שאלון שהיה פה

Shame in you

New member
שאלון שהיה פה

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? 2.האם יש לכם חוש הומור? 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? 4.יצא לכם לפנטז פעם? 5.על מה? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? 8.האם אתם כותבים למגירה? 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? 16.האם אתם נקשרים בקלות? 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? 19.ועל הכחול? 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? 21.אוהב להגעיל אנשים? 22.מה בעיניך מסמל תמימות? 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? 23.מותר לך לחשוף את שמו? 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? 26.פיצה בשבילך? 27.עם איזה תוספות? 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: 29.אוהב סלט ירקות? 30.אם כן,מה הוא מכיל? 31.וסלט פירות? 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? 34.אנסת פעם כבש? 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? 36.יצא לך לריב בפורום? 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? 41.שומר בשר חלב? 42.מנשק מזוזות? 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? 45.התנתקות-כחול או כתום? 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? 47.חלב מישהו? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:

Shame in you

New member
ואני

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? כן 2.האם יש לכם חוש הומור? כן 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לא רק כשאני עייפה 4.יצא לכם לפנטז פעם? ברור 5.על מה? לא עניינכם 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: אהבה 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן 8.האם אתם כותבים למגירה? כן 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לפעמים 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?אנערף... 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? בכלל לא הולכת לקולנוע 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? כי משעמם לך? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לא בדיוק 16.האם אתם נקשרים בקלות? לצערי כן 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? איתו 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? מצד אחד יפה מצד שני פקצתי 19.ועל הכחול? יפה 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא 21.אוהב להגעיל אנשים? לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? מבט 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? מה זה ישנה? 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? שילכו להזדיין (אבל הם בטח לא ימצאו עם מי) 26.פיצה בשבילך? יאמי! 27.עם איזה תוספות? הרבה 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: מגנום לבן 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? הרבה 31.וסלט פירות? כן 32.ואם כן,מה הוא מכיל? תותים, תפוזים, אגס, ועוד... 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש? עד כמה שזכור לי לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום? לצערי כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? כן 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? לא חושבת 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? wtf? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא 41.שומר בשר חלב? לא 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? לא ברור 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שיט 45.התנתקות-כחול או כתום? כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר 47.חלב מישהו? כן 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? לא
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? דווקא לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: מה עישנת?!

Shlomit586

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? בהחלט! 2.האם יש לכם חוש הומור? אה הא 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כן 4.יצא לכם לפנטז פעם? כל הזמן! 5.על מה?- על דברים שלא יקרו לעולם? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:שאני וחבר שלי (לשעבר)נחזור להיות יחד
7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן,כי אם לא זה ממש מבאס! 8.האם אתם כותבים למגירה? אממ
9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לפעמים 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? שאלה טובה 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן וקולה 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? בד"כ לבד אבל לפעמים מתחלקים 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? לא שמתי לב לשעה.. 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? כן 16.האם אתם נקשרים בקלות? אה הא 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? עם משרתים שיביאו לי את המברשת שיניים והמשכה לחדר+ברז וארוחת בוקר ל-מ-י-ט-ה! 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? אחלה צבע 19.ועל הכחול? מהמם 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? יכול להיות 21.אוהב להגעיל אנשים? לא..:S 22.מה בעיניך מסמל תמימות? נממ..שומדבר 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? הרבה! 23.מותר לך לחשוף את שמו? יש יותר מדי
24.כן?אנחנו מקשיבים: עדיף שתקראו ולא תקשיבו 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? חמודים וסתומים
אפשר לעבוד עליהם בקלות ולהוציא להם הרגשה חרא חח 26.פיצה בשבילך? יאמי 27.עם איזה תוספות? זיתים 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידה 29.אוהב סלט ירקות? כן
30.אם כן,מה הוא מכיל? ירקות 31.וסלט פירות? כן
32.ואם כן,מה הוא מכיל? פירות 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? חח כן!! גם אני עושה 'מווו' לפעמים שמתחשק.. 34.אנסת פעם כבש? לא חושבת 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא:S:S:S 36.יצא לך לריב בפורום? לא! 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?חמדמד 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? חמדמדות 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא ראיתי 41.שומר בשר חלב? כן 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? איזו שאלה 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? נורא ואיום!! 45.התנתקות-כחול או כתום? כתום 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן 47.חלב מישהו? אה?! 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא חושבת.. 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? נאא.. 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?כן
60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? ברגע זה,כן! 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: אני עייפה

d r o r y

New member
עונה:

