שאלון שישי

MaaYanGa

New member
../images/Emo199.gif

ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב. 2.שוקו או מוקה? ברור ששוקו
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה. 4.אוכל או שתייה? אוכל. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?
אממ רגילות אני מניחה? 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? גם וגם. תלוי במצב הרוח. 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי
9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומזיץ בקיבוץ יבנה עם כל החברים מהגן, שלא ראיתם שנים
10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? יש לי הוט ולא ראיתי את השנייה, רק את הראשונה בערוץ 2 ולא ממש אהבתי. 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? בלינצ'ס של סבתא. 12.גן ציבורי או פארק גדול?
פארק? 13.אגם או מפל? ביחד. 14.ראשון לציון או רמת גן? שתיהן. 15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות עם מאכלים קטנים. 16.ארטיק או טילון? ארטיק. 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? גיאוגרפיה. 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר. 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל. 20.אחים גדולים או קטנים? לפעמים זה ולפעמים זה. שניהם מעצבנים
21.אות מועדפת-ש' או מ'? מ'
22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? האזנה לשיר. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר. 25.אוכל מתוק או חריף? לא זה ולא זה. חמוץ
26.שם לבן-גל או גידי? גל. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? מממ שאלה קשה. נראה לי שהאפשרות הראשונה כי ההרגשה אחר כך שווה את זה. אתה יכול להתגאות בעצמך על זה שעשית עבודה קשה וטובה ובסוף השגת את מבוקשך. (כספך?) 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? סלט פירות. 30.דגים או נחשים? דגים? 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה. 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג, למרות שעוד לא התנסתי בזה, נראה לי כיף. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? סיני. מה? זה טעים. 35.חרדל או מיונז? מיונז. 36.חלבה או חמאת בוטנים? לא זה ולא זה
37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים. 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר. אבל אני אוהבת גם את אהוד. 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי. 40.לשיר או לרקוד? לשיר. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו. 42.בוגי או גלשן?
אף אחד. 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים. 44.לבן או צהוב? לבן. 45.כחול או ירוק? ירוק. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? ילדות. 47.העבר או העתיד שלך? עתיד. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? שתיהן עושות לי את זה
49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? הייתה כבר והיה מושלם
וכן, היא מחכה לי. 50.ילדים או מבוגרים? גם וגם? ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שיהיה שקט סוף סוף.

YqUeen

New member
מאכלים קטנים../images/Emo6.gif

סנדוויץ' חביתה. של הקיוסק.

MaaYanGa

New member
בעעע../images/Emo5.gif

פיכס של הקיוסק. אבל מה? אני לא אוהבת פסטרמה. אני לא יכולה להיכנס למסנג'ר, שלא תחשבי שאני מסננת אותך או משהו.

אני

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? תלוי מתי אבל בדרך כלל קירוב 2.שוקו או מוקה? שוקו 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה 4.אוכל או שתייה? שתייה 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? טיפה מלוכסנות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? גם וגם 7.קטשוף או אלף האיים? מעורבב חחחחח 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? להיות מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? נופש במלון לכמה ימים 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? שנייה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? בלינצ'ס 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק גדול 13.אגם או מפל? מפל זה הכי יפה 14.ראשון לציון או רמת גן? רמת גן 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות כדי לא להשמין 16.ארטיק או טילון? טילון 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? לא זה ולא זה 18.נקניקיות או המבורגר? נקניקיות 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל 20.אחים גדולים או קטנים? קטנים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? ש' 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? ביחד 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נשר 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק אני אלרגית לחריף 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק מבושל מהבית 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? ממש ממש קשה 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? סלט פירות עשיר 30.דגים או נחשים? איכס 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? ספורט 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג זה ממש מרגיע כשעצבנים תנסו 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? העידה שלי 35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? חלבה 37.פירות רגילים או פירות יבשים? פירות רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי 40.לשיר או לרקוד? לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו 42.בוגי או גלשן? גלשן זה הכי קול 43.לשחות-במיים קרים או חמים? חמים 44.לבן או צהוב? צהוב עולה עולה עולה עולה עולה 45.כחול או ירוק? כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הילדות 47.העבר או העתיד שלך? העתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? בני משפחה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? מחכה מחכה 50.ילדים או מבוגרים? ילדים ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שתפסק המלחמה הזאת ושנחזור לחיים הרגילים ושיעיפו מפה את סוללות הפטריוט

whynot5

New member
ומה חשבת כשאמרת יש ימים ויש ימים...

