שאלון שירותים!!! חחחח

RockBoy2

New member
תשובות

כשאתם נכנסים לשירותים...לעשות ,ההיפך מפיפי.....חחחח...אז: 1.האם אתם לוקחים חומר קריאה????כן 2.אם כן..אז איזה: לא משנה...מה שיש.... 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון??15-20 דקות 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו??פיפי קצר 5.סקס בשירותים??? כן או לא?עדיין לא 6.אוננות בשירותים? או במקלחת??במקלחת 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?לפעמים 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?לא!!! אני תמיד בודק! אחלה שאלון!

עונה... ../images/Emo45.gif

כשאתם נכנסים לשירותים...לעשות ,ההיפך מפיפי.....חחחח...אז: 1.האם אתם לוקחים חומר קריאה????
2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? 5 ד''ק 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? אי לא יוצאת הרבה אז לא קרה לי שהייתי צריכה לשירותים... 5.סקס בשירותים??? כן או לא? כן 6.אוננות בשירותים? או במקלחת?? לא יודעת 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?.חח אין צורך... 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?חח כן זה קרה לי והייתי לבד בבית ולא היה מי שיביא לי נייר חחחח....

../images/Emo121.gif

האם אתם לוקחים חומר קריאה
אם כן..אז איזה
כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון
לא ספרתי..
כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו
רק פיפי.
סקס בשירותים??? כן או לא
אוננות בשירותים? או במקלחת
מקלחת.
מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך
אין צורך, אבל בכל זאת מרססת
קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאנייייייייי

1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? לא 2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... --- 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? הרבה, אני לא סופרת 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? רק בשביל פיפי 5.סקס בשירותים??? כן או לא? לא 6.אוננות בשירותים? או במקלחת?? מש שתגידו 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?.חח כן 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?חח לא קרה. אני תמיד בודקת אם יש נייר לפני שאני נכנסת

../images/Emo54.gif

1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? כן 2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... ספר לימוד/קריאה לפעמים גם עיתון 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? אם אני לא אבחר לחלום, אז 5 דקות מקסימום 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? 5.סקס בשירותים??? כן או לא? 6.אוננות בשירותים? או במקלחת?? לא 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?.חח פותחת חלון 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?חח כן והפתרון לזה קל: אם יש מישהו בבית צועקים שיביא P: אם אין אז הולכים עירומים ומחפשים=\ ומקווים שלא לטפטף שובלים ברחבי הבית..

LOVE SIMS 2

New member
תשובות חח

1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? בטח! איך אפשר בלי?! 2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... אם יש שם עיתון אני קוראת לא משנה מה כתוב, ואם באותו זמן אני קוראת ספר מעניין אני לוקחת אותו איתי 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? כמה דקות 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? רק פיפי קל בדרך כלל, למרות שיש מצבי חירום 5.סקס בשירותים??? נשמע סקסי 6.אוננות בשירותים? או במקלחת?? במקלחת 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?.חח יש צורך- אבל לא 8.קרה שנתקעתם בלי נייר בטח וזה היה סיוט

למעלה