שאלון שווה...

opalia

New member
אני אני

שם:אופל מין:נקבה גיל:14 וחודש מיקום:מושב בצפון סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייטית טובים בלימודים:אממ...יאפ אוהבים לאכול:בטח שמנים\רזים:באמצע מה אתם לובשים עכשיו:גינ'ס עד הברך, סטרפלז מה התחביב שלכם:רק אחד?!?! טובב נוו.. סוסים =] (רכיבה) מילה אהובה בת 4 אותיות:פשוש אוהבים שאלונים:נראה ליי יש לכם חיה בבית:2 כלבים ניסיתם פעם דיאטה:לא! :) האם הייתם מאוהבים פעם:לא ... אבל היו לי חברים מאמינים באהבה ממבט ראשון:תלוי אם יצא לי אתם חושבים שאתם נריאים טוב:יאפי האם פעם התחילו איתכם:יאפ האם הייתם בטלויזיה:יאפ פגשתם סלבריטאי:יאפ האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת.. מאמינים באלוהים:יאפ מאמינים בקסם:נראה לי שכן מאמינים במזל:כהה מאמינים בגן עדן וגיהנום:כה מאמינים בסנטה קלאוס:נופ ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:כה מי החבר הכי קרוב שלכם:חברה מעפולה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:חברה מעפולה יש לכם סודות:כה מי החבר הכי חתיך שלכם:יעזור שמות?? החבר הכי חכם:אין כזה
הכי יוזם:גםם האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כה התנשקתם צרפתית:לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:לפעמים קצת קרציה תכונה טובה:אחת? אני אוהבת לעזור איבר אהוב בגוף:עיניים איבר שנוא:אוזניים יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי למי...לדעתי מעניינת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:אממ... " חייה של אופל " ים או בריכה: ים לישון או להתעורר:לישון ולהתעורר
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:מזה?! עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי אני משועממת...חחח..סתם התחשק ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:ילך מהמחשב

וואט-אברררררררר../images/Emo163.gif

שם:אופיר מין:נקבוש חח גיל:14 מיקום:ק.ה סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט טובים בלימודים:לא בדיוק.. אוהבים לאכול:תלוי מה שמנים\רזים:שמנה מה אתם לובשים עכשיו:פיג'מה מה התחביב שלכם:יש הרבה...פוטושופ,לצייר... מילה אהובה בת 4 אותיות:לא יודעת=\ אוהבים שאלונים:אממ אולי..חח יש לכם חיה בבית:4.3 חתולים וכלבה ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן..ח ככה התאהבתי אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לא בע האם פעם התחילו איתכם:לא יודעת....[אם צעקו לי בקניון זה נחשב?] האם הייתם בטלויזיה:כייןןן בששטוס^.^ פגשתם סלבריטאי:כן הייתי באולפני הרצליה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לא יודעת...תשאלו אותם..לא נראה לי מאמינים באלוהים:לפעמים מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:לא.אני מאמינה בפוקסים חח מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:חחחחחח לא ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:לא יודעת אבל אני ישמח לחבר הומו^.^ מי החבר הכי קרוב שלכם:אאאאאא.....ג'י אני לא יודעת מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:אביעד?..[כן זאת בת] יש לכם סודות:בטח מי החבר הכי חתיך שלכם:אממ....הממ...לא מצליחה לחשוב על מישהו החבר הכי חכם: הכי יוזם:ליאור נראה לי האם אתם מעשנים:לאא בעעע על סמים:לאאא בתולים:עדיין לא התנשקתם צרפתית:לא...=\ התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:בלגניסטית תכונה טובה:? איבר אהוב בגוף:הו?
איבר שנוא:הוהו??
יש פירסינג:לא...אבל אני רוצה כזה לרוחב של האוזן...ד"א מישו יודע איך קוראים לו? קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:משעממים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:"החיים המשעממים של אופיר המשעממת" חח ים או בריכה:בריכה לישון או להתעורר:לישון בע להתעורר אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:מה זה ומה זה? עונה מועדפת בשנה:חורף[אבל בלי גשם] טיול בארץ או בחו"ל:בחו"ל...לא בעצם בארץ טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:מה זה אשלון?חח ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אלך לקחת גלידה

einatit4

New member
אופקה../images/Emo199.gif

בתול זה מישהו שעדיין לא קיים יחסי מין. את רוצה לספר לי משהו?

