שאלון שישי P:

crazystav

New member
שאלון שישי P:

הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? האם אתה רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? רוצה לגור במקום אחר? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? אם כן, לאיזו?

נמ..

הזיכרון הראשון שלך: מהיסודי בטח. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא שזכור לי. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמ' בטח. האם עברת דירה? כן. השיר האחרון ששרת: אף אחד משנינו:) הדבר האחרון שצחקת בגללו: סתם ממשהו שנזכרתי בו. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת. האדם האחרון שראית: אחי. הדבר האחרון שאמרת: כלום. הדבר האחרון שאכלת: ארוחת ערב. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: לא קניתי. השיר האחרון ששממעת: כנפיים. הדיסק האחרון שקנית: של טורי הווה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: .... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש. האם אתה עייף? קצת. האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? .... עתיד חושב הרבה על העתיד? לא כ"כ. מפחד ממנו? בערך. רוצה לגור במקום אחר? לא ממש. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת. ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? לא... (כנראה..)

../images/Emo9.gif

הזיכרון הראשון שלך: - האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: גאוגרפיה
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) הו ברור.. מראשל"צ לבנימינה, מבנימינה לגבעת עדה לבית שכור, ואז לבית שבנינו בגבעת עדה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? משעשעת? השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחחחחח המצב כפית הקורע שהיינו בו אתמול, אז בערך מכל דבר
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת
ממש מזמן האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: "הוא אף פעם לא דולק"
הדבר האחרון שאכלת: חטיף שוגי
הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: אממ סוכריה חמוצה בצפר
(שנפלה ונשברה
) השיר האחרון ששממעת: השיר של האודישנים של כוכב נולד עכשיו בטלויזיה
הדיסק האחרון שקנית: וואו אמ לא זוכרת
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול
הדבר הכי מטורף שעשית: אמ יותר מידי דברים
הווה שיער נוכחי: אמ קוקו גבוה? בגדים נוכחיים: חולצה קצרה ומכנסיים ארוכים
תמונת דסקטופ נוכחית: חברות חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמא ואבא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים האם אתה עייף? כן מאדד האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? עילי
ממה הכי נמאס לך? המ כלום? את מי היית רוצה להרוג? הרבה אנשים הכי פחות מהנה? שאין מים חמים למקלחת
עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג איפה אתה הולך לגור? לא יודעת.. גבעת עדה? כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? אמ מאושרת? עם רישון
ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? כןן
אם כן, לאיזו? בנימינה ואולי תל אביב

danar14

New member
../images/Emo172.gifששששבועות ששששמח!../images/Emo171.gif

הזיכרון הראשון שלך: ניתוח צינורית באוזן שלי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא נראה לי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: ערבית בכיתה ח' האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? קשה השיר האחרון ששרת: oops i did it again של בריטני עם ידידה שלי הדבר האחרון שצחקת בגללו: שטיפלתי בבעלה של המנהלת שלי (><) הפעם האחרונה שבכית: כשהייתי ביום הזיכרון ליד הקבר של אח שלי האדם האחרון שראית: ההורים שלי הדבר האחרון שאמרת: היי הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סנדויץ בארומה השיר האחרון ששממעת: האנשים החדשים הדיסק האחרון שקנית: מלטף ומשקר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 5 דקות הדבר הכי מטורף שעשית: צניחה חופשית הווה שיער נוכחי: קצוץ בגדים נוכחיים: טי שירט וג'ינס תמונת דסקטופ נוכחית: שלי בדיסני וורלד חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החבר שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, והרבה האם אתה עייף? לא כל כך האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את אחותי ממה הכי נמאס לך? מיהדות את מי היית רוצה להרוג? את אפחד... הכי פחות מהנה? שתיקה מביכה עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר? כן! בניו יורק העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? רופא/רפואת מד"א (פראמדיק או חובש בכיר) איפה אתה הולך לגור? ניו יורק! (לייק דא!) כמה ילדים אתה רוצה? שניים באיזה סוג של מכונית תנהג? כזו שנוסעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? ניו יורק ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? לא אם כן, לאיזו?

