שאלון שווה...

שאלון שווה...

שם:
טובים בלימודים:
אוהבים לאכול:
שמנים\רזים:
מה אתם לובשים עכשיו:
מה התחביב שלכם:
מילה אהובה בת 4 אותיות:
אוהבים שאלונים:
יש לכם חיה בבית:
ניסיתם פעם דיאטה:
האם הייתם מאוהבים פעם:
מאמינים באהבה ממבט ראשון:
אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
האם פעם התחילו איתכם:
האם הייתם בטלויזיה:
פגשתם סלבריטאי:
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
מאמינים באלוהים:
מאמינים בקסם:
מאמינים במזל:
מאמינים בגן עדן וגיהנום:
מאמינים בסנטה קלאוס:
ש לך חבר:
יש לך חברים הומאים לסביות:
מי החבר הכי קרוב שלכם:
מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
יש לכם סודות:
מי החבר הכי חתיך שלכם:
החבר הכי חכם:
הכי יוזם:
האם אתם מעשנים:
על סמים:
בתולים:
התנשקתם צרפתית:
התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
תכונה רעה שלכם:
תכונה טובה:
איבר אהוב בגוף:
איבר שנוא:
יש פירסינג:
קעקוע:
חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
ים או בריכה:
לישון או להתעורר:
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
עונה מועדפת בשנה:
טיול בארץ או בחו"ל:
טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות..
למה אתם עושים את האשלון הזה:
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:

liavii

New member
עונהD:D:

שם:ליאב מין:בת גיל:אוגוסט 14=] מיקום:עפולה סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט טובים בלימודים:אממ כן אוהבים לאכול:כן שמנים\רזים:באמצע לא שמנה ולא רזה XD מה אתם לובשים עכשיו:מכנס טרנינג וגופיה מה התחביב שלכם:לישון,לשיר,יש מלאא:p מילה אהובה בת 4 אותיות:חחח יש הרבה מילים:p אוהבים שאלונים:יאפ יש לכם חיה בבית:אכן.כלב ניסיתם פעם דיאטה:לא האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:אממ כן האם פעם התחילו איתכם:כןXD האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:יאפ האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:כנראה:p מאמינים באלוהים:ברור מאמינים בקסם:לא חח מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס:לא ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:יאפ מי החבר הכי קרוב שלכם:יש הרבה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:חח כמה בנות.. יש לכם סודות:לא..כיאלו ישש אבל חברות שלי יודעות XD מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן התנשקתם צרפתית:לאXD התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:חחח בצחוקXD תכונה רעה שלכם:ביישנות תכונה טובה:חברותית:p איבר אהוב בגוף:שומדבר:p איבר שנוא:כולם XD יש פירסינג:רק באוזנים.XD קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:אממ גם וגם אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:חחח לא יודעת ים או בריכה:בריכה לישון או להתעורר:לישון..שונאת להתעורר אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:אקטיבי עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל:אממ גם וגם טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזהמשעמם לי והתעעורתי ב8 אחרי שנרדמתי ב3.. XD ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו;ימשיך לראות סרט..XD ביי ביי=]]

בגלל שאתם לא עונים אני יענה

שם:גאיה מין:נקבה גיל:12 מיקום:בית של סבתא שלי... סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט טובים בלימודים:ככהככה אוהבים לאכול:לא..רק שאני רעבה שמנים\רזים:באמצע מה אתם לובשים עכשיו:חצאית מ-FOX גופיה לבנה עם גולגולת וקשת אדומה עם גולגלולת מה התחביב שלכם:להית במחשב לשיר לרקוד... מילה אהובה בת 4 אותיות:גאיה..חחיחיחי.. אוהבים שאלונים:כהההה... יש לכם חיה בבית:כן כלב פשוש!!!! ניסיתם פעם דיאטה:לא... האם הייתם מאוהבים פעם:בערך... מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן... אתם חושבים שאתם נריאים טוב:ככהככה... האם פעם התחילו איתכם:לא... האם הייתם בטלויזיה:כן... פגשתם סלבריטאי:כן... האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:אמרו לי שהבנים מהכיתה שלי חושבים שכן.. מאמינים באלוהים:לא מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן... מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן... מאמינים בסנטה קלאוס:לא... ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:לא מי החבר הכי קרוב שלכם:לאדעת יש הרבה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:לאדעת... יש לכם סודות:אולי...XP מי החבר הכי חתיך שלכם:אהה...מעיין אבן....XP החבר הכי חכם:לירוש!! הכי יוזם:לאדעת...אני?!? האם אתם מעשנים:לא על סמים:לא בתולים:כן... התנשקתם צרפתית:לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:אני מנשקת בלחי... תכונה רעה שלכם:קנאה... תכונה טובה:לאדעת... איבר אהוב בגוף:פה... איבר שנוא:פופיק אני שונאת פופיקים יש פירסינג:לא.. קעקוע:לא... חושבים שאתם מעניינים או משעממים:מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:החיים של גאיה...XDD ים או בריכה:ים לישון או להתעורר:להתעורר אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:אקטיבים עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פאלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי... ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אמשיך להיות במחשב...

