שאלון שישי :]

אוי מתן ../images/Emo6.gif

הם דיברו על תמונה של מי שאתה מעריץ. [נראה לי O:] אבל זה מילא. מתן. מה לעזאזל חשבת לעצמך כשלבשת חולצה כתומה ומכנס כחול?!!@# תהיה בריא

matanky

New member
האמת.. ../images/Emo6.gif

שזו הפעם הראשונה שהכנתי לעצמי בגדים בבוקר
אז התוצאות מדברות בעד עצמן

merry לנצח

New member
ארררוך ../images/Emo2.gif

1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? אממ יש כמה..
2. מהם? לא להעביר סכין מיד ליד ונראה לי שרק זה.. צריך להיזכר.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא 4. אתה מאמין בחייזרים? לא
5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? ממ , ככה ככה 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא.. אמאאללה 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} פפפ , המוווון פעמים , אבל דברים שטותיים , אמרתי לידיד שלי שהלך על המכונית "פתאום האזעקה פועלת" ואחרי שנייה היא פעלה.. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? "מלאך" של אביב גפן 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? נממ , יש כמה.. עברי לידר , אביב גפן..
4. זמרת? אורית הסולנית של היהודים. 5. להקה? היהווודדים [: שייגעצ , מוניייקה סקס 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? שוו ? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? חמודדדים.. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי לידר 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) "מלטף ומשקר" , לא יודעת למה.. 11. איזה שיר? לא עולה לי כרגע... 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סופרסתם
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ז' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? אממ חודש ? 4. והכי קצר? חח יומיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם חשובים 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הרבה חברים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן
8. מה עשית? נפרדתי מהחבר 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? פפ , שעתיים 10. באיזה שעות זה היה? בשעות הקטנות של הלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? הוו , חמודים ..
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100 ומשהו.. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה 4. עם מי היא הייתה? החברה הכי טובה שלי [: 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? עם ענבל , שכחתי לקחת ממנה את המפתח
7.מתקשרים אליכם הרבה? אממ אפשר להגיד 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? יאפ 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אבא , אביב 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן 2. אתה אוהב ללמוד? לאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 בערך.. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? חח כן
5. האם מורות אוהבות אותך? ממ יש כמה.. 6. האם אתה מופרע? קצת 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? אהא 8. האם אתה מבריז משיעורים? לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא הרבה בכלל , קשה אצלנו להבריז.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? חחח ככן ! 12. אתה מתחצף למורה? כן שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לרקוד 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 5 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 3 שעות שלוש פעמים בשבוע 6. זה עולה כסף? כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה משחרר 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה "אצלי" , סתם פלצנות 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? נוצרות דלקות ברגליים שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? ג'וני דפ 3. למה? כי הוא משחק מעולה וגם כי.. הוא חתיייך 4. פעם מגשתם אותו? לא 5. הוא מחול או מהארץ? חו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא הייתי מתנגדת
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? השנה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? נממ , הסברתי כבר למעלה - כי הוא משחק מעולה וגם כי הוא חתיך 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? כלום.. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן , נראה לי 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד?

ב ר י ק

New member
../images/Emo13.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?אממ כן 2. מהם?עין הרע 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 4. אתה מאמין בחייזרים?חח לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?מזה? 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?- 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?כן אבל לא האמנתי.אמרו שיהיו לי 7 ילדים\: 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}לא זוכרת.. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא ממש 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? ואולי 3. איזה זמר אתה הכי אוהב?איזה שאלה..עברי ורן דנקר
4. זמרת?נינט[!?]למרות שהיא מעצבנת אבל היא היחידה שעלתה בראש 5. להקה?שייגעצ,מוניקה סקס,סינרגיה 6. רוק פופ או ראפ?שלושתם 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?חח הוא חתיך 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?מיזה?? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אעעעעעעע נו ודאי שעברי 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)האמ..יש הרבה.. 11. איזה שיר?כנ"ל 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?אריק ברמן מעצבן \: שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא ממש.. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ז' עם שכן שלי
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חודשיים 4. והכי קצר?שבוע..או נראלי פחות\: 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי..אבל גם יופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא היינו ממש חברים..\: 8. מה עשית?חתכנו 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?ואייי מלא..יכול להגיע ל5 שעות 10. באיזה שעות זה היה?בלילה..10 ככה.. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?נייס 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?חח לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא חח 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?ישלי טוקמן
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה ו-40 דק' 4. עם מי היא הייתה?חברה טובה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אתמול 6. עם מי?חברה שלי מאילת 7.מתקשרים אליכם הרבה?די.. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא!
9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}?רעות וחן 11. יש לך טוקמן?כן 12. של כמה כסף?200 שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן ולא 2. אתה אוהב ללמוד?לא ממש 3. מה ממוצע הציונים שלך?אממ וואלה בסדר. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?פעם העתקתי ונתפסתי ומאז לא מעתיקה! 5. האם מורות אוהבות אותך?לא יודעת.. 6. האם אתה מופרע?אמממממממ באמצע כזה..אבל לא ממש 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כל בית ספר חחחח 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?- 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?ואי כן חחח 12. אתה מתחצף למורה?כשהיא מעצבנת שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לרקוד 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? בוודאי :] 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?6 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? אממ די הרבה 6. זה עולה כסף?כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיפ,שחרור כזה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?בטח 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה כיפ גדול 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?כן.. 12. למה?בגלל הלחץ של הלימודים שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?אעע כן 2. את מי אתם מעריצים?עברי ורן דנקר 3. למה?כי אני אוהבת אותכם 4. פעם מגשתם אותו?רק את עברי 5. הוא מחול או מהארץ?מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חחחחח לא נראלי שהוא רוצה אותי 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?מלפני 3 שנים בערך 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?התאהבתי בשיר "ואולי" ואז קניתי תדיסק"יותר טוב כלום"והתאהבתי בו :) 9.מה אתם עושים כדי לבטא את אהבתכם אליו?הולכת להופעות 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כ=ן! 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?בטח 12. אפשר תמונה של אותו אחד?

