ת מ ר מ ו ר
New member
גוגוגוגורגינל עם ממממקרויאל. ../images/Emo65.gif
הזיכרון הראשון שלך: שקיבלנו ארטיקים בגן בגיל שלוש, והייתה את הגננת שושנה, ואז היה ילד אחד עם פיגור שכלי שדחף את הארטיק הצהוב שלו לחול ואכל. ובדיוק עברתי לידו עם חברים שלי, שאני חושבת שקראו להם נועה, איתי ורותם, אבל אני באמת לא בטוחה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אני לא ממש זוכרת, אולי קצת. חוץ מזה, אני עדיין בילדותי!
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא
טוב שלא אכלתי רק שניצל ופסטה בלי כלום. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ממ.. מת', ואז עשיתי חוזר וקיבלתי 81 D: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן, מרמת גן לגני תקווה, ומגני תקווה לגני תקווה [פשוט עברנו בית
] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה. השיר האחרון ששרת: במיניבוס חזרה מהבאולינג, נדמה לי שאת השיר של ארתור או הפיג'מות, או איזשהו שיר הזוי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממ... לא זוכרת
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת... האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "אוקיי." הדבר האחרון שאכלת: טעמתי חומוס דיאט, לראות אם יש לזה אותו טעם. זה היה לפני חמש דקות והטם של זה עדיין בה שלי, וזה לא אותו טעם ;[ הדבר האחרון ששתית: מים?
הדבר האחרון שקנית: אמ.. נסיעה במיניבוס. השיר האחרון ששממעת: מה שהמדיה פלייר ניגן אחרון לפני שכיביתי את המחשב אתמול, אין לי מושג איזה שיר זה היה. הדיסק האחרון שקנית: הפסקול של מישהו לרוץ איתו והחדש של שייגעצ, קניתי אותם ביחד. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עכשיו D: הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים כל כך מטורפים.. אני חושבת שאין לי
הווה שיער נוכחי: ברגע זה חום מתולתל עם פוני. בגדים נוכחיים: ג'ינס, תחתונים אדום+לבן, חגורה ורודה, חזיה, סטרפלס ורוד מגניב עם אקדחים מפולנבר, עליונית כזאת לבנה מתחרה [נשמע נורא אבל זה לא כל כך נורא
], תכשיטים ונעלי בית. תמונת דסקטופ נוכחית: מלאאאאאא תמונות שלי ושל האחים שלי מהתקופה שהיו כלניות בשכחתי איפה. חבר\ה? כלום. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ללמוד למיצב מחר?
האם אתה עייף? לא ממש.. האם אתה רעב? קצת, עוד מעט באים אורחים ועושים יומולדת לאח שלי, אז יהיה מלא אוכל :] את מי אתה הכי רוצה לחבק? מישהו. ממה הכי נמאס לך? מבית ספר. את מי היית רוצה להרוג? יש פשוט כמה ילדים מעצבנים כל כך, אז אותם. הכי פחות מהנה? לשבת בשיעורי היסטוריה, מת', תנ"ך.. עתיד חושב הרבה על העתיד? לא כל כך הרבה.. אבל גם לא קצת
מפחד ממנו? לא ממש.. רוצה לגור במקום אחר? לא לתמיד, זה יכול להיות נחמד לאיזה שנה... העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני באמת לא יודעת. זה בטח יהיה משהו שקשור לאומנות. אני רוצה להיות שחקנית או במאית או קופירייטרית או כל מיני דברים כאלה שקשורים לבמה וטלוויזיה וכל התרבות הזאת. הו, אני גם אוהבת עיתונאות אינטיליגנטית כזאת, אז גם לעבוד במשהו כזה אני אשמח. איפה אתה הולך לגור? מאיפה אני יודעת? כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיבואו. באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת, מכונית יפה. ואם אין כסף אז מכונית מכוערת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בחדר עם מזגן! [חם לי!!!] ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? ישמצב
אם כן, לאיזו? אני רוצה את זאת בהאנגר. יום נעים :]
הזיכרון הראשון שלך: שקיבלנו ארטיקים בגן בגיל שלוש, והייתה את הגננת שושנה, ואז היה ילד אחד עם פיגור שכלי שדחף את הארטיק הצהוב שלו לחול ואכל. ובדיוק עברתי לידו עם חברים שלי, שאני חושבת שקראו להם נועה, איתי ורותם, אבל אני באמת לא בטוחה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אני לא ממש זוכרת, אולי קצת. חוץ מזה, אני עדיין בילדותי!