3has3

New member
זה קצר כזה D: אבל אני אענה ../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif

*בוחרת סמיילי*
- בחרתי D: שם:
חנה מין:
נקבה ? XDD גיל:
13 מיקום:
מזכרת בתיה - בית - מחשב ? D: סטרייט\גיי\דו מיני:
נחשו ! יפה D: סטרייטית. מי שניחש מקבל ארטיק D: טובים בלימודים:
ממוצע 93 D: (אבל למי אכפת ? לא מקבלים תעודות
סתם השקעתי כל השנה
) אוהבים לאכול:
כן ! שלוקים D: שמנים\רזים:
רזים ? אני הפכתי לאנחנו ? מה אתם לובשים עכשיו:
אני לא סגורה על זה , אבל נראה לי שבגדים
גרביים לבנות עם פס ורוד מגעיל XDD מכנס כחול כזה 3/4 (סוג של..) עם מלא כיסים וכאלה.. וחולצה כחולה
מה התחביב שלכם:
מחשב
מילה אהובה בת 4 אותיות:
מחשב ? D: אוהבים שאלונים:
כן !
יש לכם חיה בבית:
אכן כן D: ניסיתם פעם דיאטה:
אולי האם הייתם מאוהבים פעם:
כן
ולא רק פעם
מאמינים באהבה ממבט ראשון:
כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
לא האם פעם התחילו איתכם:
לצערי
האם הייתם בטלויזיה:
כן ! בוידיאו של חברה שלי ? XDD חחח סתם לא נו פגשתם סלבריטאי:
מר לטין מהפיג'מות נחשב ? כי הוא גם צעק לי :"מהההה?" באמצע הסופר XDD האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
תשאלו אותם , לא אותי.. ואז גם תגידו מה הם אמרו
מאמינים באלוהים:
כן מאמינים בקסם:
לא מאמינים במזל:
לא ממש מאמינים בגן עדן וגיהנום:
אולי.. נחיה , נמות ונראה מאמינים בסנטה קלאוס:
לא XD ש לך חבר:
לא יש לך חברים הומאים לסביות:
כן
אבל הוא לא חבר שלי
הוא בי"א והוא כזה חמוד
והוא יצא מהארון ! הלוואי שהוא לפחות ידבר איתי
מי החבר הכי קרוב שלכם:
החבר או החברה? אם ככה אז עמית מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
עמית יש לכם סודות:
כן
לא תגלו ולא תגלו D: מי החבר הכי חתיך שלכם:
אני אחשוב על זה XDD החבר הכי חכם:
להלהלהלה *שורקת* חחח סתם לא
לא יודעת .. הכי יוזם:
פז האם אתם מעשנים:
לא :| על סמים:
לא.. אבל המורה שלי ביקשה שנביא לה גת אתמול XDD מאיזה ילד
אמרה לו שכשיהיה לו גת שיביא לה
בתולים:
XDD כן התנשקתם צרפתית:
לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
לא תכונה רעה שלכם:
אני תמיד בלחץ ? *מסמיק של מסן* תכונה טובה:
בוף. זה לא כיף לדבר עליי ככה :| אין לי מה לענות. איבר אהוב בגוף:
רגליים D: איבר שנוא:
לפרט? יש פירסינג:
לא קעקוע:
לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
תגידו לי אתם, למרות שאף אחד לא באמת קורא את זה .. D: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
השיעמום גובר. ים או בריכה:
ים D: לישון או להתעורר:
לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
וול.. עונה מועדפת בשנה:
סתיו וחורף D: טיול בארץ או בחו"ל:
בחו"ל ברור
טלפון או פלאפון:
פלאפון או טלפון.. הפלאפון הוא יותר מידי יקר.. אז לרוב אני מתקשרת מהטלפון D: כשאני בבית.. ולסיום שתי שאלות..
בכיף נף למה אתם עושים את השאלון הזה:
כי משעמם לי, כי זה כיף וכי כולם יעשו בסופו של דבר D: אני הולכת עם הזרם
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
אלך לקחת עוד שלוק XDD יום נעים
*הולכת לקחת עוד שלוק בזמן השליחה*

Frankielover7

New member
קיייייייייייייייי.