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא,באתי לעשות ואמרתי לאבא שאני הולכת לעשות סיאנס. הוא שמע על זה וסיפר לי סיפורים על אנשים שהוא מכיר,אז החלטתי לא לעשות אני אסתדר גם בלי זה. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא ממש 10. פעם קראו לך?כן,וזה היה נכון נראלי. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}בטח,כל הזמן. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אלפא וגבריאל 4. זמרת? 5. להקה?פינק פלויד ואלג'יר 6. רוק פופ או ראפ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אחלה. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?מירי מסיקה שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?חד צדדית,ולא ממש. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?במבה. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?רציני? 0. 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?מליון שעות? 10. באיזה שעות זה היה?כל שעות היום. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?כלום 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא יודעת,יש מצב 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?250-300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעתיים? 4. עם מי היא הייתה?לא זוכרת 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני חצי שעה בערך 6. עם מי?ידיד 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן וזה מציק רצח 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}שבט 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?לא יודעת זה תלוי..תנך 35,היסטוריה 60,מתמטיקה 95,אנגלית 90,תקשורת 95, ערבית 85. מה עוד יש? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?חח בטח,אני חייה על זה. 5. האם מורות אוהבות אותך?כן 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא זוכרת 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן 12. אתה מתחצף למורה?לפעמים שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?צילום 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?אלך. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?12 אהבתי וידאו וכבר מעל שנתיים סטילס. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?לא יודעת. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?לא יוצא לי הרבה. 6. זה עולה כסף?חח המצלמה שאני רוצה תעלה הרבה מאוד. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי הוא הדבר הכי מדהים שיש. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?מקווה. 10. מה אנשים חושבים על זה?לא יודעת 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה?ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כן. 2. את מי אתם מעריצים?ניקח אחד..צ'ה גווארה. 3. למה?כי זה מדהים מה שהוא ניסה לעשות. 4. פעם מגשתם אותו?פח. 5. הוא מחול או מהארץ?חו"ל. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?חח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?ממ ואו,שנים. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?לא יודעת איך בגלל הגעתי אליו. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?אני לא מבטא את אהבתי אליו.. אבל יש לי אוסף די גדול של דברים שלו וכתבות עליו. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?לא 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?לא יודעת 12. אפשר תמונה של אותו אחד?
ו.. המלצת השבוע: שלושת הנינג'ות בפעולה! http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=15841 נחשו מי אני מפה P: ותדרגו 5 כן?!?!

tohar6

New member
ארוךךךךך מאוד אבל ממש מגניב :))

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? אסור להשאיר דלת של ארון פתוחה, אסור לזרוק ציפורן על הריצפה, לפני מבחן המתמט ישנים עם מחשבון מתחת לכרית ולפני מבחן בתנ"ך ישנים עם התנ"ך מתחת לכרית :)) 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אני כמעט אפ פעם לא זוכרת תחלומות שלי 4. אתה מאמין בחייזרים? כן מאוד וגם ראיתי פעם :)) 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כן 7. איך היה? מעניין, מפחיד, מרתק ובעיקר מצחיקקק 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כמעט בטוחה שכן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא!! 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? "זה טוב" 3. איזה זמר אתה הי אוהב? מי אם לאאא-- "עברי לידר" 4. זמרת? אין 5. להקה? אולי אולי כנסיית השכל 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אני אחת החלשותתת בשירה.. חבל לכולם אם אני יוציא דואט עם מישהו.. אבל לא הייתי מתנגדת לשבת ככה בכיפ בחדר חזרות עם עברי חח 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) זכיתי לאהובבב כלכך 11. איזה שיר? ממ הרבה אבל בעיקר זה טוב 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? חחח שריפ, עופר לוי, תמיר גל ועוד כאלה.. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? סופ כיתה ט' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חצי שנה 4. והכי קצר? חח שבוע או שבועיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? לא ממש עשיתי משו 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? ימיםםםם.. ממש משו כמו 48 שעות 10. באיזה שעות זה היה? השיחה התחילה ביום ונמשכה ללילה ואז ליום שלמחורת וכו' 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? איזה חמודיםםםםם ומקנאה קצת.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 170 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4 שעות 4. עם מי היא הייתה? החבר מחהחצי שנה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני 5 דק' 6. עם מי? אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה? חח לפעמים, זה בא בתקופות 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברות 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 76 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא הרבה אבל מעתיק 5. האם מורות אוהבות אותך? חלקן, הרוב לא 6. האם אתה מופרע? חח יש שיגידו 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן חחח המון 12. אתה מתחצף למורה? משתדלת שלא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? להאזין למוזיקה של עברי 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ממ לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? חח כמה שנים בודדות 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן המון 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? במשך כל היום 6. זה עולה כסף? אפשר לומר שכן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה נותן לי הרבה הרבה אושר ועושה אותי שמחה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן אני בטוחה 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני מושפעת מדי ושזה כבר ניהיה חולני 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לאאאא 12. למה? כי זה עושה אותי מאושרתתת ואני בחיים לא יפסיק עם מה שעושה לי טוב והרגשה מעולה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? עברי לידר 3. למה? כי הוא מוזיקאי מדהים ויוצר ענקקק והוא בן אדם שמגיע לו כל הערכה וכל הערצה 4. פעם מגשתם אותו? כן :)) 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? אאא כןןן כלכך אבל זה בלתי אפשרי חח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שנתיים וחצי 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? פשוט לראות הופעה שלו ואיך הוא מתנהג על הבמה וזז על הבמה, ה שואו שהוא נותן לקהל 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הולכים לכל הופעה שהוא מופיע בה, קונים את כל הדיסקים שלו, קונים לו מתנות 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כןןןןן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? הרוב לא :( 12. אפשר תמונה של אותו אחד?

