שאלון שישי

crazystav

New member
שאלון שישי ../images/Emo3.gif

ושאר ירקות...... :] עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה אני מסנה לגוון, וזה
שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה?
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

bibi23

New member
שבת שלום

אני רק עונה!! שחקנית זמרת +2 אלבומי זהב 29 2 רואה לפעמים ישראל:האלופה חו"ל: רובי יש הרבה 7 כחול-שחור את עצמי חחח אורנג' לא בראש שלי עכשיו היא החיים שלי!!! אני שמאלית עושה הכל ביד ימין חוץ מלכתוב אצל אחי בחדר ואן גוך שחור!! עלה בצבע ורוד עם פרווה מיטה וחצי 10 כן פוסטר של עברי יש את שניהם וילה +בריכה (מוזמנים) לא יודעת מעייף ממש לא שחקנית זמרת כן בכל הצבעים את שניהם כן יותר מזוג לפעמים יש נכון לא יודעת בת תאומים 7 מאוד הייתי כמעט בכולן אולי לא כן ממש לא כן לא לא כן פרחות וערסים:שימותו!!! לא כן חורף כן החומים והורודים אמממ טוב הנה

Margarita chum

New member
מוזמנים לבריכה? ../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

אני באה עם רועי, נחגוג בריתה לילדה

sharwan

New member
אני! ../images/Emo140.gif

ושאר ירקות...... :] עוד 10 שנים אני אהיה...: במאית+מפיקה
אני רוצה להתחתן בגיל...: מממ... אני לא מתלהבת מעניין של חתונה
אני רוצה לשרת בצבא *2* שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני רואה לפעמים
יש שם בנים ממש שווים... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: היו הרבה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: שחקן- ג'וני דפ.. שחקנית- יש הרבה המספר האהוב עליי הוא...: 3 הצבע האהוב עליי הוא...: שחור
האדם שאני הכי אוהב הוא...: את המשפחה שלי חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: חרא ולעומת זאת מוזיקה זה...: דבר מושלם!!! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר מחשב הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא מבינה בזה
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא חסר לי חפצים משונים
המיטה שלי היא בגודל...: זוגית!!! מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שנייה אני אספור... 8
שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שלטים, ציורים, מגנטים.. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה.. סעמק. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה מה השעה עכשיו? 18:02 איך השאלון עכשיו? סבבה לגמרי חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)
האמת שרציתי להיות עורכת דין.. זה עדיין התוכנית ב' שלי למקרה שלא ילך לי בבמוי... מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות במאית! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי אוסף של כובעים (בערך 70) והם בכל הצבעים! אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך.. בהכל
יש לך זוג נעליים של פומה? לא יודעת.. נראה לי שכן שווה את הכסף לדעתך? אני מניחה שלא אם אני לא בטוחה
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! משחק מעולה!! מה השעה עכשיו? 18:04 עברו 2 דק'
בן/בת??? אני? בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה? מאזניים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? שכחתי
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן!!!! בתל אביב!!!
כן/לא ------ סמים מה איתם? טובים? כן.. סיגריות זה סקסי אבל לא בשבילי
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו חס וחסה!!! כסף כמו של רונאלדיניו זה כן! שיער כמו של בקהאם
בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר יש לי כאלו
צבע כהה(לגוף) תלוי צבע בהיר תלוי שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן פרחות וערסים לא לא לא וודקה כן נישואים לא אהבה כן אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? שחור!!
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה זה------> צולם ביום שהיה לי בו כייף

