שאלון שירים~

Gizmo16

New member
הממ.../images/Emo28.gif

צ'ריוט זה לא הזמר, כן
כי רשמת "מי זה צר'יוט" אז..
צ'ריוט זה השיר. הזמר גאוין דגראו. וקשה לי להגדיר את הסגנון. זה שיר עליז כזה, אבל לא במובן ההומואי. פשוט שיר שמח
תורידי, תשמעי

אין לי כוח לעשרה מכל אחד... ../images/Emo57.gif

נכתוב שלושה מכל אחד אלא אם תהיה לי סיבה טובה לכתוב יותר. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: "בתוך" של דפנה ארמוני "פגישה לאין קץ" של חווה אלברשטיין. No one but you של קווין (בלי פרדי
) רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: I feel pretty מסיפור הפרברים. I like to move it ממדגסקר (הביצוע של מדגסקר, כלומר). "מועדון ריקודים" של אפרת גוש
רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת (זו רשימה נכון לכרגע XD): הממממ... פה אני מסוגלת לרשום עשרה. "פגישה לאין קץ" של חווה אלברשטיין Don't stop me now של קווין. I feel pretty אלינור ריגבי של הביטלס מוזיקת הסיום של נייטמר ביפור קריסטמס According to plan מתוך "חתונת הרפאים" (כי אני כבר ראיתי את זה ואתם לא
) Don't want to miss a thing של אירוסמית' "ליל חנייה" של הרבה אנשים. ירדנה ארזי וששי קשת ועוד כלמיני. אנאבל לי של יוני בלוך בוהמיאן רפסודי של קווין. רשום\רשמי כאן 5-10 זמרים אהובים: דני סנדרסון פרדי מרקורי יוני בלוך דני אלפמן נחשב? מספיק, לא? רשום\רשמי כאן 5-10 זמרות אהובות: רק חווה אלברשטיין. היא סגידה כל כך
. רשום\רשמי כאן 5-10 להקות אהובות: כוורת קווין אירוסמית' הדג נחש לוידעת. רשום\רשמי כאן 10 להקות\זמרים\זמרות לא אהובים: רוני סופרסטאר האלו מהמורדים
יהודה סעדו |חלחלה| סאבלימינל לוידעת, ארג, יש הרבה. כל מה שמזרחי, בתור התחלה. איכס |גזענות|. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: וואו, יש לי הרבה אובססיות לאחרונה, האמת: ליל חנייה (דבוק לי כבר שבוע
) משירי ארץ אהבתי של חווה אלברשטיין (אימא כבר רוצה להרוג אותי ואת חווה גמכן) הבכי של אושיק לוי (זה ביצוע לשיר של אלתרמן. זה שמופיע בתחילת קופסה שחורה, למרבה הזוועה
) דואט הפסנתר מ"חתונת הרפאים" וכל שירי הפסקול (יש ארבעה) של חתונת רפאים, בכלל. והפסקול של נייטמר. רשום\רשמי כאן 5-10 דיסקים שאת\ה אוהבת (כמעט) את כל השירים בהם: הפסקול של נייטמר "געגועים" מתוך האוסף המרובע של חווה
וגם "את חרותי" מתוך אותו אוסף. והפסקול של שרק רשום\רשמי כאן 10 שירי דיסני שאת\ה הכי אוהב\ת: הוהו! Feed the birds ממרי פופינס I'll make a man out of you ממולאן candle on the water מהדרקון אליוט you'll be in my heart מטרזן a shooting star מהרקולס (זה שיר שמשום מה לא מופיע בפסקול. מסתורי ביותר. ושל בויזון!) Bells of Notre Dame מהגיבן מנוטר דאם. קרואלה דוויל ממאה ואחד כלבים דלמטיים someday גם מהגיבן מנוטר דאם. Go the distance מהרקולס True to your heart ממולאן. כפי שאתם רואים, אני באמת מגוונת עם הסרטים מהם אני אוהבת שירים
רשום\רשמי כאן 10 שירי פתיחה שאתה הכי אוהב\ת: של אנימה או בכלל? שיהיה. Melissa, הפתיחה הראשונה של פולמטאל אלכימיסט. Cruel angel thesis הפתיחה של אוונגליון. הפתיחה של באפי! Get along הפתיחה הראשונה של סליירס וגם Give a reason, כמובן. לוידעת, ארג. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה ממליצ\ה לכולם להוריד: טוב, עשרה, נה? פגישה לאין קץ Melissa I feel pretty (לשיר את זה בקולי קולות הוא אחד הדברים היותר כיפיים שאפשר לעשות) "ריקוד האלים" של המכשפות Tears to shed מ"חתונת רפאים" (או corpse Bride, באנגלית) Time warp מרוקי הורר. "אנבל לי" של יוני בלוך אין יל כוח. כואב לי הראש. Cut me some slack