אני לא מאמינה שהתעוררתי לפני כמה דקות

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? יאפ 2. מהם? לא לחפוף ראש לפני בחינה..ואסוק לדפוק על עץ..! זה מנהג נוצרי! צריך לומר "חמסה חמסה חמסה"-לידיעתכם
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? ואוו..כן..כמה פעמים.. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? אין לי כלכך מישהו שהיתימעוניינת להעלות בסיאנס 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן..בכף יד 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}: כן. וזה מפחיד
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? ודאי 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? כרגע..? את אמברלה של ריהאנה..ואת "ביקוס אוף יו" של ני-יו [או משהו כזה] 3. איזה זמר אתה הי אוהב? כרגע את ג'סטין ואת עברי 4. זמרת? לאדעת..אוהבת כלמני..אין מישהי שהיא הכי אהובה 5. להקה? ממ כרגע קולומביה 6. רוק פופ או ראפ? פופ וראפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לא ממש שמעתי עליו..אבל ממה ששמעתי-הוא מעפן
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? יש להם שירים נחמדים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? מדונה 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) וואו...ממש קשה להחליט...לא עולה לי קליפ ממש מדהים...אבל היו ממש המון קליפים שאהבתי שהם לא היו ממש יפים.. 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? הראל מויאל שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? בערך 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ה'...כשהתאהבתי ברותם זיסק מהפרסומת של דני
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה 4. והכי קצר? 4 חודשים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? חשוב שהם יהיו משולבים...אם למישהו יהיה אופי מדהים והוא לא ימצא חן בעיניי מבחינה חיצונית-לא אוכל לראות את עצמי איתו...כנל ההפך.. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? חברים...כי חברים הם לתקופה ארוכה..ואהבה יכולה לבוא וללכת
7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? נפרדתי ממנו.. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לילה שלם... 10. באיזה שעות זה היה? לילה..
11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? מקנאה קצת
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 150-200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה ומשהו 4. עם מי היא הייתה? חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לאדעת אם הרבה..אבל מתקשרים
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? מתקשרת כשצריך וכשמשעמם
9. אתה אוהב לדבר בטלפון?יאפ..אבל מעדיפה פנים מול פנים 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם האקס ואיזה 3 חברות 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? סיימתי לפני שנתים 2. אתה אוהב ללמוד? לא אהבתי...ועכשיו אני קצת מצטערת על זה 3. מה ממוצע הציונים שלך? 87 :< 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? הייתי מעתיקה..אבל לא הרבה מאחרים...היו גם שליפים וזה 5. האם מורות אוהבות אותך? אהבו מאוד 6. האם אתה מופרע? לא היתי מגדירה את עצמי כמופרעת..אבל הייתי כן מפריעה...הייתי מהתלמידים ה"בולטים" בכיתה
7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? הייתי מבריזה המון 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? היתי מבריזה לפחות פעם ביום...והיו פעמים שהיייתי מבריזה ליום שלם [נו מה, אם יש אחלה שמש בים, או איזה SALE מטורף בקניון-אני אשב בכיתה?
] 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן 12. אתה מתחצף למורה?לעיתים ממש נדירות..אני לא חצופה.. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לאדעת..פעם ממש אהבתי לנגן בפסנתר...אבל לא הלך לי... 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ניסיתי ללמוד..אבל אין לי שמיעה מוזיקלית או משהו כזה... 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? חן אהרוני
2. את מי אתם מעריצים? ^ 3. למה? כי הוא שר מהמם, והוא חמוד ברמות 4. פעם מגשתם אותו? כן 5. הוא מחול או מהארץ?הארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?מהאודישנים לכוכב נולד 5 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? השירה המדהימה שלו וסיפור החיים המדהים שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? כלום..סתם מציקה לו
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? לאדעת...אולי לא מעריצים-אבל תומכים בו
11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד? ממ טוב נו

../images/Emo19.gif../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא ממש... 2. מהם?
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?
4. אתה מאמין בחייזרים?
לא יודעת 5. אתה מאמין ברוחות?
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?
7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?זה מותח אותי נורא, אבל מצד שני גם מפחיד
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?
10. פעם קראו לך?
בקלפים. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?
2.איזה שיר אתה הכי אוהב?"עכשיו טוב" של מר גלעד שגב. 3. איזה זמר אתה הי אוהב?את עברי ואת גלעד. 4. זמרת?מירי מסיקה נראלי
5. להקה?הדורבנים. 6. רוק פופ או ראפ?רוק. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?משומשו 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עםאף אחד, למה להרוס שיר?!? למה? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)"עכשיו טוב"- כמה מפתיע
11. איזה שיר?נו כנ"ל 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?הו מאיה בוסקילה. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא ולא.. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?אתמול בחמש אחר-הצהריים 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?של גבר? קשר רומנטי לא היה ולא נברא מעולם 4. והכי קצר?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי?גם וגם
,לא אצא עם בחור שנראה כמו תחת ולא אצא עם גבר מגעיל. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא ולא. 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?הרבה זמן. 10. באיזה שעות זה היה?
11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?ואו! 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא ולא... שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?פעם היה יוצא ממש מעט, אבל התמכרתי לSMSים, אז יוצא סביר + 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?לא יודעת 4. עם מי היא הייתה?סביר להניח שעם חברה או משו 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אמת'אמת שלפנ דיי הרבה זמן, כמה שעות 6. עם מי?דודה שלי- עמית 7.מתקשרים אליכם הרבה?לא הכי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא!
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}צליל נראלי, או עם אמא, או עם חברה שלי שנוהגת לעצבן בטלפון 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
2. אתה אוהב ללמוד?
3. מה ממוצע הציונים שלך?בין 92 ל96 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
תלוי 5. האם מורות אוהבות אותך?מסתבר 6. האם אתה מופרע?בבי"ס לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?נגיד ש 8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?0 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?מחשב. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?ברור, מה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?הרבה 6. זה עולה כסף?רק בהתחלה, אח"כ רק חשמל 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לפעמים, לא הרבה 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?ככה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
10. מה אנשים חושבים על זה?... 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?
12. למה?ככה. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?יאפ, בערך 2. את מי אתם מעריצים?עברי לידר וגלעד שגב. 3. למה?כי הם מוכשרים. 4. פעם מגשתם אותו?את עברי כן, גלעד לא. 5. הוא מחול או מהארץ?ישראל
. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?שנתיים ויותר 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?לא כדאי שאני אתחיל 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?
10. הרבה אנשים מעריצים אותו?את עברי כן
את גלעד לא, וחבל. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?מה אכפתלי שיגידו מה שהםרוצים 12. אפשר תמונה של אותו אחד?לא, כי אין לי על המחשב הזה ו.. המלצת השבוע: שלושת הנינג'ות בפעולה! הודגש באמצעות מדגישומטיק

