שאלון שיעמום #2

ש י ר ה 4

New member
שמע יזראל ../images/Emo9.gif

רק את הקטע הזה קראת?!

ס פ י ר ל

New member
אננננננני

שם: ספיר 2. מגורים: אזור עמק חפר 3. אחים: סה"כ שניים-עוד בן
4. כינויים אחרים: פירסה, ספי, סאפיר. 5. בית ספר יסודי: ע"ש יוסף ויתקין 6. מצב משפחתי: רווקה
7. אוהב את ההורים: כעע 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): מאד
9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:שניהם-גדול ממני ביותר מארבע שנים, וקטן ממני בקצת, וקטן בארבע-שלוש עשרה שנה. 10. צפית בתוכניות ילדים: כן... כל התוכניות האלו מערוץ ניק, סדריק, רובורוג', טיטוף(
), ועוד. 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: כל התוכניות מניקלודיאון, והשאר(חוץ מטיטוף) כשאין מה לעשות-מה לעשות, אני ילדה
12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: מממ... תגדירו הרבה. 13. מיהו חבר ילדותך: אין-כל הזמן נטשו, יש לי ככה:הדר, מאי, יותם, מאיה, הילה, מיקה, טוני, ועכשיו כבר אין לי... 14. מהו חלום הילדות שלך:להגשים את כל המשאלות החשובות שלי, שיהיו לי חברי ילדות....
15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: התעמלות קרקע, אומנות(עדיין), חשיבה וכתיבה יצירתית(עדיין), ועוד. 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מה שאני רוצה להיות עכשיו. אולי התווספו לי עוד כמה דברים... 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אהה... ככה ככה
18. איפה היית רוצה לגור: פה. 19. במה אתה רוצה לעבוד: הרבה. 20. עבדת פעם?:כן. שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: לבחור מה? אולי הייתי רוצה לנסות להיות כלב, או ג'וק, או סנאי מעופף, או הכי טוב: אבוקדו. 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: יובל ברנשטיין
. 23. את מי מהמתים היית מחייה?: וואו, אני לא חושבת שכדאי לעשות את זה. הייתי רוצה להכיר את סבא(ז"ל) יותר, אבל אני מאמינה שיש לכל דבר סיבה, ושאסור לשנות את מה שקרה... 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: הורים, אומן שאני אוהבת, מישהו שאני רוצה להיות ידידה ממש טובה שלו. 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא. אני מעדיפה להכיר בנים דרך שאלות מאשר להיות בן. 26. ה' הוא גבר או אישה? מה שהוא רוצה. 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כן. 28. האם הוא היה בן מינך?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: כן. 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:כן, הלוואי, אמן סלה... 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא. 32. ה': כן. 33. חייזרים:אי אפשר לדעת, הגלקסיה מקום ענק. למעשה, גם אנחנו חייזרים אם מסתכלים על זה באופן שונה. 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא שידוע לי. 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: אני חושבת. 36. גלגול נשמות: מי יודע. 37. גן עדן וגהנום: לדעתי כן. 38. פסל שהוא אל: תלוי למי. אני מאמינה רק ב-ה'. 39. גורל: כן. 40. לא נודע: ברור. 41. כל הבלונדינות סתומות:לא. אני מכירה אחת ממש חכמה. 42. כל הערסים מרוקאים:אני לא מבדילה, ואני מתארת לעצמי שלא. 43. כל הדתיים אוכלי חינם:מה? 44. כל האשכנזים חנונים:לא. תגדיר חנונים. 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:אני לא עד כדי כך חכמה. 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":ממש לא. 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:תלוי בטיפוס. 48. בעל מכה יכה שנית:אם האשה התנגדה באופן מרתיע אז לא. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:רוב הסיכויים. מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: מממ... אני כעסתי על אמא אתמול, אבל מריבה.... אולי לפני שבוע
. 51. שיקרו לך וגילית:הפעם האחרונה הייתה אי הבנה, אבל היו כמה השנה אני חושבת. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:הכוונה היא חרם? בכיתה א' שתי בנות עשו על כל שאר הכיתה
. 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):חחח...
עד היום זה ככה. 54. השתכרת:אפעם. 55. ראית משהו או מישהו עירום:אתמול בלילה את עצמי נחשב?. 56. "שיחקת" עם עצמך:הגדרה מוזרה... לא זוכרת. בטח מתישהו בשבוע חודש אחרון.0

