שאלון שישי

האגוש

New member
אני :]

עוד 10 שנים אני אהיה...: בטח עדיין מסתובבת ברחבי הארץ עם פיבי שלי
אני רוצה להתחתן בגיל...: 20+ אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2+ אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כשהיה אז ראיתי מדי פעם.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: דניאלה וירצר?
דמט, יש פה מישהו שלא היה עושה אותה? אפילו ההומואים והסטרייטיות שיש פה [אוי, כיסיתי את כל אוכלוסיית הפורום] המספר האהוב עליי הוא...: 13 הצבע האהוב עליי הוא...: צבעוני האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: סאקס ולעומת זאת מוזיקה זה...: הכל
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מיכאלנג'לו ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: המון צבעים.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אוסקר הפורום
המיטה שלי היא בגודל...: וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? פוסטר שתלשתי בימי האקסטרה גרופיות שלי
, מדבקה של בית הבובות, ושלט שהכינו לי לפני 200 שנה.. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי מה השעה עכשיו? 22:09 איך השאלון עכשיו? סבבה
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) רציתי להיות וטרינרית. נחשב?
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים בגרויות, להנות מהתקופה לפני הגיוס, ולהגיע לתפקיד שאני רוצה.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן..לבן וכחול. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? ממש לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא מה השעה עכשיו? 22:11
מה אתם רוצים?
בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא זוכרת מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? כרגע טוב לי פה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף) תלוי על מי צבע בהיר למה לא?
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם תלוי אם באמת צריך את זה.. פרחות וערסים
איכ וודקה
נישואים
אהבה
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] כמובן
ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? אפור ואדום. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה [היה כזה מושלם
]

dabnir15

New member
יום שישי דיכאוני:]

עוד 10 שנים אני אהיה...: לומד תואר ראשון/שני בתקשורת:] אני רוצה להתחתן בגיל...: 28+ אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 3 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... ראיתי:p כי אבא שילם על זה מלא כסף אז נו..הייתי חייב לפחות משחק אחד:] הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: משחק החיים/השיר שלנו 1 השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: איתי טיראן המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: חום. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא חברת הסלולרי שלי היא...: פאלפון (איכ..:() אני חושב שפוליטיקה זה...: אממ מעניין, לא צפוי, מלא שקרים, מלא הבטחות וחשובה הבנה. ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין:p המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: החדר המושלם שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מאיפה לי:? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: וואי אין לי תשובה:| המיטה שלי היא בגודל...: רגיל:p ספפה נפתחת (למקרי הצורך) מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6 (3-3 לפנים) שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן:] (אבל כל הזמן שהוא קצת מתמלא אמא לוקחת לי אותו ומחזירה אותו בלי שקית:p) מה יש לך על דלת החדר? כלום (נו הדלת כל כך מושלמת שאני לא רוצה להרוס) המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? ברוך השם רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין חביב. מה השעה עכשיו? 22:22 (מישהו חושב על ליאור) איך השאלון עכשיו? נחמד בנתיים. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא.. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לעשות צניחה חופשית.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא:( אני רוצה, תקנו לי. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך:p יש לך זוג נעליים של פומה? כן.. 2.. שווה את הכסף לדעתך? הן היו חינם:p יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין לי. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כן:] מה השעה עכשיו? 22:22 (עדיין מישהו חושב על ליאור) בן/בת??? בן איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא:p מתגאים ביהדות? כן.. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? שוויץ היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אממ בנורדיה. (לא ברומניה, בארץ) כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקיכן(?) שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם כן שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כן צבע בהיר גם שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן פרחות וערסים לא וודקה כן נישואים כן אהבה כן אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חורף, ושחור כמובן שחור:] ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה היומולדת השנה:]

