שאלון שבועי D:

ליעתע

New member
שאלון שבועי D:

יש מישהו שעושה קבוע? לא נורא
שאלון שבועי סטייל יאיר לפיד חחח 1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 3.מה פלצני בעינייך? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? 6.מה עושה אותך מאושר? 7.מה יכתבו על מצבתך? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" 9.מה ישראלי בעינייך? =] שבועטוב.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ישלי בחילה../images/Emo7.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?
חוכמת הבייגלה. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?
לפני 10 דק' כשכאבה לי הבטן רצח וכמעט בכיתי מרוב כאב. 3.מה פלצני בעינייך?
המון דברים.. שחף.. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?
ציצי גדול. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?
עם לורל. 6.מה עושה אותך מאושר?
אנשים. 7.מה יכתבו על מצבתך?
לא תהיה לי מצבה- אני לא אמות. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא___
לא קיים___" 9.מה ישראלי בעינייך?
הכל.

fatbery

New member
הופה!

. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?מה?ספר?מה זה ספר? 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?אין לי שמץ 3.מה פלצני בעינייך?להפליץ למישהוא על הראש 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?אס ג'י 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?סלאש 6.מה עושה אותך מאושר?חברה שלי שאני אוהב אותה כל כך 7.מה יכתבו על מצבתך?חמוד.יפה.חרמן. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"מזיין הרבה 9.מה ישראלי בעינייך?לעקוף בתור ולחרבן לחתולים לתוך התחת

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif חמוד.יפה.חרמן.

וכמובן צנוע&@$%!#%^!$^! אני הייתי משנה ל"כן נקברו תלתלים מושלמים, הבנאדם לא חשוב."

NA BoldAs Love

New member
אני אני אני!

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?איצ'ו וברנרד 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?שנאבדתי ביורודיסניי אמאאא כמה בכיתי 3.מה פלצני בעינייך?בן דוד שלי 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?שיער חלק 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?דונאלד טראמפ 6.מה עושה אותך מאושר?כמעט הכל 7.מה יכתבו על מצבתך? כפרע על זאתי 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"אחלה גברר חוץ מהקטע של הצונאמי והשואה. 9.מה ישראלי בעינייך?להתחיל לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר

מעיין51

New member
שאלון מגניב

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? אמממממממממממממממממממממ אני אחזור אליכם עם זה.. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לבדיקת דם הראשנה שלי.. וגם לא לשניה וגם לא לאחרונה... 3.מה פלצני בעינייך? ברי [בעיני] 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? שיתן לי עוד 100000000000 משאלות ואז כבר הייתי חושבת על משהו..... 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם לורל... הלוואיייייי עלי לנגן ככה 6.מה עושה אותך מאושר? מוזיקה אוף קורס 7.מה יכתבו על מצבתך? "פרפר ביקש אל החופש" קיצ'י נכון? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" בשמיים ובארץ 9.מה ישראלי בעינייך? יריקות ברחוב.. ומוזיקה .. בעברית.. כנראה..

yuval2192

New member
יאיר לפידדדדדדדדדדדדדדדד

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?קובי אוז-עבריין צעצוע 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לברית מילה שלי 3.מה פלצני בעינייך? פוזות 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? בחורה בלונדית שאוהבת לבשל 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? מממממ קורט קוביין בתקופת התהילה לפניי שהוא התאבד 6.מה עושה אותך מאושר? חברים,לנגן\אהבה.. 7.מה יכתבו על מצבתך? נהנה בחיים. תהנו גם. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" משועמם 9.מה ישראלי בעינייך? להתלונן ולקחת ללב..

ממממ

1.איזה ספר היית לוקח לאי בודד? חוכמת הבייגלה 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? הכלב שלי מת 3.מה פלצני בעינייך? סביון 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? מציצה 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? פול מקרטני 6.מה עושה אותך מאושר? להביא ביד 7.מה יכתבו על מצבתך? התימני הראשון שעשה פאנק רוק כמו שצריך 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא אחלה גבר כשבא לו" 9.מה ישראלי בעינייך? הפיטמה של ברי

dweck2k

New member
יאללה!

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? 100 שנים של בדידות של גבריאל גרסיה מארקס 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? ברית מילה. אין שום סיבה שאני אצטרך לחוות את זה שוב. 3.מה פלצני בעינייך? יומרנות שלא מבוססת על כלום. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? למחוק את כל המדינות בעולם ולעשות את כל העולם מדינה אחת. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? מזכ"ל האו"ם. זה בטח ישים דברים בפרופרוציות. 6.מה עושה אותך מאושר? הצלחות שלי ושל חברים ואהבה. 7.מה יכתבו על מצבתך? היה איש וראו איננו עוד ושירת חייו באמצע נפסקה. ח.נחמן ביאליק. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" פיקציה. 9.מה ישראלי בעינייך? אחווה עם זרים.

../images/Emo220.gif"עולם חדש וטוב אני אתן לך"

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?ניראה לי שמישהו לרוץ איתו=/ 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?לריב עם כמה אנשים 3.מה פלצני בעינייך?אילנית(המורה שלי ללשון)וליטמן(שאני שמחה כי היא עוד לא מלמדת אותי ולא לימדה אבל הספיקו לי סיפורים) 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?את סבתא בחזרה(ז"ל) 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?אולי עם אממ איזה ידיד ... 6.מה עושה אותך מאושר?אממ לחלום... 7.מה יכתבו על מצבתך?כאן קבורה לה בכיף וסוף סוף בנחת אחרי חיים נורא נורא מייאשים שרצתה רק למות ברובם דורין 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"הדורם לכל הסבל וגם לכל האושר[= 9.מה ישראלי בעינייך?על האש...או חומוס?

Frankielover7

New member
חהח

1.איזה ספר היית לוקח לאי בודד? ספר?.__. למה ספר? למה לא משהו מעניין?>< כמו פראנק? 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?הרבה.. הרגע שראיתיאת פראנק מרחוק-קרוב 3.מה פלצני בעינייך?החברה של פראנק 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? לעשות כרצוני עם פראנק 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?עם פראנק 6.מה עושה אותך מאושר?פראנק 7.מה יכתבו על מצבתך? דניאלי אוהבת את פראנק 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" פראנק 9.מה ישראלי בעינייך?פראנק D: ה השפעה של הלילה D: לול. פראנק הוא הסקס!!1

Frankielover7

New member
../images/Emo207.gif למי יש מייספייס? ../images/Emo22.gif

נו ביט אתם מתעלמים מהתגובות שלי. רשעים

למעלה