שאלון שישי

crazystav

New member
שאלון שישי ../images/Emo41.gif

איחור אופנתי, אבל עבדתי, מה :]
והפעם... זה או זה
(זכויות סקרים ושא...) 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? 2.שוקו או מוקה? 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? 4.אוכל או שתייה? 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? 7.קטשוף או אלף האיים? 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? 12.גן ציבורי או פארק גדול? 13.אגם או מפל? 14.ראשון לציון או רמת גן? 15.ארוחות גדולות או קטנות? 16.ארטיק או טילון? 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? 18.נקניקיות או המבורגר? 19.שניצל או מעורב ירושלמי? 20.אחים גדולים או קטנים? 21.אות מועדפת-ש' או מ'? 22.אביב גפן או שלמה ארצי? 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? 25.אוכל מתוק או חריף? 26.שם לבן-גל או גידי? 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? 30.דגים או נחשים? 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? 35.חרדל או מיונז? 36.חלבה או חמאת בוטנים? 37.פירות רגילים או פירות יבשים? 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? 39.עברי לידר או ברי סחרוף? 40.לשיר או לרקוד? 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? 42.בוגי או גלשן? 43.לשחות-במיים קרים או חמים? 44.לבן או צהוב? 45.כחול או ירוק? 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? 47.העבר או העתיד שלך? 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? 50.ילדים או מבוגרים? ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שבת שלום

אני../images/Emo9.gif.

והפעם... זה או זה (זכויות סקרים ושא...)
. 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)?קירוב
2.שוקו או מוקה?מוקה
. 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה?שניהם לא. 4.אוכל או שתייה?שתייה. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?לי יש טיפה מלוכנסות
אז נגיד ש... 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום?גם וגם. 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ. 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי, אבל לא בהגזמה. 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? נופש
10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?שנייה
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?פנקייק
12.גן ציבורי או פארק גדול?לא יודעת, אני קיבוצניקית אין פה כאלו דברים. 13.אגם או מפל?מפל. 14.ראשון לציון או רמת גן?ראשל"צ נראה לי. 15.ארוחות גדולות או קטנות?קטנות. 16.ארטיק או טילון?ארטיק. 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה?הסטוריה בהרבה
18.נקניקיות או המבורגר?|המבורגר|. 19.שניצל או מעורב ירושלמי?חח..שניהם
. 20.אחים גדולים או קטנים?שאלה קשה, נגיד שגדולים. 21.אות מועדפת-ש' או מ'?מ'. 22.אביב גפן או שלמה ארצי?אביב. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה?שיר. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?נמר
25.אוכל מתוק או חריף?מתוק. 26.שם לבן-גל או גידי?גל. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית?
28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?קשה. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?ירקות. 30.דגים או נחשים?
31.שיעור ספורט או שיעור חברה?שניהם לא
32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? נוסעת, נראה לי... 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?גם וגום. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?העידה שלי. למרות שאני איזה מיליון עדות בערךץ 35.חרדל או מיונז?שניהם לא. 36.חלבה או חמאת בוטנים?כנ"ל. 37.פירות רגילים או פירות יבשים?רגילים. 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי?אביתר
. 39.עברי לידר או ברי סחרוף?עברי
40.לשיר או לרקוד?לשיר. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? נראה לי שהשיר שלנו. 42.בוגי או גלשן?חח..בוגי
. 43.לשחות-במיים קרים או חמים?קרים. 44.לבן או צהוב?לבן. 45.כחול או ירוק?כחול. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?ילדות
. 47.העבר או העתיד שלך?עבר נרהא לי. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?לא יודעת, שאלה מפגרת. 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? אני רוצה מאוד לדעת איך היא תיהיה ואם מי, אבל אני לא מחכה לה. 50.ילדים או מבוגרים?חח..לרוב מבוגרים. ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! לסוע עם דוד שלי לצילומים של תוכנית טלויזיה, ולבאולינג
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Yaarit4

New member
:]

