אין לי כוח לעשרה מכל אחד... ../images/Emo57.gif
נכתוב שלושה מכל אחד אלא אם תהיה לי סיבה טובה לכתוב יותר. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: "בתוך" של דפנה ארמוני "פגישה לאין קץ" של חווה אלברשטיין. No one but you של קווין (בלי פרדי
) רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: I feel pretty מסיפור הפרברים. I like to move it ממדגסקר (הביצוע של מדגסקר, כלומר). "מועדון ריקודים" של אפרת גוש
רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת (זו רשימה נכון לכרגע XD): הממממ... פה אני מסוגלת לרשום עשרה. "פגישה לאין קץ" של חווה אלברשטיין Don't stop me now של קווין. I feel pretty אלינור ריגבי של הביטלס מוזיקת הסיום של נייטמר ביפור קריסטמס According to plan מתוך "חתונת הרפאים" (כי אני כבר ראיתי את זה ואתם לא
) Don't want to miss a thing של אירוסמית' "ליל חנייה" של הרבה אנשים. ירדנה ארזי וששי קשת ועוד כלמיני. אנאבל לי של יוני בלוך בוהמיאן רפסודי של קווין. רשום\רשמי כאן 5-10 זמרים אהובים: דני סנדרסון פרדי מרקורי יוני בלוך דני אלפמן נחשב? מספיק, לא? רשום\רשמי כאן 5-10 זמרות אהובות: רק חווה אלברשטיין. היא סגידה כל כך
. רשום\רשמי כאן 5-10 להקות אהובות: כוורת קווין אירוסמית' הדג נחש לוידעת. רשום\רשמי כאן 10 להקות\זמרים\זמרות לא אהובים: רוני סופרסטאר האלו מהמורדים
יהודה סעדו |חלחלה| סאבלימינל לוידעת, ארג, יש הרבה. כל מה שמזרחי, בתור התחלה. איכס |גזענות|. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: וואו, יש לי הרבה אובססיות לאחרונה, האמת: ליל חנייה (דבוק לי כבר שבוע
) משירי ארץ אהבתי של חווה אלברשטיין (אימא כבר רוצה להרוג אותי ואת חווה גמכן) הבכי של אושיק לוי (זה ביצוע לשיר של אלתרמן. זה שמופיע בתחילת קופסה שחורה, למרבה הזוועה
) דואט הפסנתר מ"חתונת הרפאים" וכל שירי הפסקול (יש ארבעה) של חתונת רפאים, בכלל. והפסקול של נייטמר. רשום\רשמי כאן 5-10 דיסקים שאת\ה אוהבת (כמעט) את כל השירים בהם: הפסקול של נייטמר "געגועים" מתוך האוסף המרובע של חווה
וגם "את חרותי" מתוך אותו אוסף. והפסקול של שרק רשום\רשמי כאן 10 שירי דיסני שאת\ה הכי אוהב\ת: הוהו! Feed the birds ממרי פופינס I'll make a man out of you ממולאן candle on the water מהדרקון אליוט you'll be in my heart מטרזן a shooting star מהרקולס (זה שיר שמשום מה לא מופיע בפסקול. מסתורי ביותר. ושל בויזון!) Bells of Notre Dame מהגיבן מנוטר דאם. קרואלה דוויל ממאה ואחד כלבים דלמטיים someday גם מהגיבן מנוטר דאם. Go the distance מהרקולס True to your heart ממולאן. כפי שאתם רואים, אני באמת מגוונת עם הסרטים מהם אני אוהבת שירים
רשום\רשמי כאן 10 שירי פתיחה שאתה הכי אוהב\ת: של אנימה או בכלל? שיהיה. Melissa, הפתיחה הראשונה של פולמטאל אלכימיסט. Cruel angel thesis הפתיחה של אוונגליון. הפתיחה של באפי! Get along הפתיחה הראשונה של סליירס וגם Give a reason, כמובן. לוידעת, ארג. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה ממליצ\ה לכולם להוריד: טוב, עשרה, נה? פגישה לאין קץ Melissa I feel pretty (לשיר את זה בקולי קולות הוא אחד הדברים היותר כיפיים שאפשר לעשות) "ריקוד האלים" של המכשפות Tears to shed מ"חתונת רפאים" (או corpse Bride, באנגלית) Time warp מרוקי הורר. "אנבל לי" של יוני בלוך אין יל כוח. כואב לי הראש. Cut me some slack