שם:אני באמת צריכה לכתוב את זה בכל שאלון? מין:נקבה. גיל:15++++ מיקום:קליפורניה סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייטית טובים בלימודים:אם אתם מגדירים תלמידה טובה, בלהכשל ב3 מקצועות, אז כן. אוהבים לאכול:זה פשוט שם. שמנים\רזים:שמנע.D: מה אתם לובשים עכשיו:חולצהשחורה+סקיניג'ינס מה התחביב שלכם:באס,חברים,מוזיקה,לישון. מילה אהובה בת 4 אותיות:וילה
לא וילה-בית. [VILLE] אוהבים שאלונים:מעביר זמן. יש לכם חיה בבית:2. גיא וליאור:) ניסיתם פעם דיאטה:כה האם הייתם מאוהבים פעם:לא מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לא האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כןןןן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:הוווממ, אם הייתי המין השני הייתי אומרת לכם. מאמינים באלוהים:לא מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:לא מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:כןןן!XD[לא.] ש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:הלל יאעה. מי החבר הכי קרוב שלכם:קרוב פיזית? ליבון XD מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:המ יש הרבה. יש לכם סודות:כן מי החבר הכי חתיך שלכם:ג'וני וג'ושD:: כפרות~!@$#@
החבר הכי חכם:אין לי חברים חכמים
הכי יוזם:לאדעת. האם אתם מעשנים:לא.D: על סמים:אני על דברים אחרים-____-" בתולים:כה התנשקתם צרפתית:כה התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא תכונה רעה שלכם:עצלנית. תכונה טובה:ותרנית.>> איבר אהוב בגוף:שיער נחשב איבר?.__. איבר שנוא:BAH.הרבה. יש פירסינג:יהיו
קעקוע:יהיה*-* חושבים שאתם מעניינים או משעממים:משעממים.__. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:אני עצלנית מדי בשביל לעשות סרט על עצמי. ים או בריכה:כלום.__. לישון או להתעורר:לישוןלישוןלישוןלישוןלישון[!] אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:לאדעת עונה מועדפת בשנה:חורףD: טיול בארץ או בחו"ל:לאדעת. טלפון או פלאפון:סיידקיק
ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אלך לחתוך. וואטדהפאק-____-"

Xx MaayaN xX

New member
עונהעונהעונה

שם: מעיין מין: נקבה גיל: ב18 ליולי, בת 14 מיקום: רעות סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית טובים בלימודים: פסדר כזה אוהבים לאכול: כן שמנים\רזים: רזה
מה אתם לובשים עכשיו: חולצה של אטניס וג'ינס מה התחביב שלכם: מוזיקה לישון לנגן מילה אהובה בת 4 אותיות: זונה חע אוהבים שאלונים: כשמשעמם זה אחלה יש לכם חיה בבית: כן, חתול וכלבה.. אה וגם האחים שלי ניסיתם פעם דיאטה: לא צריכה ^^" האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: חברה שלי טוענת שכל הזמן מתחילים איתי ואני לא שמה לב ._. האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת מאמינים באלוהים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: ש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא מי החבר הכי קרוב שלכם: יש כמה מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: כנ"ל יש לכם סודות: כמו לכולנו... מי החבר הכי חתיך שלכם: מזה משנה אם אני יגיד שם?! גם ככה אתם לא מכירים החבר הכי חכם: אותודברר הכי יוזם: שוב! האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא תכונה רעה שלכם: חופרת :p תכונה טובה: לאדעת. תחליטו אתם איבר אהוב בגוף: הריסים שלי או משו XD איבר שנוא: הכלהכל יש פירסינג: הרחבה נחשב? שנה הבאה אולי סייד ליפ קעקוע: תהיו בטוחים שיהיה לי.. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים המשעממים ביותר... ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: לישון עונה מועדפת בשנה: אביב/סתיו טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. do it למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי לאללה ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לראות טלויזיה או משו יומטוב לכולם :]

