שאלון שירותים!!! חחחח

שאלון שירותים!!! חחחח

כשאתם נכנסים לשירותים...לעשות ,ההיפך מפיפי.....חחחח...אז: 1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? 2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? 5.סקס בשירותים??? כן או לא? 6.אוננות בשירותים? או במקלחת?? 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?.חח 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?חח טוב..מקווה שתהיה היענות. חחח

עונה חח. שיחקת אותה../images/Emo163.gif

כשאתם נכנסים לשירותים...לעשות ,ההיפך מפיפי.....חחחח...אז: 1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? לא. 2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון??3 4 דקות חחחחחחח 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו??פיפי קצר
5.סקס בשירותים??? כן או לא?כן. 6.אוננות בשירותים? או במקלחת??עלא יוסטור 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?אין צורך 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?אממ.. וואלה אין תגובה.

The Miller

New member
אני

1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? לא 2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? כמה דקות 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? גם וגם 5.סקס בשירותים??? כן או לא? בטח 6.אוננות בשירותים? או במקלחת?? אף אחד מהם 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך? אין צורך 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?חח כן

.

כשאתם נכנסים לשירותים...לעשות ,ההיפך מפיפי.....חחחח...אז: 1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? לפעמים.. 2.אם כן..אז איזה: עיתון לא חדשותי או ספר 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? לא יותר מדי בד"כ 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? בד"כ פיפי אלא אם כן זה ממש דחוף 5.סקס בשירותים??? כן או לא?לא 6.אוננות בשירותים? או במקלחת??אפחד מהם 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?.חח לפעמים 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?חח כה

victoria777

New member
כבר היה שאלון בנושא הזה

כשאתם נכנסים לשירותים...לעשות ,ההיפך מפיפי.....חחחח...אז: 1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? כן 2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'...שבועוני נוער 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון??5-10 דקות 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו??בד"כ פיפי קצר 5.סקס בשירותים??? כן או לא?איכס 6.אוננות בשירותים? או במקלחת??לא 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?.חח-תלוי בצורך 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?חח-כן

חחח...ויקטוריה מאמי...חחחח

את היחידה שאני מתחבר אליה...חחחחחחחחחח 10 דקות בשירותים...זה יפה מאוד...חחחחחחחחחחחחחח אנשים פה רושמים....3 דקות....4 דקות גג....חחחחחחחחחח כאילו..איך אפשר לחרבן כ"כ מהר?.? אני כמוך...:) 10 דקות...מינימום...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני לא מבין לגביי הקטע של לשכוח נייר טואלט???. את לא היחידה שכתבת את זה. אתם לא בודקים לפני שאתם נכנסים לשירותים..שיש נייר טואלט?? חחחח ואני מאוד אוהב את הסקר הזה...וחבל שאנשים כאן לא מספיק פתוחים בשביל לענות. כאילו..הדבר הכי טבעי בעולם. אז י'ללה...לענות חברים!

טושית18

New member
חחח....תשובותיי

לא קוראת בשירותים. רק מקרים קיצונים של חוסר זמן לפני מבחן או שיעמום טוטאלי. אני שוהה בשירותים בחירבון קצת. אני זריזה. לרוב לא... סקס בשירותים:בתנאי שלא יושבים או משהו כזה ושהמקום איכשהו מסודר אוננות בשירותי-במקרים קיצוניים של חרמנות יתר-כן. אוננות במקלחת-בסט!!!!!(best) מרססת מטהר אוויר. כן...נתקעתי פעם בלי נייר טואלט...שטויות. פדיחה לא נעימה.

koskos2

New member
חרא

כשאתם נכנסים לשירותים...לעשות ,חרא/ שילשול או משו מסריח אז: 1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? כן 2.אם כן..אז איזה: ,מה שיש על הרצפה, חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? מאיפה לי? 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? אם יש לי חרא אני מחרבנת אם יש לי פיפי אני משתינה 5.סקס בשירותים??? כן או לא? בעד או נגד? אממ לא משנה לי 6.אוננות בשירותים? או במקלחת?? את זה תשאלי את עמית אריה (המבין יבין חחח) 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך? לא מפזרת, אני פותחת את החלון כדי שיצא הריח הטוב לעולם ויגדיל את החור באוזון. אגב אוזון, ידעתם שפלוצים של כבשים גורמות לחור באוזון? 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם? תמיד יש לנו ספייר בצד. אם אין אני צורחת שמישו יביא לי

koskos2

New member
חרא

כשאתם נכנסים לשירותים...לעשות ,חרא/ שילשול או משו מסריח אז: 1.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? כן 2.אם כן..אז איזה: ,מה שיש על הרצפה, חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'... 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון?? מאיפה לי? 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו?? אם יש לי חרא אני מחרבנת אם יש לי פיפי אני משתינה 5.סקס בשירותים??? כן או לא? בעד או נגד? אממ לא משנה לי 6.אוננות בשירותים? או במקלחת?? את זה תשאלי את עמית אריה (המבין יבין חחח) 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך? לא מפזרת, אני פותחת את החלון כדי שיצא הריח הטוב לעולם ויגדיל את החור באוזון. אגב אוזון, ידעתם שפלוצים של כבשים גורמות לחור באוזון? 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם? תמיד יש לנו ספייר בצד. אם אין אני צורחת שמישו יביא לי

ady18

Well-known member
תשובות

.האם אתם לוקחים חומר קריאה???? לא תמיד 2.אם כן..אז איזה: חדשותי,ספר,פורנו,תשחצים וכו'...עיתון כלשהו וכתבה שמענינת אותי 3.כמה זמן לוקח לכם לשהות בשירותים בזמן החירבון??5 דקות 4.כשאתם נמצאים במסיבה או יוצאים לאן שהוא...ואתם צריכים שירותים -האם אתם מחרבנים?? או רק משתמשים בשביל לעשות פיפי קצר וזהו??בבית של חברים לא תמיד מרשה לעצמי לחרבן אבל במקום אחר מסעדה מועדון וכאלה לא דופקת חשבון ואפילו לא מנקה 5.סקס בשירותים??? כן או לא?לא 6.אוננות בשירותים? או במקלחת??במקלחת 7.מפזרים ריח (כאילו מרססים) לאחר יציאה מהשירותים?? או שאין צורך?.חח לפעמים בבית בחוץ לא דופקת חשבון 8.קרה שנתקעתם בלי נייר טואלט ,ושמתם לב לכך רק אחרי מה שעשיתם?חח שאני משתינה לא תמיד מפריע לי שאין ניר רק בחרבון דואגת שיהיה ובדרך כלל \ה לא קרה לי בחרבון עד כמה שזכור לי

חחחחחחחחח..עדי...הרגת אותיי...

מה הכוונה במועדון או במסעדה...שאת מחרבנת את לא מנקה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסבירי לי.

למעלה