שאלון שחברתי עכשיו

שאלון שחברתי עכשיו

חברתי שאלון מקווה שתענו לי עליו: איך קוראים לך? מאיפה אתה? בן כמה אתה? אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? יש לך איסייקיו? יש לך מסניגר? יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? אתה מכיר את התכונית בובספוג? אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? בנתיים השאלון מעניין? אם אתם רשומים לאתר טיפו? אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? אם לא,תגיד לנו למה? אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? אם כן ,תגיד לנו מה הם? מה הכינוי שלך בתפוז? אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? מה אתם מעדיפים בשר או חלב? אם השאלון בסדר בנתייים? משמעם לך? מה המצב הרקע שלך במחשב? כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? איזה ספורט אתם עושים? אם אתם שמנים או רזים? מה החלום שלכם? באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? איזה חג אתם הכי אוהבים<? איזה חג אתם הכי שונאים? אם השאלון השתפר? אם עדיין משמעם לך? אם יש לכם דיסקים למחשב? אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? אם יש לכם טלפון נייד? איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? אזיה שיר אתם הכי אוהבים? אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? נהנתם משאלון רוצים עוד? משמעם לכם עדיין?" איזה סוג של מחשב יש לכם? במאיפה באו ההורים שלך? אתה יהודי? ההורים שלך יהודים? יש לך אחיות או אחים? מה המספר המזל שלכם? זה כל השאלון נהנתם ממנו? יש לי שגיאות כתיב נכון? משמעם לכם עדיין? טוב זה כל השלאון מקווה שתענו לי ממני:אריאל וחג שמח

hilonet14

New member
עונה (עכשיו חזרתי מטיול)

איך קוראים לך? הילה מאיפה אתה? ב"ש בן כמה אתה? 14.5 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? ללמוד יש לך איסייקיו? כן יש לך מסניגר?כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? לא איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? אממ ערוצי סרטים אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן XD אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לא בנתיים השאלון מעניין? כן אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא אם לא,תגיד לנו למה? כי יש את וואלה אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? רובי וויליאמס מה הכינוי שלך בתפוז? הילונת 14 אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? לא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אנגלית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? הכל מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? אמממ ברוקולי מה אתם מעדיפים בשר או חלב? בשר אם השאלון בסדר בנתייים? כן משמעם לך? לא מה המצב הרקע שלך במחשב? תמונה של רובי וויליאמס כשהייה ילד קטן כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? רוב היום כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? כמעט ולא אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? ההורים שלי לא אומרים לי כלום איזה ספורט אתם עושים? איירובי אם אתם שמנים או רזים? נורמאלית מה החלום שלכם? אין לי חלום באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? מתי שבא לי אין שעה מדויקת איזה חג אתם הכי אוהבים<? פורים איזה חג אתם הכי שונאים? אין אם השאלון השתפר? הוא תמיד היה סבבה אם עדיין משמעם לך? לא אם יש לכם דיסקים למחשב? מה... אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? אם יש לכם טלפון נייד?כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? של רובי אזיה שיר אתם הכי אוהבים? ANGELS אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? אממ לא מכירה תשירים שלו XD נהנתם משאלון רוצים עוד? כן משמעם לכם עדיין?לא איזה סוג של מחשב יש לכם? ישן ישןןןןן במאיפה באו ההורים שלך? אבא מעירק ואמא מישראל חחחח אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים?כן יש לך אחיות או אחים?אחיות מה המספר המזל שלכם?7 זה כל השאלון נהנתם ממנו? מאוד יש לי שגיאות כתיב נכון?לא משמעם לכם עדיין?לא

fireyes

New member
חג שמח אריאלי!!!וגם לכל השאר..../images/Emo13.gif

איך קוראים לך?שיר(איזבל) מאיפה אתה?חולון בן כמה אתה?15.5 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר?אהמ..נגיד שכן מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?לקום בבוקר יש לך איסייקיו?אכן יש לך מסניגר?אכן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה?יש לי יותר מתכונה אחת אני חושבת...אני מתעצבנת מכל דבר.. איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה?22 אתה מכיר את התכונית בובספוג?ברורררר,בובספוג שולטטט!!1 אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?נהה...מפתאום.. בנתיים השאלון מעניין?אהמ..כן אם אתם רשומים לאתר טיפו?לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו?לא אם לא,תגיד לנו למה?כי אין לי כוח לאתר הזה.. אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים?כן אם כן ,תגיד לנו מה הם?שרית חדד ועוד כמה שאני מבקרת לעתים רחוקות.. מה הכינוי שלך בתפוז?fireyes אם יש לכם יותר ממשתמש אחד?אכן אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית?אנגלית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול?שוקולד מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול?וואיי יש המון...דגים בין השאר.. מה אתם מעדיפים בשר או חלב?חלב..ואחרי 6 שעות בשר
{שומרת..} אם השאלון בסדר בנתייים?כבר שאלת...אמרתי שאני מתעצבנת מהר!! משמעם לך?אכן מה המצב הרקע שלך במחשב?יש לי תמונה של הים...אז..כחול כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום?שעתיים נראלי כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?כנ"ל אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב?לא איזה ספורט אתם עושים?משקולות,כפיפות בטן וריצה-הרופא אמר לי להפסיק כי נפצעתי בכתף
אם אתם שמנים או רזים?אי ן לי מושג מה החלום שלכם?להמשיך לחלום באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח?מתי שאני עייפה איזה חג אתם הכי אוהבים<?פסח!!! איזה חג אתם הכי שונאים?לא שונאת חגים... אם השאלון השתפר?מעט... אם עדיין משמעם לך?אכן! אם יש לכם דיסקים למחשב?לא אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט?היה לי פעם פיפא אבל הוא מת... אם יש לכם טלפון נייד?אכן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע?אני לא מוגדרת... אזיה שיר אתם הכי אוהבים?יש מלא...כרגע זה queen of rain של roxette אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו?כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה?נראלי אור נהנתם משאלון רוצים עוד?אהמ...:-| משמעם לכם עדיין?"כן!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה סוג של מחשב יש לכם?מחשב כזה...מחשבי במאיפה באו ההורים שלך?מהבטן של האימהות שלהם...חחח
אתה יהודי?אני בת,ואני אכן יהודייה ההורים שלך יהודים?אכן יש לך אחיות או אחים?2 אחיות ואח מה המספר המזל שלכם?8 זה כל השאלון נהנתם ממנו?אהמ...היה נחמד ביותר! יש לי שגיאות כתיב נכון?לא שמתי לב.. משמעם לכם עדיין?כן חג שמייח וכשר!!!

דנטל

New member
ברור שנענה לך

איך קוראים לך? דנה מאיפה אתה? תל אביב בן כמה אתה? כמעט 34 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לנקות יש לך איסייקיו? לא יש לך מסניגר? לא יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? לא איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? MTVBase אתה מכיר את התכונית בובספוג? אף פעם לא ראיתי אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? כן בנתיים השאלון מעניין? כן אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? - אם לא,תגיד לנו למה? בכלל לא ידעתי שיש שם משחקים אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? אלה שבחתימה שלי ופורום בלוגים מה הכינוי שלך בתפוז? דנטל, מן הסתם אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? דיטי אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? עברית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? סטייק לבן מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? אבוקדו מה אתם מעדיפים בשר או חלב? בשר אם השאלון בסדר בנתייים? כן, אבל למה אתה כותב "אם" במקום "האם"? משמעם לך? לא, אני בעבודה מה המצב הרקע שלך במחשב? בבית אני מצולמת עם סאבלימינל כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? רוב היום כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? בכלל לא אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לא, אני גדולה איזה ספורט אתם עושים? סקס אם אתם שמנים או רזים? שמנה מה החלום שלכם? להמשיך להיות מאושרת באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? לא לפני 4 בבוקר, כרגיל איזה חג אתם הכי אוהבים<? זה שיש בו הכי הרבה חופש איזה חג אתם הכי שונאים? כזה שאין בו חופש אם השאלון השתפר? כן, רק חבל שיש שגיאות הקלדה אם עדיין משמעם לך? לא אם יש לכם דיסקים למחשב? כן אם כן,תגיד לנו איזה? משחקים, אבל לא משתמשת בהם אם אחד מהם קשור לספורט? לא אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? היפ הופ אזיה שיר אתם הכי אוהבים? האדריכלים - סאבלימינל והצל אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? אני לא סובלת אותו, אבל אם כבר - אז אוהבת את "טורו" נהנתם משאלון רוצים עוד? כן משמעם לכם עדיין? לא איזה סוג של מחשב יש לכם? שאלה טובה, לא זוכרת במאיפה באו ההורים שלך? רומניה אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? כן יש לך אחיות או אחים? אח אחד מה המספר המזל שלכם? אמור להיות 9 זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן יש לי שגיאות כתיב נכון? לא, אבל יש שגיאות הקלדה ודקדוק משמעם לכם עדיין? לא

swirrrly

New member
טוב בא לי לענות בצורה שטותית ><

איך קוראים לך? לא קוראים לי אני בלתי נראית ^^ מאיפה אתה? מפה --->.<--- בן כמה אתה? אני חסרת גיל חסרת מין וחסרת גזע ^^ וגם 18. אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? כן, אני אוהבת ללמוד איך עושים טוטו כזה שיורק דברים על אנשים ^^ מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לא יודעת:/ יש לך איסייקיו? כן
יש לך מסניגר? כן
יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? לא אבל יש לי תוכנית לוורלד דומיניישן זה נחשב?~!@#!#
איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? אני אוהבת לראות את ערוץ הופ! בעוד הטלוויזיה עולה בלהבות ויש לי קרניים אדומות על הראש!!!!!!!!!!! אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן, הוא קרוב משפחה של בובהבנאי, לא? אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לא, כי אח שלה אוהב אותה, ולאח שלי יש ראש בצורת גזר. (סתם, האמת שהראש שלו מרובע ובכלל יש לו תלתלים שחורים. כל קשר בין אחי לבין ג'ינג'ים הוא מקרי, אם כי רצוי. סתם, אני שונאת ג'ינג'ים) בנתיים השאלון מעניין? כן, מבחינה אנתרופולוגית הוא מאוד מעניין אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? אם לא,תגיד לנו למה? אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? פורום סופרים ומשועממים צעירים, שבו חבורה של ילדים בגילאים המתאימים כותבים דברים ואז מקבלים תגובות בהתאם לדברים שהם כתבו. זה רעיון חדשני ממש ואני שמחה לקחת חלק בפורום כל כך אנטרפרייזולוגי~!~~~!! מה הכינוי שלך בתפוז? לא זכור לי כעת אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? לצעריכםכך, כן. אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אנגלית, אם כי משובשת קמעא בהתאם לצרכים הפרוורטיים שלי לוורלד דומיניישן. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? הדבר שאני הכי אוהבת לאכול הוא אחד מהדברים האכילים האלה שנופלים תחת הקטגוריה אוכל והם ערבים לחיכי. מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? הדבר שאני הכי שונאת לאכול הוא בדיוק ההיפך מהדבר הנ"ל, אם כי בצירוף קמצוצי בצל. מה אתם מעדיפים בשר או חלב? אני מעדיפה חלב ברוטב בשר. אם השאלון בסדר בנתייים? כן משמעם לך? כן מה המצב הרקע שלך במחשב? תמונה של מאצ'ו-פיצ'ו (באמא שלי אני לא משקרת חח
) כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? הרבה. שאלה יותר הגיונית תהיה, כמה ימים נמצאים במחשב שלי
o_O כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? קצת פחות ^^ אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לא, הורים שלי הם מטומטמים.
איזה ספורט אתם עושים? ספורט מנטלי אם אתם שמנים או רזים? רזים, אם כי לא באופן דרסטי הדורש טיפול רפואי דחוף. אממה, גם לא מינוס-רזים באופן דרסטי הדורש טיפול טלוויזיוני מזן הריאליטי ("לרדת בגדול") דחוף. מה החלום שלכם? להיות נורמלית
באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? שעה. איזה חג אתם הכי אוהבים<? חג
איזה חג אתם הכי שונאים? שנאה
אם השאלון השתפר? לא, השאלון שמר על סטטוס-קוו בריא, יחי השאלון
אם עדיין משמעם לך? כן אם יש לכם דיסקים למחשב? כן אם כן,תגיד לנו איזה? לא אם אחד מהם קשור לספורט? לא אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? מוסיקה בריטית=S אזיה שיר אתם הכי אוהבים? סלואו אימושן ריפליי (אם כי הוא כבר מעלה אבק מבחינתי
) אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן, ראיתי סדנת ריקוד איתו, חחח אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? איכ=S נהנתם משאלון רוצים עוד? כן!!! מי אמר אני ולא קיבל משמעם לכם עדיין? כן איזה סוג של מחשב יש לכם? מחשב טוב. במאיפה באו ההורים שלך? אירופה/ישראל אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? כן יש לך אחיות או אחים? כן מה המספר המזל שלכם? לא מגלה
זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן, תודה. יש לי שגיאות כתיב נכון? חח, בערך. משמעם לכם עדיין? לא.
(<--- איויאויויו, קודיז)

לאו14

New member
עונהה../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

איך קוראים לך?ליאוריייי מאיפה אתה?איזור השרוןן בן כמה אתה?15 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר?אממ..לא..לא ממש.. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?אממ...להשמין??חחחח יש לך איסייקיו?כן.. יש לך מסניגר?כן..אבל בחודשים האחרונים הוא לא עובד.. יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה?אימיול וכל החארטה.. איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה?24!! אתה מכיר את התכונית בובספוג?ברורר אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?לא!!אחלה תוכניתת בנתיים השאלון מעניין?כן.. אם אתם רשומים לאתר טיפו?תכלס אני רשומה..אבל נרשמתי בכיתה ו',ז' ככה..מאז לא הייתי שם.. אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו?... אם לא,תגיד לנו למה?.. אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים?כן אם כן ,תגיד לנו מה הם?הראל סקעת מה הכינוי שלך בתפוז?לאו14 אם יש לכם יותר ממשתמש אחד?כן..אבל רק בזה אני משתמשת אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית?עברית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול?ג'חנון שניצל וכל מה שיש בו תפו"א מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול?ירקותתת
מה אתם מעדיפים בשר או חלב?בשר אם השאלון בסדר בנתייים?כן... משמעם לך?קצת.. מה המצב הרקע שלך במחשב?נוף כזה.. כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום?כמה שעות טובות כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?כמה שעות טובות אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב?לא.. איזה ספורט אתם עושים?לא עושה..קצת בבית וחוץ מזה לא..פעם הייתי במכון..אבל עכשיו אין לי זמן בגלל הלימודים.. אם אתם שמנים או רזים?רגילים.. מה החלום שלכם?.... באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח?כמו בסופ"ש..2 ככה.. איזה חג אתם הכי אוהבים<?פורים איזה חג אתם הכי שונאים?אין.. אם השאלון השתפר?די לשאול!! אם עדיין משמעם לך?כן.. אם יש לכם דיסקים למחשב?כן.. אם כן,תגיד לנו איזה?יש הרבה אם אחד מהם קשור לספורט?יש משחק כדורגל..אז.. אם יש לכם טלפון נייד?כן.. איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע?הכלל!!אבל בעיקר מזרחית אזיה שיר אתם הכי אוהבים?"שמע ישראל"-שרית חדד ו"אם הוא ילך"-הראל סקעת אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו?יאפפ אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה?"כמוני"!!! נהנתם משאלון רוצים עוד?... משמעם לכם עדיין?קצת.. איזה סוג של מחשב יש לכם?אמ... במאיפה באו ההורים שלך?מההורים שלהם נראה לי.. אתה יהודי?כן.. ההורים שלך יהודים?כן.. יש לך אחיות או אחים?כן..אחות אחת.. מה המספר המזל שלכם?3 זה כל השאלון נהנתם ממנו?כן!! יש לי שגיאות כתיב נכון?לא שאני ראיתי.. משמעם לכם עדיין?עכשיו פשוט..

sweet shir

New member
עונה^^

איך קוראים לך? שיר. מאיפה אתה? רעננה. בן כמה אתה? 14. האם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? שיעורי בית^^ ומטלות בית>< יש לך איסייקיו? כן. יש לך מסניגר? מסנג'ר.... וכן^^ יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? אמטיוי, 3, ביפ ואקסטרה הוט. אתה מכיר את התכונית בובספוג? כה אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לא! 3> בנתיים השאלון מעניין? כה אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא אם לא,תגיד לנו למה? כי זה לא מעניין אותי. אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כה. אם כן ,תגיד לנו מה הם? מקפליי. ובקומונת In Love With LoVe ^^ מה הכינוי שלך בתפוז? תראו בעצמכם. עצלנים>< אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? לא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אנגלית. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? שוקולד ופיצה^__^ מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? חרדל, חצילים, שום ודגים. מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב. אם השאלון בסדר בנתייים? כה משמעם לך? לא מה המצב הרקע שלך במחשב? האע? לא הבנתי. אם השאלה היא מה הרקע של המחשב שלי, אז תמונה של מקפליי מתוכנית אחת^_^ כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? המון. כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? המ פחותXD אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? מעעע?! לא הבנתי מילה ממה שכתבת:/ איזה ספורט אתם עושים? כלום. אם אתם שמנים או רזים? Oם; מה החלום שלכם? המון. באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? איזה חג אתם הכי אוהבים? פסחD:< איזה חג אתם הכי שונאים? לודעתתתתתת יום כיפור? >< אם השאלון השתפר? לא, הוא התדרדרXD אם עדיין משמעם לך? לא שיעמם לי מקודם.. כי ראיתי האלופה. אבל עכשיו יש פרסומות. XD אופ פספסתי את הפרק הראשון>< אם יש לכם דיסקים למחשב? כה>< אם כן,תגיד לנו איזה? סימס..... ועוד מלא של אח שליXD אם אחד מהם קשור לספורט? כה אם יש לכם טלפון נייד? כה איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק אזיה שיר אתם הכי אוהבים? אין אחד אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? לא אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? לא אוהבת נהנתם משאלון רוצים עוד? לא משמעם לכם עדיין? כה.. למרות שהרגע התחיל פרק 122 XD איזה סוג של מחשב יש לכם? המ של samsung במאיפה באו ההורים שלך? מישראל? ^^ אתה יהודי? כה ההורים שלך יהודים? כה יש לך אחיות או אחים? אח מה המספר המזל שלכם? 6 זה כל השאלון נהנתם ממנו? לא>< יש לי שגיאות כתיב נכון? כן^^; משמעם לכם עדיין? כה

../images/Emo204.gifאני:]

איך קוראים לך?אילנה מאיפה אתה?מישראל בן כמה אתה?15 וחצי אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר?אנגלית מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?שיעורים במתמטיקה יש לך איסייקיו?כן יש לך מסניגר?כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה?סקייפ,אבל אני בקושי משתמשת איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה?5,12,13,14 אתה מכיר את התכונית בובספוג?כן:S אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?כן בנתיים השאלון מעניין?נחמד:D אם אתם רשומים לאתר טיפו?לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו?-- אם לא,תגיד לנו למה?כי אני לא מעוניינת
אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים?כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? מה הכינוי שלך בתפוז?אילנושית אם יש לכם יותר ממשתמש אחד?לא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית?עברית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול?תיירס
מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול?לא זוכרת איך קוראים לזה מה אתם מעדיפים בשר או חלב?חלב אם השאלון בסדר בנתייים?כן משמעם לך?לא ממש מה המצב הרקע שלך במחשב?הכל טוב.. כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום?שעתיים כשאין חופש כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?^^ אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב?לפעמים איזה ספורט אתם עושים?ממ.. אם אתם שמנים או רזים?
מה החלום שלכם?שכל מה שאני ארצה יתגשם:) באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח?מאווווחר איזה חג אתם הכי אוהבים<?פסח נראלי איזה חג אתם הכי שונאים?-- אם השאלון השתפר?כן..חח אם עדיין משמעם לך?לא אם יש לכם דיסקים למחשב?כן אם כן,תגיד לנו איזה?
אם אחד מהם קשור לספורט?יש מצב אם יש לכם טלפון נייד?כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע?כמעט הכל אזיה שיר אתם הכי אוהבים?יש כמה אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו?כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה?לא מקשיבה לו נהנתם משאלון רוצים עוד?ממ..היה נחמד משמעם לכם עדיין?"לאאאא איזה סוג של מחשב יש לכם?רגיל:S במאיפה באו ההורים שלך?מה אתה יהודי?כן ההורים שלך יהודים?אם אני יהודיה,אז גם ההורים שלי,לא?:S יש לך אחיות או אחים?כן מה המספר המזל שלכם?4 אולי זה כל השאלון נהנתם ממנו?כן,היה נחמד:) יש לי שגיאות כתיב נכון?יכול להיותS: משמעם לכם עדיין?@:

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif נדחפת שוב D:

חברתי שאלון מקווה שתענו לי עליו: איך קוראים לך? איכשהו. P: מאיפה אתה? מרכז וכאלה בן כמה אתה? 16 ומשו אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? חחחח כן! [לא] מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? מה שאני שונאת, אנלא עושה :]] יש לך איסייקיו? יאפ יש לך מסניגר? יאפ יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? תכונה? מזה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? הופ. אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן, חפרו עלייה אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לא רואה אותה. בנתיים השאלון מעניין? לא, פרוש לדוקים אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא מה נראלכם?! אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? ^^ אם לא,תגיד לנו למה? ^^ אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? בערך אם כן ,תגיד לנו מה הם? ואם לא באלי? מה הכינוי שלך בתפוז? כאילו שלא רואים אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? ^^ אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אתה עד כדי כך עיוור? מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? אורז מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? מה שאני שונאת, אנלא אוכלת! מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב [צמחונית] אם השאלון בסדר בנתייים? לא משמעם לך? כמו תמיד מה המצב הרקע שלך במחשב? נחמד כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? כמה שבאלי כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? שתוק אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? וואי, אמרו לך פעם שאתה חופר? איזה ספורט אתם עושים? כדורסל בעיקר אם אתם שמנים או רזים? רזה מה החלום שלכם? להיות טייסת בצבא של איראן באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? מאוחר איזה חג אתם הכי אוהבים<? פורים איזה חג אתם הכי שונאים? פסח אם השאלון השתפר? לא אם עדיין משמעם לך? לא אם יש לכם דיסקים למחשב? לא אם כן,תגיד לנו איזה? לא, טמבלים! פפפףףף אם אחד מהם קשור לספורט? ^^ אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק אזיה שיר אתם הכי אוהבים? יש כמה אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? לא אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? ששש נהנתם משאלון רוצים עוד? לא משמעם לכם עדיין?" לא איזה סוג של מחשב יש לכם? יפה במאיפה באו ההורים שלך? ישראל אתה יהודי? במקרה ההורים שלך יהודים? במקרה יש לך אחיות או אחים? במקרה מה המספר המזל שלכם? 8 זה כל השאלון נהנתם ממנו? לא יש לי שגיאות כתיב נכון? לאדעת לא שמתי לב משמעם לכם עדיין? לא
שאלון דבילי לחלוטין.