Nusy L I

New member
../images/Emo34.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: גדול :)) אני רוצה להתחתן בגיל...: 25+ אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שפחות? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא אוהבת כדורגל, לא אוהבת כדורגלנים. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: האלופה :) השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: בכללי? קריסטן דאנסט אני משערת המספר האהוב עליי הוא...: 6 הצבע האהוב עליי הוא...: כתום האדם שאני הכי אוהב הוא...: לא סגורה על זה חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: טיפשי? ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין, והערה נוספת: שאלה סוטה |: המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: צד שמאל בחדר שבמרתף? הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: זה שחתך לעצמו את האוזן ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול-כתום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אוזניות בגודל אוזני פיל המיטה שלי היא בגודל...: לא גדולה במיוחד.. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שלט קטן מכיתה ג' שכתוב עליו 'החדר של נוי' המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה מה השעה עכשיו? לא יודעת השעון הזה לא מכוון.. בערך 18:17 איך השאלון עכשיו? בסדר.. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אין לי ממש.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן, כחול כהה משהו מכוער של הצופים. אה ואחד לבן עם איש אדום שיש לו אפרו אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) גובה - גבוה. שיער- ארוך. בגדים - לא משנה לי. יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא ממש :\ יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? הא? לא יודעת יש מצב שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! רק את 2 משחק נחמד.. מה השעה עכשיו? נו מה הקטע? בן/בת??? שניה אני אבדוק.. אממ בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? תאומים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 3 מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הבאה.. אממ נראה לי שאוגנדה יהיה נחמד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא.. אולי בהרצליה כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי נייקי ואדידס שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו בכיף שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לאאאאאאאאא צבע כהה(לגוף) לא צבע בהיר כן שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא פרחות וערסים לא! וודקה לא נישואים בעזרת השם אהבה לא יודעת.. זהו? >>>>: עבר מהר.

heaven is here

New member
../images/Emo194.gif

ושאר ירקות...... :] עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 30
אני רוצה להתחתן : מתי שאהיה מוכנה להתחתן אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')- 3 וחצי מסתבר אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה כי זה כדורגל יותר טוב מהכדורגל הישראלי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וליה רוברטס המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...: אבא חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' ומירס
אני חושב שפוליטיקה זה...: שחיתות צביעות ושקר ולעומת זאת מוזיקה זה...: תלוי איזו מוזיקה את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי? הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: וואו יש כמה אבל הראשון שעולה לי הוא רמברנדט ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל מני אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מירס חחח.. המיטה שלי היא בגודל...: מיטה לבנאדם אחד מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? תמונה, בלונים ומחסום משטרתי המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 18:19 איך השאלון עכשיו? איף חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) האמת שלא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים צבא יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש כמה אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? אכן שווה את הכסף לדעתך? בטח, הן מדהימות יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! שיחקתי והוא בסדר מה השעה עכשיו? 18:20 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? נראה לי 2 מתגאים ביהדות? אפשר לומר מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? יפן! היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?אולי כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו איכ לא כסף כמו של רונאלדיניו לא שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כן
צבע בהיר גם כן שיניים תותבות לסבא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא יודעת.. פרחות וערסים בשכונה שלהם וודקה ברור! נישואים לא אהבה כן אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חורף, כן, צבע- אדום,שחור,אפור,חום וכולי ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

vered151

New member
עווונה ../images/Emo9.gif

ושאר ירקות...... :] עוד 10 שנים אני אהיה...: אחרי טיול ארוווך בחו"ל...אולי מתחילה לימודים ועם חבר.. אני רוצה להתחתן בגיל...:לא רוצה להתחתן בגיל מסוים, שאני ארגיש עם זה טוב אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')יותר משנתייםם... אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא כי כדורגל זה משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:טלנובלה בעם והאלופה!!! השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אנג'לינה המספר האהוב עליי הוא...:מלך החומוס ומלכת האמבטיה!!! הצבע האהוב עליי הוא...:כוווולם האדם שאני הכי אוהב הוא...:הרבה אנשים..... חברת הסלולרי שלי היא...:פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...:זיון מוח לא מעניין ולעומת זאת מוזיקה זה...:חיים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין.חחח שאלה קצת כחולה?! או שזה רק אני...חחח המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בבית הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: פיייה למדתי על כלכך הררבה וכולם פסיכים ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: וואלה לא רואה אחד בולט במיוחד אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...: עכשיו קניתי מיטה וחצי!!!! חחח צריך לצבוע מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8..מספר המזל שלי גם עכשיו שאני חושבת על זה שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?שלט... "החדר שלי...=]" המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?מה ההבדל בין וילה לפנטהוז? מה השעה עכשיו? 18:20 איך השאלון עכשיו?אחלה
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)כן! מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להצליח בבצפר ו..אהבה יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?אין אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)מכסיים 3/4 בחולצות גופיות בגובה ארוך..חחח יש לך זוג נעליים של פומה?לאא שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא ולא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא שיחקתי מה השעה עכשיו?18:22 בן/בת???אני? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא..מה זה? מתגאים ביהדות?כן! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ישראל היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לגור? לא..לטייל כן/לא ------ סמים כרגע לא.. סיגריותלא יודעת...חח פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא משנה..לא מעניין שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבותאם אין ברירה אז
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסיםכל עוד הם לא מפריעים לשלווה שלי אז
וודקה
נישואיםלא יודעת בשלב זה..לא סגורה על זה אהבה ברווור
היה כיף...

