שאלון שישי P:

גוגוגוגורגינל עם ממממקרויאל. ../images/Emo65.gif

הזיכרון הראשון שלך: שקיבלנו ארטיקים בגן בגיל שלוש, והייתה את הגננת שושנה, ואז היה ילד אחד עם פיגור שכלי שדחף את הארטיק הצהוב שלו לחול ואכל. ובדיוק עברתי לידו עם חברים שלי, שאני חושבת שקראו להם נועה, איתי ורותם, אבל אני באמת לא בטוחה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אני לא ממש זוכרת, אולי קצת. חוץ מזה, אני עדיין בילדותי!
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא
טוב שלא אכלתי רק שניצל ופסטה בלי כלום. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ממ.. מת', ואז עשיתי חוזר וקיבלתי 81 D: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן, מרמת גן לגני תקווה, ומגני תקווה לגני תקווה [פשוט עברנו בית
] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה. השיר האחרון ששרת: במיניבוס חזרה מהבאולינג, נדמה לי שאת השיר של ארתור או הפיג'מות, או איזשהו שיר הזוי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממ... לא זוכרת
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת... האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "אוקיי." הדבר האחרון שאכלת: טעמתי חומוס דיאט, לראות אם יש לזה אותו טעם. זה היה לפני חמש דקות והטם של זה עדיין בה שלי, וזה לא אותו טעם ;[ הדבר האחרון ששתית: מים?
הדבר האחרון שקנית: אמ.. נסיעה במיניבוס. השיר האחרון ששממעת: מה שהמדיה פלייר ניגן אחרון לפני שכיביתי את המחשב אתמול, אין לי מושג איזה שיר זה היה. הדיסק האחרון שקנית: הפסקול של מישהו לרוץ איתו והחדש של שייגעצ, קניתי אותם ביחד. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עכשיו D: הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים כל כך מטורפים.. אני חושבת שאין לי
הווה שיער נוכחי: ברגע זה חום מתולתל עם פוני. בגדים נוכחיים: ג'ינס, תחתונים אדום+לבן, חגורה ורודה, חזיה, סטרפלס ורוד מגניב עם אקדחים מפולנבר, עליונית כזאת לבנה מתחרה [נשמע נורא אבל זה לא כל כך נורא
], תכשיטים ונעלי בית. תמונת דסקטופ נוכחית: מלאאאאאא תמונות שלי ושל האחים שלי מהתקופה שהיו כלניות בשכחתי איפה. חבר\ה? כלום. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ללמוד למיצב מחר?
האם אתה עייף? לא ממש.. האם אתה רעב? קצת, עוד מעט באים אורחים ועושים יומולדת לאח שלי, אז יהיה מלא אוכל :] את מי אתה הכי רוצה לחבק? מישהו. ממה הכי נמאס לך? מבית ספר. את מי היית רוצה להרוג? יש פשוט כמה ילדים מעצבנים כל כך, אז אותם. הכי פחות מהנה? לשבת בשיעורי היסטוריה, מת', תנ"ך.. עתיד חושב הרבה על העתיד? לא כל כך הרבה.. אבל גם לא קצת
מפחד ממנו? לא ממש.. רוצה לגור במקום אחר? לא לתמיד, זה יכול להיות נחמד לאיזה שנה... העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני באמת לא יודעת. זה בטח יהיה משהו שקשור לאומנות. אני רוצה להיות שחקנית או במאית או קופירייטרית או כל מיני דברים כאלה שקשורים לבמה וטלוויזיה וכל התרבות הזאת. הו, אני גם אוהבת עיתונאות אינטיליגנטית כזאת, אז גם לעבוד במשהו כזה אני אשמח. איפה אתה הולך לגור? מאיפה אני יודעת? כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיבואו. באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת, מכונית יפה. ואם אין כסף אז מכונית מכוערת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בחדר עם מזגן! [חם לי!!!] ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? ישמצב
אם כן, לאיזו? אני רוצה את זאת בהאנגר. יום נעים :]

bibi23

New member
שבת שלום!!