לילה טוב../images/Emo23.gif

הזיכרון הראשון שלך: אבעבועות רוח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? האמ
המקצוע האחרון שנכשלת בו: עוד לא נכשלתי
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) חורצקין שליטהP: איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מסובכת השיר האחרון ששרת: Nobody's Home הדבר האחרון שצחקת בגללו: כוכב נולד
הפעם האחרונה שבכית: קצת היום, שתוסכלתי ממתמטיקה האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: לא ממש זוכרת כל מילה שיוצאת לי מהפה. הדבר האחרון שאכלת: לחם דגנים נחמד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אמא קנתה לי מכנסי ברך השיר האחרון ששממעת: ירמי - מדוע לא באת? הדיסק האחרון שקנית: אביתר בנאי - אביתר בנאי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום, בערך. הדבר הכי מטורף שעשית: ישבתי על החלון בבצפר, וכולם חשבו שאני רוצה להתאבד בזמן שנשמתי אוויר. הווה שיער נוכחי: אסוף ברישול. בגדים נוכחיים: חולצה נחמדה מת"א ומכנס ברך שאמא קנתה תמונת דסקטופ נוכחית: העלים האלה של הווינדוס חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: היא. אבל היי, עוד שלושה שבועות
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, ללמוד למתמטיקה, אבל מספיק חרשתי היום. האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? את צלילי ממה הכי נמאס לך? מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? את משרד החינוך הכי פחות מהנה? ללמוד למתמטיקה עתיד חושב הרבה על העתיד? אני מאוד טיפוס של עתיד, לא ספונטנית. מפחד ממנו? רוצה אותו רוצה לגור במקום אחר? אני מתה על מוצקין
כמה שאני אומרת עליה, היא פשוט עיר נפלאה. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיתונאית, אלחמדו. איפה אתה הולך לגור? איפשהו שמתאים לעבודה כמה ילדים אתה רוצה? 3-2 באיזה סוג של מכונית תנהג? משהו שמתניע, אנאעארף. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? במקום טוב לי. ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? אלחמדו, כן. אם כן, לאיזו? כנראה שלהאנגר, למרות שאין לי מווווושג איך נגיע.

alwayschen

New member
יא! רציתי שיהיה שאלון :)

הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?כן. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן. המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)כן, פעם אחת לתל מונד :) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? ילדות טובה אבל עם דברים שנסתרים מהעין...לא משנה חח השיר האחרון ששרת: מליוני אנשים לבד. הדבר האחרון שצחקת בגללו:ממשחק עם חברים.. הפעם האחרונה שבכית: נראה לי אתמול. האדם האחרון שראית:חברות. הדבר האחרון שאמרת:אני בבית חח הדבר האחרון שאכלת: שקשוקה P: הדבר האחרון ששתית: קולה P: הדבר האחרון שקנית: או חולצה או דיסק... השיר האחרון ששממעת: מיליוני אנשים לבד. הדיסק האחרון שקנית: האוסף של כנסיית השכל
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:בצהריים, כל הכבוד לי :) הדבר הכי מטורף שעשית: באנג'י D: הווה שיער נוכחי: רגיל?
בגדים נוכחיים:חולצה אפורה וג'ינס. תמונת דסקטופ נוכחית: נוף :) חבר\ה? אין ): אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הו... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אכן. האם אתה עייף? קצת. האם אתה רעב? קצת חח את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכלב שלי :) ממה הכי נמאס לך?מהתקופה הלחוצה הזאת של הלימודים ויחסים מסויימים עם כמה אנשים... את מי היית רוצה להרוג? זה בתקפות
הכי פחות מהנה? |: עתיד חושב הרבה על העתיד? משתדלת שלא. מפחד ממנו? לא מפחדת...חוששת... רוצה לגור במקום אחר?כן. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?פיי שאלה קשה.. איפה אתה הולך לגור? תל אביב מקווה מאוד... כמה ילדים אתה רוצה? 2 אם בכלל... באיזה סוג של מכונית תנהג?ממש לא משנה לי...משהו כזה ידידותי לסביבה :) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? אחרי שהגשמתי המון חלומות. ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? מקווה ); אם כן, לאיזו?בהאנגר :)