נועמופ

New member
שוקי שקשק שקשוקה.

עוד 10 שנים אני אהיה...: במאית, שחקנית, מדובבת ובעלת מסעדה. אכן.
אני רוצה להתחתן בגיל...: 26/7/8 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2 וחצי? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה משעמם?
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: המורדים. הייתי מכורה לזה.
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: איילת זורר
אשטון קוצ'ר
יש מלא!! המספר האהוב עליי הוא...: 9 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול, ירוק, ורוד, שחור ולבן. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אין אחד כזה. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום.
אני חושב שפוליטיקה זה...: דבר שמתעסקים בו פולטיקאים. ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדרי הקט. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ליאונרדו דה וינצ'י. 0: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: הכל. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: ספר ממש מוזר. המיטה שלי היא בגודל...: קטן מאוד. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן. מה יש לך על דלת החדר? כן. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? פנטהאוז? O: מה השעה עכשיו? 18:44 איך השאלון עכשיו? הזוי. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) ממ, אסטרונאוטית נשמע לי מגניב. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לדובב. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? ורוד ואדום ולבן וירוק. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך9: יש לך זוג נעליים של פומה? איכ, לא. שווה את הכסף לדעתך? ממש ממש לא.
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה זה? מה השעה עכשיו? 18:45 בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? גדי. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 7 נראה לי.
מתגאים ביהדות? אכן!!!1
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אנגליה, אחרי זה ניו יורק סיטי ואז יפן. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? רק לכמה זמן ואז לחזור. כן/לא ------- סמים לא! סיגריות לא! פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא. שיניים כמו של רונאלדיניו מי זה? כסף כמו של רונאלדיניו אמ.. שיער כמו של בקהאם יחיחי לא. שרירים כמו של אבי ביטר לא. צבע כהה(לגוף) לא. צבע בהיר לא. שיניים תותבות לא. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם ממ, לא נראה לי. פרחות וערסים תלוי איזה. וודקה-____- נישואים כן. אהבה ברור!
אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? כן, שחור. ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה מממממ, אין לי .

Covers girl

New member
יא.../images/Emo9.gif

ברוך שובה של הפינה. :) עוד 10 שנים אני אהיה...: מגניבה.
אה, ובת 24 [מעוניינת בחבר, גבוה ומבין עד גיל 30, אולי יותר...]. אני רוצה להתחתן בגיל...: המתאיםD: ממ... 25+-... אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך [שנתיים?], לא פחות ולא יותר. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... [מונדיאל?!
] זה מושלם.
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: מ-י-כ-א-ל-ה-
. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ.
המספר האהוב עליי הוא...: 5, 7. הצבע האהוב עליי הוא...: טורקיז, סגול. האדם שאני הכי אוהב הוא...: רק אחד? אין אחד ספציפי-ספציפי.. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום.
אני חושב שפוליטיקה זה...: דבר חשוב ומעניין וחבל שאנשים סתם משחיתים אותו כך. ולעומת זאת מוזיקה זה...: פי אלף יותר הגון ומדהים. [וכוסאמא של המיסחור] את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר עבודה של אבא, ליד מחשב נייד. P: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אחותי^^ [נשבעת לכם, היא כ"כ מוכשרת.
] ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעוני?O: נו כל הצבעים. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אח שלי הקטן.
המיטה שלי היא בגודל...: ממוצע, אבל *אני* יכולה להיכנס בה בערך 4 פעמים. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:
9. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן. מה יש לך על דלת החדר? שאריות של שלטים שפעם היו שם ואח שלי קילף אותם בכל מיני ריבים שהיו לנו.
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? נורמלית. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? XD בית רגיל? מה השעה עכשיו? 18:59 איך השאלון עכשיו? ממ, בסדר. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא. בעצם כן, עורכת דין!
אבל רק אם זה מגניב כמו בבוסטון ליגל. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לעבור את המבחן מעבר במתמטיקה:/ יש לך כובעים? אם כן באיזה צבע? O: יש לי מדף שלם רק לכובעים. כובעי צמר, כובעי מצחייה, הכל. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר בבגדים, ארוך בגובה [די
] ו, ממ, ארוך בכל השאר? יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? ממש לא. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? במחשב?O: שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! ?! מה השעה עכשיו? שתי דקות מאוחר יותר. בן/בת??? מי? איזה מזל אסטרולוגי אתה? תאומים.
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? אה, לא. מתגאים ביהדות? כן. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? שוויץ. כ"כ. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? אני רוצה לעבור לצפון. מגעיל פה.
כן/לא ------ סמים לא. סיגריות לא. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי נייקי.
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
P: צבע כהה(לגוף) כן. צבע בהיר ל..? שיניים תותבות לא. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא. פרחות וערסים לא. וודקה תלוי מתי. נישואים כן. אהבה כן. אני מנסה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חום ואפור. ובורדו, בסווצ'רט שלנו!!
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה. קוקייי.