גם אני רוצה..=]

שם:נטלי מין:נקבה גיל:15 מיקום:מרכז סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: אפשר לומר אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים:שמנים מה אתם לובשים עכשיו:שורט אדום וחולצה לבנה מה התחביב שלכם: לישון לשיר לרקוד ועוד ועוד מילה אהובה בת 4 אותיות: אחלה אוהבים שאלונים: תלוי במצב רוח יש לכם חיה בבית: לא=[ ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:כןכןכןכ מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:די האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לפי מה שאומרים כן.. מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא ש לך חבר:יאפ יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: קריס מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:קריס יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: חבר שילי D: החבר הכי חכם: אור הכי יוזם: הדס האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:כן חחחח... זה היה ממש מצחיק תכונה רעה שלכם: אימפולסיביות תכונה טובה: אופטימיות איבר אהוב בגוף: ריסים ושפתיים איבר שנוא: כפות רגליים יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: לא יודעת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: חייה של נערה חמודה בשם נטלי =]] ים או בריכה:ים לישון או להתעורר:לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:אקטיבים עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: יראה טלויזיה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif

שם:
מיכלי מין:
נקבה גיל:
14.10 מיקום:
קיבוץ געתון סטרייט\גיי\דו מיני:
תלוי בסיטואציה. טובים בלימודים:
לא. אוהבים לאכול:
לצערי. שמנים\רזים:
שמנים. מה אתם לובשים עכשיו:
חולצה שקיבלתי מאתר פאני, ומכנסון קצרצר שאני בחיים לא אצא איתו מהבית
מה התחביב שלכם:
לזיין לאנשים ת'שכל. מילה אהובה בת 4 אותיות:
שומן. אוהבים שאלונים:
כן, נחמד כזה. יש לכם חיה בבית:
לא. אה, יש קוף קוראים לו עידו
ניסיתם פעם דיאטה:
כן. האם הייתם מאוהבים פעם:
לאדעת. מאמינים באהבה ממבט ראשון:
כן. אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
לא. האם פעם התחילו איתכם:
כן. >< האם הייתם בטלויזיה:
לא. פגשתם סלבריטאי:
כן. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
לאדעת. מאמינים באלוהים:
לא. מאמינים בקסם:
כן. מאמינים במזל:
לפעמים. מאמינים בגן עדן וגיהנום:
לא החלטתי עדיין. מאמינים בסנטה קלאוס:
דההה!!!1111 ש לך חבר:
לא
יש לך חברים הומאים לסביות:
לא שאני יודעת. אה, ישלי ידיד הומו. מי החבר הכי קרוב שלכם:
אנאערף. מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
יש מלא. יש לכם סודות:
יש אנשים בלי סודות? מי החבר הכי חתיך שלכם:
גיאצ'
החבר הכי חכם:
פיש/: הכי יוזם:
אוהו. דני האם אתם מעשנים:
כן. על סמים:
לא. בתולים:
כן. התנשקתם צרפתית:
כן. התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
כן. תכונה רעה שלכם:
המון. תכונה טובה:
- איבר אהוב בגוף:
שיער. איבר שנוא:
תחת. יש פירסינג:
נזם. קעקוע:
- חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
מפגרת../: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
-מיכלי- ? ים או בריכה:
ים לישון או להתעורר:
לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
אקטיבים עונה מועדפת בשנה:
עונה. טיול בארץ או בחו"ל:
בארץ. טלפון או פלאפון:
פאלפון. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:
אינלי מושג. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
2 עבודות באנגלית.

