שאלון שהיה פה

.

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? אהא 2.האם יש לכם חוש הומור?לא 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? חחח כן 4.יצא לכם לפנטז פעם?אה הא 5.על מה?די להדחף 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?כןןןן 8.האם אתם כותבים למגירה?כן,אני מודה 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא הבנתי 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? רק בבלוג אחד,השאר ישאר-בלוג 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?הכותרת,וגם תמונה 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן או לקנות טוסט ולהחביא בתיק ולאכול בזמן הסרט 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?מתחלקים.סוציאליזם:] 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?משעמם לכם,מאותה סיבה שאני עולה שאלונים פה 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? תלוי עם מי,רק לחברות ממש קרבותו 16.האם אתם נקשרים בקלות? לא ייודעת 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? וואו..לא יודעת,צריכה לחשוב על זה 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? הוא יפה 19.ועל הכחול?שומרית!צבע מקסים בעיניי 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? אה? 21.אוהב להגעיל אנשים?לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? לא יודעת,אין לי חושבת שיש סמל לתמימות 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? עזבו 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? חחחחחחחחח הם שרוטים בשכל 26.פיצה בשבילך? אה? 27.עם איזה תוספות? תירס או עגבניות או כלום 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: גלידה 29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל? ירקות 31.וסלט פירות? פחות 32.ואם כן,מה הוא מכיל? 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? אה? 34.אנסת פעם כבש? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום? הו.. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? חח 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? כלום 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? יש גירפות תמניות?חחחחח 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? 41.שומר בשר חלב? ברור 42.מנשק מזוזות?לא,אני לא מבינה את המשמעות של זה. 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? כן 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? זה לא פייר,הם בידיוק כמונו,אבל יהיה להם בכיף 45.התנתקות-כחול או כתום? כחול,אפילו חילקתי סרטים כחולים 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעבביר תזמן 47.חלב מישהו? 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? חחחחחחחח הכלב של השכנים הוא זקן 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?חחח כן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך הוא חופר!סתם היה נחמד

בלה..בלה..בלה עונה../images/Emo3.gif

.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל?אממ..כן
2.האם יש לכם חוש הומור?כן
3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף?תולי מתי
4.יצא לכם לפנטז פעם?כן 5.על מה?כל מיני 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם:אוווו 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים?כן 8.האם אתם כותבים למגירה?
9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)?לא ממש 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים?קראתי אחד או 2 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים?אם הכותרת (משנית או לא..לא משנה) מעניינת 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים?פופקורן
13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו?מתחלקים בד"כ
14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו?לא ראיתי איזה שעה אבל בטח היה משמעמם
15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם?לא 16.האם אתם נקשרים בקלות?תלוי מתי בד"כ לא 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך?בצורה טובה..אולי עם שיר נחמד או משהו
18.מה אתה חושב על הצבע הורוד?נחמד (כל עוד הוא לא מגיע לפאקצות
) 19.ועל הכחול?יאאאאאאאאאאאא
20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'?כן
21.אוהב להגעיל אנשים?מסוימים
22.מה בעיניך מסמל תמימות?תינוק? 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע?כן 23.מותר לך לחשוף את שמו?לא 24.כן?אנחנו מקשיבים:
25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל?מגעילים 26.פיצה בשבילך?כן בבקשה
27.עם איזה תוספות?זיתים ירוקין
28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד:ארטיק 29.אוהב סלט ירקות?כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?בעיקר חסה
31.וסלט פירות?לא 32.ואם כן,מה הוא מכיל?לא מכיל 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא
34.אנסת פעם כבש?בטח...
35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? ???? 36.יצא לך לריב בפורום?לא ריב רציני 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים?כן
38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס?שירים יפים
39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'?משוגעים
40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט?ראיתי בשיעור אנגלית בלי תרגום וזה היה מוזר
ואין לי מושג אם זה הישן או החדש
41.שומר בשר חלב?בערך 42.מנשק מזוזות?לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל?תתגיסי
44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל?מגעיל..למה הם לא בני-אדם כמו כל אחד? 45.התנתקות-כחול או כתום?כתום יותר.. 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן?מעביר את הזמן בנחמדות
47.חלב מישהו?
48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא
49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?רק אני לא מבינה?
50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך?לצערי 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60?לא
61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך:שאלון נחמד ביותר
אך פעם לא עניתי על אחד כזה