מעיייין

New member
חורף../images/Emo113.gif

ושאר ירקות...... :]
עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 25
אני רוצה להתחתן בגיל...:ביון 25 ל33 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 1 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה.. כי כדורגל לא מעניין אותי
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אממ. לא יודעת.. ההיא שמשחקת את מרי ג'יין בספיידר מן. המספר האהוב עליי הוא...:אין הצבע האהוב עליי הוא...:ירוק
האדם שאני הכי אוהב הוא...: כל מיני חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: קקי. ולעומת זאת מוזיקה זה...: אחלה!
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שהיה פעם שלי.. אבל עכשיו כבר לא הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: יש הרבה.. אבל... ידיד שלי מוכשר ברמות מטורפות! ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: צבעוני לגמרי אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מקסיקנים מביצת הפתעה שכשלוחצים להם על הכובע המם מזיזים ת'יד ואז הם מן מנגנים על כלי כלשהו, אחד בתופים, בגיטרה ובמצילתיים. המיטה שלי היא בגודל...: בין 1.5 לזוגי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:12 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן
אח שלי הביא לי אותו ליומולדת. מה יש לך על דלת החדר? מתלים עם מגבות וכאלה.. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? מחוברת למחשב (נייד) גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית. מה השעה עכשיו?7:11 איך השאלון עכשיו? סביר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא... למרות שלהיות אסטרונאוט לא נשמע לי רע.. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לאהוב יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? ירוק ועוד כמה אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בגדים קצרים וגובה קצת ארוך. אבל לא יותר מדי יש לך זוג נעליים של פומה? לא |חולה| שווה את הכסף לדעתך? לא. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? נדמה לי שכן.. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא... מה השעה עכשיו?7:13 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? הא?1 לא.. מתגאים ביהדות? לא מתביישת, אבל גם לא מתגאה. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? לא יודעת... היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא כן/לא ------ סמים לא סיגריותלא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטרלא צבע כהה(לגוף) לא אכפת לי צבע בהירכנ"ל שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם תלוי באיזה הקשר... לא לרוב פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן אהבה כן אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? כן ושחור ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה הודגש באמצעות מדגישומטיק

גשם בוא, רד עלי...

עוד 10 שנים אני אהיה...: ד"ר
אני רוצה להתחתן בגיל...: NEVER
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 3 שנים וחודשיים...
אני לא רואה מונדיאל כי... זה מיותר
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: היפים והאמיצים... אבל הפרקים הראשונים!
השחקנית שאני הכי אוהב היא...: חנה לסלאו
המספר האהוב עליי הוא...: 2
הצבע האהוב עליי הוא...: שחור
האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא
חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה...: נושא מצוין לתיזה...
ולעומת זאת מוזיקה זה...: נושא מצוין לכל דבר
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין... אבל מה זו הסטייה הזו?
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדרי הצנוע
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: סלבדור דאלי
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כהה
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מכשיר לכיבוי נרות
המיטה שלי היא בגודל...: רגיל
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9
שאלות.... ----------
יש לך פח בחדר? כן
מה יש לך על דלת החדר? מפה אתנית שעשתה הסבה מקצועית לוילון
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מסריח
מה השעה עכשיו? 7:33
איך השאלון עכשיו? משו משו!
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להגיש את ההצעה
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כן - שחור, שחור-בורדו, שחור-ירוק
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך
יש לך זוג נעליים של פומה? לא
שווה את הכסף לדעתך? אולי
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא יודע, לא מכיר
מה השעה עכשיו? 7:34
בן/בת??? בן
איזה מזל אסטרולוגי אתה? דגים
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא
מתגאים ביהדות? לא ממש, ופחות ופחות מיום ליום
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הבאה: שוויץ
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בחו"ל - ווילס
כן/לא ------
סמים לא
סיגריות לא
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא
שיניים כמו של רונאלדיניו לא
כסף כמו של רונאלדיניו כן
שיער כמו של בקהאם לא
שרירים כמו של אבי ביטר לא
צבע כהה(לגוף) בערך
צבע בהיר בערך
שיניים תותבות לא ממש
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם ממש לא
פרחות וערסים לא
וודקה לפעמים
נישואים אולי
אהבה כן
אני מסנה לגוון, וזה
שאלת השבוע: איפה אתה גשם?
חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? כן!!! שחור...
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה

../images/Emo13.gif

ושאר ירקות...... :] עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 23. אני רוצה להתחתן בגיל...: יש עוד זמן להחליט ולחשוב על זה. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שצריך. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא אוהבת כדורגל. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: רובי. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וליה רוברטס. המספר האהוב עליי הוא...: אין כזה. הצבע האהוב עליי הוא...: כחול. האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש המון. חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון. אני חושב שפוליטיקה זה...: X: ולעומת זאת מוזיקה זה...: עולם ומלואו. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אנאערף. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול - אדום. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: תיק מזעזע בצבע סגול, שאלוהים יודע למה אני שומרת אותו. המיטה שלי היא בגודל...: זוגית. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא. מה יש לך על דלת החדר? כלום. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה. מה השעה עכשיו? 21:29 איך השאלון עכשיו? סבבה. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן
. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לא יודעת. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש. תכלת. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ממ... זה כללי מדי. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? אולי. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא. מה השעה עכשיו? 21:30 בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? ממ מתגאים ביהדות? נראה לי. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אין לי מושג. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא. כן/לא ------ סמים: לא. סיגריות: לא. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי: ממ... אדידס. שיניים כמו של רונאלדיניו: לא. כסף כמו של רונאלדיניו: כן
. שיער כמו של בקהאם: כן. שרירים כמו של אבי ביטר: לא. צבע כהה(לגוף): כן. צבע בהיר: גם כן. שיניים תותבות: אם צריך, למה לא? ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לא. פרחות וערסים: אנאערף. וודקה: לא. נישואים: כן. אהבה: כן. אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חום!

mayagb

New member
סופ"ש רגוע ב...

עוד 10 שנים אני אהיה...:בארוחת שישי איפשהו. אני רוצה להתחתן בגיל...: מתי שיבוא. יבוא. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')מסתבר שיותר משנתיים. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...רואה, כי מגניב כל ערב בירה ואקשן:) הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:משחק החיים השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:גאל גרסיה ברנאל המספר האהוב עליי הוא...: "קורות הציפור המכנית" הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: סבתא חברת הסלולרי שלי היא...:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...:משחק ולעומת זאת מוזיקה זה...: פורקן את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין! המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: סלבדור דאלי. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור, לבן, זית, כחול. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:חבית בירה ענקית בחדר. המיטה שלי היא בגודל...: זוגית. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:10! שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כו מה יש לך על דלת החדר? תמונה של אטליה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? מסיליקון. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? פנטהאוז מה השעה עכשיו?21:27 איך השאלון עכשיו? עובר סבבה, חוץ מזה שאני לא מפסיקה להתעטש! חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)כן, אבל לא בגלל אמא...:) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לכתוב תסריט. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כל מיני, לא הולכת איתם. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך! יש לך זוג נעליים של פומה?לא. שווה את הכסף לדעתך? תלוי. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! חח.. כן. מה השעה עכשיו?21:29 בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 2, לפחות ככה אמרו לי לא מזמן..שיהיה מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? תאילנד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אפשר. כן/לא ------ סמים לא סיגריות כן פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא ממש שיניים כמו של רונאלדיניו ממש לא! כסף כמו של רונאלדיניו למה לא?:) שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר חח..לא צבע כהה(לגוף) לא צבע בהיר כן שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לא לא לא פרחות וערסים לאאאאא וודקה לא - וויסקי, כן. נישואים כן ולא אהבה כן שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? חורף,כן . כי זה שינוי אווירה מרענן, יותר עייפים, יותר מכורבלים, עצובים וגם שמחים. דווקא סבבה:) צבע? אפור. סתם כי בא לי! שיהיה סופ"ש מקסים!!