animal bar

New member
שוכחים את מי שלא נוסע במחלקת עסקים../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ' מין: יש למה לצפות
מיקום: תקוע ביותר [שוהם P: ] סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: לא שמנים\רזים: רזה מה אתם לובשים עכשיו: חולצה של נירוונה, ג'ינס ואולסטאר [איכ פריקית!!!@#$&!!$%^
] מה התחביב שלכם: מוזיקה
מילה אהובה בת 4 אותיות: ROCK אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: כן ניסיתם פעם דיאטה: לא האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא, רק אחד מאמינים באלוהים: LOL
לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא ש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: קרין[?] מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: קרין יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: אין לי ידיד בן, אלא אם כן אני מחשיבה את הבאסיסטים
החבר הכי חכם: כנ''ל הכי יוזם: מאי, אבל לא טוב \: האם אתם מעשנים: חס וחלילה על סמים: תמיד בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא תכונה רעה שלכם: קנאית תכונה טובה: מצחיקה איבר אהוב בגוף: עיניים ושפתיים איבר שנוא: אמה ופטמה יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים, אבל אמרו לי אחרת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "החיים על פי קרן" כמו כל סרט דוקומנטרי בסגנון כזה P: ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבים עונה מועדפת בשנה: קיץ טיול בארץ או בחו"ל: בחו''ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אני משועממת אני מניחה P: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אסתכל בתשובות של אחרים

קאיה3

New member
עונה

שם:קאיה מין:נקבה גיל:14 מיקום:רמת גן סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט טובים בלימודים:ממוצעים אוהבים לאכול:לא.. שמנים\רזים:רזים מה אתם לובשים עכשיו:גופיה ובוקסר מה התחביב שלכם:מחשב ולנגן בגיטרה מילה אהובה בת 4 אותיות:אהבה אוהבים שאלונים:חלק יש לכם חיה בבית:כלב:) ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:אני חושבת שאני ניראת בסדר..סביל.. האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:כן מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:כן:) ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:ידיד הומו מי החבר הכי קרוב שלכם:משי..(ילדה מהכיתה שלי..) מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:משי:) יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:ליאור פלד..(ילד מהשכבה שלי..) החבר הכי חכם:ליאור.. הכי יוזם:אני:) האם אתם מעשנים:לא! על סמים:לא! בתולים:כן.. התנשקתם צרפתית:לא.. התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:מתעצבנת די בקלות.. תכונה טובה:סולחת מהר! איבר אהוב בגוף:אף.. איבר שנוא:כפות רגליים..(לא סובלת!) יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:dougie lee poynter ים או בריכה:ים לישון או להתעורר:לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:אקטיבים עונה מועדפת בשנה:חורף.. טיול בארץ או בחו"ל:בחו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי..:) ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אלך לשתות

טל 182

New member
אני :)

שם: טל מין: נקבה גיל: 14 מיקום: רמת גן סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: מממממ... אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: משהו באמצע.. מה אתם לובשים עכשיו: מכנסיים קצרות וחולצה כזאת עם חתול שמאחורה רואים לו את התחת מה התחביב שלכם: מוסיקה - לשמוע ולנגן מילה אהובה בת 4 אותיות: חופש! אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: כלבה ושתי חתולות ניסיתם פעם דיאטה: כן האם הייתם מאוהבים פעם: לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא יודעת האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן..אה בערך... מאמינים בסנטה קלאוס: לא ש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: חן מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: חן יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: מאור החבר הכי חכם: חן הכי יוזם: שרון האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא תכונה רעה שלכם: לא יודעת תכונה טובה: לא יודעת איבר אהוב בגוף: אין איבר שנוא: אין..אהה לא בעצם האזורים השומניים יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: רגילים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: וואוו שאלה קשה..אממ אני אלך על..טל? ים או בריכה: בריכה לישון או להתעורר: לישון :) אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: תלויי עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל טלפון או פלאפון: אה? ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: אני אעשה הכול כדי לא לעשות שיעורים ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: כנראה את השיעורים במתמטיקה שניסיתי לא לעשות כל היום