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב, ברור. 2.שוקו או מוקה? שוקו. 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה. 4.אוכל או שתייה? תלוי, מה. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? גם זה תלוי... 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? כל הזמן. 7.קטשוף או אלף האיים? אהמ... קטשופ. 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי. 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? אהמממ.. אם זה עם החברים, לא משנה איפה זה. 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? איכ. 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק. 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק. 13.אגם או מפל? מפל. 14.ראשון לציון או רמת גן? אף אחת באופן מיוחד.. 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות. 16.ארטיק או טילון? שוקובו.
17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? אהמממממממ... לא זה ולא זה. 18.נקניקיות או המבורגר? גם לא. 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל. 20.אחים גדולים או קטנים? קטנים. 21.אות מועדפת-ש' או מ'? אה?! 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אהמ, תלוי במצב רוח... 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? תלוי. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר. 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק. 26.שם לבן-גל או גידי? גל. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? בית.
28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? אפשרות שניה. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות. 30.דגים או נחשים? נחשים. 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? שניהם מעאפנים. 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג, אני משערת. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? בגדים? חדשים. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? סיני!!!! 35.חרדל או מיונז? חרדל. 36.חלבה או חמאת בוטנים? בעעעעעע! 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים. 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? שניהם. 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי. 40.לשיר או לרקוד? לשיר. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? אף אחת. 42.בוגי או גלשן? אהמ. 43.לשחות-במיים קרים או חמים? חמים. 44.לבן או צהוב? לבן. 45.כחול או ירוק? ירוק. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? בגרות. 47.העבר או העתיד שלך? עבר. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? בין חברים טובים. 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? ממש לא. 50.ילדים או מבוגרים? ילדים. ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שרק יעבור. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo13.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? נדמה לי שריחוק 2.שוקו או מוקה? שוקו
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה 4.אוכל או שתייה? שתיה 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? תמיד!! 7.קטשוף או אלף האיים? כלום 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי.. 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? נופש.. מגיע לי קצת.. 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? HOT כל מה שחם!!! 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? שוקולד פרה עם אגוזים 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק גדול 13.אגם או מפל? שונאת מיםםם.. 14.ראשון לציון או רמת גן? ראשל"צ.. 15.ארוחות גדולות או קטנות? מה שבא, ברוך הבא.. 16.ארטיק או טילון? ארטיק 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? בעעע... (תנ"ך!!) 18.נקניקיות או המבורגר? תנו לחיות לחיות!! 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל (תירס) 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? ממממ.. 22.אביב גפן או שלמה ארצי? שלמה 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? צפיה בתכנית אהובה 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק מבושל-כי אין כמו האוכל של אמא! 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? קלה עם משכורת גבוהה
29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות 30.דגים או נחשים? בעעע.. 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? אחת הנוסעים 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? 35.חרדל או מיונז? בעעעעע 36.חלבה או חמאת בוטנים? אוישש.. 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים?? 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתרו'ש 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי לידר כי יש לו קשר לניסים ומיכל. 40.לשיר או לרקוד? לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? רמת אביב ג'. 44.לבן או צהוב?לבן 45.כחול או ירוק? כחול!!! 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? ילדות.. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? חבר וחברה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? מממ בינתיים לא. 50.ילדים או מבוגרים? מבוגרים ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שבע"ה צה"ל יצא מלבנון!!! ושיהיה לכולנו שבוע מקסים!

NoAmOoOsH

New member
טוב נוו..