shirapeled

New member
שימו ערוץ 10!

יש את ה-live earth שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אממ בערך.. זה הי הנורא מפחיד 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? רציתי, אבל וויתרתי 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כבר לא מעניין אותי 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? פעם 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} סביר להניח שזה קרה מתישהו.. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? אין לי 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אמממ.. carnival- the cardigans.. אבל זה משתנה הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי
4. זמרת? אבריל נדמה לי.. 5. להקה? ביטלס, קרדיגנס, אוונסנס 6. רוק פופ או ראפ? רוק פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אני לא חושבת עליו. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? טובים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לא מאחלת לאף אחד לשמוע אותי שרה, אבל אם כן.. אז עם שאקירה 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) my favorite game של קרדי, הוא ענק, ואני בשוונג שלהם.. 11. איזה שיר? שיר הכי יפה?.. לא עולה לי משו 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? מזרחית למיניהם, רוני סופרסטאר שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? בערך.. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני.. שנתיים 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? אממ כמה חודשים 4. והכי קצר? שבועיים נראה לי, משו בסגנון 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הממ.. נרא הלי שחברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? כמה שעות טובות.. 10. באיזה שעות זה היה? בלילה.. זה משתנה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? הלוואי וגם אני הייתי ככה.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? חח לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100-150 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים וחצי.. ואני התקשרתי! 4. עם מי היא הייתה? חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אממ.. אתמול בערב 6. עם מי? חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא המון 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא המון.. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן.. לא בפלאפון 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברות 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? זה בסדר.. 2. אתה אוהב ללמוד? לא במיוחד 3. מה ממוצע הציונים שלך? אממ 90? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? רק כשאין ברירה 5. האם מורות אוהבות אותך? חוץ מכמה מסוימות.. 6. האם אתה מופרע? נהה.. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לעיתים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לקראת הסוף זה מתרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? אהא 12. אתה מתחצף למורה? לא מתחצפת.. אבל זורקת משפטים כאלה שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לצייר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא, אבל אני במגמה 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שאני קטנה.. רק לאחרונה התחלתי להתעמק בזה 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אממ כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? פיי זה תלוי במוזות 6. זה עולה כסף? הציוד.. והרבה! 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} חח אני לא מוכרת ציורים 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה מרגיע, משחרר והכי כיף בעולם! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מקווה מאוד, שזה לא היהי תחביב אלא מקצוע 10. מה אנשים חושבים על זה? חלק חושבים שזה נחמד אבל בזבוז זמן.. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא! 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?לא 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד?

אין כמו היםםםםם:]