black rock star

New member
עונהה =]../images/Emo103.gif

שם:נוי מין:נקבה :] גיל:חודש הבא 14 מיקום:מתחיל ב-י', תמשיכו מפה סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייטית טובים בלימודים:בינונית אוהבים לאכול:כןן שמנים\רזים:באמצע [?] מה אתם לובשים עכשיו:חולצה לבנה ומכנס לבן יההה מה התחביב שלכם:לרקוד, לשמוע מוזיקה, להשתגע מילה אהובה בת 4 אותיות:במבה אוהבים שאלונים:כן יש לכם חיה בבית:דגים ^^ ונמלים O: ניסיתם פעם דיאטה:מנסה האם הייתם מאוהבים פעם:כן :( מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לא האם פעם התחילו איתכם:אני חושבת האם הייתם בטלויזיה:לא שזכור לי XD פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לא יודעת מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:לא..סתם איש זקן חסר פרנסה =] ש לך חבר:לא..
יש לך חברים הומאים לסביות:לא בינתיים מי החבר הכי קרוב שלכם:יש הרבה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:שני יש לכם סודות:ברור מי החבר הכי חתיך שלכם:בת?שני =] כפרעלייה רזונת שכמותה XD החבר הכי חכם:אביב O: חרשנית הכי יוזם:שיר האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:
[לא] התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:אממ תקראו תשובה למעלה ותנחשו. תכונה רעה שלכם:קיצונית תכונה טובה:עקשנית.לדעתי זה טוב XD כי אני לא מוותרת מהר על משהו עד שאני משיגה אותו איבר אהוב בגוף:שפתיים =] איבר שנוא:אף יש פירסינג:לא :( קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:משעממים אחושילינג XD אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:סרט באיכות גרוע ים או בריכה:בריכה לישון או להתעורר:לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:הא? עונה מועדפת בשנה:חורף טיול בארץ או בחו"ל:בארץ.אין כמו הבית :] טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:לישווווווווווון

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה.זה לא היה כבר?../images/Emo122.gif

שם:אופיר מין:נקבה^_^ גיל:14 מיקום:צור משה
סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט טובים בלימודים:טחח..ממש אוהבים לאכול:כה שמנים\רזים:נראה לי שאני רזה><" מה אתם לובשים עכשיו:חולצה שחורה וג'ינס
מה התחביב שלכם:לשיר,לנגן בגיטרה,לנסוע על סקייטבורד מילה אהובה בת 4 אותיות:בטטה! אוהבים שאלונים:ממש
יש לכם חיה בבית:לא ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:כן.עכשיו גם.
מאמינים באהבה ממבט ראשון:כה אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לא האם פעם התחילו איתכם:כה האם הייתם בטלויזיה:לא שאני יודעת><" פגשתם סלבריטאי:כן את המנחים של ערוץ הילדים כשהייתי בת 8 בערךD: XDXD גם כן סלבריטאים
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לא נראה לי><" מאמינים באלוהים:לא ממש|: מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:לא מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:לא ש לך חבר:לא.נפרדתי ממנו לפני יומיים
יש לך חברים הומאים לסביות:לא שאני יודעת><" מי החבר הכי קרוב שלכם:יש הרבה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:לא יודעת|: יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:יש לי ידידים חתיכים^_^ החבר הכי חכם:לא יודעת><" הכי יוזם:נו מה נסגר?XD האם אתם מעשנים:לא על סמים:ברור. לא. בתולים:כן התנשקתם צרפתית:כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:הכל תכונה טובה:לא נראה לי שיש משהו כזה איבר אהוב בגוף:כלום איבר שנוא:כל השאר יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:אני משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:לא היו קוראים לו אבל בהתחלה היה רשום:"זהירות-סכנה" ים או בריכה:ים לישון או להתעורר:לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:פסיבית.|: עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל:בחו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות..טוב^_^ למה אתם עושים את השאלון הזה:כי אין לי משהו יותר טוב לעשות ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:לא יודעת סיימתי^#@$