הזיכרון הראשון שלך: וואוווו אמממחופשה באורלנדו חודשיים בגיל 4 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?לא לא נראה לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן למשל ספרייט עם קטשופ המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה :( 23 האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) בחיים לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מושלמת השיר האחרון ששרת: רבות הדרכים הדבר האחרון שצחקת בגללו: בת דודה שניה שלי הצחיקה אותי בפרצוף הפעם האחרונה שבכית: לפני שלושה ימים מכאב ראש לא נורמלי האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: לא הדבר האחרון שאכלת: בורקס פיצה הדבר האחרון ששתית: ענבים הדבר האחרון שקנית: אמממ טיק טאק השיר האחרון ששממעת: הסודות-דנה עדיני הדיסק האחרון שקנית: לא יודעת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 10 דקות הדבר הכי מטורף שעשית: אממ אחיי אמר שנולדתי
הווה שיער נוכחי: אממ מקורזל מהבריכה בגדים נוכחיים: בגד ים מעל זה חולצת סבא ומכנס שורט ומעליו מכנס דייגים תמונת דסקטופ נוכחית: שלי ושל עברי חבר\ה? לא אפחד לא רוצה אותי
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ לוידעת!! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן עכשיו אמא ביקשה לפנות את השולחן האם אתה עייף? תמיד!!
האם אתה רעב? לא ממש לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? חיבוק מחושמש עם חברות שלי!! ממה הכי נמאס לך? מזה שתמיד נותנים שיעורים!! את מי היית רוצה להרוג? את המורים! הכי פחות מהנה? שיעורים במתמטיקה! עתיד חושב הרבה על העתיד? הרבה מאוד!! מפחד ממנו? גםכן וגם לא! רוצה לגור במקום אחר? כן!! רק לא רמלה!!! העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? שחקנית וזמרת איפה אתה הולך לגור? אם במה שאני רוצה לעבוד יתגשם בע"ה סביון! כמה ילדים אתה רוצה? 3 שתי בנות ובן באיזה סוג של מכונית תנהג? בע"ה נראה לי b.m.w מסידרת 6! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עובדת ומרוויחה יותר מדי כסף! אהה ועם ילדים! ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? אם כן, לאיזו? ודאייי להופעת יומולדת ב16 עם רונה קינן שבת שלום לכם אנשים!!

NoAmOoOsH

New member
יוהו!

הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? נראה לי היו תקופותXD האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא נראה ליP: המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה:/ האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) פעמיים. מרמת גן לטקסס. מטקסס לקדימה:] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עוד לא נגמרהP: השיר האחרון ששרת: הסתפרה קצר\ פיטרוט. P: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הצלצול החדש של עמיתי!!11 XDDD הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא!P: הדבר האחרון שאמרת: "כן, ברור><" XD הדבר האחרון שאכלת: מסטיק עלמה!D: הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששממעת: שומעת, תענה לי-היהודים הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרתO: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה ימיםP: הדבר הכי מטורף שעשית:
הווה שיער נוכחי: חום שכזה בערך ארוך. בגדים נוכחיים: סתם פיג'מה תמונת דסקטופ נוכחית: אחת אומנותית מל"ג בעומר. P: חבר\ה? נופ;[ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הרבה!;[ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בערך האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? יש כמה אנשים^^ ממה הכי נמאס לך? כלמיני דברים
את מי היית רוצה להרוג? חלילה וצלילה!O: הכי פחות מהנה? ^^ עתיד חושב הרבה על העתיד? בערך.. מפחד ממנו? לא כ"כ רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איף. איפה אתה הולך לגור? איפשו כמה ילדים אתה רוצה? 2\3 באיזה סוג של מכונית תנהג? זה משנה?! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? במקום שיהיה לי בו טובP: ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? ממממש מקווה!:] אם כן, לאיזו? האנגר 11.

עייינת

New member
באאא לי.

