שאלון שישי

LinKerBel

New member
שבועטוב

עוד 10 שנים אני אהיה...: שאלה טוב. אנלי מושג. אני רוצה להתחתן בגיל...:23 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')1.8 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה. כי אי אוהבת. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: אחי הקטן. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: מעפן ולעומת זאת מוזיקה זה...:מוי כיף את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר של האחים הקטנים. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:קלוד מונה. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: לא אחיד. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:וואו...יש לי הרבה.. המיטה שלי היא בגודל...: גדול מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? יש לי מחזיק מפתחות של פרה על המפתח שבדלת. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה מה השעה עכשיו?14:52 איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להתקבל לגל"צ יש לך כובעים? המון. אם כן באיזה צבע? בכל הצבעים אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר. יש לך זוג נעליים של פומה? רק אחד?! שווה את הכסף לדעתך? כה. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כה. שיחקת פעם ג'י.טי.איי? כה. נכון מששחק טוב?!?! ככה. מה השעה עכשיו?14:55 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כה. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא. כן/לא ------ סמים סיגריות לא ולא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- כן שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כה שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר איזה שרירים? צבע כהה(לגוף) כה צבע בהיר לא שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה כה נישואים כה אהבה כה אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? סגול ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

TauberiT

New member
../images/Emo9.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 25?
בטח אלמד אדריכלות או עיצוב פנים או משהו כזה. אני רוצה להתחתן בגיל...: מתי שאני אמצא את אותו אחד. 26-28... אני רוצה לשרת בצבא... שנתיים? או כמה שבנות משרתות
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...זה לא ממש מעניין אותי
למרות שראיתי קצת אצל ידיד שלי כי אני וחברות שלי השתלטנו לו על הבית ועשינו מסיבת כדורגל בלי להבין כלום
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ/משחק החיים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: יו גרנט, יש לו עיניים.
המספר האהוב עליי הוא...: 4 הצבע האהוב עליי הוא...: כתום-ירוק-חום האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש כמה... חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: שטויות. ומציק. ולא מובן. ולעומת זאת מוזיקה זה...: כיף!
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאל. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: ממ"ד.. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: תלוי באיזה תחום...אני אוהבת את דה וינצ'י
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעוני ביותר. וג'ינס. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מצילתיים קטנטנות? המיטה שלי היא בגודל...: רגיל, אבל נפתחת לזוגית.
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10 שאלות.... יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? ווים עם מלאא סווצ'רים תיקים וצעיפים...וגם שלט. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? קוטג'.
מה השעה עכשיו? 16:42. איך השאלון עכשיו? בסדר? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? המ, שמור בקרבי. מי שצריך לדעת יודע.
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן. צבעוניים... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) המ, תלוי. בבגדים ארוך. חורף. כל מה שקשור. בגובה- תלוי מי. למשל, בן זוג, חייב להיות גבוה יותר.
יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא ממש יש לך כונן די.וי.די במחשב? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! האמת שכן לפעמים. אבל סתם כי היה לי משעמם ותמיד הייתי נוסעת נורא מהר ומתה. מצחיק, עכשיו אח שלי פתאום מצא את המשחק הזה מחדש
מה השעה עכשיו? 16:44. בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 4 מתגאים ביהדות? כן, למה לא? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? איטליה/סלובניה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? נחמד לי פה. אולי רק במקום אחר בעיר... כן/לא.. סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי פומה לא, השאר בסדר.. שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו למה לא?
שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) למה לא? צבע בהיר גם למה לא? שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא
וודקה לא נישואים כן אהבה כן
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? כן! כןכןכןכן!!! חום, ובכלל צבעוני כזה
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה "כי נעליים, גונבים מהר..." אח, קורס מש"צים. מש"בים 2006 רולז.