vered151

New member
ליל"ט ../images/Emo9.gif

הזיכרון הראשון שלך: יומולדת גיל 5 ככה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מממ...מתמטיקה נראה לי האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נורמלית השיר האחרון ששרת: משו של מארון5..לא זוכרת תשם הדבר האחרון שצחקת בגללו: שחף הפעם האחרונה שבכית: שבוע ככה האדם האחרון שראית: נופר הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: גלידה בתוך האייס-קפה הדבר האחרון ששתית: אייס קפה
הדבר האחרון שקנית: משקפי שמש
השיר האחרון ששממעת: אותו של של מארון5 הדיסק האחרון שקנית: עברי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: נסעתי לחיפה בלי שההורים יודעים הווה שיער נוכחי: קוקו מפוזר כזה בגדים נוכחיים: ג'ינס וגופיה תמונת דסקטופ נוכחית: זורו החתיךךךךךך
חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמירי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לישון נחשב?
האם אתה עייף?
האם אתה רעב?
את מי אתה הכי רוצה לחבק? אמירי ממה הכי נמאס לך? מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? לא ידעת הכי פחות מהנה? ללמוד עתיד חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו?
רוצה לגור במקום אחר?
העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? ויטרינרית/מעצבת פנים/לא יודעת... איפה אתה הולך לגור? איזה מושב כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? פג'ו סיסי אדומה...האאא איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? נשואה או משו, מאושרת ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? אולי אם כן, לאיזו? אם כן אז לזאתי בת"א..

מורביט

New member
שבת שלום :]

הזיכרון הראשון שלך: אני עומדת ליד המרפסת או משהו כזה ויש לי בלון ביד. חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? רוב הזמן, לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא נראה לי חח המקצוע האחרון שנכשלת בו: פף לא מדברים על זה
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן אבל אני מתכחשת לעיר הקודמת
וזה היה בגיל שש אז זה לא נחשב.. נו אני ראשלצית בנשמה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: איש יקר, נראה לי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: itws a moo point >> צחקתי עם חברה על מה שהיה בחברים
הפעם האחרונה שבכית: לפני שבועיים משו כזה האדם האחרון שראית: מור הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: פרוזן באנדרי הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פרוזן השיר האחרון ששממעת: צליל הודעה של המסנג'ר
הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. הווה שיער נוכחי: חום, בתקווה להגיד שהוא ארוך
בגדים נוכחיים:פיג'מה תמונת דסקטופ נוכחית: עילי חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נהה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לנקות תחדר.. לא היה לי כוח היוםם האם אתה עייף? כן האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? ראיתי את כולם עכשיו.. אפחד. לא יודעת ממה הכי נמאס לך? שאני סתומה ולא לומדת למגן במערכות תפעול
אבל בכללי יותר, בצפר! את מי היית רוצה להרוג? אפחד חח הכי פחות מהנה? ללמוד למגן במערכות תפעול
עתיד חושב הרבה על העתיד? בערך מפחד ממנו? קצת רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג איפה אתה הולך לגור? בבית
כמה ילדים אתה רוצה?2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא ברור.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מאוהבת מאושרת עם משפחה עבודה כסף ובריאה. לא אמרתי כלום
ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? בעזרת השם.. אם כן, לאיזו? האנגר 11 היה כיף :] לילה טוב.

בוקר.

הזיכרון הראשון שלך: >< לא זוכרת. [טחח] האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ערבית. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה. [: השיר האחרון ששרת: The Killer. הדבר האחרון שצחקת בגללו: כלמיני חברות מהממות שהצחיקו אותי. P: הפעם האחרונה שבכית: אתמול. האדם האחרון שראית: חברות שלי. הדבר האחרון שאמרת: "כן!!!!!!!!!!!!111111111" D: הדבר האחרון שאכלת: אתמול - עוגה. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת, בטח אוכל איפשהו. השיר האחרון ששממעת: The Killer. הדיסק האחרון שקנית: פי!! לא זוכרת. ]; הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת גם. [איזה עצוב
] הדבר הכי מטורף שעשית: טחח. הווה שיער נוכחי: שחור, תלתלים. בגדים נוכחיים: טרנינג וחולצה ארוכה. תמונת דסקטופ נוכחית: האי הזה של ווינדווז. הוא מושלם! חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש מלא. P: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. האם אתה עייף? כן. האם אתה רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? יש מלא. P: ממה הכי נמאס לך? מכלמיני. את מי היית רוצה להרוג? חס ושששששששששששלום, אף אחד. הכי פחות מהנה? להיות חולה בסופ"ש + יום הולדת.
עתיד חושב הרבה על העתיד? לפעמים. מפחד ממנו? לא. רוצה לגור במקום אחר? כן. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אנאערף. איפה אתה הולך לגור? אנאערף. כמה ילדים אתה רוצה? 3. באיזה סוג של מכונית תנהג? XDDD איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? >< ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? כן. אם כן, לאיזו? בית גבריאל.

