שאלון שבועי

פשוט כנסי לגוגל....

ותעשי חיפוש של כתובות משו כזה, ותרשמי "שוקס" בעברית. זה ימצא לך. בהצלחה ;-]

יאללה, עונה. ../images/Emo96.gif../images/Emo215.gif

סכם את השבוע בחמישה מילים:
כיף, מצחיק, מעייף, מוזר ומדהים :) שיר שפתח את השבוע:
אלג'יר - דם על הים. שיר שסגר את השבוע:
מוש בן ארי - משא ומתן. שיר מומלץ לשבוע הקרוב:
וואלה אין לי... אדם שעשה את השבוע:
הקמב"ץ החדש
, ומאור - ידיד מהבסיס
אדם שהרס את השבוע:
חסר למי שיהרוס לי אותו,
. אדם שמצפים לראות השבוע:
דנה... :) אדם שעדיף שלא לראות השבוע:
אממ... אף אחד. תמונה למי שבא- איןןןןןןן לי :[[[[[

spooky shadow

New member
משעמם לי ועייף לי. ../images/Emo10.gif

סכם את השבוע בחמישה מילים: עייף עייף עייף עייף עייף. שיר שפתח את השבוע: לא זוכרת. משהו או של אתי או של אפרת גוש. שיר שסגר את השבוע: על ענפי שיטה. שיר מומץ לשבוע הקרוב: לא יודעת משהו של אתי אנקרי ואפרת גוש. אדם שעשה את השבוע: אממ..מישהי
אדם שהרס את השבוע: האמת. לא הרסו לי את השבוע. אדם שמצפים לראות השבוע: לא יודעת..אנשים, אנסים..
אדם שעדיף שלא לראות השבוע: לא יודעת. אנשים יותר מידי טובים
תמונה למי שבא-

Green Wing

New member
../images/Emo152.gif

סכם את השבוע בחמישה מילים: איה אמא נשרפת לי היד. שיר שפתח את השבוע: Goldfrapp - Ooh La La (Benny Benassi Remix) שיר שסגר את השבוע: Goldfrapp - Ooh La La (Benny Benassi Remix) שיר מומץ לשבוע הקרוב: Goldfrapp - Ooh La La (Benny Benassi Remix) אדם שעשה את השבוע: איף אדם שהרס את השבוע: עוד פעם איף. אדם שמצפים לראות השבוע: שוב איף. אדם שעדיף שלא לראות השבוע: דאבל איף. תמונה למי שבא-

yotem 16

New member
The pain that grips you../images/Emo83.gif

The fear that binds you סכם את השבוע בחמש מילים: - שיר שפתח את השבוע: Lithium- Evanescence שיר שסגר את השבוע: The Only One- Evanescence שיר מומץ לשבוע הקרוב: Understanding- Evanescence אדם שעשה את השבוע: ניצן אדם שהרס את השבוע: אין אדם שמצפים לראות השבוע: - אדם שעדיף שלא לראות השבוע: -

סתם כי אני אוהבת שאלונים ../images/Emo3.gif

סכם את השבוע בחמישה מילים: מבאס, מאוד מבאס, מאוד מאוד מבאס שיר שפתח את השבוע: lonely day של סיסטם אוף א דאוון שיר שסגר את השבוע: את לא כאן של סינרגיה שיר מומץ לשבוע הקרוב: "יום יפה" של סינרגיה
אדם שעשה את השבוע: תמר
אדם שהרס את השבוע: כל העולם אדם שמצפים לראות השבוע: תמר
אדם שעדיף שלא לראות השבוע: לא יודעת תמונה

look what love gave us.

סכם את השבוע בחמישה מילים: עצוב ומרגש ומדהים ועצבני והכל. שיר שפתח את השבוע: Requiem For A Dream - Techno Remix. שיר שסגר את השבוע: רונה קינן - מבול. שיר מומץ לשבוע הקרוב: Pearl Jam - Black. אדם שעשה את השבוע: בובי שלי
. אדם שהרס את השבוע: :/ אדם שמצפים לראות השבוע: בוווובי
. אדם שעדיף שלא לראות השבוע:

toxicatedheart

New member
frozen inside without your touch

סכם את השבוע בחמש מילים: לב שבור הוא לב אסור
שיר שפתח את השבוע: behind blue eyes-Limp Bizkit
שיר שסגר את השבוע:הזמן שלך- היהודים
שיר מומלץ לשבוע הקרוב: everything-Lifehouse
אדם שהרס את השבוע: ליגל...
אדם שעשה את השבוע: ליגל^^ (כפרעלייך)
אדם שמצפים לראות השבוע: אין מישהו ספציפי |קרמבו אדם שעדיף שלא לראות השבוע: את כולם...
תמונה למי שבא- אין לי כוח עכשיו

OMG !! תמות!!! ../images/Emo23.gif

לא הרסתי לך ת'שבוע :( אבל אבל גם עשיתי לך ת'שבוע! כפרעלייך, אמנונית שלי

balelli1

New member
עונההה

סכם את השבוע בחמישה מילים: כפרע על השבוע השקסי הזה שיר שפתח את השבוע: ממממ cancer\ my chemical romance שיר שסגר את השבוע: אין לי שמץ... שיר מומץ לשבוע הקרוב: נו מהה??? אדם שעשה את השבוע: מישו חדש שהכרתי ^^ אדם שהרס את השבוע: המורה שלי T_T אדם שמצפים לראות השבוע: אין... אדם שעדיף שלא לראות השבוע: אמא?? תמונה למי שבא-

שניה לפני השינה..

תעריכו את זה שיש לכם בגרוית ושבו על התחת שלכם ואל תקומו ממנו לשניה, כדי שלא תצטרכו להשלים בגרויות בגיל 22 ! למרות שאני לא מתלונן, לא רע לי שם חח טוב יאללה הנה סכם את השבוע בחמישה מילים: עצוב, שמח, מחוייך, מיובב, מעייף. שיר שפתח את השבוע: כמובן ש"תראי זה אני" של סינרגיה.. מדהים! שיר שסגר את השבוע: "האהבות המתוקות" אריק ברמן - מדהים גם! שיר מומץ לשבוע הקרוב: שיר מומץ? אין לי.. יש לי אחד מומלץ אבל
אממ.. "יש דברים שרציתי לומר" יהודה פוליקר! אדם שעשה את השבוע: חבר טוב ממש.. אדם שהרס את השבוע: כנראה שהוא לא טוב ממש.. אדם שמצפים לראות השבוע: את האחד? אדם שעדיף שלא לראות השבוע: צביקה פיק בחוטיני? תמונה למי שבא- בא בא הנה קבלו אותי בכיתה ט'

חזרתי מאילת^^

סכם את השבוע בחמישה מילים: כיף. שיר שפתח את השבוע: גבריאל, עופרה חזה. שיר שסגר את השבוע: There's a fine, fine line מתוך אווניו קיו
שיר מומלץ לשבוע הקרוב: For Now - אווניו קיו. אדם שעשה את השבוע: חברים מהשכבה.
עידו.

the first 666

New member
:):):)

סכם את השבוע בחמישה מילים: עבודה, עבודה, עבודה, עבודה שיר שפתח את השבוע: "שדה ירוק" שיר שסגר את השבוע: "כזה עמוק" שיר מומץ לשבוע הקרוב: בטח משהו משיקאגו... אדם שעשה את השבוע:
אהובי
אדם שהרס את השבוע: אדם שמצפים לראות השבוע:
אהובי |לב אדם שעדיף שלא לראות השבוע: תמונה למי שבא-

raz248

New member
כי בא לי לעשות שאלון...

סכם את השבוע בחמישה מילים: סוף קורס הוא רק ההתחלה
שיר שפתח את השבוע: weird al yankovic - polka power שיר שסגר את השבוע: לאה שבת - תמיד יחכו לך שיר מומץ לשבוע הקרוב: kiis by a rose - seal אדם שעשה את השבוע: חבר שלי מהקורס שהולך להיות איתי בסדיר
אדם שהרס את השבוע: אחת שמאוהבת בי מהקורס... ואני לא סובל אותה
אדם שמצפים לראות השבוע: ידיד שלי שאני דלוק עליו! אדם שעדיף שלא לראות השבוע: אותה אחת שהרסה את השבוע הקודם...

למעלה