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?כן.מאוד 2.האם יש לכם חוש הומור?לא ממש 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?לפעמים 4.יצא לכם לפנטז פעם?כל הזמן. 5.על מה?אתה חושב שאני יכול לציין פה מליון דברים? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:יש כמה דברים.דוגמא:בסרט "מלך הסלים" שמשון היה אדם כושל מכל הבחינות,עד שבאיזה יום הוא גילה שיש לו יכולת על אנושית לקלוע לסל/למטרה.ואז למעשה,מאפס הוא הפך לגדול.וזה מה שהייתי רוצה שיקרה לי. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?בטח! 8.האם אתם כותבים למגירה?כן 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא יצא לי עוד 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?אם הוא פשוט יעניין אותי וירגש אותי 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?נדיר מאוד שאני בכלל בקולנוע 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?----- 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?להעביר ת'זמן? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?חלקית. 16.האם אתם נקשרים בקלות?לא 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?עם חיוך מפה לאוזן ומצב רוח מרומם עד השמיים.אבל מה לעשות שעל מצב רוח לא שולטים? 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?לא אוהב במיוחד 19.ועל הכחול?צבע אדיר.מהאהובים עלי 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?לא 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?מסכנות 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?בטח 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא.הוא יהרוג אותי.סתםםם....אבל בכל זאת רצוי שלא. 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?מטומטמים.שילכו להביא ביד כמו שאני עושה,אבל למה לבלבל לכולם ת'מוח? 26.פיצה בשבילך?כן 27.עם איזה תוספות?פטריות,ירקות,בצל,טונה 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:גלידת קרנבל של הבורגראנץ' והמקדונלדס 29.אוהב סלט ירקות?רק אם הוא עסיסי ומכיל ירקות שאני אוהב. 30.אם כן,מה הוא מכיל?תירס,טונה,אבוקדו,עגבנייה,פטריות 31.וסלט פירות?אם הוא מכיל פירות שאני אוהב אז בטח 32.ואם כן,מה הוא מכיל?בננה,תותים,קיווי ואגוזים 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא 34.אנסת פעם כבש?לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?לא 36.יצא לך לריב בפורום?כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?לא מכיר מספיק 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?אני חושב שהן צריכות להתחתן עם נינט בעצמן 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?לא ראיתי 41.שומר בשר חלב?לא ממש 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?התגייסתי והשתחררתי מזמן 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?אני חושב שרוב הסלבריטאים הם עם מטומטם שצריך לשלוח לעבוד בחרייה במקום בטלוויזיה. 45.התנתקות-כחול או כתום?לא זה ולא זה 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר...בקושי 47.חלב מישהו?למה לא? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?כן והרבה 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:שאלון ספונטני,רגיש ובעל חוש הומור.אבל באמת עכשיו?שאלון ככה ככה.אבל לפחות שורף זמן

god knows why

New member
עווונה

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? ממ כן, בהרבה מצבים ביוםXD 2.האם יש לכם חוש הומור? קצת הזוי אבל כן. 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? עוד לא... 4.יצא לכם לפנטז פעם? בוודאי 5.על מה? בכיתה א' על איך שאני מצילה את המורה שליXD ודברים כאלה. 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: מישהו זוכה במיליון דולר (זה בטח קרה באיזה סרט, לא?) 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לא תמיד 8.האם אתם כותבים למגירה? כן, הרבה 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא ממש 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא. 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? הנושא שלו?XD 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן שליטע - אין סרט בלי פופקורן! 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? תלוי עם מי אני 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? לא שמתי לב לשעה שכתבת. אבל חופש אז למי אכפת 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? מאוד. מדי 16.האם אתם נקשרים בקלות? כן. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בנשיקה:) 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? סבבה כל עוד לא מגזימים ומסתובבים ברחוב בדמות פרילי. 19.ועל הכחול? כנ"ל (רק שהפרילי כחול). 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כן
21.אוהב להגעיל אנשים? לא. מה הקטע בזה
22.מה בעיניך מסמל תמימות? אופטימיות-יתר, שלווה מוגזמת במצבי לחץ... 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? לא אחד ולא שניים... 23.מותר לך לחשוף את שמו? עדיף שלא. 24.כן?אנחנו מקשיבים:
25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? חסרי חיים. 26.פיצה בשבילך? תמיד:) 27.עם איזה תוספות? זיתים/תירס/פטריות 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: טילון שוקולד
29.אוהב סלט ירקות? הכי בעולםםם. 30.אם כן,מה הוא מכיל? עגבניות, מלפפונים, בצל.:) בלי גמבה! 31.וסלט פירות? גםם. 32.ואם כן,מה הוא מכיל? קיווי! ועוד דברים.
33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? בטח. לא נרדמתי עד שמצאתי את התשובה... 34.אנסת פעם כבש? לא. אבל היא אנסה אותי=[ מאז אני לא מזדיינת עם כבשים, גם לא מרצון. 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? עדיין לא. 36.יצא לך לריב בפורום? כןXD 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? כן. 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? שאם הוא היה הולך עם מכנסיים קצת יותר סגולים הייתי מחבבת אותו יותר. 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? רק טובות! 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא ראיתי אף אחד מהם=\ לא בליינית שכמותי 41.שומר בשר חלב? לא - לא אוכלת בשר
42.מנשק מזוזות? מצרפתת. 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אתגייס, ככל הנראה 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? לא הוגן!!!!!!1111111 45.התנתקות-כחול או כתום? כחולכחולכחול. (פריליXD) 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן בכיף. 47.חלב מישהו? כן. 1%, דל שומן בבבקשה. 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא. הכלב של השכנים לא אוהב אותי. בעצם אין להם כלב. 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? אתם יודעים שאף פעם לא עשיתי ספגטי?!?!?! 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? אררח, כן. 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? וואי, 60. סחטיין. 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: היה מגניב. כלהכבוד לך. יום טוב:)

