תשובות לשאלון שישי
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? עין הרע.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? בערך 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? בערך 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? ----------------------- לא עשיתי. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? חשבתי על זה פעם. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא. 10. פעם קראו לך? לא, אבל לימדו אותי. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא נראה לי. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? עלוב אבל לא. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? קשה, יש הרבה. 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? עברי לידר 4. זמרת? קרן פלס 5. להקה? היהודים, מטרופולין. 6. רוק פופ או ראפ? רוק! 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמד. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי המלך ! 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) נדמה לי הספייס גירלז 11. איזה שיר? "ואהבנו" / אביב גפן 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אממ עמיר בניון, האחיות פיק. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפניי שנה וחצי בערך. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? אני כרגע חברה שלו שנה וחמישה חודשים ויום
4. והכי קצר? חודש
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? גם זה חשוב וגם זה חשוב. לא יכולה להחליט מה יותר חשב. זה קשה! 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן. חח. 8. מה עשית? זרקתי את מי שיצאתי איתו. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? נדמה לי שעתיים או שעה וחצי. 10. באיזה שעות זה היה? אחה"צ. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? בבקשה אל תתחילו להמרח יותר מדיי, זה צת מגעיל לסביבה.. ואז, איזה חמודים הם.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 50 הכי הרבה. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא יודעת. 4. עם מי היא הייתה? לא זוכרת. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 10 -15 דק'. 6. עם מי? גיא, ידיד טוב שלי. 7.מתקשרים אליכם הרבה? אפשר לומר. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? בערך, כן. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? מאוד. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}? נראה לי שעם אמא. 11. יש לך טוקמן? לא
12. של כמה כסף? -------------------------------- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא ממש. 2. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה ועם מי. 3. מה ממוצע הציונים שלך? נראה לי בסביבות ה80. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא. 5. האם מורות אוהבות אותך? תלוי מי. 6. האם אתה מופרע? ממש ממש לא. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? לא
8. האם אתה מבריז משיעורים? לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? ----------------------- לא מבריזה. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? ----- לא רבתי -------------> 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? היו מקרים, אבל מעטים. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשמוע מוסיקה
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שהייתי בת 8 בערך. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן! 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כמה שיותר. 6. זה עולה כסף? תלוי... לא יותר מדיי משהו מינימלי ותקופתי. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה מחייה אותי ומכניס קצת אור לחיים שלי
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן! 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודעת ולא אכפת לי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא
12. למה? כי "no music no life" ואני מאמינה בזה! שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? את עברי לידר, מטרופולין, היהודים, אביב גפן, דנה ברגר (לא כולל להקות לועזיות) 3. למה? כי הם טובים! 4. פעם פגשתם אותו? לא
5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ
6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? בחלומות הלילה הכי ורודים / רטובים שלי
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? תלוי מי מיהם.. את עברי כבר 5 שנים בערך, את אביב כבר משהו כמו 8 שנים וגם את דנה ברגר. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? אהבתי את המילים והלחן, ואח"כ גם התחברתי לחלק מהשירים. 9.מה אתם עושים כדי לבטא את אהבתכם אליו? לומדת את רב השירים בע"פ ומשתדלת לא לזייף למרות שזה לא הולך
אבל התחלתי ללכת להופעות, קונה
ומתמסרת להם. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן
11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בטח -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=29121988&album=218531 ו.. המלצת השבוע: אין לי מושג מה לכתוב פה...
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? עין הרע.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? בערך 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? בערך 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? ----------------------- לא עשיתי. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? חשבתי על זה פעם. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא. 10. פעם קראו לך? לא, אבל לימדו אותי. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא נראה לי. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? עלוב אבל לא. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? קשה, יש הרבה. 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? עברי לידר 4. זמרת? קרן פלס 5. להקה? היהודים, מטרופולין. 6. רוק פופ או ראפ? רוק! 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמד. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי המלך ! 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) נדמה לי הספייס גירלז 11. איזה שיר? "ואהבנו" / אביב גפן 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אממ עמיר בניון, האחיות פיק. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן