אננננננני
שם: ספיר 2. מגורים: אזור עמק חפר 3. אחים: סה"כ שניים-עוד בן
4. כינויים אחרים: פירסה, ספי, סאפיר. 5. בית ספר יסודי: ע"ש יוסף ויתקין 6. מצב משפחתי: רווקה
7. אוהב את ההורים: כעע 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): מאד
9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:שניהם-גדול ממני ביותר מארבע שנים, וקטן ממני בקצת, וקטן בארבע-שלוש עשרה שנה. 10. צפית בתוכניות ילדים: כן... כל התוכניות האלו מערוץ ניק, סדריק, רובורוג', טיטוף(
), ועוד. 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: כל התוכניות מניקלודיאון, והשאר(חוץ מטיטוף) כשאין מה לעשות-מה לעשות, אני ילדה
12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: מממ... תגדירו הרבה. 13. מיהו חבר ילדותך: אין-כל הזמן נטשו, יש לי ככה:הדר, מאי, יותם, מאיה, הילה, מיקה, טוני, ועכשיו כבר אין לי... 14. מהו חלום הילדות שלך:להגשים את כל המשאלות החשובות שלי, שיהיו לי חברי ילדות....
15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: התעמלות קרקע, אומנות(עדיין), חשיבה וכתיבה יצירתית(עדיין), ועוד. 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מה שאני רוצה להיות עכשיו. אולי התווספו לי עוד כמה דברים... 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אהה... ככה ככה
18. איפה היית רוצה לגור: פה. 19. במה אתה רוצה לעבוד: הרבה. 20. עבדת פעם?:כן. שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: לבחור מה? אולי הייתי רוצה לנסות להיות כלב, או ג'וק, או סנאי מעופף, או הכי טוב:
אבוקדו. 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: יובל ברנשטיין
. 23. את מי מהמתים היית מחייה?: וואו, אני לא חושבת שכדאי לעשות את זה. הייתי רוצה להכיר את סבא(ז"ל) יותר, אבל אני מאמינה שיש לכל דבר סיבה, ושאסור לשנות את מה שקרה... 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: הורים, אומן שאני אוהבת, מישהו שאני רוצה להיות ידידה ממש טובה שלו. 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא. אני מעדיפה להכיר בנים דרך שאלות מאשר להיות בן. 26. ה' הוא גבר או אישה? מה שהוא רוצה. 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כן. 28. האם הוא היה בן מינך?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: כן. 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:כן, הלוואי, אמן סלה... 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא. 32. ה': כן. 33. חייזרים:אי אפשר לדעת, הגלקסיה מקום ענק. למעשה, גם אנחנו חייזרים אם מסתכלים על זה באופן שונה. 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא שידוע לי. 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: אני חושבת. 36. גלגול נשמות: מי יודע. 37. גן עדן וגהנום: לדעתי כן. 38. פסל שהוא אל: תלוי למי. אני מאמינה רק ב-ה'. 39. גורל: כן. 40. לא נודע: ברור. 41. כל הבלונדינות סתומות:לא. אני מכירה אחת ממש חכמה. 42. כל הערסים מרוקאים:אני לא מבדילה, ואני מתארת לעצמי שלא. 43. כל הדתיים אוכלי חינם:מה? 44. כל האשכנזים חנונים:לא. תגדיר חנונים. 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:אני לא עד כדי כך חכמה. 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":ממש לא. 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:תלוי בטיפוס. 48. בעל מכה יכה שנית:אם האשה התנגדה באופן מרתיע אז לא. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:רוב הסיכויים. מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: מממ... אני כעסתי על אמא אתמול, אבל מריבה.... אולי לפני שבוע
. 51. שיקרו לך וגילית:הפעם האחרונה הייתה אי הבנה, אבל היו כמה השנה אני חושבת. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:הכוונה היא חרם? בכיתה א' שתי בנות עשו על כל שאר הכיתה
. 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):חחח...
עד היום זה ככה. 54. השתכרת:אפעם. 55. ראית משהו או מישהו עירום:אתמול בלילה את עצמי נחשב?. 56. "שיחקת" עם עצמך:הגדרה מוזרה... לא זוכרת. בטח מתישהו בשבוע חודש אחרון.0