A d i D

New member
אני

שם:
עדי מין:
נקבה גיל:
סורייטית טובים בלימודים:
כן אוהבים לאכול:
כן שמנים\רזים:
שמנמנה מה אתם לובשים עכשיו:
מכנסים קצרות כתומות וחולצת חופש של הקיבוץ מה התחביב שלכם:
מחשב מילה אהובה בת 4 אותיות:
גזעי אוהבים שאלונים:
כה יש לכם חיה בבית:
לא ניסיתם פעם דיאטה:
כן האם הייתם מאוהבים פעם:
כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:
אני נראית בסדר האם פעם התחילו איתכם:
כן האם הייתם בטלויזיה:
לא פגשתם סלבריטאי:
כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
חלקם מאמינים באלוהים:
לא מאמינים בקסם:
לא מאמינים במזל:
קצט מאמינים בגן עדן וגיהנום:
לא מאמינים בסנטה קלאוס:
לא ש לך חבר:
בערך יש לך חברים הומאים לסביות:
כן מי החבר הכי קרוב שלכם:
עדן ומיכ מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
ויז יש לכם סודות:
כן מי החבר הכי חתיך שלכם:
איצי (תעשה לי ילד) לנדס החבר הכי חכם:
איצי הכי יוזם:
שזוריק האם אתם מעשנים:
לא על סמים:
לא בתולים:
לא סתם סתם אני כן התנשקתם צרפתית:
כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
כן תכונה רעה שלכם:
מתעצבנת מהר מידי תכונה טובה:
קיבוצניקית וכל התכונות שבאות עם זה איבר אהוב בגוף:
ציצים (למרות שהם מכבידים לפעמים) איבר שנוא:
בטן יש פירסינג:
לא קעקוע:
תלוי בבן אדם ששואלים אותו אני חושבת שאני די מעניינת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
לא יודעת ים או בריכה:
ים לישון או להתעורר:
לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
טוב לדעת שאני אנשים אבל אני פסיבית עונה מועדפת בשנה:אביב טיול בארץ או בחו"ל:קשה קשה אבל בחו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:כלום וחצי

moran916

New member
יש להכניס נושא להודעה

שם:מורנה
סטרייט\גיי\דו מיני:סטרייט
טובים בלימודים:לפעמים..
אוהבים לאכול:כןןןן
שמנים\רזים:הכי שמנהה
מה אתם לובשים עכשיו:בגדים..
מה התחביב שלכם:לישון
מילה אהובה בת 4 אותיות:ברוז
אוהבים שאלונים:שיש מצב רוח..
יש לכם חיה בבית:לא
ניסיתם פעם דיאטה:כן
האם הייתם מאוהבים פעם:כן
מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן
אתם חושבים שאתם נריאים טוב:לפעמים.. זה מצב רוח כזה..
האם פעם התחילו איתכם:כן
האם הייתם בטלויזיה:לא
פגשתם סלבריטאי:כן
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:*_____
מאמינים באלוהים:כן
מאמינים בקסם:כן
מאמינים במזל:כן
מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא
מאמינים בסנטה קלאוס:כאןןןןןןןןן
ש לך חבר:לא =[
יש לך חברים הומאים לסביות:לא
מי החבר הכי קרוב שלכם:הרבה..
מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:עינב
יש לכם סודות:כן
מי החבר הכי חתיך שלכם:אווו אבי
החבר הכי חכם:רוני
הכי יוזם:תכלבס אני הכי יוזמת מכול החבורה ...
האם אתם מעשנים:לא
על סמים:כול יום,כול יום..
בתולים:כה..
התנשקתם צרפתית:
התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
תכונה רעה שלכם:
תכונה טובה:
איבר אהוב בגוף:עינם שיער
איבר שנוא:רגלים י
ש פירסינג:אוזנים
קעקוע:לט
חושבים שאתם מעניינים או משעממים:תלוי..
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:משהו עם בלונדינית
ים או בריכה:גם וגם
לישון או להתעורר:לישון
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:פסיבים
עונה מועדפת בשנה:אביב
טיול בארץ או בחו"ל:גם וגם
טלפון או פלאפון:פלאפון
ולסיום שתי שאלות..
למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אלך לרוץ סביב הבית 10 פעמים