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? חח כההה
2.האם יש לכם חוש הומור? לא
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כןן
4.יצא לכם לפנטז פעם? לא
5.על מה?
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: שמי שאני אוהבת יבוא ויגיד שהוא אוהב אותי.....
7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כה, אבל לא כשזה צפוי מידי
8.האם אתם כותבים למגירה? פעם כתבתי
9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? כן
10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא
11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם ימליצו לי עליו
12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורןןן!
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? לבדד
14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? מה השעה?!
15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? כן
16.האם אתם נקשרים בקלות? כן
17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? הערימת פנקייקים עם מייפל וסוכר
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? שהוא פסדר, לא חולה עליו
19.ועל הכחול? שהוא אחלה צבע, לא חולה עליו
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא
21.אוהב להגעיל אנשים? לא
22.מה בעיניך מסמל תמימות? לא יודעת להגדיר את זה
22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן
23.מותר לך לחשוף את שמו? לא
24.כן?אנחנו מקשיבים: ----
25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? שימצאו לעמצם חייםםם
26.פיצה בשבילך? כן תודהה
27.עם איזה תוספות? פטריותתת
28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידה
29.אוהב סלט ירקות? כן
30.אם כן,מה הוא מכיל? מלפפון עגבנייה ובצל
31.וסלט פירות? כןן
32.ואם כן,מה הוא מכיל? תותים, תפוחים, אגסים, אפרסקים, מנגו ואבטיח
33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? חח לא
34.אנסת פעם כבש? לאאא
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? כן.
36.יצא לך לריב בפורום? לאא
37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? כן
38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? שהוא תופס מעצמו יותר מידי
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? חחח
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? את החדש, הוא חמוד.
41.שומר בשר חלב? לא
42.מנשק מזוזות? לא
43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אני אתגייס
44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שזה סתםםם הם אנשים רגילים וצריכים לשרת כמו כולם!
45.התנתקות-כחול או כתום? לא זה ולא זה
46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן
47.חלב מישהו? לא תודה
48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? לא..
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כן
60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לאאא
61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: היה נחמד

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? בקטנה 2.האם יש לכם חוש הומור? כן. הוא מתפקד המון שעות
(מנסה לפחות) 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? אווו כן
יאמר לזכותי.. 4.יצא לכם לפנטז פעם? ברור 5.על מה? על מה לא.. 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: חחחחחח עזבו.. זה לא יגמר 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן אבל זה קיטשי.. צריך להפתיע כמו במסור 8.האם אתם כותבים למגירה? מה? לא..... 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא.. בנענע זה הכי מגניב 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? נושא שיעניין אותי 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? אם קונה אז רק פופקורן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? לרוב מתחלקת.. 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? מאיפה לי 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? כן 16.האם אתם נקשרים בקלות? כן 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? אחרת לגמרי 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? לא אוהבת 19.ועל הכחול? צבע יפה 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא 21.אוהב להגעיל אנשים? לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? אממ.. שאלה קשה. זה מסמל שעוד לא השתפשפת בדברים מסויימים.. נראה לי. 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? המון. חצי מהעיר לפחות 23.מותר לך לחשוף את שמו? אין מקום מספיק.. 24.כן?אנחנו מקשיבים: סתמו 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? חחח זה משעשע 26.פיצה בשבילך? יאמייייייי 27.עם איזה תוספות? זיתים ירוקים (!!) ואפשר גם בצל 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: טילון!! ומגנום.. וכל מה שבא לכם בעצם 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? עגבניה מלפפון פלפל אממ.. בצל? חסה.. לאדעת כאלה 31.וסלט פירות? כן!! במיוחד זה שאמא עושה.. הכי טעים 32.ואם כן,מה הוא מכיל? הכל.. פשוט הכל חח 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש? חחח ברור.. כל יום.. יש לי אחת בגינה 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? מה אתם רוצים? 36.יצא לך לריב בפורום? כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? שהוא סבבי 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? וואי וואי ואני חשבתי שאני המסטולה 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא ראיתי 41.שומר בשר חלב? בערך 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אתגייס 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שזה עלוב
45.התנתקות-כחול או כתום? כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? העביר תזמן למרות שאני מוצפת 47.חלב מישהו? אה? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא.. הוא תמיד נובח עלי
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? לא.. היי איתמר (?) 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? בהחלט 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא.. יאלללללה אני רק עונה על השאלות עזבו אותי 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: תודה
אהחחממ.. שניה לא אירגנתי נאום... מממ.. היה יכול להיות טוב יותר.

mami182

New member
../images/Emo9.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?אממ דההה 2.האם יש לכם חוש הומור?לאא.. 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?ממש אבל ממש לאאא. חח 4.יצא לכם לפנטז פעם?גם אם כה לא זוכרת 5.על מה? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: אממ..אין כזהה.. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כהה 8.האם אתם כותבים למגירה? לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא.. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לרוב לא.. 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? כלום 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?מתחלקים 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? כי מאוד משעמם לך בחיים 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לרוב לא 16.האם אתם נקשרים בקלות?לא.. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?במיטה עם מזגן וארוחת בוקר 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?בסדר 19.ועל הכחול?מהמם. 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?לא 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?אממ לאדעת 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?ברור 23.מותר לך לחשוף את שמו? כול הבנים בבצפרר..חוצמכצה בודדים... 24.כן?אנחנו מקשיבים:יותר מדי 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?טיפשים 26.פיצה בשבילך? ברור 27.עם איזה תוספות?לא צריך תוספות 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:שוקולד ווניל עוגיות 29.אוהב סלט ירקות? כה 30.אם כן,מה הוא מכיל? עגבניות וירקות 31.וסלט פירות?לא 32.ואם כן,מה הוא מכיל?כלום 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?בטח כול יום ויום 34.אנסת פעם כבש?ברורר מי לא??? 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? אה?? 36.יצא לך לריב בפורום?לא 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?אולי? 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?לא חושבת כלום 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?אה???????????????????????????. 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?הישן לא משו 41.שומר בשר חלב?לא 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?כה 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? 45.התנתקות-כחול או כתום?נמנעת 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר תזמן כשמשעמם 47.חלב מישהו? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?בטח מי לא?? 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?ברוררר 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?אמממ תלוי איך מגדירים מטומטמות...חח 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?אממ רואיפ שאתה לא במופת..חחח סתם 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך... לא..