הופה הופה! שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? חתול שחור, סולם, מראה, להפוך את הנעל כל פעם שהיא הפוכה 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? חח לא נראלי אבל יש לי כ"כ הרבה דה ז'ה וו שזה ממש אבל ממש מפחיד!!11
4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא למה שאני אעשה?
7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?תודה לאל, לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כל הזמןןןןן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? שיר אחד רק?! לא אפשרי
3. איזה זמר אתה הי אוהב?עברי 4. זמרת?אממ רונית שחר לדעתי מוכשרת בטירוף 5. להקה?החגב הגידם
6. רוק פופ או ראפ?רוק פופ וראפ
הכל הולך 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מעפן מעפן, אבל חתיךךך
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אחלה להקה, הם מעולים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?נחשו 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אממ אם כבר דיברנו על רד הו ט צ'ילי פפרס אז הקליפ של קליפורניה זה שהם דמויות במחשב אדירררר לדעתי אני אוהבת אותו עוד מאז שאני קטנה
11. איזה שיר? שוב, אי אפשר לענות על זה ככה.. חח אז אני רק אגיד שבזמן האחרון אני שומעת הרבה דניאל סלומון שהוא מדהים בעיני 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אייל גולןןןן.. חחח למרות שהיום בים אני וחברות פצחנו במחרוזת שירים מזרחיים אני יודעת אותם כ"כ טוב הייתי בהלם
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אממ אולי עכשיו? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?3 חודשים 4. והכי קצר? חח בנתיים זה רק שבועיים אז עכשיו חח אבל בע"ה זה ימשיך.. אז אפשר להגיד שכמה ימים או משו כזה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?שילוב של שניהם זה מנצח.. למרות שהרבה פעמים האופי גורם לך לאהוב גם את המראה החיצוני, ולהפך 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לאדעת, שניהם . 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? בערך 8. מה עשית? כלום, זה עובר לאט לאט.. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 3 שעות ככה חח 10. באיזה שעות זה היה? בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? איזה כיף להםםם... למה חבר שלי לא כאן עכשיו?
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בזמן האחרון יותר מ100 וזה ממש הרבה לדעתי אני רוצה לעשות טוקמן 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעתיים בערך חחח אני יכולה לדבר בטלפון שעותת 4. עם מי היא הייתה? חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום בבוקר 6. עם מי?חחח שנייה תנו לי להיזכררר... אהה עם ענת:) 7.מתקשרים אליכם הרבה?חח נראלי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? אממ חח אם רק התחיל החשבון אז כן.. אם לא אז אני אמצא כבר איך להודיע למישו שאני צריכה לדבר איתו.. (צלצול ניתוק אהמממ
) 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אממ חברות שלי או חבר שלי 11. יש לך טוקמן?לא ואני ממש מתכוונת לעשות 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן! 2. אתה אוהב ללמוד?חח זאת שאלה כאילו? לאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך? לא קיבלנו תעודות השנה
אבל נראלי 90 ומשו... 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?כשצריך 5. האם מורות אוהבות אותך?כן
חוץ מהמורה לשל"ח כוסאמא שלווו 6. האם אתה מופרע?אני מופרעת רגשית
7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? חח תלוי.. אם זה שבוע לפני סוף בציפר.. אז לא באים לבציפר חחח... ואם זה בשנה עצמה אז מידי פעם כשאין לי ממש כוח 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?חח כן 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? אממ המחשב
חח ולשחק טניס 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?כן.. לטניס ועכשיו אני חוזרת לנגן בפסנתר סופסוף:] 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?טניס מגיל 11 בערך.. ופסנתר למדתי שנתיים, עשיתי הפסקה של שנתיים כי עברנו בית.. ועכשיו אני כנראה חוזרת 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כמה פעמיפ בשבוע 6. זה עולה כסף? חח ברור 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? זה כיף
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מקווה שכן 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה מגניב.. תגידו לא היה את השאלון הזה פעם?!
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?כן 12. למה?כי לפעמים צריך הפסקה מדברים שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? עברי אממ חח אבל אני מתנגדת בתוקף למושג הערצה 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה?כי הוא מוכשר בטירוף חח די אני לא אתחיל לחפור פה על זה 4. פעם מגשתם אותו?כן
5. הוא מחול או מהארץ?ישראל זה הכי אחי 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?א-מןןןןןןןןןן
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?אני שומעת אותו כבר שנה וחצי ככה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? לא להעריץ.. חח אבל לאהוב אותו- אז הוא עצמו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הולכים להופעות, קונים דיסקים, מחפשים עליו מידע... נו מה שכולנו עושים פה חחח
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? ברורררררר 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? חח הרבה אומרים שלא
12. אפשר תמונה של אותו אחד? חח אין לי כח להעלות אבל באלבום תמונות של הפורום יש:]

shirli15

New member
נזכרתי קצת מאוחר ...

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן !! 2. מהם? נעל הפוכה , לא לעבור מעל מישהו כי אז הוא לא יגדל ... ועוד כמה לא זוכרת 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן ...
4. אתה מאמין בחייזרים? לא !!!!! 5. אתה מאמין ברוחות? לא !!! 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא , זה מלחיץ 7. איך היה?
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אמממ ... לא שזכור לי שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמים , כשאין מה לראות 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? "לבד" של עברי 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? ע ב ר י
4. זמרת?
5. להקה? FALL OUT BOY 6. רוק פופ או ראפ? הכל [ : 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי !? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? מי אלה האנשים האלה?...לא מכירה חחחחח 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי .. כמובן !!! למרות ......שהקול שלי זוועה חחחח 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)
11. איזה שיר?
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כל הזמרי דיכאון למינהם ... סתם שרים ובוכים , לממממממממה !? \: שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? אמממ ... לא ממש חחחח 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ז'-ח' וחצי מכיתה ט' חחחח 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנתיים וחצי 4. והכי קצר? שבועיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם , אני לא יכולה לצאת עם חייזר נכון?! ואני גם לא יכולה לצאת עם זבל .. למרות שיצאתי כבר עם אחד כזה חחחח 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה באה והולכת , וככה גם חברים ... הכל עובר בחיים !!! 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? אממ ... כן
8. מה עשית? מה אני יכולה לעשות!?...נפרדתי ממנו כי הבנתי שאני לא אוהבת אותו !! 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אממ ... 5 שעות 10. באיזה שעות זה היה? לא זוכרת ! 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? קינאה
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לאאאא ... לא להגזים !! שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן , ובא לי להעיף אותו מהחלון 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200 לא יותר ! 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 3 וחצי שעות ..ואחר כך עוד שעה חחחח 4. עם מי היא הייתה? מוטי , ידיד טוב שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה 6. עם מי? אמא חחחח התקשרה לשאול איפה אני 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן ! 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כשצריך 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש .. זה מחמם את האוזו , מציק !! 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברות 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? ברור ... חולמת על זה בלילה ...ושואלת את עצמי כל יום מתי יגמר החופש
נו באמת !! 2. אתה אוהב ללמוד? מאאאאאאאאאאאאאאאאוד ...חחח לא ! 3. מה ממוצע הציונים שלך? 71 בלחץ 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? חחחחחחחחחח כן !! 5. האם מורות אוהבות אותך? כן ... אני מתוקה
6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? לא אני בודדה חחחח 8. האם אתה מבריז משיעורים? הברזתי השנה הזאתי פעמיים חחחחח 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?
10. פעם רבת מכות בבית ספר? כה חחחח אבל לא אני התחלתי , אז הייתי חייבת להתגונן חחחח 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? הרבה מ-א-ו-ד 12. אתה מתחצף למורה? תלוי למי , אבל לא בהגזמה ... שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?
6. זה עולה כסף?
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
10. מה אנשים חושבים על זה?
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?
12. למה?
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? ברור
2. את מי אתם מעריצים? עבבבבברי המללללללללללללללך !! 3. למה? כי הוא מושלם , מוכשר , חתיך , חמוד , ו..בגלל שהוא הומו ולא מתבייש בזה !! 4. פעם מגשתם אותו? ברור [ : 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? מי לא ?! 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שנה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? השירים שלו , הכישרון שלו , והיופי שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? פעם הייתה לי דלת מלאה מפוצצת של הפוסטרים שלו , ואמא שלי הורידה אותם ובלי כוונה זרקה אותם ... בכיתי כמעט יום שלם , בהופעה האחרונה זרקתי לו חולצה לבמה ורשמתי שאני אוהבת אותו ... ואז ראיתי אותו וחיבקתי אותו וקפצתי עליו .. זה מראה ככמה אני אוהבת אותו לא !? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? נו ברור ....זה עברי 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כןןןן .. כי זאת האמת 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בכייייייייייייייייייייייף