ester6

New member
עונה

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לפעמים.. 2.האם יש לכם חוש הומור? אפשר להגיד.. 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? כן.. זה תמיד קורה לי.. 4.יצא לכם לפנטז פעם? כן. 5.על מה? כל מיני דברים.. 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: לא יודעת..לא עולה לי בראש עכשיו.. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? סוף טוב זה נחמד.. אבל לפעמים משעמם מידי.. אני אוהבת שזה נגמר בצורה מעניינת.. 8.האם אתם כותבים למגירה? לא.. אפילו למגירה שלי לא מגיע לראות סיפורים גרועים כל כך.. סתם.. אם הייתי יודעת לכתוב יפה הייתי כותבת.. 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? כן, לפעמים. 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא ממש 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם זה בנושא שמעניין אותי.. יכול להיות שאני יקרא. 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? פופקורן וקולה! 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? אני מתחלקתתמיד.. אני לא מסוגלת לגמור את זה לבד. 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? סתם שיעמם לי. 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? זה ממש תלוי עם מי אני מדברת. בעיקרון אני בנאדם די סגור ושקט, אבל אם אני מדברת עם יישהו שקרוב אלי וזה משהו שמציק לי אני מספרת. 16.האם אתם נקשרים בקלות? לא ממש. 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? לא יודעת.. תלוי מה אני רוצה לעשות באותו יום. 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? אני לא מתה על ורוד.. 19.ועל הכחול? אני אוהבת כחול ..זה צבע מאוד יפה לדעתי. 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? לפעמים. 21.אוהב להגעיל אנשים? לא.. 22.מה בעיניך מסמל תמימות? 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? 23.מותר לך לחשוף את שמו? 24.כן?אנחנו מקשיבים: 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? אנשים מטומטמים.. חסרי חיים.. 26.פיצה בשבילך? בטח.. למה לא. 27.עם איזה תוספות? בצל. 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: אני אוהבת מאוד קרח. 29.אוהב סלט ירקות? לא.. אני שונאת ירקות. 30.אם כן,מה הוא מכיל? אני לא סובלת.. 31.וסלט פירות? גם לא. 32.ואם כן,מה הוא מכיל? לא. 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'? חשבתי על זה..אבל לא הגעתי לשום מסקנה הגיונית.. 34.אנסת פעם כבש? לא.. 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא.. 36.יצא לך לריב בפורום? כן.. אבל זה לא היה ממש ריב.. זה היה סתם ילדה חסרת חיים שלא הפסיקה לקלל בלי לדעת עם מי היא מדברת.. 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? כן. 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? פעם אהבתי אותו.. אבל עכשיו פחות. 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? אה!? 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? ראיתי את שתיהם.. ראיתי את החדש בקולנוע ואז שוב במטוס בדרך מיאמי. ואת הישן ראיתי פעם באחד מערוצי הסרטים של Yes .. זה סרט נחמד.. אבל אהבתי יותר את החדש. 41.שומר בשר חלב? כן. 42.מנשק מזוזות? אני משתדלת. 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? לא נראה לי. 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? אני חושבת שגם אם הם מפורסמים הם צריכים לעשות צבא כמו כולם.. אבל זה עדיף על המפורסמים שלא עושים בכלל.. 45.התנתקות-כחול או כתום? כתום!! 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? הוא נחמד.. מעביר את הזמן. 47.חלב מישהו? אה?! 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים? לא.. 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)? לא שידוע לי. 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כן. 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? עכשיו שאלתי את עצמי.. 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: שאלון נחמד.. העביר לי את הזמן בכיף..

talush2005

New member
עונה-עד לעמוד הזה הגעתי מהשעמום =/

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לא 2.האם יש לכם חוש הומור? כן 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לפעמים 4.יצא לכם לפנטז פעם? כן 5.על מה? על הרבה דברים 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: כל הסיפורי אהבות המדהימים והגברים המושלמים כביכול שיש שם הייתי רוצה שיקרה לי. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן 8.האם אתם כותבים למגירה? לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם הנושא מעניין ואם יש לי זמן 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? מעדיפה אחירם 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? עם מישהו 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? התחשק לך.. 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לפעמים 16.האם אתם נקשרים בקלות? כן 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בטיסה לחו"ל 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? לא אוהבת 19.ועל הכחול? אחד הצבעים האהובים עליי-יפהה 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כה 21.אוהב להגעיל אנשים? לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? לדים קטנים בכלל כל מה שהם עושים 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? לא 24.כן?אנחנו מקשיבים: לא.. 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? משעמם להם... 26.פיצה בשבילך? כן 27.עם איזה תוספות?בלי כלום 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: טילון וארטיק מגנום וגלידה שוקולד חחח 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?עגבניות ומלפפונים 31.וסלט פירות? כן 32.ואם כן,מה הוא מכיל? אפשר בננה ענבים תפוח תותים מנגו... 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא 34.אנסת פעם כבש?לא חחח 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום? כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? לא חושבת עליו 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? חחחחח באסה להן 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? החדש-סרט משעמם לגילי חח 41.שומר בשר חלב? כן 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אתגייס לצה"ל ב"ה 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? לא אוהבת את זה.. 45.התנתקות-כחול או כתום? זה היה מזמן מה זה משנה? 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן בכיף :) 47.חלב מישהו? לא 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כןן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: אחלה שאלון -תודה