MaaYanGa

New member
כשזה עמוק

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 25. אני רוצה להתחתן בגיל...: לא יודעת ממש. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2-3 שנים. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כדורגל לא מעניין אותי
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'ייק ג'ילנהול וג'ון פוסטר. אני כזאת שיטחית.
המספר האהוב עליי הוא...: 7. אולי. הצבע האהוב עליי הוא...: כחול. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אין אחד כזה.יש כמה. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום. אני חושב שפוליטיקה זה...: למה לי פוליטיקה עכשיו?! ולעומת זאת מוזיקה זה...: תמיד טוב. בכל מצב שהוא. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. לא יותר פשוט לשאול שמאלי/ימני? המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: מממ.. למעלה?
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ליאונרדו דה וינצ'י. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מממ קופסאת ברזל כזאת גדולה של מקס ברנר. אני משתמשת בה כפח אבל כל אחד שנכנס אליי לחדר לא מבין מה זה עושה על הרצפה. טוב, נו אין לי חפץ משונה ממש
המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי. לא יודעת מה הגודל המדויק. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:
9. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? דיברתי על זה מקודם.
מה יש לך על דלת החדר? מערכת שעות, קרעי בלונים של בובספוג משנה שעברה ו"גם אני בעד עצמאות למכבים-רעות"
.
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? לא הייתי מגדירה את זה כוילה. בית קרקע אם תרצו. מה השעה עכשיו? 22:19 איך השאלון עכשיו? עד עכשיו? מרתק. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להתאהב ושזה יהיה הדדי. יש לך כובעים? בקטנה
אם כן באיזה צבע? שחור. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)
מממ ארוך. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? ממש לא. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן. אבל אני לא ממש משתמשת בו. שיחקת פעם ג'י.טי.איי? לא. נכון מששחק טוב?!?! לא יודעת. לא שיחקתי בו. מה השעה עכשיו? אוח. 22:22. בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? גדי. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? ברור. מה? מתגאים ביהדות? כן, אפשר להגיד שכן. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הא? אם הבנתי נכון את השאלה, הארץ שאני רוצה לבקר בה היא ארה"ב. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא. כן/לא ------ סמים לא. סיגריות לא. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי אדידס. שיניים כמו של רונאלדיני
לא. כסף כמו של רונאלדיניו לא הייתי מתנדגת.
שיער כמו של בקהאם לא.
שרירים כמו של אבי ביטר טוב מה? צבע כהה(לגוף) תלוי. צבע בהיר תלוי. שיניים תותבות
מה נסגר? ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם תלוי באיזה מקרה. פרחות וערסים רצוי שלא. וודקה לא טעמתי. נישואים כע. אהבה וודאי. אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] תמיד
הווו חורף! ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? אפור כהה, חום, לבן. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

נמ...

עוד 10 שנים אני אהיה...: לא יודעת.. בטח עדיין אלמד משהו, אין לי שמץ הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: וואי, יש הרבה. כרגע זה רובי
והמחרוזת. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אנג'י המספר האהוב עליי הוא...: 3 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול ולעומת זאת מוזיקה זה...: כמו אויר לנשימה(באמת..) ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול, שחור, לבן. שאלות.... יש לך פח בחדר? לא. מה יש לך על דלת החדר? שלט. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. מה השעה עכשיו? 23:13 איך השאלון עכשיו? בסדר. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לא יודעת. להצליח, נראה לי. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אחד, בשחור. יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? אולי. מתגאים ביהדות? כן. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ספרד. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר בארץ?,בחו"ל? אולי. שאלת השבוע: חורף, כן. לא? בטח שכן