../images/Emo171.gif../images/Emo80.gifשבועות../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

הזיכרון הראשון שלך: רצח רבין
. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא, אבל לא הייתי ילדה של ברביות, סמלות, נצנצים וכו'... האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמ.. סביר להניח שמתמטיקה אבל לא במזן האחרון. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)רק דירה אחת בתוך הקיבוץ. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה
. השיר האחרון ששרת: "חורף"- של עברי
. הדבר האחרון שצחקת בגללו: "רז", *מתח*, "תפסיק לחרוש על הראל מויאל"
לא משנה
. הפעם האחרונה שבכית: לא יודעת
האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "מה יש בספריה?" הדבר האחרון שאכלת: זה היה אתמול בערב, לא זוכרת... הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: ג'ינס. השיר האחרון ששממעת: "חורף"
. הדיסק האחרון שקנית: קיבלתי, "מכונת השירים הגדולה"- של חמי רודנר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני שעה בערך
. הדבר הכי מטורף שעשית: לא עושה דברים מטורפים
הווה שיער נוכחי: שחור יחסית ארוך... בגדים נוכחיים:חולצה אפורה וטרנינג כחול. תמונת דסקטופ נוכחית: הכלב שלי. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שאלה קשה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? לא. האם אתה רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?גם קשה
. ממה הכי נמאס לך? בי"ס
את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? מתמטיקה
. עתיד חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו?
רוצה לגור במקום אחר?
העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?בצילום
איפה אתה הולך לגור? כאן. כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג?פג'ו יפה כזאת
. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? גיל 30, נשואה נגיד
אחרי לימודים בבצלאל. ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר?
כנראה אם כן, לאיזו?בנימינה, לא בטוח... הודגש באמצעות מדגישומטיק

O f r i s h

New member
להלהלה:]

הזיכרון הראשון שלך: מי זוכר?!XD האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא
, ברביות ומשחקי אמאבא כל היוםD: האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: טכנולוגיהXD האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) מרמת השרון, להדר-עם, ומבית שכור, לבית שלנו בהדר-עם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? ילדותית
השיר האחרון ששרת: "אני רץ" - דודו טסה, רדיו וזה
הדבר האחרון שצחקת בגללו: המ, אתמול בערב, בגלל כל מיני סדורי פרצופים בפוטושופ לספרמחזור הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "נו מה, אני הבת שלך" XD הדבר האחרון שאכלת: ארטיק P: הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: מכנס השיר האחרון ששממעת: "אני רץ" - דודו טסהD: הדיסק האחרון שקנית: יזהר אשדות - הלילות שלנו - אוסף הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בבוקר:] הדבר הכי מטורף שעשית: O: הווה שיער נוכחי: שטני, דיי ארוך, אבל לא כמו של נועם;[
בגדים נוכחיים: מכנס ברך וחולצת סופרמן
תמונת דסקטופ נוכחית: שלי ושל עברי
מה, גרופית למופת חבר\ה? לא\: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דוד שלי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? עבודה;[ האם אתה עייף? ממממאוד האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? דוד שלי;[ ממה הכי נמאס לך? מהספר מחזור הזה;[ את מי היית רוצה להרוג? את המורה שלי שהפילה עלי לעשות את הספר מחזור הדבילי הזה
הכי פחות מהנה? להקליד את הספרמחזור, לסדר את התמונות, לעצב אותם, לקום בבוקר ולגלות שהכל לא טוב;[ עתיד חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו?
רוצה לגור במקום אחר?
העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיצוב נראה לי
איפה אתה הולך לגור? ת"א ואז במושב כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? חיפושית
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? אלוהים גדולXD ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? יאפ:] אם כן, לאיזו? בנימינה, אולי, עם יםP: והאנגר עם חברות^^ , ככה זה שיש פאלפון, והכל יותר זול

בוקר טוב איראן..

הזיכרון הראשון שלך: זחילת גחון בגיל חצי שנה פחח מי זוכר האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? שיחקתי מלא כדורגל האם נהגת לאכול דברים מוזרים? ממרח שוקולד עם גבינה צהובה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מי זוכר . זקנה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)פעם אחת לשכונה אחרת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה השיר האחרון ששרת: קרולינה שיר חדש של מלאני סי הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממתן כששמעתי את סלין דיון באוטובוס שרה תשיר של טיטניק הפעם האחרונה שבכית: מתישהו שבוע שעבר האדם האחרון שראית: את האצבעות שלי על המקלדת הדבר האחרון שאמרת: בוקר טוב הדבר האחרון שאכלת: חצילים יאמי הדבר האחרון ששתית: ענבים הדבר האחרון שקנית: קרוקס השיר האחרון ששממעת: קרולינה מל סי הדיסק האחרון שקנית: פייט..עברי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ הורדתי כביסה אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבה..אבל האחרון היה ללכת חצי ירושלים ברגל ולהשתולל הווה שיער נוכחי: ארוך חלק חום בגדים נוכחיים:מכנס שחור חולצב שחורה פיג'מה תמונת דסקטופ נוכחית: איזה ים והר ..משו של אחי חבר\ה? : ( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אני יודעת מי.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לסדר תחדר האם אתה עייף? כבר לא האם אתה רעב? עוד לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את זה שאני יודעת מי הוא מהנ"ל...שאני רוצה שיהיה כאן ממה הכי נמאס לך? מהשירות את מי היית רוצה להרוג? מישהי שאיתי בשירות הכי פחות מהנה? בעע עתיד חושב הרבה על העתיד? ברור מפחד ממנו? ברור רוצה לגור במקום אחר? אולי העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? פרסומאית כנראה מעצבת משהו.. איפה אתה הולך לגור? אממ לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? 4 .5 באיזה סוג של מכונית תנהג? אדומה... פחחח סתם... יתאים לי איזה פז'ו קטנה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מקצוע ילדים בעל משפחה ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? כן אם כן, לאיזו? בינתיים לבית גבריאל אולי גם תל אביב

SRonush

New member
פרה אוכלת עשב. ../images/Emo80.gif

הזיכרון הראשון שלך: אני עדיין בספק אם זה היה חלום, או מציאות.. אבל כשקיבלתי מכה או משהו, ונפתח לי ליד העין.. ושהייתי בבית חולים בגלל זה. והיה שם מכונה כזאת של מקופלת! האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אולי קצת. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן, חומוס.
המקצוע האחרון שנכשלת בו: המ, זה לא היה ממש נכשל, וזה היה בוחן! וזאת הייתה הפעם היחידה, כי לא ידעתי כלום. וזה היה במתמטיקה.
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן, שלוש פעמים נראה לי. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? טובה. השיר האחרון ששרת: המ, זה היה ברדיו, "זה סימן שאתה צעיר"!!11
הדבר האחרון שצחקת בגללו: המממ. נראה לי שהרגע, כשנזכרתי בשיר
הפעם האחרונה שבכית: לפני הפסטיגן. האדם האחרון שראית: אבא נראה לי.. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת.
נראה לי שביי. D: הדבר האחרון שאכלת: המ, אתמול...קורנפקלס. הדבר האחרון ששתית: חלב של קורנפלקס עם חלב.. הדבר האחרון שקנית: אוכל
השיר האחרון ששממעת: השיר האחרון ששרתי [אהמ למעלה אהמ] הדיסק האחרון שקנית: להפסיק לאכול עוגות, של שייגעצ.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: המ, היום נראה לי. הדבר הכי מטורף שעשית: שאלה קשה. הווה שיער נוכחי: רטוב, ארוך. בגדים נוכחיים: מכנס סגול מוזר, גופיה ירוקה. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה אמנותית שצילמתי
חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: איזה טבח שיבשל לי אוכל, כי אין לי כוח להכין.
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? להכין לעצמי אוכל.
האם אתה עייף? לא. האם אתה רעב? כן! את מי אתה הכי רוצה לחבק? את רועי, ולהגיד לו מזל טוב!!!!111 ממה הכי נמאס לך? מהמבחנים שיש לי בשבוע הבא]; את מי היית רוצה להרוג? את המנהלת הקופה שיש לנו! הכי פחות מהנה? לראות שהשמנתי או גבהתי או משהו. עתיד חושב הרבה על העתיד? בעיקר העתיד הקרוב.. כמו שנה הבאה. מפחד ממנו? כן, קצת. רוצה לגור במקום אחר? לא.. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו בתחום האמנות, זה בטוח. איפה אתה הולך לגור? בישראל. למרות שדודה שלי מנסה לגרום לי לגור בארה"ב בעתיד. כמה ילדים אתה רוצה? נראה לי ש2-3. באיזה סוג של מכונית תנהג? לא משנה.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? המ, עם משפחה, אולי גם ילדים [או לפחות ילד\ה], מאושרת, עם עבודה טובה, בעל אוהב, ו..לאדעת, אני מקווה שטוב
ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? נראה לי שכן. אם כן, לאיזו? האנגר 11.