talush2005

New member
עד לעמוד הזה אחורה הגעתי עם השעמום

1.האם הייתם מגדירים את עצמם כשרוטים בשכל? לא 2.האם יש לכם חוש הומור? כן 3.האם כשאתם עייפים אתם מתחילים למלמל דברים מטומטמים בטירוף? לפעמים 4.יצא לכם לפנטז פעם? כן 5.על מה? על הרבה דברים 6.דבר שקרה בסרט והייתם רוצים שיקרה לכם: כל הסיפורי אהבות המדהימים והגברים המושלמים כביכול שיש שם הייתי רוצה שיקרה לי. 7.אוהבים סוף טוב לסרטים וסיפורים? כן 8.האם אתם כותבים למגירה? לא 9.האם אתם קוראים סיפורים שילדים בגילכם כותבים(כדוגמת אלו שבבלוגים בראש1)? לא 10.האם אתם קוראים בלוגים בתפוז אנשים? לא 11.מה יגרום לכם לקרוא מאמר מסוים? אם הנושא מעניין ואם יש לי זמן 12.האם אתם קונים פופקורן בקולנוע או שאתם מעדיפים לקנות חטיפים אחרים? מעדיפה אחירם 13.ואם כן,לבד או מתחלקים עם מישהו? עם מישהו 14.מה לדעתך הסיבה שכתבתי שאלון בשעה כזו? התחשק לך.. 15.האם אתם בני אדם שחושפים את המחשבות והרגשות שלהם? לפעמים 16.האם אתם נקשרים בקלות? כן 17.אם זה היה תלוי בך,איך היה מתחיל היום שלך? בטיסה לחו"ל 18.מה אתה חושב על הצבע הורוד? לא אוהבת 19.ועל הכחול? אחד הצבעים האהובים עליי-יפהה 20.האם אתה מזדהה עם האמרה 'גמני בתפוז אנשים |אייקון חבול|'? כה 21.אוהב להגעיל אנשים? לא 22.מה בעיניך מסמל תמימות? לדים קטנים בכלל כל מה שהם עושים 22.יצא לך להכיר בנאדם צבוע? כן 23.מותר לך לחשוף את שמו? לא 24.כן?אנחנו מקשיבים: לא.. 25.מה דעתך על חרמנים שנכנסים לצ'אטים לזבל לאנשים ת'שכל? משעמם להם... 26.פיצה בשבילך? כן 27.עם איזה תוספות?בלי כלום 28.גלידה/ארטיק/טילון/משו בסגנון אהובים במיוחד: טילון וארטיק מגנום וגלידה שוקולד חחח 29.אוהב סלט ירקות? כן 30.אם כן,מה הוא מכיל?עגבניות ומלפפונים 31.וסלט פירות? כן 32.ואם כן,מה הוא מכיל? אפשר בננה ענבים תפוח תותים מנגו... 33.תהית פעם למה פרות עושות 'מווווו'?לא 34.אנסת פעם כבש?לא חחח 35.יצא לך לפגוש בפרובוקציוניסט מספר 1 בתפוז-שלומי והמצרייה? לא 36.יצא לך לריב בפורום? כן 37.תהית אם נגמרו השאלות של פורום סקרים ושאלונים? לא 38.מה אתה חושב על רובי וויליאמס? לא חושבת עליו 39.מה אתה חושב על ג'ירפות תמניות שבזמנן החופשי אומרות לנינט 'תתחתני איתו'? חחחחח באסה להן 40.ראית את 'צ'ארלי ומפעל השוקולד'?הישן או החדש?איך הסרט? החדש-סרט משעמם לגילי חח 41.שומר בשר חלב? כן 42.מנשק מזוזות? לא 43.האם תתגייס/מגויס/תתגייס לצה"ל? אתגייס לצה"ל ב"ה 44.מה אתה חושב על כל ההטבות לסלבריטאים בצה"ל? לא אוהבת את זה.. 45.התנתקות-כחול או כתום? זה היה מזמן מה זה משנה? 46.השאלון הזה -משעמם או מעביר את הזמן? מעביר את הזמן בכיף :) 47.חלב מישהו? לא 48.רקדת צ'ה צ'ה צ'ה עם הכלב של השכנים?לא 49.יצא לך לעשות ספגטי ריצפתי(מחווה לאיתמר)?לא 50.ולהיתקע עם קבוצת מטומטמות,יצא לך? כןן 60.יצא לך לשאול את עצמך איך לכל הרוחות הגעתי לשאלה מספר 60? לא 61.ונכון שבא לך להגיד משהו על השאלון שלי?הבמה כולה שלך: אחלה שאלון -תודה

למעלה