sharwan

New member
קאז. ../images/Emo9.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן...
2. מהם?כמעט כולם. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?הא אה.. כמה פעמים! 4. אתה מאמין בחייזרים?כן
5. אתה מאמין ברוחות?כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא!! אמאלה! 7. איך היה?היה נפלא 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?ממש לא! 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?לא, אבל קראו לי ספר כשהייתי קטנה
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?די נו
זה מפחיד השאלון הזה
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?מדי פעם 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?תלוי בתקופה..כרגע זה THE REASON 3. איזה זמר אתה הי אוהב?עברי
4. זמרת?איימי לי!!
5. להקה?אוונסנס 6. רוק פופ או ראפ?רוק
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לא יודעת
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?כל השירים שלהם נשמעים בדיוק אותו הדבר
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עברי
ואיימי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)חוץ מהקליפ שלי?
11. איזה שיר? יש מלא 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? מממ.. אבי ביטר?|סדגש שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן...
2. מהם?כמעט כולם. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?הא אה.. כמה פעמים! 4. אתה מאמין בחייזרים?כן
5. אתה מאמין ברוחות?כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא!! אמאלה! 7. איך היה?היה נפלא 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?ממש לא! 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?לא, אבל קראו לי ספר כשהייתי קטנה
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?די נו
זה מפחיד השאלון הזה
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?מדי פעם 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?תלוי בתקופה..כרגע זה THE REASON 3. איזה זמר אתה הי אוהב?עברי
4. זמרת?איימי לי!!
5. להקה?אוונסנס 6. רוק פופ או ראפ?רוק
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לא יודעת
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?כל השירים שלהם נשמעים בדיוק אותו הדבר
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עברי
ואיימי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)חוץ מהקליפ שלי?
11. איזה שיר? יש מלא 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? |סדגש *****תכף אני אמשיך...******

vered151

New member
יש מצב אני אאחר בגלל השאלון הזה ../images/Emo4.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?
2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?
4. אתה מאמין בחייזרים?
5. אתה מאמין ברוחות?
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?
7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?
10. פעם קראו לך?
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?
2.איזה שיר אתה הכי אוהב? וואי יש המון
3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי לידר 4. זמרת?
5. להקה? לא יכולה לבחור!!!!! ברייקינג בנג'מין אגדיים 6. רוק פופ או ראפ? רוק
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? חביבים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אני? חחח עם אפחד 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) דרך המלך 11. איזה שיר? אי אפשר ךענות על זה נו! 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אבריל לאבין/אריק ברמן שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?
4. והכי קצר?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם וגם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לא יודעת
7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?
8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעתיים וחצי 10. באיזה שעות זה היה? מאוחר בלילה..עד איזה 4 משו כזה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? איזה חמודים =] 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 250-300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים וחצי... 4. עם מי היא הייתה? ידיד שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 5 דקות 6. עם מי? עינבי 7.מתקשרים אליכם הרבה? תגדיר הרבה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כנל 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} בנד 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
2. אתה אוהב ללמוד?
תלוי מה אבל... 3. מה ממוצע הציונים שלך? 90 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אותך?
6. האם אתה מופרע?סתם היפרקטיבית 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?
8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 5-6..היו תקופות שיותר 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? סוסים
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שאני זוכרת את עצמי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כבר לא 6. זה עולה כסף?
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? אהבת חיי 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
10. מה אנשים חושבים על זה? חלק מתלהבים חלק אדישים 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?
12. למה? אין זמן.. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?
מעריכה. לא מעריצה 2. את מי אתם מעריצים? מעריכים? את עברי, אביב גפן, משינה, מוניקה 3. למה? כי הם נאמנים לעצמם ועושים דברים שאני אוהבת בכוחות עצמם. הם יוצרים 4. פעם מגשתם אותו?
5. הוא מחול או מהארץ?
6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? נע בין 5-4 שנים 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? המוזיקה 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? קונה דיסקים, הולכת להופעות 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?
11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? חלקם... 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בטח
כולם שימו
איזה תותח על!!!

Forever Noa

New member
עונה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? מה אכפת לכם :p 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אולי 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? לא עשיתי 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} יש מצב שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא ממש 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי 4. זמרת? אין אחת כזאתי. 5. להקה? שייגעצ, מוניקה סקס, משינה, הדורבנים. ועוד. 6. רוק פופ או ראפ? לא יודעת 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אין לי דעה 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם עברי 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? יש מלאאאאאאא. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? תאמת לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ג' או ד' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי, אב גם יופי, זה חלק מאוד חשוב. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הרבה חברים + אהבה של החיים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא. 8. מה עשית? כלום. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? מ- 9 עד 3 בבוקר, סתם לא זוכרת נו. 10. באיזה שעות זה היה? ^^ 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? אני גם רוצה חח. שיהנו. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100+ בערך. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? מי זוכר 4. עם מי היא הייתה? היא לא הייתה :p 5. מתי בפעםהאחרונה דיברתם בטלפון? לא זוכרת. 6. עם מי? ^^ 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא חח 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לא יודעת. 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? ^^ שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא. איכס. 2. אתה אוהב ללמוד? לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 70 - 75 נראה לי. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כשצריך ויש ממי, למה לא? 5. האם מורות אוהבות אותך? חלק. 6. האם אתה מופרע? לא. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? לא. 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא השנה. פעם כן. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? ^^ 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? תלוי. 12. אתה מתחצף למורה? לא. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לא יודעת 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 0 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? מלא אנשים! 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 24 שעות ביממה. 6. זה עולה כסף? מלא כסף. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} ברור 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? ככה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מקווה שלא. 10. מה אנשים חושבים על זה? הם לא חושבים. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? אפשר להגיד 2. את מי אתם מעריצים? עברי לידר 3. למה? כי אני אוהבת את המוסקיה שלו וזה. 4. פעם מגשתם אותו? כן. 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? למה לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שנה +- 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? המוסיקה שלו. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? מה? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? חלק. 12. אפשר תמונה של אותו אחד? נו. אין לי כוח.