galit2510

New member
עונה

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? כה.. חח 2.האם יש לכם חוש הומור?לא 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?כה 4.יצא לכם לפנטז פעם?כה 5.על מה?לא זוכרת 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:כמו בסרט יש לה ביצים .. לחיות עם בנים בחדר... 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לא אני אוהבת סוף טרגי עם מוות .. 8.האם אתם כותבים למגירה?לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?כה 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לפעמים 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?שהוא יהיה מעניין ... 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?מתחלקים 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?ממש ממש שיעמם לך 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא 16.האם אתם נקשרים בקלות?בתקופה האחרונה כה.. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?באמבטיה חמה עם בן הזוג 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?ככה ככה 19.ועל הכחול?נחמד 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?לא 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?לא יודעת 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כה 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא 24.כן?אנחנו מקשיבים:בכל זאת מתחיל ב-ל .. חברה שהייתה לי בו'.. [לא לירון] 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? אני אחת מהם .. חח סתם .. מעצבנים 26.פיצה בשבילך?הא? 27.עם איזה תוספות?זיתים או פטריות 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:טילון 29.אוהב סלט ירקות?כה 30.אם כן,מה הוא מכיל?משו בסגנון הסלט יווני 31.וסלט פירות?כה 32.ואם כן,מה הוא מכיל? כל פרי טעים 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש?ברור.. כל יום 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?לא 36.יצא לך לריב בפורום?כה 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? כה 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? לא אוהבת אאותו 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? מפגרות רצח ? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? ראיתי את הישן .. סרט נחמד 41.שומר בשר חלב?כה 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אתגייס 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? סתם חשים 45.התנתקות-כחול או כתום?כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר את הזמן 47.חלב מישהו?אני? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?כההההההההההההההההההההההה.... חח 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: שאלון ממש נחמד... מעביר את הזמן בכיף .. טנקס למשועמם שכתב אותו...

Cry for You

New member
../images/Emo216.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?
כן טיפה. 2.האם יש לכם חוש הומור?
הומור שחור בעיקרון. 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?
לפעמים. 4.יצא לכם לפנטז פעם?
ברור, יותר מידי. 5.על מה?
על אנשים, על אירועים. 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:
הסוף הטוב שיש באגדות. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?
כן. 8.האם אתם כותבים למגירה?
אממ פעם כן, עכשיו אין זמן. 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?
לא בראש1 אבל בפורום מיוחדים לזה ובלוגים, אז כן. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?
כן לפעמים. 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?
כותרת, הנושא. 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?
קונה פופקורן. 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?
מתחלקת. 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?
משעמם? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?
בדר"כ. 16.האם אתם נקשרים בקלות?
תאמת, שכן. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?
ברגל ימין. 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?
יותר מידי שמח. יפה בשילוב עם עוד צבע. 19.ועל הכחול?
רגוע. 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?
לפעמים
21.אוהב להגעיל אנשים?
תלוי באיזה אופן. אם זה בסיפור אז כן. 22.מה בעיניך מסמל תמימות?
בובת פרווה. 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?
יותר מידי. 23.מותר לך לחשוף את שמו?
אממ, יש יותר מידי כאלה אנשים. 24.כן?אנחנו מקשיבים:
הרשימה ארוכה מידי. 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?
זה עצוב. 26.פיצה בשבילך?
טעים. 27.עם איזה תוספות?
זיתים. 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:
טילון אגוזים. 29.אוהב סלט ירקות?
מאוד 30.אם כן,מה הוא מכיל?
עגבניות, מלפפונים. 31.וסלט פירות?
אוהבת. 32.ואם כן,מה הוא מכיל?
כל מיני פירות. 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?
לא... 34.אנסת פעם כבש?
לא
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?
לא. 36.יצא לך לריב בפורום?
לא ממש. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?
לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?
יש לו שירים נחמדים מידי פעם. 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?
שג'ירפות לא מדברות
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?
לא ראיתי. 41.שומר בשר חלב?
לא. 42.מנשק מזוזות?
לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?
כנראה בסופו של דבר. 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?
לא...
45.התנתקות-כחול או כתום?
כחול. 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?
מעביר את הזמן. 47.חלב מישהו?
לא תודה. 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?
לא. 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?
לא. 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?
כן
60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?
מרוב שעמום 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: נחמד, העביר את הזמן.