ס פ י ר ל

New member
לה פינאלה

מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אבא. 58. שראית: אבא. 59. שבכית עליו:עליו? לא יודעת. 60. ששיקרת לו: ליטל כדי להגן על חברה אחרת. 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:אל תגזימו. 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:אין. 63. שצחקת איתו:תוםשירה. 64. שהצחקת:ניצן או תוםשירה. 65. שעשה לך טוב בעת צרה:לא זכור. 66. שהציל אותך ממות:וואו, מממ... נראה לי שאבא לפני 3 שנים. 67. שנישקת אותו:אבא. 68. ששילם עלייך על משהו:לא זוכרת. בטח הורים. 69. שראה אותך בעת משבר:אלחנן. 70. שהרבצת לו:אולי ההרבצת כאילו של אח שלי ושלי. 71. שהרביץ לך:כנ"ל. 72. שקנית איתו בגדים:אמא. 73. שנתת לו מתנה:אמא. 74. שקיבל מתנה ממך:אמא. 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):טל עבדת. 76. שנדלקת עליו:כנ"ל. 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:אבא או אמא
. 78. שאמר לך שהוא שונא אותך:לא זכור. 79. שיצאת איתו לסרט:אמא? 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:אני מורידה סרטים
. 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:יובל הר-סיני. 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:אולי עדי?. 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:מממ... לא זוכרת. אני?. 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:יובל הר-סיני. דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:המון. קשה לבחור. 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש:קורדובה
. 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן:תשובות? חחח סתם, אני לא מרמה. 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובך:הזה בספרדית(ג'ו מיה ווה סיסטו דה סול,-בטח המצאתי את המילים מחדש
). 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה):אולי גם. 122: בהלוויה:אחלום לנצח? או שיר שלי. 123: בדרך לביה"ס:שיר שאני אוהבת. 124: במסיבה:שיר מסיבה
. 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:לא עולה לי בראש.אולי אחלום לנצח. 126: מהו השיר שגורם לך לבכות:היה אחד, שכחתי. 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: המזרחיים האלו
. 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:לא זוכרת. דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה:מייקל לואיס. 130: תוכנית:הדברים המכורים האלו, והמורדים. 131: ביטוי מעצבן:דונט דו דה קריים איף יו קאנט דו דה טיים(שחצני כזה). 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך:היו הרבה מאד!. 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך:איזה ילדה עשתה עלי חרם כשהיינו חברות, התחברנו חזרה והיא העיפה אותי מעבודה עם רעיון של, התחברנו חזרה והיא סיפרה לילדים שקר שאני אוהבת מישהו, התחברנו חזרה, ואז סוף סו התרחקנו
. 134: שאמרו לך באמצע הרחוב:המבטים האלו של "איכס" על הבגדים. 135. ערסים או רוסים:ערסים. 136. זקנים או צעירים:צעירים יותר מגעילים מזקנים
. 137. גוגואים או פוגים:חחח
אני מסתדרת עם שניהם. 138. מאכל: מוס טונה
. 139. ממתק: במבה. 140. מקום:סמטאות מלחיצות
. 141. סגנון לבוש:שכל מה שיש לך זה דפוק אותי ואיזה גופיה שהיא בעצם ממש חזייה. 142. חנות:ארומה(יקנים...
). 143. מוכר:אין. עוד קצת: 144. חיות מחמד:דלפי-דג
, איווי ותות-שתי כלבות
. 145. מוצא הורים: אשכנזים. 146. איפה נולד: אני ישראל, הורים ישראל, מצד אבא: סבא- ארה"ב, סבתא-בלגיה, מצד אמא: סבא-פולין, סבתא-ישראל. 147. ישראל ארץ טובה:כן, אבל האנשים לא משו. 148. איפה תתגייס: אני לא יודעת. ישראל. 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף?דבר נורא, אני לא הורגת חוץ מהנמלים הקטנות האלו כשהן נכנסו הביתה או עולות עלי. אבל אם יש איזה ג'וק או עכביש(שכמובן יעקוץ אותי כמו תמיד), אז אני לא מסוגלת להרוג, אז אני שולחת את הורי
. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם:הייתי קטנה אז אולי OVER התלהבתי ממנו, אבל "צופן דה-וינצ'י". 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:"סיפורי דגים"