והפעם... זה או זה (זכויות סקרים ושא...) 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? תלוי ממי 2.שוקו או מוקה? שוקו! למרות שהוא עשה לי היום כאב בטן
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? צימחונית P: אז חביתה 4.אוכל או שתייה?
שתיהם 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות.. 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? תמיד :] 7.קטשוף או אלף האיים? *קטשופ
8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי במידה 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? נופש!! 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? אממ..נראה לי ראשונה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק! 12.גן ציבורי או פארק גדול? גן ציבורי :] 13.אגם או מפל? אגם 14.ראשון לציון או רמת גן? רמת-גן. כי נולדתי שם P: [האמ. שני] 15.ארוחות גדולות או קטנות? הכל :] 16.ארטיק או טילון? תלוי עד כמה חם לי P: 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? בעע..שתיהם לא..יאק 18.נקניקיות או המבורגר? צימחונית. אבל כשלא הייתי..המבורגר. 19.שניצל או מעורב ירושלמי? *צימחונית. אבל שניצל 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'?
22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? באותו זמןן 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר! 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? תלוי איזה מרק.. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? קשה-גבוהה 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות 30.דגים או נחשים? דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה. לפחות שם אפשר לישון. או לשחק הצל את הצוללת
32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג! D: 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים! 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? מהעידה שלי?!
יש בי הרבה יותר מידי. אז נגיד שאוכל סיני. 35.חרדל או מיונז? שתיהם לא. אבל נגיד מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? שתיהם לא 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? את אביתר אני לא סובלתת. בעע. אז נגיד שאהוד 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי
40.לשיר או לרקוד? לשיר
אבל אתם לא רוצים להיות שם 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? ה"ש 42.בוגי או גלשן? גלשן..חח 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קריםם..אבל לא יותר מידי 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הילדותת! 47.העבר או העתיד שלך? לא יודעת 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? שאלה מפגרת
49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? מתישו כן 50.ילדים או מבוגרים? ילדים :] ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שאני יהנה בטיולל :] שבת שלום הודגש באמצעות מדגישומטיק

הדר35

New member
דיייייייי!!!../images/Emo46.gif

אוףף אוףף אוףףףףףףףףףף או כמו שג'וני דפ אומר "facka"!!!!!!!!!! די זה הדבר הכי מבאס בעולם... שנה ישבתי על השאלון הארוך הזה והוא לא מופיעה ברשימה!!1 ואני לא מתכוונת לענות על כל השאלות האלו שוב, כן!?!? שבוע טוב

מאוריצה

New member
יאללה גם אני../images/Emo3.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)
קירוב 2.שוקו או מוקה
מוקה 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה
חביתה [לא אוכלת פסטרמה] 4.אוכל או שתייה
שתייה, למרות שזה בא ביחד 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות
רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום
תמיד!
7.קטשוף או אלף האיים
לא ולא 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר
להיות מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים
במלון 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה
לא ולא [האלופה!
] 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס
פנקייק! 12.גן ציבורי או פארק גדול
לאדעת 13.אגם או מפל
מפל 14.ראשון לציון או רמת גן
ראשון לציון 15.ארוחות גדולות או קטנות
קטנות 16.ארטיק או טילון
ארטיק 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה
גיאוגרפיה 18.נקניקיות או המבורגר
לא ולא 19.שניצל או מעורב ירושלמי
שניצל 20.אחים גדולים או קטנים
גדולים, בתקווה שהם לא כמו אחיות קטנות ומעצבנות [כמו שלי] 21.אות מועדפת-ש' או מ'
מ' 22.אביב גפן או שלמה ארצי
אביב גפן
23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה
לשמוע שיר אהוב 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר
נמר 25.אוכל מתוק או חריף
שניהם
26.שם לבן-גל או גידי
גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית
מרק מבושל מהבית! 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה
תלוי במצב
29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר
סלט פירות 30.דגים או נחשים
דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה
חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים
לא התנסיתי בלנהוג אז בנתים להיות אחד מהנוסעים 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים
גם וגם 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך
ברור שאוכל מרוקאי!!! 35.חרדל או מיונז
מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים
חמאת בוטנים 37.פירות רגילים או פירות יבשים
רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי
אביתר בנאי
39.עברי לידר או ברי סחרוף
עברי [למרות שגם ברי מעולה, אין על עברי
] 40.לשיר או לרקוד
לא ולא.. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'
גם לא ולא :S 42.בוגי או גלשן
גלשן! 43.לשחות-במיים קרים או חמים
קרים 44.לבן או צהוב
שניהם 45.כחול או ירוק
שניהם! אלה שני הצבעים שאני הכי אוהבת
46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך
ילדות 47.העבר או העתיד שלך
הווה 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה
את שניהן 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא
יש לי עוד זמן 50.ילדים או מבוגרים
גם וגם ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב
שתיגמר כבר המלחמה הזאת שאני וכולם נוכל כבר לצאת מהממ"ד הזה ולחיות כמו שצריך! נמאס לי כבר.. שבוע מעולה לכולכם!