בת 1986

New member
כוסאומו המדינה הזאת!!! עד שכתבתי.. נתקע המחשב

קריאת שאלון זה הוא על אחריותכם בלבד!!! בעלי לב חלש או נשים בהריון- נא להתייעץ עם רופא!! שוב... שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? נעל הפוכה, לא לעבור מתחת לסולם.. זהו. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? נייט 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? מדהים 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? בטח... שלא! 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כף יד, רגל וכו' 10. פעם קראו לך? כן.. קראו לי לבוא לאכול ארוחת צהריים.. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? בטח, רוח עזה ביום חורף גשום וקר.. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה?קרה, קורה, יקרה שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? פה ושם 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? כל מיני 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עברי? 4. זמרת? ממ.. מירי מסיקה אולי,, ואולי טיפה נינט.. וקצת אבריל לאבין 5. להקה? מוניקה סקס.. טיפה סינרגיה.. אממ 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אה? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אוי הם טובים... 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? ממ... עם הומר סימפסון 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? הרבה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? איזה שאלה... דנה אינטרנשל- שימו לב זה גם זמר וגם זמרת!! שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? יש בי אהבה והיא תנצח! 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה.. ה'? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? איף... לא הרבה... חודש. 4. והכי קצר? יומיים... 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי לגמרי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? גם וגם 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? עשיתי וכיסיתי 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? וואוו... לא יודעת. המון 10. באיזה שעות זה היה? 00:00-00:00 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שכיף להם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? דור אחד וחצי 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100 130.. משו כזה 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי? 4. עם מי היא הייתה? עם סבתא, נו מאיפה אני זוכרת? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעתיים 6. עם מי? חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא הכי... 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? משתדלת שלא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? בטח 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם חברות 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? נחמד 2. אתה אוהב ללמוד? ככה 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 ומשו 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? בערך 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? יאפ 8. האם אתה מבריז משיעורים? לעיתים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לאדעת 10. פעם רבת מכות בבית ספר? חח אולי ביסודי 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? צילום 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לומדת את זה, כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? תיכון.. ט' בערך 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אפשר לומר 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? תלוי 6. זה עולה כסף? לפתח תמונות ולקנות קלטות 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} רוצה להרוויח אמן 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? ככה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בוודאי 10. מה אנשים חושבים על זה? שסבבה לי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כובע שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? את עצמי 3. למה? כי אני מושלמת 4. פעם מגשתם אותו? כל חצי דקה במראה 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חחח קצת מסובך אבל למה לא? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מהיום בבוקר 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? החצ'קון על הסנטר 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אממ מפוצצים את החצ'קון!!! 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? ככה אומרים... 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? בחורה נאה.. חח 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא, היא מעדיפה להישאר חסויה אלוהים ישמור!!

נריוש1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחח..... חה חה חה חה חה.........!!! נקרעתי (מהשאלון הערצה בפרט....
)... קורע.... נשמה- אפ'חד לא מכריח אותך לענות..... למרות שאנ'לא שופטת אותך, אחרי שכתבת הכל וזה נמחק.....

ממש בא לי ../images/Emo9.gif.