מוחטה1

New member
../images/Emo3.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: מבחינת קריירה? תיאטרון/תקשורת?
מי יודע... אני רוצה להתחתן בגיל...: הממ.. 27-30 כזה? אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2+קבע, אם התפקיד והכסף יהיו טובים
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... פה ושם הייתי רואה, כי השחקנים שווים
וכי יש נבחרות מעניינות... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: המורדים
והשיר שלנו, לא כולל עונה 3
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: פייי, יש ה-מון!!! המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: סגול+אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: פייי, יש ה-מון!!! חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג', והם רוצחים לי את הפלאפון, אז כרגע אני ממש לא מחבבת אותם. אני חושב שפוליטיקה זה...: שנייה, אני ארוץ להביא מחברת אזרחות ואעתיק את הסיכום
ולעומת זאת מוזיקה זה...: טעם החיים?
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין, אבל יש כמה בשמאל. למה לקפח? המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: מרפסת. כאילו, הסלון שאפשר להיכנס אליו. עזבו
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אממ..אני מכירה את ואן גוך ופיקאסו ו...זהו נראה לי..
וואן גוך היה מגניב, עם כל הסיפור של האוזן, אז נלך עליו
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעוני, יש הרבה אדום
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא עולה לי משהו בראש כרגע. יש לי חפצי חיות, שעון מעורר-חתול, נעלי בית-קופים... המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי, אבל אני ארוכה לה מידי..ישנה בתנוחת עובר
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10+מקף
יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? קשקוש שלא יורד
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? שו?
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? קוטג'?
מה השעה עכשיו?00:31, שישי בערב, ואני בבית. למה אין לי רישיון כבר? איך השאלון עכשיו? סבבה לגמרי
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) הממ, עורכת דין חלף במוחי למספר רגעים. אמא עדיין רוצה שאני אהיה. היא חושבת שזה מתאים לי כי אני נוטה להגן על האחים שלי כשהיא רבה איתם
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? הממ, לנוח, לעבור את המבחנים בשלום, לצאת מהשגרה, להשיג כסף, שיהיה כיף ושמח, ושהדיאלוג ייצא טוב, רבאק! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן, סגול, שחור ולבן
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בבגדים, בגדי הקיץ שלי יפים יותר, אז קצר
בגובה, אני רוצה להוריד לעצמי כמה ס"מ... אבל עדיין להיות גבוהה
יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? קנו דברים בשוק, יקראו לזה "טונה" ולא יהיה על זה השם של המותג, אבל זה בדיוק אותו דבר-רק בזול! יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? הממ, נראה לי. אתם יודעים שאני לא מבינה כלום במחשבים וטכנולוגיה
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! נו, מה?!
מה השעה עכשיו? 00:36 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? טלה-שליטה. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? וואלה, ידעתי פעם. אני מאמינה בדברים האלה [רק כשהם טובים, כמובן...] מתגאים ביהדות? בחלק ממנה. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? רק למטרת ביקור, כן? ספרד/איטליה... היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? "...כל העם במילואים, רק בישראל!..."
כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי אם זה יפה והגיוני במחיר, למה לא? שיניים כמו של רונאלדיניו נו, ודאי. שנתיים הסתובבתי עם ריבועים, וואלה, היה עדיף להישאר כמו קודם, כשבין הרווח בשיניים אפשר להכניס קיסם
כסף כמו של רונאלדיניו נו, ודאי!
שיער כמו של בקהאם הוא משנה ממש הרבה...לרוב זה דווקא נחמד
שרירים כמו של אבי ביטר אר?
צבע כהה(לגוף) כןןןןןןן!!!
צבע בהיר לא מספיק אני גובלת בלבקנות? שיניים תותבות אם אני אצטרך, למה לא?
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם אם יש כסף, ורוצים לעשות, למה לא? לא בהגזמה כמובן. הכי יפה טבעי
פרחות וערסים נו, ודאי!!!
וודקה כן נישואים כן אהבה איכס, מה פתאום! אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חורף? מ-זה לא! והצבע יהיה סגול!
ככה כתוב בקוסמו..כאילו, אני לא קוראת את העיתון השטחי הזה..פשוט..הייתה שם כתבה על גלעד כהנא! ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה אני סומכת עליכם, נו
אצלי כבד מידי... דמיינו תמונות מהשבוע, מאיבוד הבתולין, מהיומולדת של נעמה ומהטיולשנתי
יצאתי יבשה ובדיכאון?

Margarita chum

New member
איבוד הבתולין? ../images/Emo12.gif

טונה?
גלעד כהנא
בקוסמו?
תגידי ילדה, מה נסגר איתך?

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo3.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 24?P: סתם נו לאדעת אני רוצה להתחתן בגיל...: 25+- אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך, שנתיים? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רק תגמר ועוד כמה משחקים ראיתיP: הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: הממ..הוי, היום נזכרנו בלגעת באושר!
ונראה לי השירשלנו או משו השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לאדעת המספר האהוב עליי הוא...: אין|: הצבע האהוב עליי הוא...: כרגע אדום\תכלת האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש כמהP: חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: לאדעת. ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים:] את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) רק לי יש ראש כחול כשהתחלתי לקרוא תשאלה הזאת?
וימיןP: המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: סלון:/ שוב אין אינטרנט בחדרררר
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לאדעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: הכל בערך אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: O: לאדעת המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי
והיא אפילו יודעת לעלות חשמליתP: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כע מה יש לך על דלת החדר? די נו, זה נושא קשה
קשה מאוד! אז תפסיקו
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? נו, לאדעת איך קוראים לזה, בית פרטי? נו על הקרקע עם גינה. מה השעה עכשיו? 01:36 איך השאלון עכשיו? משעשע חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא, ממש לא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להצליח במבחן במטמתיקה יום שלישי
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש, ואני לא אוהבת אותם:/ ומה שאני לובשת בד"כ [רק אם חייבים] בבג' אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בגדים קצר? שקסיD: וארוך בגובהP: יש לך זוג נעליים של פומה? כע:/ ואני לא סובלת אותן שווה את הכסף לדעתך? תלוי. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן. נראהלי שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! חחחח כע
מה השעה עכשיו? 01:39 בן/בת??? בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה? בתולה
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? ה-מה? מתגאים ביהדות? נגיד מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? חוץ מישראל?P: הממ..ניו-יורק סיטי:] או,איזה משו טוסקנה כזהD: היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? מתישו אני יגור בת"א
כן/לא ------ סמים לא!! סיגריות יאק, תפסיקו עם זה כבר|: פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי תלוי איזה נעלP: אבל למה לא.. שיניים כמו של רונאלדיניו טחח..לא כסף כמו של רונאלדיניו הוא עשיר?P: שיער כמו של בקהאם איך הוא נראה?
שרירים כמו של אבי ביטר כנ"ל
צבע כהה(לגוף) כע
צבע בהיר בהיר עם שיער שחורר ונמשים
שיניים תותבות אם צריך אז עדיף לא?! ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם תלוי איזה ניתוח פרחות וערסים לאלאלאלא וודקה הו,לא יותר מידי
נישואים כע אהבה בארור אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חורף לאא|: ועזבו אותי צבעים. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה עכשיו מהקופי בין עם השמנות

