אני אני
שם:אופל מין:נקבה גיל:14 וחודש מיקום:מושב בצפון סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייטית טובים בלימודים:אממ...יאפ אוהבים לאכול:בטח שמנים\רזים:באמצע מה אתם לובשים עכשיו:גינ'ס עד הברך, סטרפלז מה התחביב שלכם:רק אחד?!?! טובב נוו.. סוסים =] (רכיבה) מילה אהובה בת 4 אותיות:פשוש אוהבים שאלונים:נראה ליי יש לכם חיה בבית:2 כלבים ניסיתם פעם דיאטה:לא!
האם הייתם מאוהבים פעם:לא ... אבל היו לי חברים מאמינים באהבה ממבט ראשון:תלוי אם יצא לי אתם חושבים שאתם נריאים טוב:יאפי האם פעם התחילו איתכם:יאפ האם הייתם בטלויזיה:יאפ פגשתם סלבריטאי:יאפ האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת.. מאמינים באלוהים:יאפ מאמינים בקסם:נראה לי שכן מאמינים במזל:כהה מאמינים בגן עדן וגיהנום:כה מאמינים בסנטה קלאוס:נופ ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:כה מי החבר הכי קרוב שלכם:חברה מעפולה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:חברה מעפולה יש לכם סודות:כה מי החבר הכי חתיך שלכם:יעזור שמות?? החבר הכי חכם:אין כזה
הכי יוזם:גםם האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כה התנשקתם צרפתית:לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:לפעמים קצת קרציה תכונה טובה:אחת? אני אוהבת לעזור איבר אהוב בגוף:עיניים איבר שנוא:אוזניים יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי למי...לדעתי מעניינת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:אממ... " חייה של אופל " ים או בריכה: ים לישון או להתעורר:לישון ולהתעורר
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:מזה?! עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי אני משועממת...חחח..סתם התחשק ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:ילך מהמחשב
שם:אופל מין:נקבה גיל:14 וחודש מיקום:מושב בצפון סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייטית טובים בלימודים:אממ...יאפ אוהבים לאכול:בטח שמנים\רזים:באמצע מה אתם לובשים עכשיו:גינ'ס עד הברך, סטרפלז מה התחביב שלכם:רק אחד?!?! טובב נוו.. סוסים =] (רכיבה) מילה אהובה בת 4 אותיות:פשוש אוהבים שאלונים:נראה ליי יש לכם חיה בבית:2 כלבים ניסיתם פעם דיאטה:לא!