עונה ../images/Emo210.gif

איך קוראים לך? נועם מאיפה אתה? רעות (עברתי דירה!! איזה כיף לי!) בן כמה אתה? 15 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? להשתעמם יש לך איסייקיו? כן יש לך מסניגר? כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? לא איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? ערוץ האופנה נראה לי.... אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לא... היא תוכנית מצחיקה אבל אני לא אוהבת אותה.... בנתיים השאלון מעניין? כן אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? - - אם לא,תגיד לנו למה? אני לא רשומה לטיפו (מה זה בכלל?) אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? אופנה מה הכינוי שלך בתפוז? נועם פאקינג שלמות אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? לא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? עברית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? סלטים מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? פשטידות מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב אם השאלון בסדר בנתייים? כן משמעם לך? קצת מה המצב הרקע שלך במחשב? מה?! כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? לא יודעת כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? לא יודעת אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לא... איזה ספורט אתם עושים? ריקוד (היפ הופ, ג'אז, בלט, מודרני), התעמלות אומנותית ואתלטיקה קלה... אם אתם שמנים או רזים? רזה (אני לא רוצה להשמע שחצנית....) מה החלום שלכם? להיות רקדנית היפ הופ באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? אחרי שהאורחים הולכים.. איזה חג אתם הכי אוהבים<? פסח ופורים איזה חג אתם הכי שונאים? אממ... לא יודעת אם השאלון השתפר? כן אם עדיין משמעם לך? קצת אם יש לכם דיסקים למחשב? לא אם כן,תגיד לנו איזה? - - אם אחד מהם קשור לספורט? מה?! אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? כל מיני... אזיה שיר אתם הכי אוהבים? בואי נישאר אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? טורו (הוא שר את זה עם סבלימינל) וכמוני נהנתם משאלון רוצים עוד? כן משמעם לכם עדיין?" קצת איזה סוג של מחשב יש לכם? לא יודעת... אני לא מבינה בדברים כאלה.. אני רק יודעת שהוא נייד... במאיפה באו ההורים שלך? אמא מאמריקה ואבא מישראל אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? כן יש לך אחיות או אחים? כן מה המספר המזל שלכם? 4 זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן יש לי שגיאות כתיב נכון? לא שמתי לב משמעם לכם עדיין? לא

ואוו שנים לא הייתי פה-עונה

איך קוראים לך? שי-לי מאיפה אתה? נהיריה בן כמה אתה? 15 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? ברור. שלא. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לאכול. יש לך איסייקיו? כן יש לך מסניגר? כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? סקייפ.. -_- איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? ביפ, סטאר וורד, MTV אתה מכיר את התכונית בובספוג? מי לא? -__- אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לאאאאאאאאאא פטריק שולטטטטטטט בנתיים השאלון מעניין? כן אם אתם רשומים לאתר טיפו? כן.. יש לי שם כמה שמות. אבל שחכתי את כולם. אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא.. -__-יש לי חיים בנתיים אם לא,תגיד לנו למה? כי יש לי חיים אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? גאווה צעירה, בי סקסואלים והשומר הצעיר... אבל אני לא קבועה בכולם... מה הכינוי שלך בתפוז? שוובי דוובי.. רק כי שובי דובי היה תפוס אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? כן אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? עברית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? ממ.. שווארמה...X: מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? אפונה...X: מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב...P: אם השאלון בסדר בנתייים? כן... משמעם לך?כן מה המצב הרקע שלך במחשב? בסדר, מה איתך? כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? כמה שיוצא כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?לא הרבה.. אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אומרים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? הם אומרים לי להפסיק להיות במחשב.. אבל הם לא באמת מענינים אותי איזה ספורט אתם עושים? שינה אם אתם שמנים או רזים? רזים מה החלום שלכם? להיות בסיסטית ולעוף בין עננים! באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? מתי שיוצא, זה לא באמת משנה.. מה ההבדל.. חופש, לא חופש.. גם ככה אני לא לומדת.. איזה חג אתם הכי אוהבים<? חופש גדול.. וחנוכה... איזה חג אתם הכי שונאים? פסח.. אם השאלון השתפר? לא. אם עדיין משמעם לך? כן אם יש לכם דיסקים למחשב? לא יודעת... ניראה לי שיש כמה לאחים שלי.. ולי יש סימס...D: אם כן,תגיד לנו איזה? סימס אם אחד מהם קשור לספורט? לאחים שלי יש פיפה ומלא מכות... WWF WWE כאלה דברים אם יש לכם טלפון נייד? מזה אם? יש... איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? הכול חוץ ממזרחית ודיכאון אזיה שיר אתם הכי אוהבים?הרבה. אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? איכ אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? כלום נהנתם משאלון רוצים עוד? לא משמעם לכם עדיין? כן איזה סוג של מחשב יש לכם? אחלה בחלה במאיפה באו ההורים שלך? במאיפה? XD אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים?כן יש לך אחיות או אחים? כן מה המספר המזל שלכם?7 זה כל השאלון נהנתם ממנו? לא.. חח סתם.. אחלה של שאלון...^^ יש לי שגיאות כתיב נכון? לא ממש... משמעם לכם עדיין? כן

נועוש3

New member
עונה

איך קוראים לך? נועה מאיפה אתה? ת"א בן כמה אתה? 15 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? אממ כן בערך מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לא יודעת... אין ממש כזה חח יש לך איסייקיו? כן :) יש לך מסניגר? כן
יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? לא אין לי... איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? 22, 5 (ביס) אתה מכיר את התכונית בובספוג? כןןן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לא
בנתיים השאלון מעניין?הוא סבבה אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא חח אם לא,תגיד לנו למה? כי לאדעת אין לי כח לזה :) אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? השיר שלנו, מגרש ביתי מה הכינוי שלך בתפוז? נועוש3 אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? לא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? כן מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? אורז ופירה
מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? חצילים מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב אם השאלון בסדר בנתייים? כן :) משמעם לך? קצת מה המצב הרקע שלך במחשב? לא הבנתי תשאלה... כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? האמת שבזמן האחרון לא כל כך הרבה
אבל בד"כ בערך 4 שעות חח או יותר כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? שתיים- שלוש אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? איזה ספורט אתם עושים? אירובי מדרגה, חד"כ וריקוד אם אתם שמנים או רזים? כן נראה לי חח מה החלום שלכם? להיות מאושרת באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? לא ממש מאוחר אין לי יותר מידי לעשות :) איזה חג אתם הכי אוהבים<? חנוכה איזה חג אתם הכי שונאים? פסח אם השאלון השתפר? כן
אם עדיין משמעם לך? לא כל כך (:) אם יש לכם דיסקים למחשב?יש לי דיסקים...אבל לא למחשב :) אם כן,תגיד לנו איזה? -- אם אחד מהם קשור לספורט? לא אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק ישראלי בעיקר אזיה שיר אתם הכי אוהבים? יש מלא (:) אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? לא אוהבת אותו... נהנתם משאלון רוצים עוד? כן חחח משמעם לכם עדיין?" לא ממש איזה סוג של מחשב יש לכם? רגיל [?] במאיפה באו ההורים שלך? פרס אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? כן חח יש לך אחיות או אחים? לא מה המספר המזל שלכם? 5 זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן יש לי שגיאות כתיב נכון? אממ קצת משמעם לכם עדיין? לא =]