והפעם... זה או זה (זכויות סקרים ושא...) 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)?תלוי ממי 2.שוקו או מוקה?שוקו 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה?חביתה 4.אוכל או שתייה?אוכל ושתייה חחי 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום?גם וגם 7.קטשוף או אלף האיים?קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר?מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים?נופש 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?שנייה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול?פארק גדול 13.אגם או מפל?מפל 14.ראשון לציון או רמת גן?רמת גן 15.ארוחות גדולות או קטנות?קטנות 16.ארטיק או טילון?טילון 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה?היסטוריה 18.נקניקיות או המבורגר?המבורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי?שניצל 20.אחים גדולים או קטנים?גם וגם 21.אות מועדפת-ש' או מ'?ש' 22.אביב גפן או שלמה ארצי?אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה?גם וגם 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?נמר 25.אוכל מתוק או חריף?מתוק 26.שם לבן-גל או גידי?גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית?מרק מבושל 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?אממ לאדעצ 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?פירות 30.דגים או נחשים?דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה?ספורט 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים?נוסעים 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?תלוי מה 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?עידה 35.חרדל או מיונז?מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים?חלבת שוקולד 37.פירות רגילים או פירות יבשים?רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי?אהוד 39.עברי לידר או ברי סחרוף?עבריייי 40.לשיר או לרקוד?לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?שיר שלנו 42.בוגי או גלשן?גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים?קרים 44.לבן או צהוב?צהוב 45.כחול או ירוק?כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?גם וגם 47.העבר או העתיד שלך?גם וגם 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?גם וגם 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא?חחחחח יש עוד זמן 50.ילדים או מבוגרים?ילדים ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?!שקט מקטיושות

TALLLLi

New member
אני:)

והפעם... זה או זה (זכויות סקרים ושא...) 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב... 2.שוקו או מוקה? שוקו... 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה... 4.אוכל או שתייה? אוכל! 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות.. 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? שתיהם! 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ... 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי! 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? שניה!! 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק. 12.גן ציבורי או פארק גדול? גן ציבורי.. 13.אגם או מפל? מפל... 14.ראשון לציון או רמת גן? ראשל"צ.. 15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות... 16.ארטיק או טילון? ארטיק{קרח דובדבן..חחחח} 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? אף אחד מהם! 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר... 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל... 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים.. 21.אות מועדפת-ש' או מ'? מ'.. 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן.. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? תכנית טלוויזיה אהובה.. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר... 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק! 26.שם לבן-גל או גידי? גל.. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק מבושל מהבית... 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? ממש ממש קשה..עם משכורת גבוהה! 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות עשיר... 30.דגים או נחשים? דגים.. 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? ספורט.. 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג.. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים! 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? מהעדה שלי.. 35.חרדל או מיונז? אף אחד.. 36.חלבה או חמאת בוטנים? אף אחד... 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר... 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי לידר!!!!!!!!!!!!! 40.לשיר או לרקוד? לשיר... 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו! 42.בוגי או גלשן? גלשן... 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים... 44.לבן או צהוב? לבן.. 45.כחול או ירוק? כחול.. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הבגרות שלי... 47.העבר או העתיד שלך? עתיד... 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? חבר וחברה.. 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? מחכה לה! 50.ילדים או מבוגרים? ילדים! ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! קצת שקט!!!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב
2.שוקו או מוקה? מוקה
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? עם חביתה 4.אוכל או שתייה? שניהם
5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? בכל רגע
7.קטשוף או אלף האיים? קטשוף 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי
9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? אממ...נראה לי מלון (לשינוי) 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? "האלופה"
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקיק
12.גן ציבורי או פארק גדול? גן ציבורי 13.אגם או מפל? מפל 14.ראשון לציון או רמת גן?
אממ רמת גן?! 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות 16.ארטיק או טילון? ארטיק
17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטורי 18.נקניקיות או המבורגר? נקניקיות 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל 20.אחים גדולים או קטנים? יש לי קטנים אז נראה לי שגדולים
21.אות מועדפת-ש' או מ'
שתי האותיות הראשונות בשמות של אחיות שלי חחח 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן
23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שיר 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?
נמר?! 25.אוכל מתוק או חריף? מלוח
26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק של אמא
28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? אממ.....לא סגורה על זה 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? פירות
30.דגים או נחשים?
דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים?
נהוג
33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים גיוונים לא?! 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? עדה 35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אהוד.. 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עבריייייי
40.לשיר או לרקוד? שניהם טובים לנפש
41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?
רמת אביב?! 42.בוגי או גלשן? גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים? ממ.. קרים 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק?כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?בגרותתתת
47.העבר או העתיד שלך? עתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?
49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? ממש לא
50.ילדים או מבוגרים? באמצע
ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! אוו באמת שאלת השבוע!!! אז ככה אני מקווה שהמלחמה תיגמר השבוע שנחסל את נסראללה וכל החיזבאללה ( לא נראה אפשרי אז לפחות "לפרק אותם מנשקם") שהחטופים יחזרו בשלום וכל חיילי צה"ל שלא יהיו יותר קורבנות לישראל שנוכל לצאת סוף סוף בביטחון מהמקלטים והבתים שהביטחון ישוב למדינת ישראל! אמן אמן אמן וזה יקרה
עד אז שבת שקטה לכולם!