ברוש15

New member
../images/Emo188.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: עם תואר ראשון בפסיכולוגיה ובדרך לתואר השני:] אני רוצה להתחתן בגיל...: 26+...אבל אין לדעת אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') את השנתיים חובה ואולי שנה אחת קבע.. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה לא ממש מעניין אותי.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: מיכאלה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דאפ כי הוא פשוט שחקן גאוני:] וג'ניפר אניסטון כי היא מצחיקה
מהארץ יש יותר מדי אז אני לא אפרט. המספר האהוב עליי הוא...: 9 הצבע האהוב עליי הוא...: כל הצבעים חוץ מאפור האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא?
נו אבל גם את אבא ואחותי הקטנה וחברים ומשפחה ואיף אי אפשר לבחור!
חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: צביעות,שחיטות וכמו שהיא נראת עכשיו אנחנו צריכים להתבייש:S ולעומת זאת מוזיקה זה...: דבר מדהים שמלווה אותי כמעט בכל רגע נתון ביממה
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי:] הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל הצבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: פלקט בגודל החיים של עברי מוחבא מאוחרי הדלת
[הגרי מותר לזרוק אותו כבר?
] המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? נראה לי שרגילה
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? אה נראה לי כמו שהגר אמרה..בית פרטי... מה השעה עכשיו? 17:47 איך השאלון עכשיו? אמ בסדר
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן רציתי להיות עורכת דין.. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? רישיון!! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן..כל מיני צבעים.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך בבגדים וגבוה יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? אני לא אוהבת את הצורת נעליים שלהם אז בעיני לא.. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה זה?
מה השעה עכשיו? 17:50 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? אם אני לא טועה 4... מתגאים ביהדות? אממ כן.. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אני רוצה לחזור להולנד;[ ולטוס ליוון וספרד
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
אדידס
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
למה לא?
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? ברור שכן!! חורף !!!
כל הצבעים הכהים למיניהם
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

SofyTofy

New member
עונה... :]

עוד 10 שנים אני אהיה...: איפשהו בעולם התקשורת הישראלי אני רוצה להתחתן בגיל...: מי רוצה להתחתן?
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס').. שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...ברזיל היו גרועים
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'ניפר אניסטון המספר האהוב עליי הוא...: 3 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא [?] חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'
אני חושב שפוליטיקה זה...: לא מעניין ולעומת זאת מוזיקה זה...: כמו סמים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא מכירה כל כך הרבה ציירים
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: מממ.. שחור-לבן אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: בובה של ג'וני דפ שמזיזה את הראש כמו הכלבים ששמים באוטו
המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי.. (1.20 או 1.40) מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שלט של רונדליניו במדי ברצלונה, לוחית רישוי של החדר וכל מיני מסגרות מפגרות שקונים בכיתה ו' המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה מה השעה עכשיו? רבע ל11 איך השאלון עכשיו? מרתק..... חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) ממש לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להתקבל לגל"צ (לא כזה קרוב.. יש עוד שנה ומשו..) יש לך כובעים? אם כן באיזה צבע? לבן, ירוק כהה, שחור אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בגדים קצרים.. בנים די נמוכים אבל ממוצעים יש לך זוג נעליים של פומה? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יאפ שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי חחח מה השעה עכשיו? דקה אחרי בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? דגים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מה מתגאים ביהדות? מממ.. כה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה, או הבאה? אנגליה שוב
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? תל אביב, לונדון או ניו יורק כן/לא ------ סמים
סיגריות
אם זה עוזר לכם להירגע... פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי: אדידס
שיניים כמו של רונאלדיניו:
כסף כמו של רונאלדיניו:
שיער כמו של בקהאם: איזה מהם? הוא כל הזמן מחליף... שרירים כמו של אבי ביטר: איכס. נקודה. צבע כהה(לגוף):
צבע בהיר: גם בסדר שיניים תותבות: איכס ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: כל אחד ומה שטוב לו. פרחות וערסים:
וודקה:
נישואים: בעיקרון כן, תלוי עם מי אהבה:

ofir1988

New member
../images/Emo9.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: נשואה ואמא לפחות לילד אחד
אני רוצה להתחתן בגיל...: 26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה כי אני אוהבת הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בובה פראית והמורדים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ---- המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק וכחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמאא ואחותשלי חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: לא מעניין ולעומת זאת מוזיקה זה...: מעניין מאוד את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי?! הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: את מי זה מעניין !? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אממממ אין לי המיטה שלי היא בגודל...: רגיל מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כע מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין חמוד
עם 2 מעליות ולובי חמוד ...ו..אמ עוד משהו? מה השעה עכשיו? 23:42 איך השאלון עכשיו? בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) נופ מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לצאת לקורס מפקדות או קצינות ולהנות בתפקיד שלי ובחרמון יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי כומתה
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוךךך
יש לך זוג נעליים של פומה? נופ שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא ויש לי דיוידי רגיל...בשביל מה צריך במחשב שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כעע....משחק ממכר מה השעה עכשיו? 23:44 בן/בת??? בת כאילו !11 איזה מזל אסטרולוגי אתה? אלה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כע מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? דרום אמריקה...טיול אחרי צבא
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אולי צרפת והולנד כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כעעעע שיער כמו של בקהאם כע שרירים כמו של אבי ביטר חחח לא צבע כהה(לגוף) תלוי כמה כהה צבע בהיר כע שיניים תותבות עדיף על כלום ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כע אהבה כע אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חום
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

TauberiT

New member
יא גם את שמאלית? ../images/Emo9.gif

אז מפה ירשתי את זה
והי, מה זה את מי זה מעניין?! אומנות או נמות.

Smileey Girl

New member
רגע לפני שקיעה..

עוד 10 שנים אני אהיה...:ממ.. אני רוצה להתחתן בגיל...:23 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אה? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...זה משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:ירח פראי השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: גבריאל קוראדו ומילי סטיגן ואם זה ישראליים אז נתי רביץ ונירו לוי המספר האהוב עליי הוא...:8 הצבע האהוב עליי הוא...:כחול וורוד האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמאבא ואחיים שלי :} חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:שחיתות ושחיתות זה תמיד מעניין :) ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)חחחח עושה ביד.. זה הכי חשוב.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: בת דודה שלי הקטנה ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: ורוד [: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:מממ.. המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?חלוק אמבטיה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מה השעה עכשיו?8 ו-3 דקות איך השאלון עכשיו?סבבה חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לא מדברים על זה [: יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש והרבה אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) טוב שציינתם שבבגדים ובגובה,השאלה מה זה בהכל P-: יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא מה השעה עכשיו?8 ו-5 דקות בן/בת???בפעם האחרונה שבדקתי היתי בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?תאומים שליטעעעע!11 יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא זוכרת מתגאים ביהדות?אכן כן.. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?היתי שמחה לבקר בארגנטינה.. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא כן/לא ------ סמים : לא סיגריות:לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי:כן? שיניים כמו של רונאלדיניו:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן P-: כסף כמו של רונאלדיניו:כןןןןןןןןןן שיער כמו של בקהאם: גוף כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר:באאאאאארור צבע כהה(לגוף):ממ.. צבע בהיר:ממ.. שיניים תותבות:הכייי in שיש ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם:לא פרחות וערסים:שימו קונדום וודקה:לא נישואים:כן אהבה:כן
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? כן כן,בטח שכן.. מממ.. נראה לי שחום וכתום.. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה :אינליייייי