תמרוש5

New member
יאללה:)

שם:תמר 2. מגורים:ירושלים 3. אחים: שתי אחיות ואח 4. כינויים אחרים: תמרה,תמי,תות,שניצי לא זוכרת עוד
5. בית ספר יסודי:
6. מצב משפחתי: רווקה
7. אוהב את ההורים:יאפ 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):לא! 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: 10. צפית בתוכניות ילדים:כן
11. עדיין צופה בתוכניות ילדים:לא 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:כן 13. מיהו חבר ילדותך:ניצן 14. מהו חלום הילדות שלך: היו הרבה.. 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: ממ ניגנתי בחליל צד.. 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:מוכרת בחנות בגדים
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:מממ כמעט. 18. איפה היית רוצה לגור:תל אביב
או ניו יורק
19. במה אתה רוצה לעבוד:ממ.. 20. עבדת פעם?:כן שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:להיות חתול
22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:מממ לא יודעת זה מצריך חשיבה עמוקה והרגע התעוררתי 23. את מי מהמתים היית מחייה?:ענבל פרלמוטר 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:אביב גפן
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?:לא!!!! 26. ה' הוא גבר או אישה?אישה!! 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:ממ יש מצב. 28. האם הוא היה בן מינך?:לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:לא אהבה אהבה,הידלקות כל שהיא.. 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:ממ אני רוצה להאמין שכן. 31. כל הערבים רוצים מלחמה:לא! 32. ה': לא כמו שמציגים אותו בעולם החרדי,אבל כן. 33. חייזרים:לא יודעת:S 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):לאלאלא! 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו::S זה מפחיד מדי. 36. גלגול נשמות:יש מצב. 37. גן עדן וגהנום:לא יודעת. 38. פסל שהוא אל:לא! 39. גורל:אני מאמינה שכל אחד קובע לעצמו את הגורל 40. לא נודע:יאפ. 41. כל הבלונדינות סתומות:לא.. 42. כל הערסים מרוקאים:לא.. 43. כל הדתיים אוכלי חינם:לא אבל יש חלק נכבד שכן:S 44. כל האשכנזים חנונים:לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:לא 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":לא.. 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:לא בטוח 48. בעל מכה יכה שנית:לא יודעת. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:לא יודעת מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים:ממ אתמול! 51. שיקרו לך וגילית:שלשום. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:לא זוכרת 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): ווא היהת תקופה כזאת
זה היה לפני איזה 5-6 שנים 54. השתכרת:לפני שבוע 55. ראית משהו או מישהו עירום:ממ לא יודעת 56. "שיחקת" עם עצמך: לא זוכרת מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת:אחותי 58. שראית:אמא 59. שבכית עליו:ענבל פרלמוטר
60. ששיקרת לו:חברה שלי=\ 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:לא יודעת.. 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:לא זוכרת 63. שצחקת איתו:חברה שלי 64. שהצחקת:חברה שלי:] 65. שעשה לך טוב בעת צרה:חברה.. 66. שהציל אותך ממות:אף אחד 67. שנישקת אותו:ידיד:S 68. ששילם עלייך על משהו:אמא
69. שראה אותך בעת משבר:ממ לא יודעת אני לא מראה לאנשים חולשות. 70. שהרבצת לו:חברה 71. שהרביץ לך:חברה 72. שקנית איתו בגדים:אמא 73. שנתת לו מתנה:אבא 74. שקיבל מתנה ממך:זה אותה שאלה
75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):ממ.. מישהו
76. שנדלקת עליו:כנ"ל 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:חברה שלי
78. שאמר לך שהוא שונא אותך:לא זוכרת.. 79. שיצאת איתו לסרט:חברה 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:אני לא מורידה סרטים,זה לוקח שנים! 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:אמא 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:אני בעצמי. 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:מישהו.. 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:הוו. היו ככ הרבה מקרים שאני כבר לא זוכרת. טוב פה פרשתי

למעלה