=]

עוד 10 שנים אני אהיה...:גדולה ב10 שניםXD אני רוצה להתחתן בגיל...:בין 20 ל30 נראלי
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שפחות=] אני לא רואה מונדיאל כי... יש לי דברים יותר מעניינים בחיים.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האלופה.. חח השחקן שאני הכי אוהבת הוא...:ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:כחול האדם שאני הכי אוהבת הוא...:יש הרבה.. חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג' אני חושבת שפוליטיקה זה...:מבאס (לפחות במדינה שלנו!!) ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים שלי=] את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) אני מוזרה.. אני כותבת בימין אבל כל השאר יד שמאל היא השולטת אצלי.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:סלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לודעת.. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:אין צבע מסויים.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:אין לי חפצים משונים.. המיטה שלי היא בגודל...:של מיטה וחצי
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?אכן=] מה יש לך על דלת החדר? מדבקות של "נגד כפייה דתית" ושל "אסור לעשן"
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מסריח.. סתם סתם בבניין רגיל ונחמד=] מה השעה עכשיו?10 ו57 דקות בשבת בבוקר:] איך השאלון עכשיו?נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)עורכת דין! חח מה החלום שלך לעתיד הקרוב?אין כזה.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי בכחול
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך.. יש לך זוג נעליים של פומה?לאא שווה את הכסף לדעתך?לאא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כן אבל הוא נהרסXD שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא מכירה מה השעה עכשיו?10 ו58 דק' בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?טלה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?נראלי 9 או 13 מתגאים ביהדות?אממ לא תמיד.. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ארה"ב.. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא.. כן/לא ------ סמים= לא! סיגריות=לא! פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי=הכל חוץ מפומה שיניים כמו של רונאלדיניו=בטח..חח כסף כמו של רונאלדיניו=נשמע טוב
שיער כמו של בקהאם=אני מעדיפה את השיער שיש לי
שרירים כמו של אבי ביטר=זה החלום הכי גדול שלי!! צבע כהה(לגוף)=כןן=] צבע בהיר=לא שיניים תותבות=לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם=ממש אבל ממש לא@#$% פרחות וערסים=ברר לא וודקה=לא נישואים=כן.. אהבה=יאפ=] אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? לא!! לא אוהבת חורףף:(

שרון710

New member
שבת ששלום=]

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 25=] אני רוצה להתחתן בגיל...: 27ככה אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')שנה ותשע? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...זה משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:מיכאלה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ג'וני דפפפפ.. יאמי המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:מן הראוי שאני אגיד כחול:) האדם שאני הכי אוהב הוא...:לא יודעת חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:משחק מכור ולעומת זאת מוזיקה זה...:החיים:) את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בקומה רביעית הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואן גוך?P: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:כל הצבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מצופים:\ המיטה שלי היא בגודל...:רגיל? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?שלט מגיל ארבע "החדר של שרון" המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?וילה מה השעה עכשיו?11:28 איך השאלון עכשיו?נהדר:) חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב?לא להיכשל בפיסיקה יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?חום אחד מכוער אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)תלוי בתקופה יש לך זוג נעליים של פומה?כן שווה את הכסף לדעתך?לא. מכועורת תחת יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא יודעת האמת... שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!האמת שלא שיחקתי מה השעה עכשיו? שאלת כבר.. אבל 11:29 (כן , כן עברה דקה!) בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?עקרב יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא מתגאים ביהדות?למה ללא? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אממ שוויץ אולי:) היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא.. נחמד לי בכרמיאל כן/לא ------ סמים- לא סיגריות- לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- נייקי זה נייס:) שיניים כמו של רונאלדיניו- ברור שכן.. סקסי.. חח סתם לא. כסף כמו של רונאלדיניו- אני מתארת לעצמי שכן שיער כמו של בקהאם- לא יודעת:\ שרירים כמו של אבי ביטר- חחח לא צבע כהה(לגוף)- כן צבע בהיר- גם כן.. כי זה מה יש.. שיניים תותבות- איכס לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- לא! יופי טבעי שולט! פרחות וערסים- לאאאאאא וודקה- לא נישואים- כן אהבה-כן!! אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? כן, שחור. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