עדי D

New member
..Tell me why its always the same

שם:
עדי מין:
נקבה גיל:
16וחצי מיקום:
חיפה סטרייט\גיי\דו מיני:
סטרייט טובים בלימודים:
לא משו.. אוהבים לאכול:
אכן שמנים\רזים:
שמנהה דובה. מה אתם לובשים עכשיו:
בוקסר וחולצה שכתוב עליה כזה נוט פור קידס. מה התחביב שלכם:
צופים:) חח מילה אהובה בת 4 אותיות:
בלעט אוהבים שאלונים:
מאוד יש לכם חיה בבית:
אכןן חתולי שמן ומושלםD: ניסיתם פעם דיאטה:
לא האם הייתם מאוהבים פעם:
כן מאמינים באהבה ממבט ראשון:
לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
בסדר כן.. האם פעם התחילו איתכם:
כן האם הייתם בטלויזיה:
כן פגשתם סלבריטאי:
תלוי מי מאמינים באלוהים:
מאמינים בקסם:
לא מאמינים במזל:
כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:
מאמינים בסנטה קלאוס:
בטח. ש לך חבר:
לא לצערי. מי החבר הכי קרוב שלכם:
כלמני מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
אממ חנן ..דנה.. יש לכם סודות:
אכן מי החבר הכי חתיך שלכם:
ואם אני אגיד שם. זה יתן לך משו? חח החבר הכי חכם:
אממ ענברצי חח הכי יוזם:
טוב מה. האם אתם מעשנים:
לא על סמים:
לא בתולים:
אכן התנשקתם צרפתית
אכן: התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
אכן.. באמת או חובה תכונה רעה שלכם:
ביישנית וכאלו.. מתעצבנת מהר.. תכונה טובה:
אממ לא יודעת. אני מאוד נחמדה כשאני רוצה איבר אהוב בגוף:
עניים איבר שנוא:
רגליים יש פירסינג:
לא קעקוע:
ככה אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
מי ירצה לעשות עלי סרט.. ים או בריכה:
י-ם!! לישון או להתעורר:
לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים
מממ עונה מועדפת בשנה:
קיץ! טיול בארץ או בחו"ל:
גם וגם טלפון או פלאפון:
פלאפון ולסיום שתי שאלות..
למה אתם עושים את האשלון הזה:
ככה ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
אלך ללמוד לי היסטוריה

J Lafferty girl

New member
אני[: |סדגש|

שם: ענת.
סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית.
טובים בלימודים: בערך. אבל אני לא משקיעה כי אני שונאת ת'מורים שלי.><"
אוהבים לאכול: כן. אבל אין לי תיאבון בדר"כ.
שמנים\רזים: רזה.
מה אתם לובשים עכשיו: הממ מכנסיים אפורים עד הברך וגופייה לבנה.
מה התחביב שלכם: לשחק במחשב..?XD ולחבק את הכלב שליD: וללכת לסנטר. סנטר זה טוב.
מילה אהובה בת 4 אותיות: נינו. זה הכלב שלי. וככה קוראים גם לכלב של ג'יימס. וזה אפילו לא בכוונה!!!1
אוהבים שאלונים: כשהם לא חופרים מדי.[=
יש לכם חיה בבית: כלב מתווק :) ואחי הקטן-.-"
ניסיתם פעם דיאטה:
האם הייתם מאוהבים פעם:
מאמינים באהבה ממבט ראשון: הידלקות ממבט ראשון שיכולה להוביל לאהבה.
אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
האם פעם התחילו איתכם:
האם הייתם בטלויזיה:
פגשתם סלבריטאי:
אני חושבת..
מאמינים באלוהים: עוד לא סגורה על זה.
מאמינים בקסם: לא יודעתO: אבל יכול להיות, האמת. תנו לי להיאחז בסיכוי הקלוש שבאמת יש הוגוורטס!!1
מאמינים במזל: אני מאמינה שהכל בראש. אם מישו חושב שיש לו מזל אז יהיה לו מזל, ואם הוא לא חושב שיש לו מזל אז אין לו.
מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא יודעת.
מאמינים בסנטה קלאוס: הוווו כןכןכןכןD:
יש לך חבר:
יש לך חברים הומאים לסביות: יש לי ידיד שכולם חושבים שהוא הומו.
מי החבר הכי קרוב שלכם: לא יודעת כבר.
מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: שתי חברות שלי.
יש לכם סודות:
מי החבר הכי חתיך שלכם: בן או בת? אם בת אז..לא יודעת.. אם בן אז לא נראה לי שיש כזה.
החבר הכי חכם: אין לי מושג.
הכי יוזם: כנ"ל.
האם אתם מעשנים:
על סמים:
בתולים:
התנשקתם צרפתית:
התנשקתם עם אנשים מאותו מין שאתם:
תכונה רעה שלכם: יש המון. אני ביקורתית מדי. צינית מדי. אין לי הרבה סבלנות. יש עוד שאנלא זוכרת.
תכונה טובה: אממ אני כנה, אני חושבת שרוב הזמן אני מפרגנת.
איבר אהוב בגוף: אממ הפנים באופן כללי..העיניים והחיוך.
איבר שנוא: ירכיים ,בעיקר-.-" וקצת גובה לא יזיק><"
יש פירסינג: עגיל בכל אוזן?XD
קעקוע:
חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי בשביל מי.
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אין לי מושג.
ים או בריכה: בריכה אני חושבת.><"
לישון או להתעורר: לישון כשאני באמת עייפה, כי זו הקלה כזאת. ולקום ליום טוב אחרי שינה טובה.
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: פסיבית, כ"כ.
עונה מועדפת בשנה: חורף ,כי זה היומולדת שלי. ואם היה לנו שלג אז באמת היה יכול להיות נחמד בחורף.
טיול בארץ או בחו"ל: לא אכפת לי כ"כ.
טלפון או פלאפון: טלפון? פחות קרינה וזהD: ולסיום שתי שאלות..
למה אתם עושים את השאלון הזה: כי משעמם לי.
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: שיעורי בית אולי. כי אני לא אהיה פה. יומטוב!:)