../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

איך קוראים לך?מירב מאיפה אתה?ירושלים בן כמה אתה?14 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר?לא מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?מטלות וזה יש לך איסייקיו?לא יש לך מסניגר?כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה?סקייפ איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה?24 ביפ אתה מכיר את התכונית בובספוג?דה אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?לא בנתיים השאלון מעניין?כן אם אתם רשומים לאתר טיפו?לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו?לא אם לא,תגיד לנו למה?לא יודעת אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים?א"א ושייגעצ אם כן ,תגיד לנו מה הם?^ מה הכינוי שלך בתפוז?אנחנו לא צעצועים אם יש לכם יותר ממשתמש אחד?כן אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית?עיברית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול?אממ עלי גפן ומנה חמה מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול?אפרסקים וחצילים מה אתם מעדיפים בשר או חלב?צימחונית אם השאלון בסדר בנתייים?נהדר משמעם לך?כן מה המצב הרקע שלך במחשב?משהו כחול כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום?הרבה כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?תלוי מה יש ליראות אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב?לא ממש איזה ספורט אתם עושים?לא משהו מיוחד אם אתם שמנים או רזים?אמצע מה החלום שלכם?אין משהו מסויים באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח?חח מאוחר -.- איזה חג אתם הכי אוהבים<?חנוכה כי הוא נחמד, ופסח בגלל החופש איזה חג אתם הכי שונאים?שבועות. מי המציא חג של יומיים לעזאזל?! אם השאלון השתפר?כן אם עדיין משמעם לך?לא ככ אם יש לכם דיסקים למחשב?לא... כאילו מישחקים? אם כן,תגיד לנו איזה?- אם אחד מהם קשור לספורט?לא אם יש לכם טלפון נייד?כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע?רוק אזיה שיר אתם הכי אוהבים?יש מלאמלא אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו?כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה?ניראלי אני מכירה רק את אור והוא כבר יצא מהתחת נהנתם משאלון רוצים עוד?סבבה משמעם לכם עדיין?"לא ככ איזה סוג של מחשב יש לכם?מה? במאיפה באו ההורים שלך?אמא ארה"ב אבא ישראל אתה יהודי?כן ההורים שלך יהודים?כן יש לך אחיות או אחים?כן מה המספר המזל שלכם?לא ידועת את המיספר... אבל דלי זה כל השאלון נהנתם ממנו?כן יש לי שגיאות כתיב נכון? טעויות הקלדה משמעם לכם עדיין?לא ככ

../images/Emo42.gifעונה..:]]

איך קוראים לך? שי מאיפה אתה? מאשדוד בן כמה אתה? 15 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? ממ.. לא ממש.. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לא יודעת יש לך איסייקיו? כן יש לך מסניגר? יש אבל אני לא זוכרת את הסיסמא XD יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? סקייפ [?] איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? לא ממש רואה.. אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לא יודעת בנתיים השאלון מעניין? כן אם אתם רשומים לאתר טיפו? הייתי אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא אם לא,תגיד לנו למה? ככה אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? אבריל לאבין מה הכינוי שלך בתפוז? I Dont Give A Dam אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? לא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אנגלית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? שוקולד מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? חציל, קישוא ותרד מה אתם מעדיפים בשר או חלב? תלוי מתי אם השאלון בסדר בנתייים? כן משמעם לך? קצת מה המצב הרקע שלך במחשב? של אבריל לאבין כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? הרבה כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? בקושי אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לפעמים איזה ספורט אתם עושים? אני רצה הרבה.. אם אתם שמנים או רזים? די רזה מה החלום שלכם? אין לי באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? כל יום משו אחר איזה חג אתם הכי אוהבים<? חנוכה איזה חג אתם הכי שונאים? פורים אם השאלון השתפר? הוא טוב אם עדיין משמעם לך? לא אם יש לכם דיסקים למחשב? לא יודעת אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק אזיה שיר אתם הכי אוהבים? יש מלא אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? אף שיר נהנתם משאלון רוצים עוד? כן משמעם לכם עדיין?" לא איזה סוג של מחשב יש לכם? לא יודעת במאיפה באו ההורים שלך? אבא מאורגואי אמא שהארץ אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? כן יש לך אחיות או אחים? כן מה המספר המזל שלכם? לא יודעת זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן יש לי שגיאות כתיב נכון? לא משמעם לכם עדיין? לא חג שמח

אני עונה! D:

איך קוראים לך? לי מאיפה אתה? ר"ג בן כמה אתה? 16 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לאאאאא מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? שיעורים יש לך איסייקיו? - יש לך מסניגר?- יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה?- איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה?22 אתה מכיר את התכונית בובספוג?כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?לא בנתיים השאלון מעניין?כן בסדר אם אתם רשומים לאתר טיפו?לאאא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו?----- אם לא,תגיד לנו למה?----- אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים?כן, עברי ^^ אם כן ,תגיד לנו מה הם?אמרתתי מה הכינוי שלך בתפוז?לילוש לנצח אם יש לכם יותר ממשתמש אחד?כן אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית?חחחחחחחחח לא רואיםם ? מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול?אורז עם צימוקים מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול?מה שאני לא אוהבת אני לא אוכלת מן הסתם!!!! מה אתם מעדיפים בשר או חלב?חלב אם השאלון בסדר בנתייים?כןןןןןןןןן משמעם לך?כןן מה המצב הרקע שלך במחשב?חח כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום?שעה- שעתים לא יותר.. כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?3 שעות ככה אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב?לא חח מה אני בת 3??? איזה ספורט אתם עושים?שום ספורט
אם אתם שמנים או רזים?רזים יתר על המידה :) סתם חח בדיוק כמו שצריך :) מה החלום שלכם?זה סוד! באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח?חחחח מה קשווור? מה בכל חג הולכים לישון בשעה אחרת? חחחח טוב ביי אין לי כח לשלון הזה

לאיור

New member
עונה..

איך קוראים לך? ליאור מאיפה אתה? פ"ת בן כמה אתה? 15 וקצת אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? ממש, אל תישאלו זה מה שאני הכי אוהבת לעשות בחיים!!!! (ניראה לכם?!) מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לתת משהו למישהו ואח"כ לקבל אותו הרוס..!!! יש לך איסייקיו? כן אבל הוא לא עובד... יש לך מסניגר? כןןן :) יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? אין... איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? 24, אני מכורה, ערוץ 7 וביפ אתה מכיר את התכונית בובספוג? מן הסתם, לא ניראה לי שיש מישהו בעולם שלא יודע מה זה אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? בערך בנתיים השאלון מעניין? נחמדד אם אתם רשומים לאתר טיפו? כן, היה לי פעם אחתר..שם אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא אם לא,תגיד לנו למה? כי אני לא משועממת?! בעצם.. אז למה אני עושה את השאלוינם האלה חחח.. אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? שיייגעעעעעעעעצ מה הכינוי שלך בתפוז? לאיור אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? כן אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? 1. לאיור 2. liorosh8 אבל אני לא נכנסת ממנו יותר מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? תותיייייםםם עם קצפת מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? נקניקיהההה מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב אם השאלון בסדר בנתייים? סביר משמעם לך? לא.. מה המצב הרקע שלך במחשב? אחלה, יובל מנדלסון באיזה הופעה של שייגעצ שהייתי כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? כמה שעות כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? שעה אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? כןןן איזה ספורט אתם עושים? להקליד במקלדת נחשב?? אם אתם שמנים או רזים? רזים מה החלום שלכם? להיות גיטריסטית ולנגן איתו... באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? מתי שבא לי איזה חג אתם הכי אוהבים<? פסח, סוכות וחנוכה, איזה חג אתם הכי שונאים? את החגים האומללים האלה שלא יכלו לתת לנו קצת יותר חופש אם השאלון השתפר? במידה מסוימת אם עדיין משמעם לך? כן אם יש לכם דיסקים למחשב? כן אם כן,תגיד לנו איזה? ......... אם אחד מהם קשור לספורט? כן אם יש לכם טלפון נייד? ברורר, מה הייתי עושה בלעדיו? איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? אמ.. הכל , בעיקר רוק אזיה שיר אתם הכי אוהבים? זה תקופות, שיר יפה שייגעצ ודן תורן אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? לצערי אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? בעעעע להקיא נהנתם משאלון רוצים עוד? כן משמעם לכם עדיין?" לא איזה סוג של מחשב יש לכם? ווידווס אקס פי משהו 4? אני כבר לא זוכרת ,אאה פנטיום, בעצם. אין לי מושגגג!!! במאיפה באו ההורים שלך? אמא שיל מבית חולים תל השומר, חח ניראה לי ואבא שלי מרומניה אתה יהודי?כןןן ההורים שלך יהודים?כןן יש לך אחיות או אחים? כן, 1, אח מה המספר המזל שלכם? 3,2,23 זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן יש לי שגיאות כתיב נכון? א ניראה לי.. משמעם לכם עדיין? לא , אני הולכת לישון סוף סוף אחרי שלושה ימים של 4 שעות שינה בכל אחד מהם ליליה מדהים (((((:) חג שמח גם לך\ם

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

איך קוראים לך?אריאל מאיפה אתה?הרצליה בן כמה אתה?13 וחצי אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר?לא מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?ללמוד חחחחחח D: יש לך איסייקיו?אההא, אבל בקושי נכנסת אליו יש לך מסניגר?כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה?-- איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה?VOD חחחחח D: אתה מכיר את התכונית בובספוג?בטח
אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?לאלאלאל אני חולה על זה D: בנתיים השאלון מעניין?אההא אם אתם רשומים לאתר טיפו?לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו?-- אם לא,תגיד לנו למה?לאיודעת, לא יצא לי להירשם אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים?כן אם כן ,תגיד לנו מה הם?האלופה,השמינייה,הפיג'מות,הטופ מודל הבאה, מקפליי, עפר שכטר מה הכינוי שלך בתפוז?baril אם יש לכם יותר ממשתמש אחד?לא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית?אנגלית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול?בולונז, ומקדונלדס מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול?שום ובצל מה אתם מעדיפים בשר או חלב?לא משנה לי אם השאלון בסדר בנתייים?כן משמעם לך?לא מה המצב הרקע שלך במחשב?מ'זתומרת מה המצב? כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום?הרבה כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?הרבה
אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב?לא איזה ספורט אתם עושים?כדורסל 3> אם אתם שמנים או רזים?באמצע מה החלום שלכם?להיות בניו יורק
באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח?מתי שבאלי D: איזה חג אתם הכי אוהבים<? פסח וחנוכה איזה חג אתם הכי שונאים?הממ לאיודעת, אין חג שאני שונאת אם השאלון השתפר?כן אם עדיין משמעם לך?לא אם יש לכם דיסקים למחשב?כן, רק 1 שקניתי מזמן XD אם כן,תגיד לנו איזה?הארי פוטר 1 D: אם אחד מהם קשור לספורט?לא אם יש לכם טלפון נייד?כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע?פאנק רוק אזיה שיר אתם הכי אוהבים?יש הרבה אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו?כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה?אור נהנתם משאלון רוצים עוד?כן משמעם לכם עדיין?לא איזה סוג של מחשב יש לכם?אנאעארף חחחחחחחחחחח XD במאיפה באו ההורים שלך?אמא ממרוקו אבא מהארץ D: אתה יהודי?ברור שכן ההורים שלך יהודים?כן יש לך אחיות או אחים?כן מה המספר המזל שלכם?7 זה כל השאלון נהנתם ממנו?כן D: יש לי שגיאות כתיב נכון?לא משמעם לכם עדיין?לא

