שאלון שחברתי עכשיו

-_- לילה

איך קוראים לך?הדס מאיפה אתה? י-ם בן כמה אתה?15.5 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא בדיוק. באה בשביל האנשים. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?לחכות לאוטובוס בגשם. יש לך איסייקיו?נופ יש לך מסניגר?בעולם שלי ^^ יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? לא רואהS: אתה מכיר את התכונית בובספוג?כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית?אפעם לא צפיתי בה OO בנתיים השאלון מעניין? יאפ אם אתם רשומים לאתר טיפו?כן. פתחתי ניק לפני שלוש שנים
אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? אם לא,תגיד לנו למה?כי.. יש שם בכלל משחקים?
אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כמעט ולא. לפעמייים ב160, ובספרים וספרות. אם כן ,תגיד לנו מה הם? מה הכינוי שלך בתפוז?מזתו? ס: אם יש לכם יותר ממשתמש אחד?כן. יש 3. לא פעילים בעליל. אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית?השניים האחרים באנגליש מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול?האמ. בשר. מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול?כיח אממ. בשר עשוי מדי. מה אתם מעדיפים בשר או חלב?בשר אם השאלון בסדר בנתייים?חחחחחחחחחח ברור XD משמעם לך?קצת, כן. מה המצב הרקע שלך במחשב? בדסקטופ? סתם כזה של ווינדוס. אני מהניק של אמא שלי במחשב. כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? תלוי אם יש לי מה לעשות באותו יום. כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום?0 אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? כן XD איזה ספורט אתם עושים? ג'וג'ינג לפעמים, או תרגילי כוח וכאלו. אם אתם שמנים או רזים?רזה מה החלום שלכם?רשיון על אופנוע באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? 2-3 איזה חג אתם הכי אוהבים<? האמ. קשה.כולם! איזה חג אתם הכי שונאים?אין כזה. אם השאלון השתפר? XD הוא אחלה! אם עדיין משמעם לך?לא, אני עונה על שאלון ^^ אם יש לכם דיסקים למחשב?נופ אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? אם יש לכם טלפון נייד? ודאי איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? הכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל. חוץ מרגאיי. אפילו היפ-הופ, או ראפ. רק לא רגאיי. אזיה שיר אתם הכי אוהבים? המון O: אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? כן :-{ אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? מכירה רק את "אור". נהנתם משאלון רוצים עוד? כן! [אוהבים נקניקיות? לאאאאאא!] משמעם לכם עדיין? קצת איזה סוג של מחשב יש לכם? האמ. אין לי מושג O: במאיפה באו ההורים שלך? ישראל אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים?כן יש לך אחיות או אחים? 3 מה המספר המזל שלכם? 7 זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן! יש לי שגיאות כתיב נכון? דווקא לא משמעם לכם עדיין?לא ^^

../images/Emo162.gif

איך קוראים לך? תמר. מאיפה אתה? ירושלים. בן כמה אתה? 13 וחצי. אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? ממש לא. מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? ללכת לבית ספר, מטלות בית ועוד. יש לך איסייקיו? לא מתחברת אליו. יש לך מסניגר? כן.
יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? תוכנה? לא. איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזיה? אין ממש ערוץ אהוב. אתה מכיר את התוכנית בובספוג? כן. אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? אוף כמה שגיאות יש לך
וכן. בנתיים השאלון מעניין? לא ממש. אם אתם רשומים לאתר טיפו? לא. אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? - אם לא,תגיד לנו למה? ככה. אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן. (ואוף למה אתה לא רושם האם?:/) אם כן ,תגיד לנו מה הם? א"א, אביב גפן, ויש עוד כמה שלעתים נדירות. מה הכינוי שלך בתפוז? צבעו את השמש בדם. איכס:( אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? לא. אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? בעברית|: מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? שניצל תירס טבעול, צ'יפס, ג'אנק, סלט יווני! מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? אני לא אוכלת משהו שאני שונאת, אבל חצילים ואבוקדו. ואני צמחונית אז-בשר. מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב-צמחונית. אם השאלון בסדר בנתייים? סביר... רק השגיאות הדפסה או אולי זה לא של הדפסה מעצבנות. משמעם לך? משעמם לי כן קצת. מה המצב הרקע שלך במחשב? של הדסקטופ? סתם משהו לא ברור. כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? המון. כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? כנ"ל. אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לא. איזה ספורט אתם עושים? - אם אתם שמנים או רזים? שמנה
מה החלום שלכם? לא יודעת. באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? זה משתנה. איזה חג אתם הכי אוהבים<? פסח!! איזה חג אתם הכי שונאים? לא יודעת. אם השאלון השתפר? לא. אם עדיין משמעם לך? כן. אם יש לכם דיסקים למחשב? לא. אם כן,תגיד לנו איזה? - אם אחד מהם קשור לספורט? -- אם יש לכם טלפון נייד? כן. איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק ישראלי. אזיה שיר אתם הכי אוהבים? - אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? לא ממש. אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? איכס. נהנתם משאלון רוצים עוד? לא. משמעם לכם עדיין?" כן. ועדיין זה מ/עמם. ולא משמעם איזה סוג של מחשב יש לכם? רגיל? במאיפה באו ההורים שלך? ישראל. אתה יהודי? כן. ההורים שלך יהודים? יאפ. יש לך אחיות או אחים? כן. מה המספר המזל שלכם? אין. זה כל השאלון נהנתם ממנו? לא. יש לי שגיאות כתיב נכון? כן וזה שיגע אותי.
משמעם לכם עדיין? כן.

