אני :]
עוד 10 שנים אני אהיה...: בטח עדיין מסתובבת ברחבי הארץ עם פיבי שלי
אני רוצה להתחתן בגיל...: 20+ אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2+ אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כשהיה אז ראיתי מדי פעם.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: דניאלה וירצר?
דמט, יש פה מישהו שלא היה עושה אותה? אפילו ההומואים והסטרייטיות שיש פה [אוי, כיסיתי את כל אוכלוסיית הפורום] המספר האהוב עליי הוא...: 13 הצבע האהוב עליי הוא...: צבעוני האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: סאקס ולעומת זאת מוזיקה זה...: הכל
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..
ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מיכאלנג'לו ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: המון צבעים.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אוסקר הפורום
המיטה שלי היא בגודל...: וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? פוסטר שתלשתי בימי האקסטרה גרופיות שלי
, מדבקה של בית הבובות, ושלט שהכינו לי לפני 200 שנה.. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי מה השעה עכשיו? 22:09 איך השאלון עכשיו? סבבה
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) רציתי להיות וטרינרית. נחשב?
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים בגרויות, להנות מהתקופה לפני הגיוס, ולהגיע לתפקיד שאני רוצה.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן..לבן וכחול. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? ממש לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא מה השעה עכשיו? 22:11
מה אתם רוצים?
בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא זוכרת מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? כרגע טוב לי פה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף) תלוי על מי צבע בהיר למה לא?
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם תלוי אם באמת צריך את זה.. פרחות וערסים
איכ וודקה
נישואים
אהבה
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] כמובן
ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? אפור ואדום. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה [היה כזה מושלם
]
עוד 10 שנים אני אהיה...: בטח עדיין מסתובבת ברחבי הארץ עם פיבי שלי