דורה17

New member
כיפי=]

איך קוראים לך? דור מאיפה את? כפ"ס בן כמה אתה? אני בת, 17 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? ביולוגיה מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? ללמוד מת' יש לך איסייקיו? כן יש לך מסניגר? כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? יס פלוס אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? קצת.. בנתיים השאלון מעניין? כן =] אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא אם לא,תגיד לנו למה? לא יודעת... אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? סינרגיה מה הכינוי שלך בתפוז? דורה17 אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? כן אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? הוא ארוך... מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? אוכל של פסח של אמא מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? יש הרבה מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב אם השאלון בסדר בנתייים?כן הוא אחלע משמעם לך? קצת מה המצב הרקע שלך במחשב? אה? כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? הרבה כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?הרבה אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לפעמים איזה ספורט אתם עושים? לפעמים רצה קצת ומשתדלת ללכת ברגל לכל מקום אם אתם שמנים או רזים? איפשהו באמצע חחחח מה החלום שלכם? להיות וטרינרית באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? 2:00 איזה חג אתם הכי אוהבים<? פסח חנוכה סוכות.. כל מה שיש בו חופש ארוך חחח איזה חג אתם הכי שונאים? טו בשבט.. זה לא באמת חג.. אם השאלון השתפר? יאפ אם עדיין משמעם לך? קצת אם יש לכם דיסקים למחשב? לא ממש אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? לא אם יש לכם טלפון נייד?כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק אזיה שיר אתם הכי אוהבים? של סינרגיה.. אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? אני לא ממש אוהבת אותו נהנתם משאלון רוצים עוד? אני חייבת לעוף משמעם לכם עדיין?" לא איזה סוג של מחשב יש לכם? במאיפה באו ההורים שלך? אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? כן יש לך אחיות או אחים? אחות מה המספר המזל שלכם? אין זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן יש לי שגיאות כתיב נכון? לא ממש... משמעם לכם עדיין? חחח לא

......

איך קוראים לך? רותם מאיפה אתה? חדרה בן כמה אתה? 15 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? כן מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לנקות ולשים כלים במדיח יש לך איסייקיו? כן יש לך מסניגר? כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? ביפ ו3 אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? לא בנתיים השאלון מעניין? נחמד
אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא.... אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? אם לא,תגיד לנו למה? חרא אתר אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? אביתר בנאי ועעוד כל מיני מה הכינוי שלך בתפוז? פשוט מ א ו ש ר ת אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? כן אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? עברית... מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? אננס מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? בשר מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב אם השאלון בסדר בנתייים? כן, אחלה משמעם לך? כן מה המצב הרקע שלך במחשב? איזה שקיעה או משהו כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? שעתיים כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? שעתיים אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לא איזה ספורט אתם עושים? קראטה אם אתם שמנים או רזים? באמצע ;] מה החלום שלכם? באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? 2-4 איזה חג אתם הכי אוהבים<? שבועות איזה חג אתם הכי שונאים? חנוכה אם השאלון השתפר? כן אם עדיין משמעם לך? כן אם יש לכם דיסקים למחשב? כן אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? לא אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? אזיה שיר אתם הכי אוהבים? אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? לא אוהבת נהנתם משאלון רוצים עוד? לא משמעם לכם עדיין?" כן איזה סוג של מחשב יש לכם? נחמד כזה במאיפה באו ההורים שלך? צברים אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? כן יש לך אחיות או אחים? 2 אחיות מה המספר המזל שלכם? אין לי זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן יש לי שגיאות כתיב נכון? לא משמעם לכם עדיין? כן

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ..

איך קוראים לך? שרית. מאיפה אתה? נתניה. בן כמה אתה? 13.4. אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא שונאת, אבל גם לא ממש אוהבת. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? להקיא. יש לך איסייקיו? כן. יש לך מסניגר? כן. יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? לא. איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? כל מיני תוכניות בערוצים שונים. אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן. אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? כן, אבל אני אוהבת אותה בכל מקרה D: בנתיים השאלון מעניין? כן. אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא, התקופה הזאת עברה לי >< אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא. אם לא,תגיד לנו למה? כי.. לא D: אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן. אם כן ,תגיד לנו מה הם? אופנה אלטרנטיבית, השיר שלנו, MCR. מה הכינוי שלך בתפוז? מיס מנטה. אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? כן אבל אני כבר לא משתמשת בו. אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אנגלית. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? מקדונלס. מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? בורשט, אני לא אוכל את זה. מה אתם מעדיפים בשר או חלב? בשר. אם השאלון בסדר בנתייים? בטח
. משמעם לך? כן. מה המצב הרקע שלך במחשב? ילדה עם מטרייה D: כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? הרבה. כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? הרבה ^^ אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לא, אבל כשיש לי דברים אחרים לעשות אז כן. איזה ספורט אתם עושים? קיקבוקסינג, רוקדת. אם אתם שמנים או רזים? לא ולא. מה החלום שלכם? למצוא אהבה. הדדית, ואמיתית. באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? מתי שאני מתעייפת וכבר ממש משעמם לי. איזה חג אתם הכי אוהבים<? פורים. איזה חג אתם הכי שונאים? אין חג שאני שונאת. אם השאלון השתפר? חחח כן. :] אם עדיין משמעם לך? האמת שכן D: אם יש לכם דיסקים למחשב? לא. אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? אם יש לכם טלפון נייד? כן. איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק. אזיה שיר אתם הכי אוהבים? הרבה. אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן. אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? לא אוהבת את הזמר הזה. נהנתם משאלון רוצים עוד? כן. משמעם לכם עדיין?" כן P: איזה סוג של מחשב יש לכם? איזה סוג? המ D: במאיפה באו ההורים שלך? אוקראינה,פולין. אתה יהודי? כן. ההורים שלך יהודים? כן. יש לך אחיות או אחים? כן. מה המספר המזל שלכם? 8. זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן. יש לי שגיאות כתיב נכון? לא. משמעם לכם עדיין? פחות, חח. D:

למעלה