שאלון שישי

shaaaaani

New member
אוקי ../images/Emo9.gif

ידיד שלנו עובד עם יניב וייצמן והם עובדים על איזה תוכנית חדשה בערוץ 10"החברים של נאור", מישו שמע על זה? בכל מקרה, הם באים לבית של ידיד שלנו מחר מערוץ 10 וכאלה לצלם וזה
אז בין כל האנשים גם יניב בכבודו ובעצמו יהיה שם!! אז ברור שאני ונועם לא הולכות לפספס את זה
וזהו

shaaaaani

New member
אמג הוא כזה חמוד ../images/Emo99.gif

אז כן, פגשנו אותו
הוא ביישן מאוד, עמד בצד והסתכל והוא נהיה נבוך הרבה פעמים
וששאלנו אותו אם הוא מכיר איזה מורה שהייתה לו הוא אמר שהוא לא זוכר אותה בכלל אבל שנגיד לה שהוא התרגש מאוד לשמוע עליה ושנמסור לה דש חם
חח ממש צחקתי.. וזהו. פשוט הייתי צריכה להוציא את זה. גמרתי

NoAmOoOsH

New member
עאעעעא

חאאאמוד
היה נחמד ביותר:] למרות שזה לא היה קשור לחיים בגרוש^^ היינו שם כמה חברים,נאור, יניב וצלמים מערוץ 10 בהתחלה.
ותמונות אין..זה היה לא קשור כ"כ לצלם שם><

mayagb

New member
ניסיתי להבין..

אתן בנות 14+ בן כמהידיד שלכם שהוא מצלם עם נאור ציון ועובד עם אנשים בגילאים האלה?

NoAmOoOsH

New member
הוא 15

אבל זה לא קשור^^ הממ..בחברה של יניב ילדים מפרסמים, ככה שכל קמפיין שהם עושים לכל "מפרסם" או באזר במילים שלהם יש קישור שאותו הוא מפרסם. ככה שאלה הגילאים שעובדים שם, זה שעשו את זה אצלו בבית, אינלי מושג למה.

mayagb

New member
וואלה, נשמע נחמד לאללה.

איזה חברה יש ליניב? במה היא עוסקת? * כשקראתי את הניסוח של ההודעה הקודמת שלי קצת נרתעתי, זה היה נשמע לי כתוב בגישה מתנשאת כזאת. חשוב לי להדגיש שזאת לא הייתה הכוונה:) סתם מתוך עניין אני שואלת.. באמת נשמע מעניין ונחמד.

NoAmOoOsH

New member
הממ..

קוראים לה TEENK אני לא מבינה בזה יותר מידיD: אז אני מעדיפה לא להגיד שטויות
וזה בסדר

TALLLLi

New member
כואב לי:(

ושאר ירקות...... :] עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 27...
אני רוצה להתחתן בגיל...: 26..27.. ככה... אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')- 2 מספיק לא? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה-- VAMOS ARGETNINA!!! הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בובה פראית!! השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ריס וויתרספון! המספר האהוב עליי הוא...: 12 הצבע האהוב עליי הוא...: כתום! האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא! חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: מיותר! ולעומת זאת מוזיקה זה...: ח=י=י=ם! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין... המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:קומה 4 הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: פיקאסו... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:לבן... אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: ספר מתמטיקה...
המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי! מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שלט יציאה,מתלה לבגדים,ו..שלט של מלונות אין כניסה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה.. מה השעה עכשיו? 12:41 איך השאלון עכשיו? סבב'..חמוד ביותר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן...ועדיין חולמת... מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אושר?! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? מממ...ת'אמת שלא... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך! יש לך זוג נעליים של פומה? לא... שווה את הכסף לדעתך? לא! יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש...יש.. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן הוא נחמד! מה השעה עכשיו? 12:42 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן.. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 4 נראה לי מתגאים ביהדות? כן! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אני הולכת להיות בארגנטינה ב-25.6:) היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן! כן/לא ------ סמים- לא סיגריות- לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- כן שיניים כמו של רונאלדיניו-לא כסף כמו של רונאלדיניו-כן שיער כמו של בקהאם-כן שרירים כמו של אבי ביטר-חחחחחחח לא צבע כהה(לגוף)-לא בהסחפות.. צבע בהיר- לא בהסחפות.. שיניים תותבות-לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- לא.. פרחות וערסים-ל-א! וודקה לא נישואים-כן אהבה-כן אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? כן! כתום:) ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה----> מסע פולין!!!!!!!!!!!

GR££N woMAN©

New member
..

עוד 10 שנים אני אהיה...: מפורסמת אני רוצה להתחתן בגיל...: - אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי אני לא אוהבת כדורגל? הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בטי המכוערת
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וש הארטנט המספר האהוב עליי הוא...: 11 הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק האדם שאני הכי אוהב הוא...: - חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'
אני חושב שפוליטיקה זה...: שחיטות אחת גדולה ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: - ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המממ לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...: זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 4+6.. 10
שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה? לא יודעת מה השעה עכשיו? 12:56 איך השאלון עכשיו? גרוע חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) יאפ מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים י"ב עם ממוצע גבוה יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי הרבה
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) תלוי במה יש לך זוג נעליים של פומה? היו שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! וואו. משחק מצויין!!!
מה השעה עכשיו? 12:57 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אולי איטליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בחול כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? לא
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...:שחקן באחת מהסדרות החדשות שיהיו פה בארץ. אני רוצה להתחתן בגיל...:25 בערך.. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')-3 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...-כי זה משעמם אז אני לא רואה. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:השיר שלנו. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:נינט טייב המספר האהוב עליי הוא...:6 הצבע האהוב עליי הוא...:שחור האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמא שלי
חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...:חרא ולעומת זאת מוזיקה זה...:החיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)-ימין [השאלה לא נשמעת טוב אבל שיהיה..] המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:אין לי מושג.. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור ולבן אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אממ..לא יודע.. המיטה שלי היא בגודל...:רגיל מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:5 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?-כן מה יש לך על דלת החדר?-משהו שכתבתי על דף לפני 3 שנים כמעט. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?-רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?-בניין מה השעה עכשיו?-14:26 איך השאלון עכשיו?-חמוד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)-לא
מה החלום שלך לעתיד הקרוב?-ללמוד משחק יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?-יש לי המון... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)-ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?-לא שווה את הכסף לדעתך?-כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?-יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!-נכון מה השעה עכשיו?-14:27 בן/בת???-בן איזה מזל אסטרולוגי אתה?-דלי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?-לא מתגאים ביהדות?-כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?-מקסיקו היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?-לעבור אבל לא לנצח..רק מקסיקו כן/לא ------ סמים-לא סיגריות-כן פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי-כן שיניים כמו של רונאלדיניו-לא כסף כמו של רונאלדיניו-כן שיער כמו של בקהאם-כן שרירים כמו של אבי ביטר-לא צבע כהה(לגוף)-כן צבע בהיר-לא שיניים תותבות-לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם-לא פרחות וערסים-לא וודקה-כן נישואים-כן אהבה-כן אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? -חורף כן-שחור ולבן הצבעים האהובים עלי הם גם ישלטו העונה. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה-אין כזאת

למעלה