חניתה15

New member
../images/Emo13.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: אממ...וואלה אין לי מושג אני רוצה להתחתן בגיל...: 22 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לפעמים רואה הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: יש המוןן השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'ניפר אניסטון המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: שחור ואדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש הרבה כאלה חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: לא מעסיק אותי ולעומת זאת מוזיקה זה...: החייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:בין הסלון למטבח,זה חרא שאין מחשב בחדר הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אממממ....שיהיה פיקאסו אנארף. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אדום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? אממ..החדר של.... המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 12:14 איך השאלון עכשיו? סבבה חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לטוס לדרום אמריקה יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אדום ורווד וכחול אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) -זה תלוי במה. יש לך זוג נעליים של פומה? כן שווה את הכסף לדעתך? כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא אין שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! אחי כל היום משחק בזה. אני לא מה השעה עכשיו? 12:16 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? טלה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? נרראה לי 8 או 9..לא זוכרת מתגאים ביהדות? ברור מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארגנטינה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בינתים לא כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי פומה שיניים כמו של רונאלדיניו לאאאא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כן צבע בהיר לא שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן אהבה כן אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? שונאת חורף והצבע שהולך לשלוט העונה -שחור ואדום

../images/Emo19.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

ושאר ירקות...... :] פסח
ולא אמרו לי
עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 24. אני רוצה להתחתן בגיל...:26
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')2, שירות רגיל. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה לפעמים, כי ככה
. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:אני לא אוהבת
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אסי כהן
. המספר האהוב עליי הוא...:9. הצבע האהוב עליי הוא...:כחול. האדם שאני הכי אוהב הוא...:אממ המשפחה. חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג'
. אני חושב שפוליטיקה זה...:דבר חשוב. ולעומת זאת מוזיקה זה...:דבר שאי אפשר לחיות בלעדיו
. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר של אח שלי הגדול. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:אממ נועם
. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור, כחול, אדום.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:מתקן לטישו מפרווה כזאת בצורת כבשה
. המיטה שלי היא בגודל...:בינוני. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:אממ 2+5=7
. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?
מה יש לך על דלת החדר?שלט שכתוב בו "ברוכים הבאים לדיר חזירים" כדי לעצבן את אמא
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בית רגיל
מה השעה עכשיו?12:21 איך השאלון עכשיו?בסדר, איך לך
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)אולי עורך דין, אבל גם לא כ"כ
. מה החלום שלך לעתיד הקרוב?אממ לבל 100 באלגברה
. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?יש לי הרבה, אל הולכת איתם. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)בבגדים
ארוך, באנשים תלוי
. יש לך זוג נעליים של פומה?
שווה את הכסף לדעתך?לא יודעת. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?
יש. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!
מה השעה עכשיו?נוו אממ 12:22
בן/בת???
בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה?תאומים. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?
מתגאים ביהדות?
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?
ישראל. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא, טוב לי בקיבוץ. כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר\מאוהב|אוו כן. צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר|סדגשגם
| שיניים תותבותמה
? לא יודעת. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם אם יש לך אף מזעזע כן,חוץ מזה
. פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
אני מסנה לגוון, וזה
אני שמחה. שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? הצבע השולט של העונה הוא חום
למרות שבדר"כ זה צבע מזעזע, השנה הוא ה-צבע. ואממ חורף
. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה אני אוסיף אח"כ, אני במחשב הישן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmOoOsH

New member
לאלא

זה הוא בא לפגוש אותנו
[או שלא] והוא אפילו מביא פיצה!!!@#$%^&^

NoAmOoOsH

New member
בטח../images/Emo98.gif

המ..ידיד שלי עובד אצלו, והם מפרסמים עכשיו בחברה של יניב את "החברים של נאור" אז הם באים לבית של ידיד שלי לצלם איזה משו לתוכנית ויניב בא והוא מביא פיצות לכולם
אז שאני לא יהיה שם?

למעלה