D o o S h a

New member
עונה../images/Emo13.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? יש לי קטעים
2.האם יש לכם חוש הומור? בוודאי! 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לפעמים חח 4.יצא לכם לפנטז פעם? כן... 5.על מה? ממ 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: נו, אתם יודעים. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן 8.האם אתם כותבים למגירה ? לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לפעמים 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם הנושא מעניין, ואם הוא נכתב בצורה שאני אוהבת 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן! 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? תלוי בגודל חיחי 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? אני לא יודעת באיזה שעה כתבת כי אמרו שהוא כבר היה פה 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לפעמים 16.האם אתם נקשרים בקלות? לא יותר מדי 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? ב-12 בצהריים 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? חמוד 19.ועל הכחול? יפה 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? אה? 21.אוהב להגעיל אנשים? לא... 22.מה בעיניך מסמל תמימות? כל מיני דברים 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כןןןן!! יותר מאחד
23.מותר לך לחשוף את שמו? מה זה מותר?! אני יעשה מה שאני רוצה
. אבל -לא. 24.כן?אנחנו מקשיבים: חבל 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?
26.פיצה בשבילך? לא כרגע 27.עם איזה תוספות? פטריות, בצל, או עגבניות ובולגרית. אותירס. וגם בטטות זה ממש טעים. ובעתם כמעט כל דבר. רק לא אנשובי! 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: קראנץ שוקולד לבן, באמצע שוקולד רגיעל, והליבה של שוקולד לבן!!
וגם נוק-אאוט 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? מלפפון, עגבנייה, בצל, זיתים, גבינה בולגרית, מלחפלפל, ושמן זית. 31.וסלט פירות? יאמי 32.ואם כן,מה הוא מכיל? בננות, תותים, תפוזים, אגסים, תפוחים.. מה שיש 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא. 34.אנסת פעם כבש? כן, בטח. 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום? כן חיחי. לא בפורום הזה [נראלי] 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא. 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? ממ.. כלום? 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? אמ.. מה? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? החדש. יפה! 41.שומר בשר חלב? לא 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? בטח 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?
45.התנתקות-כחול או כתום? אמצע 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן. דווקא שאלון טוב. 47.חלב מישהו? לא בשבילי 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא ממש... 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? לא שזכור לי
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? בהחלט! 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? האמת שלא הסתכלתי על המספרים... 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: אהבתי

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לא 2.האם יש לכם חוש הומור?כן 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?לא 4.יצא לכם לפנטז פעם?כן 5.על מה?כלמיני דברים 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:לא יודעת 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?כן 8.האם אתם כותבים למגירה?לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לפעמים 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?כן 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?לא יודעת 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?מתחלקת עם מישהו 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?משעמם לך? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?תלוי למי 16.האם אתם נקשרים בקלות?לא יודעת 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?לא יודעתתת 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?יפה 19.ועל הכחול?גם 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?לא 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?לאאא יודעתת 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?מפגרים 26.פיצה בשבילך?הא? 27.עם איזה תוספות?פפרוני 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:הרבה 29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?עגבנייה ומלפפון 31.וסלט פירות?לא ממש 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא 34.אנסת פעם כבש?ברור=] 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?הא?? 36.יצא לך לריב בפורום?כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?איכ. 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?אני אחת מהן
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?יש חדש?
41.שומר בשר חלב?לא 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?לא יודעת 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?לא 45.התנתקות-כחול או כתום?כתום 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר ת'זמן 47.חלב מישהו?הא? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?אכן
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?הא? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?כן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לאXD 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:נחמד מאוד

עונה

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לא בדיוק 2.האם יש לכם חוש הומור?כה 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?כה 4.יצא לכם לפנטז פעם?כה 5.על מה?כל מיני 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:וואוו חח 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?כהה 8.האם אתם כותבים למגירה?כה 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?כל מיני..לא יודעתת.. 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?ברור.. איך אפשר לגמור שלם!? 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?משעמם לך?! 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא בדיוק 16.האם אתם נקשרים בקלות?כה 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?בהליכה על חוף הים 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?אחלה צבע 19.ועל הכחול?כנ"ל 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?לא 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?- 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?לא 23.מותר לך לחשוף את שמו?- 24.כן?אנחנו מקשיבים:- 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?איכסס 26.פיצה בשבילך?לא תודה 27.עם איזה תוספות?לא תודההה 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:- 29.אוהב סלט ירקות?כה 30.אם כן,מה הוא מכיל?מלפפון ופלפל אדום (גמבה) 31.וסלט פירות?לא 32.ואם כן,מה הוא מכיל?- 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא 34.אנסת פעם כבש?ברור שלא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?אה?! 36.יצא לך לריב בפורום?לא 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?כה 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?אחלה 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?איככככככככככככככככס 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?מעולה 41.שומר בשר חלב?לא 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?יש לי עוד זמן 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?כייף להם 45.התנתקות-כחול או כתום?כתום 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר את הזמן 47.חלב מישהו?איכססס 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?כה 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא נראה לי... 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?בערך 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:לילה טוב.

D::::