הזיכרון הראשון שלך: אמ... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא שזכור לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא, היה לי טעם טוב דווקאץ המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? חביבה השיר האחרון ששרת: המילים הכי יפות של שייגעצ כי זה פתאום נדבק לי לראש. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הקטיף בוסים היום הפעם האחרונה שבכית: אמ.. לא זוכרת האדם האחרון שראית: אחותי? הדבר האחרון שאמרת: נכנס לי קוץ הדבר האחרון שאכלת: גלידה
הדבר האחרון ששתית: נסטי פרסק הדבר האחרון שקנית: מסטיק? השיר האחרון ששממעת: the kill-30 seconds to mars הדיסק האחרון שקנית: וווואווו.. היה ממש מזמן >< אני חושבת שזה היה מיי כמיקל רומס לאחותי מלפני שנה אולי
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני תמיד עוזרת לה הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בנאדם מטורף הווה שיער נוכחי: חום ארוךארוך בגדים נוכחיים: חולצה של הצופים מכיתה ה' וטרנינג תמונת דסקטופ נוכחית: של אחותי כי זה המחשב של אבא חבר\ה? מממ. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עם דר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? מאוווווד האם אתה רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את דר ממה הכי נמאס לך? ממתמטיקה את מי היית רוצה להרוג? את המורה למחשבים הכי פחות מהנה? מממ עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? קצת. רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני אהיה רופאה
איפה אתה הולך לגור? באנגליה כמה ילדים אתה רוצה? 2 בן ובת
באיזה סוג של מכונית תנהג? האמר! [כן בטח] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? אשת קריירה עם משפחה [
] ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? אולי אם כן, לאיזו?לא ידוע הודגש באמצעות מדגישומטיק

ח לו לים

New member
קולולולולו

הזיכרון הראשון שלך: - האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) לא שידוע לי. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מצחיקה השיר האחרון ששרת: תמיד אהבה הדבר האחרון שצחקת בגללו:בדיחה שסיפרו לי. הפעם האחרונה שבכית:יום הסטודנט-17.5 האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: בא לי סלט ארומה הדבר האחרון שאכלת: סלט ביתי הדבר האחרון ששתית: שוקו הדבר האחרון שקנית: גלידה השיר האחרון ששממעת: חלולים-אביב גפן הדיסק האחרון שקנית: של הביטלס החלטתי לקנות סוף סוף. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום,עשיתי מדיח! מי היה מאמין? הדבר הכי מטורף שעשית: צניחה חופשית? הווה שיער נוכחי: חום , ארוך , תלתלים בגדים נוכחיים:טרנינג שחור טישרט לבנה תמונת דסקטופ נוכחית: שלי עם הפנטזיה שלי. חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: - האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ממ..לא האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? את סבא ז''ל,כ''כ. ממה הכי נמאס לך? מהשקרים של אנשים. את מי היית רוצה להרוג? את המורה שלי להיסטוריה עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? לא ידוע,שואפת למנהטן כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? וולבו או מאזדה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? לא ידוע ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? כן אם כן, לאיזו? האנגר :)

שרון710

New member
הוופה, שאלון:]

הזיכרון הראשון שלך: אממ אני נכנסת לתוך ארון
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מת' האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מאושרת
השיר האחרון ששרת: הכוכבים דולקים על אש קטנה- משינה הדבר האחרון שצחקת בגללו: פרק של סאות' פארק
הפעם האחרונה שבכית: אממ לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "לא ראיתי ת'כביסה"
הדבר האחרון שאכלת: מסטיק נחשב? הדבר האחרון ששתית: פטל
הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששממעת: עכשיו אני שומעת- מרד הדמעות הדיסק האחרון שקנית: אריק ברמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: תמיד:] ילדה טובה שכמותי! הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בנאדם שעושה דברים מטורפיםP: הווה שיער נוכחי: חום קצר ומגעיל בגדים נוכחיים: מכנס קצר וחולצת בצפר תמונת דסקטופ נוכחית: משו של אח שלי חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ לא מישו ספציפי.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. שיעורים האם אתה עייף? אני עייפה תמידית האם אתה רעב? ללא את מי אתה הכי רוצה לחבק? אממ לא יודעת ממה הכי נמאס לך? מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? דווקא יש.. אבל לא עיניינכם(:) הכי פחות מהנה? ללמודP: עתיד חושב הרבה על העתיד? העתיד הקרוב, לא הרחוק מפחד ממנו? לא רוצה לגור במקום אחר? לא העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג איפה אתה הולך לגור? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? שלושה / שניים באיזה סוג של מכונית תנהג? אממ מרצדס שחורה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? נשואה, עם קריירה:) ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? הלוואי אם כן, לאיזו? אם כן אז לבית גבריאל

גם אותי אפשר להוריד בקלות..