J Lafferty girl

New member
יש לך ידידים חתיכים;;

ד"א חרשתי לך על הבלוג. ז"א קראתי את כל הפוסטים וזה.XD את כזאת חמודהD:

furfur23

New member
../images/Emo108.gifהוו תודה לך^_^

אבל.אני די משעממת. יש לי אותך במסן?
מרוב אנשים אני כבר לא מוצאת את עצמי. בוא נגיד שחצי מהאנשים במסן שונאים אותי ואת החצי השני אני לא מכירה. אהה והפוסט שכתבתי היום אם כבר קראת אותו,חסר משמעות.אני מטומטמת.מאוד.

S p r i n g B

New member
קושקוש ../images/Emo3.gif

שם:אביב מין:נ' גיל:15 מיקום: בבית שלי :] סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייטית.... טובים בלימודים: נראה לי... אוהבים לאכול:יאפ שמנים\רזים:שמנים... :] מה אתם לובשים עכשיו:פיג'מה, פיג'מה מה מה פיג' פיג' פיג' מה מה... מה התחביב שלכם:לרקוד ולשמוע מוזיקה...... מילה אהובה בת 4 אותיות:שוגי :] אוהבים שאלונים:תלוי מה רמת השיעמום.... יש לכם חיה בבית:יש לי אחות קטנה.... זה כמעט אותו דבר... :] ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:לא מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא יודעת אתם חושבים שאתם נריאים טוב:אממממ לא האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:לא פגשתם סלבריטאי:לא נראה לי... האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:צריך לשאול מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:אמממ לא יודעת.... מאמינים במזל:לפעמים מאמינים בגן עדן וגיהנום:קצת מאמינים בסנטה קלאוס:לא! ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:כן מי החבר הכי קרוב שלכם:שנוז מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:אביב יש לכם סודות:לא נראה לי מי החבר הכי חתיך שלכם:נועם \ דניאל..... החבר הכי חכם:סדלר \ פריש הכי יוזם:אביב האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:אה? התנשקתם צרפתית:---- התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא! תכונה רעה שלכם:לא יודעת... תלוי את מי שואלים... תכונה טובה:כנ"ל איבר אהוב בגוף:עיניים איבר שנוא:יש הרבה... יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי באיזה זמן אתה בא אלי.... :] אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:? ים או בריכה:בריכה לישון או להתעורר:לישון :] אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:אקטיבים עונה מועדפת בשנה:אביב :] טיול בארץ או בחו"ל:ארץ טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:ילך לחפש משו לאכול....... המשך יום מגניב!

ריניXD

New member
עונה=]

שם:רינת\ריני
סטרייט\גיי\דו מיני:דו טובים בלימודים:לא אוהבים לאכול:אמממ כן שמנים\רזים:שמנים מה אתם לובשים עכשיו:אממממממממ כלום סתם מכנס שחור וחולצה לבנה.. מה התחביב שלכם: לישון מילה אהובה בת 4 אותיות: קופה אוהבים שאלונים:אממ כן זה נחמד יש לכם חיה בבית:כן קופה חחחחחחח ניסיתם פעם דיאטה:כן האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לא משו האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:אממ בערך.. פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:לא יודעת תשאלו אותם... מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:כן מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:כן יש לי חברה לסבית XD מי החבר הכי קרוב שלכם:אני חחחחח אמ יש אחת קופה יש אחת אמה ויש אחת זונה... מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:הקופה והאמה יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם: איציק( חחחחחחחחחחחחחחחח שנייי) החבר הכי חכם:הקופה הכי יוזם:לידרי האם אתם מעשנים:לא.. על סמים:ברור בתולים:לאאאאא כבר ניסיתי הכול חחחחחחחח (זה בצחוק תירגעו) התנשקתם צרפתית:לא.. התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:כן תכונה רעה שלכם:קנאית בקטנה תכונה טובה:אמה במובן הטוב של המילה חחחחחח איבר אהוב בגוף:עיניים איבר שנוא:בטן\תחת יש פירסינג:לא קעקוע:לא.. חושבים שאתם מעניינים או משעממים:אמממ שניהם ביחד אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: האמה והחברים חחחחחח ים או בריכה:שניהם לישון או להתעורר:לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן=] אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:קרטיב חחחחחחחחחחחחחחח עונה מועדפת בשנה:אביב\סתיו טיול בארץ או בחו"ל:בחו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי אני משועממתתתתתתתת ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:נלך לישון חחח=]

