שאלון שבועי D:

../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?חייבים ספר?
,"המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה"-או לפחות משהו דומה
2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?לכיתות א'-ה'.>< 3.מה פלצני בעינייך?לייק דה,פאקצות
4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?לפגוש את גוסטבו בוקולי ממכבי חיפה
,אושר ועושר
למשפחה
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?עם התאילנדית שמנקה שירותים בקניון
,סתם לא
,נראה לי שעם אופרה ווינפרי.די!!!!!!1, האישה מיליאדרית ויש לה מעריצים מכל העולם><
6.מה עושה אותך מאושר?כל מיני שטויות כאלה קטנות
. 7.מה יכתבו על מצבתך?ממש לא רוצה לדבר על המוות שלי,עוד לא ממש התחלתי לחיות
. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא אלוהים
" 9.מה ישראלי בעינייך?זנות.

ליעתע

New member
ועכשיו אני=]

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "ילדי יום ראשון" של אביב גפן, כי זה היחיד שקראתי חח 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לרגע שנולדתי, זה נשמע מגעיל בעעע 3.מה פלצני בעינייך? פופ 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? יש 3, נכון? אז לפגוש את כל הזמרים והלקות שאני אוהבת, להיפגש עם חברים 3> ו... שתיהיה בלי בגרות מלאה בלי ללמוד D: הו כן, ולהתקבל לגלגלצ בצבא $I#($*$&#$! 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?בטח עם מישהו עשיר 6.מה עושה אותך מאושר? חברים 7.מה יכתבו על מצבתך? זה נדוש אבל " i'll be back" 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא אני מועאעוחאמעואעמואמעא 9.מה ישראלי בעינייך? ערסים יורד גשם יאיאיאייי

scary miss Mary

New member
סוף שבוע נהדר חבובים וחבובות!

1. אפשר די וי די במקום?! אם כן אז את של סיינפלד 2. לרגע שדניאלי נטשה אותי
3. 4. שיהיה לי כיף בחיים ושיהיה לי מוות מגניב.. לא סתם למות במיטה בבית חולים 5. עם מישהו עשיר.. ואז באותו יום הייתי מעבירה אתכל הכסף שלו לחשבון בנק שלי ואז יום אחרי זה הוא היה עני ואני עשירה!! מואהאהאהאהאהה מתוחכמת.. 6. מיני עיפרון חודים! אני אוהבת אותו.. ולדבר עם דניאלי כמובן! (שימי לב כמה פעמים הזכרתי אותך!!!) 7. אממ כלום.. את השם שלי אני מניחה 8. "אלוהים הוא ה' או שה' או אלוהים?!" 9. להידחף בתור.. ולאכול פלאפל כנראה

למעלה