LinKerBel

New member
שבתשלום../images/Emo212.gif

והפעם... זה או זה (זכויות סקרים ושא...) 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? ריחוק 2.שוקו או מוקה? שוקו 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? פסטר מה 4.אוכל או שתייה? אוכל 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? מלוכסנות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? גם וגם 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? לפעמים ככה ולפעמים ככה 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? איכס. האלופה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק 13.אגם או מפל? מפל 14.ראשון לציון או רמת גן? רמת גן 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות 16.ארטיק או טילון? ארטיק 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? גיאוגרפיה 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל 20.אחים גדולים או קטנים? קטנים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? ש' 22.אביב גפן או שלמה ארצי? שלמה 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? טלוויזיה 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק מבושל 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? קלה ונוחה עם משכורת גבוהה 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? זה ואז זה. 30.דגים או נחשים? דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? נוסעת 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? עידה- עיראקי 35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? חלבה 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברייי 40.לשיר או לרקוד? לא משנה 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? האלופה 42.בוגי או גלשן? גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? ירוק 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? בגרות 47.העבר או העתיד שלך? עתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? משפחה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? לא בשיא 50.ילדים או מבוגרים? מבוגרים ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! לסיים עם המבחן המעפן. ולעבור אותו ב"ה.

driffted girl

New member
זה לא שיש לי זמן

אבל נו טוב, נענה =) והפעם... זה או זה (זכויות סקרים ושא...) 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קרוב 2.שוקו או מוקה? שוקו שליטעעע
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? פסטי
4.אוכל או שתייה? אוכל
5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות...למרת שמלוכסנות זה סקסי ארררג. 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? כל היום כל הלילה...
7.קטשופ או אלף האיים? אלף האיים...בעצם קטשופ...הממ לא אלף האיים...נו שניהם. 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקוריות
9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומזיץ איך לא...!! 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?
זה כמו לשאול לחיות או למות- שניהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.גן ציבורי או פארק גדול? גן... 13.אגם או מפל? מפל |פסטורליה|
14.ראשון לציון או רמת גן? רמת גן. 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות [הכל יחסי
] 16.ארטיק או טילון? טילון
17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה
ג"ג
18.נקניקיות או המבורגר?
המבורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל של אמא
20.אחים גדולים או קטנים? אחים גדולים...כי זה מה שיש לי
21.אות מועדפת-ש' או מ'?
מ
22.אביב גפן או שלמה ארצי? ואו...המממ |מדלגת| 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שירררר
מי אמר לופים ולא קיבל
24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? שניהם ואם אפשר ביחד
26.שם לבן-גל או גידי? גל
27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מנה 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? בגלל שבחיים הכל יחסי אז עבודה קשה שמשתלמת בסוף
........רק שמישו ימצא לי כבר
29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות
30.דגים או נחשים?
זה ו
זה 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? ספורט
32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? נוסעתתת -סינג'ור שליטע- 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים..אבל ישנים בשביל הנוסטלגיה. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? אני בחורה עדתית
35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? חלבה
[
מלקק שפתיים] 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים לחלוטין 38.אהוד בנאי או אביתר בנאי? אהוד
39.עברי לידר או ברי סחרוף? ברור שעברי
40.לשיר או לרקוד? לרקוד... 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?
האלופה וחברים
42.בוגי או גלשן?
43.לשחות-במיים קרים או חמים? קריםםם
בררררר 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? ירוק
46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? ילדות לגמרי!!! 47.העבר או העתיד שלך? עתיד... 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? בני זוג 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? לא ממש 50.ילדים או מבוגרים? ילדים...יותר נכון- תינוקות
ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שיהיה פחות אינטנסיבי מקודמו
שב"ש ומדהימה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

GR££N woMAN©

New member
להלה

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? תלוי כמה ריחוק ותלוי כמה קירוב 2.שוקו או מוקה? שוקו 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? לא זה ולא זה.. אבל אם צריך לבחור אז חביתה 4.אוכל או שתייה? שתייה 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? גם וגם 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? תלוי מתי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומזיץ אופקורס!! 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? ראשונה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? בלינצ'ס 12.גן ציבורי או פארק גדול? ציבורי 13.אגם או מפל? אגם 14.ראשון לציון או רמת גן? ראשל"צ, יש לי סיוטים מרמת גן
15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות 16.ארטיק או טילון? ארטיק 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? לא זה ולא זה
18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? מ' 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? תוכנית 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נשר 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? תלוי איזה מרק :) 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? קשה עם משכורת גבוהה 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות! 30.דגים או נחשים? דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חינוך
32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג
33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? מהעדה שלי
35.חרדל או מיונז? לא זה ולא זה 36.חלבה או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי 40.לשיר או לרקוד? לרקוד 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו
42.בוגי או גלשן? גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים? תלוי מתי 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? ירוק 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? ילדות 47.העבר או העתיד שלך? עבר 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? זה שונה לגמרי 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? כרגע לא 50.ילדים או מבוגרים? ילדים ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?!