Gizmo16

New member
get along../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אין ספק../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

איך שכחתי
I like to move it
שיר ענקקקקקקקקקקקקקקק
לפחות אצלך הכרתי כמה וכמה שירים
רוקי הורור, יוני בלוך, אירוסמית'

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifניהאהאהא!

אין 10 שירם ש..
ראר.. אני שומעת בערך אתא אותה מוזיקה כשאני עצובה וכשאני שמחה, שירים דיכאוניים נורא, שירי דרך או שירים שאפשר לצעוק בהם במיוחד מתאימים בכל מקרה. רשום\רשמי כאן 5-10 זמרים/רות אהובים: בוב דילן,ענבל פרלמוטר,אלניס מוריסט,רונה קינן,ברי סחרוף,מאיר אריאל, מובי,קאט סטיבנס,דיוויד בואי. רשום\רשמי כאן 5-10 להקות אהובות: פינק פלויד, המכשפות,פורטיסחרוב,הקיור,אואזיס,סקס פיסטולס,הרולינג סטונס, קווין,הסיזר סיסטרס.. רשום\רשמי כאן 10 להקות\זמרים\זמרות לא אהובים: אררר. כל דבר מסתלסל יתר על המידה אלקטרוני שלא בטעם ,או בעל קליפ היפ הופ שהולך איתו... רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: טוב אני עצלנית ושי יתר-פעלתנונת סביבי במשרד של אנשים שגוזרים ומדפיסים דברים 0_0:: לישוןןןןןןןןןןןן לישוןןןן

Gizmo16

New member
את כזאאאאת אורה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

הרגת אותי עכשיו
אם מישהו היה מביא לי את תוכן ההודעה הזאת, או אפילו רק את הלהקות שרשמת בלי להגיד לי מה הקטגוריות, הייתי לגמרי יודעת שזאת את
זה כזה אורה מצדך, ההודעה הזאת
ואני מתכוונת לזה במובן הטוב ביותר
שובי אלינו.

אענה../images/Emo13.gif

הממ אני שומע את השירים שלי גם בשמחה וגם בעצב, הם לא ממש מתחלקים
נשתדל
רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: killing mw softly - aretha franklin. Close to you - the carpenters המממ אני לא יכול לחשוב על עוד ספציפיים... רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: כל שיר בשרימה שלי
כול האלה לעיל... במיוחד את שיר לשלום (בלי קשר לתאריך, כבר כשנה זה חביב שכזה), את Aqurious והממ זהו לספציפיים
. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת: ABBA - SOS (אני מת על השיר הזה) Anne Marrie Miriam - Tu te reconnaitra ABBA- Kisses of Fire France Gal - Ela Ela France Gal - Poup'e de cire, poup'e de son Gavin DeGraw - I don't want to be ABBA - Waterloo (פרט לאנגלית גם בצרפתית גרמנית ושוודית
) Selma - If I had Your Love זה בעקרון תקופתי שכזה, אז זה מהש אני אוהב מאוד בזמן האחרון (חוץ מאבבא, אבבא תמיד רולז) רשום\רשמי כאן 5-10 זמרים אהובים: הממ אין ממש זמרים שנאי אוהב. רשום\רשמי כאן 5-10 זמרות אהובות: אריתה פרנקלין (שולתת!!1) פראנס גל הזו די מגניבה
וגם זהו
רשום\רשמי כאן 5-10 להקות אהובות: להקות צבאיות, חלק מהשירים לפחות.. ABBA
מוניקה סקס קווין וזהו, יש לי המון שירים שלא קשורים במיוחד
רשום\רשמי כאן 10 להקות\זמרים\זמרות לא אהובים: אפרת גוש (השיר הזה של המלאכים, בעע היא נשמעת כמו זאטוט בן 6) אביב גפן כלה רוק מאגנוב הזה לא אהוב עליי במיוחד. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: תסתכלו למעלה
רשום\רשמי כאן 5-10 דיסקים שאת\ה אוהבת את כל השירים בהם: ABBA MORE GOLD DINEY CLASSIC VOL 2
(אתה אחד אןי לי
) מי שומע דיסקים
את הדיסק של גריז, ביצוע קאסט המחזמר. זה מה שעולה לי.. רשום\רשמי כאן 10 שירי דיסני שאת\ה הכי אוהב\ת: Be Our Guest (ושוב אנגלית צרפתית גרמנית איטלקית, הכל הולך) Belle (או bounjour במקומות מסוימים). Colors of the Wind From Zero to Hero The Gosple Truth (1+2+3 הרקולס) A Star is Born Supercali...... Savages (1+2) רשום\רשמי כאן 10 שירי פתיחה שאתה הכי אוהב\ת: פה זה לא נגמר... חברים, מכושפות, מגרש ביתי, OC, צער גידול בנות, מלך השכונה, סקס והעיר הגדולה - ט'ים סונגס רולז... רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה ממליצ\ה לכולם להוריד: אתעצל ואומר - שוב הסתכלו למעלה

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: הממ,. 1. הכל או כלום/ברי סחרוף 2. אין לי מה לומר לך/איגי וקסמן 3. מה שעובר עלי/איפה הילד 4.דיסקשלם של המכשפות/המכשפות 5. דיסקשלם של טורי איימוס (1/3. כי זה מה שיש לי.)/טורי איימוס 6. תחזור תחזור/ משינה 7. רמי מואשם בהחזקת סמים קלים/הג'ירפות (טוב,. זה לא
). 8. לעיתים/ רעש 9. שיר רנדומלי של מאיר אריאל/ מאיר אריאל (אבל זה יותר למצב מהורהר). 10. כלום לא עצוב/ אביתר בנאי (גם זה יותר למצברוח מהורהר) רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: הממ. הממ. 1. יש לו בחורות כמו מים/הגירפות (ואת כל שאר הדיסק) 2. תן לי כוח/ אריאל זילבר (שיר של קורס מדצים) 3. שמור לך חלום קטן (לא סגורה שזה בשם)/ג'יזי כץ 4. סינדרלה רוקפלה/ בביצע של עיברי לידר וריטה, ולא בביצע של העופרים. 5. סר חינה/ משינה 6. שאר מחצית משירי משנה/ משינה 7. תראו אותי/ מופע הארנבות של ד"ר קספק. 8. שבק מיוזיק/ מוקי (שיר של הרפסודיה.) 9. שיר רנדומלי של שוטי הנבואה/ שוטי הנבואה 10. מוזיקה קלאסית. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת: 1. הכל או כלום/ ברי סחרוף 2. לעיתים/ רעש 3. היינו עושים אהבה/ כנסיית השכל 4. מה קרה לך/ שוטי הנבואה 5. יש לו בחורות כמו מים/ הג'ירפות 6. אלישבע/ ג'וזי כץ 7. דברי איתי על כסף/ החברים של נטאשה 8. היא לא יודעת לשתות/ איפה הילד 9. כלום לא עצוב/ אביתר בנאי 10. היא אוהבת/ פיטר רוט רשום\רשמי כאן 5-10 זמרים אהובים: 1. ברי סחרוף. 2. חמי רונדר 3. שלמי ברכה 4. מאיר אריאל 5. אביתר בנאי 6. אורי מור 7. עומרי לוי 8. פיטר רוט 9. יובל בנאי 10. עברי לידר>< רשום\רשמי כאן 5-10 זמרות אהובות: 1. איגי וקסמן 2. טורי איימוס 3. רותם מור 4. אתי אנקורי 5. ג'וזי כץ 6. שילה פרבר 7. יהודית רביץ 8. לירז צ'רכי. היא ממש טובה! רשום\רשמי כאן 5-10 להקות אהובות: 1. איפה הילד 2. החברים של נטאשה 3. משינה. 4. שוטי הנבואה 5. רעש 6. הג'ירפות 7. מוניקה סקס P: 8. כנסיית השכל 9. בייב 10. מופע הארנבות של ד"ר קספר רשום\רשמי כאן 10 להקות\זמרים\זמרות לא אהובים: 1. בריטני ספירס 2. סבלימינאל והצל 3. היהודים,. 4. בלינק 182 5. אווריל ליון 6. MC שירי P: 7. הראל והראל 8. ג'ניפר לופז 9. 5 סנט 10. ביונסה רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: 1. יש לו בחורות כמו מים/ הג'ירפות 2. קראתי את מכתבך/ איפה הילד 3. רואה לך בעיניים/ אתי אנקורי 4. זה כל הקסם/ נמרוד לב ואורלי ווטאבר 5. תראו אותי/ מופע הארנבות של ד"ר קספר 6. לעיתים/ רעש 7. מה קרה לך+ משתוללים בכפר/ שוטי הנבואה 8. מה לכול/ אינפקציה 9. צחוק הגורל/ פיטר רוט 10. עוד חוזר הניגון/ ברי סחרוף *במלך* רשום\רשמי כאן 5-10 דיסקים שאת\ה אוהבת את כל השירים בהם: 1. המכשפות- האוסף 2. איפה הילד- האוסף+ הדיסק בונוס 3. משינה- העמותה לחקר התמותה 4. טורי איימוס- הראשון -_-. לא, אני לא אכתוב את השם שלו, כי אני מעפנה. 5. איפה הילד- זמן סוכר. 6. החברים של נטאשה- רדיו בלה בלה 7. הג'ירפות- הג'ירפות 8. אדום- איגי וקסמן 9. מפלצות התהילה- משינה 10. בייב- בייב (הדיסק הכחול.) רשום\רשמי כאן 10 שירי דיסני שאת\ה הכי אוהב\ת: 1. צבעי הרוח- פורהונטס 2. מעבר לנהר- פוקהונטס 3. משתע כבר מלך להיות- מלך האריות 4. טוב, האמת שאנילא מכירה את השמות של שירי דיסני, אבל הם כמעט כולם טובים. רשום\רשמי כאן 10 שירי פתיחה שאתה הכי אוהב\ת: אהה, אין לי כח >< רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה ממליצ\ה לכולם להוריד:
להוריד זה רע!!!!
רעעעע!!!

שב"ק מיוזיק! ../images/Emo57.gif

בסוף י"ב כיראגרפנו (אני הייתי רק סייעת: יושבת בצד, מפעילה את הטייפ ומעירה להם מה נראה רע) ריקוד לשיר הזה. יצא בנאימאשל'ו.

thebaby

New member
פגשתי אותו.../images/Emo101.gif

צילמתי אותו. היה צחוקים. ואז ירדתי על איזה אחד שהסתובב איתו. איש מופיע ומדבר עם פיטר. נדב:"אז מה? אתה זה הלא מפורסם שהולך איתו ואף אחד לא מתייחס אליך?" איש:" לא.."(לא מבין ודיי מרוגז) נדב"טוב..........................." לא נעיםםם

סקסי סיידי ../images/Emo79.gif../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

(מה.
) What have you done? טרלהלהלה איזה שיר מצחיק זה, באמאשלי. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: לד זפלין\ Beby I gonna leave you לו ריד\ Berlin (כל האלבום, בכלליות.) הביטלס\ Julia דון מקלין\ Castles in the air בל וסבסטיאן\ I fought in the war גאנס & רוזס\ Bed of Roses ברלין\Take my breath away Beck\ Everybody's gotta learn sometimes Behind blue eyes\The Who פורטיסחרוף\ניצוצות רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: כל השירים של הביטלס בערך.
Good times, Bad times\ לד זפלין. (כל לדזפלין II בעצם.) הרבה שרלטאנס. את הפסקול של "מופע הקולנוע של רוקי". נו. מלא. >< רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת: אעעע!;[ Beby I gonna leave you\לד זפלין Blackbird\הביטלס (כל השירים שלהם, בעצם. ><) Love her madly\the Doors If\פינק פלויד לואיס ארמסטרונג\סוויט ג'ורג'יה בראון פורטיסחרוף\ניצוצות Bittersweet מהפסקול של פרינסס ברייד. אוי הקיטש. |בשה| סיימון וגרפונקל\America Beck\ Everybody's gotta learn sometimes בוב דילן\Just like a woman לו ריד\Perfect day ועוד מלא. נו. רשום\רשמי כאן 5-10 זמרים אהובים: לואיס ארמסטרונג אלטון ג'ון דון מקלין בוב דילן לו ריד פיל קולינס ניק דרייק ניק קייב ברי סחרוף אלביס פרסלי. רשום\רשמי כאן 5-10 זמרות אהובות: ענבל פרלמוטר אלאניס מוריסט אלה פצ'גירלד פאטי סמית' ואמ, אמ, זהו.
רשום\רשמי כאן 5-10 להקות אהובות: הביטלס
פינק פלויד לד זפלין ולווט אנדרגראונד בל וסבסטיאן סיימון וגרפונקל The Who The Doors גאנס & רוזס קאמל טובדי, אין לי כוח. ~_~

עונה.

בחיי, מנסים לחרפן אותי עם המנילה המטרידה הזאת. אני לא מבטיחה לעמוד ב-10 שירים כל פעם..
רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: Oasis - Sad Song Oasis - Don't Go Away The Verve - The Drugs Don't Work Beatles - All The Lonely People Finch - Letters To you החלונות הגבוהים - התשמע קולי Oasis - Sunday Morning Call (וזה לא בדיוק עצב, סתם ניכור הממ: ) Oasis - Part Of The Queue
רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: הרבה דברים שאואזיס עשו ב 94-95 REM - Stand The Beatles - Here Comes The Sun Smashmouth - Allstar Tokens - The Lion Sleeps Tonight The Beach Boys - Surfing USA Joam Jett - Let's Do It Blur - Parklife Blur - Country House Supergrass - Allright למרות שזה ממש מאוס כבר. Chumbawumba - I Get Knocked Down רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת: Oasis - Whatever Oasis - Live Forever ואין לי כוח לעוד, כי כל שיר אני אוהבת אחרת. רשום\רשמי כאן 5-10 זמרים אהובים: נה? אני בקושי מכירה רשום\רשמי כאן 5-10 זמרות אהובות: נינט המלכה
רשום\רשמי כאן 5-10 להקות אהובות: BRMC Explosions In The Sky Franz Ferdinand Jet Led Zeppellin Louis XIV Mando Diao Oasis (אם זה לא היה ברור..) Raphsody Sigur Ros The Strokes The Vines The Beatles The Rolling Stones Ten Years After אה חרגתי סליחהסליחהסליחה :X רשום\רשמי כאן 10 להקות\זמרים\זמרות לא אהובים: אממ לאידעת. יש יותר מדי :| ג'ניפר תחת-גדול מה-שמה (ברח לי השם משפחה) דסטיני'ז צ'יילד (שירים נדבקים :| ) אלה שעשו את הקטצ'ופ סונג THE SMITHS and MORISSEY!! שרית חדד עם הקאברים המסריחים שלה פיל קולינס! איחחס הסקורפיונס ג'אם וכל שאר חבריהם המקפצים בטרנינג שמגיע מעל הגרביים לתיפופיי אייטיז. T-Rex. עוד לא בדקתי לעומק אבל בינתיים הם נראים גייז. הלהקה של הכונפה ההיא שרצחה את קורט קוביין, בעיקר כי הקול שלה מזכיר לי אוטומטית את הפרצוף שלה. *נרעדת בחלחלה*. הנה, הגעתי ל-10 :) רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: בגלל שבדיוק הורדתי אותם והם נדבקים. BRMC - Ain't No Easy Way Out The Kills - Friend My Little Brains ואת Explosions. רשום\רשמי כאן 5-10 דיסקים שאת\ה אוהבת את כל השירים בהם: עזבו אותי >< רשום\רשמי כאן 10 שירי דיסני שאת\ה הכי אוהב\ת: The Bear Necessities A Whole New World Circle Of Life Arabian Night השיר שאלאדין גונב לחם הידד לנסיך עלי (נו, אלאדין רולז) The Virginia Company רשום\רשמי כאן 10 שירי פתיחה שאתה הכי אוהב\ת: You're Standing On My Neck (דריה) They Might Be Giants - Boss Of Me (מלקולם באמצע) השיר סיום של באפי (אז מה אם אמרו שירי פתיחה! אז מה!!! על הז' שלי!!) כן. הממ. אני לא רואה אנימה אז הנה שירי פתיחה וסיום מסרטים: Pixies - Where Is My Mind (פייט קלאב) Oasis - Stop Crying Your Heart Out (אפקט הפרפר) ואני אוהבת את כל הסאונדטרק של Run Lola Run ואת The Mammas and the Papas - California Dreaming. זה היה בסאונדטרק של פורסט גאמפ. בעצם הכל בערך היה בסאונדטרק של פורסט גאמפ :|. עזבו אותי כוסאומו. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה ממליצ\ה לכולם להוריד: אחד מאלה שציינתי לחיוב, מןהסתם?

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

למעלה