anna the best

New member
עונההההההה

איך קוראים לך? אנה מאיפה אתה? פתח תקווה בן כמה אתה? 15 וחצי אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? כן ברור מה אני אגיד לך מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לשטוף כלים יש לך איסייקיו? יהיה, נמחק. ש לך מסניגר? ילא ש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איממיל נחשב? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? ויוה אתה מכיר את התכונית בובספוג? לא, אבל אני יודעת איך הוא נראה =) גם זה משהו. אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? באולי נתיים השאלון מעניין? כבר עניתי על שאלונים גרועים יותר. אבל זה דווקא בסדר. אם אתם רשומים לאתר טיפו? מממש ממש לא. אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא אם לא,תגיד לנו למה? כי אני לא רשומה באתר!!!!!!!!!!!!!! אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן: בנות, נספרדית ופורומים בנענע. אם כן ,תגיד לנו מה הם? כבר אמרתי. מה הכינוי שלך בתפוז? אנה דה בסט כאילו...... אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? מסתומרת? אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אנגלית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? אתה עוד שואל...? שוקולד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? מסאטיק לעוס מה אתם מעדיפים בשר או חלב? בשר אם השאלון בסדר בנתייים? כן9 כן עדיין. או שלא. משמעם לך? לא סתם אני עונה לך על שאלות מפגרות!! מה המצב הרקע שלך במחשב? עלוב ביותר. כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? הרבה. מאוד. כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? פחות. אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לא... איזה ספורט אתם עושים? כפיפות מרפק כל יום, אחרי פסח יש לי על זה מבחן........ אם אתם שמנים או רזים? רזה מה החלום שלכם? בצניחה חופשית ו\או לקפוץ בנג'י איזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? כרגיל... מוקדם. איזה חג אתם הכי אוהבים<? אראש השנה האזרחי יזה חג אתם הכי שונאים? צום גדליה... למה? כי אין לו חופש.!!!!!!!! אם השאלון השתפר? לא. הוא רק ניהיה גרוע יותר ויותר עם כל שאלה חדשה. אם עדיין משמעם לך? לא נראה לי אם יש לכם דיסקים למחשב? לא אם כן,תגיד לנו איזה? ------- אם אחד מהם קשור לספורט? ????????. אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? מוסיקהע בספרדית אזיה שיר אתם הכי אוהבים? שיר נחמד. אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? לא אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? ------- נהנתם משאלון רוצים עוד? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא משמעם לכם עדיין?" לאאאאאאאאאאאאאאאא איזה סוג של מחשב יש לכם? איןם לי מושג!!!!!!!!!!! במאיפה באו ההורים שלך? רוסיה אתה יהודי? החצי יהודיה חצי נוןצריה הורים שלך יהודים? יאבא שלי ומשפחתו נוצרים- אמא שלי=- יהודים. ש לך אחיות או אחים? מאח קטן ה המספר המזל שלכם? ז4 ה כל השאלון נהנתם ממנו? לאאאאא יש לי שגיאות כתיב נכון? דווקא לא משמעם לכם עדיין? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

sukrazit

New member
עונההה

איך קוראים לך? סיון מאיפה אתה? מודיעין בן כמה אתה? 15 אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? לשטוף כלים יש לך איסייקיו? כן יש לך מסניגר? כן יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? יס סטארס אתה מכיר את התכונית בובספוג? כן אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? אממ כן בנתיים השאלון מעניין? כן אם אתם רשומים לאתר טיפו? כן אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לפעמים אם לא,תגיד לנו למה? אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? כן אם כן ,תגיד לנו מה הם? אבריל לאבין מה הכינוי שלך בתפוז? sukrazit אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? לא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אנגלית מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? פיצהה מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? סושי מה אתם מעדיפים בשר או חלב? חלב אם השאלון בסדר בנתייים? כן משמעם לך? כןן מה המצב הרקע שלך במחשב? כחול כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? 3 שעות בערך.. כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? 3 שעות בערך.. אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? כן איזה ספורט אתם עושים? לא עושה אם אתם שמנים או רזים? שמנה מה החלום שלכם? להציל חיות.. באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? מתי שבא איזה חג אתם הכי אוהבים? פורים איזה חג אתם הכי שונאים? אממ..לא יודעת.. אם השאלון השתפר? כן אם עדיין משמעם לך? כן אם יש לכם דיסקים למחשב? לא אם כן,תגיד לנו איזה? אם אחד מהם קשור לספורט? אם יש לכם טלפון נייד? כן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק קל אזיה שיר אתם הכי אוהבים? כל השירים של אבריל וכמה של הביטלס אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? נראלי אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? אף שיר נהנתם משאלון רוצים עוד? כן משמעם לכם עדיין?" כן איזה סוג של מחשב יש לכם? רגיל? במאיפה באו ההורים שלך? נולדו בארץ.. אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? כן יש לך אחיות או אחים? אח ואחות מה המספר המזל שלכם? לא יודעת זה כל השאלון נהנתם ממנו? כן יש לי שגיאות כתיב נכון? אהמ..יכול להיות.. משמעם לכם עדיין? כבר לא :)