הזיכרון הראשון שלך: יש כמה, אי אפשר ככה לשלוף ועוד אחד. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אחושרמוטה. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא, חוץ מטונה שלא כולם חיבבו את הריח
. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתכונת בתנ"ך. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) פעם אחת, בתוך אריאל. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? קשה. השיר האחרון ששרת: Going Under - אוונסנס. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שקראתי את משפטי המחץ במומלצי השבוע שלי, בפורום 'היהודים'
. הפעם האחרונה שבכית: היום לפני כמה שעות. האדם האחרון שראית: הממ אוחנה. הדבר האחרון שאמרת: "יאללה B". הדבר האחרון שאכלת: הממ..פיתה+ניגוב חומוס בבית של ציטרין. הדבר האחרון ששתית: קולה. הדבר האחרון שקנית: קולה גדולה בת"א. השיר האחרון ששממעת: Going Under- אוונסנס. הדיסק האחרון שקנית: הממ..נראה לי אלג'יר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: דיי מזמן
. איזה חרא אני. הדבר הכי מטורף שעשית: עכשיו זה כבר לא נשמע לי מטורף, אבל אז זה היה נשמע וואו. אני ועמרי, החבר הכי טוב שלי, היינו בהופעה בירושלים של היהודים שנערכה ב13:00 בצהריים, ב22:00 הייתה אמורה להתחיל הופעה נוספת, בכנרת, שלא הייתה בתכנון (למרות שמשהו בנו תמיד ידע שנהיה שם בסוף..
.), נסענו חזרה מירושלים לת"א לכיוון הבית, ואז בת"א, כשכבר 18:30 ואוטובוס לכנרת הוא מינימום 3 שעות וצריך בשבילו להגיע לתחנה מרכזית(היינו בעזריאלי ואוטובוס גם לוקח קצת זמן..), פשוט החלטנו שנוסעים ולא משנה מה. היה לנו כסף בול לנסיעות וטיפת אוכל, ויצאנו לדרך, ניתקנו את הפלאפונים שההורים לא ימצאו אותנו (בכל זאת, היינו בכיתה י') וזהו. אחד הדברים שבחיים לא נשכח. הווה שיער נוכחי: שחור. בגדים נוכחיים: כרגע חולצה גזורה של אוחנה, ומכנס שנראה קצת כמו אקס.בוי אבל הוא סתם גדול ואני מתה עליו
. תמונת דסקטופ נוכחית: אני, זמי וספיר מחזיקות שלט באחת ההופעות האחרונות "איפה טישלר?"
חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: כרגע אף אחד, רק המיטה שלא פגשתי בה מזמן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מלישון.. האם אתה עייף? מאד. האם אתה רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? עמרי שלי. ממה הכי נמאס לך? מהקשר המטומטם איתן. את מי היית רוצה להרוג? את מי שעשה שיהיה ככה. הכי פחות מהנה? למות בשקט.. עתיד חושב הרבה על העתיד? לא המון, אבל כן, יוצא. מפחד ממנו? מאד מאד. רוצה לגור במקום אחר? מצד אחד הכי בעולם, מצד שני......... העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? פ-חחח איפה אתה הולך לגור? אולי בתל-אביב, בעזרת השם.
כמה ילדים אתה רוצה? גג 2, אבל כעקרון אני לא רואה את עצמי מתחתנת. באיזה סוג של מכונית תנהג? כרגע יש מזדה, אז אני מקווה להשתפר קצת באיכות עד אז
, לא אתנגד לאיזה יגואר או אאודי טיטי 100ממת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? וואו.....רחוק מדיי. מי יחיה בכלל? ו... באים להופעות סיום של זה לא אותו דבר? אולי. אם כן, לאיזו? אולי האנגר.

למעלה