YqUeen

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? תלוי ממי, באמת. את החברים הטובים והאנשים היקרים בחיים, כדי לקרב, ואפילו מאוד. את כל האחרים אני ממליצה להרחיק, גם אם זה רק במידה מסויימת. 2.שוקו או מוקה? שוקו
מה זו השאלה הזאת בכלל?! 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? ממ, שאלה קשה. את שניהם אני אוהבת רק בסנדוויץ'. עם פסטרמה, אני מניחה:) 4.אוכל או שתייה? שתייה 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? אה, מה?!
טיפשה מלוכסנות, אני חושבת. זה מיוחד כזה. 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? בלילה, בלי להעיר אף אחד או משהו.. 7.קטשוף או אלף האיים? על שניהם אני לא מתה, ולמרות שאני אוכלת בעיקר קטשופ, אני ממליצה על אלף האיים:] 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? להיות מקורי, דא
9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? תמיד עם חברים:) 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? ממ יש לי הוט... אבל אני מעודכנת בערך, ואני מעדיפה את השנייה
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק
12.גן ציבורי או פארק גדול? גן ציבורי:) 13.אגם או מפל? שאלה יפה:] אגם, בכל מקרה. 14.ראשון לציון או רמת גן? אני לא ממש מכירה את ראשון לציון, אבל רמת גן אחלה:) 15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות, אבל לא מדי
16.ארטיק או טילון? טילון
17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? הסטוריה 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר:] 19.שניצל או מעורב ירושלמי? ממ, התלבטות... אני אלך על שניצל:] 20.אחים גדולים או קטנים? קטנים, ואך ורק קטנים, בבקשה. 21.אות מועדפת-ש' או מ'? |מרים גבה| מ'?... 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן.. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? האזנה לשיר אהוב, אלא אם זה "האוס" או "לוסט"... 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר
25.אוכל מתוק או חריף? לא מתוק ולא חריף, מלוח 26.שם לבן-גל או גידי? גל
27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? בארור שמרק. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? הראשונה, למרות שעד עכשיו יצא לי להתקל רק בשנייה, שדווקא מסדרת אותי יפה
29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? סלט ירקות עשיר-נורא
30.דגים או נחשים? דגים
31.שיעור ספורט או שיעור חברה? שיעור חברה, ברור:) 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג, למרות שבחיים לא התנסיתי בזה.. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? תלוי
באופן כללי, חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? מתוצרת העדה, למרות שאין הרבה מאכלים רומנים טעימים, והאוכל של 'פקין' מושלם. אבל בכל זאת, הכי טוב בבית
35.חרדל או מיונז? איככ, שניהם. יש לי טראומות ממיונז, וחדרל סתם לא טעים..
36.חלבה או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים, למרות שממש התחלתי לחבב פירות יבשים:] 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר בנאי, וזה רק עם י' אחת
39.עברי לידר או ברי סחרוף? שאלה טובה
עברי, אני מניחה, אבל גם ברי מאוד אהוב עליי. 40.לשיר או לרקוד? לשיר, למרות שאני די גרועה בשניהם
41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו:] 42.בוגי או גלשן? בוגי?!
ממ אין לי מושג מה זה.. אז, גלשן? 43.לשחות-במיים קרים או חמים? ק-פ-ו-א-י-ם
44.לבן או צהוב? לבן, אני מניחה 45.כחול או ירוק? ירוק
46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הילדות, ברור 47.העבר או העתיד שלך? העתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? בין בני משפחה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? כבר הייתה, או-אה
50.ילדים או מבוגרים? ילדים, קטנטנים ותמימים, הכי טוב. ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! הרבה הרבה שקט, ושהמלחמה כבר תיגמר. אמן. שבוע טוב ושקט לכולם

ronnin

New member
אניי..!!!