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

ושאר ירקות...... :] עוד 10 שנים אני אהיה...:צלמת מהשטח. אני רוצה להתחתן בגיל...:בכלל לא נכון לעכשיו אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')כל החיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...עניין אותי מי זוכה בווינר הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:אני צועני,דה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ג'ניפר אניסטון מצחיקה אותי ממש. המספר האהוב עליי הוא...:3 הצבע האהוב עליי הוא...:כתום,סגול,ירוק ושחור. האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום,זונוווווווווות אני חושב שפוליטיקה זה...:חרא ולעומת זאת מוזיקה זה...:אחלה את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)שתיהן המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:ממד הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:קדימן,זה שצייר את נישואי הזוג ארנונפיני,עוד מישו שאני לא זוכרת איך קוראים לו ופיקאסו-כמובן. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:5 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?סטיקרים המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?קטוג' נראה לי מה השעה עכשיו?3 51 איך השאלון עכשיו?מה? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)אם הייתי חכמה רק,הלוואי עליי אסטורנאוטית/רופאה[מנתחת]/עורך דין פלילית.. מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להצליח ליצור תמונה שתרשים את העולם יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?לא זוכרת אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)בבגדים טי שירט קצרות של זארה או סריגים,מכנסיים קצרים,וגובה בינוני. יש לך זוג נעליים של פומה?איכס. שווה את הכסף לדעתך?איכס. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!אחד המשחקיםםםםםםם! מה השעה עכשיו?54 בן/בת???אני? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה?עקרב יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?3 מתגאים ביהדות?לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ארגנטינה וכל דרום אמריקה
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?ארה"ב,דה. כן/לא ------ סמים אני לא סיגריות משתדלת לא. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו הלוואי שיער כמו של בקהאם לא בשבילי שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף) מה זה משנה? צבע בהיר מה זה משנה? שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לייזר כן פלסטי לא פרחות וערסים בכיף שלהם וודקה מי שרוצה שיהנה נישואים לא אהבה אין דעה. אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? כןכןכןןןןןןן. אצלי? אפור עכבר,חום ושחור. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה-תמונה גרוע אבל יום מושלם.

Moreiro

New member
היי זה נמל ת"א!

צילמתי את אותו קטע רק מהכיוון השני:] והתמונה בכלל לא גרועה, אגב. להפך

Simple Sam

New member
זה מקום כ"כ יפה..

היא הייתה יכולה להיות טובה אם זאת לא הייתה מצלמת פלאפון,אם התמונה הייתה יותר מפוקסת וחדה ואם המאחורה לא היה כזה עקום.
תעלי את התמונה שלך.

../images/Emo210.gifאני

עוד 10 שנים אני אהיה...:גדולה? אני רוצה להתחתן בגיל...:מי רוצה להתחתן? אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')רוצה לשרת מון שנים מקווה שיצא אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...כי בא לי? הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:לא רואה טלנובלות השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:טלי שרון המספר האהוב עליי הוא...:6-8-9 הצבע האהוב עליי הוא...:ירוק וכתום האדם שאני הכי אוהב הוא...:ליאור חברה שלי חברת הסלולרי שלי היא...:אין לי פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...:משהו שאני לא קשורה אליו ולעומת זאת מוזיקה זה...:החיים ? את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)מה ביד? אמא מה ביד? המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בחדר של אחי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:של דרדרס יפה כזה שהעתקתי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור או לבן.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:ויברטור?:] המיטה שלי היא בגודל...:רגילה מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:יא איבנשקות למי יש כוח לספור עכשיו? שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?לא מה יש לך על דלת החדר?תמונה של עברי ומגנט של יום טוב המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?וילה מה השעה עכשיו?22:45 איך השאלון עכשיו?נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)אני אחלום לנצח..:] מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להינות לצבוע ת'חדר ולתלות תפוסטרים שקניתי יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?כתום של האתר תפוז ועוד אחד צבאי אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך ועבה יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?לא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!כן מה השעה עכשיו?שעה שתלכו לישון בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?עקרב יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?לא אכפת לי מה שיהיה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?בארץ קרוב לעזריאלי או להישאר באור עקיבא כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו לא שיער כמו של בקהאם כן שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כן צבע בהיר לא שיניים תותבות אם צריך P: ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא בעד פרחות וערסים בקטנה שורדים וודקה לא נישואים לא אהבה מדיי פעם אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? לבן :)

למעלה