יוליפ

New member
ייאי אני גם רוצה :]

שם:יעל מין: נקבה גיל: 13 מיקום: ראשון לציון סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית..אבל יש לי משיכה לחלק מהבנות. טובים בלימודים: כן :) אוהבים לאכול: מאודמאודמאוד D: שמנים\רזים: לא אנורקסית אבל גם לא קבבית XD באמצע כזה.. מה אתם לובשים עכשיו: בוקסר של ספונג'בוב וחולצה מה התחביב שלכם: לרקוד, צופים.. מילה אהובה בת 4 אותיות: מיאו XD אוהבים שאלונים: מאוד מאוד :p יש לכם חיה בבית: כן.כלב שמנמן! חח ניסיתם פעם דיאטה: כן.. האם הייתם מאוהבים פעם: כן.. מאמינים באהבה ממבט ראשון: ממ זה קרה לי אז בטח שאני אאמין בזה. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: ממ..לא יודעת XD האם פעם התחילו איתכם: כן :| האם הייתם בטלויזיה: כן D: פגשתם סלבריטאי: חיבקתי את יעל ארד! כבוד XS האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: ממ חלקם :) מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן מאמינים בסנטה קלאוס: ברור איך לא? D: ש לך חבר: לא :( יש לך חברים הומאים לסביות: ביסקסואלים נחשב? מי החבר הכי קרוב שלכם: ממ לא יודעת :] מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: עמית יש לכם סודות: ברור מי החבר הכי חתיך שלכם: רז ~גרררר~ החבר הכי חכם: ענבר הכי יוזם: נֵגין האם אתם מעשנים: לא.. על סמים: לא אבל זה נראה כאילו אני כן XD בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא =\ התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: כן תכונה רעה שלכם: קנאית תכונה טובה: עוזרת לחברות איבר אהוב בגוף: האוזן שלי! איבר שנוא: השפתיים שלי :| יש פירסינג: הליקס וסוג של הליקס עילי שנולדתי איתו קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי את מי... אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: שובו של מיצי הכלבלב/מיצי למצח XD ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבים עונה מועדפת בשנה: סתיו טיול בארץ או בחו"ל: בארץ טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי מתחשק לי :] וגם הרבה זמן לא הגבתי כאן בפורום.. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אגיד תודה לאל D:

B a r 1 4

New member
:]

שם: בר מין:נ גיל: 14 מיקום: פת סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: לא שמה זין על הלימודים.. אבלאבלאבל יש לי ממוצע 93-95. שיהיה. אוהבים לאכול: כן! שמנים\רזים: באמצע. מה אתם לובשים עכשיו: היינס. מה התחביב שלכם: צופיםפיםפים מילה אהובה בת 4 אותיות: סבבה אוהבים שאלונים: אחלה דבר יש לכם חיה בבית: כלב ניסיתם פעם דיאטה: לא. האם הייתם מאוהבים פעם: לא נראלי. מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא רע. האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: לא. אלא אם כן הגב שלי נחשב. פגשתם סלבריטאי: כן. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כן. מאמינים באלוהים: כן. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: לפעמים. מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן. מאמינים בסנטה קלאוס:לא. ש לך חבר: לא :[ יש לך חברים הומאים לסביות: רוצה ידיד הומו סעמק! מי החבר הכי קרוב שלכם: אאאה.. נראלי שתמרי מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: תמרי יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: אור החבר הכי חכם: רום הכי יוזם: דניאל האם אתם מעשנים: לא. על סמים:לא. בתולים: כן. התנשקתם צרפתית: לא. התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: כן. תכונה רעה שלכם: חסרת טאקט! תכונה טובה: חברותית. איבר אהוב בגוף: עיניים. איבר שנוא: זרועות. יש פירסינג: לא. קעקוע:לא. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: שניהם. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: כשנעשה סרט, נחליט אז. ים או בריכה: בריכה. לישון או להתעורר: לישוןשוןשון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבים עונה מועדפת בשנה: הכל טוב טיול בארץ או בחו"ל: חול טלפון או פלאפון: פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי בא לי. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: מה שיבוא לי.

