..
עוד 10 שנים אני אהיה...: מפורסמת אני רוצה להתחתן בגיל...: - אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי אני לא אוהבת כדורגל? הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בטי המכוערת
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וש הארטנט המספר האהוב עליי הוא...: 11 הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק האדם שאני הכי אוהב הוא...: - חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'
אני חושב שפוליטיקה זה...: שחיטות אחת גדולה ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..

ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: - ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המממ לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...: זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 4+6.. 10
שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה? לא יודעת מה השעה עכשיו? 12:56 איך השאלון עכשיו? גרוע חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) יאפ מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים י"ב עם ממוצע גבוה יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי הרבה
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) תלוי במה יש לך זוג נעליים של פומה? היו שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! וואו. משחק מצויין!!!
מה השעה עכשיו? 12:57 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אולי איטליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בחול כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? לא
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה