שאלון שירים~

HuGo Hell

New member
שאלון שירים~

משעמם לי. מה? רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת: רשום\רשמי כאן 5-10 זמרים אהובים: רשום\רשמי כאן 5-10 זמרות אהובות: רשום\רשמי כאן 5-10 להקות אהובות: רשום\רשמי כאן 10 להקות\זמרים\זמרות לא אהובים: רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: רשום\רשמי כאן 5-10 דיסקים שאת\ה אוהבת את כל השירים בהם: רשום\רשמי כאן 10 שירי דיסני שאת\ה הכי אוהב\ת: רשום\רשמי כאן 10 שירי פתיחה שאתה הכי אוהב\ת: רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה ממליצ\ה לכולם להוריד: Enjoy~

Knotted String

New member
ניהיהי.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: AFI - Silver and Cold Trespassers William - I know Stone Sour - Bother Snow Patrol - Run Jack's Mannequin - Kill The Messenger Chevelle - Send the Pain Below Exilia - Moony P.O.D - Alive Deftones - Pink Maggit Rise Against - Dancing for Rain בעיקרון לכל דבר יש עוד מלא, אבל אלה שירים שאני בדרך כלל שומעת בלופים. [כנ"ל לגבי כל שאר השאלות גם.] רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: The Beatles - I Want To Hold Your Hand The Matches - Chain Me Shawn Colvin - Sunny Came Home Alkaline Trio - Mercy Me Charlatans - Try Again Today No Use For A Name - For Fiona Copeland - hold Nothing Back Bright Eyes - No Lies, Just Love Mae - Suspension The Beatles - Here Comes The Sun רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת: אעעע. זה אממ.. נכון לעכשיו. AFI - Silver And Cold Exilia - I Guess You Know Trespassers William - I Know The Juliana Theory - As It Stands Shawn Colvin - Sunny Came Home The Beatles - Here Comes The Sun The Matches - Dog Eared Page Paul McCartney & Wings - Another Day David Bowie - Ziggy Stardust Atreyu - The Crimson אני מתעלמת מהשאלות על הזמרות/זמרים/להקות. כי זה קשה.
רשום\רשמי כאן 10 להקות\זמרים\זמרות לא אהובים: אע, לא יודעת. אני פשוט אוהבת את מה שאני אוהבת, לא משקיעה יותר מידי בשאר. רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: כל השירים מלמעלה רשום\רשמי כאן 5-10 דיסקים שאת\ה אוהבת את כל השירים בהם: Mae - The Everglow Matches - E. Von Dahl Killed the Locals Snow Patrol - Final Straw The Juliana Theory - Love Hedwig And The Angry Inch Soundtrack Amber Pacific - The Possibility And The Promise Thirty Seconds To Mars - A Beautiful Lie Atreyu - Suicide Notes And Butterfly Kisses Bright Eyes - I'm Wide Awake, It's Morning רשום\רשמי כאן 10 שירי דיסני שאת\ה הכי אוהב\ת: אני לא מפתחת חיבה ייתרה לשירי דיסני. אין לי העדפות. רשום\רשמי כאן 10 שירי פתיחה שאתה הכי אוהב\ת: שירי פתיחה של מה?
לא יודעת, זה לא כל כך אכפת לי למען האמת. >< רשום\רשמי כאן 10 שירים שאת\ה ממליצ\ה לכולם להוריד: כל השירים/אלבומים שהופיעו בשאלון הזה.

Gizmo16

New member
מדהים../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

אני מכירה כאן שני שירים בלבד
זה שיא חדש בשבילי
סאני... ואת זה של דייויד בואי, אבל גם אותו שמעתי רק פעם אחת

Knotted String

New member
איזה שירים?../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ולמה שלא יהיו לי? המ. עכשיו סיקרנת אותי. בוא נראה. AFI - Silver and Cold - ידיד שלי אוהב אותם, וידידה אחרת נתנה לי את השיר. Trespassers William - I know - ידיד שלי שלח לי Stone Sour - Bother - החבר הכי טוב שלי שלח לי Snow Patrol - Run - מצאתי ברדיו אינטרנט והורדתי. Jack's Mannequin - Kill The Messenger - החבר הכי טוב שלח לי Chevelle - Send the Pain Below - הורדתי את כל האלבום וזה היה שם. Exilia - Moony - המארח הגרמני שלי, כשהייתי בגרמניה, מעריץ אותם והוא השמיע לי. P.O.D - Alive - לא יודעת, זה שיר מוכר כזה. Deftones - Pink Maggit - קניתי את הדיסק שלהם בצורה רנדומלית בשנקין. Rise Against - Dancing for Rain - ידיד הכין לי דיסק וזה היה שם. The Beatles - I Want To Hold Your Hand - היה בהופעה של MMT והורדתי. The Matches - Chain Me - להקה שהכרתי דרך דיסק שקניתי בארה"ב. Shawn Colvin - Sunny Came Home - ידידה שלחה לי. Alkaline Trio - Mercy Me - ראיתי באמטיוי2 ואני אוהבת אותם כבר ממקודם. Charlatans - Try Again Today - נוף נתנה לי דיסק עם זה. No Use For A Name - For Fiona - היה בדיסק מארה"ב. Copeland - hold Nothing Back - הורדתי דיסק רנדומלי מביטורנט. Bright Eyes - No Lies, Just Love - אח שלי נתן לי. Mae - Suspension - היה בדיסק מארה"ב. The Beatles - Here Comes The Sun - כשהורדתי מלא שירי ביטלס. Exilia - I Guess You Know - אותו הסבר לשיר הקודם של אקסיליה. The Juliana Theory - As It Stands - קניתי דיסק שלהם בארה"ב. The Matches - Dog Eared Page - היה בדיסק ההוא מארה"ב. Paul McCartney & Wings - Another Day - המארח האמריקאי שלי הכין לי דיסק. David Bowie - Ziggy Stardust - כנ"ל. Atreyu - The Crimson - יש להם שם כמו לדמות מהסיפור שאינו נגמר! ככה.

Gizmo16

New member
זה יהיה קשה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

זה בסדר אם ארשום רק 3 בערך בכל מקום
אין לי ידע מוזיקלי נרחב במיוחד
רשום\רשמי כאן: 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה עצוב\ה: היהודים - אלוהים (כל השיר זה המשפט "אלוהים אני פוחד למות" חוזר על עצמו שוב ושוב
) עברי לידר- זה תמיד אהבה 10 שירים שאת\ה שומע\ת כשאת\ה שמח\ה: כשאני שמחה אני בד"כ לא שומעת שירים
10 שירים שאת\ה הכי אוהב\ת: שירים שאני הכי אוהבת תמיד- bitch- meredith brooks גשם חזק- מוניקה סקס מחפש תשובה- היהודים שירים שאני הכי אוהבת עכשיו- מטרופולין- מלאכים מירי מסיקה- שיר לשירה the darkness- I believe in a thing called love 5-10 זמרים אהובים: דניאל סלומון. עידן רייכל. דייויד בואי. מוש בן ארי. עברי לידר. 5-10 זמרות אהובות: אלאניס מוריסט. ממ. זהו? אה, גם אבריל לאבין בזמן האחרון. 5-10 להקות אהובות: איפה הילד היהודים שוטי הנבואה בית הבובות greenday משינה מוניקה סקס no doubt וואו, כאן באמת היו לי הרבה הא?
10 שירים שאת\ה שומע\ת בעיקר בזמן האחרון: מטרופולין- מלאכים מירי מסיקה- שיר לשירה the darkness- I believe in a thing called love (אלה מהשירים שאני הכי אוהבת עכשיו
) don't look back in anger chariot- gavin degraw i'm with you של אבריל לאבין אחלום לנצח- מופע הארנבות של דר. קספר 5-10 דיסקים שאת\ה אוהבת את כל השירים בהם: היהודים- מציאות נפרדת איפה הילד- האוסף אלאניס מוריסט.. לוזוכרת איך קראו לו. אבל זה היה דיסק טוב. מוניקה סקס- יחסים פתוחים יזהר אשדות בהופעה חיה בהארד רוק קפה
10 שירי דיסני שאת\ה הכי אוהב\ת: קשה
אלאדין- עולם חדש, one jump ahead, בת הים הקטנה- part of that world, מתחת לים, היפה והחיה- היפה והחיה, זה עם השלג, בל. טרזן- שני עולמות, בן אדם, strangers like me מלך האריות- משתגע כבר מלך להיות
אנסטסיה (אני יודעת שזה לא ממש דיסני אבל אז מה!)- At The Beginning, Journey To The Past, Once Upon A December עליזה בארץ הפלאות- מרוץ הברבורים
מולאן- I'll Make A Man Out Of You איפה עברתי את ה-10
הו מילא
10 שירי פתיחה שאתה הכי אוהב\ת: של בנות גילמור ושל חברים...
לא מתה על של באפי ואנג'ל ומכושפות וכל אלה...
10 שירים שאת\ה ממליצ\ה לכולם להוריד: כל השירים שכתבתי שאני שומעת עכשיו
נכתוב שוב, נו: (אגב, הרבה מהם באדיבות נופר, אז תודה לנופר
) מטרופולין- מלאכים מירי מסיקה- שיר לשירה the darkness- I believe in a thing called love (אלה מהשירים שאני הכי אוהבת עכשיו
) don't look back in anger chariot- gavin degraw i'm with you של אבריל לאבין אחלום לנצח- מופע הארנבות של דר. קספר

Knotted String

New member
אוי השירים מאנסטסיה!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כל כך אהבתי אותם! ואת הסרט הזה. גם Chariot שיר נהדר. עכשיו בא לי לראות אנסטסיה.

Gizmo16

New member
לכי על זה אני אומרת../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

chariot- לא שיר מדהים, אני פשוט מכורה אליו אז אני חייבת לשמוע
אבל סה"כ שיר חביב

רציתי לכתוב בדיסני אנסטסיה...

כי אני אוהבת את כל השירים מאנסטסיה, אבל ידעתי שזו תהיה רמאות

אוה, מצאתם לי שיר לרשימה...

רשימת השיריםש אני שונאת, כלומר. השיר הזה פשוט משגע אותי: הוא כמו שיר של הביטלס מבחינת כמות המילים והמנגינה (להשוואה: Here comes the sun), רק שהקול של הזמרת הרבה יותר מעצבן (ולעזאזל, אני ~אוהבת~ את אפרת גוש. אני רק לא יודעת מי הכריח אותה לבלוע הליום) והמוזיקה, אר, גם.

PopPy

New member
אני מסרבת להאמין שכתוב שם

"מירי מסיקה - שיר לשירה". אהההההההההההההההההההה!!!!!!

Gizmo16

New member
העעעעעעע../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

יש לי טעם שאני חושבת שרוב חברי הפורום ישנאו. אולי יחלקו את אהבתי לשיר או שניים אבל את הטעם הכללי ישנאו. כי לרוב האנשים פה יש נטייה שכזאת ללכת נגד המיינסטרים, נגד הממסד, לקעקע "איי לאב סואיסייד" על המצח ולעשות פירסינג בעכוז (תגידו לי איפה הגזמתי
) עכשיו, במקרים מסוימים גם אני כזאת, אבל איפה שמגיע למוזיקה- משומה כמה שיותר להיט, אני יותר אוהבת. וזה לא רק כי זה להיט. היו לי מלא מקרים שאהבתי שיר חדש חדש ולא מוכר, ואז הוא נהיה להיט... פשוט יש לי טעם כזה, גלגל"צ זה התחנה המושלמת בעיניי, וכמה שיותר השיר נדוש וחרוש- אני יותר מתלהבת ממנו, גם אם לא ידעתי שהוא כזה
זה קטע מוזר אבל... מילא

PopPy

New member
לא, אני סתם שונאת את מירי

מסיקה :X היא עולה לי על העצבים. מה קרן פלס מבזבזת עליה שירים, מה. ונראה לי שהגזמת איפשהו בין "איי לאב סואיסייד" לפירסינג בתחת.

Gizmo16

New member
חשבתי על פירסינג...../images/Emo28.gif

בפטמה אבל החלטתי שזה לא מספיק הזוי כי אולי לכמה כאן יש כזה באמת
בכולופן- באה אליכם באמת נמאס עליי אחרי פעמיים שלוש, אבל שיר לשירה נורא יפה- אני ממש מתחברת עם המילים. הקול של מירי מסיקה קצת מעצבן, אבל קליט שכזה

קווין דגרו זה זה ששר את השיר מהפתיח

של מגרש ביתי (ONE TREE HILL), אני ממש אוהב את השיר הזה I don't want to be... שיר מגניב
זה גם המאלבוםה זה שריוט.

למעלה