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? רק בנאחס. אבל אני מניחה שזה הגיע מכל הקטע של הפועל תל-אביב. עזבו, זה סיפור ארוך
. 2. מהם? שאם אני אגיד משהו, אז יהיה ההפך. סוגשל מרפי. כלומר, אם אני אגיד שהפועל ינצחו בדרבי לדוגמא, אז הם יפסידו. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא. 5. אתה מאמין ברוחות? דֶי מאמינה. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? פעם אחת. 7. איך היה? די משעמם. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? - 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? אף פעם לא ניסיתי, יש מצב. 10. פעם קראו לך? - 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא, תודה. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אממ מניחה שכן. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? "בסוף תבכו"- היהודים. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? תום פטרובר. 4. זמרת? שילה פרבר, אורית שחף. 5. להקה? היהודים. 6. רוק פופ או ראפ? רוק ישראלי. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אין לי מושג, אולי רק שמעתי את השם הזה פעם. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמדים. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? שילה פרבר יכול להיות מדהים. גם עם רן דנקר האמת. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אממ לא עולה לי עכשיו כלום חוץ מ'אין לך מקום'- הקליפ החדש של 'היהודים' שממש תפס לי את העין. 11. איזה שיר? הממ.. שאלתם כבר. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? חח לא יודעת, מניחה שיש מספיק כאלו
. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? אולי
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? מאמצע ט' עד איזה סוף י'. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? תלוי איך מסתכלים על זה. 4. והכי קצר? תלוי איך מסתכלים על זה. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. על אמת
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? וואו, שאלה קשה ובעייתית. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא. 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעות על גבי שעות.. 10. באיזה שעות זה היה? בכל שעות היום בערך... 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שהם פתאטיים, אבל לפעמים זה חמוד . 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? חח מזה לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? מעל 250. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? כמה שעות, לא זוכרת בדיוק. 4. עם מי היא הייתה? עמרי/זמי/מור. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעה בערך. 6. עם מי? צחר. 7.מתקשרים אליכם הרבה? נו מה זה פה.. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? מתקשרת מספיק
9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}- נראה לי עמרי. 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? התחלתי להעריך את הבצפר רק באמצע-סוף יא', אחרי שקיבלתי סוגשל כאפה. 2. אתה אוהב ללמוד? לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 60-70. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? העתקתי הרבה.. אבל לקראת הסוף החלטתי ללמוד או להסתמך רק על עצמי. 5. האם מורות אוהבות אותך? חח חלקן. 6. האם אתה מופרע? פעם הייתי מאלה שמפריעים, כן. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? חברים טובים רק 4-5. כל השאר מן חברים של בית ספר כזה. 8. האם אתה מבריז משיעורים? גם עם זה הפסקתי. סתם מיותר לקום וללכת עד הבצפר ובסוף לא להכנס לשיעורים. אם כבר אני מבריזה זה לא לבוא בכלל. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? כמו שאמרתי, זה או שבאתי או שלא. [בי"ב לפחות] 10. פעם רבת מכות בבית ספר? ביסודי. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן. 12. אתה מתחצף למורה? כבר לא כ"כ. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? הופעות, נסיעות. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? חח איזה חוגים.. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? אמצע ט'. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? החברים הקרובים שלי כן. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? או הא.. די הרבה [בנסיעות לפחות]. 6. זה עולה כסף? הופעות כן, נסיעות זה טרמפים או אוטו. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה עושה לי טוב, רוב הזמן. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מניחה שכן, למרות שעכשיו מסגרת של צבא וכאלה. 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה מטורף. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן. 12. למה? כי הייתה תקופה שההופעות פשוט עשו לי רע, אבל זה גם כי הייתי בתקופה לא משהו בחיים. ושאלתי את עצמי למה אני ממשיכה ללכת לכל הופעה ['היהודים'..] אם זה לא עושה לי טוב. אבל אז הבנתי שהבעיה היא בי. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן. 2. את מי אתם מעריצים? את ספיר, חברה שלי. 3. למה? כי היא מצליחה לשלב בין הכל, כי יש בה סוג של גאונות לדעתי. מעריכה את הכח שלה. 4. פעם מגשתם אותו? אחת החברות הכי טובות שלי. 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ, במרחק של עלייה קטנה ממני. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חח.. אם הייתי לסבית היא הייתה הראשונה
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? בשנתיים האחרונות. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? כמו שאמרתי, הכח שלה. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אומרת לה את זה, מנסה להחזיר לה באותה מטבע.
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? אני חושבת שכן. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? היא חתיכה :) 12. אפשר תמונה של אותו אחד? וואו, אין לי כח לחפש.

TOMER511

New member
גם אני רוצה.... חחחחחחחח

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?יש לי לפעמים הגשות של דה-ג'וו בקשר לזה. 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?לא יודע 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא חחחח 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? "בתי קפה" -דה לידר 3. איזה זמר אתה הי אוהב? זו שאלה רטורית או מה? בטח עברי 4. זמרת? אין לי ספציפית 5. להקה? סינרגיה 6. רוק פופ או ראפ? גם גם וגם 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לא 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אחלה להקה 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עברי 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) ראיתי פעם אחד ממש יפה. שכחתי את השם שלו. 11. איזה שיר? ? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כל המיזרחים-אבל רק המיללים שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? יש 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני 4 שנים 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? כמה חודשים 4. והכי קצר? לא היה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם וגם: כי בואו נודה בזה- אף אחד לא ניגש למישהי אם היא לא נראית טוב. אז בואו נגיד שכדי ליצור קשר יותר חשוב יופי, אבל כדי שהוא ימשיך צריך שהאופי יתאים לך. 6. מה אתה מעדיף- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצא את האהבה של החיים? אהבה 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחת? לא 8. מה עשית?---- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? שעות על גבי שעות 10. באיזה שעות זה היה? אחר הצהרים-ערב.... מי זוכר? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? רוצה להיות כמוהם. 12.האם התאהב עם במישהו מהמין שלך? הללל נוואווו. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אני בתעריף מוזל.... אז יוצא בסביבות ה-100-200 ש"ח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה ורבע 4. עם מי היא הייתה? מישהו.... 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? הבנק חחחחחחח 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן, משתדל שלא. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} החבר'ה שלי. 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף?---- שאלון בית ספר: סיימתי ביה"ס וצבא חבר'ה. 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? ----- 2. אתה אוהב ללמוד?----- 3. מה ממוצע הציונים שלך?----- 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?----- 5. האם מורות אוהבות אותך?----- 6. האם אתה מופרע?------ 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?----- 8. האם אתה מבריז משיעורים?----- 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?---- 10. פעם רבת מכות בבית ספר?------ 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?------ 12. אתה מתחצף למורה?------ שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? כדורגל 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שאני זוכר את עצמי. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? מיליונים. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? פעם-פעמיים בשבוע.... 6. זה עולה כסף? לא, אולי שאני נוסע למשחקים. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}-לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? פשוט אוהב. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? אוהבים את זה 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה?---- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? עברי 3. למה? אומן מוכשר 4. פעם מגשתם אותו? לא, וחבל 5. הוא מחול או מהארץ? ארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לאאאאאאאאאא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 4 שנים.... 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? התחלתי לשמוע את אחד השירים שלו.... וזה פשוט סחף אותי..... 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הולך להופעות.....כותב בפורום....קניתי את הדי.וי.די שלו... 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?אלפים 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? החבר'ה שלי....לא כל-כך אוהבים אותו. אבל כמה בנות שאני מכיר מסמפטות אותו. 12. אפשר תמונה של אותו אחד? יש מספיק בהודעות שליד הודעה זו. ו.. המלצת השבוע: תהיו עצמכם.... מי שמזוייף הוא בלי ביטחון עצמי.

למעלה