nozi3

New member
שלי..

.ריחוק או קירוב(מאנשים)?תלוי מתי..כעקרון קירוב 2.שוקו או מוקה?שוקו 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה?חביתה 4.אוכל או שתייה?שתייה 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום?כל הזמן 7.קטשוף או אלף האיים?איכס 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר?מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים?אפשר חברים במלון? 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?יש לי הוט :) 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול?פארק 13.אגם או מפל?אגם 14.ראשון לציון או רמת גן?ראשל"צ 15.ארוחות גדולות או קטנות?גדולות 16.ארטיק או טילון?ארטיק 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה?היסטוריה 18.נקניקיות או המבורגר?נקנקיות 19.שניצל או מעורב ירושלמי?שניצל 20.אחים גדולים או קטנים?גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'?ש (כת השניצל) 22.אביב גפן או שלמה ארצי?אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה?קשה מידי... 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?נמר 25.אוכל מתוק או חריף?מתוק 26.שם לבן-גל או גידי?גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית?מרק 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?קשה.. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?פירות 30.דגים או נחשים?נחשים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה?חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים?לא נוהגת.. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?שניהם? 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?אמ נראה לי העדה שלי אבל אני ממש ממש אוהבת אוכל סיני 35.חרדל או מיונז?מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים?איכססססס 37.פירות רגילים או פירות יבשים?רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי?אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף?עברי 40.לשיר או לרקוד?לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?השיר שלנו? 42.בוגי או גלשן?גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים?קרים 44.לבן או צהוב?צהוב 45.כחול או ירוק?ירוק 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?ילדות 47.העבר או העתיד שלך?עתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?חבר-חברה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא?לא כל כך 50.ילדים או מבוגרים?ילדים..אבל לא כאלה שצובטים אותך בתחת... ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שיהיה יותר טוב מהשבוע הקודם..

מוחטה1

New member
באיחור אופנתי קלילון...

