הורקרוקשנס
New member
-_- לילה
איך קוראים לך?הדס מאיפה אתה? י-ם בן כמה אתה?15.5 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא בדיוק. באה בשביל האנשים. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?לחכות לאוטובוס בגשם. יש לך איסייקיו?נופ יש לך מסניגר?בעולם שלי ^^ יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? לא רואהS: אתה מכיר את התכונית בובספוג?כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?אפעם לא צפיתי בה OO בנתיים השאלון מעניין? יאפ אם אתם רשומים לאתר טיפו?כן. פתחתי ניק לפני שלוש שנים
אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? אם לא,תגיד לנו למה?כי.. יש שם בכלל משחקים?
אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כמעט ולא. לפעמייים ב160, ובספרים וספרות. אם כן ,תגיד לנו מה הם? מה הכינוי שלך בתפוז?מזתו? ס: אם יש לכם יותר ממשתמש אחד?כן. יש 3. לא פעילים בעליל. אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית?השניים האחרים באנגליש מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול?האמ. בשר. מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול?כיח אממ. בשר עשוי מדי. מה אתם מעדיפים בשר או חלב?בשר אם השאלון בסדר בנתייים?חחחחחחחחחח ברור XD משמעם לך?קצת, כן. מה המצב הרקע שלך במחשב? בדסקטופ? סתם כזה של ווינדוס. אני מהניק של אמא שלי במחשב. כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? תלוי אם יש לי מה לעשות באותו יום. כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?0 אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? כן XD איזה ספורט אתם עושים? ג'וג'ינג לפעמים, או תרגילי כוח וכאלו. אם אתם שמנים או רזים?רזה מה החלום שלכם?רשיון על אופנוע באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? 2-3 איזה חג אתם הכי אוהבים<? האמ. קשה.כולם! איזה חג אתם הכי שונאים?אין כזה. אם השאלון השתפר? XD הוא אחלה! אם עדיין משמעם לך?לא, אני עונה על שאלון ^^ אם יש לכם דיסקים למחשב?נופ אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? אם יש לכם טלפון נייד? ודאי איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? הכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל. חוץ מרגאיי. אפילו היפ-הופ, או ראפ. רק לא רגאיי. אזיה שיר אתם הכי אוהבים? המון O: אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן :-{ אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? מכירה רק את "אור". נהנתם משאלון רוצים עוד? כן! [אוהבים נקניקיות? לאאאאאא!] משמעם לכם עדיין? קצת איזה סוג של מחשב יש לכם? האמ. אין לי מושג O: במאיפה באו ההורים שלך? ישראל אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים?כן יש לך אחיות או אחים? 3 מה המספר המזל שלכם? 7 זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן! יש לי שגיאות כתיב נכון? דווקא לא משמעם לכם עדיין?לא ^^
איך קוראים לך?הדס מאיפה אתה? י-ם בן כמה אתה?15.5 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא בדיוק. באה בשביל האנשים. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?לחכות לאוטובוס בגשם. יש לך איסייקיו?נופ יש לך מסניגר?בעולם שלי ^^ יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? לא רואהS: אתה מכיר את התכונית בובספוג?כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?אפעם לא צפיתי בה OO בנתיים השאלון מעניין? יאפ אם אתם רשומים לאתר טיפו?כן. פתחתי ניק לפני שלוש שנים