רונושהה

New member
אחלה =]]

שם:רוני מין:נקבב גיל:13 עוד שבוע מיקום:חיפה - קריית חיים סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים:בערךך אוהבים לאכול:מאודד
שמנים\רזים: באמצע מה אתם לובשים עכשיו:חולצה של סנופי ומכנס תכלת מה התחביב שלכם: לאכולל מילה אהובה בת 4 אותיות: ר-ו-נ-י אוהבים שאלונים:כןן יש לכם חיה בבית:לא ניסיתם פעם דיאטה:לא ממש האם הייתם מאוהבים פעם:הרבה מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:כןן האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה: בקלטת שהקליטו פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:כן מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:קצת מאמינים בסנטה קלאוס:לא ש לך חבר:לא כרגע יש לך חברים הומאים לסביות:לא מי החבר הכי קרוב שלכם: טלוש ועמית מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:טל יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם: לירון החבר הכי חכם: טל הכי יוזם: נוי האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:מתעצבנת בקלות תכונה טובה:מסודרת איבר אהוב בגוף:רגליםם איבר שנוא: מעיים יש פירסינג: הליקס קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: רונה המלכה ים או בריכה:בריכה לישון או להתעורר:לישוןן אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:מזה ומזה? עונה מועדפת בשנה:סתיו טיול בארץ או בחו"ל:בארץ טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמםלי אני מחכה לטלושש ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:הולכת להתקשר לטל ולהרוג אותה כי היא מאחרתתת

עונה:]

שם:ליאת מין:נקבה גיל:14 וקצת מיקום:מודיעין סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייטית טובים בלימודים:לא ממש אוהבים לאכול:כן שמנים\רזים:דיי רזה מה אתם לובשים עכשיו:חולצה ומכנס עד הברך. מה התחביב שלכם:לשיר מילה אהובה בת 4 אותיות:אהבה?! אוהבים שאלונים:רק אם משעמם יש לכם חיה בבית:לא ניסיתם פעם דיאטה:כן האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:אמ. נראה לי. האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:אמ. נראה לי. מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:לפעמים מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:לא ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות: כן, אבל הם מכחישים |: מי החבר הכי קרוב שלכם:עדן:] מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:עדן וטל.. יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:אממ. יש כמה ממש חתיכים. החבר הכי חכם: אור. הכי יוזם: עמית?! האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לא.|: התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:תמימה תכונה טובה:נחמדה וחברותית:] איבר אהוב בגוף:עיניים איבר שנוא:בטן יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי באיזה יום..חח אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:אין לי מושג, בטח משו מקורי כזה ים או בריכה:בריכה לישון או להתעורר:לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:אקטיבית עונה מועדפת בשנה:אביב טיול בארץ או בחו"ל:בחו"ל טלפון או פלאפון:פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:סתם. משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: משו.