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? תלוי 2.שוקו או מוקה? שוקו
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה 4.אוכל או שתייה? אוכל,הרבה. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות
6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? בלילה, לפני השינה, ושיר מקפיץ מאוד בבוקר, להתעוררות..אבל בעיקרון בלילה
7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ, דא... 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? אני אהיה מקורית, ואומר שמקורי זה הכי, אחי! 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומזיץ, מה אני רוטשילד?! 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? שנייה, פחות ירדנה וגלי, יותר אריאל, שרון ותולי
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? קשה! פרנץ' טוסט...
12.גן ציבורי או פארק גדול? גן ציבורי נראה לי... 13.אגם או מפל? אגם. כנרת
14.ראשון לציון או רמת גן? ראשל"צ. גם יש לה קיצור מאגניב, גם רוק"צ, גם סופרלנד! לייק, העיר הכי מאגניבה בארץ, כאילו!
15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות!! 16.ארטיק או טילון? נכון שאני בעד מקוריות, אבל זה עם ה-7 צודק! נוק אווט וניל עוגיות! וגלידה של מקדונלדס! 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה 18.נקניקיות או המבורגר? צ'יקן בורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל
20.אחים גדולים או קטנים? אנשים הורידו מערכם של אחים קטנים! אנחנו ממש חמודים! ואנחנו סובלים הרבה יותר מהבכורים! תמיד יתייחסו אלינו כמו אל תינוקות! 21.אות מועדפת-ש' או מ'?
אני במצב רוצ טוב היום, אז שיהיה את שניהם
22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? אוי אתם לא יכולים לשאול את זה! זה כמו, את מי אתה אוהב יותר-אמא/אבא! 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק, מתוק זה טעם החיים... 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק עוף עם קניידלך!!
28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? היי, אני עבדתי ממש ממש קשה וקיבלתי משכורת רעב, אז כל דבר יהיה טוב בשבילי... 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות! 30.דגים או נחשים?
דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? אחד הנוסעים, ולישון! השינה הכי טובה היא בנסיעה לא? 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?
גם וגם! 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? חוץ מקניידלך, לא הבאנו כלום טעים [גפילטע פיש
] אז סיני... 35.חרדל או מיונז? חרדל של מקדונלדס! 36.חלבה או חמאת בוטנים? שיהיה חמאת בוטנים... 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים! 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר... אבל בעיקרון, מאיר
39.עברי לידר או ברי סחרוף? מבחינת המוזיקה עברי, מבחינת היחס החם בפורום, אני עוזבת לפורוםברי! 40.לשיר או לרקוד? גם וגם 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו!! איך אפשר לסבול גם את יב"ז וגם את פיכסה לוי, באותו זמן?! שלא לדבר על גברת לינוביץ'!! ומייק לינוביץ' היה המורה שלי למשחק, אז עוד יותר פיכס! 42.בוגי או גלשן? יס סיר איי קן בוגי?! מה זה לעזאזל?! שיהיה גלשן... 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים =) 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? טורקיז
[החוסר החלטיות שלי...משהו!] 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? אממ... הילדות הייתה נפלאה, הנערות, כמו לכולם, פחות...ואני מקווה שהבגרות תהיה בתזונה
47.העבר או העתיד שלך? העתיד... אבל צריך לחיות בהווה... 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? איך אפשר לוותר על אחד מהם?! 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? כן,כבר מצאתי אולם ושמלה 100ממצ!! אבל יהיה נחמד להתחתן באירוע מיוחד כזה... 50.ילדים או מבוגרים? מבוגרים! ילדים שונאים אותי!
ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שקט, שקט, שקט, שקט, שקט, שקט...אני אקרא למשטרה! אל תאכלו את החיות, גם הן רוצות לחיות.... [הפיג'מות!
]

lital4321

New member
באיחור ממש לא אופנתי..

.ריחוק או קירוב(מאנשים)?קירוב 2.שוקו או מוקה?מוקה 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה?חביתוש 4.אוכל או שתייה?אוכל 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?רגיל 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום?כל היום 7.קטשוף או אלף האיים?קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר?מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים?קומזיץ 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?שניה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול?ציבורי 13.אגם או מפל?מפל 14.ראשון לציון או רמת גן?רמת גן 15.ארוחות גדולות או קטנות?גדולות 16.ארטיק או טילון?טילון 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה?אפחד 18.נקניקיות או המבורגר?המבורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי?שניצל 20.אחים גדולים או קטנים?גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'?ש 22.אביב גפן או שלמה ארצי?אביב 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה?שיר 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?נמר 25.אוכל מתוק או חריף?מתוק 26.שם לבן-גל או גידי?גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית?מנה חמה 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?גבוהה 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?ירקות 30.דגים או נחשים?איכס מה קורה לכם אנשים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה?חברה\חופשי 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים?לנהוגגג 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?חדשים ברור 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?העדה.. 35.חרדל או מיונז?מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים?בוטנים 37.פירות רגילים או פירות יבשים?רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי?אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף?מה נראה לכם? 40.לשיר או לרקוד?לרקוד 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?אוי זה קשה... אינלי מושג 42.בוגי או גלשן?בוגי 43.לשחות-במיים קרים או חמים?קרים 44.לבן או צהוב?לבן 45.כחול או ירוק?ירוק 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?בגרות 47.העבר או העתיד שלך?עתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?הכל 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא?עזבו חתונה קודם שיהיה חתן 50.ילדים או מבוגרים?מבוגאים פיכסע ילדים ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שנסראללה יתפגר