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב 2.שוקו או מוקה? שוקו 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה 4.אוכל או שתייה? אוכל 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? מלוכסנות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? גם וגם 7.קטשוף או אלף האיים? אלף איים.. כי תמיד תחכה לי משהי באחד האיים 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? ברור שמקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומציץ עם חבריים 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? לא יודע ראיית כמה פרקים מהראשונה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק 13.אגם או מפל? מפל 14.ראשון לציון או רמת גן? ברור שראשון 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות עם טעם גדול 16.ארטיק או טילון? טילון 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי? ברור שמעורב 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? שששש..!!!! 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? אין טלויזיה 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? חריף 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? עבודה קשה 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? פירות 30.דגים או נחשים? אממ צלופח.. 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? ברור שלנהוג 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? אוכל של אמא 35.חרדל או מיונז? לא יודע 36.חלבה או חמאת בוטנים? חלבה 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? איחוד של שניהם 39.עברי לידר או ברי סחרוף? איי אפשר להחליט 40.לשיר או לרקוד? גם וגם 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? רמת עביב עם פרקים של נועה תשבי בערום.. 42.בוגי או גלשן? גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? ילדות 47.העבר או העתיד שלך? עבר 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? בני משפחה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא?החתונה מחכה אבל אני לא 50.ילדים או מבוגרים? לרוב מבוגרים

האגוש

New member
me!! me!!

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? תלוי.. 2.שוקו או מוקה? מוקה
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה
4.אוכל או שתייה? דיאט קולה!!! ואם לא, אז אוכל
5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? בלילה 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ*
8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי זה הכי אחי :] 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? קומזיץץ
10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? שלישית [טוב, שניה] 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק גדול 13.אגם או מפל? אגם 14.ראשון לציון או רמת גן? המ..ראשון 15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות עם 20 חברים בבית
16.ארטיק או טילון? קרטיב [כן, קרטיב ברק
] לימון!! 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה 18.נקניקיות או המבורגר?
19.שניצל או מעורב ירושלמי?
20.אחים גדולים או קטנים? קטנים זה כל מה שיש לי..אז קטנים. 21.אות מועדפת-ש' או מ'?
זאת שאלה מוזרה, אתם מודעים לכך? 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שיר אהוב 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק 26.שם לבן-גל או גידי? גל [אוחובסקסי!!
] 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מהבית 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? לא יודעת
קשה נראה לי.. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות 30.דגים או נחשים? דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? איפה השאלה?? חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג
אני רוצה כברר ;[ 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים..אבל באמת תלוי. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? סיני 35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי?
מה זה..זה קשה
אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי 40.לשיר או לרקוד? לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו 42.בוגי או גלשן?
43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים, אם זה חמים יש פיפי
44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? ירוק 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הבגרות 47.העבר או העתיד שלך? בפעם האחרונה שבדקתי, אני לא מגדת עתידות. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? תלוי 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? ממש לא 50.ילדים או מבוגרים? מבוגרים..אבל תלוי. ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שתסתיים המלחמה הזאת כבר?
[I wish]

Arielcohen

New member
נוותר על חוף הילטון....

המים חמים ויהיה לך פיפי
סתם, כפרעלייך!

האגוש

New member
לא לי, יא מגעיל ../images/Emo6.gif

לכל הזאטוטים בבריכה
הזכרתי שאני שונאת בריכות?

נועמופ

New member
../images/Emo179.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב. 2.שוקו או מוקה? מוקה. איי, תחילת שנה.
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? ממ.. חביתה.
4.אוכל או שתייה? שתיה. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? טיפה מלוכסנות זה בסדר. 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? בכל רגע נתון. 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ. 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? זה נחמד להיות מקורי. 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים?
10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? שלישית. ק"ק
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? שום דבר. 12.גן ציבורי או פארק גדול?
13.אגם או מפל? ממ.. קשה.
14.ראשון לציון או רמת גן? ממ? לא יודעת. 15.ארוחות גדולות או קטנות? ענקיות, אם אפשר. 16.ארטיק או טילון? ארטיק מנגו.
17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? שניהם...!!!1111 18.נקניקיות או המבורגר? כלום. 19.שניצל או מעורב ירושלמי? כלום. 20.אחים גדולים או קטנים? אין לי אחים קטנים, אני לא יכולה לענות.
21.אות מועדפת-ש' או מ'? ש. 22.אביב גפן או שלמה ארצי? מה? אביב. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? ממ.. קשה. נראה לי שיר.
24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נשר. 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק. 26.שם לבן-גל או גידי? אה? גל. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? כלום. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?
29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות. 30.דגים או נחשים? כלום? 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה! 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? אחד הנוסעים, נסיעה ארוכה עם גלגלצ ברקע. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? תלוי. בד"כ, ישנים. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? אני לא יודעת מה הטעם של אוכל סיני.
35.חרדל או מיונז? כלום! 36.חלבה או חמאת בוטנים? כלום! 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים. 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר.
39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי. מה. 40.לשיר או לרקוד? לרקוד. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? WTF? 42.בוגי או גלשן? \: 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים. 44.לבן או צהוב? לבן. 45.כחול או ירוק? קשה. ירוק. וואואואואו. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? שאלה טובה. 47.העבר או העתיד שלך? העתיד. למה לחפור על מה שהיה? 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? |: 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? יש זמןןןן.. למה להלחיץ? 50.ילדים או מבוגרים? ילדים. ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שיהיה שקט ורגוע בצפון ובלי הרוגים לא מהצד שלנו ולא מהצד שלהם. אמן.