Margarita chum

New member
"איך לפעמים אני מתעייפת,

לומר את האמת הייתי קמה והולכת לכבודך"... עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 28 ועדיין מסטולה
אני רוצה להתחתן בגיל...: 69 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): 2 ויותר. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה!! 2010 ביוהנסבורג!! אני שם
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: כל הטלנובלות הישראליות למיניהן
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'רד לאטו או איך שלא קוראים לו... השחקן הראשי ב"רקוויאם לחלום", שיחק גם בסרט "אלכסנדר". המספר האהוב עליי הוא...: 7- המספר בכדורסל
הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק!
האדם שאני הכי אוהב הוא...: - חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג'. שירלי לא להיעלב
אני חושב שפוליטיקה זה...: מסריח!! ולעומת זאת מוזיקה זה...: מקום לברוח אליו. מקום תמידי להיות בו. יש תמיד לאן לחזור. כל הדרכים מובילות למוזיקה
. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) אוו וואה, פעולות הידיים שלי זה למסרים בלבד. נו מה? יש כאן נשים בהריון וזה
(אהממ אהמממ)!! המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: סלון סעמק! הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואן גוך צייר ציור שאני אוהבת מאוד שדומה ממש למחנה מיידנאק. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: סתיוש', נסי- מה הכיתוב- חחחח... "תיכון מוסינזון"!
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: ויברטור?
עוגת דבש בצורת כוס בירה מפסטיבל הבירה האחרון בגרמניה. המיטה שלי היא בגודל...: יש מקום לרועי לא לדאוג............. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:12 זה טיפולוגי? שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? תמונה של ילד סיני עם פרצוף מעוות ממסעדה מגניבה בהרצליה שנקראת "זוזוברה". המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית, למען השם! גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין בסדר גמור... מה השעה עכשיו? למה שתראו כמה זמן לוקח לי לחשוב על התשובות? איך השאלון עכשיו? בן זונה!! כפרעל סתיו
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להצליח בבגרויות, לעבור מיון יחידות שדה, ולטוס מהר לאמסטרדם!! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא הרבה. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)- לא יודעת, מה שבא באה מה שיוצא אני מרוצה.... אני אוהבת ללבוש ארוך, אבל אני אוהבת בנים נמוכים
יש לך זוג נעליים של פומה? לא זה חרא. שווה את הכסף לדעתך? שווה להשקיע בנעל ספורט איכותית אבל לא פומה. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).לא. ולא צריך. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! משחק מעולה ומגניב........ שיחקתי אותו עד לפני הצמחונות(5 שנים אחורה), כשהרגשתי שנמאס לי לדרוס אנשים תמימי דיעה
מה השעה עכשיו? לא! בן/בת??? בחורה בחורה אחושלוקי!! איזה מזל אסטרולוגי אתה? קש(ה)ת. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא. מתגאים ביהדות? ודאי. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הולנד. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בשביל מה?
כן/לא ------ סמים- זה מאוד תלוי. בעיקרון כן ברמה הכללית.מסכימה עם הרעיון של עישון הגראס(לא מעשנת), וחושבת שהלגיליזציה בעניין הכרחית וחשובה. סיגריות-
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- די להתעללות באנשים ושימוש במוצרי עור!! די!!! שיניים כמו של רונאלדיניו-בדוקי!! כסף כמו של רונאלדיניו-יש לי הכל. שיער כמו של בקהאם-לא. שרירים כמו של אבי ביטר-יש דבר כזה? בכל מקרה, אישה בהריון לא צריכה שרירים. צבע כהה(לגוף)-כן. אבל רק אצל בנות. שהבנים שלי ישארו אשכנזים.... צבע בהיר- יאמי!!! שיניים תותבות- לא. מה שצריך ליפול נופל ושיישאר כך. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- נראה לי שלא. פרחות וערסים- כמובן!!! וודקה- רק אם היא ממש טובה. בעיקרון לא. נישואים- זה בסדר. אהבה- זה גם. אני מסנה לגוון, וזה שאלת השבוע: חורף, כן. לא. שחור לבן? :] ואם כן, איזה צבע הולך לשלוט העונה? פאקיו!
ולסיום- תמונה שמעבירה בכם זיכרון יפה- פרחות כלבבי!!
אוף המדגישומטיק התחרבש, טוב שעשיתי תצוגה מקדימה כי הוא התחרפן לגמרי...... אז תקראו את זה ככה. אוהבת אתכם, תעשו חיים ותשמרו על עצמכם

למעלה