J o K i T

New member
עכשיו אני!! ../images/Emo205.gif

שם:
שרי. מין:
נקבה. גיל:
14.5. מיקום:
בחדר של אח שלי שהוא בתוך הבית שלי שהוא בשוהם. סטרייט\גיי\דו מיני:
סטרייטית. טובים בלימודים:
ככה ככה. אוהבים לאכול:
כן!! שמנים\רזים:
באמצע. מה אתם לובשים עכשיו:
פיג'מה. |קסםמה התחביב שלכם:
מחשב, טלוויזיה, חברות כל מיני כאלה.. מילה אהובה בת 4 אותיות:
שילה!![הכלבה שלי=)]. אוהבים שאלונים:
כן...אני מכורה... יש לכם חיה בבית:
כן..אמרתי..שילה אההה ומשה הדג שליO: איך שכחתי? ניסיתם פעם דיאטה:
ניסיתי..ללא הצלחה..נכנעתי מהר מידי.. האם הייתם מאוהבים פעם:
כן..דיי הרבה. מאמינים באהבה ממבט ראשון:
כן. אתם חושבים שאתם נריאים טוב:
לא ממש. האם פעם התחילו איתכם:
לא. האם הייתם בטלויזיה:
בערך...הייתי בגמר של כוכב נולד4 והראו אותי קופצת וצורחת כזהXD.. פגשתם סלבריטאי:
לא
לא יודעת. תשאלו ותגידו לי, טוב? מאמינים באלוהים:
לא ממש. מאמינים בקסם:
לא. מאמינים במזל:
קצת. מאמינים בגן עדן וגיהנום:
לא..אני מאמינה בגילגול נשמות. מאמינים בסנטה קלאוס:
בידיוק כמו בפיית השיניים XD. ש לך חבר:
יש לך חברים הומאים לסביות:
כן..לפחות ככה הם אומרים. אבל זה נראה כאילו זה רק לפוזות. מי החבר הכי קרוב שלכם:
רחל?ספיר? לא יודעת יש מלא. מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
נראלי רחל...אנחנו מכירות מגיל 3. יש לכם סודות:
כמו לכל אחד. מי החבר הכי חתיך שלכם:
כל הבינים אצלנו נראים כמו תחתXD. החבר הכי חכם:
אלון. הכי יוזם:
מאי [קרן, לא מאי פרידמן, בראון] האם אתם מעשנים:
איכככככ... על סמים:
כנ"ל. בתולים:
התנשקתם צרפתית:
התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:כן, לא צרפתית!! תכונה רעה שלכם:
ביישנית. תכונה טובה:
מתחברת דיי מהר. איבר אהוב בגוף:
עיניים. איבר שנוא:
רגליים. יש פירסינג:
יש לי חור אחד בכל אוזן...בא לי עוד אבל אני פוחדת^^". קעקוע:
בא לי אבל אני פוחדת. חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
באמצע כזה. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
עושים עלי סרטO: ים או בריכה:
בריכה..אני פוחדת ממדוזות. לישון או להתעורר:
לישון!! אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
לא יודעת מזה^^" עונה מועדפת בשנה:
אביב-יומולדת!!אבל לא רק... טיול בארץ או בחו"ל:
פעם אחרונה שהייתי בחו"ל היה בגיל שנה ו10חודשים.ברור שבחו"ל!! טלפון או פלאפון:
פלאפון אבל כשמדברים מתחממת לי האוזן וזה ממש ממש מעצבן
ולסיום שתי שאלות..אוקיי>< למה אתם עושים את האשלון הזה:
כי אני אוהבת שאלונים. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
יסתכל איך הוא יצא><.

נוגעע

New member
עונה :]