הפסקה ממורשת../images/Emo7.gif

הזיכרון הראשון שלך: כשהייתי בת 4 ונסגרה על האצבע שלי מעלית בבית מלון באילת
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא..
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא..
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מת'.. או ספרות.
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)פעם אחת ובתוך העיר..
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה++
השיר האחרון ששרת: לא זוכרת..
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בערב ממליוני דברים..
הפעם האחרונה שבכית: אתמול=\
האדם האחרון שראית: אממ שיר חברה שלי
הדבר האחרון שאמרת: "אני רעבה"
הדבר האחרון שאכלת: חלה
הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים
הדבר האחרון שקנית: רביולי תפוחי אדמה ברוטב שמנת ופטריות וקולה
השיר האחרון ששממעת: לא זוכרת.. כל הזמן אני לומדת ולא יוצא לי לשמוע מוזיקה טובה
הדיסק האחרון שקנית: לעצמי.. את אריק ברמן.. אבל האחרון שקיבלתי זה פצעים ונשיקות של מוניקה
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול
הדבר הכי מטורף שעשית: צבעתי קצוות (יותר נכון חצי שיערXD) בבלונד..
הווה שיער נוכחי: חום כהה
בגדים נוכחיים:חולצה צהובה עם איזה עוגיפלצת עלייה
וסתם טרנינג לבן.. תמונת דסקטופ נוכחית: פוקהונטס
חבר\ה? אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין מישו מיוחד..
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא..
האם אתה עייף? מאודדד
האם אתה רעב? מאודדדד
את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הדובים של המיטה שלי!!11
ממה הכי נמאס לך? ממורשת.. בעעעע
את מי היית רוצה להרוג? אף אחד!
הכי פחות מהנה? ללמוד!
עתיד חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו?
רוצה לגור במקום אחר?
העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו כיפי
איפה אתה הולך לגור? ת"א
כמה ילדים אתה רוצה?3
באיזה סוג של מכונית תנהג? מכונית זוהרת בחושך.. חח סתם לודעתXD
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? גדולה ב15 שנים:)
ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר?יש מצב שכן
אם כן, לאיזו?בית גבריאל אולי

שקדוש101

New member
בא לי..../images/Emo9.gif

הזיכרון הראשון שלך: אני הבןאדם עם הזיכרון הכי מוזר בעולם, יש לי זכרונות מגיל שנתיים..... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אולי קצת.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי.. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)עברתי מירושלים למקום נידח בירושלים..[לא הצעד הכי חכם..] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מממ... השיר האחרון ששרת: crazy little thing called love [בניסיון להתאמן] הדבר האחרון שצחקת בגללו: היכולת שלי להרוס דברים..
הפעם האחרונה שבכית: לפני 4 ימים.. האדם האחרון שראית: ההורים שלי.. הדבר האחרון שאמרת: לא רוצה לעשות שיעורים..אחר כך..
הדבר האחרון שאכלת: אקמול..
הדבר האחרון ששתית: מים כדי לבלוע את האקמול....
הדבר האחרון שקנית: מתנה למישהו.. השיר האחרון ששממעת: crazy little thing called love .. הדיסק האחרון שקנית: כבר הרבה זמן לא קניתי דיסקים..
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני הייתי אמא לשבוע!..
הדבר הכי מטורף שעשית: לא משנה... הווה שיער נוכחי: חום... בגדים נוכחיים: שחור..[כרגיל] תמונת דסקטופ נוכחית: יער כזה..
חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש כמה.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ כן..שיעורים..והרבה שיעורים..
האם אתה עייף? בפעם הראשונה השבוע..לא! :O האם אתה רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? יש כמה.. ממה הכי נמאס לך? מלנקות ולבשל ולשמור על אחי הקטן..אבל זה נגמר סוף סוף.. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד.. הכי פחות מהנה? ללמוד.. עתיד חושב הרבה על העתיד? מנסה שלא.. מפחד ממנו? כן.. רוצה לגור במקום אחר? אני רוצה שיקחו את כל השוב שלי כמו ושהוא וישימו אותו במקום פחות נידח.. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?לא יודעת.. איפה אתה הולך לגור?נראלי בירושלים.. כמה ילדים אתה רוצה?3 או 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?מאזדה..
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מאושרת.. ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר?לא בטוח.. אם כן, לאיזו? אני מקווה..להאנגר..