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? זה מאוד יחסי. אבל אני מניחה שכן. 2.האם יש לכם חוש הומור? קצת. 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כשאני עייפה אני מתנהגת כמו שיכורה. אני שרה ואומרת דברים טיפשיים :} 4.יצא לכם לפנטז פעם? כמובן. אני מפנטזת המון. 5.על מה? על כל דבר שגורם לי להרגיש רע. אני פשוט משנה את אותו נושא לטובה. או מפנטזת על דברים שאני רוצה שיקרו או יהיו. זה גורם לי להרגיש טוב יותר :} 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: לא עולה לי דבר כזה לראש, כרגע... 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? לא ממש. אני תמיד מתחננת בלב שהספר או הסרט יגמר רע. כי כבר כ"כ נמאס לי מ- "והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה" וכל הקיטש והשטויות האלה =/// 8.האם אתם כותבים למגירה? כן. 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא. לרוב לא. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לפעמים. כן. 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם הנושא הכתוב עליו מושך אותי מספיק. 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? מעדיפה פופקורן ^^ 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? מתחלקת עם מישהו, כי מעולם לא יצא לי ללכת לסרט לבד, כך ש... 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? לא ממש שמתי לב לשעה you know... ^^ 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לא. כיום אני יותר פתוחה אבל יש עוד מה לשפר. 16.האם אתם נקשרים בקלות? אני נקשרת לאנשים מאוד לאט, כך שכשאני כבר נקשרת למישהו זה ברמה ממש חזקה. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? לקום לצד הבחור שאני אוהבת :} זאת לא בקשה גדולה. 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? צבע חמוד, מה רע? 19.ועל הכחול? סבבה D: 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? אה... לא? 21.אוהב להגעיל אנשים? להגעיל? מממ, לא. לא כ"כ. 22.מה בעיניך מסמל תמימות? אה... אמ... 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן :} 23.מותר לך לחשוף את שמו? "אמא" P: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? לא איכפת לי מהם ^^ אני לא נכנסת לצ'אטים. זה לא מפריע לי. 26.פיצה בשבילך? לא, תודה. לא אוהבת. 27.עם איזה תוספות? *PUKE* 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: אין. לא ממש מחבבת דברים מתוקים. אבל גלידת דובדבן זה בסדר. 29.אוהב סלט ירקות? ככה. 30.אם כן,מה הוא מכיל? טיפה עגבניה הרבה מלפפון. 31.וסלט פירות? זה נחמד. 32.ואם כן,מה הוא מכיל? תפוז, בננה ותפוח עם מיץ אננס. זה טעים :} 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? כי הן יכולות? 34.אנסת פעם כבש? טרם :} [...WTF] 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא נראה לי P: 36.יצא לך לריב בפורום? בדרך כלל אני מעדיפה לשמור על זכות השתיקה. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? נדמה לי שיש לי דברים אחרים לתהות לגבם ^^ 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? איכ ^^ 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? אין לי מושג, אבל מה שבטוח- השאלות שלך מאוד הגיוניות ^^ 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'? הישן או החדש? איך הסרט? לא ראיתי. פחדתי שהסרט יגרום לי לבחילה D: [לא חובבת שוקולד }:] 41.שומר בשר חלב? רק כשההורים שלי בבית כי אני מכבדת אותם. אבל מצדי- לא. 42.מנשק מזוזות? חחח לא XD 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? מאוד מצפה להתגייס. 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? יש למפורסמים הטבות בכל מקום ולא רק בצה"ל שלא בצדק כמובן, אבל כבר התרגלתי לטמטום של כל עניין ה"כוכבים" הזה. אז... Whatever, dude 45.התנתקות-כחול או כתום? לבן :} 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? שנייהם. 47.חלב מישהו? לא. תודה. 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? למה ללכת רחוק? יש לי את הכלב שלי בשביל זה. 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי (מחווה לאיתמר)? אה... לא. 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כמובן. המון. 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעת לשאלה המוזרה הזו? :} 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי? הבמה כולה שלך: ראה תשובה מספר 36.

מ א מ י2

New member
^%$$^&^&!@# ../images/Emo219.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?בערך
2.האם יש לכם חוש הומור?המון 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?לא 4.יצא לכם לפנטז פעם?אכן. על חו"ל
5.על מה?חו"ל 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:נמ. שאני יציל את כל העולם וכולם יאהבו אותי
!!! 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?כן 8.האם אתם כותבים למגירה?כן 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?כן 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?כן 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?התעניינות 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?גם וגם 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?לבדד!! [אני לא אוהבת להתחלק,תבינו] 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?כולה 8 :|. לא יודעת 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא ממש 16.האם אתם נקשרים בקלות?בערך-רק לאנשים אמיתיים 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?טוב 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?בסדר. אם לא מגזימים איתו 19.ועל הכחול?קורררר,וים 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?לפעמים,כשקופץ לי העמוד סתם או נשלח לי הודעה פעמיים או שסתם ריקה 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות?האמנה לכל דבר שאומרים לך,בלי לחשוב על זה 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן 23.מותר לך לחשוף את שמו?אכן! לינוי! 24.כן?אנחנו מקשיבים:ילדה מגעילה,פשוט גועל נפש! [היא ילדה די ענייה,השקרנית אומרת שביום אחד ההורים שלה מקבלים 9000 ש"ח. ואיך היא באה לבצפר. עם בגדים ישנים ושיער הרוס] היא משוויצה בריקוד הדפוק שלה,כשהיא לא מצליחה משהו היא מכחישה ומאשימה מישהו אחר,היא עושה ת'עצמה קשוחה אבל היא פחדנית רצח וסתם גועל נפש של ילדה 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? 26.פיצה בשבילך?בארור 27.עם איזה תוספות?זיתים,תירס 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:גלידה 29.אוהב סלט ירקות?מאודד 30.אם כן,מה הוא מכיל?גמבה [אדומה],עגבניה,מלפפון,מיץ לימון,עירית ונו..מה שכחתי עוד? 31.וסלט פירות?כמובן 32.ואם כן,מה הוא מכיל?תפוחים,תפוזים,בננות,קיווי,מנגו,מלון וכו' 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?כן 34.אנסת פעם כבש?הא?! 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?לא 36.יצא לך לריב בפורום?כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?לא חושבת 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?יש לך שאלות מוזרות 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?החדש,יפה מאוד וזה "צארלי בממלכת השוקולד". לא ומפעל 41.שומר בשר חלב?כן 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?כן 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?בולשיט 45.התנתקות-כחול או כתום?כחולה 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר 47.חלב מישהו?נמ 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?יאפ 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?הו! כן! 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:אחלה בחלה! קבלי ח"ח!