וול../images/Emo3.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב. 2.שוקו או מוקה? מוקה, ברור
!! 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? לא זה ולא זה
. 4.אוכל או שתייה? שתייה. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? זה המבט שעושה את העבודה, לא צורת/צבע העין
. 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? לילה
. 7.קטשוף או אלף האיים? לא זה ולא זה
. 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? תלוי. 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומזיץ עם חברים עד אור הבוקר. 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? ראשונה רולז
. 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק. 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק גדול. 13.אגם או מפל? אגם. 14.ראשון לציון או רמת גן? רמת גן, ברור. 15.ארוחות גדולות או קטנות?
גדולות, ברוווווווור
. 16.ארטיק או טילון? טילון. 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? הסטוריה. 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר, פוי נקניקיות. 19.שניצל או מעורב ירושלמי?
מה? 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים. 21.אות מועדפת-ש' או מ'?
22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן
. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? האזנה לשיר אהוב
. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר. 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק. 26.שם לבן-גל או גידי? גל. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק מבושל מהבית
. מנה חמה זה איכסה. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? לא יודעת. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? סלט ירקות עשיר
. 30.דגים או נחשים? לא זה ולא זה. 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חנ"ג. 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? אחד הנוסעים, סתם כי אני לא יודעת איך זה לנהוג
. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? לא משנה לי. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?
אנאערף. 35.חרדל או מיונז? לא זה ולא זה. 36.חלבה או חמאת בוטנים? חלבה
. 37.פירות רגילים או פירות יבשים? פירות רגילים, ברור. 38.אהוד בנאי או אביתר בנאי? קשה, לא יודעת, שניהם מדהימים. 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי, אבל גם ברי מעולה. 40.לשיר או לרקוד? לשיר. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? רמת אביב ג'
. 42.בוגי או גלשן? בוגי. 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים. 44.לבן או צהוב? לבן. 45.כחול או ירוק? כחול. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? אהמ
. 47.העבר או העתיד שלך? הרגע. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? אהמ
, משפחה
49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? יש עוד זמן, לא? 50.ילדים או מבוגרים? אהמ
.

orpl

New member
גם אני גם אני ../images/Emo13.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? בעיקרון קירוב.. אבל לפעמים גם ריחוק 2.שוקו או מוקה? שוקו שוקו
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? פסטרמה 4.אוכל או שתייה? אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? תלוי למי 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? בכל מצב
7.קטשוף או אלף האיים? אלף האיים, קטשופ רק עם צ'יפס 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? ברור שמקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? נופש באיזה בית מלון לכמה ימים
10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? ה-א-ל-ו-פ-ה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? ממ אוכל זה תמיד טוב
12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק גדול 13.אגם או מפל? שניהם מקסימים.. 14.ראשון לציון או רמת גן? חיפהההה 15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות !!! 16.ארטיק או טילון? ארטיק 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה ברור 18.נקניקיות או המבורגר? לא אתנגד לשניהם 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל זה הכי אחי 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? מ' 22.אביב גפן או שלמה ארצי? בארור שאביב
23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? כל עוד זה אהוב אז שניהם 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר חיה מדהימה 25.אוכל מתוק או חריף? תלוי מתי 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק מבושל מהבית.. אבל מנה חמה זה אחלה 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות עשיר!! 30.דגים או נחשים? דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? יש ויש 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? אין עוד רישיון.. אבל בטח לנהוג 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים .. אבל תמיד יש יוצאים מהכלל 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? תוצרת העידה שלי 35.חרדל או מיונז? חרדללללל 36.חלבה או חמאת בוטנים? חלבה 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים ברור 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי עברי עברי
40.לשיר או לרקוד? לרקוד זה בדם 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? פחח 42.בוגי או גלשן? גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים? 44.לבן או צהוב? צהוב זה יפה.. אבל אין על לבן
45.כחול או ירוק? ירוק זה ה-צבע 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? שאלה קשה.. 47.העבר או העתיד שלך? שילוב
48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? איך אפשר להשוות בכלל 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? אה?! 50.ילדים או מבוגרים? כולם

למעלה