ירדן88

New member
שבת שלום!

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)?קירוב 2.שוקו או מוקה?שומדבר. 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה?פסטרמה. 4.אוכל או שתייה?כל אחד במידה כלשהי.. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?רגילות. 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום?גם וגם... 7.קטשוף או אלף האיים?האלף איים 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר?מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים?הממ..נראה לי עם חברים.. 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?השלישית...אם לא אז השנייה.. 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?בלינצ'ס 12.גן ציבורי או פארק גדול?גן ציבורי 13.אגם או מפל?מפל 14.ראשון לציון או רמת גן?ת"א....
..אבל אם צריך אז ראשל"צ.. 15.ארוחות גדולות או קטנות?תלוי אם אני רעבה.. 16.ארטיק או טילון?ארטיק
17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה?הסטוריה.. 18.נקניקיות או המבורגר?
19.שניצל או מעורב ירושלמי?מעורב ירושלמי.. 20.אחים גדולים או קטנים?גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'?ש' 22.אביב גפן או שלמה ארצי?אביב גפן 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה?האזנה לשיר אהוב.. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?נמר! 25.אוכל מתוק או חריף?חריף.. 26.שם לבן-גל או גידי?גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית?מבוושל מהביתת 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?הראשון.. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?שניהם 30.דגים או נחשים?דגים........... 31.שיעור ספורט או שיעור חברה?חברה. 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים?קודם שאני ידע לנהוג. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?זה כ"כ תלוי מה זהה... 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?העידה שלי 35.חרדל או מיונז?מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים?
37.פירות רגילים או פירות יבשים?רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי?אהוד 39.עברי לידר או ברי סחרוף?עברי לידר!!111 40.לשיר או לרקוד?לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?השיר שלנו 42.בוגי או גלשן?גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים?קרים 44.לבן או צהוב?צהוב 45.כחול או ירוק?כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?הילדות 47.העבר או העתיד שלך?העתיד... 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?מזהה?אי אפשר לבחור..זה משו אחר לגמרי.. 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא?ממש אבל ממש לא.. 50.ילדים או מבוגרים?ילדים ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שתיפסק המלחמה אמן אמן! זה הדבר היחיד.. שבת שלום...אכן שבת שלום לכולם!!

Arielcohen

New member
יאללה Let's go

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? גם וגם. תלוי באנשים 2.שוקו או מוקה? שוקו! 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה. אני צמחוני 4.אוכל או שתייה? שתיה. קולה! 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? לילה 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? להיות מקורי. אני כזה, אני שומע עברי לידר.... 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? נופש! 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? שלישית! 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? בלינצ'ס 12.גן ציבורי או פארק גדול? גן ציבורי 13.אגם או מפל? מפל 14.ראשון לציון או רמת גן? ראשל"צ 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות 16.ארטיק או טילון? טילון 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה 18.נקניקיות או המבורגר? הלו צמחוני! 19.שניצל או מעורב ירושלמי? מעורב 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? מ' 22.אביב גפן או שלמה ארצי? שלמה 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שיר 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר (קאסי!) 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? הראשון... 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות 30.דגים או נחשים? נחשים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? ספורט! 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לישון מאחורה 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? סיני 35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? חלבה 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי 40.לשיר או לרקוד? לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו! 42.בוגי או גלשן? בוגי? 43.לשחות-במיים קרים או חמים? חמים 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? ילדות 47.העבר או העתיד שלך? עבר 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? חבר וחברה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? ממש לא 50.ילדים או מבוגרים? ילדים