© h i l a ©

New member
עונה

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? משהו כזה 2.האם יש לכם חוש הומור? כה.. 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? חח בדיוק 4.יצא לכם לפנטז פעם? תגדירו לי מה זה לפנטז בענייכם.. 5.על מה? 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: דברים רומנטים עם תומר דהה.. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן 8.האם אתם כותבים למגירה? לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? כן 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? כן זה בערך כל העיסוק שלי בתפוס 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? התעניינות בנושא שלו 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? גם וגם 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? לרוב מתחלקת 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? שיעמום 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? יש פעמים שכן ויש פעמים שלא, אבל לרוב כן 16.האם אתם נקשרים בקלות? ככה ככה... 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? עם חיוך על הפנים?! חח 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? צבע שמח שלא מתאים לחולצות של בנים!!! 19.ועל הכחול? משהו מרענן חח 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כן 21.אוהב להגעיל אנשים? תאמת לא הכי 22.מה בעיניך מסמל תמימות? שתיקה או משהו 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן המון 23.מותר לך לחשוף את שמו? כן 24.כן?אנחנו מקשיבים: נתנאל 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? שיהיו לי בריאים חח 26.פיצה בשבילך? כן 27.עם איזה תוספות? פטריות D: 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידה 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? עגבניה, מלפפון... מממ.. וקצת לימון סחוט או משהו :S 31.וסלט פירות? כןןן
32.ואם כן,מה הוא מכיל?כל מה שיוצא טעים בסוף
33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? תתאמת........ לא הקדשתי לזה מחשבה... 34.אנסת פעם כבש? לא אבל כבש ניסה לאנוס אותי :O 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא אולי בגלגול הבא 36.יצא לך לריב בפורום? לא שזכור לי 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים לא? 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?כלום 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? שמצאו להם אחלה עיסוק לחיים חח 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא זה ולא זה 41.שומר בשר חלב? לא אבל לא אוכל אותן ביחד
42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? לא ניראלי 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שעדיף שהם כבר לא יתגיסו וישאירו לצה"ל שם טוב.. 45.התנתקות-כחול או כתום? שום דבר 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר 47.חלב מישהו? לא תודה 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא אבל ניסיתי 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? תאמת שלא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כל הזמן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: לא D:

עכשיו אני

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? = קצת 2.האם יש לכם חוש הומור? = כן, ככה אומרים 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? = לא 4.יצא לכם לפנטז פעם? = תמיד 5.על מה? = אסור להגיד... 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: לא זכור לי 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? = ברור 8.האם אתם כותבים למגירה? = בעבר הרחוק 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? = לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? = התחום שעליו נכתב 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? = פופקו 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? תמיד עם מישהו 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? = שיעמום?? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? = לא תמיד 16.האם אתם נקשרים בקלות? = לא ממש 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בשעה 09.00 עם ארוחת בוקר כפרית 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? = מדהים - זה הצבע שלי 19.ועל הכחול? = כנ"ל 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא 21.אוהב להגעיל אנשים? = לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? = שה? 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? = ברור 23.מותר לך לחשוף את שמו? יש כל כך הרבה....... 24.כן?אנחנו מקשיבים: חחח מצחיק 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? איכס, דוחים 26.פיצה בשבילך? = טעים אך משמין 27.עם איזה תוספות? = זיתים, פטריות 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: טילון עם פקאן 29.אוהב סלט ירקות? = מאד 30.אם כן,מה הוא מכיל? = כמעט את כל הירקות 31.וסלט פירות? כנ"ל 32.ואם כן,מה הוא מכיל? כנ"ל 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש? = ברור, איך ידעת? 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? - ממש לא 36.יצא לך לריב בפורום? = לא 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? = חמוד 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? = נקסט 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? = לא 41.שומר בשר חלב? = לא - ממש לא 42.מנשק מזוזות? כנ"ל 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? = אני כבר הרבה אחרי 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? = מגעיל 45.התנתקות-כחול או כתום? = אם כבר כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? = מעביר חופשי 47.חלב מישהו? = מה?? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? = לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? מה זה? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? = תמיד - כל יום באותה השעה 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? = כן 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: אמנם זו פעם ראשונה שאני בפורום אבל מאד נהניתי!!!!