שם:
נוגה מין:
נקבה גיל:
14 מיקום:
ת"א סטרייט\גיי\דו מיני:
סטרייט טובים בלימודים:
דיי P: אוהבים לאכול:
אכן שמנים\רזים:
באמצע .. מה אתם לובשים עכשיו:
חולצה שקיבלתי מהצופים (לפני שעזבתי..) ומכנסיים רגילים כאלו >< מה התחביב שלכם:
אין אחד מסויים מילה אהובה בת 4 אותיות:
אחלה אוהבים שאלונים:
אכן יש לכם חיה בבית:
כן-- אחותי. ניסיתם פעם דיאטה:
כעע האם הייתם מאוהבים פעם:
לא מאמינים באהבה ממבט ראשון:
ממש לא. האם פעם התחילו איתכם:
לא האם הייתם בטלויזיה:
כעע :/ פגשתם סלבריטאי:
לא נראלי :S מאמינים באלוהים:
כשנוח לי.. מאמינים בקסם:
בארוררר מאמינים במזל:
כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:
כן P: מאמינים בסנטה קלאוס:
בארוררר ש לך חבר:
לא ידוע לי על כך בינתיים.. מי החבר הכי קרוב שלכם:
הממ.. יש כמה.. אבל אני לא אומרת שמות. מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:
נראלי ענבל :S או מיתר.. יש לכם סודות:
כן מי החבר הכי חתיך שלכם:
אופיר D: החבר הכי חכם:
קרן הכי יוזם:
יסמין האם אתם מעשנים:
לא ולא על סמים:
בארוררר (לא.) בתולים:
-_- התנשקתם צרפתית:
-_- התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:
לא תכונה רעה שלכם:
קרצייה, חרשנית, חסרת טאקט, ביישנית וכו'.. תכונה טובה:
אממ... אני חושבת שאני חברה טובה :] איבר אהוב בגוף:
עיניים איבר שנוא:
הכל יש פירסינג:
לא קעקוע:
משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
"שיגרה." :/ ים או בריכה:
בריכה לישון או להתעורר:
גם וגם.. תלוי מתי אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
משו באמצע עונה מועדפת בשנה:
קיץ טיול בארץ או בחו"ל:
לא משנה טלפון או פלאפון:
פלאפון ולסיום שתי שאלות..
...? למה אתם עושים את האשלון הזה:
כי משעמם ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
לא דעת..

:]

שם: ליאור ליבנה מין: כמה שיותר יותר טוב :] גיל: 16 מיקום: החדר שלי, חיפה סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: בערך אוהבים לאכול: ברור מי לא שמנים\רזים: שמנים אש מה אתם לובשים עכשיו: מכנס חאקי קצר וחולצה כחולה מה התחביב שלכם: מוסיקה מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה? אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: כןןןן סנדי הכלבה האהובה שלי ניסיתם פעם דיאטה: ברור האם הייתם מאוהבים פעם: מממ.. לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: תלוי מי עומד לידי :] האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת, תשאלו אותם :] מאמינים באלוהים: אממ.. לא יודעת מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן מאמינים בסנטה קלאוס: חחחחח נו באמת ש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: בערך מי החבר הכי קרוב שלכם: יש לי הרבה חברות קרובות :] מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:משי נראלי יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: אורי בר לב :] החבר הכי חכם: אמממ טלי הגאון הזאת הכי יוזם: יוזם מה? האם אתם מעשנים: כן על סמים: לא בתולים: לא עניינם של האנשים פה.. התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: כן תכונה רעה שלכם: פקציות :] תכונה טובה: אני חברותית איבר אהוב בגוף: עיניים איבר שנוא: כל השאר? יש פירסינג: אף לפעמים..? קעקוע: בס"ד ברגל חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: בתו של גאידמק בעולם ההוללות ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: תלוי באיזה נושא עונה מועדפת בשנה: קיץ טיול בארץ או בחו"ל: ברור שבחו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: אממ.. כי ככה? ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אני אלווה את סיסי החוצה :]

einatit4

New member
../images/Emo199.gif

שם: עינת מין: נקבה גיל: בסוף החודש 14 מיקום: צפון סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית טובים בלימודים: במה שאני אוהבת כן
אוהבים לאכול: תלוי מה. שמנים\רזים: מה אתם לובשים עכשיו: מכנסיים קצרים אפורים חולצה תכלת. מה התחביב שלכם: אין
מילה אהובה בת 4 אותיות: קבוץ
אוהבים שאלונים: בערך
יש לכם חיה בבית: תוכי, חתול וחתולה ניסיתם פעם דיאטה: האם הייתם מאוהבים פעם:כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא יודעת אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: לא האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא מאמינים באלוהים: מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא ממש מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא ממש מאמינים בסנטה קלאוס: לא ש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא שידוע לי
מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: אין ניראה לי.. אולי מישהי מהקיבוץ.. יש לכם סודות: כמו לכולם
מי החבר הכי חתיך שלכם: לא יודעת החבר הכי חכם: מה זה יעזור אם אני אגיד?
[מישהי מהקיבוץ..] הכי יוזם: לא יודעת
האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא תכונה רעה שלכם: חסרת סבלנות מדיי פעם. תכונה טובה: דייקנית
איבר אהוב בגוף: ציפורניים איבר שנוא: רגליים לפעמים. יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי את מי. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: נקודת מפנה? חחחח סתםסתם לא. נמנמנמנמנמנמממ לא עולה לי משהו ים או בריכה: בריכה לישון או להתעורר: להתעורר אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: עזבו אותי באמשכם עונה מועדפת בשנה: כולן
טיול בארץ או בחו"ל: גם וגם טלפון או פלאפון: פלאפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לסלון

למעלה