כיאלו שמש'ו יקרא את זהה אבל נגידד

אני לא חדשהה אני פשוט לא מגיבה פהה הרבה אגב-רענן לורל ובריי תהנו בכפר המוזיקה עם נינטט שם:קוראל מין:נ' גיל:14+ מיקום:צפון סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט טובים בלימודים:לא אוהבים לאכול:כן שמנים\רזים:רזה מה אתם לובשים עכשיו:ג'ינס וחולצה מה התחביב שלכם:לישון מילה אהובה בת 4 אותיות:_ _ _ _ (השם של החברר) אוהבים שאלונים:כן יש לכם חיה בבית:כן ניסיתם פעם דיאטה:כן האם הייתם מאוהבים פעם:עכשיו מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:אממ אפשר להגיד האם פעם התחילו איתכם:כן =] האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:כן =] מאמינים באלוהים:בערך מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:בערך מאמינים בסנטה קלאוס:לא ש לך חבר:כן יש לך חברים הומאים לסביות:כן מי החבר הכי קרוב שלכם:היפהה שלי מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:היפה שלי יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר שליי החבר הכי חכם:אין כזה חיחי הכי יוזם: האם אתם מעשנים:לר על סמים:לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:מדברת הרבהה :) (לפעמיםם*) תכונה טובה:שומרת סודות איבר אהוב בגוף:עיניים ושיער איבר שנוא:רגליים יש פירסינג:כן קעקוע:בעד אבל אין חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי מאיזה בחינה ים או בריכה:ים לישון או להתעורר:לישון עונה מועדפת בשנה:חורף טיול בארץ או בחו"ל:חול טלפון או פלאפון:פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:נגיב קצת לאנשים ונעוףף

עווווווונה [: . . . ,

שם: טל
סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית
טובים בלימודים: מממ כן
אוהבים לאכול: מאוד , אבל זה משהו שאני לא עושה בזמן האחרון =/
שמנים\רזים: שמנננננה xD
מה אתם לובשים עכשיו: מכנס חום וחולצה לבנה [נווו פיג'מה] D=
מה התחביב שלכם: לישון נחשב ? חעחע . אממ ולשיר באמבטיה .
מילה אהובה בת 4 אותיות: ש-ו-ש-ה !!!!!
אוהבים שאלונים: מממ כן סומטיימס ^^ .
יש לכם חיה בבית: לא
ניסיתם פעם דיאטה: אני עכשיו בדיאטה , תאמת די הולך לי ><'
האם הייתם מאוהבים פעם: כן
מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן
אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
האם פעם התחילו איתכם:
האם הייתים בטלוויזיה:
פגשתם סלבריטי:
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: ממ כן
מאמינים באלוהים: ב ט ח
מאמינים בקסם: לא . אין דבר כזה =/
מאמינים במזל: כן - לפעמים , כשהוע פועל לטובתי xD
מאמינים בגן עדן וגיהנום: קצת
מאמינים בסנטה קלאוס: מממממממש לא !
יש לך חבר: לא
יש לך חברים הומאים לסביות: לא
מי החבר הכי קרוב שלכם: שושה רונה תבל וטלי
מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: רונה ושושה
יש לכם סודות: כן
מי החבר הכי חתיך שלכם: אלי
החבר הכי חכם: טלי
הכי יוזם: נויה
האם אתם מעשנים: לא
על סמים: חחח לא
בתולים: כן
התנשקתם צרפתית: לא
התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא
תכונה רעה שלכם: ביישנית לפעמים ועצבנית [:
תכונה טובה: נדיבה - מקשיבה - ממממאוד אכפתית
איבר אהוב בגוף: רגליים
איבר שנוא: בטן
יש פירסינג: לא - עוד מעט באף
קעקוע: איכס - שונאת =/ , לא
חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: פעילה בעיר הגדולה D=
ים או בריכה: בריכה
לישון או להתעורר: לייייייייייישון
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבים
עונה מועדפת בשנה: קיץ
טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל
טלפון או פלאפון: פלאפון
ולסיום שתי שאלות..
למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעעעעעמם לי [וחפרתם על השאלה הזאת בשאלונים]
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: הולכת להתארגן ולרווונה .
שאלון נחמד ! :] בה בי . . . , 3>

למעלה