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? מלחמה שקטה-היהודים. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? תום פטרובר, אביב גפן, עברי לידר. 4. זמרת? אורית שחף, שילה פרבר, אביגייל רוז (ייאלה שיצא כבר דיסק ואז אוכל לכתוב אותה רשמית).
. 5. להקה? היהודים. 6. רוק פופ או ראפ? רוק. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? חחח, קצת... 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אין לי דעה
. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם אביגייל רוז או שילה פרבר
. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) : לא עולה לי משהו בראש... 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? הדורבנים...חחח.. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? למה לדבר על זה? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? מורכב מאד... 4. והכי קצר? שלושה ימים. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם
. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? נראה לי אהבה של החיים עם כמה חברים אמיתיים, לא?
. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן. 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אה????? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? איזה כייף להם
. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? חחח כן.
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לאדע... 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? כמה שעות אני מניח... 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לא מזמן... 6. עם מי? לא זוכר
7.מתקשרים אליכם הרבה? חחח...מתקשרים... 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא...
9. אתה אוהב לדבר בטלפון? ממש לא. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} : לאחרונה עם עופרי. 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא. 2. אתה אוהב ללמוד? לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אותך? 6. האם אתה מופרע? 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשיר.
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? חח מאז ומתמיד , כולה תחביב
. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? מזמזם לי כל הזמן... 6. זה עולה כסף? לא
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כייף. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא. 10. מה אנשים חושבים על זה? לא חושבים
. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן. 2. את מי אתם מעריצים? מישהי מאד חכמה. 3. למה? כי היא גאונה
. 4. פעם מגשתם אותו? כן...כל שבוע
5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חחחחחחחחחחח לא! 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שנתיים בערך. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? החכמה שלה. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? חחחח.. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? לא יודע...
11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? חחח היא בת והיא בת 60 בערך או יותר... 12. אפשר תמונה של אותו אחד? ממש לא!

danielgn3

New member
חחחח וואו זה ארוך

בכלמקרה,
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? אני משתדלת לא לדרוך על הפסים במדרכה, ואסור להעביר סכין מיד ליד! זה עושה ריבים.. P: 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אני חושבת שקרה לי פעם 4. אתה מאמין בחייזרים? כן 5. אתה מאמין ברוחות? רפאים? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כןXD 7. איך היה? מותח משהו. סתם לא, לא הלך לנו. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? הייתי רוצה לעשות שוב :] 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא ממש 10. פעם קראו לך? מה?XDD 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא... 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן, קרה... שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? רק אם חברות שלי איתי והן מעבירות.. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? הכי אוהבת בכלל? יש המון.. אני חושבת שבעיקר "time of your life", "first day of my life", ו"להבין את המים". 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי...3> [ויוני בלוך אחריו...] 4. זמרת? זמרת? וואו.. אממ. דנה עדיני נחשבת זמרת? 5. להקה? גם יש הרבה.. אני חושבת שגרין דיי או סימפל פלאן לועזי, ועברי- שייגעצ ומוניקה סקס 6. רוק פופ או ראפ? רוק. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? הם מעולים.. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם עברי. או עם יוני.. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) Unwell של מצ'בוקס טוונטי. 11. איזה שיר? לא היתה כבר את השאלה הזאת? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? יהודה סעדו? לא, בעצם אני חושבת שלכל אחד מגיע לעשות את מה שהוא אוהב, למה צריך לוותר? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא ברור.. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ה'! 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודשיים בערך.. 4. והכי קצר? חודש אולי? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. יופי הוא בונוס. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? משהו באמצע כזה. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? נפרדתי ממנו XDD [אנלא רוצה לצאת מפגרת!] 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אממ 4 שעות אולי? אנלא יודעת.. אבל סביבות4-5 שעות. 10. באיזה שעות זה היה? בלילה... 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? "אוי חמודים"? סתם לא.. אממ. איזה כיף להם? 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא, יש לי דור 2 וחצי 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? פעם היה מגיע לי ל400, ואז עשו לי טוקמן. אז עכשיו 200 בערך. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה 4. עם מי היא הייתה? אממ חברה שלי שאני כבר לא בקשר איתה... 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול.. 6. עם מי? עם חברה. או עם אמא P: 7.מתקשרים אליכם הרבה? הרבה זה דבר יחסי. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן.. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא. זה מלא קרינה וזה גם לא נוח! 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אני חושבת ענבר.. או אמאXD 11. יש לך טוקמן? כן... 12. של כמה כסף? 100. אבל אני מוסיפה לעצמי בדר"כ S: שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן! 2. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה.. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 93 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא הרבה, מידי פעם 5. האם מורות אוהבות אותך? חלקן 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? מבית ספר? סוג של.. 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא. לפעמים משיעורים חופשיים בעצם. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 1 בקושי 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? כן, אבל רק למורות שמגיע להן! שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מוזיקה... נוע"ל. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן, אני מנגנת על גיטרה.. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? כיתה ו' נראה לי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן.. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כרגע לא הרבה, כי אין לי זמן 6. זה עולה כסף? כן. 40 ש"ח לשעהD: 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא... 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? זה כיף XD 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה שלא ימאס לי בדרך 10. מה אנשים חושבים על זה? הרבה אנשים עושים את זה, אז זה די רגיל כזה 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? בשנה האחרונה, לא 12. למה? -- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? להעריץ אנשים נראה לי דפוק. אני מעריכה אנשים, כאילו, את הכישרון שלהם 2. את מי אתם מעריצים? טוב כל פעם שיהיה כתוב מעריצה אז אני פשוט אתייחס לזה כמעריכה. אז אני אוהבת את יוני בלוך, עברי, ועוד מלא, תכלסXD 3. למה? כי הם מוכשרים 4. פעם מגשתם אותו? כן... את עברי כן, יוני לא 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? תלויXD 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? אממ את יוני מאמצע השנה, את עברי כבר מזמן... 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? אחותי... וחברה שלי 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הולכת להופעות בעיקר 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן... 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? אממ חלקם 12. אפשר תמונה של אותו אחד? אני חושבת שכולם מכירים חחח טוב, חפרתי בעיקר. אבל זה מילא לי זמן..[:

matanky

New member
ואם אתם סנובים ../images/Emo11.gif הוהו אז תראו לי את

הסנובנוב, הוהו ואם אתם צפונים אז תראו לי בטלפון
הופה הופה! שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? אין 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא זכור לי 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?מצד אחד מאוד, אבל מצד שני אני נורא מפחד 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} נראה לי שכן חחח שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי , יוסי .א. 4. זמרת? יש הרבה לא יודע חח 5. להקה? אין 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אם הייתי יודע מי זה הייתי אומר 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? שזה?
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? חחח לא להוציא דואט, כי אני לא טוב בלשיר
אבל להיות איתו על הבמה אז עברי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) וואו יש המון!!! 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? מירי?
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? אפשר להגיד
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בגן
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4 שנים?
4. והכי קצר? שעתיים חחחחח 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם ביחד.. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לא נראה לי שאפשר לבחור... 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעה ורבע 10. באיזה שעות זה היה? מאיפה אני זוכר 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? יאאא
[ תלוי אם הזכר יפה
] 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? אכן
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? אממ V3 נחשב דור שלישי אז כן... 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? תלוי ... בסביבות ה-150 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה? מישהו שאני לא מכיר
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? פעם אחת ואחרונה לפני חודשיים בערך
6. עם מי? איזה אחד שהכרתי בעיר וירטואלית
7.מתקשרים אליכם הרבה? כן
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? אממ אפשר להגיד 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אמא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לרוב כן 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 84+ 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? אני חושב שרובן כן 6. האם אתה מופרע? קצת 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא מבריז... למרות שהשנה הברזתי פעמיים אבל זה היה חד פעמי
10. פעם רבת מכות בבית ספר?
הוהו עדיף שלא לשמוע כמה פעמים רבתי מכות 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לפעמים יותר לכיוון ה.. לעיתים קרובות שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מחשב 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
ברור אל תשאלו 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 9? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? נראה לי שכן
אבל אין הרבה מכורים כמוני
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כמעט כל היום?
6. זה עולה כסף? החשמל כן
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן
10. מה אנשים חושבים על זה? גם הם משתמשים במחשב הרבה אבל לא כמו שאני ולמשל אתמול אמרו לי " מתן, זה מפחיד אתה חייב לטפל בזה וזה לא מצחיק "
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? ממש לא
12. למה? כי זה הדבר הכי כיף בעולם!!!!! שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? עברי 3. למה? כי הוא הדבר הכי מוכשר שקיים? 4. פעם מגשתם אותו? כן 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? האמת שפעם רציתי, אבל היום כבר לא. אבל לא הייתי מתנגד לכמה דברים..
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? עשרה חודשים... 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקול שלו... ואז שהתחלתי ממש לשמוע התחברתי יותר ויותר למילים... 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? צועקים בזכיתי לאהוב עברי תעשה לי ילד ואז כל מדינת ישראל שומעת את זה ברדיו גלגלצ?
סתם אמ.. אני הולך להופעות
בהופעה הראשונה הבאתי לו מכתב 6 דפי פוליו
וכזה דבר עם תמונה שלי ושלו משתי הצדדים..
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? לא יודע.. אני חושב שהרבה מעריכים אותו. אבל כאילו זה בולשיט כזה.. מבחינתי הערכה זה חלק בלתי נפרד מהערצה. ולהפך. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? ממש לא
כולם אומרים שהוא ממש מכוער.. חוץ מכמה ידידות וידידה אחת כפרעליההה!! שאומרת שאני ממש מזכיר לה אותו... ולא מפסיקה להגיד לי שאני ממש יפה
חיים שלה אני!!
12. אפשר תמונה של אותו אחד? אממ כן
שב"ש

למעלה