TauberiT

New member
../images/Emo13.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב. ברור.
2.שוקו או מוקה? עם כל הכבוד למוקה, אין על השוקו הקלאסי
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה
4.אוכל או שתייה? תלוי מה שותים, או אוכלים. ומה, זה בא ביחד. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? תלוי למי, שוב 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? תמיד
7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ. אבל תלוי עם מה 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקוריות רולז
9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? עם חברים, זה תמיד הכי כיף. ובחוץ, אז בכלל. 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול? פפ, לא יודעת 13.אגם או מפל? שניהם 14.ראשון לציון או רמת גן? שומקום לא מיוחד משו, אז אף אחד
15.ארוחות גדולות או קטנות? בינוניות 16.ארטיק או טילון? טילון
17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר, וגם זה בקושי 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל, בקושי 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? ש' 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שיר 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר
25.אוכל מתוק או חריף? ממ גם וגם
26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק של אבא
אבל רק בחורף. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? תלוי בנסיבות וזה, זה לא שאני ממש חייבת כסף, אז לא אכפת לי עבודה נוחה
29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ירקות 30.דגים או נחשים? דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה, כאילו דע
32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לא ניסיתי, אז נגיד שלהיות בין הנוסעים
33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? נו זה שאלות קשות, לא יודעת 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? עיראקים רולז!!
35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? חלבה 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? זה קצת קשה, אבל עברי 40.לשיר או לרקוד? לרקוד 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? אף אחת. 42.בוגי או גלשן? גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים? פפ, מה שיוצא אני מרוצה 44.לבן או צהוב? שניהם 45.כחול או ירוק? ירוק 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? שתיהן, מה. אחת לא יכולה בלי השניה 47.העבר או העתיד שלך? אותו דבר 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? זה קשה 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? מחכה, לא. יש לי זמן. כשהיא תגיע אני אדע
50.ילדים או מבוגרים? באמצע?
ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שיהיה שקט. ורק טוב. ואם להיות פחות נדושים, אז שנוכל איכשהו גם להנות מהחופש הזה.

dabnir15

New member
גם אני אלך על זה :p

.ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב. 2.שוקו או מוקה? שוקו
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? לא ולא :| לא אוהב. 4.אוכל או שתייה? אוכל!!! ברור שאוכל!! וכמה שיותר! 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות :O 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? גם וגם אבל בלילה זה נחמד מרגיע. 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? עדיף תמיד להיות מקורי ולא לעשות משהו בגלל שכולם עושים אבל זה תלוי :I 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? ברור שקומזיץ
10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? ראשונה והתמימה
11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק
12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק פרס חולון
13.אגם או מפל? מפל זה כל כך יפה. 14.ראשון לציון או רמת גן? ראשון לציון- באמת שאחת הערים הטובות בישראל
15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות. 16.ארטיק או טילון? טילון
(עכשיו עשית לי חשק:() 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? גיאוגרפיה כל כך אהבתי
18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר. 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל. 20.אחים גדולים או קטנים? גדולים. 21.אות מועדפת-ש' או מ'? מ' 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? קשה לבחור. תוכנית טלויזיה שישימו בה כל שבוע שיר שאתם אוהבים (האנטומיה של גריי זה פשוט קורה כל שבוע!!) 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק. 26.שם לבן-גל או גידי? גל. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? ברור שמרק של אמא או סבתא. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? קלה עם משכורת צנועה. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? סלט ירקות עשיר
30.דגים או נחשים? דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? אה? חברה. 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג
33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? ישנים. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? העידה שלי. 35.חרדל או מיונז? מיונז. 36.חלבה או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים. 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים כמובן 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר בנאי. 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי. 40.לשיר או לרקוד?לשיר 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אבי ב ג'? רמת אביב ג' ללא ספק
42.בוגי או גלשן? בוגי 43.לשחות-במיים קרים או חמים?|סדגש | קרים. 44.לבן או צהוב? לבן 45.כחול או ירוק? כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הבגרות למרות שאני אוהב את התמימות של הילדות. 47.העבר או העתיד שלך? מקווה שהעתיד. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? חבר וחברה. 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? לא 50.ילדים או מבוגרים? מבוגרים ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! שיהיה שבוע טוב יותר מהשבוע שעבר. שיהיה שקט יותר בארץ ושלא יהרגו יותר חיילים ואזרחים.