t0mi

New member
עונה

איך קוראים לך? תמר מאיפה אתה? כפר סבא בן כמה אתה? 16 וחצי אם אתה אוהב ללמוד בבית ספר? לא מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות? ללמוד יש לך איסייקיו? לא יש לך מסניגר? יאפ יש לך תכונה אחרת אם כן ספר עליה? לא איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזויה? ביפ, הוט פאן אתה מכיר את התכונית בובספוג? ברור אם אתה חושב שהיא תוכנית ילדודית? חס וחלילה מה פתאום. בנתיים השאלון מעניין? את האמת או את מה שאתה רוצה לשמוע? חחחח סתם אם אתם רשומים לאתר טיפו? כן אם כן ,אתם משחקים במשחקים של טיפו? לא אם לא,תגיד לנו למה? ככה אם אתה גולש בעוד פורמים חוץ מסקרים ושאלונים? גם בזה אני לא גולשת. רק כשממש משעמם לי אם כן ,תגיד לנו מה הם? -_- מה הכינוי שלך בתפוז? אתם לא רואים לבד? אם יש לכם יותר ממשתמש אחד? וואי יש לי מלא אם הכינוי שלכם באנגלית או בעברית? אתם עיוורים או משו? מה הדבר שאתם הכי אוהבים לאכול? שוקולד מה הדבר שאתם הכי שונאים לאכול? לא יודעת :S מה אתם מעדיפים בשר או חלב? אני צימחונית אם השאלון בסדר בנתייים? וואי אתה ממש פרנואיד משמעם לך? אז למה אני פה? כי ממש מעניין לי? מה המצב הרקע שלך במחשב? תמונה יפהפייה של שני ילדים קטנים באפור לבן ורק השמלה של הילדה וורודה כמה זמן אתה נמצא במחשב ביום? תלוי מתי. זה יכול לנוה בין שעה לחמש שעות כמה זמן אתה רואה טלויזויה ביום? לא הרבה אם אתה רואה הרבה טלזויה הורים שלך אורים לך תפסיק לראות טלזויה או לשחק במחשב? לא ממש איזה ספורט אתם עושים? הולכים לקניון אם אתם שמנים או רזים? רזה מה החלום שלכם? שהחברה הכי טובה שלי תחזור לדבר איתי באיזה שעה אתם הולכים לישון בפסח? תלוי אם אני יוצאת או לא איזה חג אתם הכי אוהבים<? חנוכה איזה חג אתם הכי שונאים? ט"ו בשבט אם השאלון השתפר? אולי תלך לפסיכולוג? אם עדיין משמעם לך? לא, עכשיו כבר ממש מעניין לי אם יש לכם דיסקים למחשב? לא אם כן,תגיד לנו איזה? -_- אם אחד מהם קשור לספורט? -_- אם יש לכם טלפון נייד? פ=ל=א=פ=ו=ן וכן איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים לשמוע? רוק אזיה שיר אתם הכי אוהבים? i don't wanna close my eyes אם אתם מכירים את הזמר אלון דה לוקו? לא.. אם כן,אזיה שיר אתם הכי אוהבים את אצל הזמר הזה? -_- נהנתם משאלון רוצים עוד? לא, תעזוב אותנו בשקט ותלך לטפל בפחדים שלך משמעם לכם עדיין?" עכשיו? מהמעבר של החמש שאלות? איזה סוג של מחשב יש לכם? מאיפה לי? במאיפה באו ההורים שלך? ישראל, מאיפה שלך? אתה יהודי? כן ההורים שלך יהודים? לא הם מוסלמים, ואני התגיירתי. נובמת יש לך אחיות או אחים? אחות אחת מה המספר המזל שלכם? 2 זה כל השאלון נהנתם ממנו? מהשאלון הזה? "איך השאלון עד עכשיו?" "השאלון בסדר?" "אתם נהנים ממנו?" "משעמם לכם?" יש לי שגיאות כתיב נכון? לא משמעם לכם עדיין? אני לא אענה על זה -_-

למעלה