MENTER

New member
גמאני../images/Emo151.gif../images/Emo163.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לגמרייי
2.האם יש לכם חוש הומור? לא תמיד
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? גם כשאני לא עייפה...
4.יצא לכם לפנטז פעם? ברור 5.על מה? על ישי
6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:
עזבו נו 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן
8.האם אתם כותבים למגירה? כן 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא
10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? גםלא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?
בחייאת 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פה ושם פופקורן לא רציני.. 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? מתחלקים
14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? יש לך הרבה זמן פנוי..הא..חח
סתם...זה אחלה שאלון...מפרגנת.. 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לצערי 16.האם אתם נקשרים בקלות? לצערי שוב
17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בנשיקה ומוזיקה
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?
לא איכפת לי 19.ועל הכחול? כנל 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא 21.אוהב להגעיל אנשים? לא... 22.מה בעיניך מסמל תמימות?
ילדים חמדמדים 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? אווווו ואאא....יותר מידיי
23.מותר לך לחשוף את שמו?
מניחה שלא.. 24.כן?אנחנו מקשיבים: טוב נו..זה לחץ חברתי...אז אני יגיד...-דניאל
שמחים?!
25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? בכיף 26.פיצה בשבילך? אפשרי 27.עם איזה תוספות? זיתיםםםםם...תגידו אין איזה סמיילי של זיתים?! 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: ארטיק קרח אדום 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? ירקות
31.וסלט פירות? אוהבת 32.ואם כן,מה הוא מכיל? את אחותי...סתם נו... לא יודעת מה שיש בבית.. 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? למה לא בעצם?!
34.אנסת פעם כבש? עדיין לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? מוכר השם... 36.יצא לך לריב בפורום? המוןןןן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? חחח סומכת עליכם שלא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? שאם הוא יוריד קצת מהפוזה הוא יהיה פחות קוף ויותר זמר.. 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?
שכפרהעלנינט....חחח.... תימנים זה הכי אחי...יש סמיילי של תימני?!?חחח 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? ראיתי תחדש והוא קטלני... 41.שומר בשר חלב? משתדלת 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? בקרוב מאוד 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? שיזדיינו 45.התנתקות-כחול או כתום? כחול מאודדדד 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר תזמןן 47.חלב מישהו? לא 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לאאא...הכלבה שלהם כבר לא בקטע..
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? לא
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כל יום כמעט 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: וואלה הבמה כולה שלי?????פנאןןןןןןן
אני רוצה להגיד שהספרנית שלנו בביצפר לסבית
תזהרו בנות... סתםםם חופשי חפרתי...מתנצלת.. שיהיה המשך יום נעיםםם

../images/Emo79.gif../images/Emo7.gif

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לפעמים
2.האם יש לכם חוש הומור? ועוד איך
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כן. 4.יצא לכם לפנטז פעם? כן. 5.על מה? הלו, פרטי!! 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: איך לא. שכולם מגלים שהחבר שלהם לא בגד בהם והם סתם חשדו והם בוכים ומתנשקים והפי אנדינג ]: 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן 8.האם אתם כותבים למגירה? כן 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? אם יוצא, כן
10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? אם אני נופלת על משהו טוב או מקבלת קישור, כן 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? כותרת מעניינת, התחלה טובה. 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן, ברור. ואם זה סרט רומנטי אז שוקולד, תמיד. 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? מתחלקים בדר"כ [מה, זה יקר וענק] 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? לא אכפת לי ממש, למען האמת. 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? תלוי למי. 16.האם אתם נקשרים בקלות?כן 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? אני לא אגיד ספציפית, אבל אחרי שינה מעולה ועם ארוחת בוקר טובה. וגם יום כזה שאני לא צריכה לחטט נואשות אחרי בגדים. 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? רוב הגוונים בכלל לא משהו. 19.ועל הכחול? יפה וקלאסי 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לא [מה, בלי החבול] 21.אוהב להגעיל אנשים? לא ממש 22.מה בעיניך מסמל תמימות? חיוך, דמעות. 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? לא 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? יחנקו אמן 26.פיצה בשבילך? וואלה, בא לי! 27.עם איזה תוספות? פטריות 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: ארטיק לימון
נאמנות לפשטות! 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? כמה שיותר! כרוב/כרובית/מלפפון/עגבנייה/גזר/לימון/פטרוזיליה/בצל בקיצור - כל מה שנכנס
31.וסלט פירות? כן 32.ואם כן,מה הוא מכיל? גם, כמה שיותר 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? לא 34.אנסת פעם כבש? לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום? כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? שר יפה [או שזה רובין??
] 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? שיהיה להן בכיף 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? לא ראיתי 41.שומר בשר חלב? בדרך כלל 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אתגייס, אני מקווה 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? לא צריך להיות. מפונקים. 45.התנתקות-כחול או כתום?כחול 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? גם וגם 47.חלב מישהו? לא תודה 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? אןי להם כלב 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא

Ofek The Diva

New member
עוווווווווווונה=]

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?לפעמים 2.האם יש לכם חוש הומור?לא ממש 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?חח לפעמים 4.יצא לכם לפנטז פעם?כן חיחי 5.על מה? חח עזבו 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:- 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?כן 8.האם אתם כותבים למגירה?לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?ביקורות של אנשים והנושא של המאמר 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?מתחלקים 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?שיעמום? 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא 16.האם אתם נקשרים בקלות?לא 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?כשאני מאורגנת מראש 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?גועל נפש 19.ועל הכחול?אני אוהבת 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? חחח 21.אוהב להגעיל אנשים?לא:\ 22.מה בעיניך מסמל תמימות?תינוקות 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא זוכרת 24.כן?אנחנו מקשיבים:חח 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?טיפשים 26.פיצה בשבילך?לא.. אכלתי ב10 27.עם איזה תוספות?זיתים 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:מגנום וניל 29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?עגבניה מלפפון חסה 31.וסלט פירות?לא 32.ואם כן,מה הוא מכיל?- 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?כי הן לא יודעות לעשות מיאו? 34.אנסת פעם כבש?חחחחחחחחחחחחח לא 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה?כה:\ 36.יצא לך לריב בפורום?לא 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?לא חושת כלום 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? שהן משוגעותתת 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?החדש והיה יפה=] 41.שומר בשר חלב?לא 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?אתגייס 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?מיותר ולא פייר 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר ת'זמן 47.חלב מישהו?בקורנפלקס 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?חחחח לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?כן:\ 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?חחחחח 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:כןן שמי שכתב אותו חולה נפששש ומצחיק ברמות=] אהבתי ת'שאלון

למעלה