שבועטוב
עוד 10 שנים אני אהיה...: שאלה טוב. אנלי מושג. אני רוצה להתחתן בגיל...:23 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')1.8 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה. כי אי אוהבת. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: אחי הקטן. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: מעפן ולעומת זאת מוזיקה זה...:מוי כיף את רוב פעולות היום אני עושה ביד..
ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר של האחים הקטנים. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:קלוד מונה. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: לא אחיד. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:וואו...יש לי הרבה.. המיטה שלי היא בגודל...: גדול מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? יש לי מחזיק מפתחות של פרה על המפתח שבדלת. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה מה השעה עכשיו?14:52 איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להתקבל לגל"צ יש לך כובעים? המון. אם כן באיזה צבע? בכל הצבעים אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר. יש לך זוג נעליים של פומה? רק אחד?! שווה את הכסף לדעתך? כה. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כה. שיחקת פעם ג'י.טי.איי? כה. נכון מששחק טוב?!?! ככה. מה השעה עכשיו?14:55 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כה. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא. כן/לא ------ סמים סיגריות לא ולא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- כן שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כה שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר איזה שרירים? צבע כהה(לגוף) כה צבע בהיר לא שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא וודקה כה נישואים כה אהבה כה אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? סגול ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה
עוד 10 שנים אני אהיה...: שאלה טוב. אנלי מושג. אני רוצה להתחתן בגיל...:23 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')1.8 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה. כי אי אוהבת. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: אחי הקטן. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: מעפן ולעומת זאת מוזיקה זה...:מוי כיף את רוב פעולות היום אני עושה ביד..