../images/Emo199.gif
ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב. 2.שוקו או מוקה? ברור ששוקו
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה. 4.אוכל או שתייה? אוכל. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?
אממ רגילות אני מניחה? 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? גם וגם. תלוי במצב הרוח. 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי
9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומזיץ בקיבוץ יבנה עם כל החברים מהגן, שלא ראיתם שנים
10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? יש לי הוט ולא ראיתי את השנייה, רק את הראשונה בערוץ 2 ולא ממש אהבתי. 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? בלינצ'ס של סבתא. 12.גן ציבורי או פארק גדול?
פארק? 13.אגם או מפל? ביחד. 14.ראשון לציון או רמת גן? שתיהן. 15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות עם מאכלים קטנים. 16.ארטיק או טילון? ארטיק. 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? גיאוגרפיה. 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר. 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל. 20.אחים גדולים או קטנים? לפעמים זה ולפעמים זה. שניהם מעצבנים
21.אות מועדפת-ש' או מ'? מ'
22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? האזנה לשיר. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר. 25.אוכל מתוק או חריף? לא זה ולא זה. חמוץ
26.שם לבן-גל או גידי? גל. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? מממ שאלה קשה. נראה לי שהאפשרות הראשונה כי ההרגשה אחר כך שווה את זה. אתה יכול להתגאות בעצמך על זה שעשית עבודה קשה וטובה ובסוף השגת את מבוקשך. (כספך?) 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? סלט פירות. 30.דגים או נחשים? דגים? 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה. 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג, למרות שעוד לא התנסתי בזה, נראה לי כיף. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? סיני. מה? זה טעים. 35.חרדל או מיונז? מיונז. 36.חלבה או חמאת בוטנים? לא זה ולא זה
37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים. 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר. אבל אני אוהבת גם את אהוד. 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי. 40.לשיר או לרקוד? לשיר. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו. 42.בוגי או גלשן?
אף אחד. 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים. 44.לבן או צהוב? לבן. 45.כחול או ירוק? ירוק. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? ילדות. 47.העבר או העתיד שלך? עתיד. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? שתיהן עושות לי את זה
49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? הייתה כבר והיה מושלם
וכן, היא מחכה לי. 50.ילדים או מבוגרים? גם וגם? ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שיהיה שקט סוף סוף.
ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב. 2.שוקו או מוקה? ברור ששוקו