שאלון שבועי

toxicatedheart

New member
שאלון שבועי

*מחליף את אליאור*
סכם את השבוע בחמישה מילים:
שיר שפתח את השבוע:
שיר שסגר את השבוע:
שיר מומץ לשבוע הקרוב:
אדם שעשה את השבוע:
אדם שהרס את השבוע:
אדם שמצפים לראות השבוע:
אדם שעדיף שלא לראות השבוע:
תמונה למי שבא-

תשובותיי...

סכם את השבוע בחמישה מילים: מלחיץ...עצוב..קשה..מעייף..ומרגיז... שיר שפתח את השבוע: הרבה הרבה.. שיר שסגר את השבוע: לא זוכר... שיר מומץ לשבוע הקרוב: כל השירים של עופרה חזה... אדם שעשה את השבוע: אווווו אני לא יכול להגיד...חחח אדם שהרס את השבוע: הרבה הרבה... אדם שמצפים לראות השבוע: אוווווו גם זה אני לא יכול להגיד.... אדם שעדיף שלא לראות השבוע: המורה לתנ"ך.....ימח שמו.... תמונה למי שבא-

theUnheard

New member
טוב.

סכם את השבוע בחמישה מילים: אולי עדיין יש עוד תקווה. שיר שפתח את השבוע: סינרגיה - מרגיש אחר שיר שסגר את השבוע: Three Doors Down - Here Without You שיר מומץ לשבוע הקרוב: Simple Plan - I'd Do Anything אדם שעשה את השבוע: דידי אדם שהרס את השבוע: השכבה שלי, as always. אדם שמצפים לראות השבוע: כמה ידידים. אדם שעדיף שלא לראות השבוע: עולים לי בראש תמונות של איזה 20 בנים שונים. שהחצי שנה הזאת רק תעבור מהר

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אי אפשר להחליף את אליאור ../images/Emo23.gif

חלחלה רגעית מהקרמבו סכם את השבוע בחמישה מילים:
התחיל הזוי ונגמר יחסית בטוב שיר שפתח את השבוע:
לבי נשבר - סינרגיה שיר שסגר את השבוע:
my love - טימברלייק האגדי
שיר מומלץ לשבוע הקרוב:
כל השירים של נינט
אדם שעשה את השבוע:
:X אדם שהרס את השבוע:
:X אדם שמצפים לראות השבוע:
מלאך המוות? אדם שעדיף שלא לראות השבוע:
חח מלאך המוות? תמונה למי שבא-
נחשוב על זה. כינוי נחמד אגב אמנונית.

heliaviv

New member
רגע של אושר צרוף ../images/Emo13.gif

סיימתי לתרגם את העבודה המקוללת הזאת סוף סוף... סכם את השבוע בחמישה מילים: איזה כיף שהתחיל שבוע חדש.
שיר שפתח את השבוע: 'הזאב והאיילה' אביתר בנאי שיר שסגר את השבוע: Green Day - Wake Me Up When September Ends שיר מומלץ לשבוע הקרוב: סוף העולם- אביב גפן אדם שעשה את השבוע: אלעד אדם שהרס את השבוע: אושרה
אדם שמצפים לראות השבוע:
אדם שעדיף שלא לראות השבוע: עדיף לא לראות אותה אף פעם אבל אין ברירה! אותה כיתה! תמונה למי שבא-

יאללה

סכם את השבוע בחמישה מילים: התחיל סביר, נגמר בשנאה עצמית שיר שפתח את השבוע: נגע אל החלום שיר שסגר את השבוע: אני אפס שיר מומץ לשבוע הקרוב: נגע אל החלום אדם שעשה את השבוע: חבר טוב שלי אדם שהרס את השבוע: גל... אדם שמצפים לראות השבוע: נטע אדם שעדיף שלא לראות השבוע: גל

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אי אפשר להחליף את צ'וצ' ../images/Emo14.gif

סכם את השבוע בחמש מילים: געגועים הם הילדים של הבדידות.
שיר שפתח את השבוע: cascada - everytime we touch שיר שסגר את השבוע: The Last Song I'm Wasting On You - אוונסנס שיר מומלץ לשבוע הקרוב: סינרגיה/אני לבד עכשיו. אדם שעשה את השבוע: לאלי. אדם שהרס את השבוע: נמ. אדם שמצפים לראות השבוע: מצפים? ממזמן הפסקתי. אדם שעדיף שלא לראות השבוע: נמ. תמונה למי שבא-

../images/Emo187.gif

סכם את השבוע בחמישה מילים: חמש*..ולא. שיר שפתח את השבוע:snow patrol- chasing cars שיר שסגר את השבוע: הוא עוד לא נסגר. שיר מומץ לשבוע הקרוב: אהוד בנאי- האונס אדם שעשה את השבוע: הרבה. אדם שהרס את השבוע: אין. אדם שמצפים לראות השבוע: חן. אדם שעדיף שלא לראות השבוע: לא נראה לי שיש..

etieti1

New member
YUMMY BUNNY!!!

סכם את השבוע בחמישה מילים: שיר שפתח את השבוע: שיר שסגר את השבוע:thirteen senses-into the fire שיר מומץ לשבוע הקרוב:יציאת חירום-נהדרת אדם שעשה את השבוע:מטר:) אדם שהרס את השבוע:אממ המורה שלי למתמתיקהXDD אדם שמצפים לראות השבוע:מטר! חחח אדם שעדיף שלא לראות השבוע:ההממ...[אני מנסה לחפש] רחלי!XD יש לי שאלה לחברי הפורום: בתאריך המפגש 19.12 זה לא יוצא במפגש ישראבלוג? ________________________________________ "עיניך מדברות אל עיני שפתי מדברות אל שפתיך אוזנינו מקשיבות לצלקות של גופינו לכאב שהן מספרות. מרפאות ומגלידות. את נושקת לצלקותי בחושך בלי שאראה בלי שאדע. צורך רגשי ועמוק מרפאים זה את זו בחשיכה בלי שתראה ובלי שאדע."

למעלה