Simple Sam

New member
להלהלה.

הזיכרון הראשון שלך: חח דוד שלי מביא לנו סוכריות כאלה שמחליפות צבעים וזה היה לנו מר. אז שטפנו את זה מלא עד שזה נהיה טעים. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?לפעמים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?לא המקצוע האחרון שנכשלת בו:תנ"ך,כמובן. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)פעם אחת,לצורן. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?נהדרת. השיר האחרון ששרת:"דיי כבר לואי אל תהיה לי קולי עוד מעט כבר יולי ואני מחכהההההההההה"
הדבר האחרון שצחקת בגללו:"מה קורה?" "מצויין!! אני לא לומדת!!!" חחח כןכן זה בטח לא מצחיק אף אחד,בדיחה פרטית שכזאת. הפעם האחרונה שבכית:לא זוכרת. האדם האחרון שראית:אמא שלי הדבר האחרון שאמרת:"תודה." הדבר האחרון שאכלת:ג'חנון הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:צלול אפרסק השיר האחרון ששממעת:ואז נרקוד קוד קוד קוד קודדדד. D: הדיסק האחרון שקנית:גבריאל נראלי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:שבוע שעבר הדבר הכי מטורף שעשית:לחצות את הפרדס שליד צומת מורשה בחושך איימים עם עוד 2 בנות,מקום של מוסוממים ואנסים. [אני מפחדת מחושך רצח,חשוב לציין.] הווה שיער נוכחי: סתם אסוף בקוקו-קמתי-עכשיו שכזה. בגדים נוכחיים:סקוני שחורות,ג'ינס,סוגשל טופ שחור,גופיה לבנה ארוכה וגדולה כזאת ושרשרת כוכב שחורה ארוכה. [נו,למכון כושר] תמונת דסקטופ נוכחית: סתם משהו של התכונה חבר\ה?אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שבטי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף? מאווווווווד האם אתה רעב?לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?שבטי! ממה הכי נמאס לך? מהבצפר? חה. את מי היית רוצה להרוג?מורה להיסטוריה הכי פחות מהנה?לקום מטלפון ולא להצליח לחזור לישון. שונאת לשכוח לשים על שקט!!!!!#@ עתיד חושב הרבה על העתיד?כן,די מפחד ממנו? חח מאוד רוצה לגור במקום אחר?ניו יורק? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?צילום/במאות/קבע/עורכת איפה אתה הולך לגור?לא יודעת,קיבוץ או תא כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג?רגילה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?הוליווד ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר?אני ממש רוצה! אם כן, לאיזו?בטח לזאת באנגר,תלוי אם התחשק לי להוציא 150 על זה.=\

אין לי כותרת...

הזיכרון הראשון שלך:אמ..לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: זה לא אותו דבר הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמ..משהו שחברה שלי אמרה לא זוכרת בדיוק מה.. הפעם האחרונה שבכית: שבוע שעבר האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: בסדר הדבר האחרון שאכלת: סוכרייה על מקל הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: חולצה השיר האחרון ששממעת: את הטלוויזיה הדיסק האחרון שקנית: אמ..לא זוכרת זה היה מזמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 10 דקות הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים מטורפים! הווה שיער נוכחי: ?!?! בגדים נוכחיים:פיג'מה אדומה של פוקה תמונת דסקטופ נוכחית: של החמור מפו הדוב חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? לא ממש האם אתה רעב?לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?את חברה שלי ממה הכי נמאס לך? מהבית ספר את מי היית רוצה להרוג? את ילדה מהכיתה שלי הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?לא יודעת איפה אתה הולך לגור? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר?כנראה שכן אם כן, לאיזו? להאנגר

למעלה