booba 1

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? תלוי 2.שוקו או מוקה? שונאת את שניהם 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה :] 4.אוכל או שתייה? אוכל
5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? טיפה מלוכסנות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? גם בלילה וגם ביום [: 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? תלוי =] 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? מלוןן 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? לא רואה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול? פארק גדול 13.אגם או מפל?אגם
14.ראשון לציון או רמת גן? רמת גן 15.ארוחות גדולות או קטנות? גדולות =] 16.ארטיק או טילון? טילון!! 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? כלום..שונאת את שתיהם \= 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל!!
20.אחים גדולים או קטנים? גדולים 21.אות מועדפת-ש' או מ'? ש' 22.אביב גפן או שלמה ארצי? שלמה 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? תכנית [: 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נממרר! 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק [: 26.שם לבן-גל או גידי? גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מרק
28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? קשהה ... 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? פירות [: 30.דגים או נחשים? דגים .. 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? ספורט =] 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? לנהוג 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? אוכלל סיני!
35.חרדל או מיונז? מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים? לא זה ולא זה
37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילל 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי!! 40.לשיר או לרקוד? לרקוד 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? השיר שלנו 42.בוגי או גלשן? גלשן D: 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים 44.לבן או צהוב? לבן [: 45.כחול או ירוק? ירוק 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הבגרות [: 47.העבר או העתיד שלך? אין לי מושג 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? חבר וחברה =] 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? ממש לא .. 50.ילדים או מבוגרים?מממ ... נראלי ילדים =]

maymayush

New member
../images/Emo13.gif

1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? תלוי... מהמשפחה קירוב, ומהשאר קירוב רק אם ממש אפשר לסמוך עליהם. 2.שוקו או מוקה? שוקו. 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? פסטרמה. 4.אוכל או שתייה? אוכל. 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? רגילות. 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? כל הזמן. 7.קטשוף או אלף האיים? קטשופ, חוץ מבהמבורגר ואז שניהם. 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? מקורי. 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? מלון. 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? ראשונה. 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? פנקייק. 12.גן ציבורי או פארק גדול? גן ציבורי. 13.אגם או מפל? אגם. 14.ראשון לציון או רמת גן? אממ האמת אף אחת. 15.ארוחות גדולות או קטנות? קטנות. למשל בארץ מהמרכז אני יכולה להגיע לדרום או לצפון בכמה שעות. ויש יותר קירבה בין התושבים. 16.ארטיק או טילון? טילון. 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? היסטוריה. 18.נקניקיות או המבורגר? המבורגר. 19.שניצל או מעורב ירושלמי? שניצל. האמת לא נראה לי שאכלתי אי פעם מעורב ירושלמי. 20.אחים גדולים או קטנים? קטנים. כיף להיות הגדול. (אבל ההחלטה הייתה קשה, כי עם הגדול אפשר לדבר...). 21.אות מועדפת-ש' או מ'? מ'. 22.אביב גפן או שלמה ארצי? אביב גפן. 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? שניהם בבת אחת? (כוכב נולד). תלוי במצב הרוח. 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? נמר. 25.אוכל מתוק או חריף? מתוק. 26.שם לבן-גל או גידי? גידי. 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? מהבית. 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? עבודה בינונית עם משכורת נורמלית. 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? ת'אמת אף אחד... אבל עדיף סלט פירות. 30.דגים או נחשים? דגים. 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? חברה. למרות שאני לא מתה על שניהם. אבל שנה שלמה לא היה לנו שיעור חברה (תקעו אותו שעה שביעית ואפילו למחנכת לא היה כוח להישאר אז ביטלו אותו קבוע). 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? אני נורא רוצה לנהוג, אבל החוק לא מתיר לי. אז בינתיים אני איאלץ לבחור בלהיות נוסעת. 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? זה מאוד תלוי. 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? ומה אם מישהו פה סיני? ותלוי מה בא לי. 35.חרדל או מיונז? מיונז. 36.חלבה או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים, אבל לא אכלתי סנדוויץ' עם זה מאז כיתה ג' נראה לי... 37.פירות רגילים או פירות יבשים? רגילים. 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? אביתר. 39.עברי לידר או ברי סחרוף? עברי. 40.לשיר או לרקוד? לשיר. 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? רמת אביב גפן? רואים שאת ממש לא מעודכת בסדרות של הוט. טלנובלה בע"מ, האלופה... טוב, מבין השתיים שהצעת השיר שלנו. 42.בוגי או גלשן? מה זה בוגי? (או במילים אחרות- גלשן). 43.לשחות-במיים קרים או חמים? קרים. 44.לבן או צהוב? לבן. 45.כחול או ירוק? כחול. 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? הבגרות... שנאתי את הילדות. 47.העבר או העתיד שלך? עתיד, לגמרי. 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? אי אפשר להשוות. 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? מחכה... כבר תיכננתי את שמות הילדים. 50.ילדים או מבוגרים? ילדים. ושאלת השבוע: מה אתם מקווים לשבוע הקרוב?! ת'אמת לכלום... משעמם בחופש. יום טוב

למעלה